Движение 'Воини на Тангра'
Поредният демократичен абсурд


Елтимир 16.6.2013, 10:15
Вижте тук:
"Англичани снимат филм за пребитото куче Борко
В подкрепа на четириногото тръгват петиции в интернет, които са събрали над 100 000 подписа от 55 държави"

Много гръмко заглавие, нали? Сега подробностите.

"Англичани снимат филм за бито осакатено куче в девинското село Селча. Представители на три неправителствени организации за защита на животните, филмово студио и известната в кралството актриса Лорейн Чейс се потресени от историята за битото куче Борко. Те снимат едночасов филм за отношението към животните в България. Хората в селото пък са настръхнали срещу чужденците, че техния филм ще излезе с изкривена представа за ситуацията. В подкрепа на кучето Борко тръгват четири петиции в интернет, които събират над 100 000 подписа от 55 държави, твърдят англичаните. Кучето има сайт и страница във Фейсбук, песен написана за него, а от целия свят му изпращат подаръци.

Кучето Борко се гледа от джипито на селото пловдивчанина д-р Георги Литов, който е работил 10 години в Англия, а от 12 години има около 350 пациенти и живее в здравната служба в Селча. Хората от селото го упрекват, че гледа много кучета и котки в здравната служба в разрез с хигиенните норми. Заради напрежението дошъл тв екип да снима проблема.

Според Литов кучето му е бито с тояга, което си виждало в репортаж на национална телевизия от март т.г. По време на снимките д-р Литов твърди, че мъж от селото е прескочил оградата на здравната служба и е пребил с тояга Борко.

Упрекнатият, че е бил кучето Борян Киров заявява, че не го е удрял. „Хората искаха да влязат в здравната служба да говорят с доктора и със сопата исках да сплаша кучетата, за да стигнем до вратата“, твърди мъжът пред “Смолян прес” . „Отгледах Борко от кутре, намерих го със счупен гръбнак през май м.г. Не може да се движи. На 12 март в 8 часа дойде екип на телевизия и тълпа пред здравната служба, не излязох, защото започвам в 9 часа работа. На репортажа обаче се вижда как човек прескача оградата и замахва със сопа. Той е качен в интернет и намира широк отзвук по света.

Хората са потресени, че психопат, подкрепян от 20 души, удря инвалидно куче, а няма наказание“, казва д-р Литов. „В случая има жестокост над животно, което е престъпно. Не е нормално да няма последствия и да има такава кампания срещу доктора, заради това че помага на животни“, казва актрисата Лорен Чейс.

Докторът е под угроза да си загуби работата. На 5 април т.г. му е връчено предизвестие за прекратяване на наемните отношения, заради недобро стопанисване на общинско имущество, тъй като гледа животни в здравната служба. Изпълнението е спряно, тъй като обжалва в Административен съд“, заявиха от отдел „Правен“ на община Девин.

Литов е категоричен, че не е нарушил закон като гледа животни. „Здравната служба е моя дом и мога да имам домашни любимци, пациенти не са застрашени“, заявява той. „Нямаме против да гледа животни, и ние гледаме, но извън здравната служба, защото е обществено място и не може да мирише на животни и да ги е страх бабите да влязат“, заявяват масово хората от селото. /БЛИЦ"

И коментарите. Засега не са много.

" я на дедоко
(анонимен) 16 юни 2013,
08:08 отговори

Досадни англичани вън от страната ми ,скапаняци оправете си своята потъваща монархия и тогава се бъркайте навсякъде марш от тук.Нито искам аз да идвам в лондон нито пък и вас искам тук ,ВЪН,ВЪН и пак ВЪН!!!!!!!
Оценка
-16 +10

2.
я на дедоко
(анонимен) 16 юни 2013,
08:11 отговори

Досадни англичани вън от страната ми ,скапаняци оправете си своята потъваща монархия и тогава се бъркайте навсякъде марш от тук.Нито искам аз да идвам в лондон нито пък и вас искам тук ,ВЪН,ВЪН и пак ВЪН!!!!!!!
Оценка
-11 +7

3.
1
(анонимен) 16 юни 2013,
08:12 отговори

СНИМАТ ФИЛМ ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ ДА ПЛЮЯТ БЪЛГАРИЯ. В АНГЛИЯ СЪЩО ИМА САДИСТИ И ИЗРОДИ. ЗА ТОЗИ АНГЛИЧАНИН, КОЙТО САДИСТИЧНО УБИ БЪЛГАРСКО ДЕТЕ ЗАЩО НЕ СНИМАХА ФИЛМ?
Оценка
-7 +12

4.
НН
(анонимен) 16 юни 2013,
08:18 отговори

Fuck off
Оценка
-1 +8

5.
sss
(анонимен) 16 юни 2013,
08:18 отговори

Две крави си пасат и си говорят.
- Знаеш ли, хората ни отглеждат само заради месото и млякото- казала едната.
- Айде стига па ти с твоите конспирации- отговорила втората.
Оценка
-1 +8

6.
BOBO
(анонимен) 16 юни 2013,
08:27 отговори

ДОКТОРЕ БЯГАЙ ОТ ТОЗ ЛАЙНАРНИК -БУЛГАРИСТАН ! ОСТАВИ КАПУТИТЕ ДА СЕ САМОИЗЯДАТ И ДА СЕ ЗАКРИВА ТАЗ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА !
Оценка
-6 +6

7.
Елтимир
(анонимен) 16 юни 2013,
08:43 отговори

Англичаните да дойдат да снимат филм за английските педофили в България. Имаше и убиства на деца, извършени от англичани, ама тогава мълчаха гадовете мръсни! А ние докога ще търпим разни българомразци да ни казват кое е правилно и кое не е? Мамицата им мръсна английска! Тая индо-пакистанска колония вече е към края си и сега избиват комплексите си, като се нахвърлят срещу беззащитни държавици като нашата. Май трябва да им дадем отпор. Тая Британия, управлявана от крале евреи най-сетне ще трябва да прекрати своето съществуване. И това ще се случи скоро, както отдавна е предсказано. Важното за нас е сега ние да не им се поддаваме на извратеняците.
Оценка
-0 +9

8.
чужденец
(анонимен) 16 юни 2013,
09:09 отговори

До коментар [#7] от Елтимир

браво,добре им го каза
не е нужда да се отмъщава
Великобритания ще потъне под вода/както и други държави/,всичко с времето си
след 10 г България ще бъде най- хубавото място за живот на планетата
Оценка
-0 +4

9.
Елтимир
(анонимен) 16 юни 2013,
10:06 отговори

Само се чудя каква е тая английска омраза към нас, българите! Тоя "доктор" като толкова обича животните що не завъди змии и крокодили в Здравната служба? Значи някакво кирливо псе ще ми пречи да вляза и да упражня правото си на медицинска помощ, а аз нямам право да го ударя. Не, това е върхът на абсурда. Това е направо лудост. Ами да обявят направо, че в бивша България на българите е отнето правото на живот, и че това става държава на цигани и на кучета."

--------------------

Махайра 16.6.2013, 15:24
Не се чуди! Явно ще има още такива разкрития на пострадали кучета и още какво ли не. Няма как това да не е кампания, която цели да изкара българите жестоки изроди, които не заслужават никакво уважение. Щом го правят, значи е сериозно. Ще покажат на целия свят колко сме лоши, за да ни мразят. Може би подготвят почвата, евреите, за да оправдаят едни бъдещи деѝствия срещу нас. Звучи странно, заради някакви кучета, но после ще се окаже, че убиваме масово цигани и, т.н. Деѝстват отдалеч. Само трябва да има нужните условия, за да доѝдат разни тук, които да въведат истинска демокрация и много мир за хората.
Елтимир 16.6.2013, 15:47
Трябва масов и сериозен отпор срещу тая гавра с българите. Ама като гледам, интерес няма и на никого не му пука. През Първата световна война английската пропаганда разпространявала клеветата, че българите са човекоядци. Но сега ми се струва, че са намесени евреите. Единствената ми утеха е, че днес е умрял Пол Сорос брат на едно друго бясно псе - Джорд Сорос.

--------------------

Махайра 16.6.2013, 15:49
Евреите не се хабят, еѝ така, само да злепоставят някого. По същия начин, медиѝте преди време бълваха, какво ли не срещу Садам и неговите хим. оръжия, които така и не намериха, но воѝната си беше съвсем истинска. Дори по времето на воѝната в Босна американците правеха разни глупави екшъни в които сърбите бяха изкарвани изроди и терористи, които взривяват сгради в САЩ. Нищо ново. Важно е да има омраза към набелязаната жертва. Иначе, кажете с какво друго да ни злепоставят пред света и да накарат хората да ни мразят? С това, че хората едва свързват двата края и сме намалели с няколко милиона за две деситилетия демокрация, или, че ежедневно българите стават жертви от страна на цигани, мутри и, т.н., въпреки, че сме в ЕС и НАТО. Българите са толкова изстрадали и в такова положение, че могат да кандидатстват само за светци. Ето защо, почват с глупави, но много вредни кампании срещу нас.

kaliman 17.6.2013, 3:51
Сега аз очаквам англичаните да почнат да лъжат и за Тричането,с цел да опоручат и забранят древният Български обичай Церене

--------------------
?? ??? ?????????? ????????,? ?? ???? ?????? ?????????.

Елтимир 17.6.2013, 14:10
Гадната кампания не само продължава, ами се разраства:
http://www.blitz.bg/index.php?news=205906#commentsform
Махайра е много прав. Тук нещата са сериозни. И ние сме длъжни да дадем отпор. Вече са пуснали и техни платени провокатори да коментират. Като чета, стигам до убеждението, че поне голяма част от тях не са българи.

--------------------

Елтимир 17.6.2013, 15:44
Циркът вече стана пъ ълен:
http://www.blitz.bg/news/article/205876
То бива оливане, ама чак такова досега не се беше случвало. Но след като никой не реагира, аз също се отказвам да пиша коментари.

--------------------