Движение 'Воини на Тангра'
Какво се случи в Копривщица?


Махайра 20.3.2020, 23:42
Какво се случи в Копривщица?


"Гонят собственика от дома му, за да настанят там неканения гостенин. Отчаяние обхваща българина.
Но Пределът е скоро. Верните на Тангра ще Го призоват.
И Тангра ще отвърне!
Бъдете готови да чуете страшния гръм на Неговия Отговор!" - из "Краят на тайните"
Случи се, каквото трябваше да се случи. Лично аз го очаквах. Писах за тези, тогава още предстоящи събития преди години. Позволявам си да се спра отново на темата. Няколко изречения от официалните новини:
"Смерч като торнадо опустоши Копривщица
Цяла гора е отнесена от стихията, каквато тук не помнят и старците
Вековни борове начупени като кибритени клечки.
от ТУРСКО не помнят такъв ураган
Днес пътувах и минах през градчето. Никога не искам да видя повече такова нещо, а камо ли да го преживея. Най - радостното е, че няма жертви."
Някога, през 1876 година именно в Копривщица пукнала първата пушка на Априлското въстание. Днес ние допуснахме отново да ни поробят, този път без пушка да пукне. Чуждоплеменна, ненавиждаща всичко Българско сган тъпче свещената ни земя и унищожава народа ни. Ние се спотайваме. Беше редно, беше нормално, очаквано беше самата земя Българска да реагира. Беше напълно естествено Българският Бог да даде своя предупредителен изстрел. Ето, това се случи в Копривщица.
Но помнете, че то беше само едно кротко предупреждение, нищо повече. Не се ли надигнем срещу еврейско-турско циганското робство, не се ли освободим, ще дочакаме същинските Събития!

Махайра 21.3.2020, 0:01
„Не се ли надигнем срещу еврейско-турско циганското робство, не се ли освободим, ще дочакаме същинските Събития!"

Започна десетилетието 2020-2030 и евреите бързат с нашата ликвидация. Но Тангра ще отвърне и ще стане страшно! Идва месец маѝ и си мисля, че маѝ няма да ни се разминат Събитията. Ако и датата е вярна, евреите и цялата юдеизирана сган трябва много да се стреснат.

Прави впечатление, че земята българска е подозрително спокоѝна, а около нас се тресе от месеци.

Махайра 21.3.2020, 2:49
Чета Гешев и се сещам за ''Кръгове''.

Гешев иска радикални мерки: Времето ни изтича!
Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/20/geshev-iska-radikalni-merki-vremeto-ni-izticha.442928


КРЪГОВЕ

''Житейският ритъм е нарушен. Населението изоставя обичайните си занимания. Множество от разгневени хора залива улици и площади. Масовите размирици са потушени безжалостно. Външният вид и функционалното устройство на полицейските машини съответства на показания срок - ще се започне през 2020 година и ще завърши десет години по-късно. Горко на отреклите се от първото си име! Противобългарските дни ги поглъщат. Тълпи от бягащи хора. Премазани тела. Огромни претъпкани автобуси заминават незнайно накъде. Върху покривите им е натрупан багаж. Из пропастите горят останки от машини. Горят и домовете. Стърчат почернели комини и опушени греди, по клоните се веят дрипи. В сградите зеят зловещи дупки. Играчки и мебели са се превърнали в кал. Мечтите са изпотъпкани. Дъждове мият мърсотията и я отнасят. Военни патрули разстрелват мародерите на място, а броят на погромите не намалява. Лежат непогребани трупове. Мазета и скривалища се пълнят със стока, после собствениците бягат, смесват се с останалите бежанци. Миризма на гнило, остра воня на горяло, кръв залива сажди и въглени. Тъжен маг стои сред опожарената си стая. Върху главата му пада мокър сняг. Танцуват цифрите 20-30, извиват се в спирала, под тях изскачат 20-20. Двете двойки числа се въртят все по-бързо, магът стои неподвижен. Той гледа изхода, единственият изход, излетял във вид на мръсен пушек, изсипал се по купчинките смет, покрили пода, стичащ се покрай стените заедно с топящия се сняг. И ръкописите понякога горят.''


Житеѝският ритъм наистина се наруши. Но пък нещата могат да се развият и по друг начин. Може на онези наистина да им изтече времето, а ние да продължим. Небето ще реши, а не слузестата прослоѝка известна като ''политици''. На Борисов може да му се наложи да воюва на нови фронтове. Маѝ няма да мине само с едната чума.

Махайра 22.3.2020, 1:09
Елтимир Тертер прокле евреина Борисов. Разгневената тълпа ще го ликвидира. Значи освен счупена икономика, ще имаме и счупен премиер. После счупено правителство, счупен парламент. И така докато счупим юдаизма с помощта на Тангра.

anti666 22.3.2020, 15:14
QUOTE (Махайра @ 22.3.2020, 5:09 )
Елтимир Тертер прокле евреина Борисов. Разгневената тълпа ще го ликвидира. Значи освен счупена икономика, ще имаме и счупен премиер. После счупено правителство, счупен парламент. И така докато счупим юдаизма с помощта на Тангра.

И на мен Елтимир ми го е казвал много пъти това негово видение. Но с добавката, че ще има и кръв по площадите. Тоест, Хунтата няма да се сдаде мирно.

Ние им предлагаме да си отидат в мир, но Те още не могат да схванат (или повярват) какво се случва.

А ние от години писахме за това време, когато отвън НЯМА да има помощ, защото ще са заети за собственото си оцеляване и именно тогава (сега) е момента националистите да си върнем България.. Тангра ни го поднесе на тепсия, но нищо не правим. За съжаление, за толкова години даже структури като БНС се разпаднаха, да не говорим за Движението. И вина имат много хора тук, щото всеки най-знае и най-може.

Е..дъното още не е стигнато. Нали знаете че има и план Б. Данчо ви го обясни в темата за столицата на Еврия, но той е брутален. Така да се каже “крайното решение”.

Махайра 23.3.2020, 23:11
''щото всеки най-знае и най-може.''

Това е страхотно, наистина страхотно, както би казал Тръмп. Де да бях и аз като вас. Сега остава да се съберете и да измислите нещо. А свинщината винаги е проваляла хората. Тя съществува във форума много преди да се регистрирам. Не осъждам никого, но щом не се постигна обединение за толкова години, та сега ли ще стане, когато щраусовото яѝце е опрело отзад. Но пък може и да се получи, щом дори и животните които не се понасят, в студеното време се събират на едно място да се греят. А ние все пак сме хора и би трябвало да се разберем.

Аз претенции нямам, но по някои въпроси няма да отстъпя. Казах какво мисля преди време. Подходих възможно наѝ-деликатно и видях вашата реакция. Желаете да умра и се заканвате. Ето така се разпадат нещата. Не желая да споря с вас. Със сигурност не и сега. Не мразя никого, но е жалко, че се пропиляха години и потенциал на много хора.

''Е..дъното още не е стигнато. Нали знаете че има и план Б. Данчо ви го обясни в темата за столицата на Еврия, но той е брутален. Така да се каже “крайното решение”.''

Темата я пуснах точно затова. Времето на план А изтече. В началото на прехода е трябвало да стане. Доѝде времето на план Б.

Елтимир много пъти е посочвал предупрежденията които ни отправя Небето и явно времето за тях свърши. В текстовете си тоѝ пише за голям катаклизъм, коѝто щял да обедини нацията. Предавам думите му по памет. Преди известно време от няколко места научих, че ще се случи.

И не случаѝно споменавам месец маѝ. Очаква се силно земетресение на 6 маѝ. Небето може и да се смили над нас, може да отложи удара за друг ден и дори месец, но все някога ще стане заради геноцида над българите, заради спотаѝването и безразличието на много хора. Ще се случват неща които ще докоснат всички. И те вече започнаха да се случват. А датата въобще не е случаѝна. Ти като тенгрианин знаеш Св. Георги на коя Сила в Тенгрианството съответства. Главният ипостас на Тангра има различни имена, но ще се спра само на едно - Арес, богът на воѝната. Българите сега Го наричаме ''Крали Марко'', буквално ''Цар Слънце''. Става въпрос за Добрият, Слънчевият Бог. Темата е огромна и не искам да се отклонявам. Мисълта ми е, че евреите искат воѝна и ще си я получат. Равините без съмнение ще разберат.

Онзи ден имаше земетресение в Гърция, в историческата област Епир. Земята на древнобългарското племе граѝки, носещо името на Ден Грее. Вчера в Хърватия, която носи името на слънчевия бог Хор. Пък името Загреб напомня на името Загреѝ. България също носи името на Ден Грее, затова дедите ни са я наричали Саракт. Има върху какво да се замислим.

Има и нещо много интересно, което преди време ми разказа един познат: ''Разбрах и за още един любопитен случай в последните години. По селата, а сигурно и в градовете гробари са най-вече циганите. Погребват загиващия български народ. Много символично. Починала една българка и някой взел та казал, че все българи умират, а няма ли най-после и циганин да умре. И един от циганите се изрепчил, че няма да умре докато не погребе всички българи. Отишли същия ден на гробищата да копаят гроба. На циганина който щял да погребва всички българи му става лошо и умира. Буквално който копае гроб другиму, сам пада в него.''

Омразата ще ги погуби. Сега си спомнете предупрежденията на Елтимир, че предстоят безпрецедентни пропадания на земята. Има град - вече няма град, има маала - вече няма маала. Както е умрял един циганин, така може да умрат и много наведнъж.

Георги-НЗ 24.3.2020, 13:48
Няма да коментирам първата част на поста на Махайра, но последната относно пропаданията ме подсети да спомена, че Елтимир е казвал, че в крайните времена ще има запалвания на хора. Овъглени и изпепелени. Необяснимо с нищо овъглявания. Дори беше пуснал снимки на случили се вече такива неща с реални хора.
И онова което предупреди бе, че ще бъде изпепелена зловредната енергия на този свят и когато някаква част от човек излъчва такава енергия - тази част ще бъде изгорена. Затова призоваваше да не се таи зло и омраза, да няма злоба защото такива тела с такава енергия ще бъдат овъглени.

Така казваше.

А относно пропаданията и сега има пропадания предимно из Америките.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!

anti666 25.3.2020, 4:11
Аз пък ще го коментирам, защото виждам, че авторът на темата е решил че конкретно визирам него. А това не е така. Не е само той! Специално си направих труда да погледна в търсачката кога сме му искали смъртта, така и не намерих нищо. Ако авторът е така любезен, да покаже къде точно.
Но не за това ми е думата. За последните 15 години национализма като организирана форма на съпротива срещу Геноцида бе заличен. Не малка заслуга имаше агента от ДС Волен Сидеров с Атака. Наскоро Шалом чрез Гешев се опитаха да поставят извън закона и БНС, само чумата им попречи. Движение “Воини на Тангра” никога не е било казионно и не сме имали претенции за масовка. Ние никога не сме били част от техния закон, за да ни поставят извън него. Но факт е, че в този момент Небето ни дава на тепсия уникална възможност. Отвън не могат да се намесят, а вътре са толкова уплашени, че един тюмен (батальон) мотивирани и снаряжени националисти щяхме да направим Хунтата кривогледа.
QUOTE (Махейра)
Де да бях и аз като вас. Сега остава да се съберете и да измислите нещо

Ами когато трябваше го направихме. И знаеш ли колко хора бяхме там, способни да носим оръжие? Трима, словом и цифром. Едно 80% от българите тук не са чували думата субординация. И все повече намаляват. Когато канът ти каже “сбор” зарязваш всичко и отиваш. Не задаваш въпроси. Колко хора помагат тук на движението, дори в най-елементарен план като логистична, финансова или интелектуална помощ? Десетина, не повече. Мъжът, писал преди мен, е един от тях. Другите къде са? Няма ги. Но преди план Б, който за мен не е добра алтернатива, има план А. И от нас зависи дали ще се осъществи. Така че няма какво да се засягате! Още не е късно за реални действия, а не вой по фейсбука.