www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> САРАКТ


Страници: (10) « първа ... 8 9 [10]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> САРАКТ, що е то и има ли почва у нас?
Канатица
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 912
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07Добре че е Нормеков, за да прочетат статият едни 25 хил души:
http://www.blitz.bg/news/article/221877

QUOTE
Загриженият за България учен разкри, че съществува програма "Златен милиард", която цели унищожението на българската нация. Нейната стратегия е да създава у една нация изкуствено поведение, което не произтича от традициите й.

Което надали е изненада за някой с 3 дни стаж в този виртуален Саракт. За това се пише и говори от години.


--------------------
"Хората имат гробове, но истината няма - нея никой не може да я погребе"
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.9.2013, 10:52
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Той посъветва хората, изучавайки себе си, да се обърнат към националните си традиции. Според него, всички отговори са там. Норбеков остро разкритикува модерния градски начин на живот, като го определи като "начин за самоунищожение". "Когато в града един от пет души няма дете, а другите четири имат по едно дете, градът е като месокомбинат, в който ви правят на кайма и отивате в гробищата", смята той.

http://www.blitz.bg/news/article/221877
=======================================================

Не можем да избягаме от чувството, че и този човек ни чете. Все едно ви го казвам аз smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Само дето, Норбеков, не знае едно - в България бе напълно унищожена идеята за живот на село, изкуствено бе унищожена. Първом бе унищожена в самите селяни,и те неистово се стремяха да станат граждани. Селянин стана мръсна и обидна дума. Стана и непрестижно да си такъв. Това започна още с Живковият девиз България да бъде не аграрна, а "промишлено-аграрна страна", с което "аграрното" бе оставено на заден план и напълно унищожено. С това селският бит, навици, традиции, бяха напълно унищожени. След това селото бе унищожено и като инфраструктура, като бе съзнателно и целенасочено населено с цигани, които са инструмент за пълна ликвидация на всяко населено място. За да се върнеш да живееш на село, трябва да започнеш от нулата. От пълната нула. и ти трябва Дух, много здрав Български Дух. А дали погражданените селяни и техните поколения имат такъв?
PMEmail Poster
Top
Ванина
Публикувано на: 14.9.2013, 20:16
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13Е, едно Име да ги каже нещата детъ отдавана си говоря и азъ, но катъ не съмъ име, гласъ въ пустиня. Поне Норбековъ нека чуе народа Български. Какво значи да се върнемъ къмъ националното? Означава 100 процента преинсталация въ програмата. Мисленето трябва да се обърне на 180 гр., да си се обърне съ горното на горе и долното на долу какъ си е било при дедите ни някога. Триене на всичко, всичко чуждо - византииска и еврейска религия, триене на чуждиците отъ езика ни (до колкото е възможно) Примерно спокойно може да се казва магичното ДА вместо окей. Триене на всичко почти научено въ училищата, че особенно историята си е 99пр. лъжа. Другите науки се изучавахабез Духъ. Триене на всяка чужда музика. Класическа, забавна, рокъ попъ, чалга, техно, че дори и метълъ аз бих изстрила, ако и да я харесвамъ. като запълня хартъ диска с наша национална музика, ще запиша малко народна музика на другите народи, ако остане място и много малко отъ чуждте другите жанрове. Но може и хич нищо модерно да на запиша. Облеклото - триене на модерното.Триене на програмата за модерната сексуална култура. Секса не е за юруш с тоз и оня. Всичките ни Български обичаи показватъ, че това е било святостъ за семейно огнище разпалвано отъ Лада и плодъ на любовьта- много деца. И кат се изтрие всичко чуждо и като се освободи место в сърцата на Българите, тогазъ ще можемъ си върна националното. Кога си върнемъ националното ще сме силни да пропъдимъ отъ властьта всички евреи, чужденци и предатели. И ще си възстановимъ Българскиятъ Сарактъ.
PM
Top
anti666
Публикувано на: 15.9.2013, 17:39
Quote Post
За да се върне националната идентичност, трябва да си върнем държавата първо. Това е една от основните задължения на българската държавност, опазване на българщината. И това става на макрониво, с активна държавна намеса. Скоро Божо Хлебарката се жалваше в предаването си, че най-голямата грешка на Царство България била приемането от Богдан Филов на ЗЗД. А именно подобни закони въздействат на българщината като отсяват паразитите. Това е записано и в Цели и задачи на Саракта. Излишно е да казвам, че на първо време ЗЗД ще бъде възстановен и приложен в пълната му сила.
Top
18j
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Разбира се че трябва да си върнем държавата ако не друго успоредно с връщането към старите ни обичаи. И това се случва неизбежно дори в момента. Колкото и безродници да назначат в държавата все остава един българин който заразява своите колеги и те лека полека се отърсват от заблудите лека полека се покланят пред Българския Дух. Просцесът е бавен но необратим и не бива да се бави. Ние ще се върнем към старите си традиции но държавата е призвана да ни пази. Инак и без да гласуваме за тях и без да им плащаме данъци те ще дойдат пред вратата ни ще изнасилят жените ни и ще поробят децата ни както се е случвало. Ще ни пръскат от небето ще заразят реколтата ни. Държава трябва за да ни пази от чуждите посегателства.
Двата процеса успоредно трябва да вървят но за да се ускорят нещата пак ще повторя нужно е национално-отговорните българи да заговорят на висок глас. Тежко ми е че националистите излизат пред обществото засега предимно по партийна повеля което е еврейска повеля. Излизат за куци каузи следват еврейски изгодни политици и накрая защо биват осмивани и отхвърлени от обществото. Защото такъв е плана за тях - да станат за посмешище преди да бъдат унищожени. Капсуловани са патриотите и изтласкани в сумрачни пространства.
За да си върнем държавата е нужно всички с патриотични пориви да излезем пред своите съседи пред своите съкварталци и съселяни и да заговорим на висок глас даизкажем какво ни мъчи и какво искаме да стане. Ножът е опрял до кокъла - нали това се чакаше. Ето - сега е времето и ще бъдем чути и ще ни последват и после няма кой да ни спре. Вярвайте ако не на мен вярвайте в Българския дух който ни води и ще ни води Вовеки.--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Обединението на всички братя в Българският Саракт, предвещава рухването на Юдейската Змия и тържеството на Слънчевата Вера.

http://www.youtube.com/watch?v=LuGOxhwYAAo
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 18.9.2013, 11:29
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06траницата на Маймун Паси във Фейсбук, не ме изненадва;))) Знам за нея отдавна. Смолянската маймуна, заедно с неговият авер Максим Бахур е опит да се придаде човешко лице на юдаизма, който е злокобна и античовешка вера. Първом тия не са хора, за да им се верва и второ съм изумен от дебилизма на "българите", аресали античовек като Маймун Пасито и цялата Бней Брит и Шаломовска пасмина. Сред тях има и дори "приятели". Маймун Паси, Бней Брит, Шалом, всичко това ще бъде забранено, разпуснато в Българският Саракт и изпратено в Сирия;))) Или Израел. Все тая;))) Съдбата на небългарите не ни интересува, Българският Саракт го интересуват единствено и само етническите Българи. "Български граждани" в Българският Саракт няма, съответно и лица изповядващи тази концепция, нямат место в Българският Саракт.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Основанието за съществуването на Българският Саракт. Който не му отърва да се изнася. А скотовете искат да са като европейците, искат да са като еди кои си, смешни хора. Ясно е посочено предназначението на Българите - да царуват в света създаден от Господ и да бируват, т.е. да управляват. Това е Българският Саракт. Всичко останало е ала-бала.

User posted image
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 17.12.2013, 15:51
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Не, коментирам Овцата, тъй като квото и да каже все е без стойност, но Българският Саракт осъжда на смърт чрез обесване Ефрем Моллов, като при това ще му смени името. Присъдата "смърт чрез обесване" е неколкократна и най-паче се присъжда за оскверняване на българската седмолъчица и сепаративна дейност целяща откъсване на български територии и придаването им към друга държава. Фамилията Моллов, официално ще бъде забранена в България, както фамилии с турцизми, като например Шекерова.


Моллов и ПОМАК са антибългарски и вредни, убеден проф. Овчаров
http://news.ibox.bg/news/id_435357814
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 17.12.2013, 16:03
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Искаме да минем административно към съседната държава", заявява тогава въпросният инициативен комитет, като изпраща и писмо на посланика на Гърция у нас. "В Гърция земята и земеделците се уважават, а тук не и искаме специална процедура за прехвърляне на крайграничните села Црънча и Бръщен към област Драма или към Кавала", се казва още в писмото, цитирано от проф. Овчаров.
=====================================================

След изказването на Ердоган за Тракия, не по-малко опасни са попълзновенията на Гърция. Гърците са много подли твари, толкова подли и гнъсни, че винаги ни нападат, кога сме най-слаби. Гърция, както Турция трябва да бъде унищожена, за да съществува България. От тия две държави - Гърция и Турция, файда нема, те само крадат бъдещето на Българите. Пълно унищожение. Случаят с "Помак" според мене е гръцка, а не турска работа, тъй като си спомнете бунта в Барутин и околните села, през 1913 г. Кой го организира? Гърция! Сега вижте пак: "Искаме да минем административно към съседната държава" - това е същия бунт, но вече с други средства. Бързо два полка от БА трябва да бъдат дислоцирани в Барутин и който читак навдигне глава там, тукак си да му се отрязва. Тия села по границата с Гърция са скрити лимонки и още отпреди 100 години не искат да са в Българската държава, като не щат, да напускат селата и да се преселват в Гърция, но селата им остават в територията на България. Българският Саракт ще намери подходящо население за тях.
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 18.12.2013, 18:15
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Според мен когато се реагира на тези нови напъни за българската земя отново много жалки и спекулативни данс веднага трябва да разцепи тези общности със сепаратистки цели но санкциите следва да се наложат и на политиците които допуснаха с нефелното си управление да поникне и вирее този национален нихилизъм.
Гърците да мълчат защото старото име на Гоце Делчев е град Неврокоп. Въпрос на време е Неврокоп горен и долен отново да са в България. Когато Небето подяде всичко до българската граница се окаже под вода да знаят че ще е наказание за наглостта им.

А глупаците които си мислят че с преминаванетъ към Гърция ще ги завали дъжд от перли да се огледат колко западнали са южните ни покрайнини сегашна северна Гърция. Оживлението у нас отсам на границата е очеизвадно. В Гърция икономически само чакат още райони за субсидиране. Глупаци. Ами какви данъци ше плащат към гръцката държава бе малоумни шебеци. Нямат пари да се изпърдят ше стават гърци щото копаяли роби от България по нивите им.
Смешни напъни. Но невъзможни. Но Саракта като се въздигне тия жалки маймуни ще страдат до един. Цялата тежест на държавата ще ги мачка. А държавата няма да е както сега. Тежко ще е. Нали си знаяте помяци - за покорната глава. Вие най добре знаете помяци. Легай долу главата че отфърче а Молло/хо/в.


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Демокрацията бе вяра, когато Америка бе страна на "неограничените възможности", въпреки, че биеха негрите и държат индианците в резервати. В тоя ред на мисли, съществуването на демокрацията като без-алтернативност, спрямо всеки един друг обществен порядък, също бе подплатена с митове, а те от своя страна , подкрепени с "цар долар". Така, че митовете и легендите, не са само при национализма. Разликата, обаче е, че при национализма, митовете и легендите са с произход от историческата епохалност на народността и нейната култура, докато при демокрацията, те са с произход от парата и напазаруваният с нея "интелектуален елит". Само етнонационалните правителства подкрепят национализма, болшевишките, демократичните, либералните - не. Затова те решиха да го нихилират като създадът някакъв вид негова алтернативност - "патриотизма". Затова заговориха за някакъв вид модерен, просветен национализъм, което си е чиста проба илюминизъм. Национализма не подлежи на прилагателни, Той е вътреприсъщност на народността. Той Е.

Демокрацията по света е в криза! А национализмът се надига
https://www.dnes.bg/balkani/2018/06/06/demo...e-nadiga.378538
PMEmail Poster
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic OptionsСтраници: (10) « първа ... 8 9 [10]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
DeliaCayto 24/9/2018
UVKDina129 24/9/2018
KristoferF 24/9/2018
StormyBurb 24/9/2018
PTLDillon 24/9/2018