www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
За Движението

Саракт

Меню

Цитат

Случайно фото
Your browser does not have Flash Player 8. Download Flash Player 8.

Сайт за старата българска Вяра
Последни новини
Последни материали
RSS Feed

(1) 2 3 4 »
за България : "САМО ЧЕРНИ... И ОЩЕ ПРИИЖДАТ!"
Публикувано от anti666 на 17.09.18 (234 прочита)Първи учебен ден, Казанлък. Някогашнят град на розите и столица на Одриското царство.
След 10 години тези ромчета ще са с по няколко чавета и мнозинство в гербавата република.
Как, защо и кой създаде това положение, тук сме написали.
"Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните - поробени. Чандала тъпче свещените граници" - Кръгове, 1998г.

Оценка: 10.00 (3 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Еврейската експанзия при управлението на ГЕРБ
Публикувано от Петър. на 21.08.18 (227 прочита)

Публикувам една много хубава статия. Някои от вас са напълно запознати с тези факти, други не чак толкова, а трети все още вярват в светлото бъдеще...
Истината е една!
"...Паразити изсмукват последната капка Българска кръв.Така ще е, ако не го направим иначе!..." - Елтимир боила колобър!


Еврейската експанзия през управлението на ГЕРБ
ANONYMOUS BULGARIA / 19/05/2013

Как управлението на България получаваше инструкции от Тел-Авив и раздаваше българска земя на Израел като баница

Как звучи министър-председателят (тогава Бойко Борисов) на една суверенна държава да “получи новите си инструкции от Тел Авив и Анкара” ? Или президентът на държавата – Росен Плевнелиев да дарява българска земя на еврейски фирми? Когато Борисов дойде на власт първото му посещение беше именно в Израел – при неговите господари. В последствие масово беше разпродадена българска земя на еврейски компании. Вижте хронологията на еврейската експанзия в България, която Борисов и господарите му осъществиха:

Външния министър (тогава) на България – Николай Младенов е евреин служил в Израелската армия и съвсем открито демонстрира привързаността си към Израел, която се отразява и на външната ни политика. Не отдавна той беше направил недопустими изказвания за един външен министър, с които се “слагаше” на Израел и обяви Иран за “терористична държава”, която е “общ враг на България и Израел”. Никой не попита външния министър с какво аджеба Иран се е превърнал в наш враг? Отговора е прост – иранците са против ционизма, който господства и у нас.

Не веднъж най-висшите управници на държавата ходеха в купом на посещения в Израел, където на опашка получаваха инструкции и договаряха разни работи под носа на народа, държан както винаги в неведение. Резултатите обаче са красноречиви. Шефове на разузнаването, енергийни министри и прочее хора, не знайно защо се мъкнеха пред кабинета на Нетаняху. Всъщност на всички е ясно какво правеха там – получаваха директни нареждания.

И когато Израел обяви, че Иран стои зад атентата на летището в Бургас 30 мин. след като той се случи на нас ни стана ясно, че инструктираните Борисов и Цветанов няма как да не обяват същото, както и стана след няколко месечно “разследване”, в което дори не се и установи самоличността на атентатора. С разпродаването на български земи и въвличането на България в геополитическите игри на Израел управлението на ГЕРБ показа ясно на чии интереси служи. Заглавията в пресата са повече от красноречиви…и притеснителни.

"Израел вля разум на премиера"
actualno.com, 11.01.2010 г.

“В рамките на тридневното посещение в Израел ще бъдат обсъдени въпроси, свързани със сигурността. Освен Борисов, вътрешният министър и вицепремиер Цветан Цветанов, в делегацията са още шефовете на ДАНС и Националната разузнавателна служба, както и депутати.

Борисов отказа да говори по темата “сигурност”. “На тази тема не се говори. Службите трябва да са внимателни, да работят”, каза потайно той.”

От тази информация разбираме, че шефовете на службите ще обсъждат в Израел националната сигурност. Същевременно Борисов отказва да говори пред нас по темата, защото за нея не се говорело. Разбира се няма нищо притеснително шефа на ДАНС, вътрешния министър, шефа на разузнаването и депутати да обсъждат в Израел тези въпроси…

"Министър (Росен Плевнелиев) предложи да дарим земя на инвеститори"
12.06.2010 г.

Това изказване е от времето, когато Плевнелиев беше министър на регионалното развитие. В него той твърди, че България трябва да продава 300 декъра земя за 1$ на чужди инвеститори. Дори според него това не е достатъчно, а България трябва да подарява земята на инвеститорите. Сиреч, да я дарява безвъзмездно на чуждите експлоататори, които в последните 4г. най-често са от Израел. Вместо държавата да ги разработи и да печели директно от тях, както всеки друг ресурс тя дава безвъзмездно за експлоатиране на чужди компании, които не носят печалба на държавата или народа, а само и единствено на себе си.

"Израелски фирми инвестирали у нас 1 млрд. евро за 2 г."
10.03.2009 г.

Напук на кризата за 2 г. израелски фирми са инвестирали (официалния термин за икономическо заробване) 1 млрд. евро., което прави 2 млрд. лв.

"Израел купува наши ниви"
в. „Дневник”, 07.07.2011 г.

“Откриваме нови партньорства, нови съюзници на места, в които преди сме инвестирали прекалено малко време, енергия и ресурси“, каза Нетаняху по повод началото на обиколката му в Румъния и България, цитиран от “Ройтерс”.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/05/19/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B7%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

Оценка: 0.00 (0 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Краят
Публикувано от anti666 на 15.08.18 (237 прочита)

Елтимир - 1999 година

Kашел Мордохай, познат под името Карл Маркс някога писа, че Българският народ няма право на съществуване. 116 години след неговата смърт, злокобното наставление е на път да се изпълни. Всъщност историята с марксизма започва от 1776 година, когато е създадена организацията "Илюминати”. Истинските цели на тази сатанинска конспирация са всеизвестни, но само единици са посветени в тънкостите на мистичния план. В противен случай невежите нямаше да бърборят за всевластието на заговорниците, за всемогъществото им. А то е илюзиорно. Пред "Илюминати”, пред марксическото учение, пред международната финансова система, пред всичките масонски кроежи е поставена непреодолима преграда. Преградата се нарича България.

Можем, разбира се да започнем по-отдалеч, да разкажем за по-древни събития. За войната на хазарите против Старата Велика България през VII век. Или за злополучния брак на Цар Иван Александър с еврейката Сара - Теодора, довел до разделяне на Царството и последвалото падане под турска власт през XIV век. Но нека този път отложим разходката в древното минало. За да проумеем истината, са достатъчни събитията от последните десетилетия.

Невероятният мелез с еврейско-калмикско-българска /чувашка/ кръв Владимир Улянов - Ленин предизвика избухването на Септемврийския метеж в България през 1923 година. Той знаеше, че метежът няма да успее. Целта на Улянов - Ленин бе друга. Да създаде вътрешна омраза между Българите, да ги разедини. 22 години по-късно лениновият следовник Георги Михайлов/ич/ Димитров съзнателно и доброволно предаде македонските Българи в ръцете на един заклет враг на всичко Българско - Сърбия. Влашкият циганин Тодор Живков се зае с ликвидиране на Българската душевност. Хиляда години християнство и петдесет години комунизъм си казаха думата. Хиляда години без Тангра и петдесет години без никакъв Бог довършиха Българското. Ето защо през 1987 г. Едмон дьо Ротшилд можа да заяви: "През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи”. Ударът на неотвратимото Провидение не закъсня, но от това на Българите по-леко не им стана. Какво наблюдаваме днес, две години след змийското изсъскване на Ротшилд, този фалшив "благородник” с купена титла и измислена фамилия, значеща в превод "червено флагче”?

Нито тук, в Дунавска България, нито в Чувашия и Татарстан, нито в Балкария управлението се осъществява от хора с Българско самосъзнание. И на Балканите, и край Волга и в Кавказ призивите на съхранение и развитие се смятат за най-тежко престъпление. Хората, позволили си да изявят своето Българско самосъзнание са поставени извън закона. Тях ги преследват като диви зверове, избиват ги, унищожават ги с невиждана досега безпощадност. Правозащитните и правораздавателни органи в държавите, населени с Българи се превърнаха в служби за изтребление на Българите. Ако пък се огласи някаква уж Българска проява, то тя по правило е оглавена от противобългари. Съсипването на Българския дух се съпровожда от злобните и нагли подхилвания на нашите врагове.

Нима успяха да ни победят?

Нима Тангра се отвърна от народа Си?

Преди век и половина Георги Сава Стойков, кого знаем повече като Георги Раковски изрече на глас дълго непроизнасяна истина: "Само вярата в Тангра може да спаси Българина!”. Знайте: никоя Вяра не е мъртва, докато поне един неин следовник я тачи и помни. Тангра ще бъде в България, докато поне един Българин Го носи в сърцето си. Дотогава ще продължава и войната срещу България, защото тя е война срещу Тангра. Но кога Бог е бил побеждаван?

Руската Империя, наричаща се по онова време СССР иззе каменния летопис на Кан Ювиги Исперих, намерен в Карвунската земя. Разруши гроба му в Украйна. Руснаците не само скриха всяко Българско писание, намиращо се на тяхна територия. Те наредиха на съветските послушници от противобългарската ДС да ликвидират Българската памет тук, в България. Грабежът продължава и днес. С еднакво настървение чекистите трошат каменни плочи и горят пергаменти. Същите разбойници под ново име и с благословията на уж демократичното ни правителство погазват писаните и неписани закони, изпълнявайки усърдно заповедта на старите и новите си господари. Народът, определящ се по навик като "български” мълчи. Народът е изпаднал в предсмъртно вцепенение. Последните Посветени ги обзема чувството, че присъстват на гибелта на една осемхиляди годишна цивилизация.

Наистина ли България умира?

Ако говорим за Българската Държава - да. Ние вече не можем да спасим Държавата. Ние се отказваме от нейното спасяване. Малко сме. Силите ни не стигат. Властта отдавна вече не е наша, портите на Българския Саракт са широко разтворени, през тях нахлува всякаква злонамерена паплач, ние не сме в състояние да се справим. Ние сме безсилни. Народът също ще загине. Не можем да спасим хора, които не желаят да бъдат спасени. Които упорито се противопоставят даже на мисълта за спасение. Пък и бива ли да спасяваме някой, ако той отвръща с ненавист на своя спасител? Такова спасение сам Тангра не би одобрил.

Какво ще стане с нашата България?

България - това не са българските държавни граници. България не е индустрията. Нито властта, нито армията. България - това е вечният Български Дух. България - това е въплътената воля на Тангра. България - това е Небесната Воля, от която противниците ни треперят.

През миналия век гърци изгориха Търновската Царска библиотека. После злото дело бе подето от руснаците и техните помагачи с български произход. Сега хората без собствена националност - така наречените "американци” се опитват да загасят прадревното Българско Огнище. Опитват се да стъпчат и последните тлеещи въглени, да удушат и последната жива искрица.

Напразно!

Въглените ще се разлетят на всички посоки и където паднат - ще се разгори нов Пламък. Много огньове е пораждала българската извечна Вяра, но този ще е последен. Той ще обхване цялата планета, ще запали всички човеци и никой няма да го угаси.

Чак до свършека на вековете.

Оценка: 9.00 (4 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Интервю на Елтимир с проф.Никола Николов
Публикувано от anti666 на 4.01.18 (825 прочита)

Този Българин е един от първите хора в света, който през 1994г откри публично на хората истината за илюминатската върхушка и чудовищния им Нов Световен Ред.
24 години по късно, всичко което той написа вече се сбъдва.


"Най-желаното нещо е щастието. Всеки се стреми към него и го търси в най-различните му форми. След като то е най-ценното и най-търсеното нещо, защо има толкова нещастни хора по земята?
Почти всички говорят за мир и искрено го желаят. Защо тогава държавите се бият и човек за човека е звяр? Каква е тази голяма сила, която ни принуждава да се стремим към нещо, което ни е противно и действа срещу нашите интереси? Не е ли това някаква невидима сила, която контролира целия свят?
На какво се дължат всички тези нечувани и невиждани жестокости и средства за масово унищожение на човечеството, като отровни газове, атомни бомби и други? Не е ли това пак дело на тази невидима и добре замаскирана сила, която дори и самата Библия предсказва.
Въпросът кой управлява света, в който живеем, ме е интересувал още от юношеските ми години. Много години ми бяха необходими да се добера до истината. Истината е като звездите, които се появяват само в непроницаемата нощ. Тя както всички красиви неща в света — не разкрива своите желания освен на този, който пръв почувствува въздействието на лъжата.
Прочетох много материали от най-различни източници. Срещнах много трудности, докато пресея истината от големият баласт литература. Установих, че 99% от наличната литература се контролира и пише от много добре замаскирана задкулисна сила."

Никола М. Николов

Интервю с Никола Николов от 1997 г.

- Кога напуснахте България и къде се установихте?

Напуснах родината си през 1969 година и след шест месеца престой във Виена, Австрия, се установих за постоянно в САЩ, където живея и до сега. От 1989 г. насам, всяка година година посещавам България, за да й се радвам и ядосвам. Старите спомени и родни пейзажи ме вдъхновяват, докато днешната печална действителност ме отчайва.

- До какви заключения за хората и управлението в САЩ стигнахте след многогодишния Ви престой в тази голяма и богата страна?

Когато се говори за американците и хората от Западните страни, въображението е голямо. Такова беше и моето, такова е на повечето хора, живеещи в Източните страни. Действителността обаче е много по-печална. Хората на Запад са напълно зависими от заемно - паричната система и всичко, което притежават - апартаменти, коли и къщни принадлежности, са собственост на банките. Тази експлоататорска система е преобразила американеца и го е превърнала в роб на банките.

Американецът като човек в частния си живот е прекрасен, внимателен и много услужлив. В интелектуално отношение е много по-назад от нас - българите. Управлението им е напълно в плен на някакви тъмни и неизвестни сили, срещу които народът започва все повече и повече да роптае.

- От няколко години чрез Вашите книги името Ви нашумя извънредно много. Каква бе причината да изберете точно една такава тема?

През 1944 г., при настъпването на комунизма в България още съвсем млад, като офицер от българската армия бях задържан много пъти от новата власт и прекарах доста години по затвори, лагери и изселничества. Навсякъде, където минах, бях малтретиран и инквизиран от една нова класа хора, която до 1944 година не се проявяваше открито. Сега вече те бяха навсякъде и жестоко малтретираха българското население, както и самия мен.

През 1949 г. за известно време бях задържан в югославянската У. Д. Б. - там срещнах същите хора и прийоми. В България зад Живков стоеше една сянка, която дърпаше конците. Същото бе и в СССР - зад Сталин стоеше Каганович. През 1969 г. във Виена, Австрия, където престоях шест месеца видях същата картина. Същите хора решаваха съдбата ми. През 1970 г. в САЩ пак един такъв ми провери зъбите като на кон, за да установи дали съм способен да работя в азбестовата му фабрика. Въобще, това, което видях в комунистическите България и Югославия не бе по-различно от Австрия и Америка, по-различен беше само начинът на приложение. Същите форми на управление, но с кадифени ръкавици. Експлоатацията там не е по-малка, но не е толкова брутална като тук, в България.

Книгите ми са плод на много труд, нетенденциозни, отразяват самата истина, и са подкрепени с много фактологични материали. Единствената ми цел, е да помогна на човечеството да разбере, че светът се манипулира и управлява от една световна конспирация, оглавена от един малък международен финансов елит, стремящ се към нашето подчинение и заробване.

- Миналата година Вие посетихте Русия. Какъв бе поводът за това?

Посетих Москва по покана на Руската академия на науките. /Заедно с Божидар Палюшев, автор на световно известната книга "Физика на Бога", на когото бе присъдена същата титла академик. бел. ред./ Там на 19 октомври 1994 година защитих своето академично звание и станах неин член. Възхитен съм от постиженията на руската наука, от руския патриотизъм и от всичко, което видях.

- Вие се наложихне като един успешен автор и защитник на обикновения човек в света. Ще продължите ли да работите в тази насока?

Дори неочаквано и за самия мен книгите ми се наложиха не само сред българските читатели, но и в чужбина. Продължавам да работя. Току-що бе издадена книгата ми "Четиридесетте безотговорни дни - 1944", а скоро излиза и "Конспирация - 2".

- През време на последните избори много политически партии се опитаха да Ви приобщят и да използват Вашето име. Защо никой не успя?

Първо, аз нямам никакви лични политически претенции и домогвания. И второ - аз продължавам за живея със старите си демокартически възгледи на старата Демократическа партия, оглавявана в миналото от Каравелов, Малинов и Мушанов.

- Много евреи Ви обвиняват в антисемитизъм. Вие смятате ли се за такъв?

Нито аз, нито книгите ми са антисемитски. Само отразявам истината за това, което става по света. Книгите ми само отварят очите на хората за много нередни неща. Имам много приятели евреи и араби /истински семити/. Съжалявам ги и изживявам искрено техните трагедии. Обвинен съм в антисемитизъм от потомците на Хазарите, които не притежават никаква семитска кръв в тялото си. Крайно време е и те да разберат своя произход и история.

- Разкритията, които правите не застрашават ли живота ви?

След като книгите ми вече са изнесли всички компромати и истинската история, какъв е смисълът от моето унищожение? Това само би потвърдило истинността на изнасяното от мен, пък и светът ще продължи да съществува и след моята смърт. (тук не е прав, ТЕ наистина го убиват, б.р.)

-Мислите ли, че днес още има място за патриотизъм и любов към родината?

Подкрепям единствено националните и патриотични идеи. Отхвърлям всички идеи за Европейски и световни щати и техните институции ООН, НАТО и други подобни, които са заблуждаващо и силно оръжие в ръцете на една малка финансова клика, стремяща се да покори човечеството и да му отнеме най-ценното - труда и морала. Това са хората космополити, които нямат родина и никакви национални и патриотични интереси.

- Как приемате всички тези непрекъснати нападки срещу Вас в нашата преса?

На всяка нападка отговарям културно и без злоба, но с удар. Повечето от нападателите вече не се обаждат. С изключение само на един, който изглежда се мъчи да върши някаква работа. Използваната преса за такива нападки е една и съща. Бившият "Литературен форум" на днешния редактор на "Демокрация" Атанас Свиленов, както и западналия и малко четен "Континент" с редактор Владимир Костов, станал известен с "уж чадърчето".

Всички тези нападки ме тревожат само дотолкова, доколкото засягат България. Но българският народ все повече и повече разбира кои са нашите врагове.

Оценка: 10.00 (5 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Kъде са воините на Тангра?
Публикувано от Елтимир на 25.11.17 (750 прочита)

На 25-и ноември 2013г Елтимир си отиде от нашия свят. В негова памет.

Къде са Воините на Тангра?

Българското Огнище гасне, а няма вече кой да поддържа Огъня. Страшно е...
Да, къде са? Къде са тези, които трябваше, които бяха длъжни да покажат Път и Посока? Тези, чийто дълг повеляваше да дадат надежда и вяра на обезверените? Къде са тези, които трябваше да се вдигнат в защита са своя народ? Нещо не ги забелязвам.

Все повече българи интуитивно усещат че нещо с протестите не е наред. Усещат, че протестите се изродиха, че са манипулирани от враждебни на България и на българския народ сили. Къде са тези, които ще им открият цялата истина и ще им покажат цялостната Реалност?

Страхувате ли се? Вашият страх няма да ви помогне да оцелеете. И вие сте набелязани за унищожение от Световния ционистки център. Всички сме набелязани. Всички до един. Готови ли сме да жертваме нещо от себе си, за да живее нашия народ? В това отношение моята съвест е чиста. Пожертвах 35 години от живота си. Вече силите ме напускат, болестите ме превземат, немотията ме задушава. Но докато дишам и докато имам възможност да се боря, аз няма да изоставя Борбата, няма да се предам. Вие защо се предадохте?

Не ми се искаше да се сбъдне. Положих огромни усилия, за да не се сбъдне. Понесох огромни и жестоки удари заради своите усилия. Но силите ми вече ме напускат. Някой трябва да продължи започнатото, а не виждам такъв. Според ясновидци от последователите на Дънов, след края на събитията в България ще останат около 300 хиляди българи. Според едно предсказание, което направих през 1992 и публикувах през 1993 година, оцелелите ще са още по-малко. Между 30 и 40 хиляди. Това ли искаме? Ще допуснем ли да се случи?

Днес ще се опитам да се стегна и да публикувам още нещо. Но ме плаши бездушието, всеобщото бездушие. Как Тангра да бъде с нас, когато ние се крием от Него?

Въпросът сега е дали ще застанем в защита на своя народ, дали ще воюваме за него, или ще загинем. В сражението има надежда за победа. В примирението има само и единствено Смърт.

Оценка: 9.00 (8 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Кокаиновият бос
Публикувано от anti666 на 18.11.17 (766 прочита)

Във връзка с актуалния въпрос в парламента кои са наркотрафикантите. Статия на в-к "24 часа" с документи от МВР-БОП, 1998г.

БОЙКО БОРИСОВ ДЪРЖИ КАНАЛИТЕ ЗА КОКАИН
БОЙКО БОРИСОВ ОТГОВАРЯШЕ ЛИЧНО ЗА КАНАЛИТЕ ЗА ХЕРОИН

РАПОРТ
за проведена среща с информатор „Пламен“

Регистрационен номер 22879/98 год. на 16. 03. 1999 г. от 20 до 21 часа на закрито в гр. Бургас

Г-н Началник,

На 16. 03. 199 г. проведох среща с информатор „Пламен“, регистрационен номер 22879/98, на която ми съобщи следната информация:

На 11. 03. 1999 г. при него е бил на гости стар негов приятел – Христо Асенов-Бацата. Същият е представител на ВИС-2 за гр. Варна и е един от най-приближените на шефа на ВИС-2 Георги Илиев. Според източника посещението на Бацата в Бургас е било свързано с решаване на възникнал конфликт между хора на Пламен Кела и хора на ВИС-2 от региона. Информаторът ми потвърди, че Бацата е имал среща с Пламен Кела. Бацата е бил в Бургас по поръчение на Георги Илиев. Същият е споделил пред информатора(те са много близки), че преди около 2 месеца са били на почивка с Георги Илиев на някакъв курортен остров във Венецуела. Там имено Илиев казал на Бацата, че новият бос на кокаина се казвал Бойко Борисов и имал страшни хора на разположение. Той бил и човекът, който заедно с бай Миле и Поли Пантев очистили братът на Жоро Илиев, защото пречел на дрогата. Жоро Илиев знаел, но го предупредил да не се меси, ако не иска да е следващия. Дори му дали и територия.

Тази връзка във Венецуела била пак на този Бойко, той работел с хора от разузнаването и те му давали връзките и каналите, но ползвал групировките, за да е чист, щял да става голяма фигура.Хората, които ползвал за „мокрото“ (убийства,б.р.) били от службите, но имало и хора отвън.

Илиев казал на Бацата, не ми пука, щом си взимам моето. Според информаторът, Бацата-Христо Асенов е човекът на Георги Илиев за цялото Черноморие, като основно движел канала на ВИС-2 за внос на кокаин транзитно през България за Западна Европа. Така разбрал, че този Бойко Борисов е страшният човек. Той решавал, кого да хващат службите, защото искал да си направи лице пред някакви западни служби, за да може да изглежда чист. Така че, който не се отчитал точно ставал фира за кариерата на Бойко, такава била работата. Бойко бил и този, който чрез бай Миле и Бацата дърпал конците в СИК.

Според информаторът, честите посещения на Бацата и Георги Илиев в Южна Америка – Колумбия, Аржентина и Венецуела се обясняват с тези факти, но според него сега ставал въпрос за възникнал конфликт между Митю Очите и Кела, влошени след случая „Боровец“ през 1995 г. това обяснява и като мотив за посещение на Бацата при него, с когото са близки от 1993 г.

Бацата му казал още, че и при следващите си посещения в Бургас ще отсяда при него.
Господин Началник, горното за сведение

СПРАВКА НА ЗАСЕЧЕНИТЕ ЛИЦА:
1. Христо Димитров Асенов – Бацата – ЕГН ХХХХХХХХХ
2. Георги Андреев Илиев – ЕГН ХХХХХХХХХ гр. Кюстендил
3. Димитър Желязков Желязков – Очите ЕГН ХХХХ гр. Несебър
4. Бойко Методиев Борисов ЕГН ХХХХХХХХХХ
5. Младен Иванов Мутафчийски ЕГН ХХХХХХХ
(ЕГН-тата са в оригиналните документи)

МЕРОПРИЯТИЕ:

Извършване проверка на информацията чрез агент „Иво“, рег. № 1018/99 г. като му се постави задача да я провери чрез Тодор Костадинов, Красимир Маринов и братя Диневи

ПОСТАВЕНИ ПОРЪЧЕНИЯ:
Да продължи контактите с Христо Асенов-Бацата и да установи хората, с които се среща. Да разбере още детайли от информацията за Бойко Борисов и дали предстоят нови покушения, най-вече в региона.

Изготвил 15213


Оценка: 10.00 (2 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : България - първа по тикви и кратуни
Публикувано от anti666 на 30.10.17 (528 прочита)

Източник -ЕВРОСТАТ
Знаете ли, че България е най-големия производител на тикви и кратуни в ЕС? През 2016 г. тук са произведени 133 000 тона тикви. Това е сериозен ръст спрямо предходната година, когато от родните бостани са излезли едва 25 200 тона тикви.

Оценка: 0.00 (0 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Закон и Наредба за предучилищното и училищно образование (извлечения)
Публикувано от Йордан_13 на 13.10.17 (566 прочита)

Публикувам части от закона за предучилищното и училищно образование и наредбата към него, за да послужат на родителите, които желаят децата им да бъдат на полудневна, почасова или самостоятелна форма на организация, но директорът на съответното училище се опитва да им наложи една единствена форма на организация на предучилищното образование – целодневната, изнудвайки ги по най-различен начин и заплашвайки с изключване децата им от предучилищната (при започнала вече учебна година) със заплаха „Ще обявим местата им за свободни” и „Има дълъг списък с желаещи за техните места”.
Ще добавя още, че законът за предучилищното и училищното образование в частта за организацията на предучилищното образование е нелошо написан закон по отношение диалектиката и въпреки очевидните опити за свободно му тълкуване от директорите на училищата в тяхна полза, за постигане на определени цели, които превръщат децата ни в заложници, жертви и средство, то законът и тълкуващата го наредба са пределно ясни и недвусмислени: директорът не може да наложи своята воля във формите на организация на предучилишното образование, защото нито законът, нито наредбата му дават тези правомощия. Законът и Наредбата за предучилищното образование иска да реализира „духът на диалектиката”, и го търси именно като „диалог между две противостоящи си страни”, които не могат една без друга.
Затова, много моля, учителският и директорският състав да съобразят, че срещу тях не стоят овце, които трябва да бъдат подкарани с тоягата в една определена посока, а съответната по значимост страна, с която трябва да се осъществи хармоничната страна на обучителният процес.

ЗАКОН ЗА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО И УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Раздел III.
Организация на предучилищното образование
Чл.67. (1) Основните форми на педагогическо взаимодействие се осъществяват при целодневна,полудневна,почасова или в самостоятелна организация по избор на родителя при условия и по ред, определени с държавния образователен стандарт за предучилищното образование.
(2) Самостоятелната организация по ал.1 се одобрява след решение на експертна комисия към регионалното управление на образованието. В комисията задължително участва представител на съответната община и на Агенцията за социално подпомагане.

НАРЕДБА No 5
От 03.06.2016 г . за предучилищното образование Обн. . - ДВ, бр. 46 от 17.06.2016 г ., в сила от 01.08.2016 г .
Издадена от министъра на образованието и науката
Раздел II
Организация на учебното и неучебното време
Чл . 14. (1) Предучилищното образование се осъществява при целодневна , полудневна , почасова или самостоятелна организация.
(2) Целодневната и полудневната организация се осъществява в отделни групи в съответствие с чл . 9, ал. 1.
(3) Почасовата организация се осъществява за отделно дете в групите за целодневна или полудневна организация, а самостоятелната - за отделно дете извън групите по чл . 9, ал . 1.
(3) Почасовата организация се осъществява само през учебното време .
(4) В почасовата организация се организират основна форма , а ако продължителността на престоя на детето позволява - и допълнителни форми на педагогическо взаимодействие, като се осигуряват условия и време за игра , почивка и дейности по избор на детето.
(5) Почасовата организация се осъществява заедно с децата в група за целодневна или за полудневна организация, като в една група може да се включват не повече от 2 деца на почасова организация над максималния брой деца, определен в съответствие с разпоредбите на чл . 60, ал . 1 и 2 от Закона за предучилищното и училищното образование .
Чл . 20. Видът на организацията на всяка група в детската градина или за отделно дете в случаите на почасова и самостоятелна организация се определя от директора на детската градина в съответствие с желанието на родителите след съгласуване с финансиращия орган.
Глава четвърта
СЪТРУДНИЧЕСТВО И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ УЧАСТНИЦИТЕ В ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Чл. 37.(1) Предучилищното образование като процес на възпитание, социализация и обучение на децата се осъществява при взаимодействие и сътрудничество с родителите.
(2) Родителите са участници и партньори в предучилищното образование заедно с децата, учителите, директорите и другите педагогически специалисти .
Чл . 38. Сътрудничеството и взаимодействието между учителите , директорите и другите педагогически специалисти и родителите създават условия за постигане на целите по чл . 5 от Закона за предучилищното и училищното образование, както и за формиране на положително отношение към детската градина и училището и мотивация за учене.
Чл. 39. Сътрудничеството и взаимодействието между родителите и детската градина, съответно училището, се осъществяват при условия и по ред, определени с Правилника за дейността на детската градина или училището, чрез:
1. индивидуални срещи в удобно за двете страни време;
2. родителски срещи;
3. присъствие и участие на родителите в процеса на предучилищното образование;
4. други форми за комуникация .

Оценка: 0.00 (0 гласа) - Оцени - Коментирай
за България : Хунтата ще ви подслушва в реално време
Публикувано от anti666 на 9.07.17 (769 прочита)

ГДБОП вече може да шпионира "Вайбър", "Фейсбук" и "Скайп"

Главната дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) вече може да извлича информация от най-популярните мобилни приложения като "Вайбър", "Фейсбук Месинджър", "УатсАп", "Скайп" и др....

Купената програма има множество функции, става ясно от документацията. Сред тях са "извличане, визуализиране и анализ на получени и изпратени имейли, получени и изпратени съобщения от приложения за незабавни съобщения като "Вайбър", "Скайп", "УатсАп", "Фейсбук Месинджър", "Уичат", "Лайн", "КакаоТолк", "Кик Месинджър" и др." Софтуерът може да извлича SMS-и и MMS-и. Сред другите функции са показване и анализиране на записаните контакти, четене и клониране на СИМ карти и карти памет, анализиране на налични графични, видео, музикални, текстови и таблични файлове, както и анализиране на лог файлове.

В документацията е посочено, че софтуерът трябва да може да анализира над 10 хил. разновидности на мобилни устройства. Тук са включени следните видове техника - мобилни телефони, таблети, модеми, сателитни навигационни устройства (GPS), преносими музикални плейъри. В поръчката е посочено, че програмата трябва да има функция за "физическо и логическо копиране на данни от мобилни устройства".
Източник

Оценка: 10.00 (1 глас) - Оцени - Коментирай
за България : Психотрониката срещу проф. Наплатанов
Публикувано от anti666 на 9.05.17 (978 прочита)

Една статия от Дарик Радио;

Звуков файл
Една от най-големите загадки в най-новата история на България" - това е неизменното определение на секретната военна операция в софийското село Царичина. Според разкази на военни, те са търсили първия човек на земята, а информацията къде да копаят са получавали от извънземна цивилизация от съзвездието Феникс.

Слуховете за това какво точно са търсили военните там варират от феномен, космически кораб, извънземна цивилизация и хиляди неизвестни йероглифи с доказателства за извънземен разум, през търсене на съкровище, на прародителката на човечеството, наречена от Ванга „жута маймуна - ни мъж, ни жена", до измама и източване на милиони от военния бюджет. Разкопките продължават в пълна секретност и суперохрана почти 2 години - от 6 декември 1990 г. - 19 ноември 1992 г.

Твърде интересен аспект на скритите процеси около този случай обаче дава жалба на полковник професор Делчо Наплатанов, доктор на техническите науки и началник на
Научния отдел на Генералния щаб на Българската армия. Жалбата е написана на 21 ноември 1991 г. и е внесена до министъра на отбраната тогава Димитър Луджев и прокурора на въоръжените сили ген. Лилко Йоцов. Резолюция върху нея говори, че е била изпратена и на премиера Филип Димитров, и на Народното събрание. Реакция, поне видима за обществото, няма. До момента документът така и не е видял бял свят. Той е от цели 31 страници и дава отговор на втория най-важен въпрос, останал след странните разкопки в Царичина: защо след спирането им и запечатването на дупката в Царичина започват да измират хора по странен начин?

През 1995 г. проф. Делчо Наплатанов е намерен мъртъв под мост в София. Четири години преди това - на 8 февруари 1991 г. в 9.15 ч. се самоубива и дъщеря му Марина Наплатанова. Момичето се хвърля от десетия етаж на блока в столичния квартал „Красно село".

Отговори на въпроса за мистериозната смърт на бащата и дъщерята се съдържат в самото писмо на проф. Делчо Наплатанов за събитията, съпровождащи разкопките в Царичина. Фактите от писмото на проф. Делчо Наплатанов сочат за активно въздействие с психотронно оръжие (лeптонно по неговото определение) върху него и дъщеря му. Професорът описва подробно в писмото до министъра на отбраната, прокурора, парламента и премиера механизма на въздействие на психотронното оръжие върху двамата.

Фактите от писмото

Наплатанов се обръща с тази жалба към военния министър и прокурора на въоръжените сили по повод „трагедията, разиграла се в ГЩ под ръководството на неговия тогавашен началник ген.-полк. Радню Минчев, в резултат на която предумишлено чрез парапсихологически въздействия на 8 февруари 1991 г. е убита" дъщеря му Марина Наплатанова. Според жалбата на професора, всичко започна през октомври 1990 г, когато го търсят екстрасенси от инициативния комитет за учредяването на Асоциация „Феномени" и при него в приемната на МО идват председателят на асоциацията Стамен Стаменов и екстрасенсът от Пловдив Димитър Сираков. Казват, че идват по договореност със заместника на Наплатанов - полк. Цвятко Кънев. Обясняват, че целта на създаването на асоциацията е да изучават проблемите на биоенергетиката и затова търсят съдействие и сътрудничество с Генщаба, настояват и за среща с началника на ГЩ ген.-полк. Радню Минчев. По същото време дъщеря му Марина започва да се оплаква от периодично подаване на чужди мисли в мозъка й.

„Тогава аз още не знаех, че телепатичната връзка отдавна е реалност и чрез нея могат не само да се предават чужди мръсни мисли и думи, но могат да изтезават и убиват", пише Наплатанов. Във връзка с това след изследвания, консилиум от психиатри на Медицинска академия заключава, че Марина не страда от психично заболяване. Екстрасенсът Сираков обаче обяснява на Марина, че тя е избрана от извънземната цивилизация под кодовото название „КИКИ" за реципиент (контактьор) с планетата Земя, и започва да му задава въпроси. Марина и Сираков заявяват, че чуват едни и същи и то доста остроумни отговори и започват да се смеят.

След няколко дни екстрасенсите Димитър Сираков и Дора Петрова(работила в специалните служби - посочва проф. Наплатанов), отиват на поисканата от тях среща с началника на ГЩ, който проявява голям интерес. Двамата правят сеанс на ген. Минчев, който наскоро е опериран, и от този момент започват често да контактуват с него.

През това време по канала, с който поддържала връзка Марина, започнала да постъпва
информация. На 3 ноември 1990 г. се получава „Апел на Асоциацията на обединените цивилизации (АСО) до ООН", в който се казва, че много сериозни обстоятелства ги заставят да потърсят връзка с човечеството и предлагат на 22 февруари 1992 г. в София да се проведе първата галактическа дипломатическа среща и научна конференция на тема „Живот и еволюция на човека в Космоса".

В следващите дни на Марина е продиктуван списък от 183 теми, които да се обсъдят на тази конференция. Тя ги предава на екстрасенса Сираков, а той ги задържа „по заповед на системата под кодовото наименование „РОРО", контактьор на която е Елка Логинова, съпруга на служител от МО, впоследствие назначена на сержантска длъжност във военното министерство по заповед на ген. Радню Минчев „за особени заслуги". От този момент Сираков поставя код на куфарчето си и го заключва в метален шкаф в кабинета на Наплатанов. Куфарът дълго стои там, но дали материалите са в него, професорът няма как да разбере. После куфарчето е преместено в някакъв склад, а оттам следите му се губят.

На втората си среща с началника на ГЩ на 3 декември 1990 г. екстрасенсите Сираков и Дора Петкова му разказват за родово предание за старинно съкровище в село Градец, разказано им от местен мъж (Димитър Кекеменов,б.р.). На него пък „чрез сън му било внушено, че трябва да го направи достояние на ГЩ на Българската армия". Мъжът връчва нарисувана на ръка схема на местността и прави уговорка, че той самият не трябва да се явява в селото, защото местните иманяри ще го познаят. Дора Петрова особено настоява да му повярват, защото и друг път е участвала в такива разкопки и е веща по тези въпроси.

Същата вечер обаче екстрасенсът Сираков звъни на началника на ГЩ, казва му, че Логинова получила по канала „РОРО" много важна за него служебна информация и моли да я приеме веднага. Тя е доведена със служебна кола в кабинета на ген. Радню Минчев, а важната информация се оказва фактът, че „РОРО" потвърдил мястото на съкровището, а Логинова начертава две схеми на мястото. „РОРО" обаче изрично дал само три дни за изкопаването и изваждането на съкровището. От този момент кой да влиза в кабинета на началника на ГЩ вече определял екстрасенсът Сираков.

Тандемът „началник на ГЩ - екстрасенси" дори се готви да излети с хеликоптер, за „да направи рекогносцировка на местността, за да не оставя следи и да не прави впечатление на местните хора". Тук Наплатанов коментира: „Много по-късно разбрах, че аз през цялото време съм бил воден за носа, а действието се е развивало по предварително разработен сценарий от ген. Минчев и специалните служби на Министерството на отбраната и МВР".

Тук Наплатанов обяснява на началника на ГЩ, че и неговата дъщеря е екстрасенс и може да помогне за откриването на мястото. Генералът пита по телефона Логинова и се съгласява. След като мястото е открито, ген. Минчев заявява, че е разработил план на секретната операция, която нарекъл с кодовото название „Слава", и нарежда на Наплатанов да поеме ръководството на групата, независимо, че в нея участва и началникът на химическите войски ген.-майор Динев. Рано на следващата сутрин, 6 декември 1990 г. в 7 ч заедно с началник щаба на инженерни войски повеждат колона от инженерни машини към местността. Там вече ги чака охраната, районът вече е отцепен, развърната е радиостанция, с която да се поддържа връзка с началника на ГЩ. Независимо, че това е една от най-добрите радиостанции със ЗЕС апаратура, свръзка през целия ден почти нямало и едва се чувало. Машините и особено хидравликата непрекъснато блокира като по команда, механик водачът се движил като роботизиран под дистанционни команди и с изменено до неузнаваемост лице. На мястото вече има и представител на прокуратурата.

През това време докато започва копаенето на царичинската дупка в условията на секретна военна операция, началникът на ГЩ вика Марина Наплатанова и я разпитва около 4 часа ще има ли военно министерство, кой ще е новият министър и дали ще е военен или цивилен. Другата екстрасенска Дора Петрова пък в това време прави диагностика на заболяванията на прокурора. И към вечерта пристига третата екстрасенска Логинова и предлага на системата „КИКИ" на Марина Наплатанова „мир или война". И тук проф. Наплатанов забелязва, че Дора Петрова и Логинова започнали да правят някакви сеанси над главата на дъщеря му.

Същата вечер екстрасенсите Сираков и Дора Петрова продължили да издевателстват над Марина и тя се прибрала разплакана. „Войната на екстрасенсите" започва - Логинова съобщава на ген. Минчев, че Наплатанови трябва да бъдат отстранени от копаенето на дупката, тъй като от централния компютър на МО била изтекла 34 страници секретна информация. Професорът помолил генерала двамата с дъщеря му вече да не участват в операцията. От този момент екстрасенсите и подчинените на проф. Наплатанов полк. Кънев и майор Серафимов „минават в нелегалност". През следващите 6 месеца никой от двамата не се мярка на работа, но си получават заплатата редовно. Обяснението е, че им е поставена задача лично от началника на ГЩ и никой да не разпитва.

Докато проф. Наплатанов е в отпуск, дъщеря му Марина започнала да приема ежедневно информация два пъти на ден - в 10 ч и в 14 ч. Записвала я в специален дневник, прочитала я на баща си и все питала има ли това някакъв смисъл. С натрупването на информацията, професорът като кибернетик започва да разбира, че им се подава някаква фундаментална теория, свързана с функционирането на човешкия индивид в Космоса и неговата еволюция.

В жалбата си проф. Делчо Наплатанов обяснява накратко, че ставало ясно как чрез въздействието със спектрални лъчи върху клетката могат да се изменят характеристиките и функциите на всички органи и системи на човешкия организъм, както и на всяко живо същество. Разглеждала се теорията на биополето и влиянието му върху дейността на човешкия мозък, и за осъществяване на връзката на човешките индивиди и всички живи същества с космическите регулатори. Наплатанов коментира: „Ако човек прочете тази теория и я осмисли добре, би разбрал как са възможни и масовите лечебни сеанси на Питър Юргенд и други като него". В материалите изрично се споменавало, че тази теория може да се използва и за създаване на отбранителни системи чрез подаване на сигнали, малко по-мощни от нормалните. По такъв начин нападателят бива така блокиран, че се отказва от изпълнението на поставената му задача. Това били и начините за воюване в Космоса.

След края на отпуската, Наплатанов е извикан при началника на ГЩ, който го пита каква информация са получили. Професорът разказва и в отговор ген. Минчев му задава въпроса знае ли, че в Съветския съюз е разработено оръжие, много по-страшно от ядреното? В жалбата си проф. Наплатанов уточнява: „Става въпрос за съобщението на Виктор Седлецки във вестник „Дума" от 22.12.1990 г. за лептонното оръжие". В тази кратка информация, препечатка от московската преса, се казва дословно следното:

„Украински учен твърди, че лептонното оръжие е по-страшно от атомното Светът е пред прага на създаването на оръжие, по-страшно от атомното - „липтонното", заявява във вестник „Рабочая газета" членът на Лигата на независимите учени на СССР Виктор Седлецки, който е ръководител и главен конструктор на украинския център „Форма". По думите му центърът в продължение на година и половина се е занимавал с тази проблематика и е достигнал определени резултати за възможностите на лептониката целенасочено да влияе върху човешката психика. Ако се овладее лептонното оръжие, може да се роди психофашизъм - казва Седлецки и подчертава, че целта на създадената Лига на независимите учени на СССР е да не допусне това."

Проф. Наплатанов цитира още една дописка от 1991 г. с подобно съдържание. Вечерта дъщеря му съобщава, че в нейния канал за контакт се включил екстрасенсът Димитър Сираков. Сам назовал името си, а Марина като радиоточка изговаряла автоматично всичко, което се предавало от Сираков по телепатичен път, обяснява в жалбата Сираков. На следващия ден Сираков я вика в кабинета при ген. Минчев и двамата я разпитват за получената информация.

Когато вечерта се прибира от работа, професорът заварва истински ад: Сираков по телепатичен път сипе какви ли не хули и закани към Марина, а тя изговаря на глас всичко автоматично. Нарича я изчадие, покварена душа, заявява, че той - Димитър Сираков - ще я убие със собствените си ръце, за което баща й щял да му бъде благодарен. Тук професорът кипва, че Сираков използва психологически методи за издевателство над Марина и му казва, че използването на психологическо оръжие не е разрешено никъде в света, а той ще отговаря пред закона. Издевателствата им не спират и в резултат Марина рухва напълно психически и не е в състояние да се защитава. Наплатанов пише:

„Принципът на действие на системата е описан в статиите на Ю. Петушков „Парапсихология и конфликтология" в списание „Международная жизнь" и тази на проф. Влаил Казначеев „В една бъдеща психическа война хората могат да се превърнат в развалени компютри", публикувана във вестник „Диалог". Принципът на действие на системата е следният - сензорните апарати, очи и уши, преобразуват картината и звука в биотокове и ги предават в мозъка. От него чрез така наречения дистанционен предавател те се излъчват в космическото пространство към космическите регулатори. Ако обаче тези сигнали се приемат от чувствителни приемници и се декодират, те могат да служат за получаване на разузнавателна информация - военна, научна, политическа и т.н. Същото признава и проф. Казначеев в своята статия. Един път човек включен в такава разузнавателна система, става неин роб, а операторите на системата чрез парапсихологически въздействия го довеждат до състояние, при което той изпълнява всяко тяхно желание, включително и да се самоубие по заповядания му начин. Ето това е принципът на действие и тайната на лептонното оръжие."

Атаките над Марина бяха жестоки и брутални, описва баща й:

„Чрез психологически натиск по телепатичен път те успяваха да й внушат, че тя е толкова грешна, че няма право да живее. Издевателстваха над нея денонощно. В резултат на тези парапсихологически въздействия тя рухна, повтаряше цялата мръсотия, която й предаваха и непрекъснато ни молеше за помощ и опора, тъй като не беше в състояние сама да се защити от нападките им. Непрекъснато й нареждаха, че трябва да се хвърли от терасата или да се отрови. Наложи се да изхвърля всички лекарства от къщи. От всичко това ми стана ясно, че психологическото оръжие е факт и аз нееднократно заявявах на Сираков и неговите „съотборници, че те използват най-жестокото и най-безчовечното оръжие, създадено досега в човешката история, с което са нарушени природните закони за съществуване на човечеството и са посегнали на най-святото и неприкосновеното у него - човешкия мозък."

Проф. Наплатанов обяснява, че зад цялата тази мръсотия стои началникът на ГЩ ген. Минчев, а подчинените му пряко органи на ВКР директно ръководят „операцията". Професорът разказва това на брата на съпругата си, майор от специалните служби Атанасов. Още същата нощ Наплатанов също става обект на такова въздействие: събуждат го като по команда и го държат дълго буден. Когато си ляга отново в спалнята, е подаден някакъв много мощен сноп от биополе, с което го бомбардират като с мълния. Усещанията от болката той описва като непоносими. Обработват го на два пъти. Става със страшни болки в главата.

На следващия ден в кабинета му в ГЩ проф. Наплатанов отново усеща, че му прилошава, а слюнката му мирише на олово. Следобед всичко се повтаря. Той отново се оплаква на зет си Атанасов. Заявява и на заместник началника на ВКР Димитров, че психологическото оръжие никой не го е разрешавал и че лицата, които го прилагат към него и дъщеря му, трябва да бъдат арестувани и предадени на прокуратурата. Зет му пък му обяснява, че е „космически човек" и че с колегите си работи на някакви специални машини и по цял ден викали „КИКИТА-РИКИТА". За да илюстрира, се обадил по телефона на някой, изгасил лампите и по ъглите на стаята започнало да се чува пращене като от електрически разряди. Скарал се с Марина и заповядал на нея и баща й да скочат от терасата, тъй като нямат друг изход и той сам щял да ги унищожи.

Професорът отбелязва, че точно от тази тераса е била заставена Марина да се хвърли на 8 февруари 1991 г. Когато Наплатанови отказват да предадат записките си с информация, той размахва ключ от стаята на професора в ГЩ и от сейфа му и заявява, че сам ще си ги вземе, а него и дъщеря му ще вкара в психиатрия. На сутринта по телепатичния канал имитират майката на Марина и с нейния глас отново й казват, че няма друг изход, освен да умре. Марина изпада в ужас и казва, че щом и майка й така смята, тя трябва да умре - и започва да търси лекарства, за да се отрови. Професорът вика брат си и още един колега и решават да отведат Марина в Пловдив. „Тогава още не се бяхме запознали със статията на Ю.Петушков и мислехме, че това въздействие е с определен радиус на действие. Не знаехме, че психическата енергия се предава практически на неограничени разстояния", обяснява в жалбата проф. Наплатанов.

Марина признава, че по пътя към Пловдив непрекъснато са й внушавали да скочи от влака. В Пловдив атаките продължават. Слюнката й започва да мирише на ацетон. Правят неколкократни опити да я хвърлят от прозореца или терасата. Професорът описва:

„Чрез роботизиращи парапсихологически въздействия на Марина се изключваха центровете на разсъдъка и й се подаваха команди откъде да скача. Едва я опазвахме, дежуряхме край нея". След това тя не помнела нищо. По думите на Стамен Стаменов един от създателите на това оръжие проф. Казначеев имал желание да прехвърли част от института си в България, допълва Наплатанов и се пита кой би дал съгласието си Казначеев да превърне България и българския народ в полигон за неговите „научни експерименти". Наплатанов сочи, че Казначеев е бил в България през ноември 1990 г.

Наплатанови се преместили в друга къща в Пловдив, където няма откъде да се хвърли Марина. Върнали се в София на 26 януари 1991 г. „Дъщеря ми беше убита на 8 февруари 1991 г. към 9,15 ч.", пише Наплатанов. Вечерта към полунощ тези, които издевателствали над нея, й продиктували последните си закани. Той прочел само едно изречение:

„Аз, екстрасенсът Димитър Сираков все пак ще надхитря полк. Проф. Наплатанов". Листът е иззет от следствената група. „Убеден съм, че то беше извършено с помощта на биосензорна система за разузнаване и психологическо въздействие. Къде и кой я обслужва, трябва да кажат ген. Минчев, Сираков, майор Атанасов и Дора Петрова", пише в жалбата Наплатанов. През нощта след смъртта на Марина, в дома им нахлува пиян зетят Атанасов и заявява: „Това е само началото. В този дом и други ще мрат."

Проф. Наплатанов пише в жалбата, че именно Стамен Стаменов е внедрил тези екстрасенси в ГЩ и че той кани и поддържа връзки с такива психофашисти като Кашпировски, Казначеев, Ажажа (когото използвали за дезинформация пред българската общественост).

Накрая проф. Делчо Наплатанов пише, че по този въпрос се е обръщал два пъти към президента и ходил при вицепрезидента Семерджиев. Аналогичен материал предал и на премиера Филип Димитров. Във връзка със структурни промени в Министерството на отбраната, ръководеният от проф. Наплатанов „Военнонаучен отдел" в ГЩ, който планира, организира и ръководи военнонаучната работа в Българската армия, разработва научните доклади на военния министър и на началника на ГЩ и ръководи изследванията, се ликвидира, и 53-годишният професор моли министъра на отбраната Димитър Луджев да го върне на работа във Военната академия „Г. С. Раковски", тъй като не може да продължи да работи с убийците на дъщеря му.

Накрая проф. Наплатанов е допълнил 3 ръкописни страници към жалбата си. В тях той пише, че на поредния конгрес на екстрасенсите в България е приета декларация до Народното събрание, с която се настоява „проф. Борис Золотов да бъде изгонен завинаги от нашата страна заради неговата дейност по внедряването на лептонните технологии за разузнаване и психологическото въздействие, тоест за обучението и покриването на територията на България с мрежа от групи психоразузнавачи и психоубийци", тоест той има съществен „принос" за разпространението на психофашизма в България, коментира Наплатанов и задава въпроса в кои държавни структури са внедрени тези групи и кой ги покровителства. Писмото на Наплатанов носи дата 12 юни 1992 г и саморъчния му подпис.

Съкрушен от загубата на дъщеря си, проф. Наплатанов решава да проговори за секретни разработки на руснаците, изпробвани у нас. В доклада му до президента Желю Желев тогава се споменава това лептонно оръжие. С него, твърди полк. Проф. Наплатанов, може да се разгражда психиката на човека и той неусетно да полудее. Военният учен твърди, че въпросното оръжие е тествано и в екипа, работещ в Царичина. С него освен на него и дъщеря му, било въздействано и на шефа на Института за космически изследвания на БАН, акад. Кирил Серафимов. Астрофизикът е починал от тежък инсулт, без да се знае от какво е бил причинен.

Ненадейно тялото на разприказвалия се проф. Наплатанов е намерено под моста в столичния квартал "Дружба" на 13 февруари 1995 г. с пречупен гръбнак. Той е издъхнал моментално след падането. Дали е хвърлен, или нещо го е влудило и подтикнало да скочи от моста, остава неясно? Съдебната експертиза е лаконична и суха - става въпрос за самоубийство. Но проф. Наплатанов не е оставил предсмъртно писмо.

Оценка: 9.00 (4 гласа) - Оцени - Коментирай
(1) 2 3 4 »
Нови снимки
DSCN3019-1.jpg
16/11/2018 11:15
Йордан_13
Крилати богини Умай-Енисей.jpg
16/11/2018 10:44
Йордан_13
DSC_3692-1~0.jpg
16/11/2018 10:00
Йордан_13
DSC09249-1.jpg
6/11/2018 14:56
Йордан_13
DSC09248-1.jpg
6/11/2018 14:56
Йордан_13
DSC09533-1.jpg
6/11/2018 14:56
Йордан_13
DSC09522-1.jpg
6/11/2018 14:54
Йордан_13
DSC09518-1.jpg
6/11/2018 14:54
Йордан_13
DSC09517-1.jpg
6/11/2018 14:54
Йордан_13
DSC09516-1.jpg
6/11/2018 14:54
Йордан_13
DSC09246-1.jpg
6/11/2018 14:51
Йордан_13
DSC09513-1.jpg
6/11/2018 14:51
Йордан_13
DSC09511-1.jpg
6/11/2018 14:51
Йордан_13
DSC09508-1.jpg
6/11/2018 14:51
Йордан_13
DSC09507-1.jpg
6/11/2018 14:44
Йордан_13
Bиж всички cнимки...
Последно от форума
Вход
Потребителско име:

Парола:

Запомни името
Анонимно

Защитен вход
Забравена парола?

Регистрирайте се!

Подкрепeте ни!
ЦКБ АД-клон СЛИВЕН BIC: CECBBGSF; IBAN : BG56CECB979010C6607000 Георги Йорданов Георгиев. Валута:ЛЕВ
за повече информация...

Приятели