www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Цели и задачи

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Цели и задачи
Eлтимир
Публикувано на: 25.6.2009, 11:02
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 501
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Имам предвид целите и задачите на Движение „Воини на Тангра”. Интересът ми към това Движение е оправдан и разбираем. Все пак моята скромна личност стои в основата му. Независимо дали на някого се харесва или не, фактът си остава факт. Да, интересно ми е как вървят нещата без мен. Какво виждам?
Вчера, например се случи нещо удивително. Нещо изумително. Вчера се случи прецедент в световната история. Видният ционист и изсраелски шпионин, българоубиецът Соломон Исак Паси поканил на гости своя добър приятел и съратник Агим Чеку. Обаче тук, в изсраелско-турско-американската провинция Мангалистан взели, че го арестували. При това обвинението не е случайно, ами е обвинение в геноцид. Обвинение в извършването на холокост, както обичат да казват изсраелтяните. Ами сега?
Ами сега може да се спретне нещо такова, че на изсраелтяните не само в Мангалистан, ами и в самия Изсраел да им се стъжни животеца кошерен. С малко повече усилия една добре организирана група можеше да разкаже игричката майчина на изсраелтяните. Да, ама не!
Партиите и регистрираните организации си ги знаем. От тях нищо не може да се очаква. Самодейните изпълнения са вятър работа, нищо няма да излезе. Ами Движение „Воини на Тангра”? Какво направиха неговите активисти и съмишленици? Ами плюеха срещу мен. Плюеха срещу основата на Движението.
Ако сте забелязали, аз се оттеглих още през есента. На няколко пъти ме подтикнаха да се включа в живота на форума, за да помагам. Което и се опитвах да правя според силите си. Обаче след поредната порция плюнки нямаше как да продължавам. Човек трябва да запази достойнство. Не отговарях на нападките, а просто се оттеглях и продължавах да си пиша в моите си сайтове, в блога си, а също да продължавам сътрудничеството с такива като мен, вълци-единаци. Нещо нередно?
На пръв поглен нищо нередно. Ама само на пръв поглед. Защото е достатъчно името ми да се появи, и форумът се изпълва с дива, неистова злоба. С изпепеляваща ненавист. Не знам да съм направил на някого чак толкова лошо, та да ме мрази така. Спомням си когато получих упреци, че не жаля за смъртта на Цветомир Йолов. Да, не жаля, и сега не жаля. Защото Йолов наистина ми причини злини, при това доста големи злини. Аз на кого съм причинил и една стотна от онова, което причини Йолов на мен? Да, ама за Йолов имаше ред сълзи, ред сополи, докато към мен има само злоба. Плюнките и сополите са си ваша работа, там не се меся. Злобата обаче ме засяга. Точно заради тази злоба престанах да пускам качествени материали – мои и на мои приятели във форума. Само че има още нещо. И то е най-важното.
Когато създавах Движението, аз си въобразявах, че то ще има други цели и задачи, освен войната срещу своя идеолог и създател. Оказа се, че не е така. Или нещо греша?
PM
Запознат
Публикувано на: 25.6.2009, 12:22
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Срещат се двама пияници:
-Здрасти! Как я караш?
-В творчески запой съм.
-Какво пък е това?
-Ами пия, после ги творя едни...
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.6.2009, 12:56
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 501
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

PM
Einherjer
Публикувано на: 25.6.2009, 23:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 50
Участник # 1 689
Дата на регистрация: 9-November 08

А кой ти каза, Ангеле,че точно ти си човекът който трябва да създаде най-българското движение?!
... И ако има малко доблест и чест у теб останала ще трябва да приемеш,че хората се променят и всеки в един момент може да стане чужд на създаденото и казаното от самия него в миналото. Тва е естествен процес и затова хората правят всичко възможно да ги запомнят с добро. Ти обаче явно ще бъдеш запомен със зло защото не престана да подозираш всеки един от твоите мислещи последователи в най-лошото( предателството).
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025