www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Борческата бухалка на Боку Тиквата подпука ВУЗ!


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Борческата бухалка на Боку Тиквата подпука ВУЗ!
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Борческата Бухалка на Борисов започна да налага ВУЗ-овете в България. Какво представлява тази Бухалка? "Комисия по академична етика", която може да налага административни наказания като отнемане на звание и длъжност, сиреч изгонване от университета, не само, но и от всички университети в България! Аз съм съгласен, но нека първият състав на Комисията да е от членове на БСП и тя да атестира доцентурата на Бойко Методиев Борисов!
Ако там има и едно нарушение, на Бойко Методиев Борисов, не само да му бъде отнета титлата "доцент", но тъй като е при заварено положение, да му бъде отнето и правото да бъде министър-председател на България сега и за в бъдеще!

Време е за протести на ВУЗ-овете по цялата територията на България. Ако това бъде оставено така, ГЕРБ напълно ще овладее универститетите със своите професори и доценти-калинки! Защото говорим за Калинки и Калитковци, вервайте ми.

"Промените бяха окачествени като революционни от зам. просветния министър Петър Николов, защото за първи път въвеждат задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности."

Зам. министърчето Петър Николов е абсолютна герберска калинка! Toй дори не е наясно, че университетите си имат автономия и че там те си имат "задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности." Много отдавна! И ако не ги изпълниш, не може да се хабилитираш.


Ей го, муцубара, 1979 набор. Е, па отде да знае завалията, че има университети, дето си имат "комисия по академична етика" и "задължителни минимални изисквания за кандидатите за академични степени и длъжности." Смешник!

User posted image

Заместник-министър на образованието и науката
На предсрочните парламентарни избори през 2017 г. Петър Николов изненадващо се явява като кандидат на коалиция Обединени патриоти, едновременно в листите в 25-ти Софийски избирателен район (четвърто място) и като водач в 11-ти Ловешки. Макар в Ловеч резултатът му да е доста над средния на коалицията за страната (10,21% или 6967 от подадените гласове), той отново не влиза в парламента.

При преговорите за съставяне на коалиционно правителство между ГЕРБ и Обединените патриоти, първоначално Николов е спряган за поста на министър на културата[15], но в крайна сметка, при съставянето на третото правителство на Бойко Борисов е назначен за заместник-министър на образованието и науката.[16]


Значи забележете, пичлемето, никога не би заемал такъв пост, не и чрез избори, обаче идва времето на политическият пазарлък и келеша майчин недоклатен, от на майка си гъзът откатен, го гласят за министър на образованието и науката! Шаш!:-D Класическа Калинка! Явно и на Тиквата му се е видяло прекалено, това искане на Обединените патерици за министър, та го е направил зам.министър. Не, че оттам не може да вреди. Тоя не бих го взел, дори да ми работи на компютъра
smil3dbd4e5e7563a.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Още през 2001 – 2002 г. Петър Николов специализира „Политически умения“ в Центъра за продължаващо обучение на НБУ."
===========================================================

Невероятни "политически умения" е придобил, признавам smil4334ad8a149e0.gif
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.3.2018, 22:37
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"Напънала се планината и родила мишка". Това мога да кажа за "събрана воля" на дупетатите, по този закон, сред, които има и на БСП. Минималните национални изисквания, по нищо не се различават, от досегашните, които имат университетите. Дори има университети, с много по-строги изисквания. "Наукометричните" показатели, не са нищо друго, освен контрола на еврейската мафия в науката. Тези показатели са датчика, по който еврейската научна система, разпознава "свой" - "чужд". Защо? Защото за да имате висок "импакт-фактор", трябва да имате публикации в престижни списания, с висок "импакт фактор", а за да публикувате в тях, научните ви идеи и резултати, не може да са различни от официално установената и утвърдена научна визия и научна линия. Тя се държи от евреите, защото всички научни списания с висок импакт фактор са еврейски. Познавам много млади докторанти и асистенти, които тръгнаха с хъс, а сега псуват евреите, повече от мен smil4334ad8a149e0.gif Повече от менsmil4334ad8a149e0.gif Но те, евреите, сега са свалили летвата, и дори за нехабилитаж (асистент, гл. асистент) , трябва сигналната система да те разпознае като "свой". Аз дори наблюдавам тази тенденция, още в бруталното смачкване на съзнанието при дипломантите, където съзнанието се форматира и смачква в официалната научна линия. И самите дипломанти, работейки понякога с мен, ме отхвърлят в съзнанието си. Защо? Защото не цитирам "изворови източници". Аз, им обяснявам: това, че някой е написал книга и нещо в нея, не значи, че като го цитираме, имаме достоверност на хипотезата, която ще докажем. Най-достоверният изворов източник е Небето. Когато отхвърлиш Небето, опората на съзнанието ти, остава в авторитета, а авторитета носи ограничеността на ума и форматните догми на научната си дисциплина. Трябва Небе, повече Небе! Слава на Тангра!

Парламентът най-сетне събра воля срещу кухите професори
Занапред кандидатите за научни степени ще трябва да отговарят на национални изисквания

http://www.segabg.com/article.php?id=897796
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.3.2018, 22:38
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Впрочем, трябва да кажа, че евреите от ГЕРБ се опитаха да въведат на едни фърчащи листове, некви техни планови идеи в университетите, за научната дейност, но те бяха твърдо отхвърлени на общите събрания в катедрите. Само, че от ГЕРБ, а сега и от БСП (Корнелия трябва да внимава в картинката), не са май наясно с едно, ВУЗ не е БАН! ВУЗ е повече преподавателска катедра, "лейдис анд джентълмен", научната работа е на второ, дори трето място. А и не е задължително да я имаsmil4341944e6b0c8.gif Като искаш резултати от "научна работа", ей ви БАН, ама то с 400- 500 лева, наука не се прави. Тикво, Тиквооооо, Тиквооооо. Майка ти шъ еба, банкянска! Па да знаете, мат'ряла дето идва в университетите, от вашите училища с герберски директори, къф е, Тиквоооо, Тиквооо, трябва да бъде върнат в 5 клас. Тиквоооо, Тиквооо, майка ти даеба я!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 15.3.2018, 22:53
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Науката е скъпо удоволствие и за да я има, министър-председателят на една държава, не трябва да краде.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 30.3.2018, 23:58
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Министър на Неуката, не на Просветата! Искал... ВУЗ не е техникум бе, герберски серсем. Дейба твойта майка, дейба проста! Пазарът... "Пазарът" като иска, да си напрай частни университети и да си обучава там кадрите, които са му необходими. Да видим, кой ще учи в тях, и какви кадри ще излязат. Дейба и идиота ти дейба, прост герберски дейба.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Пълна подкрепа на преподавателя, от страна на Българският Саракт срещу Мента Стоянова! Пълна! Ментата не става за нищо, само делът й в хотел "Империал" в съдружие с Роза Тотева и Иван Тотев са и присъдили "доктор хонорис кауза". Тази титла, присъдена на Мента-Пента, предизвиква същият смях, когато тя бе присъдена на Христо Стоичков, а той рече: "Ами, аз съм си прост". С пари, не могат да се купуват титли, дори не трябва да може да се купува и управление!
Щот, извинете, ама ако Мента е "доктор хонорис", то тогава, аз какво съм? "Генералисимус хонорис кауза":tooth: Стига се излагайте, дами и господа, гербери, ами си ВЪРВЕТЕ НА СЕЛО! ПЛОВДИВ ИСКА СВОБОДА ОТ ВАС! ВЪРВЕТЕ СИ!

Колкoто до ректорът, спомнете си болшевишката концепция за продажната интелигенция;))) От "интелигента" не можеш да очакваш бунт. Това е първият, който се продава, понякога и евтино и бързо. Преподавателят е просто едно от малките изключения, защото със сигурност има ниво, над интелекта, а такива хора са бунтари.
=================================================================
Ректорът на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив иска да уволни преподавател заради подаден срещу него сигнал до Министерството на образованието и науката. Причината е, че с него, както и с публичните си изказвания срещу присъждането на титлата доктор хонорис кауза на депутата от ГЕРБ Менда Стоянова, той уронил престижа на висшето училище, съобщава Mediapool.

http://www.segabg.com/article.php?id=899731

Друг преподавател, подписал сигнала до образователното министерство и критикувал присъждането на титлата на Стоянова, пък е принуден да дава обяснения за действията си.

PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 4.12.2018, 15:48
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Борисов убива академичната наука, сменяйки "парадигмата на висшето образование" с това на бившите СПТУ-та по времето на соца. Явно че, министърът на образованието е човек на Домусчиев и КРИБ. Сега вече, според директивата на този еничерин, "образователният министър" 45% от бюджета на ВУЗ се определя от бройката студенти, а 55 % научната дейност+връзката с бизнеса. Но, забележете, "връзката с бизнеса" е определяща за акредитацията на университета. С една дума, цялата академична наука се дава в ръцете на Домусчиев, защото, ако не слушате Домусчиев-КРИБ, АИКБ и т.н, Бойко не дава акредитация на съответният ВУЗ. Явно е, че Тиквата и Домуза се определят като еталон за академичност на науката в близките 50 години! Академичната наука не им върши работа, върши им работа занаятчийството. Г-да Боклуци и Наркомани, създайте си собствени СПТУ-та към вашите предприятия, не пипайте академичността! Не искайте държавата да инвестира и човешки ресурс във вашият "бизнес"! Защо? Защото първом, Държавата не е ваша и скоро ще го разберете и второ, вие, няма да сте вечни и след вас, забележете, ние не сме предвидили да има други подобни!
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018