Движение 'Воини на Тангра'
Юдомасоните срещу Корнелия Нинова


anti666 1.10.2018, 20:39
Още от миналата година стана ясно, че срещу лидерката на БСП се надига обединен фронт от цялата юдомасонска камарила. Когато я издигнаха за предсдедател на БСП, масоните Румен Овчаров и Георги Гергов-Свинаря не са очаквали че ще се еманципира. Идеята беше да я държат на къса юзда, а те да диктуват политиката и евентуално да врътнат коалицийка с другите масони от илюминатската шайка ГЕРБ. Теза-Антитеза = Синтеза

Нещо обаче сметките им излязоха криви. Пустинячката от врачанско излезе жилава. После последваха предупредителни катастрофи срещу нея. Но и това не помогна.

И в един момент тази есен цялата глутница НЕхора се събраха да я нападат. Боко Тиквата, Цветан Цветанов, Георги Гергов, Пирински, Михаил Миков, Станишев - всички бивши шефове на БСП, вкупом с Гробаджиите. Единодушно и с невиждано настървение! Мадам Лъжа, Курванелия, импексовата слива и какво ли още не.
Включително хора, ужким от Движение "Воини на Тангра" в един момент обявиха тази жена за най-голямото зло на България
https://www.dnes.bg/politika/2018/10/01/mikov-proplaka-ninova-vodi-bsp-ednolichno-syzdava-naprejenie.389247
Но защо е този неистов рев срещу нея? Две неща особено безпокоят ЧУДОВИЩАТА.

Първото е, че тая жена има куража да излезе срещу цялата юдомасонска сган и да им каже право в очите, че трябва смяна на системата
До този момент само ние, в Движение "Воини на Тангра" сме казвали, че това е единственото спасение за България. Смяна на системата, а не на гошко с тошко, зад които се хили Бафомет.

anti666 1.10.2018, 20:52
Другата причина е още по страшна за тях. Идеите на тази жена са взети от нашите. И те не знаят дали не е под наше влияние. Идеите са много опасни. Както и да й подслушват телефоните. Тук вече четем и за единение, на едно място директно тя каза за Галениата от 3 папи Тиква, че може да я погали прокурор накрая. Което е пряк намек, че ако вземе властта, ще удари Сикаджията.

Така сега цялото сатанинско воинство на Бафомет, заедно с Яхов-Станишев са се наточили неимоверно срещу нея. Само че докато тя има нашата подръжка, значи има подръжката на Небето. И в този смисъл, това че "действала еднолично" не е достатъчно. Нинова просто трябва да действа брутално с тези твари. Никакви компромиси, никаква прошка. Продължи ли с компромисите, ще я изядат. Защото няма БСП, няма ГЕРБ! Има чудовища-НЕхора, които изпълняват илюминатска заповед до 2030 да няма България. Или - или. Ако и надвият, то ще е заради собствената и слабост и опитите да води някакъв диалог с нечовеци. Такъв не може да има!

Йордан_13 2.10.2018, 17:57
Първанов или Борисов? Какая разница?Абсолютно никаква разлика, няма във визиите на Борисов и Първанов, все едно са от една партия, а те са от една "партия", сиреч, от една масонска ложа. Най-хубавото е, че АБВ-то му, остана в историята, иначе помним, че то беше една от важните Патерици на "Борисов 2". Какво означава, обаче, "черната работа"? Първанов, не обяснява, той само казва, колко е добър здравният министър Ананиев. Под черна работа, явно се разбира, да се "уморят комунетата", а на БСП да се остави, по-лесното, да се преброят труповете;))) Хубавото е,че въпросният вече не е фактор в БСП. И понеже Първанов, дава такова, предложение, ще се направи, точно обратното: освен вота на недоверие срещу ГЕРБ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ДА СЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР АНАНИЕВ!

https://news.bg/politics/parvanov-bsp-tryabva-da-ostavyat-gerb-da-svarshat-chernata-rabota-v-zdraveopazvaneto.html

Йордан_13 2.10.2018, 19:21
"Включително хора, ужким от Движение "Воини на Тангра" в един момент обявиха тази жена за най-голямото зло на България
https://www.dnes.bg/politika/2018/10/01/mik...prejenie.389247"

Въпросът тука е, дали въобще те някога са били част от "Воини на Тангра" или са били просто имплантирани от ДС и службите тука.

Йордан_13 12.10.2018, 23:59
Бойко скоро ще бъде сменен. Американският посланик, първо се срещна с Доган, а сега и с Ниноваsmil4341944e6b0c8.gif Затова трябва да сме наясно, че с падането на "Борисов 3" ще получим някакъв вид освобождение, но не и Свобода. Борбата за Свобода, тепърва предстои.


https://segabg.com/hot/korneliya-ninova-se-sreshtna-poslanika-na-sasht

Йордан_13 22.11.2018, 13:43
Лъскате ли, лъскате ли кавалите, а полицайчета, там в ония диви странджански сокаци в името Бойчово?;))) Лъскайте, ма нема се уредите;))) Бахти буквалното изпълнение на заповед;))) Затова казваме, че кога е раздаван акъла на хората по земята, за полицаите е нямало "Дядо Коледа"

"Да не сме обявили извънредно положение", пошегувала се Нинова. На въпроса й на какво се дължи подобно струпване на полиция, служителите на реда отвърнали, че изпълняват нареждане от София да не я "изпускат от очи".


Нинова се оплаква от полицейски тормоз
https://news.bg/politics/ninova-se-oplakva-ot-politseyski-tormoz.html

Йордан_13 22.11.2018, 14:19
Към полицаите в Странджа:
Избихте козичките, убихте и овчиците, а ся, лъскайте кавалите под строй пред кака ви Нинова
smil4341944e6b0c8.gif

Нинова за чумата: Убиха животни без причина. Съсипаха хората!
Лидерката на левицата заяви, че ще потърси отгорност от виновниците

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2018/11/22/ninova-za-chumata-ubiha-jivotni-bez-prichina-sysipaha-horata.394336?fbclid=IwAR3cSqZrJ1nJN4XzKey-u_5SVrR9Bbg4weDN_VpFo570okKFGCNNmlvjbTw#comment-newest

Йордан_13 22.11.2018, 16:12
22.11.2018 15:56bmdVSgendermoderatori

Разбира се, че не сме в свободна страна. Ченгетата са най-организираната престъпна група в България! Местната полицейска шефка назначена с протекциите на герберастката пасмина опитваше да ми дава насоки какво отношение да имам към местното герберастко ръководство... знам че доста хора с различни от болшевишките възгледи на герб бяха посещавани от полицейски служители носещи им по някоя блага дума от нея...
Тая държава е пълна порнография предпочитам да си плащам на мутрите от 90те да ме вардят отколкото с данъците си да плащам на полицията!

Корнелия Нинова се оплака: МВР ме следи
„Г-н Борисов, ние свободни хора в свободна страна ли сме?“, попита лидерът на БСП от парламентарната трибуна

https://www.vesti.bg/bulgaria/korneliia-ninova-se-oplaka-mvr-me-sledi-6089097#tab-1

Люсни една чикия пред шефката на местното герберско ръководство и тя ще стане , много по-благосклонна! Една жена, дет тръгва ти дава насоки, значи нещо й липсва. Дай и насока и ти! Покажи й Го!

Йордан_13 22.11.2018, 20:29
Цветанов каза, че г-жа Нинова, отсега нататък, където и да ходела, щяла да бъде съпровождана от полицията! Защо? За да се гарантирало, нейната Сигурност! Урааааа.... Г-н Цветанов, може ли и на мен да бъдат назначени 2-3 полицаи за лична охрана, и ей тъй, да са ми дружинка, тъй като се чувствам застрашен, когато ходя из районите, владени от ПП ГЕРБ?

anti666 4.4.2019, 18:51
След скандалите с тризонетите и частните асансьори, управляващата шайка съвсем изтрещя и пусна в действие тежките лайномети Тома Белев и Спас Гърневски. Дала ли била Нинова на алкохолика Миков 30 млн или не? Щото алкохолика тъй рекъл.

Сега, ние много добре знаем какво представлява мръсната камарила Миков, пикаещият във фонтаните Румен Петков, Гергов, херсонският швестер Яхов-Станишев или избраният от тях брат-масон Първанов. Знаем и какви са им отношенията с другата камарила от ГРОБ, които в момента доунищожават де що има из страната. И чест прави на тези две жени - Нинова и Елена Йончева. Но те са много меки с тези боклуци. А за да стават толкова нагли, означава че се страхуват, ужасно се страхуват от тези жени. Трябва да се пипа много по-твърдо! И най-вече с баш Бухалкаджията - Буда Амфетаминов.

anti666 6.4.2019, 8:08
QUOTE (Яхов Станишев)
Плъзгането по посока на националистите не е печеливша стратегия
https://www.segabg.com/hot/sergey-stanishev-imam-zadulzhenie-da-se-surevnovavam-za-ep

Дали не е или е, Българският Саракт ще каже. След като има нашата подкрепа, значи има и подкрепата на Небето. За нас илюминатската шайка ГРОБ трябва да падне в техния шеол, а това за БСП е печелившата стратегия

Йордан_13 6.4.2019, 9:17
Сатанишев е троянският кон на Бойко. През цялото време в "Панорама", евреинът чифутстваше, т.е. лъжеше, мамеше и тролеше. Причините за възникването на пакета "Мобилност" са две: историческото отношение на държави като Франция и Германия към такива държави като България и липсата на собствена национална икономика на самата България, която да създава алтернативни възможности, защото сега опцията е само една - ЕС, т.е. с чаталът на врата! А въз основа на това, евреинът спекулираше и опита да остойности въз основа на това, своят либерал-социализъм, казвайки, че пакетът "Мобилност" е вследствие "Европа на Отечествата", т.е. вследствие себичността на национализмът. Либерал-социализмът е Труп, идва времето на националният социализъм, към който Корнелия много правилно се ориентира;))) Вижте, как го формулирах: не казвам: национал-социализмът, а националният социализъм;))) Хахахахаха, еврейче, ти не знаеш с кого си играеш бре, пичлеменце;))) Ама и партийните ви ядки по места, които те подкрепят са същите празни болшевишки кратуни като бойковите селяни-народняци;)))

https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/04/06/stanishev-ne-pomni-takova-naprejenie-v-bsp-za-listite.406786

anti666 14.4.2019, 18:46
Масони и глобалисти от всички партии - обединени срещу Корнелия Нинова.
QUOTE (Сергей Яхов)
Плъзгането на БСП по посока на националистите не е печеливша стратегия

Там ги стяга чепика. Докато Тиквата преди все се оправдаваше с калпавото управление на Станишев, сега в един момент започна да го хвали като най-добрия политик от БСП. Той и единственият! Към кликата се включиха всички известни политически омрази (пардон, образи). Първанов, Миков, Гергов, Цвък-Цвък, Вагинин и още и още. Незаменимият Яхов. И какви национални интереси ще представя той? Тези на евреогейското лоби? На евреите? Тези евродепутати са пратени от българския народ, не от ЛГБТ, Израел или Украйна. Така че там трябва да отидат върли националисти, които да се борят с зъби и нокти за националните интереси на българската нация. А не удобно да си гушат по 10 хиляди евра и живеят в някаква измислена реалност.

Тази ситуация показва още веднъж масонското лого Теза (ГЕРБ/ЕНП) + Антитеза (БСП/ПЕС) = Синтеза.

anti666 15.4.2019, 16:29
Нещата се очертават да са по-дълбоки само от кариеристките амбиции на херсонския швестер. Всеки друг нормален партиец, още повече бивш председател би отстъпил, за да няма разногласия в такъв критичен момент. Но той не само че успя да разцепи висшето ръководство на БСП, но и продължава да дава интервюта и плюе по сегашния лидер Корнелия Нинова. Което навежда на мисълта, че не се води само от наранено его или кариеристични подбуди, а изпълнява активно мероприятие. А целта не е само евроизборите или партията. На такива като него не им пука дали ще разцепят или унищожат партията си. Те са там поначало, за да правят кариера чрез нея. Така го е учил тейко му, Димитър Яхов Станишев като член на ЦК на БКП.

Целта е да изкарат от равновесие Нинова, за да си направи самоотвод и махне като ръководител на БСП. За да могат да си сложат удобно масонче (а най-добре и криптоеврейче) и да възстановят антитезата на тезата. Почти е сигурно, че до 14-и май това "твърдо ядро" се надява Нинова да и писне и сама да хвърли оставка. Ако не го направи, ще и организират нов пуч, искайки й оставка.

anti666 15.4.2019, 16:35
Така че Корнелия, не им се поддавайте на играта. Те са ти направили психологическия профил и работят по тънка лайсна, бламирайки те отвътре за да те изкарат от равновесие. Много правилна стъпка е да обявиш загубата на изборите да си носят отговорността тези, които промениха избирателните списъци. Защото изборите ще бъдат загубени за БСП. След като Яков е там, нас вече не ни интересува, а този дегенерат има уникалното качество да губи. Това ще е 14-та му загуба.

И твоята политика е ясно да обявиш, че виновници за това са Станишев и компанията му и те трябва да си носят отговорността. Не сега парашутистът Петър Витанов да мрънка по ТВ-то, че видиш ли "ама не можело така. При неуспех и тя трябва да носи отговорност". Няма такива филми, копеленце! Подменихте ли изборните листи? Подменихте ги! Който го е направил, при неуспех да се маха. А неуспех е дори паритет с ГЕРБ. Българският Саракт си оттегля подкрепата, Небето си оттегля подкрепата. В тази битка ГЕРБ спечели.

Но за Корнелия Нинова и съветниците й. Няма да се отказавате и да им играеш по свирката. Те това искат! И не само бъдещето на БСП е заложено. Веднъж отстранявайки те, се възстановява статуквото на евреина Луканов от 1990-та година за теза+антитеза. БСП-СДС. БСП-ГЕРБ. А всички те са част от сатанинската синтеза, която доведоха България до погибел. Тогава вече кръговете зад ГЕРБ печелят вече стратегическа битка.
Бъдещето на България засега е в твои ръце. Носи тази отговорност и се сражавай като умайджайка.

anti666 15.4.2019, 16:45
Стореното- сторено. От него има също поука. А тя е че играта на демокрация, когато залога е голям, свършва. И започват да играят мръснишката, подло с белязани карти. Защото самата тази "демокрация" те са я измислили и винаги могат да намерят мръсници, които да подлеят вода на лидера. Защо това не става във вождистка партия като ГЕРБ? Там бащицата коли, бащицата беси. Научил го е още от бандитските години в СИК. И господарите му го знаят, затова са го сложили него, а не някой демократ със златен медал от гимназията. Виж примера с Илия Минев и неговото НДЗПЧ. Преди години на нас тук също агенти от службите се опитаха да направят пуч. Но ние нямаме претенции да сме демократи и отговорът беше много лош. Пламен Пасков сега е никой, дори за службите, които бяха инвестирали в него.

Така че... наместо да си подаваш оставка, залогът е много висок. След като се ОСЕРАТ на изборите, свикваш съвещание и всичките тези заговорници навън. Мачкаш яко, вече ги знаеш кои са! Всичките тия имат зависимости и слаби точки. Ако като жена не ти е удобно да ги атакуваш, намери си съветници да го направят. Намери си хора, които са предани на националната идея, а не кариеристи и измекяри. Които дори познават методите на шайката извътре. Няма нищо красиво във войната, но някой трябва да свърши мръсната работа. Врагът не трябва да се оставя да се прегрупира. Целта е не една битка, а крайна победа. В случая при вас тя свършва с имплозията на групировката ГЕРБ. А залогът не е само БСП.

Йордан_13 15.4.2019, 17:40
Единственият верен ход на Корнелия е да разтури "Националният съвет", да прогони Сър Гей Стани Шеф, особено след днешните му сутрешни лакърдии по телевизията и да разцепи БСП, отделяйки читавата част от нечитавата. Това трябваше да се направи по-рано, а не преди избори, за което и призовавах. БСП трябва да разбере, че раздялата с фигурите от миналото е раздяла с тогавашната си политика и възможност да прави нова такава. Защото новите партийни формации, гледам ги и никоя не става. Нека си я обвиняват във вождизъм, националсоциализъм и сталинизъм, хахахаха, а тя да си бие ГЕРБ на изборите

Политолог: БСП се разграничава от ПЕС
Иван Кръстев коментира първоначалното отсъствие на Станишев от листата

Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/04/15/politolog-bsp-se-razgranichava-ot-pes.407621?fbclid=IwAR0o8niMOY1Ccb6vQuw93dOEGnkmXA7FC01UBWByjgTJIDcgpuqQhfI-ymk#comment-newest


Гледна точка
преди 10 минути
БСП от ПЕС директно към крайно- десните екстремисти!- Нинова точно това заяви с отхвърлянето на Станишев от листата на БСП-то!
Стратег
преди 1 секунда
До Гледна точка
Това притеснява ли те? Станишев е крайно ляв екстремист;))) Толкова е ляв, че няма накъде повече;))) Напуснете БСП и Сър Гей Стани Шеф да напусне листите. Създайте си партия "Граждани за еврогейско развитие на България" и се слейте с ГЕРБ!


Анонимен
преди 59 минути
Нямам нищо против БСП,единственото от което се страхувам е,че могат да решат да ни извадят от ЕС,което ще е фатално за България,това ме тревожи най-много!

Стратег
преди 2 минути
До Анонимен
Това решение за излизане от ЕС, мога да го взема само аз, а самото излизане фактически, мога да го направя само аз. Корнелия, няма да го вземе. Просто не ми пука, нито за парите, нито за мирогледа на поколенията, които убиват децата си (като българи), като не ги учат на " Аз съм Българче", а си говорят вкъщи на английски. Така, че страхът ти е оправдан, но все пак, аз мога да подложа въпроса и на референдум "БГ Екзит";)))Никой друг в България, няма да направи това заради Българите.


Стратег
преди 0 секунди
До Нинова-какво се случ
т.е. БСП да си остане с Нинова, а да се раздели със Сър Гей Стани Шеф! Сър Гей може да отиде при старите си бойни кримки Глъвътъ и Седефчо Първанов. Там ще са добре и с другият евреин Калфин. Така ще си имате една нова, истински лява БСП. А старата можем да я преименуваме на БНП. Българска Националистическа партия,за да не е БНСП, че ви е удобна топка, такова наименование и съ прайте на селски хитреци като го тълкувате. Хахаххахаха. Абе истински се забавлявам с вас.

anti666 17.4.2019, 18:02
Херсонският плъх продължава да наглее. Нямало кой да го "изчегърта" от БСП. Всичко това се прави, за да дразни Корнелия и да я предизвикат сама да си подаде оставката. За целта, масончетата и ГЕРБ са мобилизирали и хиляди тролчета да тролят по сайтовете, а срещу нея се води мащабна медиина кампания.
Ние сме казали какво трябва да направи тя. Крайно време е да използва прерогативите, които има и да ги изрине, един по един - до един. Иначе БСП си остава другото крило на ГЕРБ в Геноцида.


Йордан_13 17.4.2019, 19:00
QUOTE (anti666 @ 17.4.2019, 21:02 )
Херсонският плъх продължава да наглее. Нямало кой да го "изчегърта" от БСП. Всичко това се прави, за да дразни Корнелия и да я предизвикат сама да си подаде оставката. За целта, масончетата и ГЕРБ са мобилизирали и хиляди тролчета да тролят по сайтовете, а срещу нея се води мащабна медиина кампания.
Ние сме казали какво трябва да направи тя. Крайно време е да използва прерогативите, които има и да ги изрине, един по един - до един. Иначе БСП си остава другото крило на ГЕРБ в Геноцида.

Ма те са десетки, ама са прости. Пишат баналности и опорни точки, нямат оригиналност. На нас, са ни нужни само две изречения, за да извадим от равновесие кликата на Сър Гея

Стратег
преди 1 секунда
Евреите никога не си отиват доброволно. Затова се раждат такива като Адолф Шикългрубер!

https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/04/17/stanishev-nikoi-ne-moje-da-me-otstrani-ot-bsp.407886

Йордан_13 17.4.2019, 19:19
Сър Гей Сатан-ишев провежда пълзящ пуч срещу Корнелия. Тънък еврейски пуч;))) Острието, с което той влезе бе тезата, че листата на Нинова е в подкрепа на ГЕРБ, когато е без него;))) С една дума, той тънко подхвърли съмнението, че Нинова е в тесни взаимоотношения с Бойко. Либят се;)))И единствено, той Сатан-ишев е гаранта, че БСП ще бие ГЕРБ. Веднага възниква въпроса: "Кога БСП със Станишев е биела ГЕРБ?" Никога. Не само. Станишев сам предаде властта на Бойо през 2014 г. Документирано изказване.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/04/17/stanishev-nikoi-ne-moje-da-me-otstrani-ot-bsp.407886#comment-newest

anti666 23.5.2019, 22:37
QUOTE
ГЕРБ използват страховете ви, за да запазят статуквото, да съсипват настоящето и да крадат бъдещето ни

Звучат ли ви познати тези слова? Не, не ги е написал Йордан, не и този път. Затова и масонът Станишев-Яков се жалеше че залитането на БСП към национализма е опасно.
Как се стигна дотам. За да говорят открито за смяна на статуквото, за това че ни управлява престъпна мафия и шайка?
Масоните Гергов и Овчаров по примера на техния брат Тиква решиха да изтикат напред една жена. Щото по-лесно се управлявала и по се подчинява. Груба грешка с нея. "Курванелия", "Импексовата курабия", "Мадам-лъжа" и т.н. Не трябваше от северозапада. Трибалите са едни от най-войнствените племена при тракобългарите. А и въпросната Курванелия е завършила със златен медал, което значи че има малко повече мозък от калинките на Тиквата.
И най-кофтито в случая е, че като жена не е член на масонска ложа, а виж е наясно със същността на бафометаджиите. Така че, давай Герго, давай ха-Тиква - пускайте СерГея на пързалката, барем успеете да и направите един вътрешен пуч.

Йордан_13 23.5.2019, 23:13
QUOTE (anti666 @ 24.5.2019, 1:37 )
QUOTE
ГЕРБ използват страховете ви, за да запазят статуквото, да съсипват настоящето и да крадат бъдещето ни

Звучат ли ви познати тези слова? Не, не ги е написал Йордан, не и този път. Затова и масонът Станишев-Яков се жалеше че залитането на БСП към национализма е опасно.
Как се стигна дотам. За да говорят открито за смяна на статуквото, за това че ни управлява престъпна мафия и шайка?
Масоните Гергов и Овчаров по примера на техния брат Тиква решиха да изтикат напред една жена. Щото по-лесно се управлявала и по се подчинява. Груба грешка с нея. "Курванелия", "Импексовата курабия", "Мадам-лъжа" и т.н. Не трябваше от северозапада. Трибалите са едни от най-войнствените племена при тракобългарите. А и въпросната Курванелия е завършила със златен медал, което значи че има малко повече мозък от калинките на Тиквата.
И най-кофтито в случая е, че като жена не е член на масонска ложа, а виж е наясно със същността на бафометаджиите. Така че, давай Герго, давай ха-Тиква - пускайте СерГея на пързалката, барем успеете да и направите един вътрешен пуч.

Е, това го е казала Корнелия Нинова, но всъщност са си мои думи, хахахахаххаха smil4341944e6b0c8.gif Има още нещо, тя е завършила училището за древни езици и култури и е зодия Козирог. Козирозите са кофти твари, признавам smil4341944e6b0c8.gif Именно в проклетията на Козирога и липсата на угодия ги прави трудни и неразбираеми за социумът. Иначе, Близнакът - Бойко е лесен: "И тако и вако" smil4341944e6b0c8.gif

Йордан_13 27.5.2019, 22:23

След 2 месеца, Бойко ще си имате пак Станишев-Тимерманс и Бойко ще спечели изборите с къде 100% от гласовете. Абе, ще даде на тоя-оня по някой процент, в зависимост от заслугата и послушанието да го играе БЗНС-то на БКП, както навремето и така, ето ви го финализирана стабилността на управлението, за 35 години напреж. Сега, малките козленца, дето скачат тука из форумите, не са живяли при такъв режим и ако да са живяли, явно са били добре и тогава;))) Или кой знае, какво им е обещано сега;))) Е, поне Нинова вече няма да е "г-жа Лъжа"; 'Г-жа Техноимпексова", ще си живее живота и ще си харчи техноимпексовите пари;))) Вервайте, вие дето мрънкахте тука из интернет за това, все едно, някой ви е обещал тия пари да бъдат дадени на вас, ще си умрете с 1ст., благодарност от Борисов в джоба!

Нинова оставка не дава, чака още месец - два и после я хвърля
Тя обаче ще се бори на равна нога с другите мераклии да оглавят БСП

Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/27/ninova-ostavka-ne-dava-chaka-oshte-mesec-dva-i-posle-ia-hvyrlia.411603#comments


До Гледна точка
Аз ще ти кажа: Корнелия е българска националистка, а не евролява. Тя по дух е такава;))) Никога няма да бъде евролява, защото характерът й не пасва на такъв вид идеология. Докато евреинът Станишев е нормално да е евроляв;)))
Гледна точка
преди 12 минути
БСП няма нищо общо с европейските социалисти! - ЕНП и ПЕС ще правят коалиция, като Тимерманс каза, че ПЕС са длъжни да осигурят стабилността на Европа от популисти и крайно десни.
Аз питам Курнела като каква се определя, като европейска социалистка или крайно дясна?
Риториката с която говори дава отговор на този въпрос!


До Гледна точка
Тя не е Путинова;))) Путин също е евреин
Гледна точка
преди 13 минути
Аз ще ти кажа: Корнелия е българска националистка, а не евролява.
Ами да излезне тогава и да каже:"Аз съм пyтинова националистка!". Да не разтяга само лакардии.Чуков, ти си един чухал, говедо! Тя не е избягала! Нинова предварително заяви, че щом Изпълнителното Бюро е върнало Станишев в листите, то носи отговорност за резултата от изборите. Истината е една, Нинова се оттегли от изборите, защото те бяха предварително загубени със Станишев! Но, щом искате Станишев и Бойко, ще получите Станишев и Бойко за 35 години напред! Затова Станишев излезе и говори той. Това е вашият бъдещ лидер, радвайте му се с 30 депутата;))) Никой няма да гласува повече за вас от широката периферия!

Боян Чуков: Кампанията на БСП - неграмотна, Борисов изпързаля Нинова
Социалистите играли некоректно към гласоподавателите

Прочети още на: https://www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/27/boian-chukov-kampaniiata-na-bsp-negramotna-borisov-izpyrzalia-ninova.411596?fbclid=IwAR2sNViZOXQRZepYnQTt-y_m5E1urKOH6wOhFUHwZetrKceOPifL6vm1ZaU#comment-newest


До Нинова палач на БСП
Първом загубата не е катастрофална, ГЕРБ имат 6 евродепутата, БСП - 5, идеята беше, БСП да победи, дори с 1 глас. С една дума, не БСП загуби, загубих аз, например, дето исках да махна Борисов чрез евроизборите;))) и всички като мен, но те не са много.
Офанзивата на ГЕРБ беше срещу нас, не срещу БСП;))) БСП дори печели, увеличава гласовете за себе си, на евроизбори. Мен евроизборите не ме интересуват, интересува ме премахването на Борисов от политиката.


Офанзивата на ГЕРБ беше срещу нас, не бе срещу БСП. БСП спечелиха от евроизборите, загубих само аз, но нали знаете, хахахаха, какво е казал Левски: "Ако печеля, печели цял народ, ако загубя - губя само мене си";))) При Борисов, не е така;))) Затова Борисов каза по Канал 1: "...такава ярост, такава омраза, играха все едно света свършва, заложиха всичко в една битка". Понякога си длъжен да го направиш, въпреки, че знаеш, че шансовете да спечелиш са никакви.Йордан_13 27.5.2019, 22:25
П. П.: Отново един шанс беше изпуснат, докато блеят. След това ама защо България загивала... защото не гледат, не виждат, не мислят...

Й. С.: Всеки чака да се сбъдне някакво предсказание;))) В това е бедата на населението на тази територия;)))

Йордан_13 28.5.2019, 16:20
Вижте сега, какво бъдеще виждам за БСП;))): Станишев начело на партията и 30 депутата;))) солидна Патерица на Борисов в управлението, не като ОП-то. И сега, хората на Бохо в БСП замезват доволно от него;))). За държавата: европейски тоталитаризъм;))) Бойхо начело за 35 години и двамата се менкат със Станишев като Путин и Медведев;))) Сегиз-тогиз идва поредният ген. секр. от Брюксел, за да си мляснат една целувка уста в уста. Девиз: "България в Европа-вечна дружба във вечна нужда";)))

Корнелия Нинова хвърли оставка като лидер на БСП
Тя ще продължи да е председател до провеждането на нов избор на лидер

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2019/05/28/korneliia-ninova-hvyrli-ostavka-kato-lider-na-bsp.411728?fbclid=IwAR3TR1QSoI_AKihS-bdtlAqTkMeOMb_ojMlaY8h41uq_vmmPWZuOuJIiq6Q#comment-newest


До Анонимен
Хората не са гербери. ще уточниш:герберите са доволни от Статуквото, защото лапат на хранилката на еврофондовете;))) Не опорочавай идеята за човека причислявайки герберът към него!Йордан_13 28.5.2019, 23:36
Не й берете гайлето на Нинова, само гледайте безплатно шоу;))) такова ГЕРБ не може да ви осигури. Баце е като розова турско-индийска сапунка, пени се едно и също при всеки епизод. Докато в БСП има и трагикомизъм, но има и драма, има и хумор и откровено еврейско вероломство. Де ще ги видите вие, тия работи, при Баце? Простият селски гризач на филии с мас?
smil3dbd4e5e7563a.gif

https://www.segabg.com/hot/korneliya-ninova-podade-ostavka-kato-predsedatel-na-bsp?page=2&fbclid=IwAR0mzX2AkD1nEzqBaGYGWAeRdQdk8eLBxGOKYSjYtFgoJ9Eow0vZfaBH-_4

anti666 27.1.2021, 12:50
Така.... след като не успяха с вътрешен преврат да махнат Корнелия Нинова и да си направят коалицийка с Герб (Щавачи), сега масонските ложи по заповед на щуката спешно отварят нов https://www.lentata.com/page_7522.html. Техните социолози помпят измислени проценти на един чалгар. В началото на еврейската Пасха "Щавачите" ще имат нужда от нова патерица. Старата е тотално дискредитирана, което признавам си бе успех за илюминати. "Националиститте", така наречените Обединени патриоти са вече в кереча. Редом с тях е ударена и самата национална идея. По този начин преди време дискредитираха монархическата идея с Техния избор на мадридския шмекер-масон.
Идеята "национализъм + монархизъм" е много опасна за тях и двата случая успяха да я дискредитират.
На Песах (4-ти април) на Боко Тиквата му трябва само минимален процент пред Корнелия. Който лесно ще го набави чрез тънки фалшификации с любимото си "Информационно обслужване". Все пак, всички ще са вперили очи в Герб, пропускайки напомпването на гласове към главния Чалгар на републиката. Веднъж Боко получил мандат за правителство, той ще го с състави с новата си патерица. След което ще имаме Режим ГЕРБ-4.
В "опозиционният" сайт на http://afera.bg/%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b8%d0%b2%d0%b0/ четем как Слави не е това, което е. Нищо че си изпусна нервите от едно нормално предложение на Корнелия да си помагат против неминуемите фалшификации по изборите. С което си показа истинското лице, защото прекрасно знае, че и гласовете за него ще бъдат напомпани. Но да видим какво пише там;
QUOTE
Слави каза едно много важно изречение, което Сашо пропусна, запенен, покрай ушите си. И това изречение бе – „а само тези избори ли са, тези избори ли са единствени?“.
Слави знае.
От тези избори ще се пръкне недоносче, наречено правителство, което я изкара половин година, я не.

Уважаема г-це Томова, Слави ще направи това, което му ЗАПОВЯДА масонското братство, в което членува. И в което е също Боко Тиквата. Ако не знаеш - чети! Ако знаеш, значи заблуждаваш!
Масонските ложи са строго пирамидални. И там "няма не искам, няма недей". Спуска се заповед отгоре и Слави, без значение какво плямпа в шоуто си трябва да я изпълни. А тя е повече от ясна. Коалиция с Герб, защото Бойко Методиев Борисов има задача да изпълнява. И тя (задачата) е спусната над нивото на местните масонски майстори.
Целта е една - да се блокира ВСЯЧЕСКИ Корнелия Нинова да стане министър-председател. Така че ГЕРБ-4 и коалиция въобще няма да бъдат недоносче. Смъртоносната задушаваща хватка над България (Статуквото) трябва да се запази. Времето до 2030 накъсява!

Йордан_13 27.1.2021, 13:35
QUOTE (anti666 @ 27.1.2021, 14:50 )
Така.... след като не успяха с вътрешен преврат да махнат Корнелия Нинова и да си направят коалицийка с Герб (Щавачи), сега масонските ложи по заповед на щуката спешно отварят нов https://www.lentata.com/page_7522.html. Техните социолози помпят измислени проценти на един чалгар. В началото на еврейската Пасха "Щавачите" ще имат нужда от нова патерица. Старата е тотално дискредитирана, което признавам си бе успех за илюминати. "Националиститте", така наречените Обединени патриоти са вече в кереча. Редом с тях е ударена и самата национална идея. По този начин преди време дискредитираха монархическата идея с Техния избор на мадридския шмекер-масон.
Идеята "национализъм + монархизъм" е много опасна за тях и двата случая успяха да я дискредитират.
В началото на Песах (4-ти април) на Боко Тиквата му трябва само минимален процент пред Корнелия. Който лесно ще го набави чрез тънки фалшификации с любимото си  "Информационно обслужване". Все пак, всички ще са вперили очи в Герб, пропускайки напомпването на гласове към главния Чалгар на републиката. Веднъж Боко получил мандат за правителство, той ще го с състави с новата си патерица. След което ще имаме Режим ГЕРБ-4.
В "опозиционният" сайт на http://afera.bg/%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b8%d0%b2%d0%b0/  четем как Слави не е това, което е. Нищо че си изпусна нервите от едно нормално предложение на Корнелия да си помагат против неминуемите фалшификации по изборите. С което си показа истинското лице, защото прекрасно знае, че и гласовете за него ще бъдат напомпани. Но да видим какво пише там;
QUOTE
Слави каза едно много важно изречение, което Сашо пропусна, запенен, покрай ушите си. И това изречение бе – „а само тези избори ли са, тези избори ли са единствени?“.
Слави знае.
От тези избори ще се пръкне недоносче, наречено правителство, което я изкара половин година, я не.

Уважаема г-це Томова, Слави ще направи това, което му ЗАПОВЯДА масонското братство, в което членува. И в което е също Боко Тиквата. Ако не знаеш - чети! Ако знаеш, значи заблуждаваш!
Масонските ложи са строго пирамидални. И там "няма не искам, няма недей". Спуска се заповед отгоре и Слави, без значение какво плямпа в шоуто си трябва да я изпълни. А тя е повече от ясна. Коалиция с Герб, защото Бойко Методиев Борисов има задача да изпълнява. И тя (задачата) е спусната над нивото на местните масонски майстори.
Целта е една - да се блокира ВСЯЧЕСКИ Корнелия Нинова да стане министър-председател. Така че ГЕРБ-4 и коалиция въобще няма да бъдат недоносче. Смъртоносната задушаваща хватка над България (Статуквото) трябва да се запази. Времето до 2030 накъсява!

Той ви показва среден пръст, вие му набийте дървен кол в задника!:-D

Протестиращи: "Ей, Боклук, на майка ти в устата, Боклук", хахахахаххаа

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0p3HivfmxGcbJpfnQNNaDFlqR3sfrZmcvJcp3SR5QM8aZ5tW5QhyP7pUk&v=okN71Gxt9J0&feature=youtu.be

ОП-то никога не са били националисти smil4334ad8a149e0.gif Нема такъв филм. Националистите, единствени, сме само ние. Останалото е набедено за нещо си, единият за цар, другият за носител на българският национализъм, но както се вижда, току-що, те са просто Боклуци! И те, наистина са такива!
Това не е компрометиране на монархията и национализмът, а прочистване от узурпаторите им.

Какво написах, днес, точно по темата, да: "Царят, койтое царят, не е царят, който е Царят!"

18j 3.2.2021, 14:11
Както е казал Иджик

По делата ще ги познаете

Тази пиеса с юдомасоните срещу корни беше голям цирк. Създадоха си теза и антитеза вътре в партията, но накрая какво стана всичките юдомасони – р.овч. герго-свинара, съргей и всички останали застанаха солидно зад корнера за да сформират синтезата. Даже вигейя този нефелник й стана зам-председател – нещо което не можеше и да мечтае в предишни конфигурации на партията макя.

В момента тече прочистване на всеки читав мат-рял от редиците, а в предстоящите листи ще се набутат само калинки и миниони на разните леви олигарси, за да може да не се чува друг глас освен гербераския. По принцип те нямат нужда от „голяма коалиция“ – напротив имат нужда от патерица на бойко и една фалшива опозиция, за което корни е идеална.Но тук искам да коментирам друго от страната на юдомасоните. Най-солидната подкрепа за корни идва от бачо ви митя иванов и два други ченгеджийски кръга, които натискат и вербуват всичко подред в полза на корни и герберестията. Кой е митя иванов – последния бос на първо главно, главатар на софийската ложа в библиотекарския т.нар. университет, донор на в. фол, бос в иманярската мафия, с една от най-значимите колекции в беге, стои плътно зад корнелия, вероятен диригент зад събитията в Ситово през изминалата година и не само. Това е реалността зад пиесите.
За тия всичките национализма и националната отговорност е една одежда, която навличат с неприязън защото знаят, че в Саракта на тях им хвърчат кратуните до космоса.
Има обаче един позитив от цялата работа. В партията – кърмилница изкристализират хора, които са и срещу юдомасоните и срещу корнелия. Това е слабостта на чефутската стратегия теза-антитеза-синтез, че след това излиза естествено антитезата на синтеза. И понеже в последните години се наложи тази тактика да се повтаря много и често – хората взеха да се усещат, да се оглеждат повече, да не прибързват с реакциите и заключенията да наблюдават процесите от страни. Така че очаквам много скоро след окончателното консолидиране на синтезата им да се срещнат изненадващо с нейната естествена антитеза без да са имали време да я поставят в зависимост. И тука Господ трябва да помогне за обединението и нанасянето на рушителни удари по режима, точно когато си мислят, че всичко е уредено.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 4.2.2021, 9:06
QUOTE (18j @ 3.2.2021, 16:11 )
Както е казал Иджик

По делата ще ги познаете

Тази пиеса с юдомасоните срещу корни беше голям цирк. Създадоха си теза и антитеза вътре в партията, но накрая какво стана всичките юдомасони – р.овч. герго-свинара, съргей и всички останали застанаха солидно зад корнера за да сформират синтезата. Даже вигейя този нефелник й стана зам-председател – нещо което не можеше и да мечтае в предишни конфигурации на партията макя.

В момента тече прочистване на всеки читав мат-рял от редиците, а в предстоящите листи ще се набутат само калинки и миниони на разните леви олигарси, за да може да не се чува друг глас освен гербераския. По принцип те нямат нужда от „голяма коалиция“ – напротив имат нужда от патерица на бойко и една фалшива опозиция, за което корни е идеална.Но тук искам да коментирам друго от страната на юдомасоните. Най-солидната подкрепа за корни идва от бачо ви митя иванов и два други ченгеджийски кръга, които натискат и вербуват всичко подред в полза на корни и герберестията. Кой е митя иванов – последния бос на първо главно, главатар на софийската ложа в библиотекарския т.нар. университет, донор на в. фол, бос в иманярската мафия, с една от най-значимите колекции в беге, стои плътно зад корнелия, вероятен диригент зад събитията в Ситово през изминалата година и не само. Това е реалността зад пиесите.
За тия всичките национализма и националната отговорност е една одежда, която навличат с неприязън защото знаят, че в Саракта на тях им хвърчат кратуните до космоса.
Има обаче един позитив от цялата работа. В партията – кърмилница изкристализират хора, които са и срещу юдомасоните и срещу корнелия. Това е слабостта на чефутската стратегия теза-антитеза-синтез, че след това излиза естествено антитезата на синтеза. И понеже в последните години се наложи тази тактика да се повтаря много и често – хората взеха да се усещат, да се оглеждат повече, да не прибързват с реакциите и заключенията да наблюдават процесите от страни. Така че очаквам много скоро след окончателното консолидиране на синтезата им да се срещнат изненадващо с нейната естествена антитеза без да са имали време да я поставят в зависимост. И тука Господ трябва да помогне за обединението и нанасянето на рушителни удари по режима, точно когато си мислят, че всичко е уредено.


smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
Митьо Гестапото.
User posted image

Доста солиден ДС кадър с доста широка и панорамна дейност. Явно е и един от създателите на "Мултигруп"

Да : Колекционерство[редактиране | редактиране на кода]
Според някои публикации Иванов и Илия Павлов регистрират през 1988 г. „МултиАрт“, предприятие („творческо-производителна кооперация“) за внос и износ на антики и произведения на изкуството.[6] Иванов отрича да е бил съдружник или служител на МултиАрт[7] и твърди, че седемте член-кооператори са Илия Павлов, Лъчезар Бояджиев, Христо Недялков, Георги Агафонов, Васил Мирчев, адвокат Николай Орешаров, и полиграфист на име Костов.[8]

Сбирката му от антични предмети е известна под името Колекция „Арес“, а от средновековни икони – Колекция „Армията на Бога“. Артефактите са собственост на Фондация „Аретè“ и Фондация „Аретè-Фол“ и са регистрирани по Закона за културното наследство от 2009 г. През годините колекциите са излагани в Националния археологически музей и Националния исторически музей, а от 2009 г. са постоянно изложени в Националния военноисторически музей в София.[9]


Най-обаче ме шпицира тва: "Към 2013 г. Иванов преподава Духовност и лидерство и Аксиология и национална сигурност в Университета по библиотекознание и информационни технологии и Психология на лидерството в Университета за национално и световно стопанство.

Духовност... smil4341944e6b0c8.gif Най ми става смешно, когато подобни кадри казват, че преподават Духовност smil4341944e6b0c8.gif Абе всичко друго, може да се преподава, но Духовността не се преподава smil4334ad8a149e0.gif

Йордан_13 4.2.2021, 9:08
Като го чета така, тоя пич подкрепя всички, Бойко, Мая Манолова.... smil4334ad8a149e0.gif

https://pik.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BC%D0%B5%D1%82-news283768.html?fb_comment_id=892485467461356_892489244127645

Йордан_13 4.2.2021, 9:17
Доста интересна личност е Митко smil3dbd4e5e7563a.gif Чиста масонерка си е той, сигурно от високите степени, като гледам така, разбиранията му за политиката и духовността, а за финансите, да не говорим. Но, определено оттук се разбира защо Манджуков тръгна да финансира некви преокти на Фол за "траките", от които реално нищо не излезе, но като гледам така, обхвата на дейността на този тип, нищо чудно ударите срещу нас да идват именно от него. Но, нема му стане играта, още отсега мога да му го кажа. Басма на таквизи, никога не требе се цепи!:karte4:

Последният началник на Шести отдел в Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия Димитър Иванов и вицеперзидент на „Мултигруп” след промените е едно от физическите лица, които са се ползвали със специални преференции за своите депозити в КТБ преди фалита.
Това стана ясно, след като Комисията по досиетата обяви днес сътрудниците на тоталитарните комунистически служби сред лицата, които са се ползвали със привилегировани лихвени условия в КТБ (решение №2-1066 от 26 септември 2017 г.).
Компания на Иванов, който е известен още като Гестапото, правят други публични фигури – оръжейният търговец Петър Маджуков, Борислав Сарандев – Стар Велик майстор на Обединената велика ложа на България и Велик Майстор на Великата ложа на Старите, Свободни и Приети зидари на България (към 2002 г.) и Михаил Михайлов – бивши медиен съветник на Софиянски, Костов, Ковачки и Кадиев.
Проверката на Комисията по досиетата засяга физически лица, на които са били предоставени привилегировани лихвени условия в отклонение от обявените от Корпоративна търговска банка условия, които прилага към своите вложители, за период от две години преди датата на неплатежоспособността ѝ 20 юни 2014 г. (съгласно списък, оповестен на интернет страницата на Фонда за гарантиране на влоговете в банките).

https://desebg.com/reshenia/3313-2017-09-26-16-07-15

18j 4.2.2021, 12:50
QUOTE (Йордан_13 @ 4.2.2021, 11:06 )Най-обаче ме шпицира тва: "Към 2013 г. Иванов преподава Духовност и лидерство и Аксиология и национална сигурност в Университета по библиотекознание и информационни технологии и Психология на лидерството в Университета за национално и световно стопанство.

Духовност... smil4341944e6b0c8.gif Най ми става смешно, когато подобни кадри казват, че преподават Духовност smil4341944e6b0c8.gif Абе всичко друго, може да се преподава, но Духовността не се преподава smil4334ad8a149e0.gif


Същия
Какво подкрепя бойко то бойко стана кмет и после задвижи партията-гроб с върховната благословия на този, тъй като по онова време той беше върховна инстанция. Под негово въздействие са преляха кадри от партията-майка и после се преляха гласове и това продължава до днес.


За Мултигруп - мултак номер 1 не е Илия Павлов а това лице.
А за духовните въпроси мисля, че има книга - докторската му дисертация за репрезентациите на Богинята Майка. Вероятно е 33а степен и то по шотландски тертип...
и други интересни неща научих, но не са за писане.
Това наричам аз команден център на дълбоката държава. В беге има още 2-3 такива със сходен профил.

За историите в Ситово, все още не мога да гарантирам, но не виждам друга вероятност. Те знаят, че има нещо в района и се чудят как да го извлекат преди да са ги завлекли дяволите.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 4.2.2021, 13:26
QUOTE (18j @ 4.2.2021, 14:50 )
QUOTE (Йордан_13 @ 4.2.2021, 11:06 )Най-обаче ме шпицира тва: "Към 2013 г. Иванов преподава Духовност и лидерство и Аксиология и национална сигурност в Университета по библиотекознание и информационни технологии и Психология на лидерството в Университета за национално и световно стопанство.

Духовност... smil4341944e6b0c8.gif Най ми става смешно, когато подобни кадри казват, че преподават Духовност smil4341944e6b0c8.gif Абе всичко друго, може да се преподава, но Духовността не се преподава smil4334ad8a149e0.gif


Същия
Какво подкрепя бойко то бойко стана кмет и после задвижи партията-гроб с върховната благословия на този, тъй като по онова време той беше върховна инстанция. Под негово въздействие са преляха кадри от партията-майка и после се преляха гласове и това продължава до днес.


За Мултигруп - мултак номер 1 не е Илия Павлов а това лице.
А за духовните въпроси мисля, че има книга - докторската му дисертация за репрезентациите на Богинята Майка. Вероятно е 33а степен и то по шотландски тертип...
и други интересни неща научих, но не са за писане.
Това наричам аз команден център на дълбоката държава. В беге има още 2-3 такива със сходен профил.

За историите в Ситово, все още не мога да гарантирам, но не виждам друга вероятност. Те знаят, че има нещо в района и се чудят как да го извлекат преди да са ги завлекли дяволите.


Тва с "Богинята Майка" си е чист Фолизъмsmil4334ad8a149e0.gif По тъп, универсалистки термин, определено не са могли да измислят. Неслучайно написах "Турун Аби Артимас". Не, че съм целял отговор на техното божемайченеsmil4334ad8a149e0.gif , но като гледам каква туморна метастаза е това в науката и всеки научен кадър е задължен да го повтори, за да бъде научно признат и общественорепрезантиран, т.е.д а получи "лайкове" си викам, добре, че съм я написал. Щото, Тенгриянството трябва да даде специфичен отговор в тази посока. Ама като гледам, освен мене, никой нема дълбочината и ерудицията да го направи. По принцип е хубаво да се пише метафизически, да се пророкура, да се бичи шаманизъм, обаче за обществеността и социумът си требе интуиция и ерудиция, за да се отговори подобаващо.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=4304

18j 4.2.2021, 18:37
QUOTE (Йордан_13 @ 4.2.2021, 11:17 )

Последният началник на Шести отдел в Шесто управление на ДС за борба с идеологическата диверсия Димитър Иванов

!!!

Тва с "Богинята Майка" си е чист Фолизъмsmil4334ad8a149e0.gif По тъп, универсалистки термин, определено не са могли да измислят. Неслучайно написах "Турун Аби Артимас". Не, че съм целял отговор на техното божемайченеsmil4334ad8a149e0.gif , но като гледам каква туморна метастаза е това в науката и всеки научен кадър е задължен да го повтори, за да бъде научно признат и общественорепрезантиран, т.е.д а получи "лайкове" си викам, добре, че съм я написал. Щото, Тенгриянството трябва да даде специфичен отговор в тази посока.

Тоя не миля, че е спирал да се занимава с борба срещу 'идеологическата диверсия' в последните 30-40 години

Въпросът е, след падането на соца кое той счита за 'водещата идеология' и кое за 'диверсия'
Защото тия утрепки от от времето на тошо се подчиняват първо на външните си господари и после на шефа на шесто, министъра на вътрешните и бае тошо. Всъщност министъра го сменят а тоя остава.. Преди господарите му са били в СССР но от 30 години ??? На кого е подчинен. Кой му вменява идеологическата линия? Защото няма да намерите да пропагандира комунизъм или социализъм, а предимно антибългаризъм. Ей такива кадруват по партиите, институциите и съществуванието им се отнася към националната сигурност, а и сигурността на всеки българин.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

anti666 8.2.2021, 18:21
Така, значи в неделя на Пасха отиваме за гъби, защото всичките са маскари. След което масонската ложа "Слънце" врътва една коалициийка ГЕРБ + "Има такава държава (Еврия)". Боко Тиквата си управлява безметежно още 4 годинки с новата патерица на ей тоя патяга;
Нинова си подава оставката, Вигенин (Станишев) поема БСП и всичко е точно.
Ние си пишем по форумите, Илюминати си печатат още тоалетни хартийки и се "борят" с ковида, Геноцидът си върви.

anti666 19.11.2021, 7:22
Логичният и тъжен край на Корнела. Така се случва, като не слуша какво говорим. Имаше своята възможност и тя започваше с кмета на община Родопи и неговия наместник в Ситово.
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=4451&st=15
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=4357&st=0
Айде в кереча!