www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Краят на републиката


Страници: (60) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Краят на републиката, и Възшествието на Българският Саракт
anti666
Публикувано на: 29.4.2010, 10:11
Quote Post
Тази снимка я пускам неслучайно. Днес, докато още пишех по тази тема Тиквестия ме е изпреварил и вече обяви вдигането на данъка ДДС. Българската икономика влиза в нов омагьосан кръг. Сега потреблението ще се свие още повече, още дребни и средни фирми ще фалират и съответно постъпленията в хазната ще намалеят още повече. И така, докато налягането над валутния борд се вдигне до степен, в който се пробие.
Хората от снимката тогава имаха работа и нямаха заеми. През 1990г. работеше Кремиковци и Балкан, селското стопанство не беше разтурено от реформите на Кофтоф и дори с купони българите не се притесняваха. Сега обаче тази катастрофа ще бъде съвършено различна. Защото хората са натиснати от безработица и дългове към банки и други фирми. Механизма е безпощадно ясен. Изпуши ли борда, лева изгърмява, защото е силно надценен. Оттам започват опашките пред банките и обменните бюра. Естествено, банките нямат пари да изплатят на вложителите си и спускат кепенците. Понеже всичко вече е внос - до ябълки и картофи търговците ще променят цените на момента спрямо новия курс. И докато сте мигнали вашата заплата ще ви стига да килограм турски домати и прах за пране, както беше при следващата, Виденовата зима. Заемите към банките ако разчитате че ще изчезнат се лъжете. Просто тези вземания ще бъдат прехвърлени към други банки ( с еврейски капитал естествено). Така в един момент единственият избор е на площада пред Министерския съвет. Където разбира се, ще ви посрещнат биячите от Жандармерията, 63 000 частна армия на Олигархията.
Нататък нещата са ясни - извънредно положение, разпускане на парламента и първите стъпки към диктатурата. Защото като почне войната в Залива холокостираните трябва да се заселят някъде. Какъв по-удобен момент от една криза в банановата Гоцландия, за да се разделят българите с малкото което им е останало - земята. Както и да се затисне преждевременно каквато и да е съпротива.С един удар - два заяка.
Top
Йордан_13
Публикувано на: 29.4.2010, 18:07
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Него ден, че празнуваме, ако Аборта се пукне. Така го казвахме навремето, кога го турваха Борда - Аборт. Щото още тогава беше ясно, че Републиката е ялово образование, а Аборта беше турен, не да за спаси доходите на гражданите, а за да спаси Олигархията, защото, ако него го нямаше, така, наречените граждани озверели от глад, щяха да пометат цялата комунистическата олигархия - и рускоориентираната и западноориентирана. Всичко под ножа. Републиката е един голям балон. За да бъде осъществен, трябваше да се мине през Френската революция, чийто опит показа, че това изкуствено образувание, няма как да бъде осъществено без ресурси, не просто капиталови, но и природни ресурси. Затова бърже, бърже се спомина и Наполеон и виде сметката ставайки император.
Затова следващата юдеомасонска революция - Октябърската стана в Русия. Капитали й дадоха, а природните ресурси - бол. Това е хитрината на геостратегическото позициониране, за да измамиш света и направиш една напълно изкуствена структура, която има нужда от непрекъснато външно захранване с енергия, за да бъде жива. Затова като стана Октябрий, си турнаха една диктатура на пролетариата. Тези, които не се подаваха никак - избиха ги, другите - в лагери, да бачкат, за да вадят ресурси! Тъй стана и при нас в Септемврий - лагери, чукане на камъни, телени мрежи - диктатура на пролетариата.
Така е и днес в световен мащаб - борбата е за ресурсите. Затова са и войните - Ирак, Афганистан, а вероятно скоро и в Иран. И кога ни врътнаха кранчето от Съюза, което дотогава захранваше състоятелността на нашата "прекрасна република", както обича да се изразява един по БНР, хоп Лукановата зима. Щото като ресурсите са вече силно ограничени, не може да се кара, както преди, но пък трябва да се спаси, системата, т.е. републиката. Затова спасението на тази изкуствена структура, стана за сметка на гражданите й. И се започна преразпределението на капиталовите ресурси, за да оцелее обслужващата републиката прослойка. Иначе без нея, тя умира. Сега, като съвсем вече няма нищо и няма дори кой да пълни чувалчето, пак идва това време. Управляващата върхушка, ще гледа да оцелее, отново на наш гръб. Въпроса е, ще и се позволи ли?
PM
Top
anti666
Quote Post
Асан Юмеров от помашкото село Бабинци е истинското име на Алексей Петров, ръководил дефакто държавата няколко години. Прекръстен през 1970г със сегашното си име. Със скрити камери в неговите бардаци е записвал секс-оргии и хомоизвращенията на уродливия ни политически "елит". По този начин е държал с компромати както хазарския еврей Сергей Яхов, така и шефа си Петко Сертов, известен сред софийския педераслък като кака Петка.
В интервю вчера, ръководителят на ДАМС, Весела Лечева в прав текст заяви, че към края на мандата си СерГея направо е оставил управлението на страната на дьонмето от село Дръндар, Ахмет Демирев.
След години за тези тъмни периоди на България ще се изучават причините, които доведоха до пълната загуба на държавност. Но сега сами виждате как разни НЕ-българи със странни имена като Аамет, Асан, Седефчов, Яхов, Кохари доведоха страната ни до пълна разруха. Срам и позор за нас самите, че допуснахме това положение. След "демократичното гласуване" в републикански избори.
Да пуква Аборта по-бързо, че и да пуква скапаната република след него!
Top
anti666
Quote Post
Кой ще поеме обръчите на терористичната групировка ДПС след като дръндарския фараон се оттегли? Кои са наследниците на Меди Доганов?
Повече ТУК
Top
anti666
Quote Post
QUOTE
Републиката е един голям балон. За да бъде осъществен, трябваше да се мине през Френската революция, чийто опит показа, че това изкуствено образувание, няма как да бъде осъществено без ресурси, не просто капиталови, но и природни ресурси

Точно така е, затова републиките макар и президентски са най-устойчиви в страни с природни ресурси. В България комунистическата диктатура поддържаше устойчиво равновесие благодарение на съветските ресурси и самата диктатура на генералния секретар на БКП, което си е хибрид на монархия. Защото Тошо не позволяваше на неговата номенклатура (сегашната олигархия) да краде в размери, които се развихриха след преврата от 1989г. В годините след това народа го успокояваха с мантрите за благоденствието при влизане в ЕС, които също се оказаха кухи. Сега кукловодите осъзнават, че при сегашната парламентарна република при крещящата липса на ресурси няма да издържи дълго. Олигархията няма как да създаде нещо устойчиво, защото е създадена от бивши милиционери, глезени партийни синчета и нискочели борци. Така че като абортира Борда, републиката ще абортира след него. Оттам нататък следва или промяна в конституцията каквато лудото Яне иска или явна диктатура. Това е и последния шанс да запазят републиката устойчива. И в двата случая връщане назад няма.
Top
anti666
Quote Post
Днес комунистите честват 1-и май, ден на труда. София е пълна с привърженици на Кърмилницата, които искат пак властта, сякаш Олигарсите и са я давали на някого. Но защо точно първи май избират юдокомунистите да празнуват. Малцина знаят, че точно на този ден, през 1776 Адам Вайсхупт основава илюминатския орден (или по-скоро го възстановява). Основната му цел - премахване на монархиите и религиите в Европа. През 1798г. един шотландски масон и илюминат обяснява по-подробно;
"Създадохме асоциация да изкорени всички религиозни основи и съществуващи правителства (монархии)... лидерите му ще управляват света с неконтролируема власт, докато останалия свят ще бъде просто инструмент на амбициите на техните неизвестни господари" .
Сега този сатанински празник на НСР се чества от милиони хора, които искрено вярват че празнуват нещо добро и справедливо.
Не-честит празник, другарю Яхов-Станишев!
Top
anti666
Quote Post
За първи път да съм съгласен с изказването на Амет Демиров от село Дръндар от 19-и май. Той си нарече Републиката "вирус на злото", каквато е всъщност.
QUOTE
"Защото ние (ДПС) сме в самия темел на вируса, в самия темел на нашата държава"

Ела, зло, че без теб още по-зло
Коментарите както се казва са излишни. Благодарение на този вирус на Злото една терористична организация, спонсорирана с парите на турската държава успя да обримчи в обръчите си родината ни. И не можем да виним него, защото той просто се прикрепи към републиканския вирус, за да изсмуква докрай силиците на донора - Българския народ. Други са виновните и се знаят вече много добре кои са.
Колкото повече този вирус на злото, наречен РъБъ го има, толкова по-зле за българския народ. Това трябва да е пределно ясно. И нека не отъждествяваме България с вируса наречен република. Едното трябва да бъде отделено от другото час по-скоро, ако не искаме самата ни Родина да умре от остра вирусна инфекция с летален край.
Top
anti666
Публикувано на: 30.9.2010, 17:30
Quote Post
Изтупвам тази тема отпреди 3 месеца за да видим как върви разложението на Республиката към днешна дата. Тия дни научихме, че
1. Пари за култура, наука и здравеопазване няма. На матряла, подложен на Геноцид такова не му е необходимо.
2. Пари за 63-хилядната еничарска армия на Режима има. Има и за подслушване - цели 100 млн лв. Да не би някои лоши националисти да са решили да правят завера и да гътнат на Сорос проектчето.
Като стана дума за изначалната гербаджийска структура "глобална България", на Тиквата непрекъснато му се напомня откъде дойдоха парите за Ипон, СИБанк и Глобална България. И кой плаща за масрафа. Щото иначе още да "марширува по плаца".
Днес пък беше натирена поредната здравна магистралка-еднодневка. По ирония на съдбата носеща неговото име. В интервю с премиера-слънце той се прави, че не знае на кого е заложник Шимон Дянков;
QUOTE
Борисова заяви, че е заложник на Дянков.
- А Дянков на кого е заложник?

Вече добре се знае, че не е заложник, а служител на Световната банка на мисия в губернията. Глобалните лихвари с вехтозаветни имена вече директно са поели юздите на геноцида. Аз се съмнявам, че Тиквата въобще му е разрешено да уволни на Фройнд зетя. Уволнението му може да стане само от генерал-губернатора Уорлик, а засега Шимон върши чудесно работата в сриването на последните остатъци държавност.

Тиквата вече е наясно, че е поставен в положение на цунг-цванг. Без печеливш ход. И ако не беше маниакалната му жажда за власт още от времето, когато като бодигард е подсмърчал в студа, охранявайки трапезите на "богоизбраните" боклуци, сега щеше да е по-добре. Поне със съвестта си. Защото от една страна трябва да изпълнява заповедите на Израел, от друга страна след този геноцид народа няма кой знае какво да губи и 63-хилядните му еничари, заедно с 100 млн лева за срс-та нема да му помогнат. Хората малко ги интересува вече какви били предишните кукли. Отнася го тоя, който е на пангара, жаргонно казано. Херсонското педалче тънко се измъкна от този капан и сега го играе опозиция. А Тиквата си е мутра и при това много несигурна и нервна, която го прави особено опасна. Както личи от януарските събития миналата година, не би се поколебал да използва и куршуми срещу протестиращи. Надявам се до тези ексцесии преди истинското рухване на РъБъ да не се стига, но натам отиват нещата.
Top
Диломъ
Публикувано на: 1.10.2010, 15:02
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 44
Участник # 2 089
Дата на регистрация: 19-December 09Този срам може да се измие само с кръв.
Жалко е, че българите сами позволихме да се стигне дотук, защото ще се лее основно наша, българска, кръв. Надявам се, поне, че жертвите, които ще дадем, този път няма да са напразни и работата ще се свърши докрай, т.е. ще успеем да изчистим буренака до корен и ще започнем начисто.
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 8.10.2010, 10:51
Quote Post
Поредната гениална идея на Шимон Фройнд и СБ.
Правителството посегна и към резерва на здравната каса
Най-добрата част от целия текст е циничното изказване на поредната гербаджийска тиква-депутат.
QUOTE
Тези пари в момента и без това не могат да се ползват за нищо - дори не и за здраве, защото това ще увеличи дефицита, затова е добре да бъдат вкарани в употреба

Просто УНИКАЛНО! smil3dbd4e5e7563a.gif
Аз предлагам да ги дадат на нашата полиция да ни пази по-добре. 100 млн за подслушване са малко, дайте им още. Може и за някоя военна мисия в Бимбинистан да стигнат също. В коментарите отдолу е казано най-ясно;
QUOTE
до края на мандата ни резерв ни гявол...само боко и тикви 
Top
Йордан_13
Публикувано на: 8.10.2010, 11:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тази година определено е... "тиквена". Тиквите вързаха много, дадоха добър приплод. Това, че ще ядем сега есенес и зимъска, повече тикви е ясно като бял ден.
PM
Top
SK_RaZoR
Публикувано на: 20.10.2010, 23:04
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 69
Участник # 161
Дата на регистрация: 27-October 05Дянков ПОСМЪРТНО няма да излезе от това правителство по какъвто и да било начин. Тези които си правят илюзиите че ще бъде уволнен или ще напусне нито знаят кой е, нито от къде идва и защо е тук.

Републиката е умряла още преди който и да било бабите и дядовците на участниците в този форум да влязат в пубертета.

Жандармерия щяло да има... Естествено че ще има жандармерия... Хората все забравят кой държи сопата и за какво служи тя ама не забравят да ходят да гласуват и да плащат данъци.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.11.2010, 17:53
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Съвсем наскоро, знаем, как Тиквата се оплака по народному, че му кроили шапката за 400 000 евро. Заплашен бил премиерът Тиква и се оплака на своя телекторат. А телектората, какво да каже - мучи. А ние какво, да кажем, освен, дружеското: "Тиква, не се безпокой, ние ще те гръмнем и за без пари", тъй като и пет галагана не чиниш. Макар, че завършилия ниските етажи на комунистическата полицейска симеоновска школа се оплака от ниската цена на покушението срещу него. Боже, колко високо се оценяват някои хора, затова и от високо падат. Обаче, явно мизата за чепа на Тиквата се е вдигнала драстично, защото работата около покушението се уталожи, и наместо това Тиквата рязко си промени мнението за АЕЦ "Белене", Южен поток и дори сам другаря Путин ще дойде на крака в своята задунайска европейска губерния. Тук пред очите на телектората ще се разиграе поредното хард порно с елементи на мека еротика, където ще се договарят някакви условия за някакви си договори, като в секс вечеринката бе намесена дори винаги милата на Русия - Сърбия. Нещата вървят към геополитически секс скандал с руски привкус, където мечката ще играе основна роля, въпреки лошия си дъх. Но лошия дъх на мечката не пречи на Тиквата да нарече "локвата" - атомна електоцентрала и да се надява, че в 12 часа в полунощ, тиквата ще се превърна в каляска, а държавата му , от Пепеляшка в приказна принцеса.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.11.2010, 10:41
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=674386
User posted image


Логичното си дойде на мястото. След като в началото на своя мандат Тиквата раздуваше перки и мускули и наричаше АЕЦ "Белене" - "локва" и не даваше никакви нишани за развитието на Южен поток, точно той, а не неговите бивши колеги от Тройната коалиция подписа с Русия за тях. Естествено, след една заплаха за бърз публичен разстрел с ниска плата за неговото извършване, което стресна суетната Тиква, че дори да умре, няма да умре с висока миза. А вие знаете,. колко е важно за мутрите на високи нива това. Ако бъдат разстреляни, то да не бъдат разстреляни като кучета. И да имат царски погребения.
Така, че случилото се вчера не е просто търговия, икономическа взаимоизгода, както плоско ви се представя; случилото се вчера е историческо събитие от важно значение, защото с енергийните договори с Руската федерация, де факто, републиката промени своята външнополитическа ориентация. Най-интересното е, че това беше направено от партия с абревиатура ГЕРБ - "Граждани за европейско...", но нищо европейско и голямо като събитие, не се случи до досегашното и управление, освен отпускането на парите по фондове, които и така не могат да бъдат усвоени от подопечния мат'рял надолу, без да бъдат окрадени. Значи трябва да се търси нов и леснодостъпен източник, без той да затормозява, както умствения капацитет на управляващите, така и на администрацията. Е, такъв източник, винаги е била Русия. Не мислете Тиквата като голям, велик и прозорлив държавник. Неговата философия е философията на настоящото оцеляване, да дотътри държавата на буксир и да я прикачи за локомотив, който има голяма енергийна мощност. А такъв локомотив, винаги е бил Русия. Европа е много, много слаба, откъм суровини. Това Тиквата го знае, а щом няма суровини, няма цоцане, телектората е гладен и управлението пада, републиката е застрашена. По-лесно и безпроблемно се управлява, когато към тебе текат суровини, които ти лесно можеш да усвояваш и вадиш печалба.
Явно Русия си е поставила задача да стане истинския икономически и политически център на ЕС, обвързвайки го енергийно за себе си и в момента се явява втори център на власт в Европа, отделно от Брюксел. Ясно е, че тя може да засили тази си позиция с проститутката РБ, която с новата-стара външнополитическа ориентация солидно стъпи на два стола и се разкрачи до неузнаваемост. Знаете какво се вижда отдолу и колко е лесно достъпно;)))
На този премиер - Тиквата му липсва всичко. Той просто преповтори стъпките на своя учител Тодор Живков, който хитро, като дребен чиновник, чиято визия за живота е безпроблемното плюскане до умиране, да закачи България към поредния блок, т.е. Руската федерация. Същото направиха и демонократите в синьо, нека не се заблуждаваме. На тях също им липсва всичко. Те пък ни закачиха за ЕС. Сега да видим след като едната цицка -ЕС попресъхна, дали другата - Руската федерация, ще даде обилен млеконадой. Много е важно електоралната единица да бъде нахранена добре, защото идват избори и при наличната световна криза, резултатът може да бъде много опасен за републиката. Де факто битката на Тиквата е за спасение на установения държавен строй в РБ и лек реванш за унижението, което му нанесе Ердоган при последната си визита у нас. Защото енергийната зависимост от Русия е, де факто, военна подкрепа за България.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.11.2010, 21:14
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Много хора се мъчеха да пробият кордона от журналисти и охрана, за да стигнат до Бойко Борисов. Една възрастна жена почти успя. Тя му пожела да стане президент и да оправи България.
Той ще оправи България. Г-н Борисов ще оправи България, убедено повтаряше тя.
smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic OptionsСтраници: (60) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018