www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Против продажбата на българска земя


Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Против продажбата на българска земя
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 8:52
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Бих искал да се включа по темата със следната бележка: въпреки че онзи ден станахме свидетели в Праламента как хегемонията на антинационалните интереси беше наритана от разума на политиците, които са захапали мръвката и няма шанс да пуснат - това все още не е никаква развръзка. Защо? Защото и в момента има действащ такъв мораториум за продажба на земя на чужденци, но вижте кои са едни от 'сделките на годината' - румънската фирма Ромфарма е най-крупния собственик на земеделска земя у нас. Ние разполагаме с 37 млн. дка. обработваема земя - 1 млн. от тях е собственост на една фирма и то чужда, а кой знае още колко държат под аренда. Другият такъв играч е любимата ни варненска ТИМ с техните зърнопроизводители, едри, олигарси, арендатори. Те са в схема със световния спекулант на зърно Марс Рич и заради техните позиции се получаваше по времето на Миро Мършата, че имаше богат урожай на житото, но цената на хляба у нас се качваше, поради факта, че от полето всичко заминаваше на кораби зад граница и съответно в България - урожай, но дефицит на зърно, то се внася за нуждите на българина от хляб - и при вноса то се оскъпява. Внасят ни, с две думи, нашето жито от чужбина, за да не си помислим, че можем да имаме хранителна независимост.

А зърнопроизводителите са голяма работа - получават огромни субсидии - милиони, после продават продукцията извън ЕС, което е нарушение, плащат данъци, но само върху субсидията, укриват ДДС, от което кашират още милиони... А по селата, в чиито мери оперират - те държат мерите на цели региони - безработицата не спира да се покачва. Защо? Защото за тяхното производство те имат нужда от 20-ина човека и няколко машини и най-вече от безлюдни села, за да не им търси никой равносметка какво и по какъв режим обработват.  

Преди да пусна няколко статии, ще се върна на Ромфарма - най-големият собственик на територия, годна за земеделие в България: нали се сещате колко е румънска тази фирма щом се допуска да изкупува акции и фондове от самите еврейски институции - банките (както ще се види в статиите по-долу)...? Те изкупиха, преди време, акции от Софарма на уродливеца Огнян Донев. Важно е да се отбележи, че дори Европейската Комисия поведе разследване срещу Софарма за картелно споразумение - защо едно и също лекарство произвеждано от Софарма, струва в Сърбия с 40% по-евтино отколкото у нас, където се произвежда.. Защо същото лекарство в Австрия струва с 20% по евтино отколкото в държавата на производството му. ЕК може и да се е забатачило в нашата система, но ние знаем: не е защото транспорта до Австрия или Сърбия е по-евтин от този в рамките на страната. То е заради геноцида. Значи Ромфарма не са тук за да развиват българското земеделие, а заради субсидиите и за да провеждат геноцид. Защо заради субсидиите? Защото в Европа почти навсякъде има ограничение за субсидиите до към 3 000 дка. или 5 000 дка. Ако искаш да обработваш повече - обработвай, но нямаш субсидия. У нас ако обработваш 1 млн. дка. получаваш субсидия за всичките - рай за спекуланта, храна за паразита и мор за народа.--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 9:27
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Статии:

Ромфарма и сделката на годината:
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika...ka_na_godinata/

Ромфарм и Софарма:
http://www.dnevnik.bg/biznes/2013/09/10/21...niia_si_dial_v/

http://www.niva.bg/bg/за-пазара/новини/ром...ял-и-в-софарма/

Ромфарма купува цели фондове от самите чужди - еврейски банки у нас:
http://agronovinite.com/romfarm-kompani-ku...medelska-zemia/

Тръговци на зърно укриват ДДС:
http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/08/21/18...t_dds_pokazvat/


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 9:42
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Сега искам да отбележа за самото ни земеделие в последните години, което накрая ще ни отведе отново до проблема с чуждите компании, които са собственици на български обработваеми територии:

Земеделието у нас НЕ ЛИПСВА. То беше вкарано в режим на монокултурно производство - произвежда се рапица и зърно. Рапицата е плевел и изтощава почвата за 3 години, но е изключително търсена, заради производството на биодизел. В ЕС има ангажимент - държавите до 2020 г. да допускат на пазара само дизелово гориво, с мин. 20% съдържание на биодизел. А зърното е идеалната култура за спекула.
Наскоро гледам един феномен: от сателит - всичките земеделски земи са разграфени и се обработват, но у нас работа в земеделието е кът, цели села и малки градове са безработни, а синчетата на зърнопроизводителите си купуват кеш автомобили за по 300 бона и се развяват по Сен Тропе.. Вече разбрахте защо. Когато си дал земята - нивите си на кооперация да ги обработва под аренда - нормалното е да ти се дава 1/3 от продукцията или нейната пазарна равностойност, 1/3 да отива у онзи, който обработва земята и 1/3 да отива у търговеца, който реализира продукцията на пазара. У нас СОБСТВЕНИКА на земята получава 1/10 до 1/8 от стойността на продукцията, ако изобщо получи нещо. Е... освен ако собственика не си обработва сам земята - както Ромфарма и другите чужди едри земевладелци у нас. Тогава ВСИЧКО отива в неговия джоб, а той не се намира в България. Дори и да се намират в България, капиталите на тези фирми - те са в някоя банка, която така или иначе е чужда!

Разликата между монокултурно производство и разнообразно производство е в това, че разнообразното производство (включива зеленчуци, овощарство, животновъдство и т.н.) е много по-трудоемко, сътоветно осигурява работа за много пъти повече хора и накрая имаш шанс да изкараш продукция, която след обработка в хранително-вкусовата промишленост - се пласира с много по-голяма добавена стойност. Консерви, полуфабрикати, компоти, други продукти - те са много по-скъпи от суровите зеленчуци, а и се продават цялата година, а не само през сезона, в който зреят.
Една от първите работи на демокраДцията беше да унищожи хранително-вкусовата ни промишленост, която беше една от най-мощните в Европа. Кой ще носи отговорност за това: Филип Димитров, Желю Желев, Иван Костов и всички останали политици на прехода, които им сътрудничеха или не направиха нищо по-различно от тях.

Но кое е най-интересното: в момента, в Русия се внасят чували с български чушки, но от посока на Израел. Възможно ли е нашата земеделска продукция да отива в Русия, но през Израел, защото техните фирми владеят нашите земи? Сами си отговорете.


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 10:01
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Сега нека да изкоментираме последните новости на нашата гениална политическа класа:

Израел ще ни учи на капково напояване
http://agronovinite.com/israel-ni-uchi-na-...ovo-napoiavane/

Значи какво: не успяха да изкупят половината държавен поземлен фонд за смешните 450 млн. евро, но сега ще ни учат на напояване. Тоест те ще ни изготвят проект, ще ни направят одит и ще ни проведат консултации, за сумата от няколко милиона, които ние трябва да платим със заем от техните банки. След това ще се създадат смесени дружества, където ние ще вкараме земята, а те "ноу-хау", а държавата отново ще тегли заем, за "инвестиция в съоръжения" и накрая какво - ние сме си платили всичко, а земята и съоръженията са тяхна собственост. Заемите ще се изплащат през годините - от данъците на поколения българи,в условията на икономика, която изнася всички капитали в чужбина. Вижте на статията тая мазна турска муцуна до другата мазна еврейска муцуна. И двете трябва да бъдат размазани по площада.

Няколко дена по късно - същата турска мазна муцуна обясни, че нямало интерес към българската земеделска земя от чужди фирми, понеже нямало хидромелиорации.
http://inews.bg/Бизнес/Греков-успокои-Няма...2_i.334352.html
- дали след по-горните ми коментари - гнусната продажна марионетка не е обикновен лъжец?

Да не забравяме, че хидромелиорациите бяха нарязани за скрап, а още няма осъдителни присъди!
http://offnews.bg/index.php/252205/sadat-p...oitelni-sistemi

Тук е важно да се върнем на ноу-хау-то на Израел в напояването: държавата Израел съществува от има-няма 50 години. Вярно реализирали са сериозен напредък в земеделието - там е пустиня, но аз знам в България, по селата - за глинени водопроводи и системи от вади, за напояване, които датират от преди 1800-та. Първият народ, който се знае, че се занимава със земеделие и в овощарство - това е тракийският или българският и то на Балканите! Ти ли бе гадна еврещуго ше ме учиш на земделие и на напояване. Мри бе гад мръсна и ти резана патко дето се пишеш министър.


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 10:15
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 19.10.2013, 19:18 )
"Изкуственото задържане на тези икономически процеси е вредно както за страната, така и за всеки български гражданин, и ясно доказателство за това са пустеещите земеделски земи в някои райони на страната.Същевременно инвеститори от чужбина проявяват интерес и са готови да вложат средства и да осъществят проекти, които ще са от полза за страната и всеки български гражданин, но забраната за придобиване на земя е обстоятелство, което ги възпира." ("Писмо на Американската търговска камара в България")
===========================================================

Наглостта на евреите е минала всякакви граници! Никой не може да каже или да повели на Българина кои икономически процеси са добри за него и кои вредни, както не може да каже и да повели коя земя да пустее и коя не. Земята не пустее, тя си почива! Българинът, когато реши, тогава ще я обработва. Той е в пълното си право да реши. В случая, сътвореният батак от еврейските правителства в България е толкова голям и по отношение на това, че кога Българският Саракт дойде на власт ще наложи тотална забрана за купуване и продаване на земя, като тя ще важи и за българи до определен период, в който ще се направи ревизия, ще се види кой чужденец е купил земя и на каква цена, чужденецът ще бъде арестуван, прогонен или обесен (в зависимост от поражението), а земята, която е откраднал от Българската държава по нелигитимните республикански закони ще бъде одържавена. И хър-мър, не искам да чувам. Като не искате крути мерки, да сте били отговорни през 2004-та година. Тогава ние бехме една шепа, всички други блеехте в стадото за "светлото бъдеще" в Европа.Искам да изкоментирам и този пост:

АБСОЛЮТНО!
В момента в България има некъв мораториум, обаче той осигурява възможността всеки обикновен турски трафикант на наркотици или еврейски трафикант на оръжие да регистрира у нас фирма, което ще му струва 300 лв. административни такси и след това да си пере парите като изкупува българска земя. После става притежател съвсем легално на територии от България и никой за нищо не го пита. Той е "инвеститор".
Следващата крачка е - пада мораториума - чуждия престъпник прехвърля земята на своите мутри, те се заселват в България, придобиват гражданство, след което - България става Палестина.

Първата и най-важна крачка е ДА СЕ ЗАБРАНИ ИЗОБЩО СОБСТВЕНОСТТА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ФИРМИ. Най-добре държавата да е в ръцете на националисти, които направо ще разкостят всеки чужденец, дръзнал да има претенции към българска земя и българска територия. Но дори в момента може да се приеме такава забрана за собственост на земеделска земя от страна на фирми и те да бъдат задължени да продадат земите или на държавата или на частни - лица - българи.
Другото нещо е да се поставят ограничения за правото на собственост. Дори да ми обясняват, че не можело да забраниш на човек колко и какво да си купи - ще им кажа "може"! Но дори и да не може - ще им кажа "тъпаци"! Ограничава се размера на субсидиите - имаш право на субсидия до 1000 декара - после се оправяш. Ограничава се посредством данъци: над 1000 декара ти се налага 80% данък, както върху собствеността, така и върху печалбата от дейността!--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 10:19
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Израел - най-големия узурпатор на територия през 20ти век! ...ще купуват земя от България и ще ни консултират в областта на земеделието...
--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 10:33
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11...Европа им била пречката да защитят националния интерес и територия...:

Рестрикции, ограничаващи продажбата на земеделска земя на чужди компании и лица има и в следните държави-членки на ЕС:

Обединеното кралство
Словакия
Чехия
Франция
Германия
Белгия
Унгария
Литва
Естония
Холандия
Гърция
Финландия
Норвегия
Испания
Португалия
Словения
Австрия

Източник: www.ceps.eu/ceps/dld/6621/pdf ;

Пет доказателства, че действията на официалните български власти не се ръководят от залегналите в Договора за Европейския съюз интеграционни принципи, а обслужват скрити частни корпоративни интереси.

1)Не са изпълнени поетите от българската страна ангажименти в договора за присъединяване за изграждане на единен имотен регистър и единен кадастър на българската територия, без които реалният пазар на земята в България е неосъществим.

2)В българското законодателство липсват специалните регламенти, уреждащи подробностите, условията и реда, произтичащи от новата обща конституционна правна рамка, позволяваща на чужди граждани и юридически лица да придобиват право на собственост върху земя в България.

3)В българското законодателство отсъстват правни механизми, защитаващи интересите на собствениците и ползвателите на земята, независимо дали са български или чужди правни субекти.

4) За разлика от законодателствата във всички останали страни-членки на ЕС, българското законодателство не предвижда никакви ограничения на собствеността върху земята, свързани с националната сигурност, размера на тази собственост, собствеността в пограничните райони, в природните и историческите резервати и т.н.

5) Въпросът със собствеността на земята в България касае националната ни сигурност, ето защо напомняме на българския парламент и българското правителство, че съгласно Договора за Европейски съюз проблемите на националната сигурност са приоритетни за съюза и са от изключителната компетенция на отделните държави.


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 10:42
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11И така, докато целия народ е мачкан по всевъзможни начини от политиците и корпорациите, онези които са директно са заети в земеделието - директно са сътрудничили на този поземлен геноцид. Айде, може да не са сътрудничили някои, но са мълчали като мърша, за това което се случва под носа им. Да ти дърпат чергата изпод нозете и ти да си гледаш дребничкия интерес, че някой може да ти го удовлетвори със 5 стотинки - какво говедо си бе!

И сега трябва някакви ненормалници от градовете и от столицата - дето си имат 1000 други грижи и никаква идея от земеделие, да им уреждат техните проблеми и техните интереси, дето те от преди 10 години трябваше да са си решили!
Българи ли сте вие или умряло месо бе! Всичкото това е напълно излишно за един Саракт! Всичкото това ще върши по-добра работа, смазано, унищожено и смялно на пастет.


Кога бе, кога бе зомби изтрещяло ще се сепнеш? Кога бе идиото. Абе режат ти главата с трион ти я режат и ти се лендзиш като лайно. Абе кога бе майка ти де' изтрещяла. Интелигентни хора, с влияние - виждат какво става и какво правят - ходят си в офиса, с капаци на очите и си чакат пенсията. Каква пенсия бе идиоти изтрещяли - ПЕНСИЯ НЯМА ДА ИМА - ПАРИ НЯМА ДА ИМА - ИЗНЕСЕНИ СА!

РЕЖАТ ТИ ГЛАВАТА С ТРИОН. НЕ УТРЕ НЕ ДНЕСКА НЕ НЯКОГА - В МОМЕНТА ТИ РЕЖАТ ГЛАВАТА! СТАНИ СЕГА И ТРЪГНИ ИЛИ УМРИ, ГОВЕДО!
Извинявам се за речника, но просто вече нямам нерви да гледам и да слушам как блее българина, как блее.
--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
Ванина
Публикувано на: 24.10.2013, 13:56
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13
Нещо не е наредъ. Полувенчатость няква за успокоение и приспиване на будните Българи. Какво значи забрана за продажба на Земята Българска въ срокъ до 2020г? И кви са тея некви си преговори съ страните венчани за евросъюза? И какво значи избирателностъ, коя земя Българска може и коя не може да се продава? Земята Българска никога, никога да не се продава нито дарява нито педя, нито педя на чужденецъ, да не се продава, и на другоетносенъ присвоилъ си българско име и българско гражданство да не се продава. Актътъ на продажба на земята дарена на Дедите ни отъ Бога е нарушение на Небесните закони и тежко на този които я продава, дарява и който я купува изземва. За да не се продава Българската ни земя трябва да се откачим отъ европата. Но евреите управлявщи страната ни няма толкозъ лесно да се разведатъ съ евросъюза. Любовь е все пакъ, не се къса тъй лесно. Гръмъ да ги удари отъ Небето, и отъ Земята яростьта свещенна да ги посече!

И гледай какъ са променили заглавието на статията http://news.ibox.bg/news/id_624482186отъ" Депутатите се заеха с мораториума върху продажбата на земя " са го променили на "България ще защитава земята си, реши парламентът", че второто заглавие звучи по обнадеждаващо и приспивателно и отпускателно за будните Българи. Нещо не е наредъ братя! Стъпката за благото на България е въ наши крака, не е въ краката на евреите.

PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.10.2013, 15:54
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Ако някой иска да отворим договора за членство, трябва да го каже ясно и да каже кой поема отговорността за това. Защото нали добре знаете, че всяка една страна в Европа има своите загрижености и тревоги. Например някои ще поставят искането за ограничаване на правата на български граждани за достъп до пазара на труда, в Англия или в Холандия или някъде другаде. Друга страна ще постави втори въпрос, трети въпрос, къде приключваме".

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/ores...toriuma-5996799
======================================================

Голишарски, гнъсен и грозен евреино, Българският Саракт иска преразглеждане договора с ЕС и поема отговорност за това! Който, каквото иска от тъпите европци да поставя, Българският Саракт, това не го интересува. България си има своя стратегически национален интерес, а той е - Българите да реализират своя потенциал на Българският пазар на труда! Запомни добре тие мои думи. А на вас, най-лесно ще намерим работа, джанъм;))) каменоломните ви чакат за самоотвержен и радетелен труд, в ползу роду! И забоите на мините... Тревогите на педалите енгилизи и холандци, въобще не ни интересуват, защото кой въобще го еня, евреино, за нашите български тревоги? Кой? Французите? Ахахахахха... Германците? ахахахахахааааааааааааа, Енглизите? Ох....
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.10.2013, 15:57
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 24.10.2013, 13:15 )
QUOTE (Йордан_13 @ 19.10.2013, 19:18 )
"Изкуственото задържане на тези икономически процеси е вредно както за страната, така и за всеки български гражданин, и ясно доказателство за това са пустеещите земеделски земи в някои райони на страната.Същевременно инвеститори от чужбина проявяват интерес и са готови да вложат средства и да осъществят проекти, които ще са от полза за страната и всеки български гражданин, но забраната за придобиване на земя е обстоятелство, което ги възпира." ("Писмо на Американската търговска камара в България")
===========================================================

Наглостта на евреите е минала всякакви граници! Никой не може да каже или да повели на Българина кои икономически процеси са добри за него и кои вредни, както не може да каже и да повели коя земя да пустее и коя не. Земята не пустее, тя си почива! Българинът, когато реши, тогава ще я обработва. Той е в пълното си право да реши. В случая, сътвореният батак от еврейските правителства в България е толкова голям и по отношение на това, че кога Българският Саракт дойде на власт ще наложи тотална забрана за купуване и продаване на земя, като тя ще важи и за българи до определен период, в който ще се направи ревизия, ще се види кой чужденец е купил земя и на каква цена, чужденецът ще бъде арестуван, прогонен или обесен (в зависимост от поражението), а земята, която е откраднал от Българската държава по нелигитимните республикански закони ще бъде одържавена. И хър-мър, не искам да чувам. Като не искате крути мерки, да сте били отговорни през 2004-та година. Тогава ние бехме една шепа, всички други блеехте в стадото за "светлото бъдеще" в Европа.Искам да изкоментирам и този пост:

АБСОЛЮТНО!
В момента в България има некъв мораториум, обаче той осигурява възможността всеки обикновен турски трафикант на наркотици или еврейски трафикант на оръжие да регистрира у нас фирма, което ще му струва 300 лв. административни такси и след това да си пере парите като изкупува българска земя. После става притежател съвсем легално на територии от България и никой за нищо не го пита. Той е "инвеститор".
Следващата крачка е - пада мораториума - чуждия престъпник прехвърля земята на своите мутри, те се заселват в България, придобиват гражданство, след което - България става Палестина.

Първата и най-важна крачка е ДА СЕ ЗАБРАНИ ИЗОБЩО СОБСТВЕНОСТТА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ФИРМИ. Най-добре държавата да е в ръцете на националисти, които направо ще разкостят всеки чужденец, дръзнал да има претенции към българска земя и българска територия. Но дори в момента може да се приеме такава забрана за собственост на земеделска земя от страна на фирми и те да бъдат задължени да продадат земите или на държавата или на частни - лица - българи.
Другото нещо е да се поставят ограничения за правото на собственост. Дори да ми обясняват, че не можело да забраниш на човек колко и какво да си купи - ще им кажа "може"! Но дори и да не може - ще им кажа "тъпаци"! Ограничава се размера на субсидиите - имаш право на субсидия до 1000 декара - после се оправяш. Ограничава се посредством данъци: над 1000 декара ти се налага 80% данък, както върху собствеността, така и върху печалбата от дейността!

Това е най-лесното човек, просто ние идваме на власт и в България не остава нито един чужденец по-различен от Българин. Земята не могат да я вземат с хеликоптер, въвеждаме тригодишна забрана за продажба на каквато и да е земя, дори между Българи и почваме здрава ревизия. Кой какво е купувал, на кой го е продал, на каква цена, с каква цел, с кои фирми е играл, какви пари е придобил за това. Арест, връщане на парите и доживот в забоите на мините и каменолкомните. Това е.
PMEmail Poster
Top
18j
Публикувано на: 24.10.2013, 16:23
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 24.10.2013, 18:54 )
"Ако някой иска да отворим договора за членство, трябва да го каже ясно и да каже кой поема отговорността за това. Защото нали добре знаете, че всяка една страна в Европа има своите загрижености и тревоги. Например някои ще поставят искането за ограничаване на правата на български граждани за достъп до пазара на труда, в Англия или в Холандия или някъде другаде. Друга страна ще постави втори въпрос, трети въпрос, къде приключваме".

http://www.vesti.bg/bulgaria/politika/ores...toriuma-5996799
======================================================

Голишарски, гнъсен и грозен евреино, Българският Саракт иска преразглеждане договора с ЕС и поема отговорност за това! Който, каквото иска от тъпите европци да поставя, Българският Саракт, това не го интересува. България си има своя стратегически национален интерес, а той е - Българите да реализират своя потенциал на Българският пазар на труда! Запомни добре тие мои думи. А на вас, най-лесно ще намерим работа, джанъм;))) каменоломните ви чакат за самоотвержен и радетелен труд, в ползу роду! И забоите на мините... Тревогите на педалите енгилизи и холандци, въобще не ни интересуват, защото кой въобще го еня, евреино, за нашите български тревоги? Кой? Французите? Ахахахахха... Германците? ахахахахахааааааааааааа, Енглизите? Ох....

Кого плаши тоя травестит гърбат. Европа има повече интерес от нашето членство и тоя содомит ако не го знае да се маха от властта. Когато содомитите подписваха договора за ЕС не са питали никого какво да гласят клаузите. Тоя договор е нищожен. Аз също искам преразглеждане и ще нося отговорност. Да смятаме ли? 650 000 000 такса за членство на година - не повече от 300 000 000 влизат обратно от еврофондовете. Останалите - си ги просвояват европските бели якички, че живота в БрюкСелото е скъп.

Какво плашиш ти бе травестит гърбав: ако от всички българи, които работят в чужбина (вкл. извън ЕС) са роби, но връщат обратно в България по 2 милиарда на година. 2 милиарда на година е само данъка, който внасят зърнопроизводителите и то само данъка от субсидиите, които получават, а те не са само европейски има и национални. И това е в едно монокултурно земеделие. Ако гърбоносия содомит развие хармонично земеделие ще има работа за всички сезонни български роби в чужбина и то през цялата година. Искаме преразглеждане на договора - да.

А освен това - кого плашиш бе хюмне гърбоносо - проблема със собствеността на земята има решение, което не засяга договорите на хазарското чучело Кохари с европейските крадци. Достатъчно е да погледнеш добрите европейски практики. И когато решението е готово и изписано - ше ти го плесна на челото и ще трябва да се скриеш в кучи гъз, защото иначе от наказателния кодекс - националната измяна е 15 години затвор и конфискация на имуществото. И ти ще ги получиш автоматично - само заради изказванията си като длъжностно лице.


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
Ванина
Публикувано на: 24.10.2013, 16:53
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13QUOTE (18j @ 24.10.2013, 13:42 )
И така, докато целия народ е мачкан по всевъзможни начини от политиците и корпорациите, онези които са директно са заети в земеделието - директно са сътрудничили на този поземлен геноцид. Айде, може да не са сътрудничили някои, но са мълчали като мърша, за това което се случва под носа им. Да ти дърпат чергата изпод нозете и ти да си гледаш дребничкия интерес, че някой може да ти го удовлетвори със 5 стотинки - какво говедо си бе!

И сега трябва някакви ненормалници от градовете и от столицата - дето си имат 1000 други грижи и никаква идея от земеделие, да им уреждат техните проблеми и техните интереси, дето те от преди 10 години трябваше да са си решили!
Българи ли сте вие или умряло месо бе! Всичкото това е напълно излишно за един Саракт! Всичкото това ще върши по-добра работа, смазано, унищожено и смялно на пастет.


Кога бе, кога бе зомби изтрещяло ще се сепнеш? Кога бе идиото. Абе режат ти главата с трион ти я режат и ти се лендзиш като лайно. Абе кога бе майка ти де' изтрещяла. Интелигентни хора, с влияние - виждат какво става и какво правят - ходят си в офиса, с капаци на очите и си чакат пенсията. Каква пенсия бе идиоти изтрещяли - ПЕНСИЯ НЯМА ДА ИМА - ПАРИ НЯМА ДА ИМА - ИЗНЕСЕНИ СА!

РЕЖАТ ТИ ГЛАВАТА С ТРИОН. НЕ УТРЕ НЕ ДНЕСКА НЕ НЯКОГА - В МОМЕНТА ТИ РЕЖАТ ГЛАВАТА! СТАНИ СЕГА И ТРЪГНИ ИЛИ УМРИ, ГОВЕДО!
Извинявам се за речника, но просто вече нямам нерви да гледам и да слушам как блее българина, как блее.

Eй, кажи го това на баща ми и чичо ми, продадоха я земята на няква търговска фирма омега, за купуване и продаване на Българска земя, че видишъ ли била земята малка площь и нищо не можело се напрви съ нея, а трябвало имъ мижавите пари. И се радватъ че успяли да я продадатъ преди да паднатъ цените за земите, та паднаха цените отъ мижави по мижави. То и скъпо да се продава, горко на който продава и който купува Българска земя дарена на Дедите ни отъ Бога.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.10.2013, 17:24
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06националната измяна е 15 години затвор и конфискация на имуществото. И ти ще ги получиш автоматично - само заради изказванията си като длъжностно лице.
====================================================
А, 15 години, няма човек, преките и косвени вреди нанесени от управлението на всяко едно правителство на България изискват доживот работа в каменоломните и забоите на членовете им, конфискация на имуществото и на всички налични финанси, злато, бижута, всичко, каквото имат движимо и недвижимо и по бели гащи в забоите. Няма тука се разправяме цял живот с тях.
PMEmail Poster
Top
Ванина
Публикувано на: 24.10.2013, 18:07
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 556
Участник # 5 217
Дата на регистрация: 27-January 13НО КАКВО МОЖЕМЪ НАПРАВИ СЪ ЗЕМЯТА, КОЯТО ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ?

Първото е да не я продаваме. Дори и за сега да не печелимъ отъ земята си не, да не се продава. Народа е беденъ и ей така всеки като продаде парчето си земя, или по скоро за мижавите хартийки направо като си я дари даромъ земята, за мижави хартийки съ които ще се нахрани временно и ще си купи тоалетна хартия за да се избърше и оставаме безъ земя... Страшно е безъ земя! Какво са виновни децата, внуците и поколения наредъ че трябва да плащатъ греховете на родителите си!?

Второто което можемъ да направим за земята си, второто... какво можемъ? Ми да я обработваме. Но какъ като сме разединени, всеки самъ за себе си оцелява по единично? На времето по селата единъ е можелъ да прави рало, другъ впрягове, остенъ трети гледа биволи, четвърти да строи и осигури хамбари. Кой е здравъ и силенъ обработвалъ е земята. Хората са живяли близо до земята. И са играели Хорото на единението, всеки допринасялъ своето за цялото. А днесъ какво можем направи. Азъ искамъ и ако ми даде майка ми и роднините земята, и ако бих я обработвала, бихъ имъ давала рента каква заслужаватъ, а не мижава каква сега чуждите фирми изплащатъ на българските собственици. Но как да я обработвамъ като ни живея там, ни имамъ рало и животни ни хартийки, че да си купя обработваема техника, и ни имамъ хамбар, ни и мелница имамъ. Майка зомбирана обезумяла ми се сърди че сме завъдили мишки отъ лимеца, който придобихъ отъ нива 5 на7 метра коя на ръка си я ракопахъ, забивайки лопата въ глинеста твърда почва. И сега мърмори и ще ми го изхвърли лимеца на вънъ А азъ искамъ да го размножавам лимеца, че не се генномодефицира и е бъдещето на хляба. И дарявамъ по шепа на всеки който пожелае да си засади лимецъ. По магазините вече не хлябъ и брашно, а пласмаса продаватъ, за това казвамъ че земята е необходима, защото като се осъзнаятъ хората ще искатъ истински хляб да ядатъ, ще искатъ да започнатъ живота си отъ начало простичко как е било някога, но земя нама да иматъ че да си засеятъ жито.
Та какво можемъ да направимъ, обединение на сили е нужно. Въ обединението е бъдещето ни. Без обединение ни да земедластваме можемъ, ни войска да сберем. Нямаме ли го Хлябътъ и защитата обречени сме на изчезване. Та нека въ обединение пребъдемъ!


PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topic

 

Нови участници
DeliaCayto 24/9/2018
UVKDina129 24/9/2018
KristoferF 24/9/2018
StormyBurb 24/9/2018
PTLDillon 24/9/2018