www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Наркорепублика


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Наркорепублика
anti666
Публикувано на: 19.4.2013, 18:53
Quote Post
Отдавна знаем, че разкапващата се република на Злото е свърталище на наркотрафиканти. Още от времето на комунизма фармацевтичните ни предприятие имаха двойно производство. Амфетаминът тогава чрез ДС се изнасяше навън за твърда валута, която влизаше в джобовете на другарите от Политбюро. Тогава договорката беше, че производството е само за външна консумация, един вид част от класовата борба срещу капитализма.

Каналите за наркотици си останаха и след 1990. ДС и тогава и сега си ги държат успешно. Разликата обаче е, че амфетките заляха и България. С тази отрова убиват децата ни, наркодилърите си продават необезпокоявано пред училищата и клубове и си знаят, че Тяхната трибуквена групировка ги пази.

Тук сме помествали много статии за ролята на Тиквата в наркотрафика. Разбира се, като един Нуриега, той засега не е закачан от големия Брат докато ги слушка.

Сега изгърмя шефа на ГДБОП. За да потулят случая, засега е освободен само заради корупция. Всъщност тоя си е долен наркотрафикант, който в някои държави ще отнесе моментално смъртна присъда. Обаче въпросът остава да виси със страшна сила. Кой му е осигурявал чадър още от 91-а година? Какви са му връзките с Павлин Димитров, с градския си Миков, с Цвъчко и Буда? Щото няма начин да не са знаели за всичките му подвизи на тоя.


Top
anti666
Публикувано на: 19.4.2013, 19:13
Quote Post
В скапаната наркорепублика наркотрафика е основно перо за икономиката и. Братя Галеви и тяхната Наркофарма, Опицвет в Костинброд, "Биовет"- Ботевград, за който писа Елтимир на Кирил Домусчиев, добър приятел на Тиквата. Онзи кораб в Испания с амфетите също е част от БМФ, който е на милионерчето от ДС. Подобен български кораб бе задържан преди време и в Близкия Изток. В затвора в Дубай лежат с доживотни присъди двама бивши бопаджии, заловени с каптагон. В затвора в Малайзия с доживотна лежат пак наши мулета. Мишо Бирата, също ликвидиран по поръчка на Щуката заради амфетките във фабриката му.
Надолу по веригата всеки редови полицай знае, че шефчетата им бичат на черно и си викат, "що пък ние да спазваме". Наркодилърите за района си плащат и търговията със смърт продължава.
Така някогашната свещена земя България неусетно се превърна в най-голямата наркорепублика на Европа, ако не и на цялата планета. Чудовищно Зло, поддържано от министри, прокурори, полицейски шефове и масонски ложи. Ние отново повтаряме тук. НИКАКВО ДОВЕРИЕ на този тумор, скрит под свещеното име България! Той трябва да бъде отрязан до основи. За да я има България, наркорепубликата на Злото трябва да се разтури изцяло.
Top
balh
Публикувано на: 19.4.2013, 19:22
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 82
Участник # 4 823
Дата на регистрация: 1-October 12Работата с наркотиците е направо ужасяваща ! Щом и аз лично познавам най-малко двама пласьори на дребно без въобще да съм стъпвал в нощно заведение или нещо подобно . Направо съм си като монах на частна практика и пак ги виждам . Онзи ден един "клиент" направо крещеше "имаш ли химия" на "дилъра" при това на публично място пред най-малко 20 души , включително и деца ! За други младежи направо без да се крият вече си павкат "коза" - (марихуана) , такива пък направо десетки съм виждал. На къде отиваме ? Какво да правим с този проблем ?
PM
Top
anti666
Публикувано на: 19.4.2013, 19:23
Quote Post
Искам само да подчертая в Саракта какво ще е отношението за наркотрафик. Ако някой наркодилър има лошия късмет да бъде набаран, той ще е третиран като масов убиец. Наказанието - свръхдоза от собствения му "стаф" докато умре като куче и после клетва да не се преражда повече на средния свят.
За длъжностно лице, подпомагало както тоя Флоров наркотрафик - подобно наказание, но не веднага. Първо ще си изпее всичко каквото трябва - канали, връзки, хора и т.н. После конфискация на цялото му и на семейството имущество и чак след това екзекуция.

Може и да е жестоко и нехристиянско, но към зверове и масови убийци друго отношение няма и не трябва да има...

Скандалът с Миро Влаха (Станимир Флоров) ще бъде потулен по простата причина, че над него по веригата има още НЕхора, които са му осигурули чадър. И ако се размирише, републиката рухва още до изборите. Тука няма ГРОБ или БСП. Има тежка организирана държавна престъпност. Олигархията няма да го допусне това.
Top
Болгар
Публикувано на: 20.4.2013, 14:52
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 31
Участник # 5 945
Дата на регистрация: 30-March 13QUOTE (balh @ 19.4.2013, 22:22 )
Работата с наркотиците е направо ужасяваща ! Щом и аз лично познавам най-малко двама пласьори на дребно без въобще да съм стъпвал в нощно заведение или нещо подобно . Направо съм си като монах на частна практика и пак ги виждам . Онзи ден един "клиент" направо крещеше "имаш ли химия" на "дилъра" при това на публично място пред най-малко 20 души , включително и деца ! За други младежи направо без да се крият вече си павкат "коза" - (марихуана) , такива пък направо десетки съм виждал. На къде отиваме ? Какво да правим с този проблем ?

Ето какво правят в Русия.

http://vbox7.com/play:f40b334f67
PMEmail Poster
Top
anti666
Публикувано на: 25.10.2018, 21:20
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 496
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Забележете при последните събития, когато Винкела (Валери Симеонов) трябваше да си подаде оставката, в негова подкрепа застана не кой да е, а Домуса. Щял да изкара ако иска 20 000 лумпена на контрапротест в негова защита. Много странна реакция, като се има предвид, че лятото именно Винкела го удари финансово като отказа да опрости някакви дългове към БМФ. За какво му е на Домуса БМФ и каква е двойната продукция във фамацевтичните му заводи, отдавна го знаем. Знае се и от службите, които в бандитската наркотеритория работят за Мафията и си чешат макарите. На Домуса му беше ясно, че патерицата на Тиквата е Винкела. Падне ли Винкела, пада и приятелят му по бизнес Боко Тиквата.

По -интересно е изказването на един друг бизнесмен, натрупал начален капитал с бухалки свободно съчетание към ВИС. Човек, който добре се познава с Домуса още от мутренските му години. Гриша Ганчев.
Цитат;
QUOTE
Дано никога каптагонът и амфетите не ги облагат с каквото и да е

https://www.mediapool.bg/grisha-ganchev-kam...news285394.html
И как не се намери нито една дръжка на микрофон да попита Гриша Ганчев, какво аджеба е имал предвид с това изказване за Киро Гела. Движение "Воини на Тангра" го знае, знаят го и службите - български и чужди. Знаят го дори ИДИЛците. Знае го и Гриша Ганчев.Само дето тиквените медии не го знаели...
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 25.10.2018, 21:37
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Като имаме впредвид, че Бохохо спонсорира Домуса с едно 250 000 000 лева ли, евро ли, от "плана Юнкер", да строи заводи. Ама какви заводи? Явно, че за каптагон и амфетки! Не вярвам, да са алкохолни напитки за Юнкер, не smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018