www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> С овце и козе срещу Бохохо


Страници: (4) « първа ... 2 3 [4]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> С овце и козе срещу Бохохо
Петър.
Публикувано на: 13.8.2018, 17:56
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 348
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13С овце като днешните до това заключение се стигна във интернет:
"БЪЛГАРИН Е ТИТЛА,НЕ ЕТНИЧЕСКА ИЛИ ТЕРИТОРИАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ !
КОМПЛЕКС ОТ КАЧЕСТВА И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА!"
Моят отговор беше този:
"Българинът е етнос, който се опитват да заличат и България територия не случайно избрана от предците ни няколко хиляди години преди Христа... територия, която също масово изкупуват.
Качествата вече са бая изгубени, защото българина масово е забравил за най-важното нещо, което прави възможно същестуването ни. И това е Държавата, но не това, което е сега, а това, което е било до Борис 1 - българоубиец. И това е Сарактът.
Забравили са, че територията е свещенна, езика и другото фундаментално нещо - генът."

И понеже овцата си е овца най-вероятно ще ми се нахвърлят, но Истината си е Истина и трябва да се каже.
Спасението е само едно - Саракт!


--------------------
За българите Загубата беше чужда,непозната,противна.Победата беше най-нормалното нещо,беше в природата им.Част от самите тях.Те знаеха,че Тя им принадлежи.Те идваха на този свят като Победители.
PM
Top
18j
Публикувано на: 24.8.2018, 17:04
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11User posted image

Урода илиев от Българска Агенция за Безопасност на Храните привлече много пъти вниманието на обществото върху своята дейност която превърна институцията в инструмент за геноцид.

Първо стана известен с убийството на 4 кончета от рядка порода защото нямали документи. После уби редки птици което беше квалифицирано като престъпление от административния съд тъй като животните са на територията на зоопарк. Т.е. агенцията няма правомощия защото животните не са за храна. Няма значение урода иска да се пише безнаказан и неумолим убиец. По едно време се гласеше да убие едни лъвчета от пазарджишкия зоопарк обаче природозащитниците ги спасиха. За сметка на това в Странджа тоя боклук се развихри пълноценно като изби над 4000 овце и кози по напълно престъпен и неадекватен начин без да има доказана диагноза на болестта. Унищожи напълно поминъка в 3 общини и в момента стопаните търпят загуби вече цял месец заради организираната престъпна дейност на държавата.

Заради това урода илиев е пътник а министъра поражение трябва да мисли как да спасява трътката. Всъщност убийствата в Странджа вероятно са под негово давление защото той охотно скочи на амбразурата оплете се в лъжи разкриха го че е боклук и беше взел-дал ако не беше пристигнал август с ваканцията на парламата. Поражението министър се оказа че е заемал длъжността директор на фонд Земеделие и като такъв е покровителствал кражбата на 7 милиарда за селско стопанство през последните 10 години. Урода илиев му стана маша за да прикрие кражбите с убийства ама номера нещо не мина. Убиха (‘само’) 4 000 здрави животни наместо 30 000 както бяха планирали.

След това същия боклук илиев осра положението нацяло с обществената поръчка за тия същите ваксини които отказваше да ползва докато избиваше здравите животни. Той каза че няма ваксина затова иска да се евтаназира. Той се евтаназира себе си след като обществената поръчка бе спечелена от единствената поканена фирма - поредно престъпление тъй като тя е създадена 1 седмица след фалшивата новина за чумата във Странджа - с капитал от 500 лв и собственост на някакво гербераско чучело което работи за престъпниците от фирма ‘паркинги и гаражи’ в Столицата.
Тиквата спрял поръчката за ваксините

Пестъпление след престъпление илиев изпука всичкия си административен капацитет и сега е един от ходещите трупове на гробаджиите. Жалко че щерка му си показваше циците по телевизията защото кабинета одришарски бил корумпиран. Илиев показа как се прави най долната и мръсна корупция той показа как се прави геноцид за пари. Той утрепка /дъщерята курва - в Саракта такова семе е излишно.--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 24.8.2018, 20:28
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тук не става въпрос за "Скандал" а за целенасочен Геноцид на Групировката ПП ГЕРБ срещу Българите в Хасекията. Затова и Порът (Порожанов) е особено нагъл. БСП правилно иска оставки, но трябва да поиска и оставката, на оня банкенски тюфлек Бойко Методиев Борисов. Стига толкова, отпуска, дами, време е за Екшън и нови предсрочни парламентарни избори.

https://www.segabg.com/category-first-page/...buhna-nova-sila
PM
Top
18j
Публикувано на: 25.8.2018, 11:38
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11QUOTE (Йордан_13 @ 24.8.2018, 22:28 )
Тук не става въпрос за "Скандал" а за целенасочен Геноцид на Групировката ПП ГЕРБ срещу Българите в Хасекията. Затова и Порът (Порожанов) е особено нагъл. БСП правилно иска оставки, но трябва да поиска и оставката, на оня банкенски тюфлек Бойко Методиев Борисов. Стига толкова, отпуска, дами, време е за Екшън и нови предсрочни парламентарни избори.

https://www.segabg.com/category-first-page/...buhna-nova-sila

Лошото е че корнето не може да свали кабинета и да иска нито в парламето нито извън. Тя дори няма познание как да индуцира недоволство и нито пък партията й ще излезе зад нея. това при условие че целия народ е настръхнал срещу барух и той знае че пак е пътник.. междудругото животновъдите имат потенциала сереозно да разклатят тая зима


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 25.8.2018, 11:53
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11
Но аз изкам да се върна на убиеца илиев. Той е пътник и завлича кабинета но неговите проблеми не свършват с убийствата в Странджа!

Както е известно с настъпването на пазарната икономика в България некои терикати се научиха да правят мляко без мляко и да произвеждат храна от промишлени отпадъци известни в европейския съюз като хранителни добавки каталогизирани с различни индекси с начална буква Е.
Всички знаят че тези вещества са токсични за хората някои са канцерогенни и при поемане на съответното количество от тях настъпва интоксикация а в дългосрочен план отива на злокачествено заболяване.

Сред тия вещества най серозния проблем съставят различните нитрити които са консервант за месо сирене риба и други. Натриев нитрит – ако пазаруваш от веригите гаранция поемаш доста от това защото се съдържа с повечето пакетирани храни и в цялото месо от щандовете. А опасната дневна доза е индивидуална величина т.е. трябва да имаш нитритомер в устата за да не умреш от рак заради храните по магазините.

С други думи ХРАНИТЕ по магазините в България са ОПАСНИ докато агенцията по бЕЗОПАСНОСТ на храните - илиев е отговорна за масовото поглъщане на токсини, което се случва в България.
Списък с най-опасните оцветители и консерванти

Наред с токсичните Е-та българинът е изхранван с палмово масло което е непреработваема мазнина и се натрупва в организма в депа за да формира различни видове образувания с които организма няма как да се справи. Другата храна за масите е сухо мляко което също не се преработва.Когато тия неща заседнат в жлеза става инфекция която много бързо се превръща в рак. А сега разбираме че сухото мляко у нас идва от района на Чернобил. Най вече се знае за Бургас в детските градини гарантирано от отличникът на бохохохо гербераса кмет. Но най вече с отговорността на БАБХ директор илиев.
Сухо мляко от Чернобил и ракови клетки в млякото гарантирани от ГЕРБ

На фона на тези отрови в храните ние знаем че чумата по овцете и козете не е опасна по хората особено след термична обработка на продукцията. Само че илиев доктор смърт не евтаназира вносителите на палмово масло или доставчиците на Е-та... побърза да унищожи отрасъла животновъдство в три български общини при целия дефицит на мляко в държавата и на фона на целия внос на сухо мляко от Чернобил. То не било доктор смърт то било доктор геноцид - тук вече може да представим материал за престъпление срещу населението - геноцид. Зятова говорим в Саракта за бесило. А барух тиквата най малкото може да си измие ръцете с тоз парцал ако му е останал малко разум.--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
18j
Публикувано на: 29.8.2018, 21:56
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 783
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11Ето тука вече навлязохме в парадигмата трайков-московски ходещи политически трупове готови за смъртна присъда обаче оставка не дава разбишли. Ама ние тоя сценарий сме го играли а той поражана ми е зелен във играта.

Разпоражана нямало да подава оставка
Ше дадеш поражана и оставка и кабинета ше падне и ти на съд ще идеш. Защото барухов борис има нужда от трупове. Това си ти оръжана и дамянеф - труповете на барух. Европа ще се обърне ама тея на съд ще идат. А френския 'експерт' да не е тъпкач на травестита габриел от гробаджиите...случайно или е негов човек нарочно


--------------------
Свобода и всекиму своето!
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic OptionsСтраници: (4) « първа ... 2 3 [4]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018