Движение 'Воини на Тангра'
Аерозолен геноцид над България


Канатица 13.12.2011, 17:33
Напоследък се наблюдава засилена дейност по изпълнение на Ротшилдовския план 2030. За запознатите няма нужда от пространни обяснения. Освен опитите да се отрови житницата на България паралелно върви тровенето ни с т.нар. химически следи (chemtrails), oставяни от самолети над небето на България. Особеното при тези следи е, че те не изчезват както кондензационните следи от реактивните двигатели на самолетите, а остават в небето часове след това като се разширяват и превръщат в облаци. Тези следи обикновено се простират на огромна площ от хорисозон до хоризонт. Кондензационните след изчезват няколко десетки секунди по-късно. Според проучвания, проведени в СЕЩ се пръска с етилен дибромид, алуминий, бариев оксид и др. И трите основни вещества са силно токсични за човека и природата.
QUOTE
Властниците казват, че пръскат с токсични вещества от самолети заради глобалното затопляне. Това е лукавство защото:

    * Вещества като микрочастици алуминий, барий, стронций и други са силно токсични, а някои от тях са и радиоактивни!
    * Пръска се предимно там, където медии и политици са под контрола на финансовата олигархия.
    * Токсичните вещества предизвикват алцхаймер/малоумие, запушване на кръвоносните съдове, белодробни заболявания, рак и ред други много сериозни болести!
    * Пръскането с тези вещества убива живата природа и остава да вирее само ГМО, устойчиво на алуминий. Такива ГМО има вече създадени. Убивайки горите и естествената природна среда, няма кой да абсорбира парниковите газове!
    * Слоя метални микрочастици отразява двустранно лъчите. Доказано аерозолите повишават температурата на приземния слой.
    * Заради металните прахове горските пожари стават с все по-колосални последици и много трудно се гасят!
    * Кампанията по разпръскване се води от години, но ефекта е противопоказен. Не се наблюдава намаление на средните температури като цяло.
    * По въздуха се разпръсват и огромен брой вируси, бактерии, гъбични спори и други ултрамодерни биологични агенти, които предизвикват навсякъде по света грипни и друг вид епидемии! После с рекламираните за целта ваксини, проблемите на пациента се увеличават, вместо да намаляват. По данни от Интернет, в тях има вещества, предизвикващи дори и безплодие!
    * Разпръскването с десетилетия на безумно много милиони тонове в атмосферата на вещества, които се натрупват и не се разграждат води човечеството до неминуема гибел!
    * Разпръскването на тези вещества доказано намалява валежите, задържайки влагата в горните слоеве на атмосферата.
    * Пръскането по небето на огромно количество метален прах изисква и колосален разход на гориво. Което естествено подпомага глобалното затопляне.
    * Огромните финансови разходи, ако се вложат в залесяване, енергийна ефективност и нови технологии биха довели до чудеса. Отделно, където се крият от хората високоефективни технологии, като управляемия термоядрен синтез например. Неговото прилагане би решило много проблеми на човечеството при по-малък разход за инвестиции и съответно много по-малък риск радиоактивно замърсяване (в сравнение със сегашните ядрени централи).

По същество chemtrails са перфектен геноцид, от който ще се спасят не богатите, а тези с глава на раменете си. И „елита”, който управлява процеса разбира се. Какво ядем, пием и дори дишаме става изключителен проблем. В един от филмите за chemtrails се казва: „това е свободна езда върху нашите правнуци”. Искате ли да спре тази необявена война срещу всички нас? Няма как, първо хората трябва да осъзнаят какво се случа и каква е цената, която плащат за бездействието си…

Няма по-силна идея от тази, на която и е дошло времето. Да спрем този геноцид!

http://chemtrail.hit.bg/index.html

Важни документални филми по темата:
Aerosol Crimes / Аерозолни престъпления (може да изтеглите
http://zamunda.net/details.php?id=222657&hit=1)
What in the World Are They Spraying? / С какво ни пръскат (може да гледате във http://vbox7.com/collection:1154503)

Ето нагледно видео от София: http://vbox7.com/play:5dd1cd1c76

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

Георги-НЗ 13.12.2011, 20:10
Ако бяхме директно геноцидирани като Палестина - за такива терористични действия щеше да има сваляне на американски самолети примерно чрез руската система Игла.
Тоест минава самолет , на някой селянин ( например на мене smil3dbd4e5e7563a.gif ) му кефне и му пусне ракета от ръчната установка.
Мисля, че е време противниците на Америка да почнат да ни снабдяват нелегално с такива преносими системи. Ние после сами ще се оправяме срещу химическия терор над нас. Срещу нас се води война и всички средства са оправдани.
Ето какво е тази система:

http://www.youtube.com/watch?v=06bddzLs54s

После да търсят що паднал самолета и дали не си е заслужил падането.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!

Канатица 30.5.2012, 20:20
От блога на Елтимир:
QUOTE
Според наблюдатели политическите безредици в Русия, зачестилите самоубийства на деца и тийнейджъри и други негативни явления в страната може да са резултат от целенасоченото въздействие на определени сили върху психиката на руснаците. Някои могат да се надсмеят над поредната конспиративна теория, но солидни научни изследвания не изключват тази възможност (виж книгата на издателство РАСПЕР "ТАЙНИТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО”).
Там ние запознахме читателите със същността на проекта HAARP, разположен на Аляска, във военната база Гакон. Според официални данни тази установка изучава свойствата на северните полярни сияния. Фактически HAARP е гигантски излъчвател на свърхвисоки честоти, чиято обща мощност надвишава слънчевото излъчване в СВЧ-диапазона.
Неофициални източници посочват сумата от 25 милиарда долара, която струва HAARP. Наблюдател на проекта е DARPA- една от най-секретните агенции в Пентагона. Части морска пехота и комплекси за ПВО отбраняват внимателно установката. Открити източници отдавна посочват, че HAARP не само може да влияе на природните явления, но и върху психиката на хората.
Преди известно време беше повредена междупланетната станция "Фобос-Грунт”. Шефът на "Роскосмос” – Владимир Поповкин, заяви, че върху апарата е въздействано отвън. Вицепрезидентът на Академията на инженерните науки Юрий Кубарев посочи, че причината станцията да излезе от строя могат да бъдат попадналите в орбитата й изкуствени плазмоиди. Според видни учени "загряването на плазмата в йоносферата” е дело само на HAARP.
След като беше провалена мисията на "Фобос-Грунт”, в Русия избухнаха демонстрации на опозицията във връзка с миналите избори за Държавната дума и предстоящите президентски избори на 4 март 2012 г. Политически явления от такъв характер се наблюдават и в други страни.
Най-тревожното събитие в Русия през последните седмици беше големият брой самоубили се деца, без да имат сериозна причина да го извършат. А детската психика е особено неустойчива...
В Русия настъпиха и природни катаклизми. През 2009 г. над Москва се простря огромен облак, който беше определен като аномалия на времето. През 2010 г. аномалната жега би всички рекорди през последните 130 години...
Според военни специалисти днес американците разглеждат климатичното и психотронното оръжие като смяна на ядреното – бившето оръжие за масово унищожение...
Друг възможен метод за психическо въздействие са т.нар. химиотрасета. В небето често се наблюдават странни следи от самолети, които са по-широки от обикновените кондензационни "пътеки” и са отдалечени. Според конспиролози такива следи остават след като самолетите разпръснат различни химикали. Терминът "химиотрасе” беше въведен от директора на Руската уфологична изследователска станция RUFORS Николай Суботин, който пръв разбра проблема.
Обикновените кондензационни следи изчезват за няколко минути, а химиотрасетата се разширяват и с времето се превръщат в перести облаци.
Понякога на небето се вижда цяла решетка. След образуването на тези трасета на земята се откриват соли на бария и алуминия, полимерни влакна, торий , силициев карбид и различни вещества от органичен произход; хората, които се намират в зоната на въздействието, усещат дискомфорт и ниско самочувствие. Теоретично самолетите могат да разпръскват вещества, които влияят на психиката на хората.
Специалистите по авиация засега отричат този факт. Те посочват, че върху образуването на авиотрасетата може да влияе времето. В САЩ трасетата минават основно край паралелите и меридианите и ако природните условия пречат на следите бързо да се разсеят, на небето действително се появява решетка. Следите, които хората приемат за авиотрасе, могат да бъдат изхвърлени от предприятията газове. Освен това разпръскването на химикали от многокилометрова височина е крайно неефективно – просто веществата няма да стигнат до целите си...
Така че няма стопроцентови доказателства за това, че американските специални служби се опитват да въздействат на руснаците. Има само отделни предположения...


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

Сакар 31.5.2012, 10:00
QUOTE (Канатица @ 13.12.2011, 19:33 )
Особеното при тези следи е, че те не изчезват както кондензационните следи от реактивните двигатели на самолетите, а остават в небето часове след това като се разширяват и превръщат в облаци. Тези следи обикновено се простират на огромна площ от хоризонт до хоризонт. Кондензационните следи изчезват няколко десетки секунди по-късно.

Ето какво заснех от хола на един приятел в Пловдив, у когото бях на гости преди два месеца.

Обърнете внимание на бързо изчезващата следа от движещия се в момента самолет на някои от снимките и сравнете с останалите следи, които сигурно са висели там от часове, разпухнали, сякаш искат да изпълнят цялото Небе... точно, както го е описал Канатица.

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image

User posted image


Публикувам толкова много снимки, до втръсване, белким им просветне на 'трезвите' и 'разсъдливите', дето се надсмиват над 'конспирациите'. Не вярвате на очите си, нали, само на Тиквите от телевизора...?

Ами тогава – Мрете безропотно, рая!

balh 16.10.2012, 14:44
Тук над Ямбол също пръскат гадовете . Прави впечатление ,че не е всеки ден , и че обикновено 1-2 часа преди залез почват . На следващата сутрин следите изчезват чак към обяд ,но вече са се разтлали и хората ги мислят за обикновени облаци . На 10 км от града се намира авиобаза Безмер в селото със същото име ,забелязва се че направлението на полетите винаги е североизток - югозапад . С други думи всеки път или идват от Турция или отиват на там.Та си мисля че пилотите и самолетите са явно едни и същи ,военни разбира се . Излитат от Турция ,минават през Ямбол/Безмер и отиват на североизток ,ако не правят малък завой към Стара Загора и после Пловдив. Преди време във форума излезе информацията че мутрата Борисов е предал небето ни на Турската ВВС ,дали вместо турци обаче не прилитат американци от турските им бази там.Явно военните бази в България им служат като наземен контрол.Като прелетят през страната ни може би кацат в Босна ,почиват 24 часа и после обратно.Каквото и да си пишем тук ,обаче на мен ми прави впечатление че на който и човек да обърна внимание за пръскането,на никой не му пука ! Хората са дотолкова смачкани и обезверени че ако не става дума за ПАРИ ,НЕ ТИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ. Все едно това горе не е върху техните глави! Що за хора? "Биг Брадър" и "Сделка или не" са по важни ,оттам черпят и "култура" . Колко ли много ни обича ТАНГРА , след като още ни оставя да тънем в бездействие докато се съсипва творението му . Лошите градинари стопанина ги гони от градината си !

18j 19.10.2012, 11:42
Много е страшно това което се случва, но е успокоително че нещата около този проблем се раздвижват. Групата във фейсбук, която разпространява информация по проблема е с 10 000 участника. Протестите засега са малобройни, но броя на протестиращите се разраства.

искам да вметна едно пояснение: ако се възмущавате сурово от следите в небето - радвайте се че не живеете в така мечтаната западна европа. В Брюксел - градът-еталон за про-европейски настроените стадни животни явно си има начислена цяла ескадрила, която излиза в уречения ден и час (почти всеки ден, почти по всяко време) и пръска мащабно, всичките заедно, а не както при нас на ивици. До 30 минути след началото на химическата атака - небето на столицата на Европейския съюз е на решетка - както я виждаме по най-грозните снимки из нета. Същото е в Милано - превъзнесената столица на модата, подобно е положението и в други европейски градове, като Стокхолм, Копенхаген, Амстердам...
И какво - някой ше седне да ми хвали европейците и обществата, които конструират... Зомбита, братко, непоправими олигофрени. Гледа как го тровят и изобщо не си задава въпроса какво се случва. Чудно е дали изобщо виждат нещо друго освен носа си. Тъпаци. Европейци. Ако това е човека, в който искат да се превърна - благодаря! Ще гласувам 100 пъти от 100 - против членството ми в ЕС и НАТО!

Хубавата новина е, че в Испания - една от държавите, която е критикувана, че се намира на "опашката" на ЕС, приблизително където сме и ние - хората се усетили, започнали да задават въпроси, после да се събират по площади и улици, да протестират и изведнъж: химическите атаки спрели! Просто ей така!

Защо? Защото те не могат да си позволят и един отговор да стигне до хората. Явно това което правят е до такава степен уродливо, че дори повдигането на въпросите нанася съкрушителен удар върху проекта им.

Затова не спирайте - питайте, събирайте се, организирайте се и заедно предприемайте действия. Съберете се пред кабинета на кмета ви, питайте го какви са тия самолети дето пръскат над полетата и населените места. Питайте го - той да пита в гражданска защита и институциите в София. И не му позволявайте да ви баламосват. Разликата между следите от изгорели газове и химическите следи е огромна. Първите не стоят в небето по цял ден! Щом ги забележите - започвайте да питате институциите какво се случва! Звънете на телефон 112 за да сигнализирате за химическа атака. Звънете на авиодиспечерите с настояване да сменят маршрутите на самолетите да не летят над градовете. Изобщо не бива да ви интересуват техните лъжи! Ние разполагаме с факти. Във фейсбук вече циркулират патентите за тези пръскания, които са с цел "инжинеринг на климата". Обаче като ги питаш какво пръскат - те не могат да си позволят да отговорят!
Те не могат да си позволят дори да стане ясно от чия флотилия са тези самолети които ежедневно атакуват с химикали населените места из цяла европа.

Нали си давате сметка, че това са престъпления срещу човечеството. А за тия престъпления, международния трибунал издава смъртни присъди! Те организаторите на това тровене и без това са осъдени на смърт - от Вселенските закони. Но ние можем да приближим изпълнението на присъдата им само ако надигнем глава и започнем да питаме и не спираме докато не получим обратно нашето си синьо небе!

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

18j 19.10.2012, 11:49


Информация за предстоящи протести срещу химическите следи:

За чисто небе !
5.11.2012 г.-18.00

Места на протеста:
-София - пилоните на НДК ,
-Пловдив - Площад централен,
-Варна - Козирката на централния варненски площад,
-Бургас - БСУ ,
-В.Търново - пред общината,
-Благоевград - пред общината,
-Плевен - пред общината,
-Стара Загора - пред общината
-Сливен - пред общината.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Елтимир 8.3.2013, 11:36
Мъглата, с която ни ръсят
За втори път го виждам, няма как да сбъркам. Излизам рано сутринта и гледам, че ръми. Някакъв много, ама много ситен дъжд. Едва се забелязва, ама се забелязва. Асфалтът обаче сух. Вгледах се внимателно, никаква влага. Някой изглежда е почнал да ни пръска с нещо ново.

Вървя по улицата и все същото ръмене. През последните дни изобщо не съм излизал от къщи, преди това бях доста болен и изобщо не ми беше до никакви излизания. Вчера се почувствах по-добре и поработих. Нормално прекарани дни. А на мен не ми е добре. Усещам слабост, отпадналост. Вие ми се свят. Срещнах няколко познати, поздравихме се. Усмихват се, ама усмивката им някак пресилена. Виждам, че и те не се чувстват добре. Дали не е от ръсенето? Спомних си думите от стара телевизионна пиеса: „Кой да ти каже, а и смееш ли да попиташ?”

Аз смея! И питам тези боклуци политиците. На кого сте дали разрешение да ме ръси и с какво ме ръси той? Ако сте дали разрешение, вие сте не за затвора, а за бесилката. Като съучастници в геноцид. Ако пък не сте давали разрешение, а си траете, вие сте национални предатели и сте за разстрел. Ако пък не знаете за никакво ръсене, ако те си ръсят, а вие не подозирате за това, значи сте идиоти и сте за психиатрично лечение. Не политици, ами чеп за зеле не става от вас!

С какво ни полива това гадно самолетче? Или ще ми отговорят, че следата е инверсионна?

--------------------

Елтимир 8.3.2013, 11:37
Ще ми се и вие всички да попитате същото. Ако ние почнем да се надпреварваме да питаме, все някой от тях ще отговори. Не за друго, не защото у политиците ще проговори съвестта им. Те съвест нямат. Все някой ще отговори, защото освен алчни свине, освен тъпи нищожества, политиците са невероятни страхливци. Все някой ще се уплаши и ще си признае. Изборът е или ние да разгоним политическата мъгла, или да позволим на оная мъгла, падаща от небето върху нас да ни унищожи.

Кой е тоя и с какво право ще полива някаква смрад върху главата ми? Кой е тоя, който лети над мен и ме трови?

--------------------

Елтимир 8.3.2013, 11:38
Та да почнем да ги питаме, какво ще кажете? Или ще предпочетете следващата снимка да представлява света, в който вашите деца и внуци ще съществуват?

--------------------

Махайра 9.3.2013, 18:54
Щом хората не се чувстват добре и земеделската продукция загнива, значи има отрова в нея. Не знаем точно каква или какви, но има, за това и споменах в бившия сайт на Елтимир за фирми като Монсанто, че няма как да не участват. Те са свързани с правителствата на САЩ и имат поръчки от тях, мултимилиардери са, но едва ли произвеждат детски играчки. Във Виетнам се вижда какво са правили. Но пелената на небето се образува от сухия лед, който използват според мен. Постепенно се натрупват облаците и накрая всичко пада върху главите ни и в почвата.

Петър. 31.3.2013, 12:16
В Русе и околноните села пръскат постоянно.Направил съм няколко видео клипа на тези химически следи оставяни от самолетите.Като започнах да правя клипа, небете беше чисто и слънцето грееше.След 30 минути слънцето се скри от тези изкуствено направени облаци, и съвсем логично след засенчването му времето се влоши.

Елтимир, къде да да поставяме въпросите си?

Моля някой админ да смени псевдонимът ми на български език,понеже след като се регнах разбрах,че може и на родният език : вулгаров

--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

balh 31.3.2013, 12:47
Сега е точно времето най-много да пръскат гадовете. Хем все още е променливо времето и хората се баламосват че "баба Марта " била такава , хем сега цъфтят много растения и пчелите се събудиха да опрашват. Иди им обяснявай на оскотелите псевдо хора че това горе в небето не са облаци . Ако пък тръгнеш да обясняваш как не е нормален въобще този студ за месец март съвсем не ще ти повярват. Как да им се обясни че само до преди 1000 години климата е бил много по-топъл . Преди хилядолетие дори и Гренландия е нямало целогодишно сняг , бил е целия остров пасища ! Хората загубиха паметта на предците си . Скъса се връзката между поколенията . Докато врагът ни пази своите античовешки традиции и предприема вековни кампании за конкретни цели срещу човечеството.

Елтимир 31.3.2013, 13:01
"Елтимир, къде да да поставяме въпросите си?"
Тоя форум май остана последната, макар и виртуална свободна територия. В моя сайт имам наложени ограничения. Даже аз, като Админ не мога да пускам коментари. Не мога да пускам и книги. Май ми спряха и кореспонденцията в пощите по някакъв начин. И в личен план ме блокираха. Операцията на жена ми ни съсипа. Но това е положението. Трябва да държим докато можем.

--------------------

Петър. 31.3.2013, 13:03
Ефекта на всякакви официалните източници за масова информация.Не се учудвай щом един мой приятел ми каза нещо от сорта : "Ако има нещо,ще го показат по телевизията".Съвсем нормално е да те помислят най-малкото за странен.Това с времето не го знаех...интересно.Може ли да споделиш още информация?

--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

Елтимир 31.3.2013, 13:12
На нищо официално бива да се вярва. Тези идиоти ни казват, че не бива да вярваме на онова, което виждаме с очите си. Тук, над Ботевград на няколко пъти виждах особено дебели, плътни и тъмни следи. Апаратчето беше у жена ми, не успях да ги снимам последния път. А предишните снимки ги изтриха евреите заедно със сайтовете ми.

--------------------

Петър. 31.3.2013, 13:20
QUOTE (Елтимир @ 31.3.2013, 15:12 )
На нищо официално бива да се вярва. Тези идиоти ни казват, че не бива да вярваме на онова, което виждаме с очите си. Тук, над Ботевград на няколко пъти виждах особено дебели, плътни и тъмни следи. Апаратчето беше у жена ми, не успях да ги снимам последния път. А предишните снимки ги изтриха евреите заедно със сайтовете ми.

Точно днес за 2 часа самолет прелетя на около километър от домът ми,и на много ниска височина,поне 9-10 пъти.Понеже небете е мъгливо (защо ли?) не мога да забележа дали има следи,както многобройните други пъти,които съм виждал и заснемал.

Четох форума преди да се регистрирам.Явно си преживял много.Така е и с мен и съм почти убеден,че има намеси на психотронно оръжие.А да попитам компютъра не е ли вид такова оръжие?

--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

balh 31.3.2013, 13:31
Информацията я има вавсякъде дори и по телевизията , но гадове действат по метода "игла в купа сено". Способни са цял ден да те занимават с лигавите простотии от типа на "кралското английско семейство " , а в същото време да пуснат в най - негледаемото време само за две минути информация за младо семейство решено да живее като истинските хора някъде в планинско село. Врагът по някаква причина не може да крие истината на 100 % , но може да я предава с каквато си интерпретация пожелае , в каквито количества иска. Например десетилетия наред ни проглушават ушите за глобалното затопляне , цели кампании разгръщат. Пак по същото време тук там се "изтърват" и допускат част от истината да стигне до хората : че около век преди 1000 година е било доста по-топло , а само след 200 години в северна Франция е бил кучешки студ. Такава рязка промяна само за 300 години няма как да се обясни с думите че "човека" е виновен , както сега баламосват . За това казвам че връзката между поколенията е много важна .Ето например традицията повелява да се режат лозята на Трифон зарезан 14.02 , само че кой луд човек в днешно време ще го направи това още февруари ? Но традицията си казва своето , къде е разминаването ? Като се наблегне на подобно несъответствие почват манипулаторите да баламосват със смени на календарите , ама това било сам някакъв ритуал и всякакви ала бала тъпотии . За това унищожават културата и традициите на народите , за да нямат те памет ! Като нямат памет много по-лесно ги контролират .

Елтимир 31.3.2013, 13:43
Истината е много по-страшна. Правят планетата Земя непригодна за сегашните биологични видове. А за кого я подготвят? Нещата са простички, но трябва малко логика. Пуснах доста факти, подкрепени с доказателства. Изтриха ми сайтовете. После пуснах част от нещата тук. Удариха и тоя форум. Не знам какво да кажа. Доказателствата ще им избодат очите, а почти никой не вярва. Ако някой има интерес, нека види първите страници в сайта ми:
http://eltimir.ovo.bg/
Сега не съм във форма да пиша. Случилото се с жена ми се оказа твърде жесток удар.

--------------------

x2012x 31.3.2013, 17:51
Истината наистина е страшна и никога няма да ни я кажат в медиите . Ударът е пряко върху човека и е нанесен . Пръскат ни и умират пчеличките , а това означава ,че няма да има реколта и ще трябва да рупаме камъне. Нужна е намеса , и то веднага ! Утре може вече да е късно !

anti666 31.3.2013, 19:31
"Небето като от коприна - това е моята родина"
Детска песничка от някога....

Този процес се нарича тераформация. Искам да отбележа, че не всички страни по света участват в този чудовищен проект. Някои, които са го подписали си мислят, че се прави за да предпази планетата от Огнения вятър. Той така или иначе ще дойде. Слънчевият Бог няма да търпи дълго това положение. Но много малко хора са наясно с какво точно пръскат и какви са страничните ефекти от това.
Аз мога само да кажа, че съм бил в някои от тези страни и там небето наистина си е като от коприна. И облаците бели и пухкави. Така, както съм го запомнил от деството си. И хората много по-малко боледуват. Нито пък климата е толкова нестабилен.Преди време, като излязох за известно време от републиката на Злото тръгнах с тежък грип и пресипнало гърло, въпреки силната ми имуннна система. За времето, когато бях в страна, незасегната от тераформацията (плюс съпровождащата бактериологична обработка с патогени) - нито един път не се разболях.

Проблемът е, че в този глобален свят сме като скачени съдове. Изродите добре са предценили, че даже някои страни да не участват няма да промени като цяло резултата. Това се отнася и за тези, които си мислят че като се скрият по планините ще се спасят. Да отложат "тераформацията" може и временно да стане десетилетие или две. А после?...

Решението е вече не в бягството и спасение по отделно. Ние българите сме планирани за изтребление поради едни древни предсказания. Това е ясно. Но тераформацията се отнася за цялата планета. И то трябва да бъде спряно в глобален мащаб. Смятам, че вече не е по силите на хората. Има една-единствена възможност и спасение. А то е в Огнения вятър... Аз не виждам друг начин.

Канатица 15.4.2013, 11:00
Едно интересно видео по темата, част от него с думи от известния автор Стамен Стаменов: https://www.youtube.com/watch?v=bP704kpouQ0

А тук много добре се вижда как пилота към 1:00 минута от клипа спира "кондензационните" си следи ( според официалните източници), а самолета продължава полета си. Според автора кондензационните следи от процеса на горене се извеждат към върха на крилата на самолетите.
https://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

Елтимир 15.4.2013, 12:10
В старите ми сайтове, които евреите унищожиха имаше много публикации по темата. Това, което ще кажа пак е невероятно, но е истина. Има прекалено много факти и доказателства. Една чужда раса се стреми да направи Земята непригодна за живот за населяващите я сега биологични видове и да я направи пригодна за себе си. Тяхната планета умира и те са избрали да се заселят тук. Не са точно от Космоса, от друго измерение са. Куриозното е, че точно в България бе открит скелет на един от тях. А дотогава всички твърдяха, че това са легенди и фантазии. Евреите са само техен инструмент, но не осъзнават, че служейки на тази кауза те също са обречени. А са им обещали безсмъртие...

--------------------

Йордан_13 15.4.2013, 12:27
Най-лощшото е,ч е България е подложена на тераформиране. Вс еоще има някаква надежда. Вчера, като бяхме на праисторическото селище край село Върхари, Момчилградско, една овца се оагни пред нас. Оагни се сред остатъците от древното селище, което обаче е напълно ликвидирано от строящия се магистрален път, който трябвало да ни свърже с Малякия. Това е символ, но дали е символ, че Българите ще оцелеят или че в територията ще продължат да се раждат овце, скоро ще разберем.

Teres 22.5.2013, 14:39
Една интересна снимка от космоса, направена от командир Хадфийлд, който наскоро се завърна на Земята от МКС. Снимката е на небето над Сан Франциско, а облачетата - ние си ги познаваме.
Относно това, което пише Елтимир малко по-нагоре - преди около две седмици в небето над Никопол се появи самолет, която пръскаше от едното крило бяла субстанция, а от другото - черна. Снимах го, но в момента нямам възможност да публикувам снимката.

18j 26.5.2013, 8:01
За черните хим. следи чух наскоро. Май ускоряват плана. Въпреки че пръскат по-рядко може би пръскат по-концентирана съставка. Друг номер е че са започнали да преминават по два-по-три на веднъж, което за мен си е бойна формация. Снимайте ги и задавайте въпроси на институциите нищо че са проституции. Небето е наше и ние сме Негови и никой няма право да ни го отнема. А и много силен довод е фактът че и Швеция и Германия вече признаха за тези самолети.

Но по-интересна ми стана друга версия която чух наскоро: може би затова са понамалили интензитета на пръскането защото слънчевите изригвания които зачестиха и изобщо силното слънце разшрява твърде много субстанцията с която пръскат и всъщност тя се разпада. Така че няма смисъл да се изпълнява това скъпо начинание в подобни природни условия. Явно Елтимир беше прав че ако поискаме помощ от Другаде ще я получим, срещу тази инициатива на нечовеците. Знам че аз я искам и знам че повечето ми познати вече са забелязали и не са доволни от пръскането. Явно критичната бройка хора които се бунтуват и го изявяват открито е достигната и сега Други сили са се захванали да парират този нечовешки план.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Елтимир 26.5.2013, 11:19
Ами нека си кажем нещата направо. Това е операция на песоглавците за промяна на климата на Земята. Предвижда се да загинат всички биологични видове, обитаващи земната суша. Ционистите си въобразяват, че ще бъдат превърнати в едни от тях и даже ще станат безсмъртни. Илюзия! Но Помощ има и ще има. Стига ние да покажем готовност за Съпротива. Не за нас, а за нашите деца и внуци. Аз съм си накрая и за себе си нищо не искам. Нито слава, нито постове. Но искам внучето ми да живее. Вярвам, че това е нормално.
Още не мога да кажа всичко, но знайте, че има едни, които унищожиха огромните метеорити, насочени към Земята. Те трябваше да докарат опустошения, но това не се случи. Десетки метеорити бяха унищожени високо в атмосферата и това не бе извършено от хора. Това вече са доказани факти. Ние не сме сами. Самата Земя също почна да реагира. Американските бази ще бъдат унищожени. Циганското гадно племе също ще загине. Ние обаче ще претърпим също огромни поражения. Но вярвайте в Победата, за дойде тя! И нека Тангра винаги бъде с нас!

--------------------

Teres 26.5.2013, 11:54
Ето за това говоря:

Сакар 28.5.2013, 23:13
Израелското учение в небето над България логично доведе до много нови съобщения за хим. следи над градове в Тракия. Днес след 19.00 ч. ниско над центъра на Пловдив е прелетял пътнически самолет, а през целия ден небето е било нашарено от следите.

Имам и снимки на кемтрейловете, но явно пак има проблеми със сайта и галерията и не мога да ги кача засега.

Марин 29.5.2013, 9:53
След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах! Мнозина се питат от къде се взе това нещо. За химически следи не са слушали, защото оскотителните медии като бтв, най-много да кажат, че това е измислица на някакви луди. Вчерашните мрежи в небето над Пловдивско не съм си ги измислил аз. И други "непосветени" са ги забелязали. Просто нямаше как да не бъдат забелязани, цял ден не се спряха цивилизованите извратеняци! А днес небето просто го няма, има някаква пушилка горе. И да не ми дърдорят боклучавите медии, както миналата година, че прахоляка бил заради пясъчни бури в Сахара!

Махайра 29.5.2013, 15:03
''След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах''

Много точно определение - ''ХИМИЧЕСКА АТАКА''. Води се воѝна, нас ни атакуват и това трябва да го е разбрал вече, всеки. Иначе, химическите оръжия били забранени...
Черните следи съм ги виждал също. Интересно ми е сега какво ще кажат за тях специалистите твърдящи, че това след самолетите е водна пара и нищо друго. Може би е от изгорелата гарнитура или лошо гориво. smil3dbd4e5e7563a.gif Хаѝде да ги видим знаещите, които не дават дума да се каже за смъртоносния коктеѝл, коѝто го изсипват върху нас.

Това е коментар на участник в бившия първи саѝт на Елтимир във връзка с хим. следи:

''smile Много си весел, Oberon! smile
Надявам се може да ми дадеш отговор на следните нялоко въпроса:
1. През януари над града, в който се намирам в момента валя сняг - чист, бял... Вечерта със светкавица направих няколко снимки. Заранта в 10:30 се "излюпих" и излезнах навънка. Гледам и не вярвам ушите си wink :
снега покрит с черна пелерина... Направихме изследване в лабораторията на болницата - майка ми беше там лаборант - весело ми стана като ми казаха отговора по телефона: "Стронций, Барий, Алуминий, Магнезий, Живак и други";
2. Преди няколко дни пак занесох вода, взета от капчука. Получи се утайка - около 1 пръст. Интересното е, че елементите са пак подобни.
От къде тези елементи, дошли на селото ми? Толкова е чисто, а тази и предната зима ужас - такова нещо!
п.п. Хвани и попрочети малко! Вече никой не отрича това, дори и най-големите невярващи. Над селото ми се пада един от коридорите - броил съл по 2873 полета на денонощие над селото. Съжалявам, но най-натоварения трафик преди 2010-та са били около 63-69 самолета (В ДЕНОНОЩИЕ!)''


Нека да попитаме управниците защо се ЗАСЯВАТ ОБЛАЦИ целогодишно и навсякъде, когато градушки има само в определен период през годината и то не навсякъде? Един простичък въпрос, като за политици. Нищо повече.

Елтимир 29.5.2013, 15:17
QUOTE (oldgreatbg @ 29.5.2013, 12:53 )
След вчерашната химическа атака, днес тук всичко е покрито с прах! Мнозина се питат от къде се взе това нещо. За химически следи не са слушали, защото оскотителните медии като бтв, най-много да кажат, че това е измислица на някакви луди. Вчерашните мрежи в небето над Пловдивско не съм си ги измислил аз. И други "непосветени" са ги забелязали. Просто нямаше как да не бъдат забелязани, цял ден не се спряха цивилизованите извратеняци! А днес небето просто го няма, има някаква пушилка горе. И да не ми дърдорят боклучавите медии, както миналата година, че прахоляка бил заради пясъчни бури в Сахара!

Тук черти почти няма, само вчера видях една дебела бяла черта в източна посока. Обикновено ръсеха на запад от Ботевград, точно над Балкана. Но небето от доста време насам е белезникаво. Няма го вече онова ярко синьо небе от моето детство. И забелязвам, че птиците са някак тревожни. Промениха и продължават да променят атмосферата ни, това е. А като писах преди време, че нощем при ясно време почти не се виждат звезди, някои ми се подиграха. Но това са факти, от които не можем да избягаме.
Може би тоя проблем е най-сериозният, пред който сме изправени, но малцина го осъзнават. За жалост.

--------------------

Елтимир 29.5.2013, 15:36
Сещам се и още нещо. До миналата година по това време на терасата беше истинска напаст от оси и мравки. Мравките влизаха и по стаите и се чудехме как да се отървем от тях. А внучето не смеехме да го пуснем на терасата да не го ухапе някоя оса. Досега тая години не съм видял нито оси, нито мравки. Не че много обичам тези насекоми, само ни създаваха проблеми. Но това е част от земната екосфера. За изчезването на пчелите се писа доста, да не повтарям написаното. Според мен положението наистина е много тревожно и трябва ние всички да надигнем глас.

--------------------

Сакар 29.5.2013, 18:11
Исках да покажа тук хронологията на израелската химическа атака над Пловдив, вчера, 28.05.2013 г., но за съжаление не мога да качвам снимки нито в галерията, нито директно тук, в темата. Мога да постна текст, но когато сложа и снимки, системата отказва да го публикува. Чудя се дали само при мен е проблемът. Затова ги качвам в докс.бг и ще помоля някой, който има възможност, да ги качи директно тук в темата:

http://dox.bg/files/dw?a=4409f471ec

Снимките са от 07:40 сутринта и 19:40 вечерта. На вечерните се вижда ясно как следите се разпръскват по-бързо от обикновеното и само в промеждутъка на 10-ина минути вече се бяха образували огромни перести облаци. Поради изключително мощното пръскане вчера, днес небето над Пловдив целия ден е с необичаен мътно бял цвят както и оldgreatbg посочи. Облаци няма, но няма и синьо небе. Дори силният вятър през целия ден не успя да издуха химичния коктейл и небето и досега е с цвят, който не бих могъл да определя.
Елтимире, небето не винаги е с тоя помиен цвят, но в дни след мощна химическа атака (все пак не пръскат всеки ден) небето е точно такова, каквото го описваш и ти – всичко друго, но не и синьо.

Марин 29.5.2013, 18:40
Това беше може би най-интензивното пръскане, което съм наблюдавал, откакто започна този "феномен", още преди години. Скоро след като пропаднахме в НАТО. Само за няколко часа преди обяд, небето почти навсякъде побеля. Продължиха през целия ден, а вечерта имаше вече образувани тъмни облаци. Освен пчелите изглежда, че започват да измират и други насекоми. Миналата година реколтата беше болна, както никога досега или изобщо нямаше такава. Официозите успокояват населението със "сахарски пясъци". Немало никаква опасност.

Елтимир 29.5.2013, 19:32
Не са сахарски пясъци. Това са ледове от Антарктида. А пясъците са от Атлантида.
Ей, докога ще ни залъгват с измислици? Толкова снимки имаме. Толкова филми излязоха. Време е да почнем да задаваме въпросите си на висок глас. Политиците, тая сбирщина от дегенерати няма да отговорят, но все някакъв резултат ще има. Наш дълг е да разкажем на всички какво се върши. И да покажем, че не ни е страх да питаме.

--------------------

anti666 30.5.2013, 7:49
QUOTE
Но по-интересна ми стана друга версия която чух наскоро: може би затова са понамалили интензитета на пръскането защото слънчевите изригвания които зачестиха и изобщо силното слънце разшрява твърде много субстанцията с която пръскат и всъщност тя се разпада. Така че няма смисъл да се изпълнява това скъпо начинание в подобни природни условия

И аз мога да го потвърдя, защото следя всеки ден какво е положението в Небето ни. И мога да кажа, че над Предбалкана и централна северна България напоследък изчезнаха. Нито пък има "сахарски пясък". Безупречно синьо небе и никакви химследи, каквито вижах редовно миналата година. Така е от вече от няколко месеца. Доколкото ми известно, договора от Киото изтече и много държави отказаха да го преподписват. Особено тайните договорки, явно са решили че като е минал декември 2012 и пиковата слънчева активност няма опасност от Огнения вятър.

Относно тези черни дири, това си е вече директна химическа атака. Интересно и какво ги дирят израелски цистерни В707. Ако те идват от Богобория заради учението, би трябвало да захождат от югоизток и да кацат директно на летището до Пловдив. Дори и да са имали технически проблем, на тях им се осигурява приоритетно кацане. Много странна история е това. Още повече, че именно този тип самолети е най-използвания за химследите. Просто резервоарите им наместо с керосин се пълнят с химикалите, които трябва да изсипват в атмосферата и се прави преоборудване за да се сложат диспенсерите (пръскачките).. Информация и снимки на такива самолети има в изобилие в нета. Очевидци твърдят около Калофер и Павел баня, че са видели и черна следа да излиза от крилата на тия нископрелитащи самолети миналия ден. Ако не е аварирал двигател, тогава....

Елтимир 30.5.2013, 8:05
Да, над Северна България чертите малко се поразредиха. Небето тук обаче продължава да е белезникаво, а не синьо. Само че мен особено ме тревожи директното включване на Изсраел в ръсенето. Да не забравяме, че именно ционистите са най-верните роби на онези, които искат да променят земната атмосфера.
И още нещо странно. Над Северна България пръсканията намаляха, ама над Южна се увеличиха. Тая сутрин си зададох въпроса дали това няма връзка с факта, че именно в Южна България се намира Бялата Врата, от която зависи съдбата на цялата планета Земя?
Според мен нещата са много тревожни и изискват активност от страна на възможно най-голям брой българи. А също заклеймяване като престъпник и национален предател на всеки, поддържащ връзки с Изсраел и подкрепящ евреите. Нека не го усукваме. Тези мръсни гадове са убийци на българския народ и ние следва да ги разглеждаме именно като такива.

--------------------

anti666 30.5.2013, 8:33
От няколко години и други забелязват, че южна България се тераформира оживено, за разлика от северна. Обезлесява се усилено, там се строят нови магистрали и пътища, там се дислоцират чужди бази и правят учения. Обясняваме си го с това, че тази територия е определена от Турция и Израел за първоначална окупация. Може и заради това да е. Доколкото знам, даже Пловдив е определен за временната столица на Еврия.

Teres 30.5.2013, 15:55
QUOTE (anti666 @ 30.5.2013, 11:33 )
От няколко години и други забелязват, че южна България се тераформира оживено, за разлика от северна. Обезлесява се усилено, там се строят нови магистрали и пътища, там се дислоцират чужди бази и правят учения. Обясняваме си го с това, че тази територия е определена от Турция и Израел за първоначална окупация. Може и заради това да е. Доколкото знам, даже Пловдив е определен за временната столица на Еврия.

Не знам как е положението в Южна България, не съм ходил отвъд Балкана от поне 10 години, но не мога да се съглася, че Северна България е "оставена на мира".

Имам около 80-100 снимки (цял албум) на небето. Просто като видя нещо тревожно, снимам. Никак не е розово положението. Имам няколко снимки, на които едновременно се виждат по 15-20 следи - кръстосани - едните са посока северо-запад - юго-изток, а другите са юго-запад - северо-изток. Забелязал съм, че най-интензивно се пръска в последните часове на нощта, точно преди изгрев. През деня се поразреждат, но не спират. По всяко време на деня на небето може да се забележи поне една следа - от хоризонт до хоризонт. А когато е облачно - не ми се мисли какво се случва горе.
Относно насекомите - вече две-три години си опрашвам растенията в градината с клечки за уши - на ръка. Бъркам в едното цветче, после в съседното и т.н. Добре, че не гледам овошки, а само домати, пипер и краставици, че досега да съм си строшил врата smil4334ad8a149e0.gif . Не говорим само, че няма пчели. Просто освен комари и кърлежи, друго не остана. А те пък са напаст...
Та това исках да добавя към темата.

Van 30.5.2013, 19:59
QUOTE (Елтимир @ 29.5.2013, 18:36 )
Сещам се и още нещо. До миналата година по това време на терасата беше истинска напаст от оси и мравки. Мравките влизаха и по стаите и се чудехме как да се отървем от тях.

И аз забелязвам странна популация на някои насекоми, в случая калинки. От 2-3 години ми прави впечатление, че между юли и септември има нашествие на калинки - влизат по стаите, в превозните средства, в обществените сгради. А тази година започнаха от началото на май. Доколкото си спомням, когато бяхме деца, калинките се появяваха главно сред природата, а сега по големите градове, в промишлените зони. Това също не е случайно, явно нещо в природата се променя. Възможно е калинките да са последващ резултат от някакво неизвестно засега действие - природно или с човешка намеса.
Тук слагам линк към два материала за калинките. Явно проблемът не е само български.
Апропо, в нашата държава думата калинка се използва и в съвсем друг смисъл, може пък между двата типа калинки / насекоми-нашественици и партийни некадърници-парашутисти/ да има връзка. smil3dbd4dbc14f3f.gif
http://vbox7.com/play:223cc378&al=2&vid=12022199
http://www.razkritia.com/63243/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BC%D1%8A%D1%89%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%98%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8/

Елтимир 31.5.2013, 11:30
Какво да кажа? Цветелина Бориславова, еврейката гадна се е заела да заменя нашата флора с ГМО. Циганите ги оставиха да изсичат безконтролно горите ни. Сега май са се заели да променят и фауната ни. Докато нас самите ни заменят с нещо друго.
Тези въпроси трябва да почнат да се задават навсякъде, където можем да ги зададем. Трябва да се заговори на висок глас. И дори политиците да не ни отговорят, Помощ ще има. Самолетчетата напоследък почнаха да имат проблеми. Ще почнат и да падат. Но за да заслужим Помощта, ние също трябва да покажем готовност за Съпротива. В противен случай просто умираме. Разберете го, шега няма. Нещата станаха прекалено сериозни.

--------------------

Teres 31.5.2013, 14:30
QUOTE (Van @ 30.5.2013, 22:59 )

И аз забелязвам странна популация на някои насекоми

Ако трябва да се направи обобщение за насекомите, аз бих го формулирал по следния начин: Един съобщава за нашествие на един вид насекоми, друг - за различен вид, трети - за трети, четвърти - за изтребване на насекомите като цяло.
Общото във всички твърдения е аномалията. Как точно ще се прояви, зависи от останалите фактори в дадената екосистема - флора, фауна, климатични фактори, надморска височина, тип на почвата и т.н.

Аз живея близо до Дунава. Вече описах своите наблюдения за насекомите в моя край - комари и кърлежи. Нищо друго. Тази година дори и майски бръмбари нямаше. Странно, нали?

За празниците в началото на Май ходихме със семейството в Троянския Балкан. Там пък видях нови видове насекоми - такива, които досега не съм срещал никъде. Ходя на това място всяка година в продължение на 7-8 години, не е като да не съм стъпвал там и затова да не познавам местните "хайванчета". Нови видове мухи или оси - не мога да определя точно към кое семейство спадат, но си жилят здраво. Навремето имаше един вид от тези гадинки - баба ми им викаше "овод", сега са цяла картотека. За сведение - химически следи се наблюдават и там. Не, че е изненада за някого, де. Иначе останалите насекоми си бяха в норма, така да се каже smil4334ad1724132.gif

Така или иначе, насекомите са много по-важна част на екосистемата от животните и хората, така че аномалиите не могат да останат скрити. Липса на реколта, гниене на дървета, измиране на цели гори - това може да се дължи на липса само на едно насекомо. А както е известно, ако има хранителна ниша в природата, тя веднага бива заета. Само че, видът който измества изчезналия, пригажда средата към своите нужди.

Съжалявам, че малко се отклоних от темата.

Елтимир 31.5.2013, 19:53
Това с фауната не е само у нас. В Австралия се появил невиждан досега вид от гигантски червени фосфоресциращи голи охлюви. Много странно. И според мен много обезпокоително.
http://earth-chronicles.ru/news/2013-05-31-44730
В горах Австралии появились невиданные раньше гигантские розовые флюоресцирующие слизни
Раньше что-либо подобное можно было ожидать увидеть разве что в мультфильмах. Согласно сообщениям служителей национального парка в Новом Южном Уэльсе (штат Австралии), там невесть откуда появились гигантские ярко-розовые флюоресцирующие слизни.
«Они очень яркого розового цвета, самого яркого, какой только можно представить, – рассказал тележурналистам канала ABC егерь национального парка Майкл Мёрфи. – В одно прекрасное утро мы вдруг обнаружили в парке сотни этих существ».

Длина слизней, которые были обнаружены только на горе Капутар – около 20 см.

Откуда они взялись и почему такого странного цвета и размера – пока неизвестно.

--------------------

Van 31.5.2013, 22:30
Отново се връщам на темата за жълтия прах отпреди 2 дни, когато над няколко града в страната се посипа жълт прах. Обяснението от "специалистите" беше, че това е пясък от Сахара.

Ето част от инфото в една пловдивска медия.

Тази сутрин в атмосферата над Пловдив имаше запрашаване. Терасите и дворовете на пловдивчани бяха посипани с жълт прах.
Прашният облак идва от северната част на Африка. Синоптиците от НИМХ обясниха, че има облачност, примесена с прашни частици. През страната минава топъл фронт и днес се очаква температурите да се повишат. Същият прах е забелязан и в столицата.
Публикувана на
29 Май 2013 година


Ще припомня и едно пророчество за Третата световна война на немския пророк Алоис Ирлмайер (1894-1959) е живял във Фрайласинг, Бавария.

Молете се за мир, братя! Защото това ще стане – ненадейно ще избухне нова война в Близкия Изток, при която множество военноморски сили ще се сблъскат с вражда в Средиземно море – положението ще е обтегнато до краен предел . Но в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях (двамата) пък са им платили други хора. Единият от убийците е нисък, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен.
След убийството на висшестоящия още през нощта започват военните действия. Ясно виждам три числа – две осмици и една деветка. Но не мога да разтълкувам значението им и да посоча кога ще е времето. Войната започва преди изгрев. Разпространява се много бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват чуждите войници по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни, или три седмици.
Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. След това три бронирани машини като танкове веднага се отправят с изумителна скорост на север от Дунав, през Германия към Рейн. Няма никакви предупреждения. Всичко става толкова внезапно, че хората почват да бягат в панически ужас на запад. Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от (нападения по) въздух.
Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват с трите си машини като танкове. Ден и нощ те препускат, за да стигнат до областта Рур (Ruhr), където са многото пещи и фабрики. С постоянство преследват тази си цел.
Ответният удар не закъснява отвъд широкото море. А жълтият дракон напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите. Не знам какво е това (жълтия прах) и не мога да кажа. Линията е много дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват), никой няма да се върне.
Самолети разпръскват жълт прах между Черно море и Северното море. Така създават ивица на смъртта, право от Черно до Северното море, с широчината на половин Бавария. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. Руските подкрепления са прекъснати. От изток (спрямо Германия) се задават още бронетранспортьори. Но в тях всички вече са мъртви. Машините обаче продължават да се движат, изведнъж спират автоматично. При Рейн атаката най-сетне е преустановена. От транспортьорите нито един войник няма да се прибере жив.
Пилотите продължават да хвърлят техните малки черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и така се разпръсква жълт или зеленикав прах. Всичко, до което се докосне, умира, независимо дали е човек, животно, или растение. Тези кутии са сатанински. Когато човек има досег с тоя прах, става черен и месото му пада от костите. Толкова силна е отровата. Никой от тези три армии няма се прибере у дома.

След това видях някой да идва по въздуха, от изтока. Пусна нещо в необятното море, след което последва нещо странно. Водата се издигна сама на височината на кула и падна обратно, след което всичко се потопи. И последва земетресение. Южната част на Англия потъна във водата. Една част… изчезна, когато нещото падна в морето. Държавите край моретата са силно застрашени от водата, защото вълните се издигат колкото сгради. И се пенят, като че са пред кипване. Изчезват острови. Част от земята потъва, ако пилотът пусне онова в морето. Кога ще стане това, не знам.
Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната. От небето ще се изсипе град, но от светкавици и гръмотевици, които ще накарат земята да се тресе. Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а само свещите. И който вдишва от прахоляка, ще получи гърч и ще умре. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия. Ветровете навън ще разнасят смъртоносния прах и мнозина ще измрат. След 72 часа всичко ще свърши. Но пак ви казвам: не отваряйте прозорците, нито гледайте през стъклата, а поддържайте светлината на свещите. И се молете! За това време (72 часа) ще умрат повече хора, отколкото през двете предишни световни войни.
Не отваряйте прозорците. Добичетата ще падат, тревите ще пожълтяват и съхнат, хората ще стават първо жълти, а после и черни. Ветровете ще носят смъртоносните облаци на изток.
Градът с желязната кула (Париж – бел. пр.) ще падне от ръцете на собствените си хора. Те ще палят всичко. Ще е революция и всичко ще премине в диващина. Виждам големия град с желязната кула в пламъци. Но това е от самите му жители, не от тия, дето нападнаха от изток. Италия също е обзета от бяс. Мнозина се избиват и папата е принуден да бяга, но повечето от неговото обкръжение ще бъдат убити. Църквите ще бъдат срутени до основи.
В Русия настава революция и тя преминава в гражданска война. Труповете са толкова много, че не могат да бъдат извозени от улиците. Големците сред водачите на политическите партии ще се самоубият и с кръвта си ще измият своя огромен грях. Виждам червена тълпа с жълти лица, това е всеобщ бунт с ужасяващи убийства.
Кръстът отново е на почит. Народът на Русия вярва в Бог по нов начин. Те пеят песни за Възкресението и палят свещи пред иконите. От молитвите на християнството адското чудовище умира. И младите руснаци по нов начин вярват в това, че Богородица се е застъпила за тях.
Когато всичко свърши, част от хората ще са измрели, а оцелелите ще се боят от Бога по нов начин. Старите закони, които носеха смърт на децата, няма да ги бъде. Ще настане мир. Прекрасно време. Папата, който избяга по вода, ще се завърне. Когато цветята отново цъфнат по ливадите, ще се върне. И ще оплаква избитите си събратя. След ужасното време ще настане време на щастие. Но хората ще започват да градят от там, откъдето са започнали и прадедите им.


Не искам да изглежда като недодялан черен хумор, ама да не би "лошите" преди 2 дни да са правили репетиция? smil4334aa44c7e89.gif


Елтимир 1.6.2013, 6:55
Част от писмо, което получих тази сутрин от Зенд Бурджан, преводачът на "Чулман Толгау":
А това е интересно за насекомите - има нещо наистина и аз съм се чудил също. Например - от много години не съм виждал светулки, не знам дали съществуват още, а като бях малък през пролетните вечери просто изпълваха въздуха дори и в града, а сега не можеш да видиш нито една. Когато бяхме деца кърлежите бяха рядкост - случваше се от време на време някой да хване, но не си спомням някога да сме се притеснявали - въргаляли сме се по тревата и сме се завирали в храсталаците и не е имало никакъв проблем. А сега можеш да хванеш кърлеж дори в парка, докато си седиш съвсем кротко на поляната. Също тук на няколко пъти ми се завъждат оси на терасата - така и не разбрах откъде идват - за момента успявам да ги отстраня и се стремя да премахна всяка веднага щом я чуя (но там пък е затрупано с боклуци, та почти не може да се излезе). А същевременно са се появили някакви дребни мушици - почти невидими и безшумни, но хапят като комари и щом се затопли все съм изпохапан по всички открити части на тялото. И разбира се вездесъщите хлебарки (които явно ще наследят земята), които се появяват от време на време и ми се струва, че всеки път са от различен вид и с различна големина - от съвсем дребни до едри като бръмбари. Не знам какво става, но определено не е нормално.

--------------------

Петър. 1.6.2013, 9:14
Това за кърлежите мога да го подвърдя.Миналата година през цялото лято да съм видял 1-2 кърлежа по кучето си.Сега в един ден му махнах над 15 по тялото.И почти всеки ден виждам по козината му.Това изобщо не е нормално.Как така се завъдиха толкова много кърлежи не знам...

--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

Махайра 1.6.2013, 10:09
Последно видях няколко светулки преди две или три години, въпреки, че наоколо има само планини и гори.

Елтимир 1.6.2013, 10:17
Преди 22 години като дойдохме да живеем тук имаше много. Сега няма. Само където "еколозите" по тоя въпрос мълчат. Политиците също. А какви ще са последствията не ми се мисли. Нещо подобно като промяната на етническата карта. Българите ни морят с всякакви средства, а развъждат кърлежи-мангали.

--------------------

Елтимир 1.6.2013, 11:21
Още нещо, което поне тук досега не е писано. Да, много насекои и животни почнаха да изчезват. Но пък много странни, абсолютно непознати животни почнаха да се появяват. Вижте в сайта ми:
http://eltimir.ovo.bg/
Темите са предимно на руски език, но заслужава да се видят. Все още съм в лоша физическа форма и нямам сили да превеждам.

--------------------

Diana 1.6.2013, 12:08
В квартала в който живея в Плевен всяка вечер има светулки . Даже онзи ден една беше долетяла в апартамента ни на 8-я етаж . Комари си имаме бая на село ,дори пред блока като сме на пейките са цели рояци и хапят много .

Елтимир 1.6.2013, 12:48
Това съвсем не са фантазии и така е не само в България. През 2006 година в Дубай ми направи впечатление, че приливът не изхвърля на брега почти никакви миди и раковини. Водорасли също нямаше. Пушех на терасата заради климатиците вътре в къщата. Не си спомням да съм видял муха или друго насекомо. Обяснението беше, че е заради горещините. Не знам, може и така да е, ама тогава ми се стори много необичайно. А изчезването на осите и мравките тук, от които бяхме пропищели си е факт неоспорим. За пчелите бият тревога пчеларите от цял свят. В Ботевград стари гъбари ми се оплакаха, че тая година гъби почти няма. Нещо лошо се случва с нашата природа и трябва да си го признаем.
И все пак препоръчвам на всеки, който иска да види и прочете нещо за нахлуването на неземен живот на земята, да види сайта ми:
http://eltimir.ovo.bg/
Там реших да не пускам вече политически материали. Но пък има други любопитни текстове. Според физическите си сили ще пусна още.

--------------------

anti666 10.6.2013, 8:03
QUOTE
Забелязал съм, че най-интензивно се пръска в последните часове на нощта, точно преди изгрев

Аз продължавам да твърдя, че в последните няколко месеца химическите следи, които виждахме всеки ден по всяко време ги няма. Просто ги няма.
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=10502 беше ежедневие преди половин година. Сега е само синьо небе. Аз ставам рано сутрин и докато пия кафе навън винаги поглеждам небето. Ако е имало рано сутрин химическа атака, следите трябва да са останали. Но ги няма! Даже са смешни сега някогашните доводи от неверници, че видиш ли това бил конденз от търговски самолети. Такива прелитат и сега, но следите зад тях са обичайните контрейлс, които изчезват малко след тях.

Просто този експеримент пропадна, тъй като много държави се отказаха да преподпишат тайните протоколи от Киото. Икономическата криза ги удари, а и решиха, че опасността от Огнения вятър е отминала и няма нужда да пръскат барий и алуминий повече.
За жълтия прах, който унищожи кайсиевите ми дръвчета преди седмица - това е отделен въпрос. Tези атаки не са спирали, но сега стават много по-явни, защото не могат да се дегизират като другите, нито пък имат възможността да ни пръскат непрекъснато.

Елтимир 10.6.2013, 9:26
Опростяваш нещата. Само преди няколко дни видях огромна следа на изток. Не са се отказали, но са уплашени. Първо от факта, че някой унищожава насочените към Земята метеорити. Имаше десетки такива случаи. После от зачестилите проблеми с техните ръсещи самолетчета. А сега и водните катаклизми в Европа. Промяната на климата не е нещо безобидно.
Нека не забравяме, че ръсенето се ръководи не от някоя земна сила, а от враждебна на всички земни биологични видове раса. Евреите и цялата световна политическа сган са само инструмент. Не го ли проумеем, никога няма да разберем какво и защо се върши. А Огненият Вихър е друга същност, която не зависи от физическите промени. Той вече настъпва и нищо не може да го спре.

--------------------

anti666 10.6.2013, 16:45
Moже и да е залиспвало някое самолетче докато ръсело, кой да ти каже smil3dbd4e5e7563a.gif
А за метеоритите, тук има интересно видео, особено в 50-тата секунда;
http://www.youtube.com/v/HKXYyi_u8Lg

В нашата преса има само едно съобщение за тоя случай
http://30dumi.eu/2013/03/nlo-unishtozhava-meteorit-nad-yaponiya-video/

Елтимир 11.6.2013, 7:09
Има и други заинтересовани човешката Раса да оцелее. А ционисткият режим да се провали. Защото ционистите са само роби на една друга, враждебна на всичко човешко раса. Те не осъзнават, че по тоя начин ще предизвикат и собствената си гибел, но някои събития вече почнаха да се случват.

--------------------

Елтимир 15.6.2013, 10:23
Случи се нещо интересно и донякъде неочаквано. В сайта и в блога си:
http://eltimir.ovo.bg/
http://eltimir.blog.bg/
Пуснах материал, озаглавен " Глобалното затъмнение ". Тук копирам само началото. Заради снимките няма как да пусна целия материал. А уверявам ви, той си заслужава. Това са нови, при това официални данни и управниците ни вече няма накъде да бягат, а са длъжни да признаят как са ни изтребвали:
Глобалното затъмнение
Тези химически черти причиниха смъртта на милиони хора по цял свят. Ще почне ли някой да отговаря за това страшно престъпление?
Макар с половин уста, но заговориха на официално ниво. Почна вече да се говори за глобално затъмнение, получено с изкуствени средства. Дори заговориха, че сме изправени пред глобална катастрофа, каквата не се е случвала на Земята през последните четири милиарда години! Само че за да почнат да си признават, трябваше някои самолетчета да паднат и да се случат други събития, които уплашиха "елита" до смърт.
В оправданията обаче забелязвам огромни противоречия. От една страна те казват, че пръскането било срещу глобалното затопляне. От друга страна данните показват, че всъщност имаме глобално захлаждане. Били смятали, че пръскането е едно лекарство. А сега си казват направо, в прав текст, че "лекарството" се оказало по-лошо от болестта. Нещо повече. Според редица климатолози това пръскане може да взриви нашата планета.
Оттук нататък въпросите са много. Дали инициаторите на безумието трябва да бъдет изправени пред международен съд и съдени за геноцид над всички, над абсолютно всички народи на планетата Земя? Според мен това е задължително да бъде направено. Ами дейността на международните еврейски корпорации като "Монсанто" и "Шеврон"? И още други такива. Ами ГМО, което съсипва земната флора? Но все пак признанията тръгнаха и това е една надежда.
На свой ред ние, българите трябва, длъжни сме да попитаме кой подписа договорите с американците и им даде правото да пръскат над нашата българска земя. А после да ги съдим за геноцид и да ги обесим. Защото за такова престъпление друга присъда не може да има. Аз искам конкретните имена на престъпниците. За да знам кой позволи да бъде изтребван моя народ и на каква цена го направи.
Погледнете тук:
http://esoreiter.ru/index.php?id=0613/uchenye_klimatologi_obnaruzhili_javlenie_kotoroe_grozit_vzorvat_nash_mir.htm&dat=news&list=06.2013
Ученые - климатологи обнаружили явление, которое грозит взорвать наш мир

Климатическая катастрофа приближается: редкие исследования о влиянии «химиотрасс» и «глобального затемнения».


В начале 21-го века стало ясно, что загрязнение воздуха может значительно уменьшить количество солнечного света, достигающего Земли. Доказательство неизвестного ранее явления «глобальное затемнения» получено учеными. Они считают, что этот фактор может резко изменить глобальные температуры.

Ученые - климатологи обнаружили явление, которое грозит взорвать наш мир. И оно, возможно, уже внесло свой вклад в гибель сотен тысяч от засухи и голода. Если его не остановить, оно может нанести свой сокрушительный удар и коснутся каждого жителя Земли. Хорошей новостью является то, что есть «лекарство», способное изменить ситуацию. Плохая новость в том, что лечение может быть хуже, чем сама болезнь.

--------------------

Елтимир 16.6.2013, 16:27
Дали не прибързахме с радостта си, че химическото ръсене е престанало? Преди малко излязох на терасата. На изток имаше огромна следа. А в западна посока един самолет тъкмо оставяше такава. Не е толкова наситено както преди, но пак се почна. Не знам дали не изпитват реакциите ни. Може би след официалните разкрития малко да са се сепнали, но явно не са се отказали. Така че ви моля да не оставате безразлични. Това бедствие засяга всички нас.

--------------------

Елтимир 19.6.2013, 13:28
Ето какво правеха американските самолетчета от техните бази, които великодушно им предадохме. Ръсеха ни с всякакви гадости и отговор все още няма. Тази тема все още е табу за нашите политици, политички и малки политичета, които иначе се правят много загрижени за народа.
А сега да видим какви са последиците от ръсенето. Публикувам едно лично съобщение, което получих днес. Без всякаква редакция. Четете и преценявайте. И сравнявайте с онова, което сте видели, защото подобни сигнали идват вече от цяла България. Лично моето мнение е, че ние трябва да поведем не просто кампания, а истинска война за прогонването на тези българоубийствени, човекоубиствени бази от свещената ни земя. Преди те нас да са погубили.
"Просто искам да подам един сигнал!!

Става въпрос за черешовата градина на село Крепост, намираща се на главния път, Хасково - Димитровград...

Тази година, черешовите насаждения в района са отровени всичките до-един.. Не знам точния състав на отровата, и никой тук не го знае. А още по-лошото е, че никой не иска да изследва причината за отравянето - просто, нещата се приемат такива, каквито са и толкоз - така бил искал Господ (да ама не е Господ).. Такова цялостно отравяне на черешови насаждения тук не е имало никога досега.. Ако това се бе случило по-времето на соца, тука щяха да се изсипят цяла дузина другари и учени от БАН, за да изследват причината за отравянето...

Градината е създадена през 1980 г. от местното ТКЗС на село Крепост.. От тогава насам помня вкуса на златните ни череши - несравними са.. И така беше до миналата 2012 г. когато вещаеха край на света, тогава си спомням, че се смяхме докато чакахме края на черешовата градина.. Сега обаче усмивките ни замръзнаха на всички.. Това, което ни се струваше само фантазия, сега стана реалност..

Таз годишните череши, нямат тая сладост която имаха досега - за други места не знам как е.. И не е само черешовата градина на село Крепост - Всички черешови насаждения в района са отровени до-един.. И това не е поради застаряване на дръвчетата, защото ако беше така, само на старите дървета щяха да им киселеят черешите, а младите щяха да си дават сладък плод.. Да ама не!! Сега киселеят всички череши - и млади, и стари.. Направи ми впечатление, че нещо не е наред още в началото, когато узряваха ранните череши.. Всичките те имаха вкус на Вишни.. И наистина! Нямаше никаква разлика между обикновените Вишни и ранните череши..

Всяка година суша плодове за зимата, и череши в това число. Имам останали сушени череши от миналата 2012 г. И сега когато ям от тях, и пресни от таз годишните установявам, че миналогодишните сушени череши (преминали през гореща вода за умъртвяване на червеите и яйцата им) са много по-сладки от таз годишните пресни - какво става тук... Аз знам какво е станало... Станало е най-лошото - ЧЕРЕШОВИТЕ НАСАЖДЕНИЯ В РАЙОНА СА ОТРОВЕНИ ВСИЧКИТЕ, и не се знае дали въобще ще се възродят някога, или ще останат само в спомените ни.. Като гледам така май ще останат само в спомените ни, и за тях ще си спомняме само ние, от нашето поколение.. За следващите, които ще дойдат след нас, това ще е нещо непознато, а дали изобщо ще го доживеят да дойдат е отделен въпрос...

Същото е положението и със компотите.. Имам останали компоти от миналата година, ухаещи на свежа череша като ги отвориш.. От таз-годишните череши няма да станат никакви компоти - никакви, пък за сладко да не говорим... Не мога да си го представя това и не искам, - че останалите ми от миналата година 12 буркана черешови компоти, ще са последните, които ще ям през тоя живот, направо ми се плаче, защото се очертава, че от тук насетне, никога вече няма да вкуся истинска крепоска череша - наистина ли всичко свърши - боже господи, не искам да го повярвам... ама вече го вярвам...

Преди идваха тирове и камиони да ни изкупуват черешите. Таз година не е дошъл нито един камион. И много собственици са си оставили черешите на произвол, щото някои сортове не стават дори и за ядене. Картинката е наистина апокалиптична.. Още миналата година го предрекох това, наблюдавайки всеки ден средно по 50 самолета да прелитат над черешовата градина.. Тогава, когато надигах вой за самолетите, всички около мен ми се смяха и ме взимаха за луд.. Да, но сега доживях времето, когато лудите станаха най-нормалните от всички считани за такива досега, защото познах на 100% какво ще последва, и то последва, ама е вече късно... Сега дори и да има протести против тия самолети, е вече късно - земята е отровена цялата, и само Бог знае дали ще се оправи някога...

И още нещо искам да добавя, и ще го кажа със истинските му думи, без да ме е срам от нищо.. Оня ден, докато бях на градината и ядох череши от дърветата, ми се приходи по-голяма нужда, прекара ме с една дума, както винаги.. Отидох в едни храсталаци извън градината - напънах се и толкоз.. И докато си вдигах гащите, със дясната ми ръка си закачих члена.. И като си погледнах дясната ръка, на нея видях спермата си.. Веднага познах, че това е сперма.. След това я помирисах, за да видя дали мирише на сперма, но не миришеше на нищо.. А в каква депресия изпаднах точно в тоя момент, направо не ми се говори.. Помислих си аз, че никога вече няма да имам деца.. Веднага свързах това с яденето на киселите череши, защото нямаше от какво да е друго - защото никога преди това не ми се бе случвало такова нещо.. Веднага спрях да ям череши.. До-вечерта на същия ден, течът на сперма спря.. На другия ден сутринта пак нагънах киселите череши, с надеждата да уцеля някоя сладка сред тях. И след един час, пак ми се приходи по-голяма нужда, и докато се изхождах, пак почна теч на сперма.. Не знам, от напъването ли е, от какво е, не знам.. Да е от напъването не вярвам, защото ако беше от напъването, всеки път когато ходя по-голяма нужда, трябваше да имам теч на сперма, да ама такава нямам, и никога не съм имал досега... А Вие мислете.. Мислете, защото става нещо ужасно с природата ни и с нас самите, и само Бог знае какви ще са последиците..."

--------------------

18j 18.9.2013, 14:30
http://www.undergroundhealth.com/snowden-uncovers-shocking-truth-behind-chemtrails/

Небезизвестният Сноуден, който се премести от едните ционисти (в САЩ) при другите (в Москва) разкри някои данни за химическите следи:
най-напред те са реалност! Най-скритият начин да се извършва това е като се смесят вещества със самолетното гориво. А самолетното гориво се произвежда от военно-промишления комплекс на САЩ. Другият начин е чрез онези дюзи които сме виждали да се монтират по самолетите - из нета се срещат тези снимки на дюзи, но за тях Сноуден не говори.
Химическите следи наистина са предназначени да сменят климата на Земята, но ужким целта им била да улавят въглеродните частици и да предотвратяват глобалното затопляне. Това сме го чували. Освен това, според Сноуден, който цитира американски учени - всъщност според тях, ако не са химическите пръскания, глобалното затопляне ще промени климатът в Северна Америка ЗА ЕДНА ГОДИНА до такава степен, че там няма да може да се отглежда никаква храна и гладът и сушата ще унищожат цялата им цивилизация. Това обаче го подозирахме! Когато в този сайт е казвано "опитват се да заключат Небето" - това означава - отлагат Небесното възмездие, което иначе би настъпило в срок от една година - според техните специалисти.
Казва Сноуден: тези съединения, които добавят към горивото - не се знаело какви ефекти имат върху човешкото здраве и какъв ефект имат върху глобалните атмосферни условия, но се знае, че са вредни. Ние знаем също.
Сноуден признава и че основен "инвеститор" в тази кампания е Монсанто. И това го знаем.
Какъв е извода от излиянията на агента? Това, че казва неща които знаем, но това че не съобщава нищо ново, че дори спестява някои неща, които вече знаем - означава, че всичко това е пушилка и че има още много смъртоносни истини да се научат. Както знаем пушек без огън няма. Ако пушека е унищожителен за хората и Земята и то признато от официоза, то представяте ли си какво би причинил огъна на този пушек ако не го потушим! Тема за размисъл.
Най-важното е че признаха за химическите следи, не че сме се съмнявали де, но си е друго като признаят.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

nelly_d63 18.9.2013, 18:23
Здравейте!Пиша ви от Пловдив.Много бях чела за химическите следи.Гледала съм и документален филм но не бях виждала.Може би защото не поглеждам често към небето.Вчера 17.09.2013г. преди обяд излязох до магазина и случайно погледнах към небето и се втрещих.Видях няколко следи от самолет но се преплитаха във формата на буквата Х.Бяха по широки от другите самолетни следи.Реших да ги наблюдавам по-продължително.След известно време те не изчезнаха а все повече се разширяваха и след това се разтелиха в мъгла.От ясно синьо небе то се превърна в мътно мъгливо.Случи се едно към едно с това което бях гледала във филма.Много се разтревожих и реших да направя нещо.Позвъних по телефона на една Пловдивска телевизия .Обясних какво съм видяла те набързо затвориха телефона.Обадих се втори път.Отговориха ми че са запознати с проблема и във вторник ще излъчат предаване на тази тема.Мисля че не казаха истината.Ще чакам вторник да видя дали ще излъчат такова предаване.Много моля ако пловдивчани четат моето писмо и също са разтревожени да се свържат с мен и да направим нещо Не може така да продължава!Днес 18.09. също видях химически следи.Искам още да кажа че в нашата градина 50 процента от дърветата са изсъхнали.Това също е в резултат от химикалите. Имам една наследствена къща в Ямболския край близо до американската база в Безмер.От няколко години зеленчуците просто изсъхват.Хората в селото казват че е от самолетите.Те не са глупави.Просто са много бедни притиснати от тежкия живот.Затова не правят нищо.Ще се радвам ако се обединими и направим нещо ефективно.

Йордан_13 18.9.2013, 23:18
Решението е твърде просто, сберете се доста народ и превземете кметството и хотела на Мамин Ваньо. После пак, ще говорим.

Йордан_13 18.9.2013, 23:20
User posted image


13 август 2013. След дългия летен период, на абсолютно кристално и чисто синьо небе в село Ситово, община Родопи, когато най-много хора са придошли в селото за Събора, точно на него ден, изневиделица се появява откъм връх Пристран самолет, който започва да пуска аерозолната си диря точно, ама точно над Ситово. От Пристран до Бърдо. И там спря с дирята. Не страдам от халюцинации, този самолет летеше доста по-ниско от другите и се виждаше ясно. Ето я дирята и на снимката. Явно те следят, вероятно от спътници движението на големи маси хора и където се струпват, там ръсят.


Това е снимка на свечеряване. На 29 август пръскането над Ситово е вече масирано с повече от 3 самолета.
User posted image

Янки-дудуците толкова изнагляха и изпростяха, че почнаха да ръсят говната си и над почти напълно обезлюдени села. Тъй наречените "натовски съюзници" определено толкова неистово мразят българите, че искат да ни изтребят до последният човек. Оставям настрана, че от години на ситовци не им стават картофите, както едно време. Най-интересното е, обаче, че Ситово може да предложи спасение за цяла България. Трябва просто да се възстанови ракетно-зенитното поделение в местността Велгъзица, което има отлично стратегическо разположение и да се снабди с модерни ракетни комплекси С-400 "Триумф". Тогава Небето не само над Ситово, но и над цяла България ще бъде чисто като сълза. Когато Небето над нас е чисто и душата ни е чиста, пълна с чувството на изпълнен дълг. http://bg.wikipedia.org/wiki/С-400

18j 19.9.2013, 15:37
QUOTE (nelly_d63 @ 18.9.2013, 21:23 )
Здравейте!Пиша ви от Пловдив.Много бях чела за химическите следи.Гледала съм и документален филм но не бях виждала.Може би защото не поглеждам често към небето.Вчера 17.09.2013г. преди обяд излязох до магазина и случайно погледнах към небето и се втрещих.Видях няколко следи от самолет но се преплитаха във формата на буквата Х.Бяха по широки от другите самолетни следи.Реших да ги наблюдавам по-продължително.След известно време те не изчезнаха а все повече се разширяваха и след това се разтелиха в мъгла.От ясно синьо небе то се превърна в мътно мъгливо.Случи се едно към едно с това което бях гледала във филма.Много се разтревожих и реших да направя нещо.Позвъних по телефона на една Пловдивска телевизия .Обясних какво съм видяла те набързо затвориха телефона.Обадих се втори път.Отговориха ми че са запознати с проблема и във вторник ще излъчат предаване на тази тема.Мисля че не казаха истината.Ще чакам вторник да видя дали ще излъчат такова предаване.Много моля ако пловдивчани четат моето писмо и също са разтревожени да се свържат с мен и да направим нещо Не може така да продължава!Днес 18.09. също видях химически следи.Искам още да кажа че в нашата градина 50 процента от дърветата са изсъхнали.Това също е в резултат от химикалите. Имам една наследствена къща в Ямболския край близо до американската база в Безмер.От няколко години зеленчуците просто изсъхват.Хората в селото казват че е от самолетите.Те не са глупави.Просто са много бедни притиснати от тежкия живот.Затова не правят нищо.Ще се радвам ако се обединими и направим нещо ефективно.

Във фейсбук има една страница "Знаят ли българите що е кемтрейлс и колко е опасно за здравето". Наброява над 10 000 участници и вътре постоянно се обсъждат тактики и стратегии за справяне с проблема. Най-адекватното е това което предлага Йордан разбира се - те и китайците май пристъпиха към подобни действия... но докато не си върнем държавата това си остава мечта.

Та в тази група беше изникнала идея да се обаждат хората по всички отговорни институции - от телефон 112, гражданска защита, авиодиспечерите - има цивилни и военни. Да им се звъни да се вдига паника да се задават въпроси. Правим го... Не знаят как да отговарят и говорят глупости ония зад телефона. Но в крайна сметка отровите се ръсят и по главите на техните деца. И после когато им се наложи да купуват спрейове против астма - няма да дойдат нато да им плащат сметките в аптеката. И като чуят това млъкват и мълчанието им се усеща през телефона право у сърцето като конвулсия. И тези обаждания - да не си правим илюзията че ще спрат самолетите, но дават резултат без съмнение. Затова звънете подгрявайте телефоните пишете смело жалби по министерствата - колкото повече са под напрежение толкова по-добре за нас.

Но какъв е челният опит? В Испания - където държавата е напълно срината - там половината е пустиня, няма вода, безработицата е тотална - явно хората са по-солидарни, та в един момент се усетили за тия химически следи и започнали да се събират да протестират. Задавали въпроси не се спирали и в един хубав ден мистериозно самолетите спрели да пущат следи над Испания. Така че задавайте въпроси и не се спирайте защото те не могат да им отговорят и им е по-лесно да спрат. Явно.

А на времето когато започна тази тема с химическите пръскания - имаше по босфор телевизията едно предаване Т(Х)рътките дето го водеше една трътка с гумени джуки. Та хората се събраха на протест и ония за да забулят явно нещата викат "ще вземем проба от Борисовата градина в София за да видим дали нивата на алуминий, барий, цезии и т.н. са завишени" Взеха проба, ама резултатите не станаха ясни. Освен това - тогава нямаше база за сравнение - никога преди не са взимани такива проби от това място. Но сега - 3-4 години по-късно има пълната възможност да се направи повторна проба и да се сравнят данните. Само трябва да разберем къде са резултатите от предишната. Там в групата ще знаят май.

Трябва всички заедно да изгоним тая паплач. Сберем ли се заедно и базите им ще натирим - не се съмнявайте.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 19.9.2013, 21:42
Като почнеш да публикуваш такива неща и веднага от някой ъгъл изскача некой серсемин и почва да те убеждава, колко не си прав. като въпросния тук. Много мразим серсемите

https://www.facebook.com/steliyandumanov


А ето това са нормалните кондензационни следи от самолета. Този самолет, който премина днес на обяд над Ситово, не ръсеше химикали. Днес, 19 септември спряха да ръсят. Сами виждате разликата. И сами виждате, че въпросният Думанов ли къв беше, си е просто или ченге или подставен техен човек. Неговото мислене ми прилича точно на обяснението на военните, когато видиш НЛО. "Абе, не бе, нищо такова няма, водял си планетата Венера." Не, че некой им верва, смешници. Толкова са нагли, че вече ти казват кво да виждаш, и как да го виждаш;)))

User posted image

nelly_d63 23.9.2013, 17:54
Днес 23.09.2013 над Пловдив пак пръскаха.Забелязах следа в 18.15ч. Може да има повече следи но е облачно .Сега е 18.53 ч. и още не се е разсеяла.

anti666 23.9.2013, 23:40
И от северната страна на Балкана също имаше химическа атака. Сутринта небето бе чисто и се започна с една масивна химследа от 4 успоредни линии. Вероятно преоборудван Стратотанкер KC-135, какъвто обикновено използват чудовищата като тежка артилерия. Любопитното беше, че дирята я пресече почти след минута обикновен самолет, който летеше в друго направление с нормална конденз следа както на горната снимка.
Малко след това се скапа времето, излязоха облаци измежду които прозираха още и още трайни химследи в обичайния зигзагообразен шаблон от миналите години. Най-вероятно е започнала есенната кампания с грипни щамове, защото да говорим вече за защита от глобалното затопляне (геоинженерство) не върви. Не го правят така редовно както 2012-а.

Елтимир 26.9.2013, 10:09
От два дена тук пръскането е много интензивно. Пръскат по няколко самолета наведнъж, наредени много близо един до друг. Пътническите не летят така.
Но по-важни са целите.
За промяната на климата вярвам, защото съвпаденията станаха много.
Ето какво ми писа един приятел днес"
"На село и кокошки е трудно да гледаш вече. Ако не им купуваш разни смески и добавки не искат да снасят яйца или масово ги изяждат. Не искат да се хранят с несмляно жито или царевица, всичко трябва да е на ярма. А помня като малък, че ядяха всякакво зърно, без да е необходимо да се меля. Сега и други са забелязали, че не искат да се хранят с несмляно. Но огромното мнозинство изглежда изобщо не иска да наблюдава и разсъждава. А такива никой не може да спаси. Значи ставаме тотално зависими от разни производители, които пробутват ГМО боклуците си."
Унищожава се традиционното земеделие, после ни тровят с ГМО. Няма ли да направим нещо по въпроса или ще се оставим да ни изтровят като мишки?
Да не забравяме и политическите изводи. Поне за мен подновеното пръскане е доказаттерство, че Боклук Бойко и Орешарски са в комбина и само се правят на противници. ГМО кампанията в България се ръководи от Цветелина Бориславова, еврейската курва на Боклука. А над всичко стоят еврейските змии, които дърпат конците и издават нареждания.

--------------------

yanny 26.9.2013, 10:18
И над Витоша имаше 3-4 големи следи на разсъмване


anti666 26.9.2013, 10:46
Не само там, над централна България небето просто побеля и слънцето се скри, такава масирана атака не бях виждал досега. Бяха като побеснели, само един-два нормални самолета прелетяха, всичко останало беше на чудовищата от 'международната общност'. Успокоиха се чак сега, към 11 часа и небето се изчисти. Очаквайте скоро грипна епидемия, само още не са ни информирали от какъв грип да се ваксинираме.

Проклети да са! Ако имах една установка С400, без колебание бих ги избухал.

Елтимир 26.9.2013, 10:56
Да, това е дело на международната общност. Общността на онова проклето племе, което се движи между народите и ги унищожава.

--------------------

nelly_d63 26.9.2013, 14:37
Над Пловдив забелязах следа към 11.00ч. в посока изток - запад.Минаваше точно над центъра на града.След това се появиха още 7,8 следи в различни посоки но по-далеч от Пловдив.Сигурна съм , че пръскат и нощем или рано сутрин, защото преди обед в небето има същите мътни перести облачета както след пръскане.Много рядко небето е ясно синьо.Често питам познатите хора от квартала дали са чували за тези следи . Никой не знаеше.Мнозинството от българите не са запознати с проблема. Не всички имат достъп до интернет.А по телевизията са направени само 2,3 предавания.Соред мен всеки от нас ,който е загрижен от това трябва да казва на хората за проблема.Т.е. първо трябва да информираме.Успоредно с това трябва да подложим на натиск местните власти.Ще искаме среща с нашия кмет Иван Тотев но разбрахме ,че той дори няма приемен ден.Следователно трябват по-решителни мерки.Трябва да се действа.

Йордан_13 27.9.2013, 0:38
QUOTE (nelly_d63 @ 26.9.2013, 17:37 )
Над Пловдив забелязах следа към 11.00ч. в посока изток - запад.Минаваше точно над центъра на града.След това се появиха още 7,8 следи в различни посоки но по-далеч от Пловдив.Сигурна съм , че пръскат и нощем или рано сутрин, защото преди обед в небето има същите мътни перести облачета както след пръскане.Много рядко небето е ясно синьо.Често питам познатите хора от квартала дали са чували за тези следи . Никой не знаеше.Мнозинството от българите не са запознати с проблема. Не всички имат достъп до интернет.А по телевизията са направени само 2,3 предавания.Соред мен всеки от нас ,който е загрижен от това трябва да казва на хората за проблема.Т.е. първо трябва да информираме.Успоредно с това трябва да подложим на натиск местните власти.Ще искаме среща с нашия кмет Иван Тотев но разбрахме ,че той дори няма приемен ден.Следователно трябват по-решителни мерки.Трябва да се действа.

Няма нужда от приемен ден Мамин Ваньо, той кисне в хотела си "Империал" (бивш "Каменица"). Хотела му има заведение/кафене в приземната част, още при влизането през вратата, вдясно е кафенето. Често Мамин Ваньо е забелязан там да си хортува със съмнителни типове smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Окупирайте заведението му и рецепцията и Мамин Ваньо сам ще цъфне, ако е в Пловдив. Шъ цъфне, ама нема да върже smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif

anti666 29.9.2013, 11:29
http://www.blitz.bg/news/article/224895
Няколко дни след като ни напръскаха като торни бръмбари, главният 'здравен' инспектор ни уведоми какъв ще е грипа тази зима. По-нататък ще ни съобщат и с какви ваксини трябва да се боцнем.
Няма как да изразим благодарностите си на тумора, наречен РъБъ за вниманието, с което ни обгрижва.

18j 29.9.2013, 16:07
През нощта пръскат здраво нищо че внимават да не остават ония мазни следи дето не се разсейват с часове и карат слънцето да блести в химически отенъци. Внимават ама пръскат. И който става по-редовно преди или по изгрева - в София със сигурност и по големите градове - е забелязъл че преди 9:30 ч. пръскат много интензивно - после рязко намаляват интензитета. Според мен това е ефекта че по-голям брой хора започнаха да си отстояват правото на информираност пред институциите. Но най-лошото е че няма неделя без да издевателстват над главите ни. Нагло натрапчиво и безогледно. Това трябва да престане и виновните за това въздушното пространство на България да се превърне в зона за химически експерименти да си понесат наказанието. А тези химически атаки са престъпление срещу човечеството - виждате и в Сирия - всички сме съгласни че терористите, които освободиха химикалите срещу мирното население трябва да бъдат наказани. Но никой от официалните власти не чуваме да говори за наказание на тези химически атаки които ежедневно се случват в световен мащаб. А наказанието за престъпрления срещу човечеството е смъртно. Това да не забравят нашите политици и администратори с чието мълчаливо съгласие биват масово тровени българите. Смъртно наказание им се издава и ще бъде изпълнено щом властта се върне в български ръце.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Елтимир 29.9.2013, 16:42
Миналата година се видях с един стар приятел. Много интелигентно момче. Та той сподели, че самолетите пръскали не само химикали, но и бацили. Той от своя страна го научил от негов приятел военен. Нас просто ни убиват.

--------------------

nelly_d63 7.10.2013, 18:44
Днес 7.10.2013 Пловдив го съсипаха от пръскане.От сутринта до сега 19.30 ч. не спряха. Няколко десетки следи има по небето. Слънцето цял ден беше мътно все едно има частично слънчево затъмнение.Не мога да проумея защо правят така.Толкова ли са психясали.Има един много хубав американски документален филм " Светът се управлява от психопати".Започвам да вярвам че тези хора наистина са такива.

Марин 7.10.2013, 19:55
Такова беше положението над цялата Пловдивска област, а сигурно и над цялата страна. Следи, следи, следи, още преди изгрев и през целия ден. След обяд небето побеля. В последните дни на яростно тровене забелязах на няколко пъти и пчели, които определено имаха проблеми. Трудно им е да летят и изглеждат дезориентирани. Това съм го наблюдавал преди месеци, когато също имаше интензивно пръскане. Тогава и други насекоми измираха, а пчелите напълно се загубиха. В края на месец май пръскането спря за два месеца и пчелите отново се появиха. След лятната "ваканция" химическият кошмар започна пак.

Йордан_13 7.10.2013, 20:36
Бантусите, се прибират по градовете от отпуски, планини и тем подобни и пръскането против бълхи, въшки и други кожни паразити започва smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Пръскането следва хората, където почват да се струпват много хора, веднага се явява някой самальот да ни полее с лейката.

Канатица 17.10.2013, 21:59
Една добра статия от китайския сайт "Епохални времена":
http://www.epochtimes-bg.com/2013-04/2013-10-15_05.html

КОГАТО ФОТОФАКТИТЕ ГОВОРЯТ - "БОГОВЕТЕ" СИ МЪЛЧАТ (истината в шокираща Chemtrail актуална фотосесия!)

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

Ванина 18.10.2013, 10:43
За тези марачни събития тълпите си заравятъ главите и не искатъ, не искатъ да видятъ. По имъ е хубаво да си живуркатъ олекотени и необезпокоени. Малко сме детъ виждаме опасностьта. Но... но какъ я виждаме... Презъ призмата на отчаянието и безнадежностьта ли, или... Или... Има начини, колкото сме, толкова начини за избавление можемъ откри. Но трябва всички всички, спомнете си приказаката за Дядо и ряпа, да сме активни и нито мигъ да не се делимъ на таквизи и онакива, нито мигъ помисъль на разделение. Та какъ виждамъ и намирамъ азъ начинъ за действие (а другъ друго нека изнамери). Словото е магия, Словото е Сила. Да изричаме да изричаме, това е Сила на съзидание и разрушение. Нямате си представа каква сила е. Но за тая Сила трябва абсолютно себевладение и равновесие, за да не би вместо врага и предателя да повредишъ братъ си за което ще съжалаявашъ. А има и музика на Сила съ която Дедите ни са си служили, но за сега не намирамъ съмишленици.

Ванина 18.10.2013, 12:19
Баща ми е уменъ и интелигентенъ, но все споримъ, опитвамъ се да му отворя очите, а той все си знае, че това са си обикновенни следи отъ пътнически самолети, че те си се движатъ въ коридорите си нормално, че следите се разтварятъ отъ амосферните влияния т. н. Не пожела да погледне снимките отъ "Епохални времена" заровилъ си е яко главата. Казва че натовските самолети си правили експерименти надъ Аляска за защита отъ ракетно нападение. Бил чел много за това преди дестина години. Добре де - думамъ - и на деде да кажешъ че пръскатъ за противоракетна защита ще ти се изсмее. А ти вярвашъ на тея лъжи. Той обаче казва, че надъ България няма таквизи експерименти щотъ видишъ ли, не сме си имали средства и военни бази за защита... И казвамъ, къде е логиката самъ си противоречишъ, небето е цяло набраздено надъ България. Както и да е, разровихъ се из нета да видя за какви 'защитни" химични следи става въпросъ и попаднахъ на това което никак не е безобидно. Промяна на климата, предизвикване на бури чрезъ самолетни обгазявания.
http://www.sibir.bg/index.php?id=1016&page=displayTopic&tid=6247

Ванина 18.10.2013, 12:52
Ето, хора виждащи и главозаровени зачепкали са я темата и отъ православието.

http://forums.pravoslavie.bg/viewtopic.php?p=69820

И братята въ сайтъ "От Извора' съ които за съжаление не мелимъ брашното.

http://www.otizvora.com/forum/index.php?topic=570.0

Фaнaгория 18.10.2013, 13:11
Под фотосесията от линка, даден по-горе от Канатица, има препратка към интервю с пилот от гръцките авиолинии, който също обяснява директната връзка на химическите следи с ХААРП.

http://www.epochtimes-bg.com/2013-04/2013-10-15_04.htmlQUOTE
Химическите следи от самолети "Кемтрейлс, съдържат бензол, никел, живак, обогатен уран и др. Извършват се от самолети на НАТО. Там където има бази на НАТО има и такива самолети, които не се нуждаят от разрешение от никого, за да пръскат. Те са нов тип специално създадени самолети и струите излизат от местата, където бяха седалките.

На тези тежки метали се дължи увеличения брой ракови заболявания и много други нови болести, както и мозъчни увреждания. Пръскането става на всеки 4-7 дни, за да се осигури постоянен слой от тези метали във въздуха, които ние всички дишаме. Те се свързват директно с устройството ХААРП и служат като проводник на електромагнитните вълни с различна честота, които ХААРП изпраща и по този начин може да се влияе на климата, създавайки дъжд, суша, цунами, земетресения и други климатични промени.

В скоро време ще ни забранят да имаме собствени семена и ще се храним само с храните на Монсанто, които са генномодифицирани и устойчиви на тежките метали в атмосферата и почвата.

Целта е постигане на ,,Златния милиард,, (т.е. драстично намаление на човечеството).

Искат ни постоянно болни, за да може да се поддържа и фармацефтичната индустрия. От 92 г. се пръска над Гърция.

Има слухове, че е създадено устройство наречено Кембастерс от американския откривател Дон Крофт, което може да унищожава тези метали и в момента се чува, че се ползува в Крит. Това устройство струва около 1500 евро. за тези, които се интересуват.

Никоя държавна институция не е в състояние да говори открито за това....

Журналистите от канал ,,Контра, ,ще направят жалба до правителството.


--------------------
?????? ??????????????????.
?? ?????? ????????????????.

anti666 18.10.2013, 21:14
http://news.ibox.bg/news/id_1972232557

http://www.vesti.bg/sviat/evropa/vyzduhyt-v-bylgariia-naj-mrysniiat-v-evropa-5996037
QUOTE
Въздухът в България е с най-високата концентрация на двата основни вида замърсители - малки частици и газ, които идват от комините, ауспусите на колите,както и от други източници.


Кои ли са тия "други" източници, като няма въобще промишленост в България след 20 години геноцид? smil4334a580902ca.gif По брой ауспуси също България е много по-назад от други страни в ЕС, където аутобаните са задръстени. Извън градовете ни из второстепенните пътища пък може да забележите, че почти няма коли. Българите карат предимно в градовете, заради скъпия бензин и винетките. Гори, въпреки поголовното изсичане пак имаме много повече от Гърция, Италия или Испания например. Тогава?!
Например тук четем, че Плевен и Добрич са на четвърто и пето място по замърсяване. Само че там няма никаква индустрия. Може би долната статия хвърля някаква светлина върху тая...мистерия
http://30dumi.eu/2013/09/himicheski-sledi-pleven-veliko-ta-rnovo/
User posted image

anti666 18.10.2013, 21:51
В http://www.youtube.com/watch?v=xDF_dAuZXnM интервю с учен, който следи от десетилетие този геоинженерен проект, се казват много нови и интересни неща. За съжаление е на английски, но основните неща са, че 20% от слънчевите лъчи вече са блокирани чрез химследите. Там също казва, че това се прави от специализирани военни самолети. Основните елементи са алуминий, барий и стронций. Как действа алуминия върху човешкото тяло и психика, излишно е да коментирам. При нас се добавят и други компоненти, включително и биоагенти, най-вече грипни патогени. Макар програмата да се прикрива под логото за "борба срещу глобалното затопляне", според много хора, това не е само проект на Световното правителство за земно инженерство (златният милиард). Много от тях, включително Елтимир смята, че това е форма на тераформация. Казано по-просто, преобразуване на Земята за условия на живот, подходящи за друг вид цивилизация.

anti666 18.10.2013, 21:55
Преди дни няколко от нас видяхме с очите си как самолетите, предизвикващи химследи се прибираха обратно към базите си в Турция. Почти до границата на залез слънце, те спираха внезапно пръскането, явно изчерпвайки запасите си и след това продължаваха на югоизток като обикновени самолети към Турция. Мисия изпълнена, до следващото утро, когато рано още в 4 сутринта започват сатанинското си дело.

nelly_d63 21.10.2013, 18:16
Днес 21.10 в Пловдив започнаха да пръскат в 19.00 ч.Два дни почиваха и в началото на седмицата започват с нови сили.

18j 22.10.2013, 13:23
Най-сладкото от цялата история е че ние си плащаме за този геноцид. Да от данъците ни - отива в касата на НАТО. Наскоро като стана дума на един познат му казах че вноската в НАТО е към 1,2 милиарда на година - той беше потресен. 1 200 000 000 доларес са предостатъчно да те захранват с барий, цезий, малко алуминийче и бактерии според сезона.

Това Паси и Жельо Жабата не ни го казаха за хиляда и двестата милиона такса на година за членството в НАТО. Така че официялно сте излугани и официялно имате правото не само да се бунтувате ами и да извлечете червеите от дупките им и да ги смажете с цялата сила на закона. Официално имате не само правото ами и задължението да смажете червеите собственоръчно тъй като институциите не работят.

Жельо Жабата има офис срещу зала Универсяда в София кола и шофьор за сметка на държавата. Лично той съсипа земеделието ни, разгради границата с Турция, вкара ни в НАТО и унищожи българското село. Като казвам лично значи лично той - по негова заръка, неговата политика. Той сега е едно изтрещяло куку - живота и съдбата го намачкаха, ама пита се в задачата защо тръбва да му се плащат тези екстри наместо да мъкне камъни докато не пукне от инфаркт, а по същото време БЪЛГАРСКА БАБА ЖИВЕЕ В КАШОН?! Която не е извършила нито престъпление, нито национална измяна. Жельо феса нацоналния предател има заплата офис и доживотна издръжка от държавата, НАТО има 1,2 милиарда долара от държавния бюджет за да ни тровят и разболяват, a българска баба която е плащала данъци цял живот - живее в кашон в столицата.

Кога бе, кога бе зомби изтрещяло ще се сепнеш? Кога бе идиото. Абе режат ти главата с трион ти я режат и ти се лендзиш като лайно. Абе кога бе майка ти де' изтрещяла. Интелигентни хора им говора добре бе виждаш какво става! - Виждам! - И какво правиш по въпроса? - Аз ли? Аз си ходя на работа и си чакам пенсията. Каква пенсия бе идиото изтрещял - РЕЖАТ ТИ ГЛАВАТА С ТРИОН. НЕ УТРЕ НЕ ДНЕСКА НЕ НЯКОГА - СЕГА ТИ РЕЖАТ ГЛАВАТА! А аз съм оптимист в живота - да знаеш

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

balh 22.10.2013, 23:33
Да му се строши тиквата на Желю смачканяка винаги може , но нали след това цялата пасмина от МВР и ДАНС ще тръгнат да търсят виновника . Друго е решението . Най-добре е да се търсят роднините на подобни боклуци и те да бъдат "със сабя помилвани" . Така боли повече . Пък и шанса за провал или разкриване е по-малък . Все пак Национална служба за охрана не е слънце , че да огрее навсякъде . Само информация и желание трябват.

Канатица 25.10.2013, 17:14
Статията е на английски, но снимките са важни и показателни. Обърнете внимание на документа от Австрали за откритите вещества в атмосферата им и нормата на превишаване. Малко по-долу са снимките на пръскачките и вътрешността на самолет за пръскане.

http://www.globalresearch.ca/chemtrails-a-planetary-catastrophe-created-by-geo-engineering/5355299

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

ddcommerce 31.10.2013, 10:43
Здравейте, от доста отдавна чета вашия форум и много се радвам че все още има будни БЪЛГАРИ. Аз живея в края на Стара Загора и имам чудесна гледка на юг към турско. Всяка сутрин докато си пия кафето на терасата гледам небето и виждам как някакви уроди правят небето на решетка, от границата ни с Турция до където ми стига погледа навътре в България. Особенно последните няколко дни явно е високо атмосферното налягане и небето вместо да е ясно и хубаво синьо то е на решетка и мъгливо. Явно ще ни трябва ето това:

http://www.youtube.com/watch?v=NjaqWENqjj0

Профила е изтрит погрешка. Регистрирай се наново ако желаеш smil4334aa05d5cb2.gif

Ванина 31.10.2013, 20:27
Уха, требва ни таквози нещо. Ми каква е разликата между самолетъ, който пуска бомби и самолетъ, който изхожда пръски, състава чиито е химикали, бактерии, вещество което атакува генна клетка у човека отговаряща за духовния му стремежъ и сумати други разни гнусотийки, за които не знаемъ? Единиятъ носи смърть за вчасъ, а другиятъ също носи смърть, но за по дългосрочно време. Това си е война и трябва да се защитимъ. За сега съ клетви стрелямъ по тези самолети, както и по наредителите на това зловещо дело, но ако имамъ възможностъ и съ зенитъ бихъ ги ударила. Въ нашия край рядко ги виждамъ пръските, защото последните две години следсвие пръските малко са ни слънчевите дни. Пръскатъ на западъ отъ Атия, където са селата. Надъ Атия не съмъ виждала пръски, може би защото е военна база както и жилищата на военните са тукъ.

18j 1.11.2013, 12:47
Напоследък много си мисля за обстрел по тия уроди. Ама това нящо като се стовари в полето или връз някое село... в Китай мисля че беше паднало в района на някакво езеро и целия живот вътре - с корема нагоре..

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

nelly_d63 5.12.2013, 15:55
Днес над Пловдив пръскаха много интензивно.Започнали са рано сутрин ,около изгрев слънце на запад от града имаше червеникави продълговати облаци. Това не е характерно за ранните утрини. Този път пръскаха с прекъсвания,нямаше ги дългите линии,които кръстосваха небето над Пловдив.Наблюдавах как самолетите пръскаха и спираха, в резултат на което се образуваха по- къси отсечки. Сигурно за да не бият на очи. Това , което най-много ме безпокои, че към 14.25 мин. забелязах в дясно от слънцето малко облаче,което блестеше със синкаво-червеникав цвят.Може да е естествено явление , но съм гледала много клипове , в които хора са заснемали такива облаци преди земетресения.Дай боже да греша и това да е природно явление.Облакът блестеше около 5 мин. На юг от града към Родопите също имаше няколко десетки следи.Мъчно ми е за природата.Съсипват ни хубавите гори.В нашия квартал имаме голям парк , с много дървета.От целия град идват майки с деца .Но последните няколко години забелязваме, че дърветата изсъхват.Често идват от Градини и паркове и режат изсъхналите клони.След години нищо няма да остане от парка. И накрая искам да изкажа съболезнования на близките на Елтимир!Не го познавах, но сигурно е бил добър човек.Бог да го прости!

Махайра 5.12.2013, 16:39
Последните няколко дена забелязах същото. В периферията на облаците се виждаше синкаво-червеникав цвят. Но от много време не съм виждал черни следи и си мисля, че вече пръскат с тях само нощем, понеже се заговори за тях, а е трудно да го обяснят, без да кажат каква е истината.

Teres 5.12.2013, 16:49
QUOTE (Махайра @ 5.12.2013, 18:39 )
Последните няколко дена забелязах същото. В периферията на облаците се виждаше синкаво-червеникав цвят. Но от много време не съм виждал черни следи и си мисля, че вече пръскат с тях само нощем, понеже се заговори за тях, а е трудно да го обяснят, без да кажат каква е истината.

Точно днес над Русе имаше самолет, който чертаеше с една бяла и една черна следа. Става въпрос за времето около 13:30 - 14:00. Съжалявам, че не го снимах. Цял ден пръскането е много интензивно. Чертите са в посока Север - Юг. Интересно е, че се разпръскват доста по-бързо от друг път - за около половин час вече са разпухнали и са практически неразличими от перестите облаци. Вероятно горе, където пръскат има силен вятър и това е причината. Преди малко забелязах нещо като много ситен сняг, който се сипе от иначе ясното небе.

18j 5.12.2013, 17:12
В такива случаи не ги жалете и не жалете лични средства обаждайте се веднага на 112 и на всички възможни авиодиспечери които се сетите граждански военни и гражданска защита. Това е война и единственото ни оръжие в момента е да ръчкаме институциите с въпроси и искания. Просто искаме да се спре да се лети с тия самолети над България. Може да сти сигурни че съответните ви обаждания стигат да където трябва. Причината да пръскат на отсечки да пръскат с химикали които бързо се разсейват както казвате за да не бият на очи това е именно зора който напъват хората. Иначе ставаме като по европа. Там над големите градове няма ясни дни. Винаги да обяд гледат да решетосат небето. А отдолу ония глупаци одат като мухи безглави.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Махайра 5.12.2013, 18:33
QUOTE (Teres @ 5.12.2013, 18:49 )
QUOTE (Махайра @  5.12.2013, 18:39 )
Последните няколко дена забелязах същото. В периферията на облаците се виждаше синкаво-червеникав цвят. Но от много време не съм виждал черни следи и си мисля, че вече пръскат с тях само нощем, понеже се заговори за тях, а е трудно да го обяснят, без да кажат каква е истината.

Точно днес над Русе имаше самолет, който чертаеше с една бяла и една черна следа. Става въпрос за времето около 13:30 - 14:00. Съжалявам, че не го снимах. Цял ден пръскането е много интензивно. Чертите са в посока Север - Юг. Интересно е, че се разпръскват доста по-бързо от друг път - за около половин час вече са разпухнали и са практически неразличими от перестите облаци. Вероятно горе, където пръскат има силен вятър и това е причината. Преди малко забелязах нещо като много ситен сняг, който се сипе от иначе ясното небе.

Значи въобще не ги бърка, че ще ги види някоѝ, щом и денем си позволяват да пръскат.

По повод много ситния ''сняг'', коѝто си видял, се сещам, че Елтимир беше написал това:''За втори път го виждам, няма как да сбъркам. Излизам рано сутринта и гледам, че ръми. Някакъв много, ама много ситен дъжд. Едва се забелязва, ама се забелязва. Асфалтът обаче сух. Вгледах се внимателно, никаква влага. Някой изглежда е почнал да ни пръска с нещо ново.''

Ванина 5.12.2013, 19:10
И надъ Бургасъ днесъ къмъ три и нещо си часа. На западъ.

Ванина 5.12.2013, 19:12
И на изтокъ

anti666 5.12.2013, 22:47
Във раздела Видеовръзки е качен филма с български превод "С какво ни пръскат от небето". Този филм, както и Газланд няма да го видите по Чифут ТВ, може би сте го гледали, но има интересни репортажи
http://www.voininatangra.org/modules/webshow/singlelink.php?cid=3&lid=42

Този проблем ще се реши, както много други с възстановяването на Саракта. Дотогава така ще е, ние си пишем, те ни ръсят. Същата картинка я наблюдавам от два дни в северна България. Няма спор, времето се изясни и се започва наново.

Bogatir 12.12.2013, 13:49
http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/12/vrabchetata-u-nas-sa-namaleli-s-50-ot-2005-g/

Това го забелязах и без да ги преброявам още преди две години. Говоря специално за врабчетата и лястовиците. Самата атмосфера в страната се промени. Няма вече такава птича глъчка, каквато имаше през детските ми години. Тихо, като гробница.

nelly_d63 4.1.2014, 18:54
След празниците започнаха усилено да пръскат. Към 17,00ч. над Пловдив изведнъж се появиха десетки следи. Изглежда са пръскали извън града и вятърът ги е докарал. След малко забелязах 2 , 3 самолета , които оставяха следи на запад от града. На залез слънце те се обагриха в червено.Малко преди това гледах Канал 3 по телевизията и там съобщиха за подадени сигнали за замърсяване на въздуха над София. Реших да се обадя на тел. 112 .Разказах им за проблема , служителката беше любезна и се обади на Гражданска защита. Оттам и отговорили естествено ,че нямат данни за замърсяване на въздуха. Също така служителката ми каза ,че моето обаждане е единствено , в което се съмнявам. След толкова години пръскане и обаждания на телефони на разни интитуции от много хора няма резултат. Трябват по– ефективни действия.Да се направят изследвания на въздуха след пръскане , но от независими специалисти както в чужбина. След това да се сигнализира прокуратурата и да се даде широка гласност от независими журналисти.Много хора сме готови да помогнем.

vokil 5.1.2014, 12:22
В този блог може да се прочетат ,някои съвети как да се неутрализират вредните влияния от различните химикали ,които се ръсят от небето .

http://hristokrasimirov.blog.bg/technology/2011/03/22/kak-da-se-predpazim-ot-aerozolni-pryskaniia.714115

а в това видео са заснети химически атаки с изглед от космоса .Не знам как манипулаторите ще обяснят дългите по над 1000 км следи с обичайния конденз ,при положение че той се разпада за секунди .

http://www.youtube.com/watch?v=-YeEDi9P9Xo

Ванина 12.1.2014, 22:00
Ми като ше правимъ колекция отъ снимки на химикобактериални небесни бразди...
Поне на видъ са красиви, ставатъ за фотоизложба. Белкемъ, озсъзнаятъ овците че война е.

Ванина 12.1.2014, 22:08
Атия 28.12.2013 13:45

Ванина 12.1.2014, 22:22
Същата диря погледъ отъ Бургасъ 14:11 ч.

Ванина 12.1.2014, 22:37
Атия 6.01. 2014 16:46
На тази дата би трябвало караконджулите да си отиватъ. Ама тези служители на мрака са по неестественни отъ вампири, таласъми, кърлежи и всякакви твари. Те не се съобразяватъ съ никакъвъ Небесенъ редъ. Казватъ, че клетвата се връщала. Да, връща се кога клълнешъ човекъ, защото човекъ ако и да е изтъканъ отъ добро и зло, душата му е Небе. Кой кълне Небе разбира се че му се връща. Но тези гадове кои тровятъ Небето надъ себе си и собствените си копелета, не са човеци. Те няматъ душа. За това кога ги кълнешъ, клетвата не се връща, а си отива по предназаначение.

Ванина 12.1.2014, 22:43
Днесъ надъ Бургасъ 16:15ч. То не една, не две, а повече отъ 20 ясни дири видяхъ. А имаше и доста издължени мъглявини, за които може се спори дали са били дири или облаци са.

Ванина 12.1.2014, 22:44
Красивичко

Ванина 12.1.2014, 22:48
И казахъ днесъ на няколко човека, че това са отровни пушаци, но... гледатъ ме като че съмъ луда, като че си говоря сама на себе си.

Ванина 12.1.2014, 22:50
Това е

Ванина 12.1.2014, 23:00
Ако бихъ имала оръжие и бихъ стреляла къмъ тези самолети, разбира се, че ще ме осъдятъ.. И въ очите на всички тези овци, детъ разсъдъка имъ е изтритъ съ пси оръжие, които не мислятъ за бъдещето на децата си, ще бъда злодеецъ. Но Небето няма да ме осъди, защото ще го направя въ името на Рожбите Български.

Ванина 12.1.2014, 23:09
И звъннахъ на 112. Жената която прие обаждането ми бе спокойна. Изслуша ме. Докато говорихъ, чуваше се, че записва думите ми чрезъ клавиетурата. Даже ме попита къде точно въ Бургасъ съмъ видяла дирите. Надъ к-с Славейковъ и малко на западъ, отговорихъ.

Ванина 20.1.2014, 20:04
И тази поредица снимки на 18 януари между 12:30 и 13:30 часа.
Обадихъ се на 112. Служителката беше малко припряна. Като й казахъ, че натовски самолети пръскатъ надъ Бургасъ, тя изяви съмнение. Азъ отговорихъ: Не зная какви точно са, дали натовски или други, но фактъ са многобройните самолетни следи надъ Бургасъ. Много ви моля няправете нещо, за да не ви тежи на съвестьта, за да не ви тежи, ако увредятъ плодовете на бременните жени! И тя набързо каза: Добре, ще предамъ. Не поиска името ми и затвори. На кой ще предаде и дали е предала не е ясно. Следващиятъ пътъ ако се обадя ще кажа, че самолетите вероятно са турски защото отъ югъ идватъ, ще предложа и снимковъ материалъ за доказателство, ако има къде да се прати.

Ванина 20.1.2014, 20:07
Въ начало дирите са категорични и тънки.

anti666 20.1.2014, 20:19
В северна България днес нямаше химследи. Оставиха ни намира, след атаката от последните дни.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/vlazhnostta-na-vzduha-prichina-za-himicheskite-sledi-vv-vzduha.html
Вижте обаче видеото от телевизията на Световния Еврейски Конгрес или както си я знаем тук Босфор ТВ. Най ме кефи един метеоролог, човек от БАН, който най-компетентно заяви, че следите били от цитирам "впръскване на вода в двигателите на самолета". Там и някакъв шофьор, който не е чувал за динамика на флуиди или тропопауза, ни обяснява че това било от влажността на въздуха. За служителите на Босфор ТВ няма какво да коментирам.

Ванина 20.1.2014, 20:22
Направление отъ югъ

Ванина 20.1.2014, 20:26
Въ последствие по широки ставатъ следите, така че може се спори, облаци ли са, отровни пушеци ли са.

Ванина 20.1.2014, 20:29
Като че повече отъ всякога пръскатъ

Ванина 20.1.2014, 20:34
Всичко това да имъ се насъбете възъ самите извършители!

Ванина 20.1.2014, 20:38
Извършителите да станатъ филтри, за да пречистятъ Небето, за да изкупятъ греха си, всичката отрова въ тяхъ да се събере!

anti666 20.1.2014, 20:38
Ами то затова в бургаско вече има грипна епидемия. Ето един от патентите, с който пръскат "вода" според БТВ
User posted image
Сайта на американското патентно бюро
http://patft.uspto.gov/netahtml/PTO/srchnum.htm
Въведете патент номер 7413145 да видим какво ще излезе. А в тубата е поместено филмче с монтирана камера върху самолета близо до дюзите, откъдето пръскат химикалите (от 2.50 минута).
http://www.youtube.com/watch?v=pZ3TmlQ-DUo#t=171

nelly_d63 21.1.2014, 0:20
Прави ми впечатление, че в периоди на интензивно пръскане се съобщава за земетресения на много места по света.Днес прочетох във Блиц новини за земетресение в Унгария от 4,8 по Рихтер.Това е необичайно силно за този район. Във Vesti.bg - силно земетресение от 6,3 в Нова Зеландия .Продължавам-земетресение в Южна Италия от 4.4 ,три земетресения в Албания и т.н.Преди няколко дни слабо земетресение в Родопите .И такива новини са почти ежедневие.Новини от 13.01 2014г.-силно земетресение от 6.5 в Пуерто Рико, 14.01- цели четири в България , за щастие леки , 15.01-два труса , пак у нас.Да продължавам ли? 28.12.2013г.- 5.9 по Рихтер край турския курорт Анталия.Списъкът няма край. В Куба- 5 по Рихтер на 9.01 тази година,предния ден в Япония,15.01 в Аржентина от 5.3 ,Чили-06.01 5.8 по Рихтер.В Италия на 29.12.2013-5-та степен.Списъкът продължава с Хърватия, Филипините , Иран-всички са със степен над 5 .И още , и още.Всички тези земетресения са станали за по-малко от един месец.Е това нормално ли е?Ясно е ,че дело на човешка ръка.

Ванина 21.1.2014, 11:41
QUOTE (anti666 @ 20.1.2014, 22:38 )
Ами то затова в бургаско вече има грипна епидемия. Ето един от патентите, с който пръскат "вода" според БТВ
User posted image
Сайта на американското патентно бюро
http://patft.uspto.gov/netahtml/PTO/srchnum.htm
Въведете патент номер 7413145 да видим какво ще излезе. А в тубата е поместено филмче с монтирана камера върху самолета близо до дюзите, откъдето пръскат химикалите (от 2.50 минута).
http://www.youtube.com/watch?v=pZ3TmlQ-DUo#t=171

Грипната въ бургаско е отъ декември, но това е най безобидното, което може да се случи въ резултат на пръските отъ самолети. Вече два пъти въ началенъ стадий ме хваща грипа, но съ сребърна вода отшумява. Колежките ми каратъ доста мъчително и продължително на антибиотици. Кога пръскатъ по интензивно усещамъ дразнене, отдавахъ го на хронично фарингитно неразположение, а всъщностъ установявамъ че дразненето е в резултатъ на пръските. Майка ми кашля, алергия някаква, която напоследъкъ доста се засили. Но тя не вярва въ злонамереностьта на владеещите света.

Грипъ и алергии са безобидни сравнение съ... Въ сайтъ От Извора бе писано преди години, че правятъ някакво вещество, което атакува генна клетка у човека, отоваряща за духовниятъ стремежъ. И като въ резултатъ на пръските не е имало кой знае какъвъ ефектъ, прокарали са пъкленото вещество чрезъ детските ваксини. Мисля че извратените доста работятъ за създавнето на извратени елементи на ента степенъ, съ които да ни пръскатъ, за които ние и понятие си нямаме. Но Тангра вижда, вижда и позицията на човека, която е въ сърцето.

anti666 21.1.2014, 12:36
Днес разбрах за едни познати от Добрич момченцето им на годинка и половина е умряло от грип. ГМО модифициран патоген, доставен от онези самолетчета с химследите. Докторите са тотално объркани, защото досега не са виждали такива грипни щамове, напълно резистентни към антибиотици.

http://www.monitor.bg/article?id=415304

Всичко се развива за невероятните 8 часа. По думите на бащата, след като се е почувствало зле и вдигнало температура, веднага е закарано в болница. Там след още 4 часа, както пише и в репортажа, детето е с менингит и душичката му напуска Републиката на Злото. Едно бяло, българско дете умъртвено от Новия световен ред. Момче, така и недоживяло да твори в бъдещия Саракт, когато щеше да е в активна възраст. smil4334aa05d5cb2.gif

anti666 21.1.2014, 12:49
Аз искам пак да се върна на репортажа по Босфор ТВ, където за първи път ЧУДОВИЩАТА признават нещо важно;
"От Министерството на транспорта обясниха, че става дума за военни самолети, които летят на височина от 6-8 километра"
Ние това отдавна го казваме. Ясно е, че са военни. Гражданските си летят винаги и е имало периоди включително на няколко месеца, когато тези химследи ги нямаше. Това беше миналата година пролетта и лятото.

Въпросът е ЧИЙ са тия военни самолети? В България по нареждане на Турция, военната авиация беше унищожена още в края на 90-те. Елитни летци пратени да берат ягодки, а техническият състав - уволнен по най-подлия начин. Така че това НЕ са български самолети. Ясно е, че и това НЕ са нормални конденз следи.

Няма ли някой политик в тази изрудска република на Злото, поне един да има доблестта да попита министъра на транспорта и на отбраната, на коя държава са тия самолети? Кой контролира товара им? Какво пренасят над нас? Термоядрени заряди, смъртоносни вируси или наночастици от барий и алуминий, които са не по-малко вредни от вирусите. Но поне не убиват българските деца за 8 часа!!

Георги-НЗ 21.1.2014, 17:00
Нещата опират до това, някой доблестен български офицер от ПВО "по грешка" по време на учение да свали един такъв самолет и после да бъде надеждно фотографиран от "любители" преди да отцепят района. Какво толкова, просто в УСА-армията му казват приятелски огън.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!

anti666 22.1.2014, 12:01
ПВО в България не съществува от години, унищожено е. Може да има такова в Бурунди или Свазиленд, но тук ни вардят турците, това е новата ни отбранителна доктрина.

Днес имах разговор с медицински работник. Лекарите са в пълно недоумение. Детски педиатър каза, че не е виждала в 30 годишната си практика грип да се развива по този начин. Няма никакви симптоми - зачервено гърло или температура. В началото има единствено главоболие и удря бъбреците (пикае по-често). Това са единствените признаци, по които един родител може да се усети, че нещо не е наред с детето. Вдигне ли температура над 38.5 вече става много опасно - преминава в менингит!! Както случая с момченцето на Георги от Добрич. То е вкарано в болница с 38.5, след 4 часа вече е починало.

Това няма да го чуете от "здравното" министерство. Оттам ни мънкат "не изпадайте в истерия". Това да го кажат на семейството от Добричко!

В големите градове вече са отменени всички планови операции, макар на повечето места, за да не създават паника все още не обявяват грипна епидемия. Лекарката направо иска да хване гората, просто е някакво безумие. И най-лошото е, че този ГМО щам атакува най-вече децата.
Така че родители, пазете си децата! Държава няма, самолетчетата си ръсят отгоре като за световно.

anti666 23.2.2014, 0:37
От бактериологичната атака срещу България, свински грип днес починал и директорът на Националния център по обществено здраве.
http://frognews.bg/news_65987/Grip_pokosi_i_Hristiian_Griva/
Понякога Небето си прави интересни шеги. В случая, ако този директор беше повдигнал публично въпроса с кемтрейловете, може би щеше да е още жив. По този повод винаги се сещам за едно възможо и много близко бъдеще;
Осъдените са екзекутирани, тъмничарите са избити, свободните са поробени. Краят си е отишъл, без да дочака Началото.

anti666 11.3.2014, 11:58
http://pik.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D1%82%D0%BE-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D0%BF%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%BD-news155982.html

"Пипан", с други думи - генно манипулиран в лаборатории с цел да убива. Няма ли най-подир някой от лекарското съсловие открито да запита - кой и защо използвал това бактериологично оръжие срещу българите? Защото тази зима ударът конкретно беше насочен над България. Иначе извън страната щеше да се говори за грипна епидемия, свински грип и т.н.
Защо този патогенен щам беше хвърлен именно над България и от кого? И защо прикриват този Геноцид.

РонинА 23.3.2014, 22:50
http://www.flightradar24.com/THY8XZ/2f4e6b0
Аз поне тук ги следя от доста време и сверявам кой полет ръси и кой не,и съм установил(особенно през последните 5 месеца)че са изключително от гражданската авиация,и основно от /за Истанбул.Много често има полети без каквото и да е инфо,те са предполагам натовски или други военни полети.
През последните няколко седмици(с изключение на днес-предполагам е в резултат от полети снощи) се видоизмени начина им на ръсене,прави впечатление вече липсата на онези "облаци"(поне тук където живея) които се създаваха от следите им,сега често виждам дългата бяла диря която изчезва бавно(10-на мин.) и за мен лично не е нормална следа(следа от порядъка на 30-40 километра-по мои разбирания)и едновременно с това виждам самолети летящи на същата височина-следите им изчезват за секунди.Друга индикация усещам и по здравослоното съсътояние на мен и моите близки и познати,едно специфично дразнене(при поредната им серия ръсене) в гърлото,нито си болен ама и не си очевидно здрав и при всички по едно и също време,като при децата се стига и до болничен престой....като отчитам че много се влия(по устойчиви сме)е от това како се яде,засилване на организма с витамини,ако щеш на коластра за децата,мед,чесън,джинджифил и др.

РонинА 23.3.2014, 22:59
http://www.youtube.com/watch?v=XAus_KLe_X0
Някой има ли мнение по въпроса?

18j 24.3.2014, 9:49
QUOTE (РонинА @ 24.3.2014, 0:50 )
http://www.flightradar24.com/THY8XZ/2f4e6b0
Аз поне тук ги следя от доста време и сверявам кой полет ръси и кой не,и съм установил(особенно през последните 5 месеца)че са изключително от гражданската авиация,и основно от /за Истанбул.Много често има полети без каквото и да е инфо,те са предполагам натовски или други военни полети.
През последните няколко седмици(с изключение на днес-предполагам е в резултат от полети снощи) се видоизмени начина им на ръсене,прави впечатление вече липсата на онези "облаци"(поне тук където живея) които се създаваха от следите им,сега често виждам дългата бяла диря която изчезва бавно(10-на мин.) и за мен лично не е нормална следа(следа от порядъка на 30-40 километра-по мои разбирания)и едновременно с това виждам самолети летящи на същата височина-следите им изчезват за секунди.Друга индикация усещам и по здравослоното съсътояние на мен и моите близки и познати,едно специфично дразнене(при поредната им серия ръсене) в гърлото,нито си болен ама и не си очевидно здрав и при всички по едно и също време,като при децата се стига и до болничен престой....като отчитам че много се влия(по устойчиви сме)е от това како се яде,засилване на организма с витамини,ако щеш на коластра за децата,мед,чесън,джинджифил и др.

Ефектите са моментални. Колкото и да ми обясняват служители от разни служби по телефона, че 'изгорелите газове' на самолетите преди да паднат се разнасяли на десетки километри и не падали върху града - направо след 5-я или 6-я самолет когато започне химическата атака започват ефектите - парене на очите, лигавицата, сополи, отпадналост. Колкото по-малко се стои на вънка - по-добре, и то на затворени прозорци.
Щом на възрастен човек действат така - аз съм се уверил не веднъж, и съм забелязвал хора, които не са в час по темата как получават същите симптоми, бе да знаят от какво са.. щом възрастните получават тези неща - представям си на децата какво им е.

Та моята препоръка е когато видите химическа атака - прибирайте децата на закрито, на затворени прозорци и започвайте да вдигате скандали по телефона на всички служби, които се сетите. Гражданските авиодиспечери - предприятието се нарича РВД - радио-въздушни диспечери. За военните бяхме напипали телефони, но те ги смениха - явно е имало сериозна атака по телефоните им.

Има ефект от обажданията - казвам го защото в София не си позволяват вече да пръскат така нагло. Пръскат услиено през нощта, рано сутрин, но през деня, когато хората са активни го дават много по-внимателно - по една диря на час се наблюдава или понякога няма нищо. Понеже познавам много хора, които се обаждат, когато започне атаката - предполагам, че се ограничават именно заради обажданията и скандалите, които стават по телефона.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

nelly_d63 24.3.2014, 12:47
Над Пловдив спокойно си пръскат и през деня. В събота 22.03. имаше много интензивно пръскане. Започнаха към 13.00 ч. та чак до вечерта. На залез слънце цялото небе се обагри в розово-червен цвят сигурен признак , че това са химически облаци.Няколко пъти съм се обаждала на тел. 112 . От Гражданска защита винаги им казват ,че няма замърсявания на въздуха. Ако се обадим няколко стотин хиляди души дали ще е така? В момента също цялото небе е опасано със следи но разсеяни. Изглежда са пръскали през нощта или вятърът ги е донесъл отнякъде. А що се отнася до групата във Фейсбук " Знаят ли българите какво е кемптрейлс и колко е опасно за хората " то имам чувството ,че се е превърнала в клюкарник. Дискутират се всякакви теми най-вече политически но не и темата за аерозолните пръскания. Може би някой умишлено я манипулира , за да измести вниманието на хората в друга посока.

x2012x 24.3.2014, 16:08
Пръскат интензивно в цялата страна , защото смятат , че са спечелили войната и сега остава само да ни отровят и да умрем! Жестоко се лъжат , защото престъпленията им се записват и никога няма да бъдат изтрити от енергоинформационната матрица на Земята и повярвайте скоро време на тяхната Земя ще е истински ад от вода , вода , вода , докато потънат и подгизнат от всякъде ! Наистина е страшно в момента в България , но има сили , които при всяко едно нарушение на моралните норми над нашата страна извършват тотални атаки над нарушителите , така че и този път ще бъде отмъстено и то тотално !

РонинА 24.3.2014, 21:04
напук на писаното от снощи сутринта беше боза

РонинА 24.3.2014, 21:15
записах няколко полета само за 10-на минути,всички активно пръскащи
Анкара -Мюнхен
LH1787
Airbus A321 на 11,000 метра лети
Луфтханза(лично бях изненадан защото имах друго мнение за тях)

Анталия-Падерборн
XQ368 SunExpres 11,000 metra

Истанбул -Париж
AF1391 Airbus A320
10,400 метра

Анталия- Хамбург
XQ170 B737 -8bk
10,900 метраНа снимките са точно те снимани

РонинА 24.3.2014, 21:19
и ето по обед картината

РонинА 24.3.2014, 21:24
QUOTE (x2012x @ 24.3.2014, 18:08 )
Пръскат интензивно в цялата страна , защото смятат , че са спечелили войната и сега остава само да ни отровят и да умрем! Жестоко се лъжат , защото престъпленията им се записват и никога няма да бъдат изтрити от енергоинформационната матрица на Земята и повярвайте скоро време на тяхната Земя ще е истински ад от вода , вода , вода , докато потънат и подгизнат от всякъде ! Наистина е страшно в момента в България , но има сили , които при всяко едно нарушение на моралните норми над нашата страна извършват тотални атаки над нарушителите , така че и този път ще бъде отмъстено и то тотално !

дано имаш право,аз днес имах успех и съм доволен защото успях да "отворя"очите на един човек след половин час обяснения показвания на небето и цитиране на инфо от нета,голям зор е да накараш някой да ВИЖДА

Ванина 25.3.2014, 16:47
Преди като пръскаха, пръскаха въ рамките на няколко часа. А вчера надъ Атийскиятъ районъ (сигурно и надъ Бургасъ), многобройни следи се виждаха отъ ранна сутринъ, до късенъ следобедъ. Наистина дългите следите по бързо се разсейватъ от колкото преди. Гледахъ ги какъ като духне втърътъ и се разсейватъ въ съответната посока като мляко въ вода. Азъ цялъ день следъ нощна смяна спяхъ на светилището, но се пробуждахъ и гледахъ. Тангра вижда! Да паднатъ, да паднатъ да паднатъ въ името на... на... на Любовьта коя я няма. Пролетъта дойде но истинската още я няма. Кога дойде Пролетьта и Сърцето паднало на Жената биде въздигнато... ахъ, тогава ще е Силата ни и... всичките ни врагове няма да ги има нивга вече.

РонинА 27.3.2014, 22:30
докато четях една от темите във форума ми пресветна нещо(може и да е пресветнало и на други де),дали това ръсене няма и друга идея освен вече всеизвестните,барий+алуминий+HAARP+контрол на климата+изследване на земните пластове и съдържанието в тях+контрол на съзнанието и катаклизми и т.н....ТА-замъгляването на небето,скриването на слънцето(небето-земята-ние-слънцео)....дали целят също прекъсване на някакъв вид връзка между нас и .....

nelly_d63 28.3.2014, 2:09
Много от вас може би са запознати с проект Камелот. Целта му е цитирам : " Да предостави средство на изследователите и информаторите за разкриване на историите си." С други думи вземат се интервюта от учени от най различни области на науката , журналисти , бивши военни , служители на НАСА и др. , в които интервюта те разказват много интересни неща от своята работа. Но тези истории може да ги видите само в интернет. Та в едно такова видео интервюираният между другото спомена , че целта на аерозолните разпръсквания по целия свят е да се прикрият така наречените космически битки. Не съм склонна да вярвам на 100 процента , но е интересна хипотеза. А може би това е умишлена манипулация с цел да ни отвлекат вниманието от истинската причина. Никога няма да ни кажат истината . След 50 , 60 години може би .

18j 28.3.2014, 9:27
Истината за тия пръскания е точно каквато я чувства всеки един от нас. Този проблем стои пред нас от 2010 г. - тогава аз лично забелязах тези следи да се полагат и напластяват по нашето небе. От тогава до сега - единствената неадекватна хипотеза, която съм прочел или чул е онази с "инверсионните следи" и "изгорелите газове". Всичко останало според мен е вярно - от момента, в който някой поставя умишлено отрова над главата ти и скрива небето и слънцето - всичко е допустимо и вярно.
Но докато ние губим време и се замисляме над версиите какво точно правят уродите - те продължават да си го правят. Така че е много по-важно ние какво искаме и можем да направим по въпроса тези газови атаки да престанат.

Спомням си преди, към края на 2012 г. имаше един организатор на протести, който в последствие се оказа подставено лице на службите - как подхвана тази тема, за да организира протести. Набързо му скълцаха амбициите - имаше само един протест в тази връзка. Но ако искаме да почерпим от чуждия опит и аз съм го споделял и друг път - в Испания хората се надигнали и започнали манифестации във връзка с тези самолети и те просто престанали да пръскат. Но какво има да си говорим - испанците се събраха и окупираха не банките и площадите а влаковите линии, по които им изнасят природните богатства и си изискаха находищата обратно от концесионерите. И държавата се наложи да се съобрази. Ние явно все още сме много богати хора и богат народ, за да си отстояваме златните и медните залежи за нас и сме в прекалено добро физическо и психическо здраве, за да се вълнуваме кой с какво ни трови въздуха..

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

РонинА 28.3.2014, 9:42
QUOTE (nelly_d63 @ 28.3.2014, 4:09 )
че целта на аерозолните разпръсквания по целия свят е да се прикрият така наречените космически битки

да,аз също съм срещал някъде това и преди да го прочета съм си го мислил,дали по повод един мой сън(наблюдавам от земята такава битка-по скоро е високо в небето отколкото в космоса де) или както често ми се слува информацията просто изплува в мен

РонинА 28.3.2014, 9:53
QUOTE (18j @ 28.3.2014, 11:27 )

Но докато ние губим време и се замисляме над версиите какво точно правят уродите - те продължават да си го правят. Така че е много по-важно ние какво искаме и можем да направим по въпроса тези газови атаки да престанат.


лично мое мнение е,че отдавна сме изтървали този момент,дали ще протестираме или не е все тая(войни,насилие,неравноправие,и да не изброявам още колко неща като човешки-нечовешки-черти съществуват от много дълго време,балансът в природата го няма),за мен по скоро вярното е че трябва да се минат през тези етапи в историята-без значение дали ни харесва или не,по скоро е важно индивидуалното развитие на всеки един от нас,потребноста за хармонияс природата-от тръгват за мен нещата,вижте светът който ни заобикаля(който разбира се е продукт на нас-от доста време аз вървя към това да казвам-ВАС,без да визирам конкретно някой от четящите )

18j 29.3.2014, 9:40
Така е, по принцип наистина трябва търпение, за да премине този период на преход и изпадане, но пък пасивното чакане да отмине може да се възприеме като съгласие със случващото се. Всеки има собствен начин на бунт и протест. Някои се затварят в себе си и кълнат други излизат на улицата и крещят. Спомням си когато последния път съпругата клинтън беше дошла да инструктира боко тиквата и тогава бяха излязли на протест зад американското посолство някакви чудаци с български байраци. Както обикновено когато америгочките официали идват в България имаше земетресение, и после стана наводнението един язовир заля едно село. И тогава Елтимир беше казал че ако не се бяха събрали онези да се бунтуват Природата щеше да ни накаже жестоко за безропотното приемане на такива личности символи на самото Зло на наша територия. Аз съм съгласен с него че Земята е много чувствителна за баланса на енергиите на повърхноста енергиите които излъчват хората. Съответно Тя се стреми да възстанови баланса но как Тя Земята възстановява баланса - като поунищожи от въплатените на повърхността й зли сили и покрай тях - всичко останало.
Незнам за звездните войни, но Елтимир казваше, че спрямо самолетите с отрови, има Сили които чакат да ги призовем, за да ни помогнат срещу тях. Лошото е че много малко хора изпитват този гняв срещу химическите следи както ние тук. И от там бунта срещу тях е ограничен както мисловния така и уличния бунт. Съответно помощта не пристига и те си пръскат. Най-голямото което можем да направим ние е да информираме и вече да видим какви емоции ще предизвика това знание у околните дали ще спечелим още и още съюзници.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

trak 29.3.2014, 11:11
Те пръскат над цяла Европа. Не правят разлика изток-запад, север-юг. Трябва да се вземат редовно проби от дъждовна вода, сняг, вода от канавката и да се следи количеството на барий, стронций, алуминии, олово и т н. Да се стравняват стойностите редовно в различните части на България. Масово се пръска навсякъде в Европа, не само в България. Хората са се видяли в ужас, но медиите им заглушват гласа с различни тактики на пускане на информация истина-лъжа, истина- лъжа с усмиващи елементи и т н. В България може частично да се намери някакво решение или действие, да не се пръска, но на момента с това статукво - нищо трайно. Трябва да се търсят други решения за борба с "феномена" извън нормата, или извън очакваното. Има умни хора с познания по химия, физика, технологии, компютърни технологии.. В тях трябва да е надеждата, трябва да впрегнат мозъка. За всяко действие си има противодействие. Не трябва да се чака и отлага.
И в съседна Гърция хората са забелязали: http://enouranois.eu/?page_id=78 , Германия също от Фрайбург до Берлин https://www.facebook.com/marchagainstchemtrailsberlin/photos_stream .Франция, Испания, Ирландия и в мн. др. страни постоянни протести от години,но никакви конкретни резултати.
Ето стар отговор на институция (официално некорумпирана), защо няма да се измерват стойности на барий,странций, алуминии http://www.sauberer-himmel.de/wp-content/uploads/2011/12/Antwort-Umweltbundesamt.jpg .
Незнам има ли смисъл да се пишат писма и в България за официални измервания, след като ще отговорят, че няма нужда същите основания по ЕС-линии, конвенции и спогодби.

Въло 31.3.2014, 22:55
Наистина е възможно тези пръскания да спират по някакъв начин космическите енергии.Но едно от основните неща,заради което се използват, е че веществата вътре блокират този център в мозъка,който отговаря за критичното мислене и блокират еволюцията на съзнанието.

Ванина 3.4.2014, 14:43
QUOTE (Въло @ 1.4.2014, 0:55 )
Наистина е възможно тези пръскания да спират по някакъв начин космическите енергии.Но едно от основните неща,заради което се използват, е че веществата вътре блокират този център в мозъка,който отговаря за критичното мислене и блокират еволюцията на съзнанието.

Важно: Изнамериха ваксина против влечението към духовното
http://www.otizvora.com/2011/06/3007/comment-page-4/
„Вирусът (който представлява и самата ваксина) ще имунизира срещу този ген VMAT2 (наричан още Божия ген) и резултатът ще е този, който показах – фанатикът ще бъде превърнат в нормален човек.“

Въ стаята е споменато, че освенъ чрезъ ваксините, и чрезъ самолетните пръски се атакува този генъ

Ето по подробно описана официалната история за гмо-инженерството, а зад кулисието нямаме си представа какви извращения правятъ
http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/14/%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D1%80/
“Човечеството за пореден път се превръща в огромен изпитателен полигон, на които жадни за пари неморални индивиди ще изпробват своите нови „постижения“ отново под девиза „за благото на хората“.
Генното инженерство „може да бъде превърнато в смъртоносно оръжие, което да се насочи към унищожаването на определени етнически групи“, се казва в обръщение на британските лекари. Според д-р Вивиан Нейтънсън, председателстваща комисията по наука и етика към Британската медицинска асоциация (ВМА): „Това е особено ужасяваща мисъл… Ние трябва да преценим факта, че има налице потенциал за страшно оръжие със значителна избираемост на поразяването. То би могло да се разпространява чрез газ, спрей или да бъде поставено във водоизточници… да убива, да прави хората безплодни или да причинява раждането на деца с малформации. Ако вие сте някъде диктатор и искате да се отървете от определена група хора от населението, която би се противопоставя… бихте могли да използвате това.”

Не е за хора съ слаби нерви
Генно инженерство: Спасявайте си кожата – буквално
http://www.otizvora.com/2012/02/3893/

Не е фантастика. Но внимание, който чете нека да не потъва въ духъ на ужасяване, а нека се активира да пусне въ ходъ всичките си човешки черти и сили дадени му отъ Небето. Нямате си представа, една безобидна реклама или детско филмче, или съвременна песенъ, или филмъ втълпяващи уродскиятъ нагонъ у хората, са хиляди пъти по зли и ужасни отъ тази болесть за коя се говори въ статията. УЖАСНО Е КОГА ПРЕДАВА СЕ ЧОВЕШКОТО СЪРЦЕ, ДУША И СВОБОДА ЗА МИГЪ ИЛЮЗИОРНА НАСЛАДА!

Ванина 3.4.2014, 15:00
Елтимиръ бе много писалъ за
Потомците на Анубис - 2 http://eltimir.blog.bg/politika/2013/01/04/potomcite-na-anubis-2.1038380

Ето и другъ човекъ донякъде се препокрива съ вижданията на Елтимиръ
Новият свят и вие (част III)
http://www.otizvora.com/2014/01/5972/comment-page-1/

Но защо Българите сме толкова разединени?! Да би могло "Воини на Тангра" и "От Извора" обединятъ силите си, да заиграятъ Хорото...

РонинА 15.5.2014, 21:56
Постоянно срещам хора уж грамотни-а всъщност невежи и слепи....нямало такова нещо,те самолетите си изпускали само изгорели газове,ДАЛИ?

РонинА 15.5.2014, 21:57
и още...

РонинА 15.5.2014, 22:09
от миналата седмица петък сутрин....

РонинА 15.5.2014, 22:12
докато снимам вече бяха минали няколко с направление истанбул или анталия за европа,все турски авиолинии,справка за полетите на radar24 сайта......следващата снимка е от вечерта,какви облаци само,чак на децата им направи впечатление(всъщност те ги видяха и ме извикаха навън)

РонинА 15.5.2014, 22:22
Понеже наблюдавам доста внимателно растения и дървета тази година ми прави силно впечатление резултатът от тези пръскания...ето и няколко снимки на дървета,имам една череша (повече от 10 годишна е,някой от клоните с листа бяха оглозгани от гъсеници-никога до сега smil4334a8edcde62.gif )бадемите и една праскова все едно са ракови болни и линеят,листата на едно дупки все едно някой ги е пръскал с киселина smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334aa21c9ca7.gif smil4334aa21c9ca7.gif

РонинА 15.5.2014, 22:24
smil4334aa21c9ca7.gif

РонинА 15.5.2014, 22:25
smil4334aa21c9ca7.gif

РонинА 15.5.2014, 22:27
smil4334aa21c9ca7.gif

РонинА 15.5.2014, 22:28
smil4334aa21c9ca7.gif

РонинА 15.5.2014, 22:40
smil4334aa21c9ca7.gif
остава и някой малоумник да почне да ми обяснява че видиш ли,то било болест по листата и гъсениците си били в природата или пък липса на нещо в почвата,не на мен тези.... smil4334af067a7a3.gif
...в неделя бях при баба ми,стара жена(18 набор) да я видя и тя мен ...да се зарадва,питам я аз пак-обичам да я разпитвам за едно време-за природа,болести и др. неща...нямаше такова чудо,сега всеки болен все грипови и вируси,всичко в градината пръскаме и нищо не става-така ми казва,разправя ми-да се разболее дете,радко,да не мислиш че сме имали време а и болници къде ти да ги лекуваме....много работихме и здрави бяхме...

Йордан_13 15.5.2014, 23:22
Много лесно може да се провери дали в случая става въпрос за болест по листата, причинена от вредители. Откъсваш едно листо и с една голяма лупа със стабилно увеличение, гледаш дали по листото щъка нещо smil4334ad1724132.gif Точно по тоя начин в началото на пролетта се завиха листата на прасковата. Два вредителя го бяха причинили. Използвах два препарата - Скор против завиването и Б58 за въшките, три пъти пръсках през 1 седмица. Завитите листа са загубени завинаги, те ще покафевеят, сбръчкат и паднат, но останалите ще бъдат спасени и дървото ще може да развие нормална листа маса, за да отхрани плодовете.

РонинА 16.5.2014, 21:12
"огненият пригор с причинител бактерията Erwinia amylovora ,която е открита у нас за първи път през 1989 г" "В насажденията където болестта се установи за първи път, се препоръчва незабавно зкореняване и изгаряне на нападнатите дървета или храсти. - цитати от оф документи

и още...
"Обект на фитосанитарен контрол още са калифорнийската итоносна въшка Quadraspidiotus perniciosus и черничевата щитоносна въшка
Pseudaulac a spis pentagona.Калифорнийската щитоносна въшка е разпространена в почти всички овощарски райони на страната.В висока плътност е наблюдавана в стари овощни насаждения с картотекирано нападение в областите Кюстендил, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Търговище, Ямбол. Поради подценяване на
зимните пръскания и химичният контрол на нападнати те градини,
калифорнийската щитоносна въшка постепенно разширява ареала си на разпространение. През 2011 г. старите ябълкови градини в област Сливен,с концентрирано нападение от неприятеля са изкоренени и
нападението е съсредоточено в насаждения с праскови.В същият район през 2013 г.Quadraspidiotus perniciosus е установена в проби от круши.Нападение по праскови е картотекирано в област Пазарджик. В област Стара Загора,калифорнийска щитоносна въшка е установена
в някои млади овощни градини.Черничевата щитоносна въшка Pseudaulac a spis pentagona е разпространен а на ограничени площи в
областите Благоевград и Стара Загора....... "

и още и още....Да-прасковата по горе на снимката е с диагноза "къдравост" и още две като бонус и лечението на симптомите съответно са актуални във всяка зем. аптека(те биха фалирали без нас smil4334aa21c9ca7.gif ) но не е известно как така преди има няма 60 г. нящата стояха по друг начин- баба ми разправа че са пръскали овошки и лозе със син камък и г.вар,зърното третирали преди да се засее със син камък-толкоз....незнам де съм затрил една снимка на едно дръвче -джанка,приличаше на току що завързал боб,порових се набързо из нета и открих вече такава тема но за слива.....
ето какво пише ...
http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=16657
снимката е от темата там

РонинА 16.5.2014, 21:21
бях откъснал клонче от въпросната джанка и я показвам на баба,тя гледа и се чуди какво е това,за толкоз години за първи път вижда такова нещо...

каквото и да си говорим все по често виждаме аномалии в природата,но това е резултатът,на който му слагаме име- "къдравост по прасковата","сиво гниене" ,"струпясване",Сачмянка", и всякакви видове листни въки и бацили,РАЗБИРА СЕ за всички тях има препарати,никъде не се коментира причинителите,а най лошото е че ядем този целият букет и очакваме да сме здрави,НО аптеките отново са насреща smil4334af067a7a3.gif smil4334aa21c9ca7.gif

РонинА 26.5.2014, 19:47
и като заговорих за аномалии,ето тоза наблюдавахме преди няколко дни,снимките са от ф. апарата на колега,използвам тях че са с дата

все едно голямо огледало навлиза в атмосферата и отразява слънчеви лъчи,след около час и половина просто изчезна

малкото свободно време което намирам,го използвам да чета тук,някой нещо да е чул или видял за това по ТЕЛЕвиЗОРа или на друго място?

РонинА 26.5.2014, 19:49
ето още една...

РонинА 8.6.2014, 21:56
въпреки неприязънът ми към телевизията като цяло и в частност ТВ7,не мога да не спомена това предаване и темата му и времето през последните няколко дъждовни седмици,разбирасе че моделират къде колко да вали,а и все повече се дава гласност на темата по ТЕЛЕвиЗОРа-чудно ми е защо,едва ли е пробуждане

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%A0%D0%B5%D0%B4/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5_l.401_i.10161186.html#.U5SZYSiKrIX

Днес забелязах че на места небето си е доста синьо на фона на изкуствените облаци и самолетите ръсиха избирателно,и преди бях забелязал това но не бях сигурен защо го правят,за мен вече съм убеден че уредбата която разпръсква тези химически следи дори не се управлява от самите пилоти(дори е вероятно те да не знаят) а имат някакъв контролен център където виждат небето от сателит имат инфо за други метеорологични особености на раьона и там кадъто активират тези уредби има дупки със синьо небе които трябва да запушат,днес хванах такъв момент...

18j 15.7.2014, 7:43
Значи миналата събота и неделя бях а светилище където ходя често и редовно. То се намира на пътя на самолетно трасе. До сега - последните 2-3 години откак ходя там винаги има следи отгоре. Обикновено се будиш рано - чисто небе, синьо и като почнат към 10 ч. до към 2 ч следобяд горе става мазало и се продължава целия ден, вечерта и до късно нощем.. Следи от 20-30 км. по груба преценка - там явно е трасе за ускорение, пък е и ключов регион с много населени места и те явно теглят без пощада. Чуеш ли през деня на това място самолет отгоре и веднага гледаш тегли черта и то грозна. Направо ти се свива сърцето как от синьото небе чисто правят дреп. То е очевидно.
Още по-очевидно, за някой който ходи там често, беше този път когато се чуваха самолетите цял ден, но ни една следа не мина. Нито една. Незнам защо не пръскат в момента, но мога да кажа на всички, които искат да убеждават, че следите от самолетите били кондензационни или пък просто изгорели газове, че могат спокойно да вземат да лигавят някой по-дебел чеп и то без извинение. Едни и същи самолети летят по това трасе, но явно в момента ги няма тези добавки в горивото, които правят химически следи, или пък не пускат химикалите от специалните дюзи и резултата е налице - самолети минават по 2 на час и то ускорявайки - то се чува, но следа нямани една - така както си беше преди 2009-та. Аз помня точно кога започнаха масово да се появяват тия следи - през 2009та веднага с идването на власт на тиквата-дебил. Тогава им се даде картбланш да пръскат необезпокоявано над България. Забелязвам тези неща защото гледам Небето постоянно и чакам редовно изгреви и залези така че знам точно кога започна и сега когато явно програмата за пръскането е на пауза - пак мога да го отбележа.
Никакви кондензационни следи и никакви изгорели газове - умишлено композирани газове с неясен състав, които умишлено се разпръскват над места с гъсто население. Ето това е моя извод относно химиеските следи след дълго наблюдение над едно и също трасе с интензивен самолетен трафик. Когато програмата за пръскане е в ход - небето на това място е мазало по цял ден, когато пръскането е в застой - същото трасе със същия интензивен трафик е чисто синьо и прекрасно.
Да се помолим Господу да ги накаже.


--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Заги 19.7.2014, 10:51
Връзката между тези химични следи в небето, болните растения и климатичните аномалии са очвидни. Става дума за ХААРП. Пускам връзка към една интересна публикация, която опитва да направи обобщен исторически преглед на този процес.

Но ми се ще да подчертая най-важното в нея тук:
HAARP всъщност е гигантски смъртоносен лъч, който се основава на разработките на Никола Тесла.
HAARP е машина за контрол върху климата и тя работи върху принципа за взаимната зависимост между процесите на Земята, който казва, че при определени условия пеперуда, размахваща криле в Тибет, би могла да предизвика ураган в Бразилия. След като това е общовалиден принцип, какво би могло да се получи, ако човек излъчи един гигават електромагнитна радиация в горните слоеве на атмосферата?
HAARP също така е машина за предизвикване на земетресения, отново базираща се върху открития на Тесла.
HAARP е машина за предизвикване на смъртоносни дупки в земната атмосфера, чрез които може да се контролират екологичните процеси на Земята.
HAARP в крайна сметка е геофизично оръжие, което вещае глобална катастрофа.

http://lifebg.net/%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0-haarp-%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA/48836/

РонинА 16.12.2014, 1:53
Краткотрайна бе радоста ми-само два дни,опитвам се да се сетя кога за последно се радвах на синьото небе денем и на ярките звазди вечер.....не ще е било в близките 4-5 седмици....че да не и повече!
Вчера и завчера ни изтърваха като че ли,синьо,ама синьо......а вечерта звездите едни хубави,имаше и метеоритен дъжд.
Днес пак започнаха да обгазяват,снимах псувах,снимах,псувах.... до следобед небето пак боза стана.
Мисля си-това не може да е истина,защо го правят,тук не става въпрос за една нация или друга,тук става въпрос за цялата земя,всички живи създаняия ще патят,няма къде да се скрие човек......следователно това не може да е човешка постъпка.
Надявам все пак земята като един жив организъм да им противодейства,да мине с голямата метла.

Ванина 16.12.2014, 20:58
Обещано е безсмъртие на изродите, кои тровятъ Земята, ала излъгани са.

"(12) “Хората са ми благодарни
за моето благодеяние
и ще ми служат!” –
мислел Шурале.

(13) Освен това той решил
да обещае на хората
за вярната им служба
Питието на Безсмъртието.

(14) “Хората се боят от смъртта
и затова ще ми служат
за една капка от Питието на Безсмъртието!”,
считал Шурале"

Изъ Сказание за Чулманъ

РонинА 25.12.2014, 9:36
И за да не пълня темата със снимки ...
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/thumbnails.php?album=lastup&cat=45428&page=1

Георги-НЗ 25.12.2014, 21:47
Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!

Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!

А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!

kdewkdwekp 25.12.2014, 23:03
QUOTE (Георги-НЗ @ 25.12.2014, 23:47 )
Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!

Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!

А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???

Преди да те обявя за пълен психопат ще те попитам как ще различиш гражданските полети от тези на военните.Осъзнаваш ли че ставаш пълен психопат и терорист като искаш да сваляш самолети.

anti666 26.12.2014, 10:13
Гражданските самолети не пръскат химически следи. Осъзнаваш ли, че има хора, които могат да различават химически от конденз следи.
Терористи наричай тия, които методично ръсят от 12 км с химически отрови и бактериологично оръжие невинни хора.

kdewkdwekp 26.12.2014, 11:47
А какво пречи гражданските самолети да пръскат със скрити у-ва в тях?И освен това не мислите ли ,че ако свалите някой самолет така ще нараните на репутацията на България?

anti666 26.12.2014, 14:30
Ами пречи това, че в граждански самолет не може да инсталираш и болтче, което не отговаря на регламентните документи. Камоли някой да монтира тихомълком пръскачки и резервоар, пълен поне с 5 тона химически коктейл от алуминий, стронции, барий + патогенни щамове. Просто няма как да стане. Отделно си има сайт, който показва целия трафик на граждански самолети у нас в реално време. Иначе българското небе го нашариха откакто ни натикаха в НАТО.
Но не се безпокой, ясно ни е накъде целиш, шефовете ти знаят, че нямаме техническите възможности да го направим, иначе да не сме се замислили даже. За да е пълен Геноцида, обикновеният българин е лишен от всякакви средства за защита от изтребването му. Поне от материални средства и оръжие. Тъй че, провокаторче - няма да стане твоята.

Йордан_13 26.12.2014, 21:16
QUOTE (kdewkdwekp @ 26.12.2014, 13:47 )
А какво пречи гражданските самолети да пръскат със скрити у-ва в тях?И освен това не мислите ли ,че ако свалите някой самолет така ще нараните на репутацията на България?

Репутация? На България? Ти България за държава ли я броиш? Ако поискам може да падне всичко, каквото лети в Небето, мойто момче, дадена ми е Правото да поискам всичко необходимо за делото ми на земята и то ще бъде удовлетворено. Мога да пращам души в Тартар, ако поискам, мога да завържа и развържа съдби.
Когато някой тръгва да ми говори за репутация, първом трябва да измери собствените си дела, защото, ако те бъдат поставени на Везната, може да се окаже изведнъж в Долната земя (Тартар). Оттам като го заключа, няма излизане. А мога да не го отключа въобще.
Тъй, че може да падне някой самолет, това трябва да ти е най-малката грижа. Тепърва ще имате такива грижи, щото падащите самолети и репутацията ще са ви най-белият кахър smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
Репутация... земни суетници.

Йордан_13 26.12.2014, 21:22
QUOTE (kdewkdwekp @ 26.12.2014, 1:03 )
QUOTE (Георги-НЗ @ 25.12.2014, 23:47 )
Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!

Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!

А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???

Преди да те обявя за пълен психопат ще те попитам как ще различиш гражданските полети от тези на военните.Осъзнаваш ли че ставаш пълен психопат и терорист като искаш да сваляш самолети.

Психопат и терорист smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif А не мислите ли,ч е точно вие - управляващите, сте такива?
Когато обикновеният човек е достигнал границата да бъде наричат психиопат и терорист, това означава, че управлението на държавата е прогнило отвсякъде, а управниците са бандити, разбойници и престъпници. Воглаве с президента, като главнокомандващ. Нещо да имаш да ми кажеш? Опитай се да си упражниш витиеватото си слово, за да те размажа като муха върху лайно!

Йордан_13 26.12.2014, 21:38
И тука още нещо, ще въведем нови правила за регистрация във форума. Във форума, може да се участва само с личното си име, дори участника да си го е измислил, но важното да е име. Такива регистрации се одобряват. Регистрации с букви и цифри, директно в коша

kdewkdwekp 28.12.2014, 9:58
QUOTE (Йордан_13 @ 26.12.2014, 23:16 )
QUOTE (kdewkdwekp @ 26.12.2014, 13:47 )
А какво пречи гражданските самолети да пръскат със скрити у-ва в тях?И освен това не мислите ли ,че ако свалите някой самолет така ще нараните на репутацията на България?

Репутация? На България? Ти България за държава ли я броиш? Ако поискам може да падне всичко, каквото лети в Небето, мойто момче, дадена ми е Правото да поискам всичко необходимо за делото ми на земята и то ще бъде удовлетворено. Мога да пращам души в Тартар, ако поискам, мога да завържа и развържа съдби.
Когато някой тръгва да ми говори за репутация, първом трябва да измери собствените си дела, защото, ако те бъдат поставени на Везната, може да се окаже изведнъж в Долната земя (Тартар). Оттам като го заключа, няма излизане. А мога да не го отключа въобще.
Тъй, че може да падне някой самолет, това трябва да ти е най-малката грижа. Тепърва ще имате такива грижи, щото падащите самолети и репутацията ще са ви най-белият кахър smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
Репутация... земни суетници.

Всички останали дръжави зачитат България за държава така че да.И ти не можеш да свалиш нищо във въздуха ,защото нямаш техническите средства за това.И никак не можеш да ме впечатлиш с твоята псевдорелигия ти не притежаваш никакви правомощия над когото и да било.ТИ си просто един форумен трол и нищо повече.Ти кой си в живота?

kdewkdwekp 28.12.2014, 10:02
QUOTE (Йордан_13 @ 26.12.2014, 23:22 )
QUOTE (kdewkdwekp @ 26.12.2014, 1:03 )
QUOTE (Георги-НЗ @  25.12.2014, 23:47 )
Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!

Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!

А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???

Преди да те обявя за пълен психопат ще те попитам как ще различиш гражданските полети от тези на военните.Осъзнаваш ли че ставаш пълен психопат и терорист като искаш да сваляш самолети.

Психопат и терорист smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif А не мислите ли,ч е точно вие - управляващите, сте такива?
Когато обикновеният човек е достигнал границата да бъде наричат психиопат и терорист, това означава, че управлението на държавата е прогнило отвсякъде, а управниците са бандити, разбойници и престъпници. Воглаве с президента, като главнокомандващ. Нещо да имаш да ми кажеш? Опитай се да си упражниш витиеватото си слово, за да те размажа като муха върху лайно!

Аз не съм управляващ ,а най-обикновен гражданин на България.А ти не си обикновен гражданин а си потенциален терорист хората в университета и хората на работа не искат да свалят самолети.Както и хората по улицата.

Йордан_13 28.12.2014, 13:27
QUOTE (kdewkdwekp @ 28.12.2014, 12:02 )
QUOTE (Йордан_13 @  26.12.2014, 23:22 )
QUOTE (kdewkdwekp @  26.12.2014, 1:03 )
QUOTE (Георги-НЗ @  25.12.2014, 23:47 )
Да. ДНЕС СЕ НАСРАХА ОТ ПРЕСТАРАВАНЕ С ХИМИЯТА В АТМОСФЕРАТА!!!!

Мисля си ако спазарим няколко ракети от когото трябва и свалим няколко хвъркала на хамериканците - дали ще се стреснат!!!!

А ако със самоделка поне замерим пръскащо хвъркало дали ще са по-предпазливи гнусовете!!!!???

Преди да те обявя за пълен психопат ще те попитам как ще различиш гражданските полети от тези на военните.Осъзнаваш ли че ставаш пълен психопат и терорист като искаш да сваляш самолети.

Психопат и терорист smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif А не мислите ли,ч е точно вие - управляващите, сте такива?
Когато обикновеният човек е достигнал границата да бъде наричат психиопат и терорист, това означава, че управлението на държавата е прогнило отвсякъде, а управниците са бандити, разбойници и престъпници. Воглаве с президента, като главнокомандващ. Нещо да имаш да ми кажеш? Опитай се да си упражниш витиеватото си слово, за да те размажа като муха върху лайно!

Аз не съм управляващ ,а най-обикновен гражданин на България.А ти не си обикновен гражданин а си потенциален терорист хората в университета и хората на работа не искат да свалят самолети.Както и хората по улицата.

Да, аз не съм гражданин, тъй като не признавам "постиженията" на френската революция, която впоследствие създаде и октомврийската революция. Гражданин си, ама на село раждан smil4334ad8a149e0.gif С една дума, понятието "гражданин" няма как да ми бъде наложено. Защото това са понятия-спекулации на идеологиите създали дадена система.
Виж, не си толкова умен в определенията
smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif дори да си от мисловната полиция на системата. Декларацията "аз съм обикновен гражданин" в интернет не работи.
Ти не си "обикновен гражданин" още повече щом си свързан с университет или някакво учреждение. А хората на улицата се водят по кукловодите. И да, ако кукловодите на искат и хората на улицата не искат. Улицата носи първичните стадни импулси, които са тъй необходими на идеологичексите доктринери, да си осъществяват целите. Улицата винаги е била първичен импулс, мек за управление smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
"Потенциален терорист" - чист Оруел 1984 smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif С потенциалното мислепрестъпление за занимава мисловната полиция;))) Тероризирам кого? Съвестта на безсъвестните? От университетите сте ми безкрайно ясни, там сте на хранилка и копанка, на масата и софрата на системата и от вас, не се очаква някаква будност, мой човек, а да слушкате и папкате и да омайвате другите, че, ако и за тях да няма папкане, поне трябва да има слушкане, оти няма как и няма накъде, такова е положението. А, че промяната не ви устройва, е, кой ви пита, един ден и на вашата маса ще свърши хлябът, щом на другите маси, отдавна го няма!

Йордан_13 28.12.2014, 14:01
Уведомявам подсъдимият Цветан Цветанов и неговият шеф женерал Тиква, че оперативната разработка на тема "Потенциални терористични групи в интернет" във виртуалният Саракт скоро ще бъде прекратена чрез отстраняване на имплантираният Ви агент, който е с неособено високо IQ smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif smil4334ad1724132.gif

Георги-НЗ 28.12.2014, 14:37
Данчо тоз май е за коледна баница без късмети.

И понеже абривиатурата от букви твърди, че нямаме технически средства да свалим самолет от тези с пръскалата - мога да заявя, че в днешно време с тези технически възможности на интернет търговията ЗАЯВЯВАМ:
Не е невъзможно да бъдат поръчани части за видеонаблюдение, за сервоуправление, за радиоконтрол, за кибернетично управление на бързи процеси в реално време, бързи микроконтролери и многосигнални процесори .... и т.н. джаджи от интернет магазините за какво ли не. И така да бъде сглобена една или няколко управляеми ракети-близнаци. И ресурс има и знания. А финансирането може да бъде със достъпни средства, понеже електрониката вече е твърде евтина, а ракетния двигател с твърдо гориво в стъклопластова тръба може да се напълни с евтини химикали от агроаптека. А световния рекорд за самоделна ракета с гориво селитра и захар (тристепенна ) е постигане на височина 80 километра! Което според американския стандарт си е в космоса! А тези пръскащите цистерни са на 5-8 километра.

Така, че един самодеен клуб е в състояние да произведе няколко управляеми ракети с бойна глава от амониева селитра ( без да се търси на черния пазар тротил от утилизиращи фирми, което не е никакъв проблем в днешната бандитска республика). Пък в нета има и рецепта за амонал от три достъпни компонента . И от тези няколко ракети една да свали самолет, а други няколко да накарат пилотите да се насерат - ефекта ще е достатъчен за да се заяви, че ТАЗИ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НЕ Е РАЗГРАДЕН ДВОР И ИЗКОННИТЕ И ЖИТЕЛИ МОГАТ ДА Я ОПАЗЯТ ОТ ЦИОНИСТКИТЕ СВИНЕ!

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!

kdewkdwekp 28.12.2014, 16:56
QUOTE (Георги-НЗ @ 28.12.2014, 16:37 )
Данчо тоз май е за коледна баница без късмети.

И понеже абривиатурата от букви твърди, че нямаме технически средства да свалим самолет от тези с пръскалата - мога да заявя, че в днешно време с тези технически възможности на интернет търговията ЗАЯВЯВАМ:
Не е невъзможно да бъдат поръчани части за видеонаблюдение, за сервоуправление, за радиоконтрол, за кибернетично управление на бързи процеси в реално време, бързи микроконтролери и многосигнални процесори .... и т.н. джаджи от интернет магазините за какво ли не. И така да бъде сглобена една или няколко управляеми ракети-близнаци. И ресурс има и знания. А финансирането може да бъде със достъпни средства, понеже електрониката вече е твърде евтина, а ракетния двигател с твърдо гориво в стъклопластова тръба може да се напълни с евтини химикали от агроаптека. А световния рекорд за самоделна ракета с гориво селитра и захар (тристепенна ) е постигане на височина 80 километра! Което според американския стандарт си е в космоса! А тези пръскащите цистерни са на 5-8 километра.

Така, че един самодеен клуб е в състояние да произведе няколко управляеми ракети с бойна глава от амониева селитра ( без да се търси на черния пазар тротил от утилизиращи фирми, което не е никакъв проблем в днешната бандитска республика). Пък в нета има и рецепта за амонал от три достъпни компонента . И от тези няколко ракети една да свали самолет, а други няколко да накарат пилотите да се насерат - ефекта ще е достатъчен за да се заяви, че ТАЗИ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НЕ Е РАЗГРАДЕН ДВОР И ИЗКОННИТЕ И ЖИТЕЛИ МОГАТ ДА Я ОПАЗЯТ ОТ ЦИОНИСТКИТЕ СВИНЕ!

За да накараш ракета да улучи самолет си трябва и насочване ,което не се постига лесно.За да се направи ракета както трябва трябват технически познания и опит който съм убеден ,че ги нямаш.Освен това ти ще се насереш от страх когато полицията те закопчае за опит за атентат.

Йордан_13 28.12.2014, 18:14
QUOTE (kdewkdwekp @ 28.12.2014, 18:56 )
QUOTE (Георги-НЗ @ 28.12.2014, 16:37 )
Данчо тоз май е за коледна баница без късмети.

И понеже  абривиатурата от букви твърди, че нямаме технически средства да свалим самолет от тези с пръскалата - мога да заявя, че в днешно време с тези технически възможности на интернет търговията ЗАЯВЯВАМ:
Не е невъзможно да бъдат поръчани части за видеонаблюдение, за сервоуправление, за радиоконтрол, за кибернетично управление на бързи процеси в реално време, бързи микроконтролери и многосигнални процесори .... и т.н. джаджи от интернет магазините за какво ли не. И така да бъде сглобена една или няколко управляеми ракети-близнаци. И ресурс има и знания. А финансирането може да бъде със достъпни средства, понеже електрониката вече е твърде евтина, а ракетния двигател с твърдо гориво в стъклопластова тръба може да се напълни с евтини химикали от агроаптека. А световния рекорд за самоделна ракета с гориво селитра и захар (тристепенна ) е постигане на височина 80 километра! Което според американския стандарт си е в космоса! А тези пръскащите цистерни са на 5-8 километра.

Така, че един самодеен клуб е в състояние да произведе няколко управляеми ракети с бойна глава от амониева селитра ( без да се търси на черния пазар тротил от утилизиращи фирми, което не е никакъв проблем в днешната бандитска республика). Пък в нета  има и рецепта за амонал от три достъпни компонента . И от тези няколко ракети една да свали самолет, а други няколко да накарат пилотите да се насерат - ефекта ще е достатъчен за да се заяви, че ТАЗИ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НЕ Е РАЗГРАДЕН ДВОР И ИЗКОННИТЕ И ЖИТЕЛИ МОГАТ ДА Я ОПАЗЯТ ОТ ЦИОНИСТКИТЕ СВИНЕ!

За да накараш ракета да улучи самолет си трябва и насочване ,което не се постига лесно.За да се направи ракета както трябва трябват технически познания и опит който съм убеден ,че ги нямаш.Освен това ти ще се насереш от страх когато полицията те закопчае за опит за атентат.

Ако го фане smil4334ad8a149e0.gif Тя не мое едни бежанци да спре smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif Но виж, теб бихме те издирили , закопчали и разодили из едни мечкадарници. Пред бърлогата на мечката ке те вържем. Все някога ще я събудиш, а готово хапване, тя дори не би предположила, че "дядо Коледа" и й е донесъл smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Йордан_13 28.12.2014, 18:30
Чифута пише от някое РПУ в Казанлък. Хъхъхъхъхъ, хъхъхъхъхъхъ, хъхъхъхъхъ, след малко идваме!

Йордан_13 28.12.2014, 18:34
Намира се недалече от главен път Е 871, недалече от село Копринка.

Петър. 28.12.2014, 19:03
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш. - Марк Твен
Страхът е нещо нормално,но когато имаш волята да го превъзмогнеш не се надявай много на него!А волята се разпалва и поддържа от каузата!

--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

kdewkdwekp 28.12.2014, 20:28
QUOTE (Йордан_13 @ 28.12.2014, 20:34 )
Намира се недалече от главен път Е 871, недалече от село Копринка.

Не съм от община Казанлък

РонинА 28.12.2014, 23:36
QUOTE (kdewkdwekp @ 28.12.2014, 22:28 )
QUOTE (Йордан_13 @ 28.12.2014, 20:34 )
Намира се недалече от главен път Е 871, недалече от село Копринка.

Не съм от община Казанлък

Все тая от къде си,по скоро е интересно защо си тук...
никой не ти е длъжен да ти обяснява за какво иде реч,и ако се смятш да правиш квалификации по адрес на един или друг не предизвикваш нищо друго освен smil4334af067a7a3.gif smil4334abded4493.gif а от там е ясно закакво си тук.
Предлага да си ходиш по живо по здраво...

п.с.
предимно "ръсенето"става от т.нар. гражданска авияция-познай кой държи авиокомпаниите и на кого целува ръка за ги има на пазара,разбира се има и много полети без информация за тях,кой,къде и т.н.
доста често гледам радара и полетите са основно от smil4334af067a7a3.gif турция за западна европа

РонинА 28.12.2014, 23:37
за спрвка...

kdewkdwekp 29.12.2014, 10:07
Тук съм за да намеря смисъла в това как свалянето на самолети помага на България.

Йордан_13 29.12.2014, 13:47
QUOTE (kdewkdwekp @ 29.12.2014, 12:07 )
Тук съм за да намеря смисъла в това как свалянето на самолети помага на България.

Как? Просто. Ако имаме поне 100 броя нови и читави самолети, можем да формираме ята и при нужда, а някой пусне химически препарати и го караме да се приземи за проверка, ако е военен самолет и не се подчини, сваляме го. И в двата случая ги сваляме smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Когато обаче нямаме такива самолети, изчисляваме траекторията на движение на самолета, скоростта и времето, до което ще достигне до набелязана от нас точка. И там - дряян, парчетии из воздуха. И като падне, ще се разбере, къде му е била химическата тоалетна и кво е возил. Понеже ще мирише... Мнооого ще мирише и то кофти. Виж как малайзиските самолети как често почнаха да изчезват. Ми няма ги човек, изчезват... Кво толкова. лети, лети, па изчезне, техника е, пущината му, всичко се случва. А горе и Дядо Боже, нещо може да не е на кеф. С голямо самочувствие сте бре, това, че може да летите, не значи че няма да паднете. Нали, затова се говори за "паднали ангели". Панимаеш, сука?;)))

А, ти за какво говореше, за репутацията...? Ха-ха, държава с вечно разтворени бузи и навлажнен задник, каква репутация, мислиш има? М?!
Отговаряй, ченге! smil3dbd4e5e7563a.gif

Ванина 29.12.2014, 18:25
Около 24-25 ти бе въ София цяль день пръскаха. И тамъ и въ Бургасъ се разболявамъ, нещо накашлямъ. А престоя ми на село съм здрава.

kdewkdwekp 29.12.2014, 19:12
QUOTE (Йордан_13 @ 29.12.2014, 15:47 )
QUOTE (kdewkdwekp @ 29.12.2014, 12:07 )
Тук съм за да намеря смисъла в това как свалянето на самолети помага на България.

Как? Просто. Ако имаме поне 100 броя нови и читави самолети, можем да формираме ята и при нужда, а някой пусне химически препарати и го караме да се приземи за проверка, ако е военен самолет и не се подчини, сваляме го. И в двата случая ги сваляме smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Когато обаче нямаме такива самолети, изчисляваме траекторията на движение на самолета, скоростта и времето, до което ще достигне до набелязана от нас точка. И там - дряян, парчетии из воздуха. И като падне, ще се разбере, къде му е била химическата тоалетна и кво е возил. Понеже ще мирише... Мнооого ще мирише и то кофти. Виж как малайзиските самолети как често почнаха да изчезват. Ми няма ги човек, изчезват... Кво толкова. лети, лети, па изчезне, техника е, пущината му, всичко се случва. А горе и Дядо Боже, нещо може да не е на кеф. С голямо самочувствие сте бре, това, че може да летите, не значи че няма да паднете. Нали, затова се говори за "паднали ангели". Панимаеш, сука?;)))

А, ти за какво говореше, за репутацията...? Ха-ха, държава с вечно разтворени бузи и навлажнен задник, каква репутация, мислиш има? М?!
Отговаряй, ченге! smil3dbd4e5e7563a.gif

На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?

Йордан_13 29.12.2014, 21:24
QUOTE (kdewkdwekp @ 29.12.2014, 21:12 )
QUOTE (Йордан_13 @ 29.12.2014, 15:47 )
QUOTE (kdewkdwekp @  29.12.2014, 12:07 )
Тук съм за да намеря смисъла в това как свалянето на самолети помага на България.

Как? Просто. Ако имаме поне 100 броя нови и читави самолети, можем да формираме ята и при нужда, а някой пусне химически препарати и го караме да се приземи за проверка, ако е военен самолет и не се подчини, сваляме го. И в двата случая ги сваляме smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Когато обаче нямаме такива самолети, изчисляваме траекторията на движение на самолета, скоростта и времето, до което ще достигне до набелязана от нас точка. И там - дряян, парчетии из воздуха. И като падне, ще се разбере, къде му е била химическата тоалетна и кво е возил. Понеже ще мирише... Мнооого ще мирише и то кофти. Виж как малайзиските самолети как често почнаха да изчезват. Ми няма ги човек, изчезват... Кво толкова. лети, лети, па изчезне, техника е, пущината му, всичко се случва. А горе и Дядо Боже, нещо може да не е на кеф. С голямо самочувствие сте бре, това, че може да летите, не значи че няма да паднете. Нали, затова се говори за "паднали ангели". Панимаеш, сука?;)))

А, ти за какво говореше, за репутацията...? Ха-ха, държава с вечно разтворени бузи и навлажнен задник, каква репутация, мислиш има? М?!
Отговаряй, ченге! smil3dbd4e5e7563a.gif

На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?

Това ваше щастие, няма да продължи дълго, ченге. След време ще бъда главнокомандващ на всички въоръжени сили в България, разузнаване, контразузнаване, всички служби, които се сетиш. И тогава наистина, вашето щастие свършва. Вместо химикали самолетите ще ръсят отъ небето масони и илюминати, които трябва да демонстрират богоизбраността си, преодолявайки гравитацията и свободното падане, хъхъхъхъхъхъ. Имам жестоки идеи за справедливо възмездие, най-важното също така е, че са ефектни, като новогодишна заря;))))

Георги-НЗ 29.12.2014, 21:29
QUOTE (kdewkdwekp @ 29.12.2014, 21:12 )

На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?

Ей ченгел, обикновенно с таквиз като теб не разговарям щото ви мразя неистово по причина че сте увредени непоправимо и както политиците сте бивши хора. Склонни сте да правите свирки на всеки началник и шеф за да си докажете лоялноста, но ако става дума за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА - убежденията ви са 100% соросоидни. Това последното ми сте го доказали 200 пъти и няма начин да се убедя в обратното. Читави ченгели днес няма - всичките се с евроатлантически цености в префлашнатите чипове. Познавам само един от вас, който не е такъв, но той потвърждава желязното мое правило.

Та няма никакво намерение да те убеждавам в каквото и да е, НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПО ДУХ ( за разлика от ченгелите) имаме ресурс за невероятни неща. Свалянето на самолет от екип от примерно 10 човека не е технически проблен, а въпрос на мобилизация и взето решение.

А това , че знаеш, че нямаме теакива познания или ресурс не е въпрос на доказване и не стои пред нас. А пред вас дето после ако случайно падне самолет ще трябва да се хванете за малките пишки да се вдигнете във въздуха за да обяснявате пред педалските си началници от де се е взело "тялото" причинило неутраллизирането на цистерната тровеща една нация и един народ, към който ти ченгел виждам, че нямаш никакви ангажименти!

А това, че днес сте всесилни - за мен не е притеснително. Понеже ВРЕМЕТО Е В НАС, НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТИ, ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ! И в този ред на мисли днешните управляващи измекяри - утре ще са каторжници, а техните днешни пазачи утре ще правят сФирки на мангаллите еженощно в затвора за лека нощ! Тоест вие ченгелите ще сте по долу от мангалите в затвора и ще им прислугвате. Няма да ви бесим вас. Само политиците ще обесим. И то не всички, а само някой.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!

kdewkdwekp 30.12.2014, 10:33
QUOTE (Йордан_13 @ 29.12.2014, 23:24 )
QUOTE (kdewkdwekp @ 29.12.2014, 21:12 )
QUOTE (Йордан_13 @  29.12.2014, 15:47 )
QUOTE (kdewkdwekp @  29.12.2014, 12:07 )
Тук съм за да намеря смисъла в това как свалянето на самолети помага на България.

Как? Просто. Ако имаме поне 100 броя нови и читави самолети, можем да формираме ята и при нужда, а някой пусне химически препарати и го караме да се приземи за проверка, ако е военен самолет и не се подчини, сваляме го. И в двата случая ги сваляме smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Когато обаче нямаме такива самолети, изчисляваме траекторията на движение на самолета, скоростта и времето, до което ще достигне до набелязана от нас точка. И там - дряян, парчетии из воздуха. И като падне, ще се разбере, къде му е била химическата тоалетна и кво е возил. Понеже ще мирише... Мнооого ще мирише и то кофти. Виж как малайзиските самолети как често почнаха да изчезват. Ми няма ги човек, изчезват... Кво толкова. лети, лети, па изчезне, техника е, пущината му, всичко се случва. А горе и Дядо Боже, нещо може да не е на кеф. С голямо самочувствие сте бре, това, че може да летите, не значи че няма да паднете. Нали, затова се говори за "паднали ангели". Панимаеш, сука?;)))

А, ти за какво говореше, за репутацията...? Ха-ха, държава с вечно разтворени бузи и навлажнен задник, каква репутация, мислиш има? М?!
Отговаряй, ченге! smil3dbd4e5e7563a.gif

На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?

Това ваше щастие, няма да продължи дълго, ченге. След време ще бъда главнокомандващ на всички въоръжени сили в България, разузнаване, контразузнаване, всички служби, които се сетиш. И тогава наистина, вашето щастие свършва. Вместо химикали самолетите ще ръсят отъ небето масони и илюминати, които трябва да демонстрират богоизбраността си, преодолявайки гравитацията и свободното падане, хъхъхъхъхъхъ. Имам жестоки идеи за справедливо възмездие, най-важното също така е, че са ефектни, като новогодишна заря;))))

След време не само няма да упрaвляваш никое от изброените ,но няма и да можеш да управляваш собственото си тяло.Ти ще умреш стар и сбръчкан.Твоето възмездие никога няма да съществува.

kdewkdwekp 30.12.2014, 11:57
QUOTE (Георги-НЗ @ 29.12.2014, 23:29 )
QUOTE (kdewkdwekp @ 29.12.2014, 21:12 )

На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?

Ей ченгел, обикновенно с таквиз като теб не разговарям щото ви мразя неистово по причина че сте увредени непоправимо и както политиците сте бивши хора. Склонни сте да правите свирки на всеки началник и шеф за да си докажете лоялноста, но ако става дума за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА - убежденията ви са 100% соросоидни. Това последното ми сте го доказали 200 пъти и няма начин да се убедя в обратното. Читави ченгели днес няма - всичките се с евроатлантически цености в префлашнатите чипове. Познавам само един от вас, който не е такъв, но той потвърждава желязното мое правило.

Та няма никакво намерение да те убеждавам в каквото и да е, НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПО ДУХ ( за разлика от ченгелите) имаме ресурс за невероятни неща. Свалянето на самолет от екип от примерно 10 човека не е технически проблен, а въпрос на мобилизация и взето решение.

А това , че знаеш, че нямаме теакива познания или ресурс не е въпрос на доказване и не стои пред нас. А пред вас дето после ако случайно падне самолет ще трябва да се хванете за малките пишки да се вдигнете във въздуха за да обяснявате пред педалските си началници от де се е взело "тялото" причинило неутраллизирането на цистерната тровеща една нация и един народ, към който ти ченгел виждам, че нямаш никакви ангажименти!

А това, че днес сте всесилни - за мен не е притеснително. Понеже ВРЕМЕТО Е В НАС, НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТИ, ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ! И в този ред на мисли днешните управляващи измекяри - утре ще са каторжници, а техните днешни пазачи утре ще правят сФирки на мангаллите еженощно в затвора за лека нощ! Тоест вие ченгелите ще сте по долу от мангалите в затвора и ще им прислугвате. Няма да ви бесим вас. Само политиците ще обесим. И то не всички, а само някой.

За пореден път ти казвам аз не съм ченге.И не нямате хора за такива неща и не е въпрос на само решение и мобилизация.И не вие специално никога няма да свалите правителството и да дойдете на власт.

Йордан_13 30.12.2014, 12:51
QUOTE (kdewkdwekp @ 30.12.2014, 13:57 )
QUOTE (Георги-НЗ @ 29.12.2014, 23:29 )
QUOTE (kdewkdwekp @  29.12.2014, 21:12 )

На думи всичко звучи лесно но ... ти не управляваш(за щастие) ВВСи за ракетата въпреки простата ти теория трябва доста повече познания от това.Знания ,който ти не демонстрираш.И освен това как ще преодолееш ПРО?

Ей ченгел, обикновенно с таквиз като теб не разговарям щото ви мразя неистово по причина че сте увредени непоправимо и както политиците сте бивши хора. Склонни сте да правите свирки на всеки началник и шеф за да си докажете лоялноста, но ако става дума за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА - убежденията ви са 100% соросоидни. Това последното ми сте го доказали 200 пъти и няма начин да се убедя в обратното. Читави ченгели днес няма - всичките се с евроатлантически цености в префлашнатите чипове. Познавам само един от вас, който не е такъв, но той потвърждава желязното мое правило.

Та няма никакво намерение да те убеждавам в каквото и да е, НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПО ДУХ ( за разлика от ченгелите) имаме ресурс за невероятни неща. Свалянето на самолет от екип от примерно 10 човека не е технически проблен, а въпрос на мобилизация и взето решение.

А това , че знаеш, че нямаме теакива познания или ресурс не е въпрос на доказване и не стои пред нас. А пред вас дето после ако случайно падне самолет ще трябва да се хванете за малките пишки да се вдигнете във въздуха за да обяснявате пред педалските си началници от де се е взело "тялото" причинило неутраллизирането на цистерната тровеща една нация и един народ, към който ти ченгел виждам, че нямаш никакви ангажименти!

А това, че днес сте всесилни - за мен не е притеснително. Понеже ВРЕМЕТО Е В НАС, НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТИ, ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ! И в този ред на мисли днешните управляващи измекяри - утре ще са каторжници, а техните днешни пазачи утре ще правят сФирки на мангаллите еженощно в затвора за лека нощ! Тоест вие ченгелите ще сте по долу от мангалите в затвора и ще им прислугвате. Няма да ви бесим вас. Само политиците ще обесим. И то не всички, а само някой.

За пореден път ти казвам аз не съм ченге.И не нямате хора за такива неща и не е въпрос на само решение и мобилизация.И не вие специално никога няма да свалите правителството и да дойдете на власт.

И аз не съм Пинокио... smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Откъде знаеш тогава, какви хора имаме и какви нямаме smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Не можеш да знаеш с какво разполагаме, че и да си така дълбоко убеден, че го нямаме, ако не си едно кирливо и мръсно ченгенце, което си вре гагичката, където не му е работаса, но ще получи юмрук в зъбаса.
Това, че не ти се иска да сме на власт и насиращ гащичките и с право ги насираш, само виж там мама да те опира редовно.
Колелото на историята се върти и никой не си бе помислял преди 9 септември 1944 г., че шумците дойдоха на власт, но те дойдоха, по един или друг начин. С една дума, когато колелото на историята се завърти достатъчно, т.е. вие се осерете тъй щото, дори калпавият ви електорат нема ви верва, историята ще ни извика и тогава тежко и горко, на тебе и на рода ти, ще ми бъдете лични роби! Искам ви като роби, без да създавам институт "робство". Целият ти род!

А сега умри, слагам лимонката в устата ти и дърпам шплента! Да живее Тангра, смърт на враговете му, обиротъците и тиквокелешите!


anti666 30.12.2014, 13:06
QUOTE
И не вие специално никога няма да свалите правителството и да дойдете на власт.

Отговаряш изцяло на профила на ушевец. Тъп и зомбиран като тях. Сигурно ти е много кеф да им дишаш на терористите отровите, да разболяват децата ти с грипове, от които няма лечение и въобще да се радваш как ония изроди, на които ти си им "гражданин" методично унищожават бъдещето на децата ти - родени и неродени.
И вземи малко понаучи граматиката, в българския език няма такова нещо като тройно отрицание. Не бери грижа, "не ние специално никога няма да свалим" любимата ти република. Българският Бог ще го направи, ние само сме отправили към него Призива. Въпрос на време е! Бог бави, но не забравя, пасаж от една древна Книга на Завета.

anti666 30.12.2014, 13:19
QUOTE (kdewkdwekp)
Освен това ти ще се насереш от страх когато полицията те закопчае за опит за атентат.

Забравих и за това. Познаваш ли го лично Георги? Откъде си сигурен, че ще се насере от страх или няма да свърши като героя от Лясковец и други да са осраните? Както той, така и Йордан не се крият, режима знае имената и адресите на повечето от нас. Обаче имаш ли си на идея какво би се случило на някой ако посегне на вярващ Тенгрианин заради убежденията му? Срещу воин на Саракта, на доброто?
Хайде помисли си пак или като всеки ушевец си атеист и караш от заплата до заплата. Бабини деветини, нали smil3dbd4e5e7563a.gif И онзи "форумния трол", познаваш ли го него? Не допускаш ли поне за миг, че може да казва истината и наистина да му е дадено правото да ти завърже съдбата тъй, че да не можеш да я отвържеш? В тенгрианството има едни умения, рядко използвани, но използват ли се - отърване няма! Нито равин, нито ходжа ще ти помогне. Още повече пък началника ти в РПУ-то. Защото идва от Слънчевият Бог, а при него няма демократични права. Има справедливост!
Така че най-добре си стой баниран и както ти казах, понаучи малко правописа, ако въобще българският ти е майчин език...

Йордан_13 30.12.2014, 13:21
Той вече не чете, лимонката гръмна в устата му и му разнесе леша smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Канатица 30.12.2014, 18:46
Една показателна снимка по темата. Отбележете тежкият трафик в небето над България! Цели три невинни "пътнически" самолета преминават в шпралир в тясното ни въздушно пространнство. Най-интересно за тефлонените глави е наличнието само на две "кондензационни" следи. Интересно какво някой тефлон би казал за тоя случай. Може би по фланговете правят завет на третия и неговата конденз. следа се расейва по-бързо?

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/11054/web_ready.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/308/7816308Q.jpg

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

Ванина 27.10.2015, 13:06
http://www.zahariada.com/оон-гръмна-със-страшната-истина-която/

Не, дамата не е героиня как я представятъ. Те масоните като видятъ че зомбирането е овладяло по голямата частъ отъ човеците, сами разрешаватъ на видео да се разкрие малко истина за техните пъклени планове и дела. Чрезъ тези разкрития целятъ да приспиватъ човеците като всяватъ респектъ и страхъ, че да владеятъ по лесно. Да се напакости на физическото здраве на човека е най малкото зло кое може се направи. Не разкриватъ още какви гадории правятъ, опити да засегнатъ и психиката душата и сърцето на човеците. Но там лесно не се бърка освен ако отворятъ съ измама вратата на човека подобно, как кумчо вълчо измами седемте козлета. Всячески се стараятъ да отключватъ доверието на хората, за да имъ станатъ роби.

Самолетните следи се вижда въ хронологията на снимките въ тази тема, че зачестяватъ, сгъстяватъ. Отдавна не съмъ правила снимки, а и отдаван не съм въ града. Преди над селата забелязвахъ по няколко само следи, не как е характерното гъмжило надъ градовете. Напоследъкъ тук над селата въ Трънскиятъ край си е цяла мрежа отъ газови линии, подобно как наблюдавахъ над Бургасъ. Тамъ както и надъ Атия идваха отъ Турция. Тукъ идватъ отъ западъ, вероятно отъ няква натовска база отъ Косово.

Ванина 8.11.2015, 1:08
http://bradva.bg/bg/article/article-64334#.Vj5t2ib0-Et

Па какъ са се изтъпанили, позволили да ги сниматъ? Заглавието е манипулиращо, стресиращо. Нали трябва да разбератъ хората "страшната истина", че отъ после да купуватъ лекарствата за прочистване отъ отровите.

РонинА 14.11.2015, 22:36
няма да ги коментирам,достатъчно са красноречиви

РонинА 14.11.2015, 22:37
следва

РонинА 14.11.2015, 22:39
друг ден

РонинА 14.11.2015, 22:40
по-късно

РонинА 14.11.2015, 22:41
днес

РонинА 15.11.2015, 8:42
тази сутрин атаката на Turkish Airline е жестока-справка https://www.flightradar24.com/THY1HB/7fc1404 и поглед нагоре в небето

РонинА 15.11.2015, 8:53
така изглежда

Ванина 21.11.2015, 7:00
Надъ Трънско село ежедневно пръскатъ как наблюдавахъ преди време надъ Бургасъ. Оня день си направиха почивка и Небето бе синьо и чисто. На крушите и ябълките отъ края на лятото забелязахъ сиви кръгли петънца съ диаметъръ около 2мм - 15мм. Съ обичайно миене обливане подъ чешмата никак не се измиватъ. И въ начало мислихъ че са естествени. Като ги потърках яко съ твърдата страна на гъбичката и сивите петна се отстраниха. И се досетих че възможно да е нещо наслоило се върху плода отъ капки дъждъ или роса или др. отъ къде ли? Вероятно отъ самолетните пръски. Веществото е устойчиво на вода , нещо като парафиново покритие е. Но то е доста тънко покритие и експериментите кои направихъ съ сода и лимонтозу не дадоха резултатъ. Може би малко като чели содата изчезна въ участъците на сивите петна. Ако содата е реагирала съ тези петна означава че веществото е кисело. Еспериментътъ не е категориченъ и не е сигурно с какво тоно е измърсена Природата . Но съ каквото и да е, не е чисто, поне въ Трънския край. Тъй че съветвамъ да обръщате внимание като миете плодовете. Дали те иматъ петна кои се отстраняватъ съ твърдата частъ на гъбичката и ако да, нужно е всеки плодъ да се изтърка отъ всички страни обстойно. Една десета отъ плодовете наблюдавамъ същите размери петна въ които участъци ябълката е съ някакво ранено покритие хванала няква коричка кафява и на места се получава гниене. Може би веществото успява да вздейства освен на хората и на плодовете. Но не се плашете! Най лошата отрова е страхътъ и злотворството. Тъй че кой твори зло да му мисли. Ако сега не го хваща страхътъ, ще си говоримъ след време ако не тукъ, то там на оня святъ. Може би ще бъде нещо отъ сорта, злотворците, тиквите и техните деца да са вързани въ безкраенъ летежъ задъ крилете на химическите самолети, които ежеминутно да имъ пълнятъ ноздрите и гушите съ тея вещества и никога няма да има почивка и ще искатъ да умратъ, но няма да могатъ. Нали тва си избраха, безсмъртие, като си мислиха че ще властватъ и издевателстватъ надъ Човеците вечно. Да, но кой каквото си дроби това и ще сърба. И така ще имъ кажа: На ви сега, сърбайте киселини и всичко съ каквото ни тровихте, тровихте и нашите родени и неродени Рожби!

РонинА 22.11.2015, 22:03
В 14 области на България е обявен оранжев код за силен вятър....
http://new.sliven.net/sys/news/index.php?id=189287
През последните 7-8 месеца наблюдавам връзката между тези силни ураганни ветрове активни 2,3 до 4 дни и изкуствените облаци продукт на климатично оръжие,а преди тези облаци и самите самолети с техните коктели от отрова-алуминий,барий и др.Активноста им съм я показвал не веднъж,преди няколко дни наблюдавах и нощните им полети,минавайки покрай луната се виждаха дългите бели следи.
Забелязвам че се появяват в предбалкана или 20-тина километра навътре в Стара планина.Днес над Котел и докъдето погледа стига на Запад и на Изток се простираха такива облаци,явно са им необходими планинските върхове.

anti666 30.12.2015, 10:16
http://truthful.blog.bg/novini/2015/12/24/biologichno-oryjie-kemtreils-bydni-vecher-24-12-2015-g.1417404
Не знам откъде са снимките му, но същото наблюдавах отвъд Стара планина в централна България. Точно преди Коледа, като химически подарък от Новия световен ред. Никой не знае какво точно се споразумяха лидерите му на закритото съвещание в Париж, но само след няколко дни се виждат резултатите. В Новата година ще има още по-бясно ръсене под предлог "борба с глобалното затопляне".

anti666 30.12.2015, 10:30
От сайта на Афера има коментар от един от малкото будни българи, който заслужава внимание;
"Отговор
каиша
29.12.2015 в 18:30
Народът не е заспал, фалшификацията на изборите го доказва. Народът обаче го приспиват. Преди дни имаше снимки на варненското небе с кеймтрейлси. По същото време небето над големите ни градове е било същото, успоредни линии една до друга, една до друга. Вижте сега къде се намират американските бази, техните пси генератори облъчват цялата територия на Територията. Людмиле, има хора проводници, полупроводници и изолатори, чел съм го от варненски автор, начетен човек. Тези неща не действат на теб и Томова, но действат на повечето хора, за съжаление. Това нещо работи в щатите и ЕС и за него се хвърлят луди пари, нарича се Минд контрол. Хората не са виновни. Путин не случайно ги предупреди, че всеки самолет пускащ кеймтрелс над Русия ще бъде незабавно свален."

http://afera.bg/%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%88%D1%83%D0%BC%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%BC%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2.html#comment-501242
Човека обаче явно е русофил, защото си мисли, че Шломович-Путин не е част от този Ред. Както и че тези генератори са само американски и са разположени в техните бази. Дупката е много по-дълбока и зловеща. И не мисля, че вече е по силите на обикновените хора (изолатори както ги нарича "каиша") да изкарат и убият чудовището от дупката.
България беше първата потърпевша на Новия световен ред по исторически причини, свързани с дълбоката ни древност и някои предсказание. Но този майнд контрол действа по целия свят, не само у нас. Както и химследите.

Йордан_13 19.1.2016, 22:05
„Американската (разбирай САЩ) армия е най-голямата терористична организация в света.“ – Кристен Мегън

Кристен Мегън: Военновъздушните сили на САЩ наистина използват кемтрейлс

https://setlans.wordpress.com/2015/12/29/kristen-megan-voennovazdushnite-sili-na-sasht-naistina-izpolzvat-kemtreyls/

Петър. 22.2.2016, 22:46
Излязох да се насладя на прекрасната вечер.Когато вдигнах поглед към Небето видях голяма следа от самолет осветена от ярката лунна светлина.В първия момент се стреснах,защото ми се стори твърде близко...в този момент почувствах истински ефекта от това престъпление.Почувствах как сърцето ми ме удари в гърдите,защото усетих,че не е шега работа.Тази отрова пада върху нас,а всички политици мълчат.
Ето снимка,за да видите : http://prikachi.com/images.php?images/960/8650960n.jpg

--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

Марин 29.2.2016, 2:27
Аз видях същото на фона на лунната светлина. Точно преди седмица, на 22 февруари рано сутринта. Напоследък изглежда спряха да ръсят през светлата част на денонощието или поне не ги виждам заради облачността. Но през деня, когато няма облаци се познава. Небето изглежда като задимено. Небето не е синьо, а има белезникав цвят. Тази събота в Пловдив беше така. Населението се юрнало на панаир, а не поглеждат нагоре, за да видят какво се случва над тях. От психотронните медии, начело с чифут тв преди няколко години казаха, че това били градски легенди и населението поверва.

Марин 2.4.2016, 23:36
QUOTE
Този проблем ще се реши, както много други с възстановяването на Саракта. Дотогава така ще е, ние си пишем, те ни ръсят.


Ами ако не се стигне до идването на Саракта? Ако дотогава просто не са останали живи българи? Ако дотогава условията тук, както и на цялата планета са станали неподходящи за хората и останалите биологични видове, населяващи я днес?
Елтимир предлагаше друго. Ние не трябва да спираме да пишем и да задаваме въпроси. Не трябва да оставяме проклетата нечовешка Система на мира. Или ще й помогнем да умре, или тя ще унищожи нас.
Да вземем тази тема. Аз наскоро си зададох въпроса, защо вече толкова години не е добавена към важните теми? Нима е по-маловажна от опасността на шистовия газ? ГМО също вече е масово. Храната е масово без вкус - пластмаса. Досегашните сортове вече се изместват от гадните изкуственяци на Монсанто. С едно отровено, деградирало и зомбирано население няма да има никакъв Саракт, нито подобие на държава. Не смятате ли, че постоянното цитиране на всекидневните дебилизми на един Дебил, с които ни занимават дебилизиращите медии е неефективно? Това ли са най-важните въпроси? Най-важните въпроси са тези, за които не се говори.
Като преглеждам темата и виждам, че хора които са писали преди, вече не го правят. Може би пръскането е спряло? Съвсем не е спряло! Значи най-вероятно са се примирили с отравянето, а това е сигурна смърт. В петък над Пловдив пак се насраха да ръсят, а модерните граждани, вторачени в своите големи "умни" телефони не поглеждат нагоре. Не си задават въпроса, защо толкова рядко виждаме синьо небе? И защо толкова често масово се разболяват, след поредното интензивно пръскане?

idle 3.4.2016, 8:25
Значи над София също пръскат в последните седмици. Много интензивно. Съвсем не се крият, правят такива следи, че ако някой пак каже че това е просто въздушен трафик от редовните линии е просто смешник. Кръстосват се, успоредни са следите, много е пръскането.
Смятам че последните дни от изминлата седмица беше супер интензивно и може би заради това небето беше като в мъгла. Слънцето пробива след пладне, но се вижда и усеща едно нетипично белезникаво пространство.
Въпроса е че може би с аерозолите и антените в големия град комбинацията е достатъчно силна и хората просто не искат да видят този проблем.
Отчасти може би нямат желание или просто са понадрусани и пооблъчени.
Не знам. Знам че започват да се виждат наяве доста неща писани от Елтимир преди време. Като например че нацията се самоуби. Или почти успя. Хората не ги интересува какво става около тях. Смятат че ще се спасят поединично. Значи нека не отричаме и малкото свестни, които се замислят и търсят решения или поне причини. Масово хората искат да карат по лесният начин - това е приоритет и е силно внушено. По-глупавото е че много хора вярват, че може така. А това с телефоните си прав - ела да видиш в метрото как е - като в Европа, всеки се навел и рови екрана... Аз все пак смятам че си струва, дори и заради малцината, които мислят и откриват варианти за друг подход да се продължи да се пише и коментира.
Дали трябва да е в най-важни тази тема. Сигурно да, въпроса е че другите теми също са важни. Общественото мнените е силно поляризирано относно аерозолните хим-следи. Някои все още яростно го отричат.
Докато за темите, които се коментират повече напоследък, ще си позволя коментар. Важно е да се подчертае до каква степен е изпростяло положението. Който и да чете тук, ще забележи тези теми и коментари, което е добре. Иначе всички дъвчат това което се спусне по ТВ-то, "Уикенд" и "Капитал"/"Дневник". Може би е банално и досадно, но това е политческото положение у нас и то определя битието в голяма степен... А народа нещо е позаспал, особено в големия град...
smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334aa44c7e89.gif smil4334a3ebd31a5.gif

Марин 4.4.2016, 12:39
Къде изчезнаха последните коментари в темата?!
...
Много странно, първо показваше че темата е с 14 страници. Липсваха коментари. Моят последен, както и на idle също ги нямаше.

Йордан_13 4.4.2016, 14:57
QUOTE (Марин @ 4.4.2016, 14:39 )
Къде изчезнаха последните коментари в темата?!
...
Много странно, първо показваше че темата е с 14 страници. Липсваха коментари. Моят последен, както и на idle също ги нямаше.

Изтрити са били от Модератора, три коментара, несвързани по никакъв начин с темата, на участниците Петър и Ванина. Други коментари не са били трити, ако е било изтрито нещо, то е било по погрешка.

idle 4.4.2016, 18:18
Моя коментар гледам че си е тук.
Аз днес преглеждам темата отново.

Иначе тези дни според мен слънцето е доста силно за сезона.
Може би за това се пръска повече. Дано да греша, но надали. Пак има един бял воал, като облаци, но не съвсем.

Марин 5.4.2016, 13:11
QUOTE
Дали трябва да е в най-важни тази тема. Сигурно да, въпроса е че другите теми също са важни. Общественото мнените е силно поляризирано относно аерозолните хим-следи. Някои все още яростно го отричат.


Значи трябва да се захванем сериозно с темата и да не я оставяме да отлежава. Сигурно си спомняте, че Елтимир правеше същото. И бяха принудени да проговорят. Вярно, говориха лъжи, но все пак за проблема се заговори. Не трябва ли да продължаваме и ние да притискаме Системата? Ако едно такова глобално отравяне е маловажна тема, то кои ли теми са по-важни? Каква полза от великомъдрите изказвания на "женерала", след като утре няма да ни има?

QUOTE
Може би е банално и досадно, но това е политческото положение у нас и то определя битието в голяма степен...


Продължим ли да се мотаем в техните политически ситуацийки, скоро всички ще се преселим в ГРОБищата. Който се занимава със земеделие, знае как все по-трудно е да отгледаш каквато и да е продукция. Нищо вече не вирее както трябва. Всичко става зорлем - и плодове, и зеленчуци. Отрови навсякъде, отрови и от небето.

Йордан_13 5.4.2016, 19:18
Ние по тази тема нема как да престанем да алармираме и пишем, но управляващите си го местят от единият крачол в другия. Причината е проста. На власт е колониална администрация, която няма да спре пръскането. Неслучайно и авиацията ни почти тупна на земята. Ние нямаме контрол над небето си. А нямаме контрол над небето си, защото нямаме контрол над тия, които управляват на земята. Затова атаката е срещу тях, да паднат. Ако не паднат и не дойдем на власт ние, съгласен съм, всички ще умрем. Но това им е и целта.

Йордан_13 5.4.2016, 19:22
User posted image

Йордан_13 5.4.2016, 23:07
Най-честите симптоми, съобщавани от свидетелите на Chemtrails са: постоянна кашлица, проблеми на горните дихателни и храносмилателни разстройства, пневмония, екстремна умора, летаргия, световъртеж, дезориентация, тежко главоболие, болки в ставите и мускулите, схванат врат, кървене от носа, депресия, тревожност, загуба на контрол на пикочния мехур и нервни тикове. Симптомите първо засягат стари и изтощени хора и деца. Д-р Майкъл Педжа, лекар от Аризона, съобщава за бързото увеличаване на броя на пациентите с описаните нарушения, възникнали в неговия регион. "Забелязах, че лабораторният анализ на проби от косата, които направих на някои от моите пациенти, винаги показват високо ниво на барий. Аз съм доста добре запознат с начина на хранене, и честно казано, не мога да се сетя за нито един вид храна, която съдържа значително количество барий. Въпреки това, изглежда, че имаме високо ниво на барий в косата, което означава, че нашата коса е замърсена от външен източник ".

Алергични реакции към тези частици са една от причините за симптомите, но те не могат напълно да обяснят целия синдром, който придружава Chemtrails. Падането на температуратурата на кръвта, придружено с "грип" без треска, е знак за хронична гъбична инфекция. Съобщава се за различни автоимунни заболявания, от хронична умора и фибромиалгията до тежки болки в ставите, световъртеж, умствено объркване и краткосрочна загуба на паметта. Някои Chemtrails се свързват с епидемия от особено странна и противоречива болест "Morgellons", която се разпространява през последните години в южната част на САЩ.

При изследвания на здравни въпроси Erminia Cassani взела парчета от желатин, който е събрала от една изпръскана къща. Биологът в лабораторията, с лиценз от Агенцията за защита на околната среда, с учудване я попитал къде е намерила тези "биологично опасни материали". Въпреки че на бактериите обикновено им трябват 3-4 дни да се размножат, тази извадка нараснала за по-малко от 48 часа след като е била сложена в хранителна среда. Казаха, че тези неща са "по целия съд", лабораторният биолог установил, че никога не е виждал нещо, което да расте с такава скорост. По-малко от два месеца по-късно, собственичката на напръсканата къща преживява сърдечен удар, причинен от бактерии, които и изяли стените на сърцето си.


http://skandal.bg/bg/praskat-li-ni-s-otrova-ot-nebeto-ili-zashto-se-razbolyavame/

РонинА 29.7.2016, 19:35
пресни снимки изпратени от Германия град Людвигсбург...явно няма да ги пожалят и швабите

РонинА 29.7.2016, 19:38
Доколкото разбрах там няма ден в който да не чертаят в небето....но за сметка на това швабите са мноооого слепи

РонинА 29.7.2016, 19:45
Германия

РонинА 29.7.2016, 19:51
Германия

РонинА 29.7.2016, 23:28
QUOTE (Елтимир @ 31.3.2013, 16:43 )
.....Правят планетата Земя непригодна за сегашните биологични видове. ......

ПЛАНЕТАТА????

Елтимир.....лека му пръст.....толкова наивно звучи-ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ- да повярвам че е сгрешил ?

Марин 31.7.2016, 11:37
Пак се появиха и тук. Имаше прекъсване, както е всяко лято от 2013-та насам. По някаква причина започнаха от тогава. В предишни години нямаше такава пауза. Затова забелязах, че когато няма следи се диша по-леко и някак не е такава жега и задух. Но щом се появят чертите, сякаш атмосферата замръзва, няма и ветрец да те поразхлади. Небето губи синия си цвят и могат да се видят някакви странни „облаци“, като че разсеян дим. Същите както на третата снимка от Германия. Дали пък така нареченото Глобално затопляне не е свързано с пръсканията? Започнах да си задавам този въпрос именно от 2013 г. А когато все пак дойде някакво официално признание, казват че пръскането било за предотвратяване на затоплянето. Нещо не се връзва тук. После разбрах, че и други подозират за такава връзка между двата „феномена“:

РонинА 6.8.2016, 22:34
Ето едно много добро описание на метода за ръсене на отрова
"AirBus A320 и Boeing 737, които се водят ПЪТНИЧЕСКИ, за да могат да летят без проблеми. Основно коридорите им са Германия - Турция..."

http://shout.blog.bg/novini/2013/04/03/znaiat-li-bylgarite-kakvo-e-chemtrails-i-kolko-e-opasen-za-t.1071256

РонинА 26.1.2017, 23:40
Ами можем да се поздравим в тази тема,имаме си нов Президент,Генерал,Ас,покорил небето -дето се вика,сега е момента да му пратим хабер за безхаберието над нашето небе от както сме в НАТО,не че той не знае,НО голямата разлика е в това че,самия подчинен е вече ГЛАВНОКОМАНДВАЩ!!!

Г-н Президент,Вие или някой от екипът Ви,съберете кураж,кажете истината,за да се раждат и след време "български ябълки" а и деца ,не оставяйте на самотек всичко,вече е пълно с "Плев(ню)ели",не бъдете поредната пионка в ръцете на някой,не оставайте в историята като "надграждащия" се Роско,имате уникалният шанс да започнете да пишете новата история-възползвайте се!

-къде остана нашето хубаво синьо небе?

anti666 6.7.2017, 17:34
Забелязвате ли последната седмица как небето над България е синьо. Каквото беше в детството ми. Няма ги следите, просто ги няма! Това във връзка, че Тръмпа им отряза (временно) финансирането.

Канатица 11.7.2017, 9:55
Незабелязан от много потребители стана филма Frankenskies (Франкенщайн+небе/са). Засега го намирам в:
https://www.youtube.com/watch?v=zNeOTOytEeA
и
https://arenabg.com/svali-torent-frankenskies-2017-723481/.
Филмът е сбор от по-стари по темата, но има и новооткрити документални кадри, показващи, че интереса и опитите по регулиране и овладяване на климата датират от годините непосредствено след края на Втората световна война.
Субтитри няма, аудио - английски.

--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"

Марин 19.7.2017, 6:44
QUOTE
Това във връзка, че Тръмпа им отряза (временно) финансирането.


В началото на миналата седмица отново попръскваха. Видях ги и вчера. Значи финансиране все пак се е намерило. Или пък прекъсванията в последните няколко години са поради други причини. А не заради тръмповци, путиновци или други официални марионетки.