Движение 'Воини на Тангра'
Изявление на Българският Саракт


Йордан_13 10.11.2013, 21:19
Братя и сестри, Българи! Времето на завръщане на Българският Саракт накъсява, а готовност и желание за него среди българите не се вижда от никъде. Но събитията, които се случват, 6 години след влизането на България в ЕС, говорят за неговата неизбежна необходимост като единствена възможност за всеобщо спасение на Българският народ. Шест години след влизането на България в поредния Съюз, държавата не съществува, държавната форма на управление – республиката е само на книга, а Българският народ оредява катастрофално, покосяван от глад, недоимък, болести и невиждана в българската история емиграция съпроводена с изключително ниска раждаемост. Ясно е, че със смъртта на Българската държава идва и смъртта на Българският народ. Затова Българският Бог повелява чрез Българският Саракт: България да излезе от ЕС, без да влиза повече в своята бъдеща история, в който и да е Съюз и Общност на народи, създавани независимо от кого. Тя, България започва свой, самобитен и самостоятелен път на развитие. Излизането на България от ЕС спира изпълнението на закони, които са в противоречие с фундамента на Българската държавност, но са в основата на фундамента на ЕС, а именно възможността чужденци да закупуват българска земя, да стават български граждани, децата им, родени тук да стават български граждани, вследствие, на което етническата картина с годините да се променя и Българската държава един ден да бъде подменена и сменена с друга. В това отношение, Европейският съюз е разрушаващ фактор за националната идентичност на Българската държавност. Той и затова е създаден, не за да бъде Европа на Отечествата, а да бъде една огромна месомелачка, която да смели в един общ казан националностите и националните държави. Веднага ще чуете държавни, пратийни и медийни гласове, че излизането от ЕС ще бъде катастрофа за България. (Примерно: http://news.ibox.bg/news/id_68803725 )

Братя и сестри, Българи, излизането от ЕС ще има положителен благоприятен ефект за Българската държавност, защото днес, 6 години след влизането ни там, нито имаме държава, нито имаме политика, нито имаме икономика, нито имаме народ. Разрухата е тотална и зловеща. ЕС не води до просперитет Българската държава и Българският народ, както СССР не го доведе до това, както Римската империя не донесе нищо добро на дедите ни. Това е очеизвадно и само слепецът и спящият не го виждат. Нарочно предизвиканите и насочени към нашата граница емигрантски вълни, които нахлуват, ще бъдат просто последният пирон в нашият ковчег.
През месец юни, Небето е дало наставление за спасение от унищожение, но само малцина са повярвали и започнали да го търсят в лицето на Българският Цар.
Затова Българският Цар чрез Българският Бог сочи първата стъпка на Спасението: излизане от ЕС; втората: премахване на республиката; третата - възкачването на Българският Саракт, като единствена и жизненонеобходима алтернатива на ЕС и демон-крацията - Държава на Българите.

Ванина 10.11.2013, 22:45
Братя и сестри, не бойте се да давате Животъ кога Любовта я има! Дори и кога самотна трябва да е майката, а бащата далечъ отъ детето си не бойте се! Не бойте се отъ материялнаятъ недоимъкъ, кога Любовьта я има! Нужни са на България Български чеда.

Йордан_13 3.1.2014, 23:30


България вън от ЕС и НАТО. Искаме суверенна държава.

https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D1%8A%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D0%95%D0%A1-%D0%B8-%D0%9D%D0%90%D0%A2%D0%9E-%D0%98%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0/1434397150123550

Йордан_13 26.1.2014, 13:56

Ако не сме в ЕС, ни чака съдбата на Украйна, плашат реформаторите
http://news.ibox.bg/news/id_2093713723

================================================
Смешници, Българският Цар ще извади страната от ЕС светкавично. Да видим кой ще му скочи, особено, ако армията, колкото и да е келява, го подкрепи, а народът му окаже пълна подкрепа. Просто България излиза от ЕС. Не е задължително да е в някакъв Съюз. Българският Бог сочи на Българите, Ново Начало- Българският Път, не Европейският. Европейският Път не е Българският Път. Или "Пътят, който е пътят, не е пътят, който е Пътя":))) ЕС, САЩ и Изсраел, просто ще преглътнат този горчив хап. Но явно някои много са се изплашили. И с право
smil4334a8edcde62.gif smil4334a8edcde62.gif smil4334a8edcde62.gif smil4334a8edcde62.gif

Valio 27.1.2014, 12:30
Знаем ли кога ще дойде този Цар и какво да очакваме?

anti666 27.1.2014, 16:29
QUOTE (Valio @ 27.1.2014, 13:30 )
Знаем ли кога ще дойде този Цар и какво да очакваме?

Когато определен брой българи имат будността да го поискат. Засега са не повече от стотина, което значи че няма да е скоро.
Какво да очакваме? За враговете български - безкрайна мъка. За българите - възстановяване на Саракта.

18j 28.1.2014, 13:37
Ако някой още му е интересно да стои в ЕС - нека се порови да разбере що е "Трансатлатическото споразумение", което в момента се готви между ЕС и САЩ. В това споразумение се предвижда "защита на инвеститорите". Само това като чух и ми настръхна косата, но чакайте да чуете по-нататък.

Защита на инвеститорите!
Под тази форумулировка, в момента Филип Морис (корпорацията) съди държавата Австралия тъй като е повела успешна политика за намаляване на тютюнопушенето. Инвеститорът има нужда от защита, че да не му паднат печалбите!
Защита на инвеститорите:
Шведска корпорация съди германската държава тъй като е повела политика за ограничаване на ядрената енергетика и заместването й с възобновяеми енергии.
Защита на инвестиора:
Египет решил да вдигне минималната заплата, заради което частна компания-инвеститор я съди, понеже ще се намалят печалбите на акционерите, в полза на служителите.
Защита на инвеститора:
в момента европейския съюз, в това число ние - България, плащаме на САЩ по 170 милиона долара на година, защото ЕС не допуска американските фирми да внасят обработено говеждо месо. А защо е необходимо да не го допуска? Защото такива са регулациите в ЕС, което също е повод за американските корпорации да изкарат печалба - чрез съдебни дела.

Общо взето това "Трансатлантическо споразумение" предвижда да се създаде нов международен трибунал, който се поддържа с парите от нашите данъци, но неговата единствена насоченост ще е да съди държавите, за политики, които те биха предприели в национален интерес, които пък биха могли да навредят на "инвеститорите"!

Поинтересувайте се - интересно е. След тази регулация корпорациите ще се докарат до положение да нямат нужда да развиват реална дейност. Просто техните правни отдели следят коя държава какви закони приема и измислят кого за какво да съдят! Не е ли това перфектиния паразитизъм и крайната фаза на новия световен ред?!

Друго интересно за тази нова регулация е как се подготвя: има си специална платформа онлайн, в която имат достъп само еврЕопейските бюрократи и правните отдели на корпорациите!!! Доволно а! И когато "гражданските" формирования (от цяла Европа) са научили за тази регулация и са настояли да получат достъп до платформата, за която те са платили с данъците си - са получили една мазна усмивка - разбирай среден пръст! Та "трансатлантическото споразумение" трябва да е готово през май, тази година и да се въведе след изборите за еврЕопейски дупетати. Интересен график - така кандидатите за еврдупедавци няма да са длъжни да се обясяват за тази правна порнография пред своите избиратели.. От друга страна това си е светкавична война (блицкрик) срещу народа на европа. В антинационалната коалиция участват европейските бюрократи и копорациите.

Та мисълта ми е: България има интерес да излиезе от ЕС до май - тази година - след това ни надяват нов хомот, от който няма излизане (ако сме член на ЕС). А за една бедна (на пари) държава - подобна регулаци си е убийство или тотално робство в полза на корпорациите. За каквото и да се пребори народа с цената на безкрайни протести и разправии, дори за едно увеличение на минималната заплата да се преборим, или за предимства в социалното осигуряване - все някоя компания ще намери, че това пречи на интересите й - и хоп - съдебно дело в новия трибунал някъде си из европа - хоп - милионки обезщетения на година за компанията!

Готино а! Гласувайте на евроизборите тази година! Изберете си нови манафи, които да ви жлембят отзад. Помнете, че гласа си им подавате задника си, за да ви го жлембят!


--------------------
??????? ? ??????? ??????!

balh 30.1.2014, 1:03
Ето и една пресконференция по въпросите на шистов газ и "Трансграничното спорозумение" . За споразумението от 10 мин. нататък . Забележете мазните , типично ешкеназко-педалски номерца правени от "нашите" политици Вагината и представителите ни в Брюксел . На мен ми прави впечатление , че те са се върнали към старите си типично болшевишки методи - просто пълно мълчание по делата които вършат и безпардонно отговарящи на всеки въпрос без да се притесняват , че лесно могат да бъдат оборени . Пълна тишина , а в случай че нещо се чуе няма кой да разбере истината още по-малко да им се противопостави ! Вече се набива на очи и простичкия факт , че няма никаква финансова изгода от добива на газ по този начин , но въпреки това продължават да искат да го вършат . Целта според мен е да се отрови водата и да се изгони населението на цяла североизточна България . Става въпрос за почти един милион души , които ще попаднат в положение на хуманитарна катастрофа струваща милиарди евро само за евакуацията и грижи на здравите хора . За разболелите се сметките са напълно непредсказуеми . Това май е целта . Още повече , че след като за сега не могат да вършат отравянето на водата на българска територия ще се опитат да изпълнят това откъм Румъния . Нищо , че румънците имат само 7 000 кв. км площ над този подземен басейн . Нищо , че в Румъния вече се водят почти улични битки с полицията от страна на почти цялото население на общините където искат да дупчат за шистов газ . Въртят , сучат около България и правят всичко възможно да тровят и избиват колкото се може по-бързо и повече българи . В това време матриала седи у дома и гледа сериалчета ...
Ето видеото : https://www.youtube.com/watch?v=ntKqkIWiGcA&feature=youtu.be
Иначе Вагината си е баш вагина един път против шистовия газ докато е бил евреодупетат , сега като минет-стер (да се чете министър) вече е ЗА . Шизофрения или типичен курвалък ? Ето го другото видео , слушайте внимателно след 4 мин. https://www.youtube.com/watch?v=xoqKLt87r8I

Йордан_13 8.2.2014, 13:04

Русия ни даде Македония и Беломорието
http://offnews.bg/news/OFFTOPIC_18750/%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE_297201.html


http://i2.offnews.bg/events/2014/02/07/297201/1391797765_5.jpg


Йордан_13 8.2.2014, 13:04
Кво сега, това деликатен намек ли е, за да влезем в Евразийският Съюз;))) Не, че нещо, но Евразийски и Европейски, все започват с "Е" и абревиатурата е една и съща ЕС;))) Никой не може да ни вземе или даде нещо, което си е наше. Това, че някой го е откраднал, както Турция - Източна Тракия, както Сърбия - Македония и Западните Покрайнини, както Гърция - Беломорска Тракия, не значи, че ще е нейно притежание завинаги. Откраднатото един ден се връща с лихвите, а ако не се върне, никога нищо добро няма да види или спечели от него. Единственият истински подарък, който могат да имат Българите в близките 20 години, това е Българският Цар. Той е истинското Съкровище. Той е онова, което трябва да бъде лелеяно и търсено. Не Съюзи с тоя или оня за съответният временен келепир и закърпване на материалното положение. Бъдещето на България не е в Съюзите, а в БЪЛГАРСКИЯТ ПЪТ! Не Европейският, не Евразийският, БЪЛГАРСКИЯТ ПЪТ!

anti666 8.2.2014, 19:18
Създадената от Коминтерна върху българска земя "БЮРМ" вече се разпищя срещу картата

Ето и отговора на руснаците
Пред БНТ режисьорът на церемонията по откриването Константин Ернст с усмивка заяви, че всичко е показано съвсем точно и картата не е сгрешена. Той все пак допусна, че България може би е изглеждала по начина от 1878 г. заради ъгъла, под който е снимана от руския спътник. smil4334ad8a149e0.gif

Йордан_13 26.2.2014, 1:48

Я в шоке!!! Молдоване гораздо умнее Украинцев!

http://www.youtube.com/watch?v=R8EWpkZNCy0


Исландия се отказа да влиза в ЕС
http://www.segabg.com/article.php?id=687775

Йордан_13 1.4.2014, 11:53
http://www.blitz.bg/news/article/258787

Анонимните: Ако имаше днес референдум, българите щяха да излязат от ЕС!

В анкета на сайта 79.48 процента са гласували против оставането на България в Съюза, само 20.52 са „за”


Антиевропейските настроения в България отдавна са факт и продължават да нарастват. Интересна анкета са сложили на сайта си „Анонимните в България” – anonybulgaria. Въпросът е: „Ако имаше референдум за излизането на България от ЕС, ти какво би гласувал?” Навярно разочарованието на хората от Европейския съюз и от факта, че като негов член всъщност живеем по-зле от преди, е огромно, защото мнозинството иска отделяне на България от ЕС. Ако приемем анкетата за отразяваща реалните настроения на хората, то при евентуален референдум 79.48 процента ще гласуват против оставането на България в Съюза, само 20.52 ще са „за”.

Сред многобройните коментари има и такива като: „Защо нямаше допитване до народа, когато ни натикваха в пъкления ад на ЕС и НАТО”; „Да, точно един Орбан би ни спасил”и; „ЕС и Европа са само Англия, Германия и Франция! Всички останали сме електорат за подкрепа на ТЕХНИТЕ РЕШЕНИЯ, които даже нямаме право да обсъждаме и боксова круша за тренировки.” /БЛИЦ

Йордан_13 3.4.2014, 16:12

НАТО ни направи по-добри, обяви Плевнелиев

http://news.ibox.bg/news/id_2007349425


По бутафорно изказване на дьонмето Плевнелиев по тая тема едва ли има;))) В крайна сметка, трябва си вещина и витиеватост в ораторството, за да ни представиш вълка в светлината на куче-пазител. Но това е доста трудна задача, когато започваш с алегории от рода, че НАТО е един вид благотворителна организация или протестантска църква, в която се спазват десетте божии заповеди;))) Подобни алегории са за кръчмарско-чалгарският електорат. Там вървят. Един военен блок няма как да се занимава с благотворителност и опазването на морални норми. С това се занимават съвсем други институции. А картинката на нашето присъствие в този военен блок е потресающа и съвсем не отрежда ролята на съюзник, камо ли на равноправен партньор. По-скоро ни отрежда ролята на васал, чиято войска е длъжна да участва в завоевателните му походи и то повече в ролята на теляшка дружина със спарчета, сапуни и полеви бани. И няма как да е иначе - армията ни бе по "варшавски стандарт" и щом бе приведена в натовският, тя просто изчезна, което е парадокс. Изчезна с думи като "модернизация". Аз досега не съм чел в историята на някоя страна, армията й след като е "модернизирана" да изчезне и да се превърне в жандармерия, чиято основна задача е да участва в "задгранични мисии". Това се случва, само тогава, когато дадена страна е била главно действащо лице в глобална война и я загуби, бъдат и наложени репарации и контрибуции. А ние уж, не бяхме главно действащо лице в Студената война, а останахме без армия. Не така стана с Русия, например. Има нещо много гнило в Дания, т.е. в НАТО. Като положителен резултат от "модернизацията", т.е. изчезването на армията ни, дьонмето Плевнелиев отбелязва нашата доброта, станали сме по-добри. НАТО ни е превъзпитало. Знаете ли, тук той е прав. Когато унищожиш най-добрата армия на планетата, даваш възможност на Турция да бъде доминиращ военен и управляващ държавен фактор на Балканите, и не само там. Укротените по този начин българи, наистина са добри. Иначе с тая раздута армия по Варшавски образец, макар и немодернизирана, но напълно непредсказуемa, както в лето 1912-то, българинът е лош. Той не е добър. Защото НАТО не го е напляскала по дупето и не го е превъзпитала. Нямам нищо против жените като майки и дори като воини, но ние в НАТО станахме наистина е една по-добра, по-мила и гальовна армия. И в един военен конфликт ще победим всички, така, както Роксана омая и срази Александър Велики с красотата си, своите благоухания и лакирани нокти.

18j 4.4.2014, 14:17
...само че ако плевелски се гласи да влиза в ролята на Роксана - играта от сега е загубена защото тоя е гнусен дори за някой който обича аналните приключения. Те натовци и есовци са си анални авантюристи и герои обаче при сегашните позиции които наще деморазкрачени заемат - насреща няма да им се изправят лица от тяхната порода ами някогашните братушки които пият водка и бият като чобани. Не съм чул обратните наклонности да са много на мода в руската армия, за разлика от натовския управленски апарат... Така че плевела с неговите позиции в стил 'посраните ми гащи може и не замиришат' има последни шансове тия месеци да отърве България от развинтения са свинктер и така да отърве свинктера от обезглавяване. Защото на него главата му служи единствено на обслужва свинктера - неговия собствен и други мъжки такива. За друго тая глава не служи.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 4.4.2014, 15:48
http://www.youtube.com/watch?v=xJK00daiKD8#t=33Чубаров: Да, само на първо време. После балтийските държави и прочее европейци, а така също и румънците и българите ще ги натирим, накъдето трябва.

Бахарев: Не, тях по-добре да не ги натирваме, по-добре да се заемем с такива опустели райони като Калифорния, Маями.

Чубаров: Да, прав си, в Маями 95% са наши граждани. Имаме пълно право на референдум.

http://news.ibox.bg/material/id_181918481/fpage_2/#clist

Йордан_13 5.4.2014, 10:26
Ani Georgieva

Признавам: не съм вярвала, че глобализацията и ЕС могат да се окажат такава катастрофа. И аз като всички , които са живели в затворен свят, мечтата ми беше да се отворят границите и да можем да пътуваме навсякъде. Оказа се, че цената, която трябва да платим за това удоволствие, е непосилна. Сега се чувствам като мишката, която е видяла сиренцето в капана и сама се е набутала там. Много лесно ни манипулираха. От една страна с пътуването, лъскавите витрини на стоки от цял свят, а от друга, защото още при соц-а мозъците ни бяха промивани, че хората/ народите са солидарни и трябва да се обичат. Ние си представяхме как двете общества и системи са претърпели еволюция и ще се съединят в едно, което ще ни достави комплект всички екстри и ще направи всички по-свободни и по-щастливи. Уви! Гладна кокошка просо сънува. Всички прекрасни обещания свършиха в момента, когато капана щракна. И се оказа, че дори това вътре не било сирене, а някакъв измислен продукт, който не става за ядене. Седя и зяпам телевизора. И рискувам бавно да полудея. Защото мозъка ми не намира никаква логика в това, което се случва. Как така производителите на домати искат да няма никакви регулации и да изнасят навън, а след 5 минути искат да се забрани вноса от други държави, защото им пречи? Не само системата е сбъркана, но и идеологията й вече не работи. Противоречията станаха очевадни и за тъпаците. Тези от ЕС ще превърнат всички ни в националисти..."

Йордан_13 5.4.2014, 10:27
Веско Василев: Преди много години моите духовни старци ми разказваха за всичко това което се случва.Никога не съм искал да ставаме член на ЕС защото знаех какво следва.Тъжното е че разговарям с различни хора уж интелигентни на външен вид и в същото време проамерикански настроени,говориш с тях ,а те като зомбирани......страшно е,понякога ме обзема отчаяние че ще се оправим...

Йордан_13 5.4.2014, 10:28
Както бях писал преди време, интелигентният много лесно се манипулира, защото интелекта му е оформен и изфинен от Системата, която обслужва именно днешният световен ред. Затова на воя, че нямаме интелектуалци, винаги съм казвал: имаме, ама интелектуалеца, не е борец, той е банкетаджия, обича Системата да го рани и дундурка. Само духовно будният, който е йерархия над интелекта, може да извърши промяната. А относно границите, никога не съм имал желание да напускам България, по какъвто и да е повод. Аз съм в Рая, който е Ад за някои, но е Рай за мене. Още тогава и Запада и Изтока ми изглеждаха като олигофрени.

Йордан_13 5.4.2014, 10:36
Ето това е типичен пример за интелектуалец

Историкът проф. Драганов хванат с 2,44 промила зад волана
http://news.ibox.bg/news/id_1522082101

anti666 7.4.2014, 19:51
QUOTE (Йордан_13)
Аз съм в Рая, който е Ад за някои, но е Рай за мене. Още тогава и Запада и Изтока ми изглеждаха като олигофрени.

Рай, който по волята на Тангра преродили се адски изчадия упорито го превръщат в техния шеол. Една райска земя, за която още в Джагфар Тарихи пише;
QUOTE
Това царство [Дунавска България] е част от Идел и Улуг-Булгар [Велика България], както и Урус [Рус], Карел [Финландия], Маджар [Унгария] и Кипчак [Кумания]. Голяма част от територията му заемат планините Макидан или Кара-Бурджан, поради което го наричат също и Бурджан или Кара-Бурджан… Когато идваха посланици оттам, криеха ги от народа в цитаделата на столицата… … В цитаделата се намираше големия дом на Колън, част от който емирът, още приживе, предоставял на посланиците на онези страни, от връзките с които бил най-много заинтересован. В този дом именно криеха бурджанските посланици, за да не възбуждат разказите на бурджаните за благополучния живот в Улаг-Булгар желание сред нашите хора да се преселят там. Но въпреки това, такива неща са се случвали и то не веднъж… По същия начин постъпвали и владетелите на Бурджан.

Йордан_13 8.4.2014, 0:59
QUOTE (anti666 @ 7.4.2014, 20:51 )
QUOTE (Йордан_13)
Аз съм в Рая, който е Ад за някои, но е Рай за мене. Още тогава и Запада и Изтока ми изглеждаха като олигофрени.

Рай, който по волята на Тангра преродили се адски изчадия упорито го превръщат в техния шеол. Една райска земя, за която още в Джагфар Тарихи пише;
QUOTE
Това царство [Дунавска България] е част от Идел и Улуг-Булгар [Велика България], както и Урус [Рус], Карел [Финландия], Маджар [Унгария] и Кипчак [Кумания]. Голяма част от територията му заемат планините Макидан или Кара-Бурджан, поради което го наричат също и Бурджан или Кара-Бурджан… Когато идваха посланици оттам, криеха ги от народа в цитаделата на столицата… … В цитаделата се намираше големия дом на Колън, част от който емирът, още приживе, предоставял на посланиците на онези страни, от връзките с които бил най-много заинтересован. В този дом именно криеха бурджанските посланици, за да не възбуждат разказите на бурджаните за благополучния живот в Улаг-Булгар желание сред нашите хора да се преселят там. Но въпреки това, такива неща са се случвали и то не веднъж… По същия начин постъпвали и владетелите на Бурджан.

Не всички от преродените ни врагове, днес в България са зловредни. Не всички. Един мой познат, бивш шеф на МВР, живеещ днес в Родопите, видял последното си прераждане. Там бил турчин, който клал българите, както му дойде. Бил потресен и ужасен, от това, което разбрал за себе си, и което е правил, защото сега той е заемал някаква властова позиция в държавата по времето на социализма и по разбиране и дух се смята за непоклатим българин. Какви обрати прави Съдбата smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif Той ежедневно иска Саракта да дойде. Това е положителният пример.
Наскоро видях и отрицателният и сега аз бях потресен. Жена, 42 годишна. Тя смята себе си за тракийка (беска), не за Българка. Мрази Българската държава до дъното на душата си. Според нея, всичко до Стара Планина, принадлежи на Византия (Източната Римска империя), Василий Българоубиец правилно е ослепил българските войници при Беласица. Това било неговото отмъщение за това, че той бил убил любовника му smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif (гръките си падат по мъжката любов). В тоя ред на мисли, за нея Иванко, бил бес, затова се отцепил от България и под покровителството на Византия, станал управител на Родопите, т.е. тук атаката и бе отново насочена срещу централизираната Българска държава. На мене това не ми изглежда като заслепение от фанариотска пропаганда, а е по-скоро въпрос на прераждане. Родила се е тя в България, за да се освободи от отрицанието си към нас. Тя е от онези беси, дето са влезли в аристокрацията на Източната Ринска империя, т.е. станали са римски граждани и днес вилите им ги изкопаваме. Толкова ни мрази, че и до днес няма деца, за да не се наричат те Българи.

В този ред на мисли, виждам ги аз душите им, като отворена книга са те за мен. Най-странното е, че аз не родих отрицание към нея, започнах диалог, без да и опонирам така, както си ме знаете, с мехлем я мажа smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif интересен събедеседник е, искам да разбера тяхната гледна точка и къде е коренът на отрицанието. Като изскубнеш корена, отрицанието свършва.

Канатица 8.4.2014, 21:26
QUOTE
Демокрацията на Запад вече е построена. И там тя е „съвършена“. Е, или почти съвършена... И ето, че съвсем не е химера, а нещо съвсем реално: с лъскавите коли, високия стандарт на живота, непоклатимото социално осигуряване, възможностите за развитие на личността. Всеки един опит за разбиране на демокрацията, за по-дълбоко вникване в нейните механизми се натъква на този висок материален стандарт, който служи като непоклатим, на пръв поглед, аргумент за нейните защитници: „каквото и да се говори, хората емигрират на Запад, а не обратното“.
Да, вярно е, но това не дава отговор на един съвсем елементарен въпрос, от който демократите бягат като дявол от тамян: защо демократичните общества измират?
Да, защо демократичните общества измират в съвсем буквалния смисъл. И какво бъдеще го очаква демократичното западно общество?
... Сравнението на обществото от времето преди демокрацията с днешното е неизбежно. И когато сравним състоянието на западноевропейското общество преди 1789 г. със състоянието му сега, разликата веднага се набива на очи - Западна Европа по онова време е най-могъщото цивилизационно образувание на планетата, превърнала е голяма част от другите континенти в свои колонии, към нея се стичат богатства от целия свят. Тук не оценяваме нещата от морална гледна точка, понеже за различните хора морално-етичните оценки имат различни координати. Само констатираме факта: за около 1200 години, след Великото преселение на народите и края на Западната римска империя до 1789 г., Западна Европа се превръща в най-могъщото цивилизационно образувание в света. В най-силната група държави, обединени от общи религиозни ценности - християнските.
Това Западът го постига чрез една-единствена форма на управление: монархията. Именно тя го извежда на върха на световното могъщество.
... И ето, че през 1789 г. се появява демокрацията - всъщност, доста по-късно, реално погледнато, но нека се придържаме към тази прословута дата. И само за 200 години тя успява да съсипе, да разруши и подложи на демографска гибел, тоест на окончателна смърт, великата западна цивилизация. Както виждаме дори от най-повърхностните демографски данни, тази цивилизация в момента просто умира и се намира в стадий на физическа агония.
Збигнев Бжежински го каза най-добре в една прословута своя реплика преди няколко години: „Европа вече е без значение, тя е един старчески дом“.
Това е и най-точната оценка за онова, в което демокрацията е превърнала Западна Европа.
...Не е реалистично да мислим, че е възможно веднага да се изнижем по тарлъци от потъващия кораб на Европейския съюз. Но все пак би трябвало най-енергично да подготвяме това си излизане, за да не позволим на западняците да ни повлекат със себе си на дъното. На първо време трябва да се съпротивляваме с всички сили на въвеждане на еврото (а валутният борд нека остане, той е предпазител срещу родната мафия).

Със съкращения, курсив - мой. Цялата статия в блога на Григор Симов:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2014/04/07/demokraciiata-dava-vyzmojnosti-na-loshite-i-gi-otnema-ot-dob.1254906

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

Йордан_13 12.5.2014, 17:05
Плач Йеремиев, Давидови вопли;))) Не сме ние тези, които запазиха болшевишката номенклатура на НРБ, не ние я коткахме, ранихме и грижовно я приласкавахме, акламирахме поведението й на ограбване на народа, за да може тя да ни служи верно за нашите цели. Истината е, че за Запада, болшевишките кадри бяха изключително удобни, за прокарване на антибългарската му политика на Балканите. Затова те бяха запазени, бяха комасирани в олигархични кръгове и им бе даден картбланш да дерат по 10 кожи от гърба на народа, поради, което той избяга на Запад. Но Запада това и искаше, на него му трябваха точно тия хора, които емигрираха. С една дума - с един удар - два заека. Истинската антиболшевишка съпротива бе смазана, именно от този Запад, на когото те неистово разчитаха по времето на социализма, на когото пишеха оплаквания, писма и се надяваха да дойдат американците и да ги освободят от "съветското робство". Американците ги изпозлваха за да подкопават соц. системата, след това им бяха непотребни и ги елиминираха. Те (американците) дойдоха, но не само, че запазиха под една прикрита форма съветското робство, но и към него добавиха и своето. Та робството стана двойно, и тежестта, която трябва да се понесе - четворна. Щото не е лесно да дотираш и руснаците и американците, евреите и циганите едновременно, т.е. всичко дет иска да паразитира на твой гръб. Та швабите сега да не пищят. Болшевиците са печени въртиопашки и слугуват на тоя, дето има пари. А парите на Запада, взеха та свършиха, като при това щедростта им бе като на мащеха. Въртиопашките нямат нищо напротив да се върнат при старите си господари. Лапането там поне е щедро, на корем, до припадък и е напълно гарантирано.

Москва превръща София в свое предмостие за ЕС
"Шпигел": Русия директно влияе върху законодателния процес у нас

http://www.dnes.bg/index/2014/05/12/moskva-prevryshta-sofiia-v-svoe-predmostie-za-es.225073

И въпреки всичко това


Българите обичат ЕС, но не и харчовете за интеграция на цигани
http://news.ibox.bg/news/id_2043937896

Никой не пуска цицката, докато не я пресуши напълно. Единствените усилия при бозаенето са първоначалните - борбата да налапаш цицата. Налапаш ли я, впиеш ли зъбки в нея, цоцкаш до умиргане. Това проучване, явно е правено в София. Щото лапачката от ЕС, първом минава оттам и 99,9% се усвоява. За презряната провинция се отпуска щедро и със замах 0,01%, който се излапва от номенклатурата в по-големите градове. После се изправя някой и казва: "София е България". Е, ами, ако 99,9% от тия средства ги вложа в Столипиново smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif и за него ще е верен горният девиз.
trak 12.5.2014, 17:37
Освен в големите титани, при всички други малки нови членове се наблюдава обедняване и недоволство след влизането в ЕС. Народът отначало мисли, че ще получи благоденствие, работа, стандарт, пари, но после няколко месеца, до 1 година след влизането в ЕС, след еуфорията, идва отрезвяване. Това се наблюдава и в Хърватска. Хората влязоха с надежда за работа и пари, сега идва отчаянието.
Няма друга възможност за просперитет освен излизане от ЕС, НАТО и всякакви такива измислени изкуствено съюзи. Те действат на принципа на пирамидите от 90-те години. Абсолютен паразитизъм - само върхушката и нейните протежета имат полза и цоцат по ралични начини от широката наивна маса.
Но все пак българските медии няма да са български, ако не пускат постоянно поръчкови статии да се мазнят на статуквото и така да манипулират мисленето на българина. Щом масата е за ЕС, значи проблема е в мен щом не съм за ЕС.
След като се крие , че има множество българи, които са за излизане от ЕС или въобще не се направи сериозно проучване, няма как да се знае , колко души са против ЕС и излизане, затова всеки против, може да си мисли, че сам и нещо с него не е в ред.Затова и се манипулират статистиките, ако се научи истинското число на хората против, всеки ще види, че не е сам и ще осъзнае силата си.

Йордан_13 14.5.2014, 0:43
Тоя процес, за излизане от ЕС е запазена марка на Българският Саракт, но още отсега се правят опити от болшевишката пета колона в България "Че Го Бара" (Че Гевара) да ни замести и процесът да добие проруска насоченост, т.е. да се канализира в посока влизане в Евразийският съюз. Не можеш да спреш буйният планински поток, но можеш да му създадеш удобно корито, в което да се влее. Сега това са опитите. Че Го Бара възвестяват това в предаването "Референдум" по Канал 1, тази вечер 13 май. Датата едва ли е случайна. Само дето не може да се подмине факта, че това се възвестява в предаване, в което се обсъждат евроизборите и "Че Го Бара" се явява на тях smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif , т.е. това е поредната болшевишка организация, която е "евроориентирана". Всичко друго е демагогия.
Най ме дразни употребата на понятието "фашизъм" като идеологемна лепенка или марка, когато един народ иска да се обособи в самостоятелно съществуване извън орбитата на Москва. Ако си за национално обособяване и имаш антируска позиция си фашист. Е, тогава, ние с удоволствие, ще кажем, че тези, които употребяват този термин са болшевици. А болшевизма (ако го степенуваме в категории) е много по-голямо зло от фашизма, защото заличава националната идентичност на народите чрез интернационализма, който през 20 век прерастна в глобализъм.
С една дума, ако болшевиците искат излизане от ЕС, то е , защото смятат да насочат българският кораб под руски флаг към някое Кримско пристанище. Българският Саракт изважда страната от ЕС, за да поеме самостоятелен път на развитие. Този път на развитие, някак си не включва Путин.

Йордан_13 14.5.2014, 1:42
Когато говорих, че болшевиците са въртиопашки, подлоги и ибрикчии, не се минаха много дни, за да се демонстрира правотата на думите ми. Идеята и визията за управлението на една държава при болшевиците е бързо тя да стане част от нещо по-голямо (за да се размива отговорността за престъпленията) или да стане подлога на някого, за да е налице необходимата изтривалка и умивалника на Пилат Понтийски. Това се извършва с подмяна на историята и нейното неправилно идеологическо трактуване. Великата Хунорска древнобългарска империя е презирала китайците и ги е смятала за животни. Трябва да сте наясно, че създаването на държавно устройство, на тая жълта пасмина, култивирането им и всичките им велики цивилизационни достижения и открития се дължат на Великият древнобългарски Саракт. Но това, което са имали нашите велики Канове тогава, това, което е имал великият Мо Тун (Модун) към Китай е нищо друго, освен презрение и военна стратегия за тяхното унищожение. Това е историческата истина. Многобройни гени сме оставили ние там, затова някои китайки са хубави, а мъжете им винаги са грозни. Просто искам да го вметна, защото усещам как порой от възхищение ще предизвика в болшевишките душици поднасянето на ибрика под нов задник;)))

Орешарски иска да сме мост на Китай

http://www.segabg.com/article.php?id=698370

Йордан_13 18.5.2014, 21:16
По еврейската телевизия БТВ направиха огромна и цинична пропаганда на евроизборите. Най-наглото от цялата тупурдия, бе израза, че евродепутратите работели денонощно и заслужавали заплатите си! Това е върховен цинизъм. Няма да коментирам идеологемата, че ЕС е добро нещо, щото прекратил войните. По-добър бил икономическият геноцид пред военният. Само, че аз, предпочитам военният. Предпочитам да се бия и водя война, тъй като там имам доста по-голям шанс да оцелея, пред икономическият геноцид, в който нямам никакъв шанс. Явно повечето кандидат-дупетати, възприемат гласоподавателя като вид добитък, който е длъжен да слуша пастира си. И да ви кажа, прави са. Поведението на електората е като на добитък и то овчи такъв. Като се зададът избори, надига се вълчи вой от интернет тролове и мухлясали политически трупове, които напълзяват като пепелянки по медиите и съскат неистово: "Гласувайте, гласувайте, гласувайте". Аз не знам каква е тая дебилна упоритост на всички видове избори да излиза някой и да ни облъчва с логореята си, че да се гласува е много важно, че това води до "промяна в качеството на живот" или както политическият труп Сакскобургота излезе и се изсра с тезата си, че "гласуването на евроизбори води до промяна на модела за ЕС". За кого да гласуваме, бре, Сакскобурготче? Кой е тоя, за който гласувайки, ще промени модела на ЕС? А, отговори ми. Кой е този Мешия;))) Някои просто не се усещат в дебилността си, когато излизат на публичната трибуна и фъргат лафове напосоки. И се обръщам към интернет троловете: "Гьотверени, като ме карате да гласувам, поемете отговорност и посочете за кого да гласувам". И когато тоя, за когото глсувам, ме излъже най-нагло, вие ще поемете ли политическа отговорност, да се самообесите пред Народното събрание? Ще поемете ли отговорност, бре, серсеми? Едно ще ви кажа аз: отново и на тези избори ЧЕ ГО БАРАТЕ!;)))

СМЪРТ НА ЕС! НЕ НА ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

Йордан_13 19.5.2014, 1:27
Кво нещо е Съдбата. Да бъдеш прогонен като малък от болшевиците извън България, а в Европа изцяло да ти сменят чипа и да те върнат след това тук, само като куха тиква без капка българско съдържание в нея. Лопа, та дрънка. Кохари Кобургче, дори по времето на баща ти, суверенитета е култ. Той се съдържа във фразата "Бог, Цар, Отечество". Ти, обаче не си Българският Цар. Българският Цар се посочва от Небето и издига суверенитета в култ!
=====================================================

Бившият премиер Симеон Сакскобургготски призова българите да гласуват на 25 май. "Зная, че много хора настръхват при самото споменаване на федерация. Но ако това е работещата формула, за да бъде постигнато по-добро битие за европейците, защо да издигаме националния суверенитет в култ?", заявява Сакскобургготски в специално изявление на сайта си.

http://www.segabg.com/article.php?id=699009

Йордан_13 19.5.2014, 1:28
Из предизборната програма на СДС "45 години стигат - Времето е наше".

"В този смисъл Съюзът на демократичните сили:
Категорично отхвърля доктрината за ограничения суверенитет, налаган в името на т.нар. “пролетарски интернационализъм и социалистическа общност”, тъй като на практика това е политика, обслужваща чужди интереси и укрепваща международните позиции на номенклатурата. Накърняването на националния суверенитет на страната не може да се оправдава с каквито и да било идеологически или политически съображения."

=====================================================

Интересно, мнооооооого интересно... Все пак сините влъхви и шамани ни вкараха в ЕС, където властва именно "ограниченият национален суверенитет". Къде е точно момента, в който Стани Да Седна или Съюзът на Държавна Сигурност, взе, че си смени идеологията? Дали тази точка на пречупване не се казва Иван Костов? Или Надежна Михайлова? Интересно. Мноооого интересно.

Йордан_13 19.5.2014, 1:37
Другар 18 Май 2014 17:21
Не е въпросът в самия суверенитет, другарки и другари, а на кого го даваме и срещу колко! Ето, Крим, след като обяви независимост, веднага се присъедини към Русия и ѝ даде повече суверенитет, но го дадоха на роден, православен господар с широка душа! И раздава господарят пари на калпак - за пенсии и заплати, сигурно и художествено-творческата интелигенция не е забравил. И ние на Крим се радваме и завиждаме и се надяваме и на нас да се случи същото. А сега сме дали част от суверенитета си на ЕС, а те са чужди на нашата душа, налагат ни протестантска етика - да бачкаме и да не тарикатеем, а пари на калпак никак не дават, а само по проекти. Такова даване на суверенитет ние не искаме и искаме референдум за излизане от ЕС и влизане в Русия или поне в Евразийския съюз!
======================================================

Ти мое да искаш много неща, болшевиче, но Българският Цар не позволява и те съди за национално предателство.

Йордан_13 19.5.2014, 1:42
Пипиlota 18 Май 2014 18:23
Бившият премиер нарича кухи обещанията на евроскептици и националисти, че като се скрием зад собствените ни граници, ще спрем кризата, ще решим проблемите с безработицата без инвестиции и ще преодолеем енергийните проблеми без ничия помощ.

Ааа, да не забравяме, че повечето от тези проблеми ги докара именно ЕС на България. Безработицата просветна ясно след имобилния бум, но истинската и причина е , че под диктата на ЕС бяха закрити повечето предприятия, приватизирано и разграбено де що може, защото било според тях " неефективно", а държавата е лош собственик, а пък свободния пазар най- добрият регулатор. Е да, ама този пазар западът го затвори за български стоки веднага след присъединяването, под всякакви претекстове за свински грип, зарази, ниско качество и прочее антиреклама. Преди присъединяването имаше повече български стоки (български марки) на запад, отколкото сега. Сега България е суровинен придатък на западна Европа, продава само суровини за жълти стотинки на западни фирми, които ги опаковат, слагат своите етикети и прибират основната печалба, а българите по селата работят за 1-2 лева на ден по заводите.
И енергиините проблеми са си напълно made in EU! И не само защото в чл. 30 на договорът между ЕС и РБ си пише черно на бяло, че България се задължава да затвори първите 4 реактора на АЕЦ Козлодуй и поетапно да изведе централата от действие, но и защото именно ЕС и Брюксел задължиха България да субвенционира скъпите и прескъпи ВЕИ, да приватизира разпределителната мрежа, уж за да се създавала конкуренция и продължават да настояват на своето.
Да гласуваш доброволно за някой, създал ти проблемите, за да го избираш и преизбираш и да продължава да ти създава нови си съдържа известна нота мазохизъм !
===================================================

Пипилота, бати човече, ти си единствения, който си ме разбрал истински. Поклон ти правя.

Йордан_13 19.5.2014, 12:41
Изборите в България, а вече и навсякъде по света са за това, да разбереш, че нямаш право на избор. Безсмислено е, да се дава доверие на някой вън от теб, да направлява живота и битието ти. Направиш ли го, все едно признаваш, че си импотентен и е необходимо някой друг да оправя жена ти, а ти само да им светиш в леглото. Трябва да гласуваш за себе си. И когато гласуваш за себе си, винаги трябва да знаеш, че кой, каквото и да ти говори, лъже и маже. Все става въпрос за пари. Ама той не ти говори практично за пари, ами ти излиза с некви идеологемни клишета за "светло бъдеще", "по добър живот" и т.н. и т.н. Не се заема да говори с конкретни цифри за пари, договори със срокове, които да спазва и съответните санкции от нарушението им. Единственият практичен и полезен разговор, който трябва да се води в тези ситуации е разговора за парите. Колко, кога, къде и как. Всичко друго е лъжем, да те мажем. Е, вижте ги швейцарците - референдум за това колко пари да получават. Това е точната и мъжка приказка. В България, обаче, никой не говори в цифри, а само за некво имагинерно "светло бъдеще", което ще дойде някога си.

Швейцарците отказаха минимална заплата от 3300 евро
http://www.segabg.com/article.php?id=699124

Какво трябва да бъде поведението на този, който държи да гласува?. Когато ходите на предизборни партийни агитации, единствения лозунг, който трябва да наврете в очите на политиците и кандидат-политиците е този: "ПОЛИТИКО, ГОВОРИ МИ ЗА ПАРИ". Празните приказки за това какво ще направи, АКО БЪДЕ ИЗБРАН, са просто за баламурници. Не, какво ще направиш, а колко ще дадеш и откъде ще ги вземеш тия пари. Въобще разговорът трябва да протича основно за парите. Просълзяванията, цветята, усмивките и целувките, оставете след като политикът подпише договор, където парите ще са уточнени "кеш". Иначе, кога отидете в магазина, не плащате с усмивка в името на "светлото бъдеще", и тока не ви е безплатен. Е, Овчар-off, пак иска да му вдига цената. Всичко около вас се измерва в пари, единствено приказките на политиците не са за пари. Не е ли странно това? Позамислете се, върху въпроса за вноса.

Йордан_13 23.5.2014, 14:59
Ах, недей така, Соломон Паси също ни обещаваше едни "видими ползи", мед и мляко от чешмите и какви ли не други благини, а накрая се оказа, че ще ядем пилаф и смокини и ще имаме поне по 40 чок гюзел ханъми, но в Рая, на земята някак си не ни се полагал тоя рахат, тоя кеф. Та затуй, мнозина българи бързешката се преселиха там, при обещаното светло бъдеще в Рая. "Поколения българи са мечтали за европейското бъдеще". Аз не си спомням да съм бил от тях. Не искам нито съветско, нито европейско бъдеще, искам бъдеще в Родината. И пари, много пари:))). Стига с това "бъде ще". Бъде ще, ама без бол пари в дисагите не го вервам да е "ще". Иначе мое си го "бъде" колко си иска, но да "ще", виж за това си трябват офшорки в ползу роду;)))

И си кажи поне в прав текст, на коя партия е нужна висока избирателна активност, за да бие, после да излезе Онуй Червено Нещо с огромни размери, дето е начело на нея и сладко да захапе микрофона и да мастурбира няколко часа пред него по повод това, как е бил отново комунетата;)))

Гласувайте, ползите от ЕС ще стават все по-видими, призова Плевнелиев

http://news.ibox.bg/news/id_1650094752

Йордан_13 24.5.2014, 12:56
Какво му е новото на Бюреков? Чувам го да проповядва сега, че бил новата партия, единствена с нови политици и нова енергия. Новата енергия, обаче, предполага нови идеи, каквито, обаче не са идеите стояли в основата на НРБ. Това не са нови идеи, така, че няма как да има и нова енергия. Енергията е стара и добре позната.
И извинявай, другарю комсомолски секретар, но и останалото въобще не е вярно. Ако си чисто нова партия, с чисто нови политици, трябва да бъдеш сам, да излезеш сам. А ти не си партия, ти си Коалиция от партии, едни стари вълци, като МВРО, Гьоргьовден и кой беше още там, на които ти се явяваш нова фасада и ракета-носител. За МВРО не сме се и съмнявали, че е партия на ДС, но и другите отломки явно са от същият социален конструкт и инженерно мислене. Лошото е, че има кой да ви даде право да се облажите с едни 30 000 лева в Еврео-парламента, а той след 3 дена еуфория и кючеци, на другия ден ще продължи сърбането на боб-чорбата. И все пак боба е полезен.

Йордан_13 24.5.2014, 12:57
В "деня за размисъл", в който не ние, а политическата класа трябва да размисли, Пловдив се люшна в няколко труса. На Небето и земята вече му писва от серсемлъка на болшевиките и гьотверените. Неслучайно, вчера един каза, че в "деня на размисъл" и в деня на изборите в България трябва да се разреши пиенето, понеже никой трезвен човек няма да отиде до урните, за да гласува за светлото еврогейско бъдеще. Това е своего рода интерпретация на израза, че кога си пиян и най-грозната жена, ти се струва убава.

Йордан_13 8.6.2014, 12:06
Това е един много интересен обрат във вижданията на Мафиянски;))) Българският Саракт поиска излизане от ЕС въз основа на една идейна визия за развитието на България - Българският Път. Не въз основата на парите. Ние, които споделяме тази идея, ако имахме парите на сегашната ни политическа класа, отдавна да сме отвели България на спасителният бряг. А сегашната политическа клика, има пари, но няма визия. А трябва да е ясно, че ние на парите няма да бъдем подвластни, т.е., ако някой иска да се присъедини към Българският Път и има много пари, няма да става шоколаден, петролен или некакъв друг крал, т.е. неговата тежест, ще се отмерва въз основа на личните му качества, приносът и жертвоготовността да служи на народа си и Отечеството. Тук става въпрос за Ценности, не за пари. Парите са само средство за осъществяване на Ценностите.

Софиянски призова за излизане от ЕС

Прочети цялата статия тук: http://www.dnes.bg/politika/2014/06/08/sofiianski-prizova-za-izlizane-ot-es.228231

http://www.dnes.bg/politika/2014/06/08/sofiianski-prizova-za-izlizane-ot-es.228231

Йордан_13 29.10.2014, 20:40

Думите на Барозу са едновременно голямо признание и заплаха. Признание за това, че Еврейският съюз дестабилизира всяка независима държава, която не иска да влезе в ЕС, създавайки в нея конфликти на етническа или идеологична основа, които прерастват в гражданска война. Заплаха са за всички, които искат да излязът извън ЕС, защото ще им бъде спретнат подобен сценарий. Не е случаен факта, че името на България е споменато в тази реч, именно по този повод и по никакъв друг. Въпреки това, България ще излезе извън ЕС. А който се опита да използва това излизане на България от ЕС, за да финансира и създаде етнически конфликт, ще срещне силата на българското оръжие на възродената БА, която ще започне да играе първостепенна роля във възстановяването на страната.

http://www.dnes.bg/eu/2014/10/29/dnes-mojeshe-da-govorim-ne-samo-za-ukraina-a-i-za-bylgariia.243650

trak 30.10.2014, 10:37
Няма проблем и заплахи за излизането на България от ЕС. Малко, българските журналисти пак си играят с думите. Барозу е от бандата на мързеливите южни държави, които сега са в повече в Ес и вземат всички решения поради мнозинството си. Те са изключително продажни и нечестни и си гледат интереса на южната политика. Продажността им също може да се ползва, подкупва се една група лобисти в Брюксел и още на другия ден тръгват новини и доклади по медиите, как България незабавно трябва да излезе и как няма друг начин.Тоест по-слънчев период за излизането от ЕС може и да няма. Трябва да се ползва възможността. Вратичките за излизане в договорите за ЕС са безброй, трябва само юридически да се формулират. Събитията в Европа и смутовете само биха подплатили за пред Европа едно ткова решение и биха му дали достоен облик за очите и въприемането на останалите обикновени граждани на ЕС и всички биха излязли сухи от водата, без напрежение и омрази.
Освен това с това си изказване Борозу гледа да се оправдае и замаже по южняшки манталитет, защото има доста нападки, че България и Румъния не са добре дощли в ЕС, било избързано грешно решение и само водят до финансови загуби в ЕС. Без да се забелязва Гърция, Португалия, Испания, Италия и дори Франция в каква нерозова икономическа ситуация са. България и Румъния са Черните овци, а за Хърватска има симпатии и затваряне на очите, все едно не е на същото положение.
Добра изходна позиция за излизане е самите неразбирателства в ЕП, поради разнородността на партиите и пак мнозинството на южната част.
Освен това и Великобритания е с негативи срещу България и Румъния и като цяло цял ЕС.
Барозу е португалец, с португалски манталитет на разбиране на света и работния морал и член на "великата" Европейска народна партия, където са и ГЕРБ, Костовистите (ДСБ) и стари НДСВ.

Йордан_13 2.11.2014, 11:39
Рани куче да те лае. ГЕРБ си отгледа НФСБ и то не без желанието на западните служби, за да се разцепи руското оръжие - АТАКА. Най-интересното е, че исканията им към Борисов си имат основание, обаче на Дол, те не им отърват. Проблемът на България днес, е че Българите нямат национална кауза и национален идеал. Опит да се конструира такъв бе идеята за влизането в ЕС, което за една хилядолетна държава като България, няма как да бъде национален идеал, по простата причина, че конструкта на ЕС не изключва напълно идеята за нацията, а изключва национализма. Но няма нация без национализъм. С една дума, ЕС бе необходимост на една прослойка от хора, които чрез финансите да си решат личните проблеми, но доведе до още по-голямо скотство и нищета българският народ като цяло. От финансово-материално скотство се стигна до психично и идейно скотство.
Българският Саракт, обаче има против изучаването на "Християнство" само и единствено. Първом трябва да се изучава Тенгрианство и то в началните класове, където спекулативният и рационален ум, още не е заработил и детето има богата фантазия. Така Тенгрианството би могло по-лесно да бъде усвоено чрез неговата епосна форма. И след това, като то легне като фундамент в съзнанието и затвърди етничният характер и самосъзнание, след това да се изучава християнството, което си е либерална, глобалистка и универсалистка вера, която разлага етничните признаци и стожерите, които формират дадена народност, слагайки й общия знаменател с други народности, също приели християнството. Щото ристиенин може да бъде и евреина (макар, че той не иска) и негъра и латиноса, но тенгрианин може да бъде само Българина.

http://www.dnes.bg/politika/2014/11/02/borisov-bil-sashtisan-ot-iskaniiata-na-patrioti-i-reformatori.244002

Йордан_13 6.11.2014, 10:51
Де да беше само Португалия... Съобщения за такива неща, ще изплуват от всяка "демократична, европейска" държава. Но това беше целта България да влезе в ЕС и неистовият врясък сега, че може да излезе. Ами ще излезе! Европейците, навремето ги беше срам, че в България се живее като " в приказките" и че Българите по отношение личното си време, живееха по-добре от тях, макар да нямаха свобода на словото, на мнението, плураризъм и други такива виртуални придобивки. Ние нямахме виртуални придобивки, но имахме реални придобивки - всеки имаше къща на село, градина, в която да сее за лично ползване, вила и апартамент, плюс кола, а някои и 2-3 коли. Вярно е, това всичко е в областта само на материалното. Затова Българският Саракт, няма да го превръща пак във фетишизъм, както бе тогава, но ще възстанови благоденствието, за да има стабилна и просперираща държава, Дом на Българите и ще стимулира изключително много полето на образованието, науката и духовността. Там ще бъде акцента и основата на Саракта.

http://www.dnes.bg/world/2014/11/06/portugalci-zarobili-34-bylgari-da-berat-kesteni.244423

Йордан_13 25.11.2014, 1:19
ПлесNick
24 Ноември 2014 19:55

България няма да бъде допусната да влезе в Шенген - отдавна-отдавна факторите, които дърпат конците в ЕС-а, решиха да изградят шенгенския вал на СЕВЕРНИЯ бряг на Дунава, а не по БЪЛГАРО-ТУРСКАТА граница!!!! С кризата в Украйна, с писанията на Меркеловите разведчици относно "плановете" на Русия спрямо България и съседите й в западно направление (държави-кандидатки за ЕС) това решение на факторите става все по-оправдано, от тяхна гл.точка. За тях е много по-разумно да направят така, че навлеците от трети страни, преминаващи незаконно през въпросната българо-турска и уж "външна" граница на ЕС с цел транзит към "рая", т.е. към старите държави от ЕС-а, на практика да не достигат крайната си цел, а да ОСТАВАТ в България ЗАВИНАГИ! И само България да плаща масрафа за тези "гости", БЕЗ стара Европа да се бърка в джоба! Виж ако ни допуснат вътре в Шенгеня то България пак ще си го има проблема с мигрантите от трети страни, стремящи се към Западна Европа, пак ще е длъжна (според Присъединителния договор) яко да пази "външната" граница на Съюза, но това ЩЕ СТАВА със СЪЩЕСТВЕНАТА финансова подкрепа от ЕС-а (специалните фондове за сферата "правосъдие, свобода и сигурност"! Обобщено - без влизане в Шенген, и след евентуалното подписване на TTIP-то между ЕС и САЩ, България няма да бъде равноправен член на Евросъюза, и ще си остане една ТОТАЛНО колонизирана периферия на империума с център Брюксело-Вашингтон! Така че време е да се освестим!!! Да си помислим струва ли си да оставаме член на такъв "съюз"! Дали ще влезем в друг такъв е ДРУГ разговор! Може да сме бедни, но чак така да се ебават с нас НЯМА как да допуснем! Ако сме хора, а не добитъци!

trak 25.11.2014, 18:04
Това за Шенген изобщо не е лоша новина, даже напротив. Може да се ползва идеално в юридическа насока като се намери кой да напише формулировката за излизане от ЕС.
Важно е, юридически да се изясни един път за винаги, ясно черно на бяло, кое е българска, кое европейска и кое шенгенска граница и от там произлизащите закони и задължения.
От този момент нататък ще се прочетат Женевска конвенция (1951г) за статута на бежанците, допълнена от Нюйоркския протокол от 1967 г и много внимателно ще се приложат, за да се избегнат дела с недоволни неблагодарни бежанци. Текстовете са публикувани в Държавен вестник Номер 88 от 15 октомври 1993 г . Но кой ли български политик или служител на министерство си е губил времето да ги чете задълбочено от 1993 г насам?
Колкото повече се чака и протака с прилагането им, толкова повече се влиза в капана на хумаността и отърването от бежанците ще става с всеки месец по-трудно.При евентуални дела, ще се увеличат шансовете за печелене от страна на бежанците, колкото по-дълго останат в България. Още утре може да се провери колко от бежнаците не са от Азия и Сирия, а от Африка. За тях не действат никакви конвенции и протоколи, защото са икономически емигранти и няма причина да останат на територията на България. Африканците ще твърдят, че се страхуват за живота си в Африка и евентуално са свидетели на убийство в страната им, контрабанда с дроги, проституция или убийство в семейството. Африканските проблеми нямат общо с българското законодателство и лесно могат да се решат по законен ред и самолетен или автобусен еднопосочен билет.
За допълнение ще се ползват директивите на ЕС, ако е нужно за основание и допълнение.
Който иска накрая може да махне за сбогом на бежанците и да им помаха с кърпичка.
Закони и решения има, няма кой да има твърдост да ги приложи относно бежанците. ЕС не задължава България да държи бежанците, медиите и политиците в България играят драми нарочно или от некомпетентност.
В конвенциите и директивите много ясно всичко е изяснено, кой, кога и защо би имал нещо общо с бежански проблем.
В България хаоса настъпи, може би ,защото нямаше кой да прочете на глас няколко пъти конвенциите докато ги осмисли и после просто да ги приложи. Заблудиха народа, че трябвало да приеме бежанците на всяка цена. Няма такова нещо в ЕС и положението в останалите 27 членки го доказва, относно бежанския проблем, с минимални изключения.
Важно е, да се разгледат като цяло действия и програми в ЕС, спрямо бежанците последните 10 г. Има например проект EUREMА ( фаза 2011 и 2012 http://www.refworld.org/pdfid/52aef8094.pdf примерно страница 4) , който заселва бежанци от Малта в други солидарни ЕС-членки. Такива проекти може да се стартират и за сирийските бежанци от територията на България, ако България за сега остане в ЕС, но няма време за чакане. Десетки алтернативи за действия във връзка проблема с бежанците и пътища безброй за решаването му.

Йордан_13 14.3.2015, 16:24
Нацията ни се стопява, тя си заминава, а българският народ съществува като фикция на едни бъдещи проекти на Европейския съюз и нищо повече. Това казва пред БГНЕС режисьорът Александър Морфов, който официално обяви премиерата на дългоочаквания му авторския спектакъл "На ръба".
"На ръба" е една емоционална, обща импровизация, за онова, което се случва в България. Нещо като реквием за държавата България, реквием за един народ, който си отива, който се стопява. Народ, който достойно и гордо съществува на този свят хиляда и триста години ,но който не успя да устои на бруталните, алчни, безмилостни колизии на съвременната "демокрация" … и на собствените си низостни слабости и противоречия. Българската нация си заминава. Превърнали сме се в население, което едва оцелява в циничните условия на някаква фашистка, финансова общност, нарекла себе си – Европейска, която и пет пари не дава дали има или няма такъв народ.
Днес, може да се базираш като народ, ако успееш да убедиш някакви европейски програми, да ги убедиш в това, че съществува такъв народ и те да финансират евентуално подпомагането, филмирането, изграждането… като че ние не сме съществували никога, ние сме само една фикция на едни бъдещи проекти на Европейския съюз и нищо повече. Ние сме само неясен субект на поредните бъдещи проекти на Европейския съюз и нищо повече. И само след няколко години ще съществуваме в техните програми така, както съществуват ромите, калдарашите, аборигените, масаите или някоя рядко срещана, изчезваща общност. Ние ще съществуваме единствено в програмите за възраждане на племенна идентичност!


http://www.segabg.com/article.php?id=742662
===========================================================

Морфов, има само едно спасение и то се нарича Български Саракт, в който Българският Цар държи гумното на националният дух. Личностите са като листата, сезонни са, но онова, което ги ражда всеки път отново и отново е дървото. Без него не може. Българският Цар е сокът, който тече и му дава живот.


Йордан_13 14.3.2015, 16:26
А демократичен и свободен свят, за какъвто копнеехме - може въобще и да няма...

http://www.segabg.com/article.php?id=742797

"Искам да ви кажа нещо друго: днес, парадоксално, в България хората са много по-свободни да говорят и да мислят, отколкото в западните общества. Западните хора са прекалено смазани от диктата на консумацията, от живота в принудително охолство и страха да не го загубят; мисленето им е спънато от политическата коректност, което значи просто цензура".
=================================================================

Нищо, постещият Боце, че ги направи политически коректни, нема са пуашите;))), много бързо, просто мисленето не им се удава;))) а това означава, чиста проба политическа коректност. Няма какво да се спъва у нас, приятел;))) Спъва се Баце, само кога гони топката с "Тигрите";)))

Йордан_13 5.10.2015, 17:59
Пол-Крейг Робъртс: Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и да стане съюзник на Русия. Богатството на Западния свят е основано на плячкосване на други страни. Разграбвайки ресурсите на страните от Третия свят, Западът сега плячкосва собствените си - Латвия, Гърция, Ирландия, България, като следващите на ред са Украйна, Италия, Испания и Португалия.

http://svetoven.pogled.info/amerika/news/68025/Pol-Kreig-Robarts-za-Pogled-info-Edinstvenata-nadezhda-za-Balgariya-da-napusne-ES

==================================================
Да, единствената надежда за България е да напусне ЕС, но не и да стане сателит на Русия. нИкой не иска да ни даде самостоятелност, всеки гледа да ни прикачи към някой локомотив, за да не ни изтърве. Защо пък Русия да не стане съюзник на България? Винаги съм бил против, бълнуванията на Дънов - бъдещето е на славяните, Русия, бла, бла. Бъдещето не се основава само на наличието на ресурси, а на духовен потенциал. При все, че руснаците се пишат експерти и в тази област и акъл ръсят с кофи и в многобройни клипове, много убедително ни обясняват как стоят нещата, но само ги слушам, дивя се на самонадеяността им и си знам, че хал хабер си нямат от туй, дето говорят. Духовният капитал се носи от Българина, не от руснака или от туй дето наричате "славянство", само от Българина. Тъй, че, ако някой иска да има бъдеще, трябва да ни бъде съюзник. Нам, никой не ни трябва. Българинът в духовната си зрялост, няма нужда от никого smil4334ad1724132.gif smil4334ad8a149e0.gif

Йордан_13 7.10.2015, 23:23
"Който не иска повече Европа, повече общи политики и единни действия, трябва да си ходи. Няма друг начин, заяви френският президент Франсоа Оланд в Европейския парламент".

http://www.dnes.bg/eu/2015/10/07/merkel-i-oland-koito-ne-iska-poveche-evropa-da-si-hodi.278953

========================================================

Много хубаво! Браво! Един път да съм съгласен с вас! Ние искаме да си отидем и да поемем самостоятелен път на развитие. Искаме, но вие, въпреки хубавите призказки, не ни пускате. Моля ви се, г-жо Меркел, тогава оттеглете подкрепата си за Тиквата и президентина, престанете да се мешите във вътрешните работи на България и ние тук ще си решим нещата сами и с русофилските партии и с проевропейските;))) и въобще с партийната система хранена от вас!

Йордан_13 22.12.2015, 3:19
Анонимен

преди 6 часа

Готино е да си робска колония на ЕС и Вашингтон, а? За разлика от другите членки, които приеха, защото отговяряха на изискванията за членство, нас ни анексираха без да отговаряме на нито едно условие. И докато се изреждат брюкселските императори да тупат по рамото нашите васали колко сме преуспели, вие си спомняйте в каква лъжа живеем.
И преди да сте ревнали "мафия", не забравяйте, че нашите мафиоти са приети да членуват в европейски партии, с което Брюксел ги легитимира.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/12/21/pyrvi-sme-po-dial-na-naselenieto-jiveeshto-kato-robi.287304,9Йордан_13 19.2.2016, 16:42
Подобно затваряне на границите и от двете страни, означава, че ЕС представа да съществува на двете територии. Не, че Българският Саракт не прокламира излизането на България от ЕС, преди време. Подобен род негови изявления са "вещтателни", те не са плод на идеологико-политическо мислене, или на желание за моментно икономическо облагодетелстуване, а са вид провиждане на Бъдещето. Каквото провиделчество бе изискването армията да бъде пратена на границата, защото "гранична полиция" няма как да се справи! Помните ли го? Помните го. Много преди Красимир Каракачанов да излезе по телевизията и да си припише тази идея на "Паричният фонд". Много преди тях, Българският Саракт каза, че трябва да бъдат възстановени под една или друга форма "Гранични войски", защото България я чакат тежки времена, понеже огнището на Третата световна война се разгаря на 1000 км от границата й. Можем да го докажем с дата и час на публикация, ако "Паричният фонд" има някакви претенции. И вие виждате сега, как февруари месец 2016 започна да се говори точно това, което Българският Саракт, ясно волеизяви.

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/02/19/situaciiata-na-granicata-ni-s-gyrciia-izvyn-kontrol.293546

Петър. 19.2.2016, 19:37
Един ден,ако България има бъдеще,понеже не е много ясно дали ще има,заради многото велики всезнайковци, поколенията ще четат написаното в този форум.И ще се запитат, защо след като е посочен изход и нещата са достатъчно изяснени до голяма степен в основите си не са предприети мерки за спасението на Държавата.А затъването е продължавало с пълна сила.Поколенията с право ще обвинят предците си за овчето,бездушно,подкупно,егоизтично съществуване.Срамът ще падне върху вас и ще бъде напълно заслужен.Защото с действията си не засягате само лично вас,а цялата Държава.Аз правя някои глупостти,които засягат единствено мен,но грешки като гласуването,възхвалата на европейския съюз или евразийския съюз,кражбите,идеологическото поддържане на партии и мнооого други неща влияят пряко.Вие ще сте пример за това какъв човек не трябва да бъдеш.И по-точно какъв българин не трябва да бъдеш.Тези,които бягат и не плюят конкретно лице и конкретен виновник за случващото се,а плюят изобщо името на Държавата ни ще са пример за предателство и отстъпничество.Тези,които гледат те да са добре,а всичко друго да го духа,тези,които гледат да окрадат всичко,а след тях потоп,тези,които мислят само за печалбата в дадено нещо ще се дават за пример.


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

Йордан_13 20.2.2016, 15:54
Айде, де! Давайте, откога го чакам! Най-лошото от този акт е, че пак някой ще подари свобода на българите, а не те ще я извоюват със собствени усилия, поради, което вътрешно ще продължат да живеят със съзнанието на слуги и роби.

ЕС официално Заплаши България: Ако Спрете приема на Бежанци – Изключваме ви от Съюза!
http://skandalno.net/%D0%B5%D1%81-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%88%D0%B8-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D1%80-167424/

Йордан_13 4.3.2016, 0:28
Подобен род политика, да излезем от един съюз, да влезем в друг, да излезем и от него, за да влезем, пак в първия, но под друга форма и пак под крилото на друга държава се нарича Национално Предателство. Същността на Държавника не е в сервилниченето на правилният Патрон, а в Мъжеството сам да поеме отговорността и да изведе страната си на Правилният Път. Правилният Път е Българският Саракт. Държавника е категория над всекидневието и над колективното мислене на масата, която винаги ще търчи натам, дето има прясна вода, свежа трева и много ярма. Пътят на Държавника не е следването капризите на масата, Пътят на Държавника е да поведе будните там, където никой друг не е бил досега!

България вън от ЕС и НАТО, Русия да ни защитава!
Хора на Сидеров свалиха европейското знаме от пилоните пред НДК

Прочети още на: http://www.dnes.bg/politika/2016/03/03/bylgariia-vyn-ot-es-i-nato-rusiia-da-ni-zashtitava.294961,16


Йордан_13 24.3.2016, 21:04
Горките... И на каква идейна база, шъ става сега "европското развитие";))) Нъл ви думам, г-да демократи, не е далече времето, когато сами ще се изпънете на трибуната, за да кажете: "Госпожи и господа, демократизъма бе едно недоносче". Да си минете и вие по реда си. Оня ден гледах, режисьорите на Славчо Трифонов, скъсаха от критика външната политика на ЕС и същевременно започнаха да плюят национализма. Тия хора не са читави. Нема как визирайки недостатъците на една система и отхвърляйки ги, да отречеш и системата, която най-правдиво води живота на една нация - национализмът. Национализмът е естественото състояние на една нация, всичко друго е от Лукавия!

Мултикултурализмът приключи, призна Митов
Европа да се научи на уважение към себе си, призова той

http://www.dnes.bg/politika/2016/03/24/multikulturalizmyt-prikliuchi-prizna-mitov.297082

Йордан_13 27.6.2016, 11:15

Обявяваш икономиката на една държава за "комунистическа", правиш "масова приватизация" и по този начин подготвяш "държавата" за анекс от най-различни имперски образования, в случаят ЕС. Вампирът ЕС прилапва жертвата си и започва да и смуче кръвчицата (човешкият капитал) в замяна на животоподдържащи течности, които той по-малко връща обратно в организма, за да продължи по някакъв начин животът и да не умре самият организъм, тъй нужен на вампирът. Ако България бъде извадена от ЕС или по-точно й бъдат спряни животоподържащите системи, тя ще умре начаса. Тиквата на секундата е подал оставката (няма лапане от еврофондове), а друг никой няма да иска д ауправлява (щото пак няма лапане) и се иска дупе в една такава ситуация. Но тя идва. Ситуацията идва. Рано или късно, България ще излезе от ЕС. Небето го иска. Ама вие не го искате. Ами, като не го искате ще умрете бе Господа, по един или друг начин. Небето ще ви прочисти. То го прави, под най-различни форми. Защото на Небето и Земята, втори богоборчески народ, не е нужен!

Гастарбайтерски зов от GB: Лирата падна, обедняваме!
Българи изпращат пари на роднините си у нас по бусове

http://www.dnes.bg/eu/2016/06/27/gastarbaiterski-zov-ot-gb-lirata-padna-obedniavame.306982

Йордан_13 27.6.2016, 11:16
"Козяк", глей кво става, а аз не съм гласувал още в нея;))) А на такъв референдум, самият аз ще се дигна да гласувам реално. От доста време насам не съм го правил, Козяциии,майките ви....

СМЯТАТЕ ЛИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ?
от 24 юни 2016г.

Натисни тук

Резултатите разбира се, не са представителни, но отразяват някаква тенденция може би.

50,4%*Да, възможно най-скоро, това
убива нашата идентичност и
икономика. (294 гласа)
28,6%*Не, България без участието си в
Европейския съюз е загубена. (167
гласа)
19%*Да, това ще се случи някога в
бъдещ план, не мога да предвидя
точно кога. Вероятно с разпада на
идеята за обединена Европа. (111
гласа)
*Нямам мнение, ще оставя на
другите да решат. (11 гласа)
Общо гласували: 583 потребители

та да не се изненадат отново тия в Брюксел

Йордан_13 27.6.2016, 11:17
Марин Николов: Групата , която водя вече се доближава до 5 000 човека и всеки ден приемам по 15-20 нови членове ! "НИЕ СМЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО" и това е показателно за мен ! Непрестанно ни пускат вируси от службите и то от тайландски потребители ,които незнайно защо са попаднали в моята група , а само аз съм администратор и тайланци не съм приемал за членове ! Тресе ги параноята на нашите ,че може да загубят службата си и парите си ! Те не знаят ,че ако САРАКТА дойде на власт Земята ще е тясна за тях и винаги ще бъдат намерени и върнати в Родината !

anti666 27.6.2016, 21:19
Ако България бъде извадена от ЕС или по-точно й бъдат спряни животоподържащите системи, тя ще умре начаса. Тиквата на секундата е подал оставката (няма лапане от еврофондове), а друг никой няма да иска да управлява (щото пак няма лапане) и се иска дупе в една такава ситуация. Но тя идва
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Освен ЕС, другата животоподдържаща система на тоя разлагащ се труп е валутния Борд, зад който стоят най-големите гадове. Милиардите, които Тиквата сега тегли през месец идват именно от МВФ и Световната банда. Те му назначават министрите.
Вече и за децата е ясно, че прекъснат ли се тия системи, които поддържат геноцида - републиката ще рухне за броени дни. Затова е и тоя плач йеремиев. На някои много им пари под столето.

Йордан_13 7.7.2016, 20:49
Джамбаза;))) е поредният символ на българският политик, който е огледалото на избралият го електорат. Двуличие, лицемерие и мазнярство. Ето вижте, първото му мнение за ЕС

"„Моята политическа позиция наистина не е като на останалите. Обикновените политически позиции са общо взето доста лигави и всички са приятели, братя и сестри и говорят едни и същи празни приказки,което е и причината да има абсолютно недоверие в самодоволната им и на моменти доста нагла политическа класа, с негативния смисъл на думата класа“, смята Ангел Джамбазки."

А сега, второто: „България няма интерес да излиза от ЕС

и ако има такъв референдум, аз ще агитирам срещу излизането на България от ЕС с ясно осънатия национален български интерес“.

Имаме първом огромно недоволство от ЕС и неговото управление, и въпреки това, политикът ще остави България в този циркаджийски и лицемерен ЕС? Тогава имният човек веднага се пита: "Добре, тогава, такова съжителство не убива ли Българската държавност"? Защото за нас е характерно да попиваме всичко най-лошо от Съюзите, в които досега бяхме. Джамбаз, референдум за излизане от ЕС не е нужен на България, мойто момче, има си Лисабонски договор и чл. 50 в него. Само да дойдем на власт и автоматически задействаме процедурата по излизане! А вие ще бъдете обесени. Ще имате право само да си изберете за кой от всичките ви грехове да виснете на бесилката. http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-teror-v-syrceto-na-evropa/dzhambazki-cirk-i-licemerie-cariat-v-es-6055824

Йордан_13 14.7.2016, 21:47
Козяци, другари илюминати, масони и ротарианци! Като сте почнали да бълвате подобни статии на конвейр, бе проявете малко въображение, малко творчество! Нъл ужким такива се барате, творци?! Явно е, че само сменяте имената на проучвателните агенции и процентите "за" и "против", ама дайте някаква аргументация поне защо барем изглупелият млад електорат иска в ЕС. Поне кажете: "Защото ние не му даваме никакъв друг избор, освен нашата визия за света". Очаквам с интерес и нетърпение следващата ви статия! smil3dbd4e5e7563a.gif

Къде сме ние? Ние още си искаме в ЕС!
"Галъп": 61% от българите подкрепят оставането ни в Съюза

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2016/07/14/kyde-sme-nie-nie-oshte-si-iskame-v-es.308983


18j 18.7.2016, 8:31
Това е пълна измислица. Заглавието трябваше да е "61% от представителната извадка на Галъп са за оставане в ЕС." Това трябваше да е подсъдно някоя агенция да представя групата си от няколко стотин гьтверена редовни абоната за допитване да се изкарва, че била целия български народ. Поради 3 причини: 1. няма схема по която агенциите да подбират хора от народа на случаен принцип; 2. извадките не представляват реален % от общия брой жители на България, а някакво число от хора, на което се обаждат редовно; 3. при условие, че се звъни на едни и същи хора всек път - тяхното мнение не е меродавно тъй като всеки въпросник освен да получава мненнието на анкетирания то го и манипулира в някаква степен. Така че сичките агенции да се готвят за исдването на Саракта. В офисите им ще нахлуят баретите и ако не могат да докажат метод, по който звънят на случаен принциш - шефовете им ще бъдат разчекнати на витражите. Не за друго - а защото представят резултатите си за общовалидно мнение на българския народ. А българския народ на 90% иска вънка от ЕС или пък изобщо не го е.е!

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 16.6.2017, 11:44
“Отхвърляме аргументите, че трябва да бъдем на масата за преговори, когато се приемат решения, че трябва да бъдем в твърдото ядро на ЕС. Ние и в момента участваме при взимането на решения, но не ние решаваме. Те пренебрегват нашият глас. Нямаме нужда и не искаме еврофондове”, каза още Клаус и добави: “Дойде време да подготвим страната за напускането на ЕС. Това е единственото спасение за родината ни, която сме наследили от нашите предци и сме длъжни да я предадем на бъдещите поколения”.

Вацлав Клаус: Време е Чехия да напусне ЕС
https://trud.bg/%D0%B2%D0%B0%D1%86%D0%BB%D0%B0%D0%B2-%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%83%D1%81-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B5-%D1%87%D0%B5%D1%85%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B5-%D0%B5/


Й.С.: Чехите са благословени. Нямат ГЕРБ.


М.С.: Чехите са на светлинни години и с друго, не материално, а духовно и ментално.

Й.С.:Реално, явно е така. Поне политическата им прослойка. "Кога ще ги настигнем чехите и задминем, кога?"

М.С.: Политическата им прослойка идва от националния им манталитет. Там не са като нас, всеки сам за себе си.
Това е голямата разлика.

Й.С.: "Нямаме нужда и не искаме еврофондове”, сиреч, ние сме силна държава, аристократи сме по поведение, душа и обноски и не обичаме да се храним с трохите от масата или с огризките, снизходително хвърлени под масата.

М.С.: Високо вдигната глава, сабя не я достига.
Такива поговорки имат някои народи.

Й.С.: Много хубава трансформация на поговорката ни "Преклонена главица, сабя не я сече".
Остава "Високо вдигната глава, сабя не я достига", да го превърнем в съзнание, отношение и всекидневен бит и ще възкръснем от собствената си пепел.


Йордан_13 8.10.2017, 13:08
В петък вечер, гледах "Панорамата", в която участваше едно много противно лице и един истински българомразец, Цветан Цветанов. Та той атакуваше БСП-то с мотива, че искали референдум за излизане на България от ЕС. Онзи, от БСП-то веднага отклони удара, като каза, че това било желание на съпридружната и коалиционна тям БКП;))) Референдумът за излизане е желание на Българският Саракт. И бе прокламиран в Изявление за целта. Много преди определени политически субекти, да го припознаят за своя кауза и да тръгнат да правят с него опити да осъществяват своите цели. Българският Саракт, по волята на Вечното Небе и Абсолют, Тангра го рече ясно: " Излизане от ЕС и самостоятелен път на развитие без участието в никакви политически блокове и съюзи". Защото понятието "Евразия", не е от вчера. Но дайте, дайте да видим какво се разбира под "евразийци". Да видим, какво разбират под това, едни от илюминатските езотерични формирования - теософите, от които почват своите начала в България и дъновягите, припознали се като наследници на богомилите (хаха, хаха...): Евразийци. Съкращение от "европейци-азиатци". смесени цветни раси в Индия: деца на бели бащи и тъмните майки или обратното (стр. 258, Теософски речник) Тъй, някаква разлика с днешните либерално-демократски афро-американци и афро-европейци? Никаква. Никаква! Или както казваме, ние българите, по народному: "От трън, та на глог"!

Йордан_13 8.10.2017, 13:14
Затова, ако трябва да се пошегувам, Пътят на Българският Саракт - излизане от ЕС и самостоятелно развитие е "Средният Път", "Пътя на Буда", ама не на онзи Буда и не на днешният "Буда";)))) Хахахахахаххахахахахахахаххахаха, иначе, сериозно, това е Пътят към Средището, към Гумното!

anti666 29.10.2017, 20:27
QUOTE (Йордан_13)
Защото понятието "Евразия", не е от вчера. Но дайте, дайте да видим какво се разбира под "евразийци". Да видим, какво разбират под това, едни от илюминатските езотерични формирования - теософите, от които почват своите начала в България и дъновягите, припознали се като наследници на богомилите (хаха, хаха...): Евразийци

http://a-specto.bg/turciya-novi-partii-stari-znaci/

User posted image
Дясната ПНД, оглавявана от политическия ветеран Девлет Бахчели и нееднократно свързвана с организацията „Сивите вълци“...В Турция този знак се смята за знака на тюркското племе Кайъ, от което произлиза османската династия...
Ипсилонът с двете хасти, познат ни като символ на Тангра и рода Дуло, намира приложение още в символиката на националистическите партии и движения в България. Така стигаме до парадоксалната ситуация български и турски националисти да използват един и същи знак.


Не е парадоксална ситуация, а съвсем логична последица от илюминатския проект за Евразия, в който хазарите (йехуда) и нео-османците възстановяват своите каганства в Евразия. Но не се заблуждавайте. В този проект България и българите НЕ съществуват.

anti666 29.10.2017, 20:50
Само за сведение, тюркското племе кайъ са селжуци, които идват от земите на днешен Туркменистан. Какво са представлявали селджуците, най-добре го показва филма "Ученикът на Авицена", който може да изтеглите от Замундата. Техният племемен символ е IVI, който е по-различен от нашия. В интерес на истината, поради далечната принадлежност на огузите към скитобългарите, преди приемането на исляма, са изповядвали Старата Вяра. Както междувпрочем и всички останали народи на Централна Азия, чак до Тибет. Просто МВР министърката от "Боз курт" (още един древнобългарски символ) е променила значението му.

Многократно сме писали тук, че IYI e всъщност знак на Небесната йерархия, на държавата на Духа и неговото земно въплъщение - Саракта. Макар свързан със знака на Дуло и този на Тангра, той е конкретно символ за държавата на Тангра на земята, Саракта. Донякъде Осман 1, създателят на Османската империя, е знаел за значението на подобен знак, но го е изменил в ислямски смисъл. Халифатът е земното въплъщение на волята на Аллах и той е неговия подгласник на Земята. Така https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D1%87_%D0%BD%D0%B0_%D0%9E%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD#Qua05, на който е инкрустиран знакът IVI се e използвал при ръкополагането на султаните (възцаряването им).

Преди години Елтимир беше писал, че през 14 век, когато османците унищожават България, са носели по снаряжението си този символ. Сами виждате, как една видоизменена наша символика в неправилни ръце води до унищожение, а не до съзидание.

Както Танакра е масонска ложа, част от илюминатския план до 2030г да ни няма като народ и държавност и няма нищо общо с тенгрианството.
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=13250

Kamikadze 5.11.2017, 13:12
Торнадо вблизи Адана, Турция
28.10.2017
https://www.youtube.com/watch?v=HvYxyoNcXWE

Йордан_13 9.12.2017, 13:06
Нищо ново, това, го казвах още преди 2007-ма, понеже тогава много се държеше да бъдем в ЕС. Но друго е, да го каже чужденец. Затова сега се налага да проповядвам излизане от ЕС, което ще бъде много, много по-трудно от влизането. Понеже като щракне капана, шансовете да се измъкнеш от него жив, не са никак големи.


https://bultimes.com/Нобелов-лауреат-Доходите-в-България-с/


На Бойко - Бухалката. Не, да пожелае да влезе, а да я накараме? Как ? С бухалката? Както накараха България ли? Трябва да влязат или желаят да влязат? Защото останалото е империализъм и анексиране на цели държави.

https://www.dnes.bg/balkani/2017/12/08/triabva-da-nakarame-syrbiia-da-vleze-v-nato.361726

България е малка държавичка, защото е в ръцете на преродените като демократи, болшевици, при които комплекса на слуги е втъкан в гените им. Когато поставиш слугинажкият манталитет да управлява една държава, ще имаш наистина малка и незначителна държавичка, нещо като феодално имение, на някой голям Батко. Оттук сам си направи изводите за себе си като личност.
Да обясняваш или не, Българската държава е Собственост на Тангра, не на политиците. Тангра е литературен герой, за тия, които нямат Живата Връзка с Реалността. А реалността е, че Капитала не е достатъчен, за да създаде "Загубеният Рай". Римската империя я разрушихме, тази Съдба ще последва и съвременната й интерпретация ЕС.

Отгатнете! Ще има ли Съединени европейски щати до 2025-а?
Бившият шеф на ЕП Мартин Шулц изтупа идеята от прахта

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2017/12/09/otgatnete-shte-ima-li-syedineni-evropeiski-shtati-do-2025-a.361778#comment-newest

Анонимен
преди 8 минути
Това не е (случайно) подхвърлена идея на Шулц,защото всичко е планирано.Знаейки ,че ще се създадат съединени европейски щати ингилизите набързо се изнизаха чрез Брекзита. Световния ционистки сатанистки елит бърза да зароби човечеството.Първо Тръмп обявява Йерусалим за столица на Израел,целта е цион да се докопа до Ал Акса и да я събори и на нейно място да издигне отново соломоновия храм ,който ще е храма на антихриста.,който според техните писания ще им даде да владеят целия свят


Йордан_13 10.12.2017, 22:26
Тъй, тва като стане и макетата ще престанат да вземат български пашапорти и край с мечтата на демократите от края на 90-сетте да българизират макетата, раздвайки им български пашапорти, за да пътуват из Еуропата. А факта, че такова изказване се прави от шиптър, сещайте се, след влизането в ЕС, Македония ще се изпразни от "македонците", (понеже последните ще се юрнат кът невидели по Еуропата) и ще стане шиптърска и тъй Велика Албания е на една ръка разстояние.

Джафери: До 6 месеца Македония ще стане член на НАТО и ще започне преговори с ЕС

http://www.segabg.com/article.php?id=884874


Оnzitam10 Декември 2017 18:12

"Досущ като в България, за влизането/невлизането ѝ в НАТО и ЕС!
Ама, пък, Демокрация Е, БЕ!"

Параграф! На всеки четири години се провежда такъв референдум. Нарича се: ИЗБОРИ! Винаги, българите са избирали партии които ПРЕДВАРИТЕЛНО са заявили своята ориентация в посока НАТО и ЕС. Единствената партия която БЕШЕ против - АТАКА, получаваше резултати отреждащи и последно и предпоследно място в парламента. Дори, вече не е против

===========================================================

Има разлика между парламентарни избори и референдум за излизането от НАТО и ЕС. Нека има референдум, по тая тема, пък тогава да говорим. Иначе, изборите са ясни, Боку ги купува. Атакистите се ориентират по парите. Ако руснаците дадът повече от Боку, пак ще залюбят Путин

Йордан_13 10.12.2017, 22:31
Аз пък не искам да съм роб на никого. България, никога не е била държава на Робите и няма и да бъде. Тя е била Държава на Господарите и такава ще Бъде!


Анонимен
преди 57 минути
Искам да съм роб на подредени, чисти и дисциплинирани германци. За 30 години стана пределно ясно, че не ни стига акъла сами да си организираме държавата. Дойчланд юбер алес.


Съединени европейски щати? Партията на Меркел против!
Консерваторите отхвърлиха идеята на Мартин Шулц

Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2017/12/10/syedineni-evropeiski-shtati-partiiata-na-merkel-protiv.361825


С.М.: Данчо, робската психика на нашего брата е повсеместна и се засилва вместо да намалява И да искаме и да не искаме. и да се кълчим и правим рабът у нас рано или късно си проличава. То не ,че швабата или москаля са много свободни като са имали силни държави. Въобще държавата е показалец дали един народ може да излъчи елит или не, Нашия не може...Що се отнася до робското: робско е дори да поставиш сърдит ревнив бог над теб/ Шом нашия народ прие ристийенството значи ,че у него има много много робско и тва във времена когато сме имали силна държава..


Й.: Така беше досега, да. Ролята на християнството свърши. Тенгрианството се завръща и който е тенгрианин трябва да възпитава поколението си в Господарство, а не в робство. Нищо, че сегашната система, наказва всеки, който иска да бъде над нея, да бъде Господар. Точно това обяснявах на детето, защо е геноцидирано в училището. Защото, ако не мине през това изпитание, жилото на робството ще обладае разумът му, ще му стане мироглед и така ще се превърне в една сива овца блееща за трева в стадото.

Йордан_13 3.1.2018, 12:46

Какъв по-добър момент, за референдум на тема "За" или "Против" ЕС. Бойко, ти си сигурен, че където и на каквото и да се явиш в тази държава, печелиш всичко, затова, какво ти коства един такъв референдум? Сигурен съм, че дори и лошият мат'рял от чужбина, ще те подкрепи. Ще спечелиш. И ще затвърдиш правата линия, че България е в Европа завинаги, или поне до смъртта йsmil4334ad8a149e0.gif Ще убиеш евроскептицизма и това ще повлече крак в цяла Европа! Ще останеш със златни букви в историята на "Европейското развитие". Твоят шанс е сега! Референдум, референдум...


"Трябва да направим това, което всички държави членки досега - а именно да бъдем домакини на европредседателството. Все още обаче по-старите хора продължават да не се чувстват част от Европа, за разлика от по-младите", отбеляза Жотева в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/01/02/evropredsedatelstvoto-istoricheski-i-mnogo-vajen-moment.363842

Йордан_13 8.2.2018, 14:06
"Българската власт" е напълно интегрирана в европейските ценности. Ами, точно в това е и нейният Голям Провал. Понеже не е интегрирана в Българските Ценности, в идеята за Българският Саракт, който носи Върховенство на Българският етнос и Държава. Това е и Провалът на всички, в България, които симпатизираха, ратуваха, лелееха и гласуваха за ЕС. Техен личен провал, на семействата им и смърт за децата им в Бъдещето. Въпросът е, ние, които ратуваме за Българският Саракт, да оцелеем заради Бъдещето. Останалото е Загубено.
Само свалянето на "Борисов 3", точно като европейско правителство и създаването на условията за никогашното му завръщане на власт, ще стартира началото на Обрата. Дотогава, перспективата е само СМЪРТ.

Към статията, можем да добавим, че не само борбата на Зеленитеsmil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif беше посечена с ятагана. Европредседателството на България, е повод на Върхушката от евреи-илюминати, начело в ЕС за широкомащабна военна офанзива в България, офанзива, в която тежките огнестрелни оръжия са финансите. Юнкер и "Планът Юнкер" пряко подкрепиха един олигарх Кирил Домусчиев, чиито дни просто бяха преброени. Вервайте ми. Въпреки усилията на социалната шлака в България, това да не се случи, т.е., не че в България, нямаше широки кръгове, които с действия и бездействия подкрепяха Домусчиев, и въпреки тях, Домусчиев щеше да падне. Иначе, нямаше да има нужда, от толкова широкомащабна офанзива в негова подкрепа. И докато Путин, поне представително гони олигарсите в Русия, ЕС ги утвърждава в България.
============================================================
"Не Пеевски, а Меркел, Юнкер и Туск са най-големите партньори на ГЕРБ и те легитимират Бойко Борисов

Драмите около Истанбулската конвенция замъглиха най-значимата новина от началото на 2018 г. и старта на българското европредседателство. Новината е, че съвременната ни народопсихология се лиши от един мит. „ГЕРБ, Бойко Борисов, дясно-националистическото правителство, корупцията и действията им са несъвместими с европейските ценности. Ще настане пълна излагация, когато дойде председателството”, гласеше този мит. Случи се точно обратното. Без никаква ирония може да се каже, че България стартира сравнително успешно европейското председателство и Борисов е един типичен европейски лидер. Разминаването в очакванията идва от измамата в самия мит. Реалността е противоположна. Българската власт е напълно интегрирана в европейските „ценности”, корупцията и всичките ѝдействия не им противоречат. Нещо повече – постъпки на правителството, които смятаме за нехуманни, вредни, престъпни, оттам и подлежащи на санкция от ЕС, се оказаха инструмент в ръцете на самия ЕС.

Стартът на развенчаване на заблудите дойде от еврокомисар Корина Крецу, която в дните между Коледа и Нова година „случайно” се оказа на почивка в Банско и подкрепи изграждането на втори лифт. До този момент защитниците на екологията и правовия ред си въобразяваха, че ЕС единствен може да спаси Пирин. Вярата им не угасна, защото според тях Крецу изразила лично мнение. Няколко дни по-късно обаче Туск, Юнкер и Таяни изразиха груповото мнение на целия съюз, обливайки Борисов в обич и прегръдки, като по същото време софийските улици бяха пълни с хора, протестиращи в защита на Пирин. Вън на студа хиляди българи вдигаха плакати с призив „Европа, виж Борисов, спаси Пирин!”, те бяха убедени еврофили; вътре в Народния театър Европа и Борисов се отдаваха на взаимни ласки. Скоро надежда не бе посичана с толкова груба ирония. Протестиращите нарочно организираха шествие в деня, в който цяла Европа България ще гледа – като писмо на син до баща. Таткото обаче отвърна очи.

Крехкото пламъче вяра, че заедността в Народния театър е плод на задължителен протокол, посърна в следващите дни. Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в серия изявления заяви, че корупцията у нас не е голям проблем. Казвал го беше и преди."

Европейският мит, който се срути
От Симеон Георгиев , публикувано на 26.01.2018

http://a-specto.bg/evropejskiyat-mit-kojto-se-sruti/

Йордан_13 9.2.2018, 2:17
Ама, дописката не казва, де е туй Корнуол. Понеже сме европци и трябва да сме лицемери, като тях. Югозападна Англия. Не ни учудва, че енгилизите третират европците кът добитък. Те са колониална държава с колониален манталитет. Имат нужда от колонии и туземци, дет да работят в тях. Затова разрушиха и нашата икономика. Все пак, всичко това е в духа на европейските ценности.

Българи работели като роби в Корнуол
http://www.segabg.com/article.php?id=893085

Йордан_13 15.3.2018, 0:23
Ние го казахме, още 2013-та година.

Президентът на Полша Анджей Дуда оприличи членството на страната в Европейския съюз на
поредните окупации на полската държава от Русия, Австрия и Прусия, предава AFP, позовавайки се на
публикации в полската преса, съобщи "Фокус". Той заяви, че днес, както и по време на 123-годишния период между 1795 и 1918 година, когато полската държава не съществува, „в отдалечени столици те взимат решения за нас... а реално ние работим за сметка на други“.


http://www.segabg.com/article.php?id=897531

Йордан_13 19.5.2018, 13:01
Не е важно, че Българският Саракт първи прокламира излизането от ЕС, важното е, че последователите на тази идея, се множат, макар и много късно. Ние казахме, почти всичко, което имахме да кажем в тази посока, и посочихме всичко, което трябваше да се посочи, но няма да тръгнем да спасяваме някой, който иска да бъде Слуга, завинаги. Просто ще се Самоспасим с онези, които искат да бъдат. След това затваряме Дунавска България. Правим я негодна за обитаване територия.

BG-exit
преди 19 минути
ЕС нека си приема нови роби колкото иска.
България трябва да излезе от този прогнил от корупция и
анонимен
преди 10 минути
Помня как навремето когато се натискахме за ЕС един гръцки студент ми казваше. Не ви трябва ние сме там не е добре. Вие българиите не можете да произведете по хубави телевизори от Сименс, но за това което можете да произведете по-добро ще имате квоти...ЕС не иска вие да сте добре, иска слуги. Не му вярвах...а колко прав се оказа човека. Преди 20 год. от голям привърженик на ЕС сега съм върл противник.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/…/ot-balkanite-jiviahme-50-g-s-cherven-…

Йордан_13 6.6.2018, 1:15
Когато начело на Европа, застава Ротшилд-Макрон, прецакването винаги е голямо. България няма никакви опции в ЕС. Това "умерен тон, диалог и т.н." са на Бойко глупотевините. Да видим, дали сте толкова ербап, че да поискате излизане от ЕС, както бяхте заявили. Лошото е, че вие искате излизане от ЕС, не защото мразите ЕС, а защото сте същите лицемери като европейците, кога има келепир - "да живее ЕС", га келепира ви го резнат - "Долу ЕС!" Келепира ви определя поведението спрямо ЕС, обаче европците спират канчето на чошмата и ви карат си вадите вода от герана с кофатаsmil3dbd4e5e7563a.gif
=-=====================================================
Част от българските превозвачи отново заплашиха с протести. "Не сме се борили за това да стане по-лошо, а да изградим нещо по-добро", заяви вчера Красимир Лалов, зам.-председател на Националното сдружение на българските превозвачи. "Някой или не казва истината, или заблуждава общественото мнение", смята той. Лалов посочи пред в. "Сега", че само включването на каботажа и комбинирания превоз в директивата за командированите работници ще извади от пазара 30% от българските транспортни фирми.

http://www.segabg.com/article.php?id=907962

Йордан_13 29.6.2018, 19:29
Вчера гледах Седянката по отчета на Европредседателството на ПП ГЕРБ по Канал 3. Легнах си, загасих лампата и заспах с негоsmil4341944e6b0c8.gif Ми кво да ви кажа, тва беше една Седянка на ентусиазирани комсомолки, леко разочаровани от вярата в "Светлото Бъдеще" и устоите на социализъма. Все съм си мислил, че подобни хора, в България, отдавна са измрели, а те не само, че са живи, но стоят на върха на държавата и хабят ресурсите на всички нас, с тяхното верую! Масонът Томиславин Дончев, имаше неква свежа нотка на песимизъм в потока от еврооптимизъм, но той бързо беше спихнат от квачките след негоsmil4341944e6b0c8.gif В крайна сметка, целият напън на наште маскари била да се възроди еврооптимизма и спре рухването на ЕС с амбициозното българско европредседателствоsmil4341944e6b0c8.gif То подобни комсомолци, като тях, навремето са искали да спрат и падането на СССР, ама не са успели. Най-важното е, че Седянката започна с венцехваления на Соломон Паси!

Борисов в Брюксел: За ЕС, Балканите и миграцията
Премиерът ще отчете резултатите от еврошефството ни

Йордан_13 29.6.2018, 19:31
Какво договаряне? Това си е Европейски Фронт за Спасение на Меркел! Нещо, като нашето НФСБ... Тази договорка е вредна не просто за цяла Европа, но най-вече за България, защото дава аванс на ГЕРБ в политиката. Политическата логика е, Меркел да си отиде, да бъде съдена и вкарана в затвора за национално предателство. Тя трябва да си понесе последствията от приложението на либерализма и унищожението на германците. Ако трябва, с живота си! Но трябва да се почне от онзи канцлер, първи допуснал турците в Германия. Защото това е началото на края. Влезе ли резан, след него идват всички други.
Резултатите от тази среща на върха са много важни за германския канцлер Ангела Меркел, за да се спаси от мигрантската криза, която може да коства поста й.

Договориха се! ЕС постигна споразумение за мигрантите
Еманюел Макрон: Победи европейското сътрудничество!

https://www.dnes.bg/politika/2018/06/28/borisov-v-briuksel-za-es-balkanite-i-migraciiata.380655

Йордан_13 11.12.2018, 2:18
Аз съм стар песимист, че Англия, ще излезе от ЕС. Още с идеята за втори референдум, веднага след първият. Илюминати няма да позволят,а техните пчелички - масоните работят здраво в тази посока. ЕС им е нужен, защото ЕС е котел, ровка за унищожението на бялата раса и националността. Тук всички народи ще бъдат изличени психологически и културно в общите либерални формули и закони+черните емигранти, които ще заличат и расовите белези, защото вие знаете, черният ген е доминантен и техните расови белези ще са господстващи. Това, кеото мога да ви гарантирам, обаче е , че България един ден ще излезе от ЕС без споразумение! С евреи, не се преговаря!

https://www.segabg.com/hot/tereza-mey-glasuvaneto-za-sdelkata-za-brekzit-se-otlaga

Йордан_13 26.2.2019, 1:47
ЕС никога не е гледал на българите, като на хора;))) Трябва да разберете, че няма империя, която да не ви гледа като източник на капитал за тяхната икономика. Па какви ягоди стават в Родопите! Защо България не произвежда ягоди и ги изнася във Великобритания, а;)))? Хъхъхъъъ, защото това е внос на капитал в България. Аз съм ви казал, само спешното излизане от ЕС ще ви спаси. BG EXIT без договорки. Ние нямаме какво да вземаме от европците. ТЕ СА НЕНУЖНИ. ПАРАЗИТИ СА!

"Работили сме какво ли не, явявали сме се на какви ли не интервюта, но такова чудо не е било. Как и зъбите не ни огледаха, като кон за продан?", коментират голяма част от кандидатите за гурбетчийки.

"Имам чувството, че британците всячески се опитват да достигнат дъното. Чакат да дойде петък и нахлуват в пъбовете. Те работят до около 23 часа. В 23:01 ч. затварят. Който пил-пил. Всички по къщите си. Понеже имат малко време, се напиват до безобразие. Падат от столовете в кръчмата. Пеят, повръщат. Това представляват тези, на които се опитваме да подражаваме. И като дойдат на нашето Черноморие се чудим защо е такова реномето на курортите ни", споделя пред изданието родопчанин, който от 15 години си изкарва прехраната на Острова.
Живеят в бунгала. По няколко. Като в малък концентрационен лагер. Но доброволен. Бачкат здраво, за да събират пари за семействата си у дома.

"Там британци няма да видите. Те не работят такава дейност. Дори сме сигурни, че не знаят за съществуването й. Ако не сме ние и такива като нас от Източна Европа, те няма какво да напазаруват от хранителните си вериги. А как живеем там, на никого не му пука. Ние сме роби за тях. Ние вършим черната им работа. Те гледат на нас отвисоко. С погнуса и отвращение. Ние сме чужденците, които трябва да създават тяхното охолство. Работим за жълти стотинки по техния стандарт. Глезим високомерието им", разказват нашенки.

Родопчанки на оглед – за талия, тегло, гърди... А искат само да берат ягоди
Уникални "кастинги" за кандидат гурбетчийки

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2019/02/25/rodopchanki-na-ogled-za-taliia-teglo-gyrdi-a-iskat-samo-da-berat-iagodi.403058


...BG EXIT! Аз ще го направя по-бързо от Мей. Докато енгилизите се помайват и няма да излезът, вервайте ми, само ми дайте върха на държавата (или аз ще си го взема) и ви изваждам за 24 часа, без никви договорки. Който ял - ял, който таковал-таковал;))) Само като ме видите на хоризонта и светкавично се връщайте, щото си останете там;))) Game over;)))

Йордан_13 28.2.2019, 2:09
User posted image

Българинът, когато въвеждаха демокрацията не ропта срещу нея, а мечта;))) Мечта за висок стандарт, "права и свободи" и т.н. и т.н., но всичко това, всички тези "благини" си имат цена. Когато пропагандираха седесарите навремето, тези "велики постижения", те забравиха да ви кажат КАКВА Е ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ТОВА. А цената на това е тази, да сложите феса. "ИСКАТЕ ЕС И ПОЛУЧАВАТЕ ФЕС". Не вярвате? Ами, ще повярвате!


Второ, този материал е за начинаещи мюсюлмани в медресе;))) не е за светко обучение по темата за религиите. Но, аз винаги съм го казвал. Обучение по религии, добре, но ето как трябва да протича то:

1. Тенгриянство - Отеческа Вяра;
2. Митологии;
3. Авраамически религии, по хронология: юдаизъм, християнство, ислям, като тук, в тази 3-та точка, трябва те да се изучават като теория, какво представляват, каква е причината за възникването им, различията помежду им, защото ги има и са тънки и най-накрая, носят ли перспектива на изповядащите ги;))) А, не както сега, пукат по телевизиите: всички религии носили любов и мир;)))... Ама айде сега;))) глупости на търкалета;))) При християнството, особено внимание и акцент ще се обръща на Православието. Щото ся, извинявайте, aма паленето на свещи и кръстенето е само една много външна, айде да не кажа профанна, но много външна страна на тази религия.

Йордан_13 12.3.2019, 0:04
Мангустите масово се изнасяли в Германия... На тумби, всеки ден, и един кюмюр от "Столипиново" вика: Германия вече е наша. Дуисбург бил целият мангалски, и вика един германец: Дуисбург стана асоциален град;))) Ми, нъл нъ искахте в ЕС? Ей, нъ на! След като емигрира и последниятъ циганин, ИЗЛИЗАМЕ, БЕЗ СДЕЛКА!

Йордан_13 31.5.2019, 22:22
Некакъв много възхитен европец, един такъв плешив чилячец по "Панорама", който казва, че българите минали с голям успех инициационните посвещения на Елада и Рим и нямало никакво съмнение в тяхната европска ориентация. М-да;))) Затова, ние правим разлика между Българите, които никога няма да приемат Елада и Рим и останалите. Тези, които го приемат, стават българи с малко "б". Наистина, ние няма нужда да крещим, за да го кажем;))) Не! Затова и европейските избори ги разгледахме по един единствен начин - само като парламентарни, с които да дестабилизираме евреите на върха на държавата. Бойко казва: "Национализмът чертае разделителни линии." ДПС също го казва. Разбира се, има исторически епохи, в които линиите трябва да са обединителни, но има и исторически епохи, в които линиите трябва да са разделителни. Затова ние, наистина разделяме нацията: Българите от българите;))) Защо? Защото ние искаме да съхраним автентичността на фундамента си, и в него не искаме "инициационността" на Елада и Рим! Можете ли, да си представите: народ, който е дал инициационност на Азия, Близкият Изток, Индия и Египет, да иска инициационността на рационалното, което идва от Елада и Рим? Не!

Йордан_13 8.10.2021, 12:54
Какво нещо е мисловният егрегор, как навлиза във флуидната материя на астрала и става като вода, която си намира дамара и си избива;))) Ако в България, не намери дамар да излезе, другаде намира. Мисълта е велика сила. Просто някой трябваше да създаде обратен мисловен егрегор, на този създаден от ложите на илюминато-масоните, за да почне да се ройва техният;))) Децата на Тъмнината, Слуги на Тама Тарханът Яга Албасти досега заробваха нациите чрез капиталът. Те казваха: - Продай ни националната си независимост, в замяна на това, ние ще ти даваме капиталите, с които народът ти да живее добре! Да, но какво ще стане, когато Златото на Яга се пояде от Свещеният Огън на Аратеб? Тогава ще се живее с Благодатта на Тангра. Бездънен е Златният кладенец на Яга, безкраен е златният пясък в него, безбройни са Слугите Му, но Тангра е над всичко и в Годината Барс, ние ще разберем, че колкото и да е бездънен Кладенецът на Яга, колкото и да е безкраен златният пясък в него, т.е. сякаш е вечна властта на Тъма Тарханът Яга над душите и телата ни, тази бездънност и безкрайност е една Илюзия - Майя и Лила, както казват индусите - самата Игра на Бога в сътвореното от него, която поражда феномът, за да се разбере, един ден, че и самото сътворение е Лила;)))
===========================================================
Говорителят на правителството приветства решението на съда, подчертавайки, че то потвърждава „примата на конституционното право пред другите източници на право“. Той обаче смята, че това решение „не засяга областите, в които ЕС има правомощия, делегирани с договорите“, като правилата за конкуренция, търговия и защита на потребителите.
Европейската комисия реагира, заявявайки, че е „загрижена“ от това решение и „ще използва всички инструменти“, с които разполага, за да защити върховенството на европейското законодателство, заяви еврокомисарят Дидие Рендерс. Той уточни, че все още чака да прочете решението подробно, и подчерта, че принципите на примата на европейското над националното право и обвързващият характер на европейските съдебни решения са „в основата на Съюза“.
Миналия месец комисарят по икономиката на ЕС Паоло Джентилони предупреди, че делото в Полша може да има „последици“ за отпускането на средства на Варшава. ЕС все още не е одобрил 23 млрд. евро безвъзмездни средства и 34 млрд. евро заеми, предназначени за страната. Полското правителство определи коментарите на Джентилони като „изнудване“.

Полша: Конституцията ни е над ЕС
"Няма да напуснем съюза", заяви лидерът на ПиС Ярослав Качински
https://segabg.com/hot/category-foreign-country/polsha-konstituciyata-ni-e-nad-es

18j 16.10.2021, 10:28
Трябва да се ударят основните понятия на днешния ред, които описват идеологическите устои на режима:
политика, демокрация, икономика, финансии и сие трябва да станат мръсни думи, с които бъдещите управляващи отговорни личности да откажат да се идентифицират.

Как ще се съобразяваш с европейския съюз като не си политик, демократ, за теб е неприемливо да правиш икономика и не признаваш финансовите принципи. Няма как! Разпада се и изчезва целият юдомасонски естаблишмънт и хората остават свободни - със себе си, обществото - роднини, близки и непосредствено наличните ресурси. Възстановява се естествения ред и се издига народностната идентичност и националния манталитет. Силата на Духа и Волята започват да са определящи над жълтиците, спечелени с коварност и шмекерии.

И ето поляците, вече рутят едно от основните понятия на еврогейския съюз - върховенството на европейските институции. Ние не сме в европейския съюз, за да ми диктува правилата в държавата, ние сме там, защото обитаваме свързана територия и има нужда да си координираме интересите. Ние не сме в ЕС, за да зачеркнем националния си интерес, а напротив - ние участваме, за да го защитим и да убедим останалите, че ние сме прави и ние знаем по-добре от тях! Вижте си обществата, вижте си икономиките, вижте си природата, вижте си манталитета! Катастрофа до катастрофа. Вие нямате рационално и морално основание да диктувате правила на никого по света. Африканците в пустинята и индианците в джунглата знаят по-добре от евопейските политици! Затова ние отиваме при тях, за да им налеем разум и да се поучат и спасят народите си от гибел. Това е речта на Българския Владетел, която днес не чуваме от България.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 25.5.2023, 16:20
https://www.vesti.bg/bulgaria/poslanikyt-na-sasht-v-rsm-chuhme-mnogo-agresiven-ezik-ot-sofiia-6168550?fbclid=IwAR0YbGordh_lwE1r1gYVsTrhZVG2AFkQIQyBnchekp7whPM_uavFgGLX3wM

Посланикът на САЩ в РСМ: Чухме много агресивен език от София
Имам голям късмет, че съм посланик на САЩ в Скопие, а не в София, каза Анжела Агелер


А помните ли, демократите, 90-сетте години, когато ни навиваха, че ЕС щял да реши въпроса с Македония и ние сме щели без война, повтарям без война, да си присъединим сичку, квото ни се полага, да реализираме националния си идеал, само требе да влезем в ЕС и да вкараме Сърбия и Македония в ЕС. И накрая и Турция, защото тя, щяла да ни пази гърба, тъй като тя била веке светска държава. Некои от сегашните, активни политически, семейни и родители, тогава са биле на по 10 години и едва ли са ги слушали тия работи;))) Аз, просто да ги припомна, щото Видов ден дойде! Ние, не само не реализирахме националния си идеал чрез ЕС, но и круширахме като държава!

19.05.2023 23:58nina🐬
Всичко е от ясно по-ясно.САЩ работят срещу България на принципа Русия-Украйна.България е лошата както Русия.Дори ни сравняват с "лошата" Русия.Ние сме имали агресивен език,като истината е ,че С.Македония има агресивен език към България.
Деца стреляха в училище, има наранени от пластмасови сачми
Около 10 пълнителя са били изстреляни по пострадалите

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/05/25/deca-streliaha-v-uchilishte-ima-naraneni-ot-plastmasovi-sachmi.570800?fbclid=IwAR1Y3q9wxHy69EB3Zvc6zTRCltiM4sAJZkNbL5EcH5M6DLHIz4Pf-h2i4eU#comment-newest


Абе, видиш ли, че бананите са евтини и и достъпни, значи живееш в Америка;))))
Вие искахте, демокрация и американците да ни окупират и те ни окупираха! Разбира се, не е необходимо и да е с армия. Окупацията на туземците се прави, първом с пари и карго!;))) Нарани туземеца, дай му лъскави играчки и огнена вода и му гледай сеирят!;))) Ти през тва време, цоцай златото, природните ресурси, оправяй му жените ;))) Разбира се, финалния завършек на окупацията е да му наложиш собствената си "култура" сиреч мироглед за света, нравственост и социално поведение. Така светът става твой, света става Америка! Вие, живеете в Америка, без да подозирате това! Такова състояние се нарича "Блаженство". Туземеца е блажен, че е попаднал в Рая, но и американеца е блажен, чи мой да цоца ресурса на Райската градина!


Фен на Вики Джъстис
преди 44 секунди
Типичните формирования на "ИВРИЙО АМЕРИКАНИСТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ". Единственото което въпросните са ни донесли е липса на контрол, възпитание, патриотизъм, права на нормалните. Държавата е поробена от Американската Колониална империя наричаща себе си "СЪЮЗ". Длъжни сме да участваме в чужди войни. Дават се права на престъпници, самоизбиращи си пола, малцинствени групи, чужди НПО - та и пр. Това е печалбата ни от този "ВЕЛИКОЛЕПЕН ЗАПАДЕН СВЯТ".