www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Ке падне ли Сирия?


Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ке падне ли Сирия?
Елтимир
Публикувано на: 27.8.2013, 18:24
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Преди 40 години Ванга казала, че България ще почне да се оправя след като Сирия ке падне. Ама дали Сирия ке падне? Това зависи от прозорливостта на Асад, който трябва да види дълбоководните течения, а не да се плъзга само през повърхността.
През 1915 година, наред с Арменския геноцида бе проведен и Асирийски геноцид. И двата геноцида бяха провокирани от евреи. Но за за Асирийския геноцид до днес се мълчи. Та ако в Сирия заговорят открито за него, Сирия може и да не падне. Но заговори ли се, България може наистина да почне да се оправя. А Сирия може и да устои. Казвам тези думи не случайно.


--------------------
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.8.2013, 10:23
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06САЩ обаче, както изглежда, разчитат на Турция, където в базата Инджирлик е била забелязана специалната версия на американския самолет Джъбмо E4B. На авиационен жаргон тази машина е известна като самолета за края на света. В света от него има само четири броя и той е проектиран и оборудван така, че да се използва при евентуален ядрен конфликт в големи мащаби. При спешни случаи машината може да превозва най-висшите американски държавници, които от борда й да контролират и командват каквито и да е операции. Една от четирите машини летя именно след атентатите от 11 септември 2001 г., припомня вестникът.
---------
Великобритания очевидно няма да изчака Съвета за сигурност на ООН по сирийския въпрос, посочва британският в. "Индипендънт". Изданието предупреждава в друга статия, че ако САЩ започнат военна операция на страната на противниците на Асад, те де факто ще застанат на страната на Ал Кайда, тъй като срещу режима на Асад се сражава Фронтът ан Нусра, който е съюзник на терористичната мрежа. Можем да се обзаложим, че ударите на САЩ по сирийски цели няма да бъдат насочени срещу Фронта, посочва вестникът.

http://www.dnes.bg/usa/2013/08/28/greshka-...v-siriia.197553
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.8.2013, 19:25
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06" Малко размисли за гражданската война в Сирия и мястото на Америка в нея

Светът е на прага на нов военен конфликт. Пореден. Не знам дали Распутин или Нострадамус са предрекли края на света, но знам със сигурност, че човечеството само ще сложи край на себе си.

Две години Сирия се раздира от вътрешен конфликт. Протести срещу властта на Башар ал Асад, брутално смазани, прераснаха в кървава гражданска война. Най-лошото в случая е, че винаги в подобни конфликти страдат обикновените хора. И сега пак е така.

Две години междуособицата в страната вилнее със страшна сила. Набиваната ни в главите демокрация била в това: всеки да може свободно да изразява волята си и да казва това, което мисли. Хубави думи, но без реално покритие. В случая със Сирия беше същото - една власт и едни хора, които са против тази власт. Само че протестите избиха в неправилната посока. Едните не искат да дадат властта и със сила се опитаха да смажат противниците си.

И тук изскача образът на Америка. Винаги, във всяка страна, независимо от континента, независимо от всичко, Америка взима страната на тези, които протестират срещу властта. А в Сирия властта си е законна. Така беше в Либия, така беше в Ирак, така беше в Египет. Който протестира срещу една държавна власт, той има подкрепата на Америка. И тя повлича всички свои съюзници.

Две години сирийският народ се изтребва. Две години върволици от бежанци напускат раздираната от междуособицата страна. За две години не чухме нищо за използването на химическо оръжие от страна на властта срещу бунтовниците. И тук изниква резонният въпрос - защо още в началото на конфликта правителството на Сирия не използва това оръжие, за да смаже бунта? Че нали един бунт трябва да се смазва още в началото, а едно такова оръжие може да смаже всеки? Значи излиза, че Башар ал Асад две години се е забавлявал на кръвопролитията и сега, ей така просто, решава да използва химическо оръжие срещу противниците си.

И отново изскача образът на Америка. От няколко дни слушаме как те били сигурни, че такова оръжие е било използвано. И преди 10 години твърдяха, че Саддам Хюсеин има такова оръжие. Разсипаха страната Ирак, но такова оръжие не се откри... Днес пък се появиха информации, че разузнаването на Америка било прихванало някакъв разговор по телефона, в който ставало въпрос за предстояща атака с химическо оръжие. Защо тогава Америка не се намеси преди тази предполагаема атака? Нали обичат да се хвалят с т.нар. “превантивни удари“? Защо (поредното защо!) не атакуваха със своите модерни оръжия площадката, от където е предстояло да се изстреля това оръжие?

Въпроси, на които никой няма да даде отговор... за жалост.

Друго заглавие в световните медии: “Доларът върна доверието в себе си заради Сирия“. Ето го (поне за мен) “химическото оръжие“.

Въобще цялата работа там, в Сирия, се върти около държавата Иран. В събота ислямската страна открито заплаши Америка. А Иран е трън в петата на основния съюзник на Америка във всичко - от производството до търговията - Израел. Политиката е мръсна работа и някои страни са доказали, че могат да извличат дивиденти именно от такива заплетени и мръсни конфликти.

Иран, чийто основен съюзник е Сирия е първопричината за предстоящия военен конфликт. На второ място са доларите. Защото една война винаги завърта огромни парични потоци - държавни поръчки, производство, заплати на военнослужещите, поръчки за гориво, обслужване... всичко се плаща с долари. Американски. “Зеленото“ дава тласък на икономиките на страните, участващи на страната на Америка във всеки конфликт.

А ал Асад, вкопчил се във властта, не проумя, че трябва да си иде, за да успокои страстите. Страстите избиха в гражданска война. Сега тази гражданска война ще избие в международен конфликт. От който конфликт ще спечели доларът. И Америка."

Ивайло Атанасов
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.8.2013, 19:26
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Не е много сигурно, че ще спечели Америка, не всякога се печели, един път стомна за водичка, става, втори път стомна за водичка, става, ама третият път стомничката се чупи - и не става. Конфликта в Сирия ще сложи края на една империя в света - Еврейската. Западната демокрация е неприложима и в България, не само в арабският свят. Факт е, че който е искал да живее като западняците - емигрирал е, щото е разбрал, че в България, такъв тип "държавно управление" - демокрацията не дава плод, не само това, но и е противопоказно за държавата и народността. Най-добрата, исторически проверена и доказана формула за управление на България е Царството. Разбира се, тука изключваме Сакскобургота, за да не започват пак елементарни опонации по темата.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.8.2013, 19:27
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Впрочем сега чух, че 3000 емигранти са прекосили границата ни с Турция, като 1600 от тях били сирийци. Представете си при една евентуална война в Сирия от голям мащаб какъв ще бъде наплива на резли пахлави към нашата граница. Не ни стигат наште резаци, които са прекалено много в България, ами ще се напълним и с такива от Близкия Изток, като се има впредвид, че едни такива вече трайно са се заселили в България и имат Черноморието за бащиния (евреите). Границата с Туркия, трябва да се затвори незабавно така, че пиле да не мое да префоркне, а всеки турски каналджия, да бъде застрелван като диверсант. След като Туркия е решила да следва политиката на Вашингтон, нека тя бере плодовете от тази своя политика, не ние. Ние не сме провинция или заден двор на Труция, нито сме заден двор на Европа. България гето на всякава паплач няма да бъде.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.8.2013, 22:43
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ооооооооо, моят "приятел", пак се е изакал в някоя еврейска телевизия. Най-лошото е, при телевизията е, че лайното не мирише само в студиото, в което е изсрано, но и овонява домовете на стотици хиляди семейства. Няма нужда Монката да бъде съден, той и съда е техен - еврейски, просто Монката има нужда само от едно - аз да дойда на власт и да го изпратя с Коран в ръка на първата бойна линия срещу Асад. Монката ме обича, той плаче за мен и за моето благоразположение към него;))))


ИСКАТ СЪД ЗА СОЛОМОН ПАСИ ЗА ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО КЪМ ВОЙНА

http://worldtodaybg.com/2013/08/28/%D0%B8%...B5%D0%BA%D0%B0/
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 28.8.2013, 22:44
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06ИСКАТ СЪД ЗА СОЛОМОН ПАСИ ЗА ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО КЪМ ВОЙНА
===============================================
Искам да го копирам още веднъж, за да са ясна същността на "евроатлантическите ценности" и "атлантизъма".
PM
Top
Елтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 492
Участник # 4 721
Дата на регистрация: 16-July 12Моника Паси иска да участваме във ойна срещу Сирия, защото Асад бил устройвал провокации на българо-сирийската граница. Абе, тея евреи идиоти ли са или нас ни вземат за идиоти? Само не съм съгласен, че ни правят на маймуни. От Българин маймуна не става. А че евреите са си маймуни е известно отдавна. А на Пасито като толкова му се воюва, да нарамва Калашника и да тръгва. Не обичам страданията и смъртта, ама тоя път ще се радвам да му пръснат всичките вътрешности на тоя гаден евреин върху някоя сирийска улица!


--------------------
PM
Top
anti666
Публикувано на: 29.8.2013, 20:22
Quote Post
Ванга;

""Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде това време?“ Не, не скоро. Още Сирия не е паднала"

За това говорим от 3 години насам. Най-старото учение, Тенгрианството вече е дошло. Защото това не е религия, а мироглед и вяра. Учението, гносиса за управлението на държавата, Саракта е изцяло български, който след време ще бъде приложен и на други места.

Сирия ще падне, в това няма съмнение. Но дали чудовищният Световен Ред ще победи, това е отделен въпрос. Защото там човекоядците ще победят с подкрепата на "демократичната общност". И това ще отвори очите на хиляди хора по света за Злото, което е обхванало цялата ни планета.
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.8.2013, 10:09
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06След като Монката Паси лъсна една чикия на пясъка, а Янето мощно се надупи и показа ямата, която се е образувала в неговото задно отвърстие, след като Плевела пребледнял изпелтечи за българско участие по някакъв начин във войната със Сирия, изпълзя и поредната еврейска змия да изсъска в тази посока. Именно на тази змия, дължим своето незавидно положение на вечно разкрачена курва в ЕС. Точно тази змия обрече всеки политик, на незавидната съдба, кога отиде в Европа да прилича на овлажнена шунда, която се моли за секс, но никой не иска да я такова, защото е отблъскващо грозна. Точно тази еврейска усойница!


http://news.ibox.bg/news/id_170921199
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.8.2013, 10:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 29.8.2013, 23:22 )
Ванга;

""Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде това време?“ Не, не скоро. Още Сирия не е паднала"

За това говорим от 3 години насам. Най-старото учение, Тенгрианството вече е дошло. Защото това не е религия, а мироглед и вяра. Учението, гносиса за управлението на държавата, Саракта е изцяло български, който след време ще бъде приложен и на други места.

Сирия ще падне, в това няма съмнение. Но дали чудовищният Световен Ред ще победи, това е отделен въпрос. Защото там човекоядците ще победят с подкрепата на "демократичната общност". И това ще отвори очите на хиляди хора по света за Злото, което е обхванало цялата ни планета.

Най-старото учение е Тенгрианството, това е безспорно и всичко останало са некви бледи модификации на тази Велика Вера. Сирия явно е некакъв ключ или възел, който трябва да се развърже, за да се отвори Портата и Тенгрианството да се завърне. То и сега се завръща по един нетрадиционен и особен начин - преоткриват се старите светилища, някои даже могат да построят и нови, връща се Съзнанието за това Учение. Този процес, разбира се тече в малцинството, а не в мнозинството. Мнозинството иска само мамбо. Винаги е имало една голяма безпросветна маса, която не иска и да се просвещава. Гносисът за Държавата, стоящ във фундамента на Тенгрианството е именно това - да създаде йерархичният ред (всеки да си знае мястото) и този, който трябва да управлява, да управлява, а този, който не може - да копа земята, без претенциите да бъде онова, което не може да бъде.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06СИРИЙЦИТЕ УДАРИХА АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ И ЧЕТИРИ РАКЕТИ “ТОМАХОУК”

Целият свят, затаил дъх, очаква американската атака срещу Сирия, но както става ясно, тя вече се е случила и завършила с пълен провал. Тази информация подаде телевизионният канал на “Хизбула” “Ал Манар”.
“Ал Манар” цитира сирийски “експерт по стратегическите въпроси”. Той твърди, че сирийските ПВО-средства в събота, на 31 август, са ударили американския самолет F-22 и четири ракети “Томахоук”. Самолетът и ракетите долетели от Йордания. Самолетът и ракетите са ударени от ЗРК “Панцир”. Точно този провал е истинската причина президентът Обама да иска от Конгреса разрешение за атака, каквото не му трябва.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Сирийските бунтовници потвърдиха в интервю за AP, която проведе свое собствено разследване, че отговорността им в атаката с химически оръжия в покрайнините на Дамаск на 21 август е тяхна, и че тя е определена от тях като "нещастен случай".

В квартал Guta, предградие на Дамаск, сирийските бунтовници са заявили пред журналиста Dale Gavlak от Associated Press, че именно те са отговорни за химическо нападение при инцидента на 21 август, за който западните страни обвиняват правителството на Башар Асад . Бунтовниците казаха, че произшествието е предизвикано от неправилната употреба на химическо оръжие, което е било осигурено от Саудитска Арабия.

"В многобройни интервюта с лекари, жители Guta, бунтовници и техните семейства, се казва съвсем недвусмилено, че някои от бунтовниците са получили химически оръжия от Саудитските секретни служби и специлано от принц Бандар бин Султан. След това , без да знаят че това е химическо оръжие тези бунтовници са провели газова атака с фатални последици."- пише Gavlak.

Бунтовниците, каза Gavlak, които не са подходящо обучени за боравене с химическо оръжие, дори не са знаели, че това е химическо оръжие. Според показанията на бунтовниците, оръжията са били предназначени за групировката Al Nursa, авангардна атакуваща група на Ал Кайда. В същото време други десетки бунтовници потвърдиха, че Саудитското правителство ги финансира.

Информацията, получена от Dale Gavlak противоречи напълно на твърденията на САЩ, които в петък казаха, че имат "висока степен на сигурност" относно доказателствата за употребата на химическо оръжие от страна на правителството на Башар Асад. Dale Gavlak е главния кореспондент на Асошиейтед прес в Близкия изток в продължение на две десетилетия. Работил е и за БНР Public (NPR) и е автор на статии за BBC.


http://blogzaserioznihora.blogspot.com/201...ated-press.html
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06И тъй Саудитска Арабия отде има химичексо оружие? Ми от техния верен съюзник, еврейската империя СЕЩ!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Бунтовниците, каза Gavlak, които не са подходящо обучени за боравене с химическо оръжие, дори не са знаели, че това е химическо оръжие. "
======================================================

Това е все едно да въоръжиш нашите мангали от Столипиново, какъв друг резултат да очакваш, когато примати боравят с оружие?
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic OptionsСтраници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018