Движение 'Воини на Тангра'
Манипулацията "Българомохамеданин"


Йордан_13 8.9.2010, 22:49
Дойде време и ние да заемем позиция по въпроса, относно цирка разиграл се с новото преброяване на населението на България, където в графата за етническа принадлежност "Други", попаднаха екзотики като "афроамериканец" и "българомохамеданин". Не знам защо, обаче, евреите разиграли този цирк, не си сложиха графа "евреин" с подграфи - "сефарад", "хазар", кроманьонец и неандерталец. За последните не е сигурно дали принадлежат на еврейската общност , но според провадийския маймун Николай Панайотов, виден "археолог", те са такива.
Та да си дойдем на думата. Въвеждането на тези графи "афроамериканец" и "българомохамеданин" едва ли е случайно и едва ли случайно става при правителството на Гроба, т.е. ГЕРБ. Не си мислете, че при предишните не е ставало. Просто тук тази политика изкристализира, доби видим образ. Политиката на сепариране на българската народност, тече с усилени темпове от 64 г., не, дори от много повече години, още след Освобождението с въвеждането на политическите партии по европейски модел. Но сепариране по етнически признак, наистина тече от последните 64 г и то като държавна политика, макар, в Конституцията да е записано,ч е "България е еднонационална държава". Де факто всички управници през тези години работиха срещу Конституцията, която те самите са гласували и приели.
Да видим, обаче, къде стои проблема с така наречените "афроамериканец". На всички е ясно, че от комунистическо време в България останаха едни мелези с черен цвят на кожата, резултат от директната политика за въвеждане на комунизъм в Африка и приемането на африкански студенти с големи ланги в България. Оказа се, обаче, че много наши гювендии харесвали големите и черни ланги и от българо-африканската дружба от "векове за векове" се пръкнаха едни мелези. И за тях, трябва графа, нали, разбирате, г-да?!
По-сложен е въпроса с така наречените "българомохамедани".
В Родопите последните години, външни за България сили, с мълчаливото и предателско съгласие на всяко едно правителство се пръкнаха три етноса - "българи", "турци" и..... "българомохамедани". Точно така. Ако искайте вервайте, според некои хора, такъв етнос има! И тази графа в преброяването не е случайна, а е резултат от лобизъм на определени кръгове, в които вероятно влизат господина от "Корпуса на мира" - Ерин Уилс и бившия посланик на СЕЩ в периода от 1987-1990 г. Сол Полански.
Тези два чифута създадоха в село Борино сдружение "Био-Б-Еко", което от своя страна създава в Борино "ИнфоЦентър-Борино", чиято дейност е:

"В ИнфоЦентър-Борино предлагаме компютърни услуги, достъп до информация от Интернет и други източници, предоставяме подробна туристическа информация за забележителностите в района Западни Родопи, местни хотели, къщи за гости и квартири и туристически трасета. В центъра е уредена етнографска изложба, представяща колорита на трите етноса живеещи в района, техният бит, култура и фолклор. Също така предлагаме произведения на местни занаятчии изработени от натурални материали".

Така, голямо ни беше изумлението, когато отидохме там, да разберем, че в България съществували три етноса: "българи, турци и... българомохамедани". Това, обясняващия се маймун там ни го обясняваше много уверено. И когато го попитахме, как не го е срам да говори глупости, той се обясни, че така им казвали да говорят.
Така, че под маската на някакви "био-културно-екологични" инициативи това сдружение всява в региона сепаратизъм и въвежда наличието на етнос "българомохамедани". Нв вярвате ли? Ми ето вижте

User posted image

Йордан_13 8.9.2010, 22:53
На банера на община Борино са снимани три девойки в уж различни носии;))) Най-десната вероятно е баш бакан българката (да се покодоша на турски), най-левата е сигур по-малко бакан българката, демек помакинята, а в средата, требва да е туркинята. Това е визията за родопското население на Сдружението "Био-Б-Еко", учредило Инфо-центъра Борино, истинско гнездо на сепаратизъм и антибългаризъм, следващо духа на глобализма и толерантността.

Йордан_13 8.9.2010, 23:02
Ето ви линкове, за да видите как под прикритието на похвални инициативи се сее сепаратизъм в България

http://www.borino.org/?act=64

http://www.borino.org/?act=113&hid=35&sid=85

А тук гювендията Мариана Коцева, гузно си подава оставката

User posted image

Кучко антибългарска, не си подавай оставката, ами умри! И преди да умреш кажи, имаш ли нещо с инфоцентъра в община Борино, имаш ли нещо общо с парите на Сол Полански или други видни чуфути. И вземи да си сложиш силикон, за да си подобриш малко "фейса", за да не си толкова грозна. Но това, няма да те направи повече българка. И накрая напусни България.
След идването на Саракта, въпросния инфоцентър в Борино ще бъде унищожен, организаторите му избесени, а чужденците ще бъдат обект на българските тайни служби, които ще оперират на чифутска територия в чужбина.
Няма не искам, няма недей, това да не ви е Тиквата и Цве, огъзени към Израел - определено не.

Сакар 9.9.2010, 1:31
Според мен (и не само) турци в България няма. Трябва да им се тегли едно хубаво генетично изследване, което веднъж завинаги да потвърди това подозрение. Че самите европейски турци от Турция са в голямата си част потомци на траките (българите) живели в мала Азия от хилядолетия. Защо хората си живеят мирно и културно по селата- ами защото са родни братя по кръв, а тя вода не става. Ето това е 'българският етнически модел'- кръвно родство и хилядолетна култура, цивилизация и Вяра Това са далеч по-силни сплотяващи фактори, които лесно преборват разделението, насаждано от късните изкуствени и манипулаторски религии като исляма и християнството.

В българската държава живеят български граждани с християнска, мюсюлманска и други вери. Това е. Турци няма. Самата идея да говорим за турци в България на мен ми вее на сепаратизъм и то такъв, който сами си причиняваме. По какъв критерий причисляваме някой за турчин? Език? Ами то и много помаци вече говорят основно турски. Дайте сами да ги зачеркнем и да им турим епитета турци. Религия? Ами и ние българите също сме приели чужда (а и вредна) религия каквато е юдеохристиянската. Колкото те са с калпава религия, толкова и ние.

Заради това наше късогледство, никой даже не обърна внимание, когато българският министър на 'културата' Рашидов се изцепи: 'аз съм турчин'. Е що за безумие е това- не българомохамеданин, не български гражданин от турски произход, а турчин... Ми като си турчин, как така си министър на българската култура- това е велик парадокс, направо можем да го регистрираме като запазена марка.

Нека не злоупотребяваме с това фалшиво понятие турци. Ясно е, че в момента е невъзможно да го премахнем, но към това трябва да се стремим. Ние трябва да им внушаваме чувство за принадлежност към великата българска цивилизация, а не да ги отритваме и сами да си създаваме пета колона на Турция у нас.

За мен в България основните етнически групи са единствено българи и цигани.

Йордан_13 9.9.2010, 10:03
Ами според мене и две етнически групи са много. Единствено графа "българи" ще оставим. Бая циган ще депортираме извън България, към ония еврейски, оп, извинявам се европейски държави, опитни в интеграцията на малцинствата.
Сорос ще им помогне. Той има 14 млрд. долара кървави пари, лично богатство, нека ги вложи за интеграция на ромите в подходящите държави. Примерно ако кихне на събрата си Саркози 1/3 от тие манги, Съркозито ще е доволен и нема да мрънка срещу циганските катуни идващи от нас. Ами Германия, ех, Германия и сега е интегрирала 8 млн. гаджали, още 500 000 сиган, бълха я ухапала. Тамън после като се събудят, ще имат доста мат'рял за сапун.
И така за нас, въпроса с етническото преброяване в България е решен. На ред е правителството на Гибона Тиква да покаже българска политическа воля и да реши въпроса;)))


iss 9.9.2010, 12:13
Случайно присъствах на откриването на този фестивал:
http://palaceofvarna.com/news.aspx?lang=bg&d=1713
Моля внимателно да се прочете за какво иде реч! smil3dbd4e7853679.gif

Беше за скрита камера от към публика и вниманието и към фестивала,но пък го отчетоха подобаващо с представянето на ромите и танца им "История на ромския народ"....от тогава переодично се опитвам да го намеря на видео за да го покажа тук...трябва да се види...трябва да се чуе...Ако някой има възможност да го открие -аз не можах да се справя.

http://video.v2.bgnes.com/view/9185

--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!

Йордан_13 9.9.2010, 12:27
И правителството на Гибона, прояви "българска политическа воля". ето му решението:

"Доц. Коцева е специалист с доказани умения и професионални качества в своята област, с авторитет в Европа и партньорските институции", е заявил Борисов, цитиран то правителствената пресслужба".

Тази била и доцент, като знам колко продажни са университетските кадри и как за пари и майка си продават, тая 101% се е продала.
Какъвто мат'ряла, такава и "държавата".

anti666 9.9.2010, 12:51
Бъдещето преброяване ще бъде само с две графи. Българин и небългарин. Толкоз! Нищо повече. Какъв ще е тоя небългарин мен малко ме касае. Ако ще рептилианец да е. Насила не можеш накара някой да се чувства българин. Тук беше споменато преди нещо много важно. Че българин не е само етнос, но и посвещение. Смятам, че дори е по-добре да се знае, че Шломо или Серьожа не са българи, отколкото по документи да се водят като такива, а вътрешно да не понасят всичко българско. Не случайно дадох за пример онази наредба от 1942г. за криптоевреите.

Затова казваме и за Царя, че трябва да бъде българин по кръв (генетично) и по дух (като самосъзнание). Нещата са елементарни. И ще бъдат направени още в началото, когато Саракта тепърва прохожда. Защото иначе пак ще се получи историята с Крумовата държава, когато печенегите са се биели в гърдите "булгар, булгар". Казано по-простичко. Ако си силен и богат - имаш много приятели. Но ако си беден и в нужда - тогава се проличава кой какъв е и колко държи на теб. С далаверите и авантата дотук. Защото дори самата националност "българин" няма да е привилегия, а отговорност. Единствено мъжката, дееспособна част от българите ще имат ОТГОВОРНОСТТА да носят оръжие и военна служба.
Иначе законите ще са еднакви за всички - българи или небългари. С тази разлика, че който небългарин не ще да спазва българските закони - шут в гъза и да ходи на майната си.

kalitko 14.9.2010, 15:49
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим? smil4334a580902ca.gif

Канатица 14.9.2010, 18:23
QUOTE (kalitko @ 14.9.2010, 15:49 )
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим?  smil4334a580902ca.gif

Малко тенденциозно си си задал въпроса. И то при положение, че ако се успокоиш малко и прочетеш постовете по-горе отново, а най-добре и повечко из форума ще разбереш. Българомохамеданите ги считаме за българи с различна религия. Както и исторически си е. Но поради пропагандната инвазия от югоизток и пълната капитулация на държавността в България те са оставени, едва ли не на произвола на съдбата. Мозъците им са промити и става само по-зле. Ако се чувстваш българин по съзнание и Дух, то няма да има проблем с двете графи. Минаха времената, за битки по форумите да убеждаваме македонци да си прочетат историята без сръбски очила. Същото и с българомохамеданите. Задължение е на всеки да си знае Родът и прозихода.
Дано съм ти подсказал малко.

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

Йордан_13 14.9.2010, 21:48
QUOTE (kalitko @ 14.9.2010, 15:49 )
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим? smil4334a580902ca.gif

204.8.156.142 US UNITED STATES MASSACHUSETTS BOSTON BOSTON UNIVERSITY
================================================================
Ти не си баш българин. По какви критерии се смяташ за такъв;)))) И смяташ ли, че като завършиш университета в Бостън в теб ще има и капка българско самосъзнание, което да ти даде право да се наречеш българин?

kalitko 15.9.2010, 0:48
.................

А вероизповеданието няма нищо общо с етноса така или иначе. smil4334acc8dd304.gif


Браво, Йордане, хакер си, разконспирира ме, няма и да се върна в тая скапана държава с тоя нихилистичен народ. smil3dbd4e5e7563a.gif Само дето въпроса ти е некоректен спрямо моя, никъде не посочвам, че се смятам за българин. smil4334a5a360a6a.gif
И в тоя дух на мисли... Не съм по-малко българин от Джон Атанасов, второ поколение американец, който националистите все си "придърпвате" към България... Ама ако е известен и успял, е щото е българин, а ако не е, е поради "загуба на българското самосъзнание", така ли? smil4341944e6b0c8.gif

anti666 15.9.2010, 6:21
QUOTE (kalitko @ 14.9.2010, 16:49 )
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим?  smil4334a580902ca.gif

К'во да правим с калитко, който е българин, ама не ще да спазва законите? smil4453a8352265e.gif Сещам се за три възможности;
а) Оставяме калитко да се разпищоли и стане мутра, а после честен бизнесмен
б) Оставяме калитко да се разпищоли и стане мутра, а после министър или съветник
в) Свием на калитко сърмите и го пратим да залесява планината под зоркия поглед на строгия, но справедлив старшина с пушка помпа smil3dbd4e5e7563a.gif

Bogatir 15.9.2010, 15:51
QUOTE (Йордан_13 @ 14.9.2010, 21:48 )
QUOTE (kalitko @ 14.9.2010, 15:49 )
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим?  smil4334a580902ca.gif

204.8.156.142 US UNITED STATES MASSACHUSETTS BOSTON BOSTON UNIVERSITY
================================================================
Ти не си баш българин. По какви критерии се смяташ за такъв;)))) И смяташ ли, че като завършиш университета в Бостън в теб ще има и капка българско самосъзнание, което да ти даде право да се наречеш българин?

Йордане поставяш некоректни въпроси. В твоя ред на мисли всеки, в случая аз ще те попитам.
Откъде знаеш, че не е баш българин? По какви критерии ти се смяташ за българин? Откъде на къде ще смяташ, че ти си по-българин от него? Защото се интересуваш повече от българската традиция и скиташ из пущинаците и излагаш на показ българските светилища ли?

Относно това, къде е завършил Калитко няма никакво значение за българския дух в него. Момчето е право в примера, който даде с Джон Атанасов. Виждал съм във форума примери с учени от български произход, които са давани за пример за българския дух, така че не разбирам с какво право се заяждате с момчето.

Колкото до анти666 с последното ти предложение се чудя кой е по-лош комунистите или такива, като теб. Бог да пази България!

anti666 15.9.2010, 18:21
Bogatir, може би не си разбрал правилно, но ние никога не сме имали претенции, че сме демократи и след време принципите на управление ще са пределно ясни. Нарушаваш ли българските закони - затвор. Но не да лежиш и мааш карти, а бачкане. При по тежки случаи - смъртна присъда. Разбирам притесненията ти за човешките права, но и женицата от Пловдив, която беше зверски заклана и изнасилена от урод с вече едно убийство също имаше права. Мога да те уверя само, че в Саракта такъв изрод отдавна да е пратен към долния свят с еднопосочен билет. Само не ми използвай клишета като комунисти, защото явно или не си чел точно какви сме ние или си тук да чекнеш. Въобще знаеш ли каква е разликата между атеист и вярващ, комунист и националист?
QUOTE
....така че не разбирам с какво право се заяждате с момчето.

Ние не се заяждаме с момчето. Ние му поизтрихме някои постинги, където си поизпусна нервите и псуваше мъничко. И най-недемократично го банирахме. Ако не ти е познат и ти липсва, поискай от Данчо да ти прати емайла му да си общувате колко сме ужасно нетолерантни. Тука нема да ти отговори повече.

Bogatir 15.9.2010, 19:51
Анти666 по-млад съм от теб, затова не искам да се заяждам с теб, защото вероятно ще сгреша. Просто не ми харесаха прибързаните ти заключения за даден човек от няколко постинга. Колкото до това, доколко съм запознат с възгледите ви, смятам че отдавна си ме виждал във форума и сам можеш да видиш датата на регистрацията ми. Смятам, че за толкова време е ясно, че ще съм разбрал вашите виждания по всичките въпроси, които изреди. И с ПОВЕЧЕТО съм съгласен, но говорейки си за толерантността, едно нещо само не ми е ясно и ще те помоля ти или Йордан евентуално да ми обясни. Говорите, че за да можем да възстановим Саракта, след Промените ни е нужна критична маса българи, с която да осъществим идеята. Как ще я съберете тази критична маса и има ли значение колко голяма ще бъде тя, за да се постигне това? Смятате ли, че ще я съберете с постоянното раздаване на банове и липсата на препратки.

Йордан_13 15.9.2010, 20:22
QUOTE (Bogatir @ 15.9.2010, 19:51 )
Анти666 по-млад съм от теб, затова не искам да се заяждам с теб, защото вероятно ще сгреша. Просто не ми харесаха прибързаните ти заключения за даден човек от няколко постинга. Колкото до това, доколко съм запознат с възгледите ви, смятам че отдавна си ме виждал във форума и сам можеш да видиш датата на регистрацията ми. Смятам, че за толкова време е ясно, че ще съм разбрал вашите виждания по всичките въпроси, които изреди. И с ПОВЕЧЕТО съм съгласен, но говорейки си за толерантността, едно нещо само не ми е ясно и ще те помоля ти или Йордан евентуално да ми обясни. Говорите, че за да можем да възстановим Саракта, след Промените ни е нужна критична маса българи, с която да осъществим идеята. Как ще я съберете тази критична маса и има ли значение колко голяма ще бъде тя, за да се постигне това? Смятате ли, че ще я съберете с постоянното раздаване на банове и липсата на препратки.

Браво, Йордане, хакер си, разконспирира ме, няма и да се върна в тая скапана държава с тоя нихилистичен народ. smil3dbd4e5e7563a.gif Само дето въпроса ти е некоректен спрямо моя, никъде не посочвам, че се смятам за българин. smil4334a5a360a6a.gif
И в тоя дух на мисли... Не съм по-малко българин от Джон Атанасов, второ поколение американец, който националистите все си "придърпвате" към България... Ама ако е известен и успял, е щото е българин, а ако не е, е поради "загуба на българското самосъзнание", така ли? smil4341944e6b0c8.gif
===================================================
Хм, ти как мислиш, момчето сам си признава, че не е баш българин. Аз какво мога да направя. "Няма да се върна в тая скапана държава и тоз нихилистичен народ". Той ще се върне, Богатирче, ама за да те управлява, и ще те управлява лошо, много лошо, толкова лошо, че ще един ден ще разбереш, защо сме му опекли, една мека, хубава и хрупкава баница. И сме го почерпили с нея.
Трябва да се радваш, че не сме подкастрили една хубава гьостерица и не сме го нагостили с нея.
Дали смятаме, че ще постигнем нещо с баници и чупене на глави. Виж, ние не разчитаме на тези, които отиват да пуснат бюлетина в урната, вервай ми, а само на будните. Защото и бюлетината може да създаде диктатура под формата на демокрация.
А на упреците към нас, че не сме човечни, мога само да кажа: ако ние не сме човечни, бъдете човечни вие, към тези, които заслужават или към всички, но после не идвайте да се оплаквате, че не са ви отговорили на човечността с човечност. Ние сме твърди, да, безкомпромисни, да, лоши - може би, но просто такива, трябва да бъдем.
Ако се правим на човечни, а не сме, не сме ли лицемери, ако говорим, без да действаме, не сме ли двуличници? Точно така.
И затова казвам на всички: ако искайте ни вярвайте, ако искате недейте, ваша си воля, но един ден, вие ще дойдете на нашето място и тогава ще разберете за правотата ни, днес.
И че на някои хора, трябва да се счупят главите, особено на тия, които подмолно и лицемерно, искат да накарат другите, да не вярват в това, което казваме или пишем.

Bogatir 15.9.2010, 21:09
Йордане, доколкото съм наясно ти си мъж на около 40-те. Калитко е момче на около 20-24 годишен студент в САЩ. Той може да ти бъде, кажи речи син. Твоята роля, като по-голям, а и като админ на този просветителски форум не е да режеш езика на децата, а да им покажеш грешките. В случая погрешното мислене. Нима ще зашлевиш шамар на сина си ако иска да да учи в чужбина или иска да следва своя собствен път, който е противоположен на твоите виждания. Ако е така, жалко за теб, защото дори и сина ти да не го покаже, той ще има някаква неприязън и ще загуби уважението си към теб. Същото става и с този син на България, който няма перспектива за нещата и вижда само върха на айсберга.
Калитко не го познавам, но познавам много такива, като него със същите виждания за страната и народа си. Демек искаш да ми кажеш да оставяме матряла да си ферментира на спокойствие, това ли е мотото на форума? Казваш ми, че момчето не е будно. Ако не беше с буден дух, щеше ли да влиза в този форум изобщо?
Сега след вашата реакция го настроихте срещу себе си и всичко написано от вас ще го приема лично и го правите симпатизант на онези от съседските форуми, като tisitova и XNET да му се промива мозъка в една "по-приятелска" атмосфера. Този форум беше по-толерантен по времето, когато влязох за първи път, защото ако бях влязъл сега, щеше и аз да си получа баницата. И аз бях на нивото на Калитко и аз бях избухлив на моменти, но много поуки си взех именно от този форум. Просто в момента вие сте блокирали тази пътека за промяна с вашата резервираност към всеки новопостъпил. Затова и много хора бяха или изгонени или сами спряха да пишат и мястото запустя. Много хора ги притеснява да си кажат мнението или да зададат въпрос. Оказа се че всеки втори във форума е агент на някоя абревиатура. Откъде имам гаранция, че и вие не сте агенти, за които основна цел е убиването на форума. Да казах си съмненията най-накрая. Теб Йордане и Анти666 ви познавам, толкова колкото и останалите стари участници от форума, които набедихте за агенти. И лично за мен откак Йордан взе "властта" форума умря, което и беше идея на враговете, които вие гонихте. Не казвам, че сте защото нямам други доказателства освен крайния резултат, който виждам в този форум.

Йордан_13 15.9.2010, 21:21
Нима ще зашлевиш шамар на сина си ако иска да да учи в чужбина или иска да следва своя собствен път, който е противоположен на твоите виждания. Ако е така, жалко за теб, защото дори и сина ти да не го покаже, той ще има някаква неприязън и ще загуби уважението си към теб.
=====================================================
Да, му зашлевям шамар и не само шамар, ще имам една специална гьостерица за побългаряване, която ще стои в ъгъла. Защото за мене България е над всичко, а не "собствен път" и други шментикапелни, глобалистични "перспективи".
Пътят е България, другото е ала-бала. Може да отиде в Русия, където иска да отиде Алки, ама не му стиска.


Йордан_13 15.9.2010, 21:26
Просто в момента вие сте блокирали тази пътека за промяна с вашата резервираност към всеки новопостъпил. Затова и много хора бяха или изгонени или сами спряха да пишат и мястото запустя. Много хора ги притеснява да си кажат мнението или да зададат въпрос. Оказа се че всеки втори във форума е агент на някоя абревиатура. Откъде имам гаранция, че и вие не сте агенти, за които основна цел е убиването на форума. Да казах си съмненията най-накрая. Теб Йордане и Анти666 ви познавам, толкова колкото и останалите стари участници от форума, които набедихте за агенти. И лично за мен откак Йордан взе "властта" форума умря, което и беше идея на враговете, които вие гонихте. Не казвам, че сте защото нямам други доказателства освен крайния резултат, който виждам в този форум.
=================================================

Ами тяхна си воля, дали искат да пишат или не. Или да изказват мнение. Така е, форума запустя, но стана много по-съдържателен, престанаха цирковете с Алки/Елтимир, на които той много държи, престанаха празните лафове и безсмислени спорове, т.е. пазара и чаршията затвори и тука е за хора будни. За празни приказки, купешки лафове, призиви за борба, която никога няма да се състои, всичко това отиде в коша. Още повече, че зад тези призиви, стоеше човек, който е нечистоплътен по същество.

Йордан_13 15.9.2010, 21:33
Те обаче искат да възстановяват Саракта, да възстановяват българската Държавност. Няма да стане. Това просто няма как да се получи. Знаете ли защо? Защото на онези им липсва човещина. Изживяват се като богове от Олимп и дори не си представят, че животът е нещо повече от обикаляне на древни светилища и снимки на камънаци.
(Елтимир)


Викаш защо му се връзвам ( на Елтимир). Виждаш къде точно удря. В ЛП ми писа, че ще направи така, никой да не ни вярва, въпреки че вече се е примирил с факта, че сайта ще си го има. Това му е стратегията. Само за сведение. Виждаш в сайта, че и онзи Богатир повтаря същите му приказки. Общо взето, за съжаление много малко хора могат да си обяснят какви ги дириш, особено ти из камънаците освен да правиш снимки.
====================================================

И сега да го сравним с твоето мнение Богатирче, смешно и жалко, и да видим кой тука е агента и изпълнява поръчка. Нима си мислиш, че ние пасем трева и не знаем кой стои зад твоите думи, които изказваш като "лично мнение".

==================================================

Просто в момента вие сте блокирали тази пътека за промяна с вашата резервираност към всеки новопостъпил. Затова и много хора бяха или изгонени или сами спряха да пишат и мястото запустя. Много хора ги притеснява да си кажат мнението или да зададат въпрос. Оказа се че всеки втори във форума е агент на някоя абревиатура. Откъде имам гаранция, че и вие не сте агенти, за които основна цел е убиването на форума. Да казах си съмненията най-накрая. Теб Йордане и Анти666 ви познавам, толкова колкото и останалите стари участници от форума, които набедихте за агенти. И лично за мен откак Йордан взе "властта" форума умря, което и беше идея на враговете, които вие гонихте. Не казвам, че сте защото нямам други доказателства освен крайния резултат, който виждам в този форум.
=================================================
Да, и ще блокираме и тебе. Харесваш ли баничките? Готвя ти един специалитет;))))


Йордан_13 15.9.2010, 21:45
Йордане, доколкото съм наясно ти си мъж на около 40-те.
==========================================
Откъде си толкова наясно? Паспорта ли си ми гледал или кръщелното свидетелство? Или това са оперативни МВР данни;)))
Искаш да разбереш кой съм и за какво се боря? Като му дойде времето ще разбереш. Тогава ще разберат ченгетата, агентите и откровените българомразци, които се пишат родолюбци. Сега не му е времето, мойто момче, не му е времето. Годините са без значение, важно е какво човек носи като предназначение. А когато това предназначение ще го изяви е, не е за ченгетата и агентите, лъжица за техните уста, да знаят кога ще е. Нима цар Ирод разбра, кога ще се роди Христос? (Извинявам се за сравнението) Не, затова изби всички младенци. Така, ще направи и Елтимир с вас, ще ви разяде душите чрез отровата на съмнението. Много ви съжалявам, но нищо не мога да направя за вас. Вие сте податливи към тази отрова. За някои тя е ликьор, за други - пикня.

anti666 15.9.2010, 22:59
QUOTE
Просто не ми харесаха прибързаните ти заключения за даден човек от няколко постинга

Аз си му казах истината, това не са заключения. Мога точно да ти обясня какво правят с НЕамериканец (май елиън-извънземно им казваха на такива като калитко) ако не спазва законите. Идват едни лоши чичковци от INS (или сега май бяха под егидата на Държавна Сигурност) и шут в гъза откъдето дошъл.
А при по-лоши провинения - негъра с пушката помпа докато маха с кирката до някой интерстейт. Кво толкова съм казал и какво e по-различното?smil3dbd4e5e7563a.gif
QUOTE
Смятате ли, че ще я съберете с постоянното раздаване на банове и липсата на препратки.

Ти последно не разбра ли вече, че за нас са по-важни тези, които само четат, а не пишат. А за препратки е смешно и да говорим. Препратки към кого? Към Чорбаджийски, Овчаров или към Бейнс не знам кой си? Бил издъхнал форума - шегаджия. Налага се да се повтарям, но нас малко ни интересува колко човека пишат. Издъхнал форум можеш да наречеш този на Атака. Нито пък някого обвиняваме за агенти - сбъркал си мястото. Тук или си Българин или не си и нямаш работа, освен ако имаш нещо по-интелигентно да казваш. Ако ти е нужна оперативна информация за хора, които НЕ пишат тук - давай направо. Играй вабанк! Няма да си първия, нито последния.
Ей го, студентчето направо си го каза - аз в тая скапана държава няма да се връщам и не съм казал, че съм българин. Ми хубаво. Като е отишъл в Амеуика и какво от това. Може и някои други да са били там. Знаеш ли, разчитаме много повече на някой, който е отишъл на Ранули и е усетил древното Му величие, отколкото на такива дето не знаят елиън-българи ли са или амеуикънс. Точно затова е и темата. Един единствен въпрос. Българин/Небългарин. Калитко сам отговори на него - оттук нататък, няма какво да обсъждаме повече. Особено след като напсува свещени за нас неща. Да си стои в Бостън и да маха бъргери. Аз на сина си за такова няма да се налага да му бия шамари, щото няма и да се налага. Ако се сещаш какво имам предвид.
За критичната маса не ни трябват много хора. Трябват ни качествени хора. И знаеш ли какво ще направим после? Желязна завеса! И без това след време България ще е пренаселена повече от необходимото. Ще си подбираме само най-доброто от доброто.

anti666 15.9.2010, 23:50
QUOTE
Минаха времената, за битки по форумите да убеждаваме македонци да си прочетат историята без сръбски очила. Същото и с българомохамеданите. Задължение е на всеки да си знае Родът и произхода.

Тук ти е написано много ясно какво искаме да кажем. Мога да допълня, че не се отнася само за българомохамедани и фиромци, ами за всички дето не знаят елиъни ли са или българи. Мина това време и стратегията в последните времена ще е съвършено различна. Нарича се така;
User posted image

Йордан_13 15.9.2010, 23:52
Калитко сам отговори на него
========================
Въобще цялата оперативна инсценировка, която се проведе тук, отново замириса на зелени чорапи;)))
Всички знаем, че едва ли, 20-25 годишен младеж, ще знае за овчарчето Калитко и неговите "подвизи". Интересно е и Богатирчо, откъде знае годинките на Калитко;))) Тази книжка за Калитко, я караха да я четем като ученици, което де факто, показва, че годинките на туй момченце, не са 20-25;))) и вероятно пише през прокси, т.е. не е в Бостън. И че си е просто ченге, не много интелигентно, защото не би си сложило толкова смешен и разконспириращ го ник. Въобще, както министрите в РБ, така и ченгетата са тройкаджии. Не могат дори да ни забавляват като хората;))))

ZdravkORr 15.9.2010, 23:57
няма нужда дори от един цял пост за да се разбере кой какъв е
2 думи стигат

Йордан_13 16.9.2010, 1:05
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7008§ionid=5&id=0001301


...Загубите за българската народност в резултат на османското нашествие от края на ХIV в. до средата на ХVI в. са огромни, при това не само поради жестокостта на това нашествие и поради масовите изселвания отвъд Дунав. Запазен до наши дни османски данъчен опис за част от населението на Силистренска и Хърсовска (Северна Добруджа) нахия (административна единица в Османската империя) от 1569 г. (Стр. Димитров, 1983) представя сравнително пълна картина на тези важни и от днешна гледна точка процеси.

Данните от данъчния опис от 1569 г. за Силистра и околните 349 селища показват решително намаляване на българското население, което е вече около ? (2140 глави на домакинства и 471 неженени), но понеже сме длъжни да отчетем непълнотата на извора, ще трябва да добавим и невключените в описа специални категории рая с особен статут. Така, макар и предположително, ще получим приблизителна стойност от 1/3 за българското население в Силистра и Силистренско през 1569 г. За пълнота ще трябва да добавим и съвсем незначителен брой еврейски (18) и цигански (12) домакинства. Основната част от българското население обитава дунавското и черноморското крайбрежие. В опустошените вътрешни земи, които и до османското нашествие са, изглежда, доста слабо населени, преобладава мюсюлманското население.

В Хърсовска нахия, пак според същия данъчен опис от 1569 г., българското население е 41%, но като се включат предположително и населението на района на Бабадаг, и специалните категории рая с особен статут, ще получим макар и слабо преобладаване на християнското население.

Острият недостиг на собствено мюсюлманско население е характерна черта на османското нашествие на Балканите. Бързият ход на това нашествие оставя без османски заселници, а първоначално дори без пълен набор османска администрация цели области. Това е причината християнското население на полуострова да бъде заето с военни повинности,

а набирането на еничарския корпус да е особено активно в първите векове на робството. Значителният дял мюсюлманско население в Добруджа по никакъв начин не може да бъде обяснен с масивен приток на такова население извън областта, тъй като всички райони в Османската империя, включително и столицата след 1453 г., страдат от остър недостиг на такова население.

Още по-невъзможно е обяснението да бъде намерено в естествения прираст на населението. Мюсюлманите в Силистра например нарастват от 410 (O. Barkan, 1943) на 1005 души, т. е. 2,5 пъти (!), за по-малко от 20 години - до 1569 г., което не може да стане и при най-старателни възпроизводствени усилия.

Отново османските данъчни описи дават отговора на загадката. Наличните исторически извори позволяват да представим процеса на ислямизация много точно за Силистра, където между средата на ХVI в. и 1569 г. се наблюдава явление, което е характерно за цяла Добруджа, изглежда. За това време 222 ислямизирани българи допълват броя на мюсюлманите в града, като нека повторим, че в началото на процеса, т. е. в средата на ХVI в., мюсюлманите са общо 410.

Още 44 са приелите исляма освободени роби, което е втората причина за огромния ръст на мюсюлманите в града за все същите двайсетина години. Тези етнически унгарци, украинци и поляци, поробени в резултат на военните походи, точно в Силистра били освободени и едновременно с това приели исляма. Така общият брой на ислямизираните християни нараства на 266, прибавени към вече посочените 410 до средата на ХVI в. Остатъкът до 1005 мюсюлмани през 1569 г. вече може да е резултат от естествен прираст и единични случаи на приток на население от вътрешните селски области или от Мала Азия.

Може у някого да възникне въпрос за това, как се отличават наскоро приелите исляма в османските регистри, а отговорът отдавна е даден. За да не се "сквернят" данъчните регистри, "невернишките" имена на бащите на наскоро обърнатите в мохамеданската вяра се означават с два много характерни и ясно различими израза - "син на Абдуллах" и "син на Абидин". По този начин преброяването на мюсюлмани от първо поколение е винаги сигурно. Обърнатите в мохамеданската вяра от второ и всяко следващо поколение не могат да бъдат различени, но като посочим пак бързия темп на ислямизация за периода средата на ХVI в. - 1569 г., със сигурност можем да предположим, че и наличните в описа от средата на ХVI в. 410 мюсюлмани в огромната си част са българи християни и освободени роби, ислямизирани след началото на ХV в., но неразличими в описите, понеже са вече второ или трето поколение. Основание за такъв извод ни дават сведенията от началото на ХVI в., когато Силистра, могъщият средновековен Дръстър, е все още с преобладаващо българско население. Началото на интензивната ислямизация, пак според османските данъчни описи, е през втората четвърт на ХVI в., когато са обърнати в мохамеданска вяра по-голямата част от тия 410 мюсюлмани, които намираме в описа от средата на ХVI в.

Процесите на ислямизация в Добруджа изглежда не се отличават особено от успоредно протичащите в останалите български земи. Взетата тук за пример Силистра е административно средище на обширна област с постоянен гарнизон от придворни на санджак-бея войски. В града се откриват "широки възможности за натиск над българите християни, за корумпиране на отделни хора, за прогресиращо въвличане в исляма на все повече българи" (Стр. Димитров, 1988). И тук всички регистрирани еничари са първо поколение мюсюлмани - Мустафа бей Абидин, Хюсеин войвода Абидин, Джафер войвода Абидин. Произходът на тези новообърнати в исляма е вече напълно ясен - жестокият кръвен данък ("Сега"/ 04.06.2009) осигурява редовно попълнение на еничарския корпус, на обслужващия корпус в дворците на османската аристокрация и на безкрайната държавна администрация.

Съвсем същата картина може да се наблюдава в Хърсово, което също избрахме за пример. В града пребивава постоянен гарнизон, който охранява крепостта и брода през Дунав. Крепостните войници (мустахфъзите) обитават отделен и ясно обособен градски квартал, което е несъмнено допълнителна форма на контрол върху всекидневния им живот. И има защо - все през същата 1569 г., която дейно използваме за пример, от общо 69 крепостни войници, 15 са "синове на Абдуллах", сиреч новообърнати в исляма първо поколение. Няма причини да предполагаме друг развой на асимилационните процеси в Хърсово освен вече посочените за Силистра.

Както навсякъде другаде по българските земи преобладаващата част от българите, приемащи исляма, правят това поради значителните данъчни облекчения ("Сега"/ 28.3.2007 и 30. 10. 2008). Пример за това е другият, освен на крепостните войници, мюсюлмански квартал в Хърсово. Там също точно половината - 36 глави на домакинства, са новообърнати в исляма от първо поколение. И тук със сигурност ще предположим, че от останалите 35 глави на домакинства (от общо 71) огромната част са българи, обърнати в исляма, второ и трето поколение, от началото на ХVI в. насетне.

Изглежда, че в Добруджа все пак може да се наблюдава една особеност. Подложеното тук на действени асимилационни процеси в условията на активен османски административен и военен натиск българско население бързо губи етническия си облик. Новородените носят характерни мюсюлмански имена, нова е празничната система, в крайна сметка се променя коренно всекидневният живот, езикът и начините на общуване. Чрез ускорена и действена ислямизация, чрез масовите изселвания, както и чрез варварския кръвен данък българската народност понася непоправими загуби в цяла Добруджа от самото начало на ХV в., чак до ХVII в., а по-ограничено - и през ХVIII-ХIХ в. В Родопите и в поречието на Места, изглежда, отсъствието на пряк и постоянен османски административен и донякъде религиозен контрол, при отсъствието на големи гарнизони и при живот в труднодостъпните планински селища не се стига до пълна загуба на българската етническа идентичност у обърнатите в исляма. Така днес българомохамеданите пазят традициите, бита и езика на дедите си и доста често българското си етническо самосъзнание въпреки религиозните различия и огромния външен политически натиск на чужди "доброжелатели".

В Добруджа в условията на постоянно наблюдение и контрол, на неотслабващ от векове османски административен натиск българското самосъзнание на обърнатите в исляма днес най-често е заличено.

Bogatir 16.9.2010, 3:55
Объркани хора много по тази болна земя. Виждам, че ви нацелих по болно място и съмненията, които имах за вас се потвърдиха. От всичко ми стана ясно, че и аз .....

Хайде на пързалката

Йордан_13 16.9.2010, 12:03
QUOTE (Bogatir @ 16.9.2010, 03:55 )
Объркани хора много по тази болна земя. Виждам, че ви нацелих по болно място и съмненията, които имах за вас се потвърдиха. От всичко ми стана ясно, че и аз .....

Хайде на пързалката

Май ние те нацелихме, по болното место, а ченгенце;)))
Да имаш нещо общо с днешната инициатива на мракобесното изьбрано от теб правителство за ограничаване на свободата в интернет пространството?

http://news.ibox.bg/material/id_678563614/#clist

Явно това, което се пише във Фейса, не се харесва на Тиквата и Цве, застрашава властта им, понеже не може българите да се сдружават свободно, без това сдружаване, да е под контрола на властта.
Да, всяко свободно пространство е опасно за властта. Затова ви казвам, не се лъжете и не ходете да гласувате,з а когото и д ае, защото така си забивате пирон в собствения си ковчег. Хората, които ще качите на власт, много бързо и много скоро, ще поискат да ви превърнат в свои роби. Кое е по-важно? Бюлетината или човека?

Явно, обаче и това, което се представя в сайта на Движението бърка в здравето на много хора. Тогава мога да им пожелая само: "Наздраве".

Йордан_13 16.9.2010, 13:54
Заради антибългарските изстъпления на Тиквата и Цве, от началото на техното управление и опитът за ройване сайта на виртуалния Саракт, осъждам на Бан доживот "Богатир". Основания: сриването на сайта след неговите постове.

anti666 16.9.2010, 18:02
QUOTE
Калитко е момче на около 20-24 годишен студент в САЩ...
Калитко не го познавам...
така че не разбирам с какво право се заяждате с момчето...

Бих искал още малко да обърна внимание на поредното мероприятие, което беше спретнато набързо. За "калитко". Появява се някакво уродче, вероятно със зелени чорапки, което чело-недочело почва да псува. Но забележете - не псува админа или мен, защото на нас ни е през оная работа. Псува ИДЕИТЕ ни. Което е вече свято и за подобно, ако сега се разминава само с бан, в истинския Саракт ответният отговор ще е смазващ. Псувните бяха насочени към самия Саракт и ... към свещената http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/P7100108.JPG. Която ние тук я изписваме с главна буква. Защото за нас това е Светая светих. Да си позволи такова нещо или се е наджвакал с ганджа или е някакъв дългоноско. Аналогът е изродчето да псува Светия Дух в православието. Какво си докарва само с тия приказки - след време ще го усети. Но не за него ми е думата. Понеже е някакъв, изпълзял като хлебарка от тоалетната чиния, бързо бива изхвърлен обратно с дръпване на казанчето.
По-интересна е реакцията на участник с 170 постинга тук. Повечето от които, дори и да не са нещо особено, все пак са съвсем нормални. Ясно е, че след като bogatir е регистриран от 2 години, би следвало да е поне малко наясно доколко свята за нас е думата Оренда. Но не! С безгранична и неестествена наглост биваме обвинени в комунизъм. Тоест, атеизъм. Само за туй, че не допускаме някакви гадове да се гаврят със свещени за нас символи. Още оттук почват парадоксите...

anti666 16.9.2010, 18:20
В историята на Движението е имало нееднократно опити на копои (или група такива) да се инфилтрират. Подходът е стандартен като и при други свободни сайтове с влияние над обществото. Пускат интересни постинги, демонстрират съпричастност към идеите и накрая, след като биват активирани, създават интриги/разединение или директно прилапват контрола над съответното свободно пространство и то вече се омирисва на зелени чорапки. Защо обаче при нас не им успява стратегията? По-простата причина, че тук имат работа със съвършенно различен вид хора. Които освен силна интуиция, поназнайват малко и от психология. Същата, която ушевците докато си чешат ушите им преподават в Института по криминална психология на МВР. Да започнем с това, че всеки човек си има стил на писане. Определени думички, пунктуация, начин на изразяване. В конкретика няма да задълбавам, но така усетихме поне няколко агента (или някой, използващ профилите им). Само защото заместителите им все някога се изтърват с друга терминология или откровена тафталогия.
Типичен е горния пример. От една страна този, който се крие зад участника bogatir, ни обяснява на колко години е некои си "калитко" и къде точно учи, а от друга страна твърди, че не го познава. Да допуснем, че са се запознали по лп от сайта или се знаят още отпреди. Тогава второто твърдение
QUOTE
калитко не го познавам
е неистина (лъжа). А след като е лъжа - следва бан. Ясно е, че няма как да са се запознали току-що, защото "калитко" е регистриран отвчера и едва ли по пощата на сайта ще дава на първия срещнат участник лична информация. Който пък "случайно" ще е съпричастен с неговите въжделения.
Съвсем ясно е, че това е подгответно отпреди активно мероприятие с обичайната цел. Колко сме нетолерантни и как хората се страхуват от нас да пишат, за да не им се скараме smil4341944e6b0c8.gif
Ясно е, че колкото и постинга да помпи някой с мисия тук, рано или късно следва активация за изпълнение на поставените задачи. Затова му и казват ушевците "активно мероприятие". И тук вече почват издънките. В един момент по съвсем тривиален повод се започва нелогично за страничен наблюдател поведение като горното. Съвсем ясно е, че всеки - ама абсолютно всеки, ако си позволи да плюе по нашите Идеи и особено да псува Орендата - ще бъде баниран на момента, без значение колко постинга има. И всеки, който следи сайта над 2 години и има 170 съобщения трябва да е наясно каква ще е реакцията на админа в такава ситуация. Нямаме нищо против, ако се пробват с открит и интелигентен диспут, но да се появи нещо от нищото и да псува свещена за нас символика - не е познал! Така е и така ще бъде занапред.

Пиша го това обстойно, защото сме в Крайните времена. И след време тази политика оттук ще бъде директно пренесена в управлението на държавата. От виртуалния в реалния Саракт.

anti666 17.9.2010, 23:02
QUOTE
...И лично за мен откак Йордан взе "властта" форума умря, което и беше идея на враговете, които вие гонихте. Не казвам, че сте защото нямам други доказателства освен крайния резултат, който виждам в този форум. smil4334a3ebd31a5.gif
Ето го и отговора на Движението;
QUOTE
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=1630&st=30#entry39929
И ако това не е достатъчно, ето и още;
QUOTE
ХХ.9.2010
Група: Потребители
Съобщения: Х
Дата на регистриране: Х.ХХ.ХХХХ
Привет
Как мога да се включа в Движението и каква е абонаментната такса ?

И знаете ли bogatir-чета, калитковчета и прочее, що тъй? Щото досега в познанството си с така мразения от вас админ, веднъж не съм го видял да е послъгал или подвел за нещо. Ако някой знае такъв случай - да си сложи ръка на сърцето и да го каже.
Бях писал нещо и преди, ама кой да го чете. Живеем в крайните времена. Небето НЕ търпи повече лъжи и манипулации. Компромиси за такива няма, няма и да има. Тръгнеш ли по тоя път - извиненията не се приемат повече. Ама бил съм се заблудил, ама не съм разбрал! Като не си сигурен, ще поемеш дъх и ще помислиш няколко пъти какво ще кажеш. Щото насреща не са ти робите на НСР, а горди и свободни Българи.

anti666 17.9.2010, 23:35
И малко суха статистика. Към 00.32 часа, 18.09.2010;
QUOTE
Воини на Тангра;
509 Гости, 1 потребители 0 Анонимни потребители
Вестник Атака;
11 Гости, 0 Потребители
Хнет;
42 Гости, 6 Потребители
Tisitova.com;
Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани, 0 скрити и 1 гости

anti666 24.10.2010, 18:18
QUOTE
И сега да го сравним с твоето мнение Богатирче, смешно и жалко, и да видим кой тука е агента и изпълнява поръчка. Нима си мислиш, че ние пасем трева и не знаем кой стои зад твоите думи, които изказваш като "лично мнение".

Нещата днес се поизясниха след някои проверки по айпитата. Оказва се, че лицето bogatir е писало от едно и също айпи като Спас Атанасов Минков от Русе, подвизаващ се тук с профили като einjerjer, einherjer1, 2, 3, sabazii и кой знае колко още други. Най-вероятно е едно и също лице.
Спас Минков е известен форумен манипулатор, добър познат на Елтимир и бившия админ Севар, за който Елтимир пише следното;
QUOTE
Взе неговото приятелче Спас Атанасов Минков от Русе и почнаха да атакуват Севар. Чупиха му прозорците, пикаха му пред вратата, заплашваха го с пистолет, докато хазяина му не го изгони от квартирата. Същевременно в Интернет, предимно в дир.бг тези двамцата пускаха всякакви измислици и гнусотии от наше име. Имам снимки на техните писания, предчувствах, че ще дойде момент, когато ще бъдат нужни. Мисля, че моментът дойде и аз няма да се поколебая да ги извадя на бял свят. Включително писанията, в които се гавреха с паметта на мъртвия баща на Севар. Не е за подминаване и отношението им към Тенгрианството: „Нагъл, глупав, недорасъл фашизоиден елемент; с една дума – ТЕНГРИАНИН – почитател на свитата на Елтимир и Йоло Денев. Жалко изпражнение на маймуноподобните и придошли заедно с Чингиз хан, Атила и др.” Написано е от Спас Минков – Сабазий. Безумието продължи до 25 септември 2005 година, когато получих служебно писмо от администрацията на дир.бг, в което ми поднасяха своите извинения. Писмото бе публикувано и в техния сайт. Пазя го и ще го приложа и него. Та в същото писмо се казваше, че Спас Минков – Сабазий е писал от мое име. По-точно бе водил диалози със себе си под два ника, като единият ник бил с моето име и псевдоним. Целта на занятието бе цялата гнусотия да бъде използвана като доказателствен материал в съдебното дело срещу мен.

Само заради това;
"Нагъл, глупав, недорасъл фашизоиден елемент; с една дума – ТЕНГРИАНИН – почитател на свитата на Елтимир и Йоло Денев. Жалко изпражнение на маймуноподобните и придошли заедно с Чингиз хан, Атила и др."
Einherjer - Bogatir го уредихме с вечен бан. И всичките му онлайн разклонения също.