www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Разговори с един полицай относно Виктория Маринова


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Разговори с един полицай относно Виктория Маринова
Йордан_13
Публикувано на: 10.10.2018, 14:18
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Йордан: Според МВР-то, той е бил пиян боксьор, ама много пиян боксьор, който 1 час, на 2 почивки я е изнасилвал, според бял ден. М-да... Интересното, особено от мъжка гледна точка, как тъй един път свършил, пак се е възбудил, за да го прави втори път. Обикновено това става, ако страстно обичаш една жена;))) И много трудно, почти невъзможно е, ако си пил цяла нощ. Иначе, интересът ти, бързо свършва, след това;))) Това е история, тотално с бели конци.Трябваше да запиша право и да стана юрист;)))

Васил Георгиев-МВР: Освен фейсбук криминалисти ,профайлъри -ето ,че откривам и един сексолог ....айде поне имайте елементарно уважение първо към паметта на жертвата ,щото за 5 дни прочетох страхотни небивалици и второ уважение към труда на десетките и стотици ,полицаи ,криминалисти ,психолози ,прокурори и наблюдаващи съдии -ангажирани със случая . Или смятате ,че всички са некадърници ,подкупени от някого за да прикрият случая ...????

Йордан - Vasil Georgiev: От Бойко.

Васил Георгиев-МВР: - Йордан: Не го познавам -не ми е любимец ,като политик ,но все пак не съм си загубил разсъдъка -за да вярвам на глупости и всякакви изсмукани от пръстите версии за диверсии ,заговори ,разследвания за милиарди и пр. измишльотини .

Йордан - Zemara Imdugud: Не вярваме на Бойко. Особено при плътната му обвързаност с държавата.


Vasil Georgiev - Zemara Imdugud: ами у нас явно всеки втори е такъв -достатъчно е да прочета мненията ,които в момента пишат всякакви индивиди ....ма той заварчик ,или меси тесто за баници ,но се смята за компетентен по въпроса и ТВЪРДО -отхвърля версията ,че задържания е възможния извършител

Йордан: В случая е, важно, че Бойко получи своят Ден. А правото на мнение, все още Бойко не го е цензурирал.

Zemara Imdugud-Vasil Georgiev: многознаенето си е национална черта, недоверието също, но тук има повече - хората в българия имат основания да са недоверчиви. за съжаление под ножа на недоверието пада всичко, дори и професионалистите, които си вършат работата. може би някой ден, когато хората се поуспокоят и възстановят доверието си, ще виждат по-цветно нещата. а форумите са за мнения. да си кажа и аз - склонна съм да мисля като ина мирова. също и за иванчева и петрова - смятам, че на някакво ниво е за сплашване.

Йордан: Васил Георгиев, си е служител на МВР и е нормално позицията и изказванията му, да са такива.

Zemara Imdugud: аха, нищо. разбирам добре какво има предвид. да добавя - жалкото е, че цялата енергия на доста апатичното общество се излива по форумите. а той, като служител на мвр, щом е такъв, трябва да е радостен за това.

Йордан: МВР си има специални отдели, които се занимават с канализиране и потушаване на общественото недоволство. Дори един такъв усърдно си свърши добре, работата в тази посока (за да не пострада Бойко) в конкретният случай.

Vasil Georgiev- Йордан: Я кажете ,един от тези отдели ,че аз нещо не ги знам кои са -явно са много дълбоко законспирирани ....айде да не бъдем толкова тесногърди и във всяко нещо да се съмняваме ....иначе всеки може да си коментира ,каквото му скимне -лошо няма ,пък и дава що годе ясна представа за масовия облик на българина ,който от ден на ден за съжаление се приближава до онези 80% споменати от професора !!!!!

Zemara Imdugud - Йордан: възхищавам се на всеки професионализъм. виждала съм такива, които правят безсилна и неефективна всяка инициатива smil4334ad1724132.gif но не бяха от мвр.хе хе


Йордан - Vasil Georgiev: Г-н Георгиев, моята позиция по въпроса, едва ли е от някакво значение за МВР. Или е? Имам подобно усещане за лично отношение от ваша страна. Тя е просто, една от многото, такива, изказани, както казахте самият вие, на прости хора. Няма да се промени. Тя ви е ясна. Обществен проблем ли е? Това искам да разбера.

Vasil Georgiev: Нищо лично към вас ! Просто обсъждаме -предполагам,как българина е лесно манипулируем и напоследък все по първосигнален ! Това е . Със здраве !

Йордан: Равняваме се по "Величеството".

Zemara Imdugud: и все пак в другите страни новината гръмна и се споменава възможността за връзка с разследването на бивол. виктория маринова си свърши работата, дори със смъртта си. даде гласност на порочното усвояване на еврофондовете и разни корупционни практики. защо наистина българските власти отказаха помощ при разследването, което би направило материалите и фактите по убийството открити и за други служби и професионалисти - интересен въпрос. https://rsf.org/…/apres-le-meurtre-sauvage-dune-journaliste…


Йордан: В самото последно предаване на Маринова, журналистът от "Бивол" разказва надълго и нашироко как е бил неправомерно задържан от МВР, дебнен като дивеч на пусия, на едно сметище и след това не са били уважени журналистическите му акредитации, отнети са им джиесемите, без право на обаждане и 3 часа са били държани в белезници, за нищо. Та е дошъл румънският посланик, да ги отървава с колегата му;))) В тоя ред на мисли, е малко вероятно убийството да е свързано с представянето в ефир на "Бивол", макар,ч е е напълно допустимо. Друга телевизия в България, не го прави. Второ, самото предаване се занимава с разследваща журналистика, а това вече е сериозно. Те могат да имат готово за излъчване предаване или подготвяно такова, с информации, касаещи хора, на върха на държавата.

Zemara Imdugud- Йордан: гледах го преди 2-3 дни, заедно с цитираното от теб изказване на маринова. всички чужди медии препредават тази информация със силна сянка на съмнение, че е свързано с работата й, с последния репортаж. работела е над разследване, споделил неин колега, но не се чувствала под заплаха. изчезнали са странни лични вещи - тел. и ключове от колата??? завършват, че страната е с много паднал рейтинг по отношение на свободата на словото и напомнят, че още двама журналисти от европейския съюз са убити неслучайно през последната година. демек - не само тесногръдите българи се съмняват. а виктория, нали е виктория, успя да привлече вниманието към скандалите с еврофондовете - https://edition.cnn.com/…/bulgaria-journalist…/index.html


Йордан: Борисов 3 е под много силен натиск и всички сега спасяват Бойко. Самият той вади от 9 кладенеца вода, за да се задържи. Залогът е голям. Много голям. Ето виж, Бойко залавя дори цяло златно съкровище... На снимката, изображението на пръстена, си прилича с това от 'Плочката на Беланташ".


Zemara Imdugud- Йордан: ааа, според мен съдбата на правителството отдавна е решена, а той просто чака почивчицата. но това е предположение. щях да казвам, че всяко нещо, което има шанс да хвърли светлина върху тези отвратителни практики, е направо дар. дори с цената на смърт и затвори. когато се заинтересувахме от някои от фирмите, които се бяха пререгистрирали да усвояват пари за "реставрации" на паметници, се оказа, че корените им водят към известни групировки и преди това почти същите са прибирали пари за строеж на магистрали. няма да се учудя, ако подобна предистория имат един куп други строители и ремонтаджии, които печелят тези огромни поръчки - за ларгото, за плочките. често след тези ремонти почти веднага се налагат нови, за които отново се взимат пари... когато започнахме да създаваме повече смут и пречки, решиха проблема с промяна в закона. колкото и възражения да имаше, пак го приеха. така че ако смъртта на виктория хвърли светлина върху подобни факти и доведе до някаква промяна, тази жена ще е спечелила победа. и момиченцето няма да се срамува от майка си. докато на мен определено ми е тегаво, като гледам това цялото падение и не измислям точно какво да направя. понякога успявам нещо малко, понякога се чудя какъв ли ход имаме. господинът, ако е от мвр, би трябвало да се радва, ако се постигне някаква истина.


Vasil Georgiev - Йордан: Мноооого работи не са ви известни -хубаво е да си тренирате въображението ....и нищо чудно един ден покрай биволските басни някой и сценарий за политически трилър да измисли ...
Не им сработи на биволите капана -сами се нахакаха вътре -и се наложи както казахте -румънеца на третия час да припка да си прибира шпионина ....аз до сега поне за 48 г. съзнателен живот не съм чул и прочел -дипломат за толкова кратък срок да се отзове на мястото . То за такова време не стига само да бъде информирана съответната дипломатическа служба .....
п.п. никой чужд " журналист " няма да дойде тук да " помага " за разкриване на някакви далавери -ако такъв дойде -то той ще е законспириран ,като журналист и едничката му цел ще е да -дискредитира държавата ни !!!!!!!


Йордан-Vasil Georgiev С една дума, да дискредитира Бойко. За мен, България като държава, не съществува. Но това ви е известна моя позиция, отдавна.

Vasil Georgiev: Бойко да си го дискредитират колкото си искат ,колкото и да го величаят разни лакеи и блюдолизци -няма как да му излъскат образа от преди 20 г. кога си беше една мутра от Ипон . Но държавата не е Борисов е не е нужно тя да бъде очерняна ,заради това ,че премиера е еди какъв си ...за което вина носят тези които са го избрали ,както и тези които са пасували на изборите ...всъщност същите се явяват мнозинство и нямат право на недоволство ! Ами да бяха избрали друг !


Йордан - Vasil Georgiev Да, но в крайна сметка, държавата си е той. Самата държава си е дискредитирана с него начело. Така, че, какво още има да се дискредитира, на нещо, което реално не съществува, а именно държавата България.
PM
Top
Петър.
Публикувано на: 10.10.2018, 17:42
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 348
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 13Защо ли не се учудвам на това? От къде излезе този полицейски плъх и защо точно сега по този случай? Излязал е от "академията" на МВР, за да защитава господаря си - Бойко Методиев Борисов.
Ние заявяваме, че Бойко е отговорен за смъртта на жената. Директно или индиректно с управлението си. И искаме оставката му колкото се може по-бързо. Знаем, че това не ви харесва, не очакваме нищо друго!
Всички истински тенгриани никога не са гласували за този изрод и искат оставката му в момента, в който се качи на власт, защото ние знаехме какво ще се случи. Ние тенгрианите много добре сме били запознати с бухалкаджията още преди да стане каквото и да било. Ние го виждахме още преди другите да си го помислят.--------------------
За българите Загубата беше чужда,непозната,противна.Победата беше най-нормалното нещо,беше в природата им.Част от самите тях.Те знаеха,че Тя им принадлежи.Те идваха на този свят като Победители.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.10.2018, 20:41
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Контра-атаката на Бойча, я предвидих още вчера, щом въпросният Северинчо бе изваден и нагоден и се каза, че Тиквата ще дава пресконференция, днес в 09.00 сутринта. Работата бе ясна. Борисов, пак щеше да се "кара";))) Като в "карането" бяха включени и силовите структури под опеката на Цветанов, и се разпростря, дори в интернет. Нищо ново, под Слънцето, атаката на Бойко бе крайно неуспешна. Толкова може той като "генерал". След нея, чакаме оставката на Бойко, дори това да означава, сриване на Държавата, не на "авторитета й", а на държавата като цяло. Тя е на Тангра, не на МВР, ДАНС или някоя друга силова структура. И ако Тангра реши да си я прибере, Той си я прибира, по един или друг начин

https://segabg.com/category-first-page/bori...tu-kriticite-si

PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 10.10.2018, 22:37
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06"За него всяка критика на управлението му е удар срещу България. Това отъждествяване в стила на абсолютните монарси, само идва да ни покаже за какъв примитивизъм става дума. Най-бесен е, разбира се, на "гадовете" - журналистите и пишещите в социалните мрежи".

https://segabg.com/category-observer/bay-ga...picen-kandidati
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.10.2018, 11:40
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Убийството е политическо и Борисов, ще си подаде оставката. "Борисов 3" ще падне. Борисов изглежда, все е едно е спечелил решаващата битка за Третата световна война, но това е миражът, с който храни редовно електората си. "Борисов 3" е провал и катастрофа отвсякъде. Това, че вчера включи силовите си структури да действат до най-ниското ниво, и да излезе, да ни се кара сам и чрез тях, не го прави победител, прави го диктатор!

Прочети още на: https://www.dnes.bg/temida/2018/10/11/sever...ame-go.390220,1
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.10.2018, 11:46
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Асоциирането на Борисов с Българската държава е най-голямата катастрофа, която България е имала в историята си. Затова е отчаянието. То не е от БСП, а от узурпацията на Държавата от индивид като Борисов!

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/10/11/...#comment-newest
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.10.2018, 15:38
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06
Усещате ли? Мутрата Бойко си отива! Едно е да се прайш на "стар кокал" и да набиваш канчетата на дипломатите, друго е да отидеш да се правиш на мъж в ЕНП (ще наблюдаваме с интерес цирка на Бабуина, там), съвсем друго е да отидеш да се правиш на Мутра с Пура в устата и патлак на бюрото в САЩ. Такива като тебе там са били хиляди, Тикво и къде по-класни!

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/10/11/v...#comment-newest
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.10.2018, 15:43
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06И той като онзи емигрант в Белгия. Когато решили да го екстрадират обратно в България, той се самоубил. Сега, разбрахте ли, причината, г-да милиционери? Вярно излезе, че, когато Господ е раздавал акъл на милиционерите, те отсъствали, затова той им сложил фуражка!

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2018/10/11/pom...#comment-newest
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.10.2018, 19:12
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Вчера, един офицер от МВР в пряк текст ми писа, че правото ми на мнение трябвало да се ограничи, а позицията си, въобще и да не я изразявам; тук, една случайност в управлението на България, наречена Валери Винкела, казва, че "България е царство на слободията на словото и словоблудството". Случайност? Или тенденция, която Борисов 3, иска да ни наложи като закон? Валери, аз пък си мислех, че България е Царството на Бойко;))) или греша?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/10/11/sim...#comment-newest
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.10.2018, 19:49
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ние не говорим простотии! Бойко и Валери, говорят такива. Ние говорим Истината. Коя е Истината за убийството на Маринова? Явно, не е тази, която бе спусната от Борисов към структурите на МВР в страната и агентурата, която нюха в интернет. Дайте, да се разберем. Нашите полицаи са едни долнопробни милиционери, чието обучение в "Симеоново" е зловредно, щом не могат да направят разлика между Свастиката като древен символ и същата, като нацистки символsmil4341944e6b0c8.gif

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/10/11/sim...#comment-newest
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 11.10.2018, 22:56
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Именно тук и сега, ще видим, каква точно е била тактиката на правителството: да натопи един хилав циганин за убиец на Маринова, за да може да предизвика етническо напрежение и дори сблъсък, за да може да се задържи на власт и прикрие убийството. В много други, справедливи случаи, когато Българите се вдигаха на протест и ограждаха циганските махали, милицията смазваше с твърдост и решителност такива протести. Защо? Защото етническото напрежение и пречеше. Сега, обаче, етническото напрежение и е необходимоsmil4334ad8a149e0.gif

https://segabg.com/hot/romskite-mahali-ruse...tagani-i-bradvi
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018