www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Нека браним баланса между мъжа и жената


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Нека браним баланса между мъжа и жената, на всяка цена!
Петър.
Публикувано на: 26.11.2018, 0:29
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 348
Участник # 5 893
Дата на регистрация: 29-March 1328 - българките, убити през 2018-а от съпруг, партньор...
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/11/24/2...#comment-newest

Лоша новина! Няма насилие, което да е хубаво, независимо дали е над жена, мъж, дете, животно и прочие!
Всяко насилие трябва да се наказва според стореното!
Това, което се случва в момента обаче е стратегия, чрез която НСР иска да разбие хармонията между мъжа и жената като даде на жената изключителни права над мъжа в полицията и съда. И това вече е факт в "демонкратичните" страни! Това цели да унищожи мъжа, което значи поробване на България! Звучи ви пресилено и смешно! Не е! Аз го виждам в другите "бели" страни! Аз го видях и изпитах!

Жените трябва да спрат да използват тези случаи, за да се опитват да печелят права за сметка на всички други мъже като цяло.В страни като Англия “правата” на жените са толкова безобразни, че отношенията между мъж и жена са тотално сбъркани!
Примерно, ако в бар пипнеш някое момиче дори и тя да те е извикала по всяко време след това може да извика полиция за сексуално нападение! Много трудно е за мъж да се защити в такива случаи, защото, ако има свидетел, че просто си я бутнал направо влизаш в регистъра за сексуални нападатели, защото тя е подала обвинение и всяко докосване се води като нападение според "демонкратичните" закони! Оттук насетне е невъзможно да си намериш работа с досие! Това е репресия и смачкване на мъжа!И това се случва всеки ден!
В САЩ голям процент от мъжете биват принуждавани да плащат издръжка на деца, които дори не са техни. Само, защото майката ги е посочила като такива. И това не са измислици! Това е поредното доказателство за безумни права, които натикват мъжа у кучи гъз...Или в Англия, полицията получава десетки фалшиви сигнали най-вече от жени за нападения от мъже. Обаче отиват и задържат въпросното лице, докато не докажат, че всичко е лъжа. След като го докажат не следват никакви санкции за лъжесвидетелстване.Нещата са отвратителни в световен мащаб! Това не трябва да се допуска в България.
Има ли престъпление, лицето се осъжда. Толкова!
Без да се дава преимущество на жена/майка в съда, защото била жена. И присъдата да се влияе от това! Това е шибана дискриминация!Това започва в тези страни точно като сега! Рев за права. До такава степен, докато не стигне до там те да посочват с пръст и да осъждат...
Това, което се случва в България вече се е случило в “демонкратичните” страни. Тази борба за “права” е абсолютно необоснована. Какви права? Някой те е ударил? Обаждаш се на полиция и обвиняваш този, който го е сторил. Полицията или съда наказва виновника и толкова. Тези права в момента жените ги имат. Всъщност всичко това няма нищо общо с правата на жените, защото, както казах те си ги имат. Това нещо цели да направи с няколко неща:
Да даде на жените власт над мъжете, когато нещата опрат до полиция или съд. Да даде възможност на жените да злоупотребяват с мъжете, както им скимне точно, заради надмощието, което ще имат в полицията и съда. Тези две неща правят от жените не жени, а някакви злобни изчадия мразещи мъже, защото, поради възможностите, които имат те искат контрол! Това води до невъзможността да се създават семейства, поради вече напълно променената психика на жената и ясното съзнание на мъжа, че при евентуален развод тя взима всичко плюс издръжка за дете. Мъжът има ясното съзнание, че я нещо не се съгласи с жената и тя винаги може да подаде документи за развод и да вземе всичко. Мъжът не е създаден да бъде под чехъл, а едно от нещата, които постигат е точно това!
Не си ги измислям тези неща! Жени пишат по тези теми табу. Защото видите ли мъже, които го споменат ще ги набедят за ревлювци и балъци.
Фактите са факти. Процентът на семейства е в пъъъъъти по-малък от преди и това е една от причините!


Българският Цар вече се обяви против надмощието на жените пред закона само, защото са жени!
Той ще съхрани баланса! Баланс и хармония ще царуват в Саракта! Който иска да го развали ще бъде смазан! Точно такива като въпросната мастия Елица Станоева или Росица Махди!


--------------------
За българите Загубата беше чужда,непозната,противна.Победата беше най-нормалното нещо,беше в природата им.Част от самите тях.Те знаеха,че Тя им принадлежи.Те идваха на този свят като Победители.
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.11.2018, 11:35
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Значи, подобни искания, имат основание, но удовлетворяването им, не значи, че трябва да въведем "Истанбулската конвенция":-D Никой закон няма да реши този проблем в същността му! Жените не са собственост на мъжете, така e, но и мъжете не са собственост на жените. Собственическото чувство на жените е, не по-малко жестоко от това на мъжете. Иначе, съм съгласен само с едно, че жените са затова да се обичат, а не бият или убиват, но и обратното е валидно, защото и женското насилие е не по-малко жестоко! То не е задължително непременно да убие мъжа, но е достатъчно да го разруши вътрешно. Семейството е една Среща в Средата. Ако не се срещнете там, всеки по пътя си.

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/11/24/2...#comment-newest
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 26.11.2018, 12:59
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 524
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06K.K.: Да не говорим пък , че повече от половината разведени жени, отчуждават децата си от бащите им, превръщат ги в чудовища и няма закон , който да ги спре. именно те най-често набеждават татковците в насилие !
Й. С.: Това е така. Има случаи на драстично настройване, след развод на децата срещу таткото. Вид женска мъст, съзнателна или не. Обикновено такива жени, жестоко ще си изпатят, именно от Майка Умай. Именно, защото такива като мен, ще заповядат това, за да се възстанови Равновесието.

K. K./ Й. С.: Случи се на племенника ми, и ме молеше да го придружавам, когато трябваше да си види детето, защото оная чума го риташе и правеше скандали заедно с
новия си мъж.. За
да не го обвини в насилие , той държеше до него винаги
да има свидетел.Първо тя скри детето за 3 месеца , и като успяхме да се доберем до него, то вече не беше същото, беше го побъркала. Казваше, че мрази баща си.После чумата обвини племенника ми в насилие, за да не му дава детето и да отърве кожата си от наказателно дело срещу нея за неспазване съдебна заповед. Е , доказа се че не е насилник, но докато се точеха делата, детето се отчужди още повече , защото връзката с баща и съвсем прекъсна и вече си вярваше , че самото то е решило така. Тежък ПАС и май необратим.
Й. С.: Тук може да се въведе законова форма на регулиране на този специфичен проблем, просто настройването на детето срещу бащата, може да бъде законово санкционирано, бащата подава жалба, социалните установяват пораженията и детето може да бъде дадено на бащата или временно изведено извън кръга на тази семейна конфликтност и да мине известна специализирана държавна грижа за поправяне на пораженията. Но определено майката може да загуби права над него, а доведеният баща, няма место в тези отношения.

K. K.: Точно така трябва да процедират, но те поради отчуждението ,са назначили психолог на жертвите на това насилие, на детето и бащата и се виждат веднъж седмично в присъствието на психолог , а майката отказа такъв, нейно право било. Детето игнорира баща си и всички хора свързани с него. Така са правили с еничерите навремето.Сега всички закони подкрепят съвременното еничерство. Такива деца са като зомбита, нямат собствено мнение и на по-късен етап , самите те не могат да имат стабилни връзки, а често стигат и до самоубийство. Биологичния баща е много важен , но законите както казах работят срещу него. Сега , след приемането на новия закон за затвор от 5 години за насилниците, много бащи ще бъдат пратени в затвора и то без вина.

Й. С./ K. K.: Ако такъв закон мине, ще има мащабни протести, от страна на мъжете, защото страната ще се феминизира. Има опасност, да не останат мъже или просто да не се женят или правят деца. Колкото до законовата санкция, най-правилното е, да се отнеме детето от жената при доказан такъв рецидив и да се сложи случая под държавна опека, както е налице сега работата на психолога с бащата и детето. За мене, настройването на детето/децата срещу бащата след развода е тотален рецидив и може да се помисли, наистина и за ефективна присъда на жената в случая. Но ме съмнява в момента този особен, но важен случай на семейни отношения след развода (защото това са пак семейни отношения) да е законово уреден.

K. K.: Сега тази отрепка , понеже е намерила по-заможен мъж и иска да се бракува с него, е завела поредното дело на племенника ми , за да му отнеме правата като баща, защото детето го мразело....и да подлъже новия и любовник да осинови детето. Виждаш ли ,какви права има една жена ? Тя може да смачка всеки мъж с безкрайни дела, които той е длъжен да плаща, въпреки, че тя ги губи, защото , забележи, била социално слаба. Затова и много млади мъже остават ергени , нали виждат какво може да ги стигне и тях. Семейната клетка в България е силно застрашена.

Й. С.: Тук нещата лесно ще се решат с един стабилен закон. Новият съпруг, няма да има никакви права да се намесва в тези от отношения, дори ще му се забрани да помага финансово;))) Семейството, което той създава с тази жена е друго и когато го създава, той трябва да знае, че предишното семейство, на новата му съпруга, на първи план, може да е свършило, но то продължава да съществува на един втори план с един вече друг тип семейни отношения. Това е една тънка линия и тук наистина трябва закон в тази посока.
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
NoeliaGile 9/12/2018
VonRasco35 9/12/2018
BonnyKersh 9/12/2018
ShastaSchi 9/12/2018
AmberBound 9/12/2018