www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> С овце и козе срещу Бохохо


Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> С овце и козе срещу Бохохо
Йордан_13
Публикувано на: 22.7.2018, 19:54
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Хората в Странджа са оставени на собствените си сили. Не им идва помощ, отникъде. Съвсем резонно е, жандармерията, да ги смаже. Те дори нямат юрист, който да ги защити в такъв момент. Нищо и никой. Така ще се случи и с всички останали, по останалата територия на страната, където се открие "чума". Българите към днешна дата са едни "разбити авари".
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 22.7.2018, 19:57
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Нерегистрираните овце и кози, дори не могат да бъдат умъртвени, защото те, не съществуват, дори документално. И няма как да бъдат умъртвени, законово. Само тази история е достатъчна, един ден да бъдат осъдени на смърт чрез обесване огромна част от днешното ръководство на ПП ГЕРБ, както и подчинените структури, изпълнили заповедите.
Просто такова е моето, древнобългарско разбиране, за хуманно умъртвяване на крадци, разбойници и откровени паразити и небългари.

Само забележете, речника на Пора: загробени! ГЕРБ=ГРОБ=ГЕНОЦИД и СМЪРТ.

Колкото точно, съм го казал, след 27 март 2017 г: "Борисов 3- Геноцид и Смърт". Но кой да го чуе?!

Шарково остана без овце и кози, животните са загробени
Собствениците им ще получат обезщетения до седмица

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2018/07/22/sha...agrobeni.382971PM
Top
anti666
Публикувано на: 22.7.2018, 20:59
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 496
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Нещата са ясни. Ударът не е срещу някакви си кози, а срещу самата Свещена планина Астея. Целта е срутването на още един енергиен стълб на България. Илюминати си работят с пълна сила.

И както ви беше казано още тогава, на 27.03.2017 - няма какво да ревете. Жандармерията и мургавите "ветеринари" на ГРОБ тепърва ще се вихрят. Евтаназията ще продължи не само в Странджа и не само с козите. Ротшилд е спуснал срокове на ГРОБ - 2030г.

Несъучастие ли?!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 22.7.2018, 21:02
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 496
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Да го припомним едно Възвание. От 26.03.2017. Денят, в който ГЕРБ можеше да приключи съществуването си. И Тиквата с Пора отдавна да са зад решетките.
http://www.voininatangra.org/modules/news/...php?storyid=695
User posted image
И да припомним това, което щеше да НИ бъде припомняно;
QUOTE (Maрин @ 28.3.2017)
С вашия призив да се гласува за червените комунисти от "Б"СП, за да бъдат свалени сините комунисти от ГРОБ, вие окончателно се опозорихте! Как ще премахнете тяхната Система, ако действате по нейните правила?! Забравихте за Несъучастието, което предлагаше Елтимир. Знам че не обичате да ви се припомня за него, но ще ви бъде припомнено.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (anti666 @ 22.7.2018, 23:02 )
Да го припомним едно Възвание. От 26.03.2017. Денят, в който ГЕРБ можеше да приключи съществуването си. И Тиквата с Пора отдавна да са зад решетките.
http://www.voininatangra.org/modules/news/...php?storyid=695
User posted image
И да припомним това, което щеше да НИ бъде припомняно;
QUOTE (Maрин @ 28.3.2017)
С вашия призив да се гласува за червените комунисти от "Б"СП, за да бъдат свалени сините комунисти от ГРОБ, вие окончателно се опозорихте! Как ще премахнете тяхната Система, ако действате по нейните правила?! Забравихте за Несъучастието, което предлагаше Елтимир. Знам че не обичате да ви се припомня за него, но ще ви бъде припомнено.

Проблемът на Несъучастието е, че пази завет до време, след това, цената на това стоене и живуркане на завет, и чакане Системата да падне сама smil4334ad8a149e0.gif е доста висока, често се заплаща с живота на чакащият. Примери, много.
Затова нашата намеса, определено дава резултати. Разбира се, не е лесно да се постигне промяна, въпреки всички, които не искат промяна smil4334ad8a149e0.gif
и пряко тия, които чакат, някой Спасител да я извърши.
Затова се ситуирахме като несистемна опозиция, която храни с идеи и тенденции системната опозиция. Дори съм на мнение, че БСП се формира като системна опозиция, точно под наше давление и това доведе до вътрешен сблъсък в нейните редици "За и Против Бойко", като най-оядените там, са за Бойко.
Въпреки това, резултат от нашите усилия има.

БСП със заявка за властта: Не предлагат алтернатива на ГЕРБ, а на системата!
Червените искат промени в четири ключови сфери

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/07/21/bsp...istemata.382901

Моят коментар от преди ден-два е точно в тоя дух:

Какво нещо е, Курнелия реши да стане извънсистемна опозиция. И е права. Ако е алтернатива само на ГЕРБ, това е един абсолютен автогол. Виж, да се позиционираш там, където съм аз е доста смело решение, да видим, дали ще бъде изпълнено на практика. Щото дори и хора, които се пишат наши съмишленици, не смеят да го направят. Така или иначе, от февруари-март 2017 г., антисистемната опозиция в мое лице захранва, една системна опозиционна партия в тази антисистемна посока. Разбира се, не бива да се очаква от БСП това, което бих, направил аз, но и заявеното по-долу,да бъде направено, не е малко.
" БСП предлагат промени в четири ключови сфери - икономика и доходи, регионално развитие, здравеопазване и образование. Предлагаме да спрем разграбването на националните богатства, заяви Нинова и допълни, че в момента не обществото, а малцина се възползват от тях.
Тя каза, че БСП не е против концесионирането, но балансът е бил нарушен и трябва да се възстанови. От БСП предлагат онези стратегически обекти, които са забранени за приватизация, да бъдат забранени и за концесия. Да не се дават на концесия БДЖ, летища и пристанища, "Български пощи", многопрофилни болници, плажовете, ВиК сектора, НДК, филмова индустрия, БЕХ и др. Тези предприятия да не се управляват на партиен, квотен принцип, а на конкурсно начало, искат от левицата.
Трябва да започнем да градим собствено българско родно земеделие, което не е зависимо само от европейско финансиране, каза Нинова. От БСП са за намаляване на ДДС върху храните."
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.7.2018, 23:32
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ами, БСП в лицето на Корнелия, много точно предават идеите на Българският Саракт в тази област, а именно: държавата като равноправен участник в икономиката. Казах го ясно, преди има-няма половин месец: създаваме държавни предприятия, успоредно на частните. Целта е, конкурирайки частният бизнес, да го нормализираме, по един естествен път, защото сега, той се е превърнал в плацдарм на единичното оцеляване (наречено "просперитет") за сметка на всички останали ("Кронос изяжда децата си") и формира олигархична класа от "бизнесмени", която управлява чрез подставени лица в политиката. Така възниква и корупцията като мислене и съзнание. Какъвто е случаят с Кирил Домусчиев и КРИБ, от чието име управлява Бойко Борисов, както и самият Пеевски. Всичко това убива демографски народа и заличава държавата.
Корнелия, тук е много точна и противоречие няма.

https://segabg.com/article/posegne-li-na-si...yaga-na-sebe-si
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 23.7.2018, 23:48
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06По отношение БСП като цяло, авторът на дописката, а и много други останали, не са наясно, какво се случи с избирането на Радев за президент. Това бе един особен момент, който предпостави възможността за Поврат на 27 март 2017 г. Преломът, предпостави Поврат, който разбира се, не се случи, но все пак, Небето даде шанс. огромен, исторически шанс, в който стадото пробля, но не поверва. И продължава да чака Спасителя, който ще го извади от калта, а Спасителя дойде и си отиде;))) Така стана и при евреите. Он дойде да ги спаси от самите тях, те го предадоха на римляните;))) и до днес продължават да чакат, да дойде и да ги спаси! Нещата са прости, след победата на Радев, БСП бе тихо и безшумно трансформирана в особен вид националистическа партия и работата в тази посока продължава. Затова дойде и това "антисистемно залитане". Това са процеси, които няма как да бъдат видяни. Те са невидими. БСП посяга на себе си? Ами, към днешна дата, аз не смятам, че БСП въобще съществува, в познатата ни форма и съдържание, по скоро съществува само абревиатурата й.

"Социалистите се държат така сякаш току-що са долетели от друга планета и нямат никакво отношение към случилото се у нас по време на прехода."

https://segabg.com/…/posegne-li-na-sistemata-bsp-posyaga-na…
© Segabg.com 2018

Ами, изразът е много точен;))) Те, в мое лице, нямат абсолютно никакво отношение към случилото се по време на прехода;))) Трудно е за обяснение на нискочелият електорат на ГЕРБ и демократите.
PM
Top
Kamikadze
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 80
Участник # 35 455
Дата на регистрация: 2-July 14QUOTE (Йордан_13 @ 24.7.2018, 1:48 )
... Небето даде шанс. огромен, исторически шанс, в който стадото пробля, но не поверва. И продължава да чака Спасителя, който ще го извади от калта, а Спасителя дойде и си отиде;))) Така стана и при евреите. Он дойде да ги спаси от самите тях, те го предадоха на римляните;)))Изобщо не го пробляха/проспаха.
Пробляха/проспаха=без умисъл.Последствия=урок

Съвсем СЪЗНАТЕЛНО го направиха.Това не е грешка,а престъпление.Отявлено богоборчество извършиха.
Длъжници са към ТАНГРА.Не се ли покаят и поискат ПРОШКА от Отеца,наказанието им е готово.И е наказание,а не урок,тъй като извършиха престъпление.
Това, да бъркаш контакт,в който знаеш,че напрежението е 30 000 волта,за да "видиш какво ще стане",че и да си въобразяваш,че няма да станеш на пепел,а ще ти се размине...Незная дали има мерна единица,с която да се измери такава тъпнЯ,гарнирана с алчност(кЪв че ми е келепирОт) и наглост.
Кой върши престъпления,да си сърба попарата.


--------------------
Слънцето е едно, ала за всекиго грее различно
PM
Top
18j
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 24.7.2018, 1:48 )
Нещата са прости, след победата на Радев, БСП бе тихо и безшумно трансформирана в особен вид националистическа партия и работата в тази посока продължава. Затова дойде и това "антисистемно залитане". Това са процеси, които няма как да бъдат видяни. Те са невидими. БСП посяга на себе си? Ами, към днешна дата, аз не смятам, че БСП въобще съществува, в познатата ни форма и съдържание, по скоро съществува само абревиатурата й.

"Социалистите се държат така сякаш току-що са долетели от друга планета и нямат никакво отношение към случилото се у нас по време на прехода."

https://segabg.com/…/posegne-li-na-sistemata-bsp-posyaga-na…
© Segabg.com 2018

Ами, изразът е много точен;))) Те, в мое лице, нямат абсолютно никакво отношение към случилото се по време на прехода;))) Трудно е за обяснение на нискочелият електорат на ГЕРБ и демократите.Изненадващо така се получи всъщност болшинството от депутатите на БСП в момента нямат нищо общо с прехода и дори не са номинирани от олигарсите на прехода които на няколко етапа останаха без възможност за пълен контрол над листите. Остана някакво демократично начало което наричаме факта че ако първо и второ място в листата са пълни с пионки от местния дерибей и централата надолу реди членската маса която има същите проблеми като теб и мен. Някои от тях хранят непоносимост към олигархичния модел и вероятно не са добре с партийния велможа. Тези хора нови в политиката имат един шанс и това е да действат сякаш нямат нищо общо с прехода. Но корнелия не е лице на тези хора и не може да бъде.

От където и учудването на герберасите то е от парадокса че корнелия не може да е лице и субект на такова говорене без да протворства и лицемерничи. Първо заради големите й далавери по време на приватизацията също и заради някои чисто битови причини които ще изброим. Те правят така че никой в партията и още по малко извън нея няма да седне да вярва подкрепя или работи заедно с нея.

битова причина 1: най близкото партийно обкръжение са лявото олицетворение на прехода кирил добрев сина на николай добрев вътрешния министър на жан и първи сподвижник на георги първанов; румен овчаров с когото корни дели дълъг списък от поръчкови политики и далавери; младото попълнение партийни далавераджии драгомир стойнев и внука на последния директор на първо главно в софия – малкия дебил крум зарков.
Тази клика е най лошото в политиката от ляво събрано в една шепа. Те освен че няма да правят промени и не възнамеряват да скачат на олигархията те НЕ МОГАТ - нямат умения и компетенции. Когато утре тя застане премиер тези ще диктуват процесите до положението да се окажат сегашните й приказки прахосани и осмяни нечии добри идеи. Как честните и борбените да застанат зад байрактар на лъжата и наглостта на прехода?

битова причина 2: синът й живее в америка = пълна зависимост от посолството сащ докато мъжа й е директор по фирмите на валентин злотов от правец = пълна зависимост от олигархията. Тя освен че няма да може да направи промени на модела тя изобщо не възнамерява да го прави! Тя е също толкова прегърната с домовчийски и уродите от криб а и си пие кафето с тикворатора по често отколкото се явявя в партийната си централа. Говоренето й срещу олигархията са нагли лъжи и притворство! Как ще осигури повече държава и пребори спекулата с бензина като ходи на семейни почивки с шефа на монополиста лукойл? Как да се бори срещу американското влияние като сина й може да изчезне в дивия запад?

битова причина номер 3: дори и да се освободи от уродливото си обкръжение тя няма подкрепа от никого в партията защото излъга и прецака всички които са имали работа с нея читави хора и активисти които могат нещо да свършат извън измами далавери. Не случайно й се казва мадам лъжа това й е професията да баламосва балами. Как да се работи с нея като знаеш че във всеки момент може да лъже?

Интересно тя се хвана на хорото с Йордан тя е лапнала най голямата въдица да е изразител на нашите идеи но дойде ли ред да зависи от нея да ги изпълнява сценария е ясен това е кабинет одришарски 2. Накрая ще излезе че нашите идеи са неизпълними и направо смешни. Затова аз предпочитам тя да говори но да не доближава властта. Между другото проекта одришарски поразително прилича на проекта корни – кадри на циганина лостов интегрирани в левицата. И неговия кабинет започна с бомбастично представяне на революционна програма пред членската маса. Програма която даде изборен резултат но не се реализира от последвалия кабинет в нито 1 точка. Обаче тоя път програмата на корни никого не връзва защото всички я знаят нея и знаят уродите около нея които само чакат да докопат някоя власт за да осерат положението с далавери.

Позитива който тя носи за нашата кауза е безспорен: тя плямпа тя дава гласност на идеите които чете тук. Има достъп до широките кръгове маси от хора - електорат които са градили държавата преди барбарух и знае какво те искат и знае с какво да ги лъже. Но те знаят за кое тя лъже и кое е възможно.
Другия позитив е че е в открита конфронтация със съра-гей вероятно откато той я разкара за корупция от кабинета тройна коалиция за да отърве кожуха след като се развоня корупцията на ровч. Въпреки всичко евроскепсиса и националистическите позиции които тя издига за да излъже баламите са в наша полза защото изкарват идеите ни от спиралата на мълчанието в медиите.--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 496
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06QUOTE
Между другото проекта одришарски поразително прилича на проекта корни – кадри на циганина лостов интегрирани в левицата

Евреинът с криптоимето "Орешарски" е проект на илюминати. На същите тези кръгове, които създадоха ГЕРБ и сложиха баш мутрата да изпълнява заповедите им. Орешарски, заедно с заместника си тогава Цветлин Йовчев са 33-та степен масони. Ако на някой не му е ясно какво значи това - те СА илюминираните, макар и в основата им. Така че Тиквата вътре в ложата може само да козирува на Орешарския.

Да сравняваме Корнелия Нинова, НЕмасон с 33-та степен масони е несериозно. Затова е и този рев по нея от всички страни, както и "случайните" предупредителни катастрофи с таксита
PM
Top
18j
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (anti666 @ 9.8.2018, 23:33 )
Да сравняваме Корнелия Нинова, НЕмасон с 33-та степен масони е несериозно. Затова е и този рев по нея от всички страни, както и "случайните" предупредителни катастрофи с таксита


...катастрофите които тя сама симулира за да може да си наеме охрана с партийната субсидия..
А мъжа й и цялото й обкръжение не ли са масони и коя степен? И как тя е независима от тях.
Не че искам да спорим но някои неща излизат когато човек се поразрови. А освен това винаги гледам действията на човека когато е правил нещо с повтаряемост то вероятно е поведенчески модел. Какво е направила, какво е гласувала и какво е подписала от както се прави на патриотар... Каква инициатива е повела и до какви резултати е докарала. Не разбирам защо някой би искал да си затваря очите за нейните золуми лъжи и притворство те са съизмерими с тези на всеки друг изрод от изброените. Но ще поживеем да видим. Засега добре говори но прави все обратното.


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
anti666
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 496
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06Стига бе! Ще си симулира катастрофи (2 на брой), за да вземе пари за охрана от партийната субсидия. Че тя като председател ако не може да го направи и без да симулира катастрофи, за какъв чеп е там? Да не говорим, че и се полага безплатна охрана от НСО, която по разбираеми причини не иска.
За золумите - ама като юристконсулт взела през 90-те приватизационни бонове от Техноимепкс. Оле, какво престъпление! Що, ако някой друг е на мястото й нямаше ли да го направи? И това е по-голям золум отколкото да убиваш хора, да организираш мащабен наркотрафик и да си шеф на мутренска групировка? (която се занимава с благотворителност вероятно)

Какво е направила и не е - няма как да знаем, защото не управлява тя, а Бойко Амфетаминов Бухалков и шайката му. Но какво е попречила, сещам се веднага за джендърската конвенция, която ако беше СерГея със сигурност вече да е приета.

Но не бойте се деца! Тя е яко разлаяла кучетата и в момента е изолирана отвсякъде и от своите дори. Но сещате ли се защо? Думите, думите - понякога те могат да са по-силни от оръжието. А за смяна на системата други не сме чули освен нас да говорят.
Така че няма страшно - илюминати искат Тиквата да мачка до 2030г. Младо е тиквето, има още десетина години да се оформи като истински диктатор, докато изпълни каквото му е наредил Ротшилд.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (18j @ 9.8.2018, 18:56 )
QUOTE (Йордан_13 @  24.7.2018, 1:48 )
Нещата са прости, след победата на Радев, БСП бе тихо и безшумно трансформирана в особен вид националистическа партия и работата в тази посока продължава. Затова дойде и това "антисистемно залитане". Това са процеси, които няма как да бъдат видяни. Те са невидими. БСП посяга на себе си? Ами, към днешна дата, аз не смятам, че БСП въобще съществува, в познатата ни форма и съдържание, по скоро съществува само абревиатурата й.

"Социалистите се държат така сякаш току-що са долетели от друга планета и нямат никакво отношение към случилото се у нас по време на прехода."

https://segabg.com/…/posegne-li-na-sistemata-bsp-posyaga-na…
© Segabg.com 2018

Ами, изразът е много точен;))) Те, в мое лице, нямат абсолютно никакво отношение към случилото се по време на прехода;))) Трудно е за обяснение на нискочелият електорат на ГЕРБ и демократите.Изненадващо така се получи всъщност болшинството от депутатите на БСП в момента нямат нищо общо с прехода и дори не са номинирани от олигарсите на прехода които на няколко етапа останаха без възможност за пълен контрол над листите. Остана някакво демократично начало което наричаме факта че ако първо и второ място в листата са пълни с пионки от местния дерибей и централата надолу реди членската маса която има същите проблеми като теб и мен. Някои от тях хранят непоносимост към олигархичния модел и вероятно не са добре с партийния велможа. Тези хора нови в политиката имат един шанс и това е да действат сякаш нямат нищо общо с прехода. Но корнелия не е лице на тези хора и не може да бъде.

От където и учудването на герберасите то е от парадокса че корнелия не може да е лице и субект на такова говорене без да протворства и лицемерничи. Първо заради големите й далавери по време на приватизацията също и заради някои чисто битови причини които ще изброим. Те правят така че никой в партията и още по малко извън нея няма да седне да вярва подкрепя или работи заедно с нея.

битова причина 1: най близкото партийно обкръжение са лявото олицетворение на прехода кирил добрев сина на николай добрев вътрешния министър на жан и първи сподвижник на георги първанов; румен овчаров с когото корни дели дълъг списък от поръчкови политики и далавери; младото попълнение партийни далавераджии драгомир стойнев и внука на последния директор на първо главно в софия – малкия дебил крум зарков.
Тази клика е най лошото в политиката от ляво събрано в една шепа. Те освен че няма да правят промени и не възнамеряват да скачат на олигархията те НЕ МОГАТ - нямат умения и компетенции. Когато утре тя застане премиер тези ще диктуват процесите до положението да се окажат сегашните й приказки прахосани и осмяни нечии добри идеи. Как честните и борбените да застанат зад байрактар на лъжата и наглостта на прехода?

битова причина 2: синът й живее в америка = пълна зависимост от посолството сащ докато мъжа й е директор по фирмите на валентин злотов от правец = пълна зависимост от олигархията. Тя освен че няма да може да направи промени на модела тя изобщо не възнамерява да го прави! Тя е също толкова прегърната с домовчийски и уродите от криб а и си пие кафето с тикворатора по често отколкото се явявя в партийната си централа. Говоренето й срещу олигархията са нагли лъжи и притворство! Как ще осигури повече държава и пребори спекулата с бензина като ходи на семейни почивки с шефа на монополиста лукойл? Как да се бори срещу американското влияние като сина й може да изчезне в дивия запад?

битова причина номер 3: дори и да се освободи от уродливото си обкръжение тя няма подкрепа от никого в партията защото излъга и прецака всички които са имали работа с нея читави хора и активисти които могат нещо да свършат извън измами далавери. Не случайно й се казва мадам лъжа това й е професията да баламосва балами. Как да се работи с нея като знаеш че във всеки момент може да лъже?

Интересно тя се хвана на хорото с Йордан тя е лапнала най голямата въдица да е изразител на нашите идеи но дойде ли ред да зависи от нея да ги изпълнява сценария е ясен това е кабинет одришарски 2. Накрая ще излезе че нашите идеи са неизпълними и направо смешни. Затова аз предпочитам тя да говори но да не доближава властта. Между другото проекта одришарски поразително прилича на проекта корни – кадри на циганина лостов интегрирани в левицата. И неговия кабинет започна с бомбастично представяне на революционна програма пред членската маса. Програма която даде изборен резултат но не се реализира от последвалия кабинет в нито 1 точка. Обаче тоя път програмата на корни никого не връзва защото всички я знаят нея и знаят уродите около нея които само чакат да докопат някоя власт за да осерат положението с далавери.

Позитива който тя носи за нашата кауза е безспорен: тя плямпа тя дава гласност на идеите които чете тук. Има достъп до широките кръгове маси от хора - електорат които са градили държавата преди барбарух и знае какво те искат и знае с какво да ги лъже. Но те знаят за кое тя лъже и кое е възможно.
Другия позитив е че е в открита конфронтация със съра-гей вероятно откато той я разкара за корупция от кабинета тройна коалиция за да отърве кожуха след като се развоня корупцията на ровч. Въпреки всичко евроскепсиса и националистическите позиции които тя издига за да излъже баламите са в наша полза защото изкарват идеите ни от спиралата на мълчанието в медиите.

Докато се конфронтира с Охо Бохо, дори да е само публично, на нас, това ни върши работа на този етап. Каква точно е Корнелия, морална или не, лицемерна или не, това на този етап, слабо ни интересува. Всъшност, ако е кучка, на този етап, дори ни устройва smil4334ad8a149e0.gif Нашите цели са надпартийни, но ние не можем да ги прогласим на този етап на Блатно Безвремие, ако не използваме, в някаква степен, определени партийни фигури.
Принципно, гласувалите за ГЕРБ, поради омраза към Корнелия, нямат усет към и чуваемост за нещата, за които говорим. Както си призна един мой приятел, след като се понапи на рожденият ми ден: "Ние, гласувахме за Бойко,за да спрем Корнелия и Гергов";))) Тези думи съм чул от човек от близкото ми обкръжениеsmil4341944e6b0c8.gif Чух и други: "Бойко работи, а ти тука само пируваш" smil4341944e6b0c8.gif Имах дори и оферта: "Бойко да ти купи една нова Лада, за да спреш да пишеш против негоsmil4341944e6b0c8.gif Бях свидетел на уникални откровения, в които се корени причината за "Борисов N..." Електората гласува против Корнелия, следвайки, едни дребни, свои лични цели и келепир, той не следва някаква визия или по-дълбока стратегия.
Ясно е, че политик израснал в обкръжението на определени влиятелни и богати фигури, не може да направи прелом. Но ние, не искаме това от него и не търсим това от него, защото ние сме антисистемна опозиция, а тя е системна опозиция.
Системната опозиция, винаги може да те изненада неприятно, ако си се опрял изцяло на нея, но ние не сме заложили в стратегията си такъв момент. Наясно съм, че предстои обединение между БСП и ГЕРБ. Но, докато това стане, важното е, ние да имаме нужното спокойствие и да ограничим експанзията на ГЕРБ в области, в които те не бива да стъпват. Колкото до 'Визия за България" тук наистина имаме копирани идеи от нас, прекарани през филтъра на БСП, защото все пак и БСП е един врящ котел от келепирджии. Затова публично откроих икономическите идеи на Българският Саракт за навлизане на държавата в икономиката от прокламираното от БСП. Но и самата Корнелия, каза, че тази "Визия" подлежи на обществена дискусия, как и до каква степен държавата да навлезе в икономиката. Тъй, значи говорим, не само за прогласяване на определени наши идеи, но и за опит за тяхното осъществяване. Тук Корнелия, върна топката, аз излязох и уточних, какво имаме впредвид. На този етап е ясно, че това няма как да стане и че тези идеи или ще бъдат отхвърлени категорично от една част от населението или ще бъдат приети с определени изменения. Но дори и така, това все пак е нещо, някаква основа, въз основа, на която да надграждаме. В тоя ред на мисли, ако Корнелия чува и разбира, нашите идеи, нас не ни интересува каква или какво точно е тя. Това е част от Играта. Играта е сложна. Има непрекъснати завои и обрати и всичко се решава в последният момент.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.8.2018, 20:43
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Охо Бохо Чуйпетлохо, щял да влага пари в Зрелищата, понеже не можел да осигури Хляба. Но Хляб на българина, сега, не бил нужен и можел да почака. Та поне, да осигури Зрелищата... И след като оправил волейбола, сега щял да вложи, едно 50-100 000 000 лева и във футбола. По Канал 3, обясняваше това на едни малчугани в сини фланелки, явно левскарчета;))) За да сме настигнали Хърватска и да сме произвели поне 11 Модричета;))) През цялото време, идеята му се събираше в 3 изречения, но Бойко говори за нея, половин час, преповтаряйки се, няколко пъти. Говоренето му е като на четвърто разряден селтак! Съ пукам от яд на хората, гласували за него. Четвърто разряден селтак! Наплюх телевизора и смених Канал 3...


Напрежение в Странджа, протест на пътя Елхово - Шарково
Стопани искат да се вдигне каратината заради чумата по животните

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2018/08/10/nap...sharkovo.384729
PM
Top
18j
Публикувано на: 13.8.2018, 15:06
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 10.8.2018, 0:55 )

Докато се конфронтира с Охо Бохо, дори да е само публично, на нас, това ни върши работа на този етап. Каква точно е  Корнелия, морална или не, лицемерна или не, това на този етап, слабо ни интересува. Всъшност, ако е кучка, на този етап, дори ни устройва smil4334ad8a149e0.gif  Нашите цели са надпартийни, но ние не можем да ги прогласим на този етап на Блатно Безвремие, ако не използваме, в някаква степен, определени партийни фигури.
Принципно, гласувалите за ГЕРБ, поради омраза към Корнелия, нямат  усет към и чуваемост за нещата, за които говорим. Както си призна един мой приятел, след като се понапи на рожденият ми ден: "Ние, гласувахме за Бойко,за да спрем Корнелия и Гергов";))) Тези думи съм чул от човек от близкото ми обкръжениеsmil4341944e6b0c8.gif Чух и други: "Бойко работи, а ти тука само пируваш" smil4341944e6b0c8.gif Имах дори и оферта: "Бойко да ти купи една нова Лада, за да спреш да пишеш против негоsmil4341944e6b0c8.gif Бях свидетел на уникални откровения, в които се корени причината за "Борисов N..."   Електората гласува против Корнелия, следвайки, едни дребни, свои лични цели и келепир, той не следва някаква визия или по-дълбока стратегия.
Ясно е, че политик израснал в обкръжението на определени влиятелни и богати фигури, не може да направи прелом. Но ние, не искаме това от него и не търсим това от него, защото ние сме антисистемна опозиция, а тя е системна опозиция.
Системната опозиция, винаги може да те изненада неприятно, ако си се опрял изцяло на нея, но ние не сме заложили в стратегията си такъв момент. Наясно съм, че предстои обединение между БСП и ГЕРБ. Но, докато това стане, важното е, ние да имаме нужното спокойствие и да ограничим експанзията на ГЕРБ в области, в които те не бива да стъпват. Колкото до 'Визия за България" тук наистина имаме копирани идеи от нас, прекарани през филтъра на БСП, защото все пак и БСП е един врящ котел от келепирджии. Затова публично откроих икономическите идеи на Българският Саракт за навлизане на държавата в икономиката от прокламираното от БСП. Но и самата Корнелия, каза, че тази "Визия" подлежи на обществена дискусия, как и до каква степен държавата да навлезе в икономиката. Тъй, значи говорим, не само за прогласяване на определени наши идеи, но и за опит за тяхното осъществяване. Тук Корнелия, върна топката, аз излязох и уточних, какво имаме впредвид. На този етап е ясно, че това няма как да стане и че тези идеи или ще бъдат отхвърлени категорично от една част от населението или ще бъдат приети с определени изменения. Но дори и така, това все пак е нещо, някаква основа, въз основа, на която да надграждаме. В тоя ред на мисли, ако Корнелия чува и разбира, нашите идеи, нас не ни интересува каква или какво точно е  тя. Това е част от Играта. Играта е сложна. Има непрекъснати завои и обрати и всичко се решава в последният момент.

Това е точно...аз се включих поне стана дума за плана на корни исках да се знаят някои неща които съм разкрил.


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018