Движение 'Воини на Тангра'
Кметски и полицейски произвол в село Ситово


anti666 15.5.2020, 22:45
https://en-gb.facebook.com/pages/category/Community/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%A1%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%A0%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-138879946172503/
Аз съм Евелина Даскалова. Тук обявявам моя протест, който ще придобие максимално широка гласност в близките дни. Днес, новоназначеният "кметски наместник" още от първите дни на назначението си показа нови висоти на лицемерието, произвола и самоуправството. Въпросната, писала жалба срещу г-н Йордан Стайков, след словесен сблъсък отпреди няколко дни. Изглежда, това е достатъчен повод днес двама униформени полицаи да влязат в имота ми и да нахлуват в дома ми без прокурорска заповед и без моето позволение, да стресират детето ми и мен, издирвайки въпросния г-н Стайков. Питам аз г-жа наместничката: това ли ще е стилът й на управление отсега нататък? И какво е различното от управлението на -н Насков, който също беше превърнал полицията в основно средство за тормоз над несъгласните с него? Така ли кметският наместник работи за съселяните си? Г-н Стайков ли е основният ви проблем, и кой ви нареди това да бъде така? Обръщам се към жителите на село Ситово: отсега нататък никой от вас не е в безопасност! Внимавайте какво говорите, какво мислите, къде отивате и какво правите! Всяка ваша стъпка може да бъде следена, записвана незаконно и докладвана. Ако поискате обяснение от г-жа наместничката ще получавате само невинна усмивка и сладки приказки, но зад гърба ви лицемерните атаки няма да закъснеят!

anti666 15.5.2020, 22:46
Венцеслав Неофитов;
Нормално е в село Ситово да има недоволни (опозиция се казва) на сегашното назначение на новия кметски наместник в селото. Има събрана и подписка с 250 подписа, което показва че има и други мнения, което е нормално за една демокрация! Изказаха се и доста доводи и опасения за тази друга позиция, като най-съществена е съмнението да се справи с положението в селото, особено зимата, която горе е сурова и за една жена без налична техника ще е мисия невъзможна може би. Тази позиция на Данчо не виждам защо толкова дразни другата част, която иска новото назначение. Преди три дена самата кметска наместничка с мъжа и отиват пред къщата на Данчо и започват скандал защо има друго мнение за назначаването и, като дори налитат на бой и той е принуден да се защити, като отблъсква нападението. Същата тази госпожа подава жалба срещу него, за сега с неясни мотиви от която последват и днешните действия на полицаите, които влизат в частен дом без заповед! Пак повтарям, че не Данчо е отишъл пред нейната къща, а тя пред неговата!!

anti666 15.5.2020, 22:59
Toва във връзка с тази тема;
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=4357&st=30

Звъннах на Данчо да разбера какво е станало, но той не отговаря. От приятелката му разбрах, че е заминал нанякъде и тя не го знае. С две думи, успяха да му запушат устата, надявам се да е временно.

От написаното по-горе става ясно, че нещата в Ситово ескалират. Тук виждаме груба намеса срещу волята на хората от Ситово, които не желаят новия кметски наместник, но никой не се съобразява с тази подписка. Виждаме как се налага тотален контрол със заплахи, незаконни записи, нахлувания в частни домове и опити да се запушват устата на всички несъгласни. Днес в Ситово, утре в цялата страна.
Препоръчваме на всички наши симпатизанти и участници в Движението. Не оставяйте безучастни към случващото се там! Утре полицаи ще нахлуят и във вашия дом. Разпространявайте случилото се навсякъде. Защото нещата са много повече от един битов скандал. По същия начин работеха Елтимир преди години. И българите мълчаха. Той си отиде, а ние търпим една разгащила се Мафия.
http://www.voininatangra.org/modules/news/article.php?storyid=705

anti666 18.5.2020, 10:23
Виждам, че по "личните проблеми" на Йордан, администратора на сайта Движение "Воини на Тангра" цари единодушно мълчание.

Искам само да отбележа колко се е променила атмосферата в с. Ситово от 2005г до 2020. Тогава това беше едно слънчево и свободно от Злото място на Горния свят, където се дишаше. Армията на Мордор (ГЕРБ) тепърва я създаваха, нямаше джиесем връзка и фейсбук страница. Нямаше НПО-та и тумби туристи, водени за пари от Плезура (бившия кметски наместник от ГЕРБ).

15 години по-късно - ще монтират видеокамери навсякъде. Всеки разговор с новоизлюпената калинка, спусната от община Родопи по заповед на Щуката се записват. Срещу всеки, който си позволи да каже против кметската власт, изпращат полиция. Която нахлува направо по спалните на ситовчани. В спокойното някога селце вилнее мракобесие. Злото дойде на Горния свят. Стълпа по вертикалата е счупен от Мордор. Малки лични проблеми, нали?

anti666 18.5.2020, 10:34
http://www.voininatangra.org/modules/news/article.php?storyid=697&keywords=%EB%E8%F7%ED%E8+%EF%F0%EE%E1%EB%E5%EC%E8

Ето и Елтимир какво беше писал някога за "личните си проблеми". Е, него вече го няма, заедно с личните си проблеми. Но тези лични проблеми стнаха проблеми на всички българи, които все още се чувстват такива. Злото се самовъзпроизведе и достигна до всяко място, до всяка точка на България. Няма българин вече, който да не е засегнат от него. За него трябва да благодарим на брадатите масураджии лабитци, както и на новите ни задокеански "приятели", които инсталираха един наркотрафикант на върха на хилядолетната ни държава. И който вчера най-нагло поиска и да сме му благодарни отгоре на всичко.

Но думата ми е за Ситово. Защото това е микрокосмос за цялата България. Йордан най-вероятно ще се махне от там, ако не го е направил вече. Светилището Щут е осквернено от попълзновенията на Мордор. В селото до него дойде Новият Световен Ред. Илюминати първо избраха да илюминират с присъствието си Ситово. Което и показва колко е важно това място за тях. И колко е важно да бъдем изгонени от там.

Не знам някой дава ли си сметка какво следва нататък?...
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=18&t=4385

Йордан_13 18.5.2020, 11:31
Видовден в Ситово! Маските паднаха,както казваше г-н Насковаsmil4334ad8a149e0.gif Тази събота и неделя, ясно се видя връзката на бившият кметски наместник от ГЕРБ, Димитър Насков и семейството на настоящата "кметица" и нейният мъж, категорично отричана от последните в разговори, което по принцип си е върхът на Измамата! По селски проста измама,но Измама! Не само това, отвсякъде лъснаха взаимовръзките на въпросните НПО–та с г-н Насков, която също бе върло отричана в групата "Ситово". Да не говорим за събирането на закрито в кръчмата, на голяма група от хора без маски, за което е отговорен, кой....? Тук вече се вижда и връзката БСП-Гергов-Михайлов и ПП ГЕРБ, както и сливането на двете НПО-та с Община Родопи, на практика. Колкото до коментарите, защо г-н Кацаров не иска да чисти за 480 лв... Надявам се, десетките радетели на НПО–тата да положат усилен труд в летните месеци, доброволен труд, без пари... за да покажат, че боклука може да се чисти и без пари и ние гражданите нема смисъл да даваме такса "Смет":-D Венсеремос,Другари! smil4334ad8a149e0.gif

Искам само да допълня, че на практика,решението на г-н Михайлов да назначи настоящият кметски наместник е реално ина практика, назначаване на човек от партия ГЕРБ или направо връщане на човек от ПП ГЕРБ като кметски наместник в село Ситово от БСП! Гласовете на всички, гласували за БСП на местните избори срещу Пламен Спасов (Жозефината) са реално захвърлени в коша за боклук, да не говорим за подкрепата осигурена от общинските съветници за последният!


18j 19.5.2020, 8:22
Партизанското движение се възражда, или хайдушкото. Те така през 1920 и после 20 години ги вадеха от къщите - някой може да си прочете какво са правили на работниците от комунистическото движение, тогавашните 'фашаги'. Сегашните 'фашаги' не могат да достигнат такива висини, защото после бяха 'болшевики', а сега са 'демократи'. Ще си няправя труда да намеря литературен разказ за изтезаването на заловен партизанин - има такива. Е да ама не минаха 20 години и всичките тия мъчители бяха грубо изринати. Поне 20-30 000 закопани има от онова време. Това не бива да забравя бахур и местните му главорези. Иначе Данчо, ако се налага ще го приютим - така че да не го намерят много лесно. Но друго си мисля. Може би е време да се излезе от форумното пространство, защото обществената анонимност позволява да се опитват да се справят с лицето тихомълком и насила.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

18j 19.5.2020, 8:48
И понеже е 'демокрация', идеологически се предполага, че от тук нататък трябва да се види тази подписка каква е, кои са тези 250 човека, могат ли да се съберат на едно место в едно и също време и къде е най-добре да се съберат. Демократичната процедура предполага ескалация на мерките когато влстимащите не зачитат гласа на народа. Подписката е първата мярка. По републиканската система има конкретна форма, която прави една подписка валидна и преполага задълижително действие на съответната институция. АКо не е оформена по съответния ред институциите и най-вече местните власти имат тенденция да си изтриват с тия листа гз. Но най-важното от една подписка е че някъде там има 250 човека които са реални и имат сходен интерес. Е да ама властите се надяват, че те са драснали по един параф и няма да се занимават повече. Трябва да видим дали духа ще се събуди у тези хора и дали ще предприемат реални действия срещу поплъзновенията на управляващата коалиция гербераси болшевики и гербераси-меншевики. Како се оказва и в бсп е пълно с гербераси-тиквостанци.
Давам обикновн пример: ако утре в общината Родопи постъпят 250 или 300 жалби с еднакъв текст от различни хора - всичките 5 служители на общината ще трябва да работят полвин ден, за да разпратят обратно задължителните по закон отговори. Но ако всичките 250-300 жалби са на различни теми и предполагат различни проверки може да се окаже, че тия 5 служители ще работят цяла седмица, за да отговорят на жалбите. Това им е допълнителен труд. А ако тия 250 решат, че отговрите на общината не ги задоволяват могат демократично да направят митинг. А догодина ако тия 250 не си платят данъците общината може и да се задъха. и т.н. и т.н.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

anti666 19.5.2020, 21:48
QUOTE (18j)
Но друго си мисля. Може би е време да се излезе от форумното пространство, защото обществената анонимност позволява да се опитват да се справят с лицето тихомълком и насила.

Aз му го казах по друг начин. Така го усещам вече. Времето на криеница приключи. Небесната Орда иска от нас да поемем властта. И всеки, който в момента застава на пътя ни е свършен. Просто свършен! Всеки, който ни пречи да изпълним мисията си, ще бъде пометен! От сили, които те не могат и да си представят. Ситуацията в Ситово го показва ясно. Илюминираните искат селото. Дори изборът на калинката, която си няма на идея в каква игра са я напъхали, не е случаен. Само заради името й.

anti666 19.5.2020, 22:07
От приятелката му разбрах и друго. Тъй като е отишла да подаде също жалба за този произвол, е заплашвана, че ако Йордан не се предаде на еничарите, то щял да бъде обявен за "общодържавно издирване". Тоест търсен и арестуван като най-опасния престъпник на републиката.

Сега, който се занимава с гражданско право е наясно, че това невероятно усърдие на 1-во РПУ Пловдив при ескалиращата престъпност в България е много странно. Тук говорим за частна жалба, която влиза в прерогативите на ГПК и не може да се образува досъдебно производство. Камо ли да ангажират ресурси в национален мащаб, само защото някакви малоумници се жалвали, че някой ги бил погледнал лошо пред неговия си дом. Това е правен абсурд!

Не така стоят нещата обаче, ако тази постановка цели Йордан да бъде изкаран от равновесие, да му бъде изсмукана енергията в това критично време с някакви ужким "битови" проблеми. Новозакупената къща на калинката на Цацаров е над неговата и така му дишат във врата. Всеки ден новоназначената местна власт минава пред вратата му, откъдето могат да му викат и заплашват. Идеята е проста. Той да бъде изгонен от там. Евентуално да бъде арестуван, където веднъж задъръжан за 24 часа да бъде обработен както ТЕ си знаят. Затова казвам, това не са малки лични проблеми. И той има нужда от подкрепа на цялото Движение. От всички, които го познават и не го познават. Не и финансова, по-скоро идейна и логистична помощ.

А на полицаи, масони, местна власт и вся остальная. Молете се Йордан да не си тръгне оттам. Защото победата в Ситово ще ви излезе пирова. Първа ще изпищи Корнелия Нинова.

anti666 20.5.2020, 14:20
Изпратиха ми тази песен;

http://www.voininatangra.org/uploads/stay_home.mp3

Да я добавят полицаите в досието му и слушат по КПП-тата след някой месец. Кога тръгне Улят да разчиства още по-яростно.

Йордан_13 21.5.2020, 9:02
Няма да е далече денят, в който отново ще цъфна на "кметицата" smil4341944e6b0c8.gif Сега и е спокойно, събрала се е с другите женуря и дър-дър-дър,дър-дър-дър,Вива Ла ГЕРБ и т.н., но проблемът е, че не мога да я понасям и ще е въпрос на време, за още по-батално развитие на ситуацията. Все с нещо ще ме подразни smil4334ad8a149e0.gif особено, ако се върти около къщата или редовно преминава оттам.

Махайра 21.5.2020, 22:40
Поведението им не е случаѝно и това не е изолиран случаѝ. Те вече не се крият, че искат да ни поробят окончателно. По-наглите и простите сред нашите душмани се държат така, все едно вече са спечелили воѝната срещу нас. Показват ни какво предстои навсякъде и с всички хора. Ще ни извеждат от домовете като овце от кошара на заколение. Така е по техните планове, а дали ще стане е отделен въпрос.

Нали имаше много носталгици по комунизма? Ето го, тоѝ се завръща по-див и преял със стероиди.

Махайра 21.5.2020, 22:55
Сутеньорът Боклук Боѝко Турски е изпратил една от политическите си проститутки в селото да мърсува. И тя сега е вирнала краката. Имам предвид, че всичко в политиката е надолу с главата, следователно е нагоре с краката.

18j 22.5.2020, 11:55
Единствената причина герберасите да стоят на власт е защото мнозинството недоволни мълчат от страх и допускат режимът да се справят с тях поединично. Щом някой надигне глас организирано бахуря веднага се превива от страх да не го изритат и да не му се подиграват пак. И понеже герберасите са крайно прости хора те не могат да измислят решения започват да чакат нещата да утихнат и след това започват да притискат хората поединично. Е това е проблема бантустанеца не натиска докрай да изрине тая проста сган от общините и нагоре а се ограничава до там да вика направихме протест нищо не стана. Или направихме подписка ама нищо не стана. Не бе овца! Кмета е избираема длъжност - отиваш вадиш го от общината и избираш нов и като не става той и него го вадиш.
А хората от какво ги е страх. Бахуря не може всички да избие. Той може да уволни зълва ти да не печели 300 лв заплата и може да ти разруши незаконната постройка. А там вече отиваме на друг разговор. Който пълни гащите още на административния терор нито е българин нито заслужава държава нито става за нещо смислено. Това е матряла на бахуря да може да се плюнчи по екрана. Ако не беше тая страхлива гнилоч наместо народ тиквата най много да се издигне до главен наркотрафикант и да стои в сенките докато някой по-млад и надъхан не го ликвидира. В момента чрез държавата той надживява времето което му се полага на Средната земя и това е благодарение мълчанието на агнетата. И тук не говорим дори за гласоподавателите на герб говорим за всички които мълчат пред управленското безсилие и произвола на герберасите

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 22.5.2020, 22:59
QUOTE (18j @ 22.5.2020, 14:55 )
Единствената причина герберасите да стоят на власт е защото мнозинството недоволни мълчат от страх и допускат режимът да се справят с тях поединично. Щом някой надигне глас организирано бахуря веднага се превива от страх да не го изритат и да не му се подиграват пак. И понеже герберасите са крайно прости хора те не могат да измислят решения започват да чакат нещата да утихнат и след това започват да притискат хората поединично. Е това е проблема бантустанеца не натиска докрай да изрине тая проста сган от общините и нагоре а се ограничава до там да вика направихме протест нищо не стана. Или направихме подписка ама нищо не стана. Не бе овца! Кмета е избираема длъжност - отиваш вадиш го от общината и избираш нов и като не става той и него го вадиш.
А хората от какво ги е страх. Бахуря не може всички да избие. Той може да уволни зълва ти да не печели 300 лв заплата и може да ти разруши незаконната постройка. А там вече отиваме на друг разговор. Който пълни гащите още на административния терор нито е българин нито заслужава държава нито става за нещо смислено. Това е матряла на бахуря да може да се плюнчи по екрана. Ако не беше тая страхлива гнилоч наместо народ тиквата най много да се издигне до главен наркотрафикант и да стои в сенките докато някой по-млад и надъхан не го ликвидира. В момента чрез държавата той надживява времето което му се полага на Средната земя и това е благодарение мълчанието на агнетата.  И тук не говорим дори за гласоподавателите на герб говорим за всички които мълчат пред управленското безсилие и произвола на герберасите

Ето какво писах по въпросът, днес:

"Партийният модел в България е абсолютно сгрешен. Партиите са си просто законово обнародвани престъпни групи с тесен капиталов интерес.Нищо повече. Е, вижте ги, добре облечени, изтупани и по цял ден говорещи по медиите.Човек, който има сериозна работа няма време за микрофоните на журналята. Затова в партийните структури имаме само хора способни да обслужат тесният партиен интерес и за цвят, тук-таме, има сложени хора,които са с готовност да служат на обществото, но сами по себе си, те не могат да сторятъ нищо, смачквани от твърдото партийно ядро. Затова и кадрите на БСП не се различават коренно от тези на ГЕРБ. При ГЕРБ, обаче имаме социално инженерство подплатено с бесен пи-ар по западен модел, който фата дикиш във вече добре обработеното и западняшко съзнание на по-младите поколения.Затова ГЕРБ печелят."

Красимир Янков посочи грешки в БСП, призова за промяна
Ръководството се откъсна от активните членове, посочи депутатът
https://www.dnes.bg/politika/2020/05/21/krasimir-iankov-posochi-greshki-v-bsp-prizova-za-promiana.450603?fbclid=IwAR1GJJyWQbG73dXbzHU2txp0MGHMReX92y4I_5pxBtf7f0zRRHtQL4swiVU

Сам знаеш, че не е лесно да се смени кметът на цяла община smil4334ad8a149e0.gif защото законите са такива и 4 години му е мандатът.Е,можеш силово, но трябва да имаш армия, която да овладее полицейските управления, да блокира достъпа до района и да линчува въпросният кмет. А на местните избори, гласовете са броени, т.е. той е спечилил с подкрепата и на други партии, които също си имат свои тясни партийни интереси. С една дума, повечето хора поместному са впримчени в клупът на партийността и нейната сепаративност. Затова, когато за мен кметското наместничество в Ситово си бе вид кауза, сега забележи и за двете спорили страни кой да е кметски наместник, този пост е личен интерес! "Кметицата" понеже допреди 2-3 години си е купила къща над нас ( в това е огромният проблем за мен) иска пътят до нея да е асфалтиран, защото по документи, той е асфалтиран smil4334ad8a149e0.gif но реално, не е и тя затова води битката да скара бившият наместник на БСП, Йордан Божков с настоящият, временно назначен, докато тя придобие уседналост. Хората си имат личен интерес и политиката е изцяло основана на това, не на каузи smil4334ad8a149e0.gif Подобни лични интереси, обаче от друга страна, модернизират селото, а селото се брани по един особен начин срещу това. Но, само едно момче от местните беше прозряло това... Ситово се брани по един особен начин. То по особен начин бе извикало Йордан Божков и го бе сложило за кметски наместник,точно,заради това, че,той ще асфалтира пътят до Аязмото по документи, а не, наистина. Странно е, как една корумпирана личност, изгонена от ВВС за кражби, послужва на Ситово да се съхрани за един период от време. Аз винаги съм разглеждал селото като един жив организъм, в който хората не са задължителни, за да съществува и функционира. Местните не го разглеждат така, не го познават от тази му страна. За част от тях, то е възможност, да се позамогнат чрез туризъм.
Хора, за които дадена длъжност представлява личен интерес са част от Системата. От тях не може да се очаква поврат в мисленето, особено на стари години. Те винаги ще служат на Системата, защото Системата ги е хранила или ги храни. Та, днес, същият този човек, който аз исках за кметски наместник е идвал в Ситово, на крака, да моли жената да ми каже, да съм отишъл в РПУ-то да дам показания, защото полицаят му бил приятел. Да, но на мен, не ми е приятелsmil4341944e6b0c8.gif И какво става сега? Хората, от които трябва да се скатавам, стават двама, хахахахахахахахах... Виж, той не идва да пита жената има ли нужда от някаква помощ в тази ситуация, той идва...да обслужи полицаят....! Защо? Защото те са Системата, а аз, не съм.

anti666 26.5.2020, 11:59
Бях писал преди това нещо.

Вижте тези снимки. Те са правени тези дни от някоя си Елена Велева, която се е качила до Щут
https://photos.google.com/share/AF1QipMgyLn_UY8ww1rtwmBJMz_Tb2VTsjVFIFg0S3UFnvjpVSCrWgT4pPqItS9DzMr40Q?key=ZHpkRzhwM2VLVVZycmhzeXl0OU92MGQzYkt2dDdR

Йордан го няма и се започна... Мен лично ме притеснява, че на него вече му е безразлично какво става в района на Щутград. То е вече под опеката на кметската власт и резултатите са видими. Бившият кметски наместник Насков води групи за пари, а настоящият накара полицейски кубинки да нахлуят в дома на Данчо и да го прогонят. Ами да им е честита победата!

Още един сълб, подпиращ България е разрушен. Пазителят на светилището е прокуден. Защото в старата ни Вяра, всяко светилище си има своя духовен Пазител от средния свят. За да са активни силите там. На Щута преди Йордан беше една възрастна баба Васила, която помнеше и почиташе черквичките грамади. След нея, щафетата я пое Йордан. Сега вече няма кой. Предполагам Плезира, бившият кметски наместник, който през 2016 също http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=4115&st=15 полицията срещу Данчо, ще бъде новия Пазител. Той на Щута, а Виделина Сръчкова в самото село.

Бедна Българио! А на полицаите от 1-во РПУ мога само да кажа - един ден ще осъзнаете какво правите, но ще е късно.

anti666 26.5.2020, 12:17
QUOTE (Ванга)
„Той ще бъде обичан от честните и мразен от нечестивите. По дирите му ще пуснат потеря, която ще търси начин да го предаде и да му причини зло, но него Силите го пазят, защото е пратен”


Йордан_13 26.5.2020, 13:34
Щрихи към картината на Произволът smil3dbd4e5e7563a.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4334ad8a149e0.gif

"Откак взе да ходи по Гърцията, агитката на "Ботев" взе прогресивно да намалява и в нея останаха само полицаи." Така трябва да започва статията.Защото откъде изникнаха цивилните полицаи? Следваха инкогнито агитката на "Локото" или всъщност това са тарторите на агитката на "Ботев". Защо? Защото ни в клин, ни в ръкав, първом имаме пререкание с агитката на Ботев (интересно тя какво прави там) и изведнъж в сценката, в центъра на конфликта се появяват 2-ма цивилни полицаи и кютекът се развива с тях;))). Тие цивилни полицаи с какво са били облечени? С костюми и вратовръзки или са носили шалчетата на "Ботев"?:)))

https://www.gol.bg/a-grupa/2020-05-26/strahovito-mele-mezhdu-ultrasi-na-loko-i-politsai-raztarsi-plovdiv?utm_source=dnes&utm_medium=box&utm_campaign=home&fbclid=IwAR2-ttiMCy8W9IV4GgGQfRLMkv3TF1FZc-Cg5iJVehtOTYS9Ky9GXWxoiy4

КОЛКО СЪМ ТОЧЕН И ИСТИНЕН! ПОЛИЦАИТЕ СА ОТ АГИТКАТА НА "БОТЕВ"!

Иван Козарев-Балкан
преди 1 секунда
Милиционерите на Бойко във Филибето яко се разпищолиха напоследък. Първом, влизат в къщите на хората като баш турски заптии, гато име удобно, след туй влизат в улични схватки в самият Пловдив като досущ истински хърсъзи;))) Не е тайна, че всички полицаи в Пловдив са долнопробни селяци от близките села, които търсят на лебът мекото и го намират в МВР!

Полицай прободе с нож мъж пред заведение в Пловдив
Униформеният не бил на работа, ще бъде наказан

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2020/05/26/policai-probode-s-noj-myj-pred-zavedenie-v-plovdiv.451060Йордан_13 26.5.2020, 13:40
Нашата полиция ни грабиsmil4341944e6b0c8.gif Да не говоря, че обича и да се самопоканва по къщята. Ма то един път гост, два пъти гост, на третият път...лост
smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif

Реакцията на МВР след разкритията за корупция сред пътни полицаи

"Дирекция "Вътрешна сигурност" знае за тези случаи и работи по тях, заяви гл. комисар Стефан Банков

https://www.vesti.bg/bulgaria/reakciiata-na-mvr-sled-razkritiiata-za-korupciia-sred-pytni-policai-6110046?fbclid=IwAR3fagE0MjEYaTwxnq6hzFCtLMrLifxCf5V9SmmQ8zLgpVAyelZFrRcICyI

18j 26.5.2020, 19:28
QUOTE (Йордан_13 @ 23.5.2020, 1:59 )
Партийният модел в България е абсолютно сгрешен. Партиите са си просто законово обнародвани престъпни групи с тесен капиталов интерес.Нищо повече. Е, вижте ги, добре облечени, изтупани и по цял ден говорещи по медиите.Човек, който има сериозна работа няма време за микрофоните на журналята. Затова в партийните структури имаме само хора способни да обслужат тесният партиен интерес и за цвят, тук-таме, има сложени хора,които са с готовност да служат на обществото, но сами по себе си, те не могат да сторятъ нищо, смачквани от твърдото партийно ядро.

Точно това е паразита на `партийната система защото партиите взимат субсидия от държавата за да могат да развиват политическа дейност от която в един идеален модел да се създадат качествени политики и подготвени кадри.
като мерилото за качество и кадърност е хората да са съгласни и да работи ефикасно т.е. да постига някакъв баланс между личните интереси на хората. Всяка партия която получава субсидия би трябвало да поддържа структури на заплата, които да се занимават с избирателните райони. т.е. всяка от парламентарните партии и другите минали там 4% би трябвало да имат човек на заплата, който да тича от врата на врата да събира подписи и предлага политики. Това им е работата съвсем буквално. Обаче това са обикновено едни послушковци, които не могат да правят нищо освен да повтарят като папагали партийните повели. Такива кадри са абсолютно излишни на света в тази им форма. Съответно в една иделна система реалната политическа дейност сред хора води до известни преобръщения на личността, които могат да положат пътя за успешна политическа кариера. Но системата не е идеална. Един и същи дебелак назначава служителите в районната структура на партията и той разполага с гласове за да избира председател на партията. Естественият процес на кариерно развитие в партията е нарушен. Развитието на кадрите не става поради натрупване на обществен активи а партийци биват назначавани и ползвани за конкретни задачи и после сменяни или те сами се махат отвратени. Така се изгърмяват кадърните хора, което специално в БСП води до това че едни и същи областни ръководители като Гергов, Овчаров, Добрев превъртат по 3-4 партийни председателя и всъщност имат повече влияние. Е тия същити избират Корнелия и нито един от тях няма интерес да се кара с бойко.
И сега един активен гражданин трябва да губи от личното си време за да се занимава с тия глупости събрания подписки агитации и накрая да земе да го арестуват... докато има поне 10 човека в тая община които взимат буквално заплати за това. И тука ако не се намеси сила Свише няма как да се оправят нещата. В момента партийната субсидия представлява схема за източване на бюджета за фиктивни дейности. Някои се борят да я премахнат, но това ще доведе до пълната хегемония на едрите икономически субекти. Защото има вече прослойка, която е ангажирана с организационната дейност в политиката и тези лица просто ще преминат на друго финансиране. Тази система трябва да се премахне и наместо да има 5 олигофрена единствено способни да повтарят едно и също по телефона трябва да има екип и хора на терен да работят за местния и национален интерес. Затова се молим на Сумор да издуха изобщо партийния модел както е в момента защото това е най-голямата пречка срещу обединението и просперитета на българите. Но за да стане трябва да се случат много и различни неща, има много етапи на разпад и ние не сме способни да ги прогнозираме. Няма да може да е свободен пътя на българите докато има партиен модел.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

18j 26.5.2020, 19:36
QUOTE (anti666 @ 26.5.2020, 14:59 )

Вижте тези снимки. Те са правени тези дни от някоя си Елена Велева, която се е качила до https://server2.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/snvrabu/siflhbk/p2/share/AF1QipMgyLn...U92MGQzYkt2dDdR

А това което управата на Ситово е постигнало от мястото, както се вижда от снимките е катастрофа която тепърва ще се случва в животите. На Скалата не й дреме че е надраскана. След 10 години няма да я има боята. Но разривът между хората е истинската катастрофа, която се случва в момента. Ако тяхното присъствие тук и сега е зададено в звездите, разривът на Средната земя показва кой е излишен, кой нарушава баланса. Наместо да намират пътя както на онази скална карта те я пречупиха през средата. Това беше излишно действие, после разровиха аязмото на Богинята Майка и всъщност така се пречупват съдбите на цели фамилии и селища. Предполагам, че много родове са се затрили през годините след като са се предали на Алабастрий и тук на материалното ниво са разчупили връзките в Духа за да задоволят жаждата си за имане.
А сега ми стана още по-интересно как ще водят туристи мунчо и масурка с тия резани патлаци нарисувани по скалите. Явно целта е изобщо никой да не ходи там, за да си ровят спокойно. Но Йордан е прав да не се меси в тия неща според мен тези хора вече са в ръцете на други сили.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 26.5.2020, 22:52
QUOTE (18j @ 26.5.2020, 22:36 )
QUOTE (anti666 @  26.5.2020, 14:59 )

Вижте тези снимки. Те са правени тези дни от някоя си Елена Велева, която се е качила до https://server2.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/snvrabu/siflhbk/p2/share/AF1QipMgyLn...U92MGQzYkt2dDdR

А това което управата на Ситово е постигнало от мястото, както се вижда от снимките е катастрофа която тепърва ще се случва в животите. На Скалата не й дреме че е надраскана. След 10 години няма да я има боята. Но разривът между хората е истинската катастрофа, която се случва в момента. Ако тяхното присъствие тук и сега е зададено в звездите, разривът на Средната земя показва кой е излишен, кой нарушава баланса. Наместо да намират пътя както на онази скална карта те я пречупиха през средата. Това беше излишно действие, после разровиха аязмото на Богинята Майка и всъщност така се пречупват съдбите на цели фамилии и селища. Предполагам, че много родове са се затрили през годините след като са се предали на Алабастрий и тук на материалното ниво са разчупили връзките в Духа за да задоволят жаждата си за имане.
А сега ми стана още по-интересно как ще водят туристи мунчо и масурка с тия резани патлаци нарисувани по скалите. Явно целта е изобщо никой да не ходи там, за да си ровят спокойно. Но Йордан е прав да не се меси в тия неща според мен тези хора вече са в ръцете на други сили.

Има само една личност, абсолютно отговорна за това и тя е с прякор "Плезура". Точно в интернет нема му пиша името, че той има грозният навик да подава жалби в I РПУ срещу всеки,който е срещу него. Интересно е, как полицаите толкова години му ги приемат и придвижват след като знаят, че тези жалби са писани от Дяволът;))) и няма никаква Истина в тях! Той наруши Равновесието с неговата алчност за пари и желание да забогатее, като проблемът е, че навърза като свински черва много други подобни нему същества и по този начин се оформи един конгломерат от небивало Зло, което успя да си излъчи и кметски наместник изтиквайки "Плезура" като "сив кардинал" на заден план. Разломът е Брутален. Той отива на кръв и урина още в настоящето, защото, ако въпросният господин, продължава вече 9-та година да ме плюе, ще се наложи да взема брутални мерки спрямо него и нито полицейският капитан на I РПУ в Пловдив ще ме спре, нито кварталният полицай и двамата, много яко се осраха в Ситово и са за уволнение. Уволнение! Уволнение и с мотиката на село! Този,който трябва да бъде търсен, арестуван и вкаран в затвора е именно "Плезура". Няма да му търпя магариите повече на тоя!

Йордан_13 28.5.2020, 0:19
Ето тука е вече генералното разминаване на моята и на други хора визия с въпросната г-жа,която е сложила вече тигана, а рибата е още в морето. Тя и групичката от НПО–тата искат промени, а ние не искаме промени. Промените водят до урбанизация и наводняване на селото с хора, които не би трябвало да са там. Не искаме лесен достъп до къщите си,тъй като освен гостите,които ние желаем да дойдат, ще дойдат и тези, които не желаем. Например "сините куртки":))) Та, в тоя ред на мисли, ние ще благодарим на бившият кметски наместник Йордан Божков, че е асфалтирал всичко само на книга;))) И аз бих направил точно така, за да си остане Ситово, както е. Нека тревата е висока! И змиите да пълзят!;))) Сега, неин си е проблемът, че е купила къща там, дето няма път! И сега иска да представи направа на пътя до нея като общополезно дело. Тук имаме личен, частен интерес, нищо повече. Но пък, аз нямам личен интерес, нито от косенето, нито от промените;)))

===============================================
" Драги Ситовци, имам удоволствието да Ви уведомя, че днес нашето село стана малко по-гостоприемно към жителите си. Започнатите дейности за поправка на най-проблемните участъци от пътя между Гоговската чешма и Аязмото значително подобряват достъпа до къщите в Горната махала. От години това трасе се руши все повече, но благодарение на добрия диалог с директора на ДГП-ЮЦДП г-н Каменов, се стигна до разумни и полезни за всички промени. Предстои и прокопаване на канавка, за да бъде трайно подобрено състоянието на пътя.
Радвам се, че всички, които ще посетят селото ни за предстоящите празници, ще го намерят, по-чисто, по- проходимо и ще могат да се насладят на прекрасната му природа. Уверявам Ви, че и за напред, всички мои действия ще са насочени към подобряване на средата. Сами разбирате, че няма невъзможни претенции, а само незаявени нужди. С конструктивни разговори, обосновани доводи и разумни мерки, отново селото ни ще бъде райското място от нашите спомени."

Йордан_13 28.5.2020, 0:21
"...че днес нашето село стана малко по-гостоприемно към жителите си. "


Значи тук трябва да кажа някои неща, защото тази г-жа, а и мъжът й също, абсолютно нищо не разбират от Ситово. То и много други хора, де. Много малко хора, с които съм говорил, са разбрали, че Ситово е едно особено място, което само вика жителите си. И когато си повикан да живееш на това място, независимо за колко години, ти трябва да се съобразяваш с условията, които То ти предоставя, а не да се опитваш да го променяш. Аз не съм си позволил през всичките тези години, в които го обитавам да поискам облекчаване условията на живот и приближаването им с тези на Пловдив или недалечните урбанизирани села. Не съм. Напротив, точно обратното, приел съм, това, което селото е предоставило като условия. Това е Изпитание към теб самият. Ако наистина обичаш това място, не го променяй! Неслучайно цивилизацията там се държи "на косъм", имагинерна е, ту я има,ту я няма. Не и е мястото там! Ситово не е място за живеене на хора с урбанизирано съзнание! Това е. Казвал съм го, много пъти. Затова се противопоставихме остро и се стигна до намесата на "сините куртки". Те също нямат място там! Наслаждението на природната красота може да стане навсякъде другаде из Родопите;))) Аз съм обикалял Родопите надлъж и нашир и мога да ви кажа, че Ситово, наистина е специално място и съм го писал в студиите си, защо, но и в Родопите има и много други красиви места;))) Но, да кажеш, че, То е станало малко по-гостоприемно, означава, че ти си го усетила като негостоприемно, т.е. не е мястото ти в Ситово;))) Не е! Ситово е Гостоприемно към тези, които е повикало да живеят там! Винаги е било! Само, че изразът на това Гостоприемство е точно тази Суровост и Несгодност! Разберете го, това, един път, завинаги! Мамка му, разберете го!

anti666 29.5.2020, 18:43
Явно отново е имало близки срещи от третия вид...
QUOTE
Евелина Даскалова
За мен селото сега е много по-негостоприемно от преди. Да оставим това, че си имам униформени гости почти ката ден. Както бе казано, това е едно много специално място и няма нужда да бъде облагородявано и пренаселвано. Не всеки може да го усети. То не е за всеки. Който дойде тук неканен, бързо ще си отиде. Иначе г-жа "Кметицата" както се е развихрила, да вземе направо да отвори една мега туристическа агенция, г-н Плезура да издигне една талашитена крепост на Щут, а г-жите от НПО-то, както си трябва да се заемат със сергиите, кебапчийниците и чалготеките ;))) Духовно просветление и рязвитие трябва да има! А и туй ще е върхът на гостоприемството ;))) 80те% от електората ще са доволни!

Каква неуморна дейност кипи заради една частна жалба, където няма дори и един шамар. Само представяте ли си? Даже уважаемият господин инспектор да си представи картинката...Идва някакъв пред дома му и започва да го заплашва - жена му и него, че ще го скалпира. Какво ли би направил господин полицейският инспектор в този случай? Какво би направил всеки български мъж? И най-куриозното в този случай е, че няма дори физически контакт, няма шамар или ритник за изпроводняк. Иначе щеше да има медицинско свидетелство веднага. И представете си като се правил на мъж и заплашвал, веднага след това да тича да пуска жалба в полицията. Каква наглост само! А какво би направила тя, полицията? Ще тръгне да разследва, да изпраща екипи на 40 км, предава против всякаква логика потърпевшия на прокурор?? smil4334aa05d5cb2.gif
Или просто би го попитала тоя юнак "Ти що щеш пред дома му да се заяждаш? И като си голям смелчага, ще не се пробва да му свалиш скалпа ами ревеш сега като пу..ка?" И жалбата в кошчето!

Защо е целия този екшън? Отговорът е ясен. Заради това, че Йордан е администратор на сайта на Движение "Воини на Тангра". Заради политическите и религигиозни негови убеждения. Ами хайде, давайте го на прокурор! Арестувайте го по частна жалба, че погледнал някой си лошо пред собствения си дом. Има Закон за отговорност на държавата, има Европейска конвенция за правата на човека. Да видим кой прокурор ще си сложи главата в торбата с незаконна заповед за арест

anti666 29.5.2020, 19:06
И тук едно писмо от човек от системата с малко практически съвети..
QUOTE
Здравей! Значи по този случай полицията е длъжна при жалба с входящ номер да разпита и двамата - жалбоподателя и ответника. Добре са дошли, но малко са си превишили правата с влизането в дома и то пред свидетел. Могат по ЗМВР да влязат без прокурорска заповед за арест ако има извънредна ситуация, като изстрели или имат съмнения че се укрива търсено лице. Вероятно това им е мотива, но търсеното лице трябва да е издирвано с прокурорска заповед. А такава няма. Ако не заведе дело по ЗОД, твоят човек не може да направи нищо повече, ще бъде претупано, но е определено гаф от тяхна страна при евентуално дело.
За процедурата по досъдебно производство - в момента е на преписка по частна жалба, която влиза в графата на ГПК. За да се започне досъдебно от прокурор, трябва да е по НПК и трябва да има сериозни основания - например медицинско свидетелство. Ако все пак намерят прокурор който да подпише постановление за досъдебно производство, то призовката  трябва да бъде връчена лично до три дни. И в нея изрично да пише, че има право да се яви с адвокат, иначе е невалидна. Ако твоят човек не се яви без уважителни причини, само тогава прокурорът има право да го обяви за принудително довеждане (арест) и национално издирване.
В практиката ми не знам за такъв прецедент по частна жалба да завеждат досъдебно производство по НПК. Но може и да намерят прокурор, друг е въпросът че този човек е админ на сайт с политически и религиозни теми и добър адвокат може да обърне делото в негова полза. Ако се стигне обаче до призовка за връчване на постановление, съветвам го да си намери адвокат. Досъдебното производство има 2 месеца давност, но може да се продължи още няколко пъти от прокурора. Това е в общи линии.

18j 31.5.2020, 12:32
Искам да кажа точно за фразата

QUOTE
Радвам се, че всички, които ще посетят селото ни за предстоящите празници, ще го намерят, по-чисто, по- проходимо и ще могат да се насладят на прекрасната му природа. 


е такава смешна гербераска манипулация. Звучи също като говоренето на софийската юрдечка. И тя повтаря неща от сорта "да направим нашия град по-уюутен"  само че това не е нейния град и нещата, които прави в него пречат на всички и водят до подигравки за целия гербераски строй. Истината е че тази фраза се материализира чрез обслужване на интересите на няколко групировки т.е. разбиране за уют и комфорт на няколко  групировки от пришълци в града, които възприемат терените и общинските услуги / дейности за източник на кражби и схеми. На тях не им пука дали нещо е грозно или несправедливо - те гледат на градската среда и обществените услуги като на 100 милиона откраднати от другото може само 5 милиона да се откраднат ама после ще има да се щави допълнително и така виждат града. Та герберас като чуеш да казва това да знаеш че има конкретен икономически интерес нареден зад личния и съответно се изразява чрез разбирането да ни е по-уютно в нашия град, но без допълнителна конкретика защо сега е неуютно и как точно ще е по-добре. И най-вече не споделя, че се е заселила преди 2 години или 20 години защото това ще издаде, че не би трябвало да има толкова радикално позиции. После вика

QUOTE
    отново селото ни ще бъде райското място от нашите спомени  


само че на никого в спомените за селото там няма асфалтиран път. Т.е. герберас като ти каже това разбирай

Никога повече селото няма да е както си го спомняхе

само че гербераса за да замаже положението да не мислиш за кова което казва - ползва фрази като

QUOTE
   конструктивни разговори, обосновани доводи и разумни мерки
   


И така се започват подписки и брожения и накрая не свършва добре. По градовете мафията е достатъчно влиятелна да игнорира хората тъй като може да се избегне директен контакт. Но в Ситово няма как да стане и г-жата от страх се стреми да превърне Йордан в поредния случай за съда в Страсбург. Много е важно как ще постъпят местните хора и дали ще изразят и те мнението си относно асфалтирането на пътя. Кой за кой против такива неща се решават чрез допитване. Но обичайния гербераски жест е да се изземе думата на изразител на обществения интерес без да е надлежно опълномощен за това. Едва ли е разговаряла с всички засегнати от промените страни. Герберасите умират от страх да общуват с хората защото са прости и се изпускат веднага 1. за личния си интерес и при по-дълъг разговор и по-съобразителен събеседник 2. за икономическия интерес който се крие зад фразата. И от там никого не могат да убедят. Той плезура така кмет ама на 2та година никой не щя да го види и започнаха интригите. Гербераса като не го уважаваш може много да изпростее. Затова изобщо не общувам с такива - пълна изолация. Пълен ковид спрямо гербераси и така от години ти става по-спокойно.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

anti666 2.6.2020, 12:36
QUOTE (18j)
Той плезура така кмет ама на 2та година никой не щя да го види и започнаха интригите. Гербераса като не го уважаваш може много да изпростее. Затова изобщо не общувам с такива - пълна изолация. Пълен ковид спрямо гербераси и така от години ти става по-спокойно.

Ами той и Йордан ги изолираше, обаче те сами започнаха да прийждат пред дома му. И не само да прииждат, ами след тях повлякоха крак слугите на Мафията. Сините куртки. И не само пред вратата му, ами и вътре в къщата му.
Сега, под давлението на местната власт вече се издирва под дърво и камък - сякаш е опасен престъпник. Ама искали само да го видят, да си поговорят с него. Проблемът е, че той не иска да ги вижда, защото не може да ги диша. И не е само той!

Но факт е, че Йордан е изгонен от дома си и от Ситово. Факт е, че той е издирван от заптиетата, без да е направил нищо, само заради това, че не иска да бъде разпитван, прошнурован и картотекиран от Хунтата. Злото, колкото той и да го игнорираше, дойде до Ситово и в краткосрочен план победи.

anti666 2.6.2020, 12:53
Искам и да отбележа мълчанието на хората за това какво се случва с администратора на сайта. Някой ще каже - ама това са лични проблеми. Какво ни касае нас! Не, не са никак лични. Пак повтарям, не може по частна жалба на лице, дошло пред дома му да заплашва, да се мобилизира целият личен състав на 1-во РПУ Пловдив да го издирва. В Ситово, по местоадрес, да звънят на родителите му, близките и приятелите му. Когато нахлуха в дома му са показали на приятелката му една дебела папка с досието му. Забележете - неосъждан българин, без криминални прояви и регистрации... имал досие.smil4334a4c5e23b8.gif Съвършено ясно е, че Хунтата го издирва, за да го арестува и обработи в полицията. Както се случи преди няколко месеца с Емил Крумов. И че тази разработка не е на местно ниво, а заради религиозните и политически убеждения на Йордан. Тоест, заради сайта на Движение "Воини на Тангра". Частната жалба е само претекст.

Абсолютно същото нещо преди 15 години се случи с основателя на Движението - Ангел Грънчаров (Елтимир). И тогава имаше частна жалба от някой си Цветомир Йолов, и тогава са идвали да го търсят и арестуват. А много хора са си мислели, че е личен проблем между Елтимир и Цъката (Йолов).

Е, личните им проблеми вече са проблеми на всички българи. Само още не го осъзнават съвсем. Този Цветомир Йолов умря при катастрофа;
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=2161
Някои смятаха, че Елтимир е използвал тенгриански умения (има наистина такива) да му направи прокоба. Дали е така или Небето се е намесило, никой не знае. Въпросът е, че всеки българин, който е недоволен от Статуквото трябва да разбере, че няма вече лични проблеми. И със самоизолация от Бойковид не става. Вирусът ГЕРБ ще дойде при него. Както стана на Ситово.

Петър. 2.6.2020, 20:25
Нека да обсъдим как да се справим с тази ситуация!
Да се направи списък с добри адвокати в Пловдив, да се им се вземат номерата и да се говори с тях по въпроса.
Трябва да се даде някаква гласност по въпроса. Може ли да се достигне някоя медия, която да отрази случая?
Според вас това добра идея ли е?

--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

18j 3.6.2020, 15:18
QUOTE (anti666 @ 2.6.2020, 15:36 )
ми той и Йордан ги изолираше, обаче те сами започнаха да прийждат пред дома му. И не само да прииждат, ами след тях повлякоха крак слугите на Мафията. Сините куртки. И не само пред вратата му, ами и вътре в къщата му.
Сега, под давлението на местната власт вече се издирва под дърво и камък - сякаш е опасен престъпник. Ама искали само да го видят, да си поговорят с него. Проблемът е, че той не иска да ги вижда, защото не може да ги диша. И не е само той!

Но факт е, че Йордан е изгонен от дома си и от Ситово. Факт е, че той е издирван от заптиетата, без да е направил нищо, само заради това, че не иска да бъде разпитван, прошнурован и картотекиран от Хунтата. Злото, колкото той и да го игнорираше, дойде до Ситово и в краткосрочен план победи.

Много хора пострадаха така. Натискът се свежда по един и същи начин чрез местните власти и се търсят различни точки на натиск. Така се потушиха протестите за тока, протестите във Варна, протестите в Младост. Все така жалби на лична основа от съседи, които после се оказва, че се познават с кмета по някаква линия или кмета им е 'помогнал' за нещо. Или чрез провокации от страна на самата община докато се стигне да сблъсък с кмета. За сметка на това кметицата избрана пряко от народа в Младост беше задържана с фалшифи обвинения и я влачат по съдилищата с години, което е по-добър вариант от журналистите, които директно ги затриват. Пълно снишаване за да се минава под радара гербераски. После защо нямало протести. Трябва първо да се разпука режима защото в момента всичко е пълен блокаж от гербераси. Смятай щом черепа отиде в нелегалност явно няма друг вариант на действие. Това че имат досие за Йордан не е чудно той е по-опасен за режима и от най-големия наркотрафикант или убиец защото последните работят за режима. Според мен в тази ситуация най-добре да се минава в нелегалност. Никакъв адвокат не може да помогне без той да постави на риск собственото си оцеляване. Той ще бъде натиснат по всички канали само и само да стане каквото на режима му е нужно и тогава ще трябва да е много доверен човек за да устои и да придвижи делото по всички инстанции. Но това означава пак Йордан да е разтакаван по разни килии, участъци и съдилища, което не можем да си позволим в момента. Приносът му и дейността за тенгрианството и развитието на идеите е от такава важност, че не може да секне в този момент. Нашата задача би била по-скоро да го укрием и да осигурим възможност да работи спокойно без да е засегнат от злободневните въпроси като местните помиарски муцуни. Опитът с Елитимир ни е научил че директната конфронтация с институциите на режима води до тежка и бърза психическа и физическа деградация, което не можем да допуснем да се случи с Йордан в този момент. Неговото предимство е, че има къде де отиде защото имаше хора, които нямат къде да мръднат от дома си и просто системата ги размазва.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

18j 3.6.2020, 16:03
Един такъв адвокат би било интересно да се намери ако може да установи кореспонденция с властите и да играе ролята на посредник и то без да има пряк контакт с Йордан. Ако се намери такъв адвокат ние ще съберем средствата за хонорара, който няма да е толкова висок. Но физическото присъствие на Йордан по институциите е крайно нежелателно. А медиите горките щом средния и крупен бизнес е длъжен да се кооперира за да финансира дребни информационни сайтчета за да си осигури независими новини и достъпно рекламно пространство значи нещата са напълно изгърмели. Говорим за хора с капитали от стотици хиляди и милиони държат със служители на заплата и някакво измислено влияние са натиснати много лошо така че не мисля, че някоя медия би се заинтригувала особено от нашите проблеми. По скоро трябва да се покриваме докато му измислим по-големи проблеми на бойко тиквата.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Петър. 3.6.2020, 20:56
Чух се с човек, който е бивш полицай, учил право.
Накратко какви бяха неговите съвети:
Да се пише до областна/районна прокуратура и да се опише случая детайлно, за да може прокурор да зададе проверка по случая.
Да се наеме адвокат, който да е с Данчо, ако нещата стигнат до това той да отиде в полицейския участък. Адвокат трябва да е с него в участъка от самото влизане! Адвокатът може да е с него на разпита. Данчо принципно има право да откаже да даде показания.
Така, според мен най-добрия вариант сега е да се намери читав адвокат, на който да се опише случая подробно, и който да бъде на линия винаги, ако на Данчо му потрябва.
Парите за адвоката ще ги съберем! Ще поискаме банкова сметка на адвоката.

--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

anti666 6.6.2020, 18:49
Доколкото разбрах Йордан в момента е овчар в планината и въобще е извън Системата. Той някога и като такъв е работил, представете си:)
Адвокат е намерен за всеки случай, но не мисля че ще се наложи. Най-малкото защото в момента цялата Хунта се клати. А падне ли Тиквата, надолу не ми се мисли каква сеч ще бъде. При предишната жалба от тогавашния наместник Насков, че бил заплашван през 2016г, след това ГЕРБ загуби президентските избори и Тиквата подаде оставка. Ако Йордан е искал нещо да направи на Насков, е имал на разположение цели 4 години. Докато Плезура си е жив и здрав и без предупредителен протокол. Но тогава не се стигна до тези крайности да му нахлуват у дома и да го издирват като сериен убиец.

Така че макар да нямаме връзка с него, в момента Йордан има нужда повече от логистична и морална подкрепа. Още веднъж искам да подчертая, срещу него няма постановление за обвиняем, нито е извършил престъпление да се страхувате, че еничарите може и вас да подгонят за укривателство. Цялата тази дандания е по частна жалба на една самозабравила се калинка, която от първия ден на наместник с ултимативен тон се опитала да заповяда на Йордан как правилно да пише за кметската власт във Фейсбук. След което се появява мъжлето й и започва пред дома на Йордан да го заплашва със саморазправа.

Йордан_13 7.6.2020, 8:35
Начинът, по който се управлява България, ежедневно намалява доверието в демокрацията, превръща я в илюзия, която прикрива управлението на елитите. "Демокрация" вече е само дума. Хората отдавна са забравили, че зад тази дума стои народовластие, свобода, равенство, че зад нея стои "държавната власт произтича от народа". Днес народът не управлява нищо, свободата е свобода да мигрираш, а равенството никога не е имало. Важните думи загубиха съдържанието си.

Хората бяха научени, че демокрацията се свежда само и единствено до ритуално правене на избори. Т.е.,
единствените остатъци от демокрацията са и ще бъдат изборите, които няма да бъдат печелени от политическите алтернативи, но ще бъдат губени от алиенирания народ. Да, най-големият успех на Пеевски и Борисов бе да затвърдят онова, което обясняваха преди десетилетия Милтън Фридман, Вилфредо Парето и Гаетано Моска - че естественият ход на нещата е да управлява олигархията - класата на властта, защото класата на управляваните винаги е апатична, незаинтересована от обществените проблеми и загрижена единствено за личното си битие. Това може да се види нагледно в днешна България - вместо взаимен контрол виждаме срастване на властите; вместо конкуриращи се партии виждаме аморфни структури, които взаимно си помагат с действие или бездействие.

https://segabg.com/category-observer/chistkata-nablizhava-peevski?fbclid=IwAR2noDxvSR66H1ZxhwviU4CZzQ3KJ2F0UWZJdVFYH06maUnD6n6pG6blh6MСлучаят с назначението на кметският наместник в Ситово е просто нагледен пример за това срастване на "Властите",а именно и по-точно на Изпълнителната със Съдебната Власт в България.Фокусът на това срастване е Масонската Ложа, а в политически план, това е управлението на България от ГЕРБ и ДПС (зад кадър)като към този конгломерат, първата партия, която ще бъде погълната в съвсем близко време е БСП.Процеси на окрупняване на Олигархията, чрез премахването на Кръговете и Абсолютизъм. Абсолютизмът, обаче може да даде Свобода, само при форма на управление на държавата наречена Български Саракт. При останалото е Диктатура или както искате там го наречете. Защо? Защото Властта в случаят е функция на Егото и способ за неговото удовлетворяване.

Йордан_13 7.6.2020, 8:40
Случаят "Ситово" показа само едно, а именно, че ние трябва да почнем да събираме пари чрез лични вноски на всеки от нас за адвокат и да си намерим такъв, който да защитава участниците в Движението. Защото подобни сблъсъци ще зачестяват. Олигархията и нейните лаещи копои-собаки ще продължава да се самоизяжда, а основните стимулатори на това самоизяждане сме ние, употребявайки част от енергията на бъдещето в настоящето, поради пълната апатия на населението и неговият дълбок материализъм. Това, ще води до още по-жестоки сблъсъци, тъй като самоизяждането ще достигне дори махалите с по 2 човека,образно казано smil4341944e6b0c8.gif

anti666 7.6.2020, 9:33
QUOTE (Елтимир)
Със зверове не се преговаря. Или ги убивате или се оставяте да бъдете изядени от тях. Но най-добра е схватката без допир - звярът пада в пропастта преди да сте го докоснали. Все пак помнете: нито мечката, нито лисицата, нито вълка, нито орела, нито усойницата и пепелянката са зверове. Никой пратен от Небето придружител не е звяр. Зверове са подобните на човеци нехора и противоприродните им приятели. Също сътворените с помощта на измама и сатанинска наука същества. Подлъжете ги да скочат върху скалите на обзелата ги свирепост, да се удавят в бързеите на извиращата от сърцата им бруталност. Но не ги пипайте! Извадете навън онова, което е вътре в тях и нека то ги премахне. Вие само ги накарайте да влязат във война със себе си.

Кръгове - Червена книга

Петър. 8.6.2020, 13:18
Радвам се, че се е намерил адвокат. Разпитах за такъв практикуващ в Пловдив, но без успех...
На сметката, на която се събират пари за hosting ли ще събираме за адвокат?


--------------------
?? ????????? ???????? ???? ?????,?????????,????????.???????? ???? ???-?????????? ????,???? ? ????????? ??.???? ?? ?????? ???.?? ??????,?? ?? ?? ??????????.?? ?????? ?? ???? ???? ???? ??????????.

Йордан_13 10.6.2020, 12:47
QUOTE (Петър. @ 8.6.2020, 16:18 )
Радвам се, че се е намерил адвокат. Разпитах за такъв практикуващ в Пловдив, но без успех...
На сметката, на която се събират пари за hosting ли ще събираме за адвокат?

Според мен е нужна отделна сметка, държана от наш човек, в която да се събират парите като определим например, една годишна вноска от всеки от нас за такива случаи. Ние, действаме в Системата, затова трябва да ползваме собствените й инструмени, за да се защитим,когато тя ни нападне, за да се защити smil3dbd4e5e7563a.gif Вече говорих по този въпрос с един от участниците в Движението и бяхме на мнение, че ние в Системата трябва да имаме гъвкава вече форма на организация, която не е задължително законово да администрираме, но да си я имаме, създадена от самите нас.

anti666 12.6.2020, 12:03
QUOTE
На 13.06.2020г., общо събрание в Ситово с новият кметски наместник... Според мен, за да може новият кметски наместник да добие обществен престиж и най-вече доверие,на въпросното общо събрание трябва да бъде поканен и най-известният рожденик, роденият на този ден, партиен и държавен ръководител на РБ, Бойко Борисов.
Аз, разбира се, няма да присъствам, защото овреме имах съдбовният шанс да се запозная с новият кметски наместник, още преди той да стане такъв. Затова и не исках да стане такъв. Застанах против това. И му казах: “Здравей и Сбогом”. Но, той не искаше да ми каже: “Сбогом” и затова ми прати МВР да ме опознае...И така, чрез МВР, той нахлу в къщата в Ситово, в която често гостувам;))), но не ме намери и след това поиска да се запознае с роднините ми, къде ли не, из Българията. Разбира се, не е достатъчно да имаш трите имена на един човек, за да го опознаеш;))) Това е Илюзия. Защо? Защото могат да ме опознаят само тези, на които съм открил сърцето си. За другите съм, непознаваем. “Кой си ти?” Ами, аз съм този, който съм, друг не съм. И да ви кажа, трите си имена, те нищо не значат за вас. Всъщност, те нищо не значат и за мен. Парадокс;))) И така, “Здравей и Сбогом” й казаха и Тодор Кацаров и г-н Димитър Пастърмаджиев, ще й каже и Ангел Шилото от махала Плочник; “Здравей и Сбогом” ще кажат и останалите, до които новият наместник се докосне;))) В крайна сметка и кметът на Община Родопи, Павел Михайлов ще бъде принуден накрая, да каже: “Здравей и Сбогом”...Скорошният случай с изхвърлената за вторични суровини печка за дърва, довела до нов скандал и обвинения показва именно това.
И така, когато първа точка от дневният ред има такова съдържание и смисли, другите две останали точки са безсмислени.

https://en-gb.facebook.com/pages/category/Community/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%A1%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%A0%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-138879946172503/

anti666 12.6.2020, 12:22
Жалбата срещу Йордан от кметската наместница Виделина Кръстева Врачева-Скръчкова и мъжа й Румен Павлов Скръчов (трети подред) е била пусната на 12.05. Веднага на следващия ден полицията нахлува без прокурорска заповед в дома на Евелина Даскалова в Ситово да го издирва. Оттогава администратора на сайта е прогонен от Ситово и принуден да работи като овчар. Каква ирония само! Тези, които трябва да бъдат овчари или просто домакини са министри или калинки по министерства. Тези, които трябва да управляват Българската Държава са принудени да оцеляват под жизнения минимум. Но така е в света на Оруел.
Става дума за друго. Ако не се е намерил някой продажен прокурор, който против всякакви морални и законови норми да обяви Йордан за национално издирване (по досъдебно производство) заради частна жалба, тя има давност месец, който изтече днес.

Ясно е, че Йордан няма намерение (освен ако не бъде предизвикан или нападнат) физически да се занимава с тях. Какво му е мнението за нея във Фейсбук - това си е негово право по Конституция. Ако не им харесва, да си завежда гражданско дела за клевата. Или да се отказва от кметското си назначение. Защото оттук нататък като общински работник -тя ще бъде под контрол как си изпълнява служебните задължения. Снегопочистване, сметопочистване, конфликт на интереси и т.н. За къщата в Ситово, която е преминала през основен ремонт, вече сме намерили хора да проверят по ПРСР дали е бенефициент СНЦ "За Ситово", на което тя е председател. Има си Закон за достъп до обществена информация (ЗДОИ) за тази цел.
https://rodopski-napredak.com/sdrujenie-za-sitovo/
И ако се окаже че има отклонения на еврофондове, сигналът ще отиде директно в OLAF
https://ec.europa.eu/anti-fraud/olaf-and-you/report-fraud_en
Има хора, които знаят английски и въобще няма да се занимават с български министерства или Конпири.

anti666 12.6.2020, 12:49
Другото нещо обаче е по-важно. Когато зимъска засвири студеният северен Джил, когато в пустите каменни стаи заскърцат дивите, тогава ще усети пустошта на това странно и недоброжелателно място. Когато Чикията от община Родопи се разсъхне като на сух пясък, остане сама срещу Дивото и разбере, че е използвана и изоставена, тогава Йордан ще я приеме. В това съм сигурен! Но като припълзи разтреперана за помощ при него, да дойде без мъжа си! Нататък - каквото Небето каже. И Самор Улят. Аз самият усетих вече жилото на Улят.
Тук имаме една кармична връзка, чието разрешение няма да е сега лятото.

Йордан_13 12.6.2020, 13:12
"Общонародна подписка за вот на недоверие към правителството" от страна на Корнелия Нинова и БСП.

Ами, да, първи ние в село Ситово дадохме "тон за песен" в тази посока. Каквото случихме в Ситово, в края на тази зима, виждаме как намира отражение в национален мащаб. Парадоксът е, че ние направихме подписката срещу бъдещото назначение на сегашният кметски наместник и за запазване в управление на предишният, защото той наистина беше най-подходящ, но кадърът на БСП, Павел Михайлов бламира подписката... за да се назначи сегашният кместки наместник. Какво да кажа сега?smil4341944e6b0c8.gif Корнелия Нинова, шефката на БСП иска по същият начин - с подписка, да бутне правителството на Борисов, а на местно ниво, неин управляващ кадър ни блокира (противозаконно, чрез изнудване, шантаж и заплахи) правото ние да внесем нашата подписка, поради, което се случиха събития донесли ми преки и косвени вреди, на мен, на семейството ми и въобще на много други хора! Какво да кажа аз? Едно извинение, поне да получа, друго няма да поискам. И още нещо - внасянето на подписката за Димитър Пастърмаджиев като кметски наместник на с. Ситово, приемането й от страна на г-н Пламен Михайлов smil4334ad1724132.gif

Йордан_13 15.6.2020, 23:47
АНКЕТА

С какво се изхранва Йордан Стайков в Ситово.

(Отговорите съм събрал от една малка групичка многоуважавани от мен smil4341944e6b0c8.gif обитатели на селото в продължение на 8-сем, сега вече 9 години. Те и досега си задават този въпрос, та им предлагам да им помогнете с отговорите, понеже интелектуално много ги затрудняватsmil4341944e6b0c8.gif)

1. Иманярства
2. Бракониерства
3. Гледа канабис
4. Краде
5. Гледа го жена му
6. копа картофи, отглежда боб, царевица, зеле, всякакви култури и овошки
7. пасе овце
8. пише небивалици и му плащат за това
9. работи жиголо
10. оракулства (гадае на боб)


Георги-НЗ 16.6.2020, 8:28
11. Дестилира нелегално петролни деривати, които пласира на Марешки.
12. Търгува с квоти за въглеродни емисии на черната борса посредством хак на борсовите програми.

Мисля, че с последните две Данчо може да препечелва по нещо.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!

Йордан_13 17.6.2020, 15:06
Прокуратурата в Пловдив, в лицето на Светослава Пенчева отказва да образува досъдебно производствоsmil4334ad8a149e0.gif по случаят "Ситово". Постановлението се получи в писмо. Разбира се, въпросната прокурорка, оневинява служителите на Първо РПУ, казвайки, че "описаните от нея действия са част от правомощията на служителите на МВР", което е абсолютно невярно. Служителите на МВР са отишли до къщата един път, но втори път са влезли без разрешение в самата къща, това прокурорката не го описва в Постановлението, но е добре описано в контражалбата срещу новият кметски наместник. На мен лично към този момент при наличието на активен Докс/ Дахус/Световният Съдия не ми се занимава лично със Съдебна система в България. Решението би трябвало да се протестира, в частта с полицейският произвол, но засега няма да го направя. С тези неща, ще се занимаем, когато му дойде времето или при следващ подобен случай. Инак още си спомням милиционерската нахъсаност при нерегламентираното и незаконно национално издирване, което са ми спретнали, все е едно съм извършил престъпление, как прокурорът щял да ме обяви за национално издирване, ама непременно щял да ме обявиsmil4341944e6b0c8.gif Младшите полицейски инспектори, старшите и т.н., могат да предложат, да препоръчат да се образува досъдебно производство, но не могат да дават наклон на прокурорът в тази посока. Прокурорът сам си решава, а то беше ясно какво ще реши в случаят при липса на престъпление. Но е факт, че са ми били толкова много навити, че са дали тази тенденциозна предварителна преписка на прокуратурата.

Йордан_13 17.6.2020, 21:05
Гешев: "Аудиозаписите станаха национален спорт". М-да, и ние това го разбрахме в село Ситово. Всъщност, началото на този "спорт", според мен е положен от юридически групички тангиращи около висшите етажи на съдебната власт. Така ни бе инсталиран и кметски наместник в село Ситово, за който аудиозаписите са истинска мания! Та, виждате г-н Гешев, какво става, в тази държава: всеки слухти другият, чака го да сгреши и му прави аудиозапис. Става така, че, ще трябва да изучим езикът на глухонемите, за да можем да общуваме помежду си. Междувпрочем, ще Ви цитирам, част от Постановлението на пловдивският прокурор Светослава Пенчева, което се получи наскоро по случаят "Ситово". В него, пише, така, цитирам: "Необходимо е да се посочи също така и че неподкрепено и изолирано се явява и твърдението на Даскалова, че Скръчкова записва телефонните си разговори без знанието на участващите в тях, като самата Даскалова не сочи нито кого, нито по какъв начин е узнала това, поради което и само по себе си това голословно твърдение не създава дори индиция да е било извършено някое престъпление от общ характер, чиито признаци от обективна страна да покриват посочените от Даскалова обстоятелства." Всъщност прокурор Пенчева не знае, че се записват не само телефонните, но и личните разговори "лице в лице" без знанието на отсрещната страна. А, вие, г-н гл. прокурор Гешев, твърдите, че "аудиозаписите са станали национален спорт". Според, прокурор Пенчева, прокурор при Районна прокуратура в Пловдив, това не е така. Второ, съвсем наскоро ние говорихме за следенето с дрон в Ситово и ето...;))), Бойко днес казва, че и президента го следил с дрон и той като му казал, че ще го свали и президента си го прибрал;))) И Бойко е жертва на дронно следене, а пък моята дълбокоуважавана комшийка казва, че това все пак било "теория на конспирацията". Е, сега, какво да кажа, аз?;))) Бойко го казва, все едно ни е чел, какво писахме онзи ден. Абе, аз не мисля, че е случайно;)))

18j 18.6.2020, 13:05
Незнам дали това идва от безкрайната гербераска наглост или от безбрежната гербераска тъпота. Вероятно гешко понеже е гупав не си спомня, че тази дисциплина се разгърна изцяло от цецо тъпото. До степен, че се подслушваше еврокмисар покрай посещението му в БеГе. Вероятно това е една от случките където барух бахура се е правил на прост пред евро-главнокомандващите и 'номера е минал'. Тогава царацов не каза нищо. Ама сега понеже на прицел е самият бай тарбух и цараца 2 са разрива.
Това е красотата на мишлето с вашите средства получавате онова, което заслужавате. Колкото повече средства влагате толкова по-мащабни резултати ще постигате срещу себе си. Най-безболезнено е гешко отпускайки с бахуря. Просто историята ще ви отнесе за да е свободен Пътят на Българите.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

anti666 19.6.2020, 21:49
Бяхме писали по-рано, че събитията в Ситово са огледало на микрониво с това, което става в България. Дронове, подслушване - нека и Банкянският Толуп да усети вкуса му. Засега само полиция не му е влизала в банкянската бърлога, но и това ще стане.
Така и с Корнелия - ще организира подписка да сваля Тиквата. Ама и направиха вътрешен комплот и засега подписката не може да тръгне. И няма да тръгне, ако тя на микрониво не приеме подписката на жителите на Ситово, които не искат натрапената им кметска наместничка от БСП кмета на община Родопи.


anti666 19.6.2020, 22:02
QUOTE (Йордан_13)
Междувпрочем, ще Ви цитирам, част от Постановлението на пловдивският прокурор Светослава Пенчева, което се получи наскоро по случаят "Ситово". В него, пише, така, цитирам: "Необходимо е да се посочи също така и че неподкрепено и изолирано се явява и твърдението на Даскалова, че Скръчкова записва телефонните си разговори без знанието на участващите в тях, като самата Даскалова не сочи нито кого, нито по какъв начин е узнала това, поради което и само по себе си това голословно твърдение не създава дори индиция да е било извършено някое престъпление от общ характер, чиито признаци от обективна страна да покриват посочените от Даскалова обстоятелства." Всъщност прокурор Пенчева не знае, че се записват не само телефонните, но и личните разговори "лице в лице" без знанието на отсрещната страна.

Прокурорката го постановява това въз основа на преписката, изпратена й от 1 РПУ Пловдив. Което е нормално. Само че ако Ева иска, освен своите показания, може да й посочи имената на още двама свидетели, които са се оплаквали, че са записвани от скандалната кметска наместничка. А това вече не е голословно твърдение. Но това от нея си зависи.
А що се отнася до кварталния и 1-во РПУ - те трябва да разберат, че си имат работа с неуравновесена женица в менопауза, която се опитва да подчехли и тях, като ги използва за бухалка, за даси решава личните проблеми. И че както записва разговорите с други хора, така може и тях да записва. Просто да спрат да се занимават с простотии от сорта, кой кого погледнал лошо през плета или на кой мотора му шумял.

За виладжиите от НПО-тата, които плащат здрав членски внос. Лошата новина е, че Ковид (Самор) ви изяде субсидиите. И пари няма. Тези 100 хилки, с които се надяват да им асфалтират пътя до имотите или Ситово да стане туристически хит като Боженци - няма да се случи. Всуе е всичко!
Накратко - всичко свърши там! Наред е вече на същото на макрониво

Йордан_13 1.7.2020, 10:48
И мен живо ме интересуват разговорите от тия 2 телефончета. Имам инфо, не знам дали е достоверно, но ми думаха, че от едно от тия телефончета е извършено назначението на днешният кметски наместник на село Ситовоsmil4341944e6b0c8.gif

По данни на разследващите има опит за унищожаване на единия от телефоните, които Узунов е използвал през последните две години.

Прокуратурата извика Пламен Узунов и шефа на НСО на разпит
Имало опит за унищожаване на единия от телефоните

Прочети още на: https://www.dnes.bg/temida/2020/07/01/prokuraturata-izvika-plamen-uzunov-i-shefa-na-nso-na-razpit.455121?fbclid=IwAR3hifJjTGPQ21F17f0y6Rq_g7fm8yAF96dboJxESRMzoIAeU03-QXLoZ7c

anti666 17.7.2020, 23:39
Пламен Узунов - бивш милиционерски шеф в Пловдив и ортак на братя Бобокови и още един БСП другар от висшите етажи на иманярската мафия, Манджука. Пак родопчанин. Ако инфото ти е верно, назначението е с една цел. Същата, с която през 2016 се провали Писюра. Но колко интересно...на Узуна му щракнаха белезниците. В Президенството нахлу полиция. Което пък отприщи бунтове. Нещата на макрониво се преместиха в София. Преди време в недружелюбното Ситово нахлуха слугите на Яга, но после...ах, после. Имаше Русалийска неделя след което се такова мамата на международното положение. И на Тиквата и на назначаващите отгоре калинки за кметски наместници. Чак до МВР и кварталния милиционер, който много се дървеше преди време.
Не си научихте урока, слуги на Злото! Не се пипа там, където е майка Умай!

Йордан_13 18.7.2020, 14:29
Тук скоро ще имаме "Втори епизод" с МВР-то, тъй сам знаеш, че нема ги търпа ни секунда. Има развитие към още по-батален сценарий, прочети на лични съобщения.

Йордан_13 18.7.2020, 14:54
Дяволът си показа рогцата;))) които дълго време криеше зад благоверни фрази и добри намерения. Лично аз на мястото "кметски наместник", мога още по-големи обещания да дам, и с лелейни слова - мед за ушите да заглавичкам всеки един и да го въведа в заблуждение и в същото време да уреждам съседите си в Пловдив с места в Ситово, създавайки по този начин една своя, собствена "Маала", която да ме обслужи в перспектива. Особено, ако нямам никаква тежест като кметски наместник;))), а види се и като човек. "Маалата" е Политиката в България, но има "Маали" и Маали;))) Щот види се, ние не можем да съжителствуваме заедно, не просто да бъдем комшии, а не можем да съжителствуваме заедно като хора и това означава, че един трябва да си тръгне. Тук, МВР-то няма как да уреди тези отношения и въобще не е работа на МВР-то да допълва управленските слабости на дадена личност или да ги подчертава в безсмислени акции, национални издирвания по смешни жалби. Ако управленският кадър не може да се справи или в едно се справя, но същевременно с това вреди 10 пъти повече, в друго или на други, то този управленски кадър, трябва да бъде уволнен, г-н Михайлов! Какво толкова, има? Обадили са се по телефона за назначение, уволни го и ти по телефона;))) Защото вие давате, достъп до информацията на Общината на човек, който започва да използва служебното си положение, за да реализира свои лични цели или цели на други организации с идеална цел. Докога? Сам вие си дайте отговор на последният въпрос и се досетете дали е изпълнено последното ви нареждане;))) Не е!

Йордан_13 25.7.2020, 15:34
Пламен Узунов, този с назначенията по телефончето президентският съветник на президента Радев се оказа просто един селянин от село Първенецsmil4341944e6b0c8.gif Той не е от Пловдив. Оттук и циркът в село Ситово, който беше спретнат. Абе, много ми е добре така, когато двете крила на ОПГ-то се сблъскат яростно едно срещу друго. Подкрепям ги и двете! smil4341944e6b0c8.gif Нищо, че похапвам, яростно Бойко! smil4341944e6b0c8.gif
Затова, вчера, яростно, нападна... Тангра
smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil4341944e6b0c8.gif

"Дошков Веселин" (фалшив профил на кметският наместник)

Простотията обикаля между хората и търси такива, които имат с какво да бъдат запомнени трайно!!!Затова тя и до днес изпълва животите на тези, които с нищо друго не могат да бъдат запомнени, освен с безсмъртната си простотия. Та така и при вас уважаеми Тангра и съмишленици..... Много е зле положението.... Скоро ще трябва да си ходиш събирай багажа,че мръква и.........

"Дошков Веселин" (фалшив профил на кметският наместник)

...За разлика от Местните идиоти ,за които е важно само да създават конфликти и каква поредна правокация да сътворят ,има хора които въпреки това искат да помогнат безвъзмезно,селото се нуждае от всички и е време да го разберете.
Защо безвъзмездно ли ,ми огледай се то освен да дадеш на това село каво друго можеш да направиш.то квот е имало се е извлачило пред очите ти и ти си трайкал ,щот ти е отървало а сега се пишеш на будна съвест.
О ТАНГРА , ЕЛА СИ ПРИБЕРИ ВЕРСИЙТЕ.

Вие виждате, сега, какво е положението, в последното изречение от отчаяние, въпросният субект, дори почва да моли Тангра да си приберял, некви вересии. М-да, Тангра прибра в ареста на топло посред лято, една от тези вересии smil4334a62fd4260.gif

Йордан_13 26.7.2020, 10:11
Сбирки с Георги Гергов
Според запознати в града под тепетата Фашиста е засичан на тайни сбирки, на организация, свързана с пловдивския бизнесмен Георги Гергов. Именно на това дължи и издигането си в системата на МВР. Той е назначен за директор на ОДМВР-Пловдив по времето на кабинета „Орешарски“ на ДПС и БСП.
***
КОЙ направи Узунов министър ?
Каква е връзката между Узунов и Илков ? Връзката е „библиотекарска“, свързана с модела КОЙ и кадруването в МВР от страна на вътрешния министър Цветлин Йовчев в кабинета „Орешарски“. Тогава МВР се ръководеше от „библиотекарския институт“, свързан с кадри от ДС и ДАНС.
Узунов също е от този кръг. Затова говорят и назначенията на началници в МВР по негово време.
***
Шеф на кабинета му става Николай Крушков – човек на Библиотекарския институт и модела КОЙ. По времето на Йовчев ръководи дирекцията за стратегическо планиране и анализ на политиките „КИАД“-МВР.
Служебният министър Йордан Бакалов го отстранява и праща в антитерористичния център в ДАНС. Малко след това избухна скандалът „Червеи“, с подслушването на цялата оперативно-информационна система на МВР. Тогава Крушков си обира крушите и спешно напуска системата. Работи като шеф на сигурността при т.нар. Пещерняци.
***
Особено топла е връзката на Крушков с израелските тайни служби, казват запознати. Като директор на сигурността на „Бела България“ той е преминал специализиран курс в HomelandSecurityAcademyв Тел Авив, а в последствие като служител на МВР, според „Капитал“, работи в тясно сътрудничество с израелските служби по атентата в Сарафово.
Случайно или не, един от потенциалните кандидати за предстоящата концесия на летище София е голяма израелска компания, а достъпът до вътрешна за летището информация би било сериозно предимство спрямо останалите участници в процедурата.
Павел Станчев пък минава за директно назначение на президента Румен Радев, а сестрата на президента Румен Радев работи също на летището. Според публикация на Агенция „ПИК“ „Overseas security productions“влиза в обекта на националната сигурност, в случая летището, без договор, но с достъп до всички информационни системи и администраторски права. Заедно с нея на аеропорта работят хора от фирмата ЕНТЕРПРАЙЗИС СИКЮРИТИ ГРУП ЕООД, собственост на брата на Пламен Узунов-Ангел Узунов. А след напускането на МВР Фашиста е бил на трудов договор там, преди да стане вътрешен министър. Какво е станало с проверката на спецзвеното на СГП до момента не е ясно.

https://breaking.bg/vodeshti-novini/%D0%BE-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%8E-%D1%83%D0%B7%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Йордан_13 26.7.2020, 10:28
Случаят "Ситово" показа, че нито едно от двете крила на еврейската върхушка в България не ни обичаsmil4341944e6b0c8.gif Това е добре. Инак да те обичат такива, не е никак добра атестация. Добра атестация е, ако те мразят. Значи ти си истинният! Затова, е, яко, когато успеем да ги сблъскаме и да ги накараме да се самоизядат взаимно! Много е добре. Не хабим енергия във фронтални битки или дълги фронтови сражения. Ако някой си мисли, че може да ни наложи, каквото и да е, да ни преследва, да ни угнетява, да се опитва да ни унищожи, ще плати с всичко скъпо на този свят, а ние, за капак ще срутим цялото нещо наречено "държава" върху главата му и главите на следовниците и почитателите им, независимо от техният брой! Слава на Тангра! Освободи Враговете ни от Нашият Път, но съхрани Българите за Вечността!

18j 27.7.2020, 10:04
Молбата на тая патка към Тангра се осъществява незабавно. Невероятни вересии са това една сюрия утрепки да правят народа на балама 50-60 години за да може да си играят на бегове и улуци. Тука последните 20-30 години си играят на междукрация едните отсам другите оттам само се пипат за чаталите докато обират държавните резерви. Тангра вижда това но дава вересия, за да се разкаят и поправят.
Сега виждаме, че тия утрепки са обрали всичко от хазната, остана им природата и започват и нея да изнасилват за пари. Лошото е, че те започват да го правят и в съседните държави, проказата се разпространява из целите Балкани. Ние виждаме, че Тангра е допуснал да се отделят територии от България, за да се опазят от тая проказа. Но тя сега тръгва и ние се молим това да не се случи.
Нормално присъдата за тия престъпления е, че всички трябва да бъдат убити, телата им да бъдат разсечени на 4 части и те да бъдат заровени в различни краища на света. Да Бъде! Но това трудно ще стане в тази епоха. Просто Тангра ще си събере всичките вересии докато народа спре да вярва и да се надява на която и да е от тия утрепки. Още малко остана, само още няколко схеми да се изобличат.
Всъщност драмата в Ситово помогна да се изясни кой е центъра за непосредствено ликвидиране. Досега успешно се маскираха и се симулираше, че има различни центрове. Затова и ударът не можеше да бъде насочен. Ние си мислехме, че има няколко и разпиляни центрове, но сега след като дон чери е аут, стана ясно, че остава още един център. Ситово освети пипалата на една медуза в няколко афери през последните 10 години. Там има грамотни хора, които разбират от окултни материи, но не ги владеят, защото са заровени до кръста в кладенеца на Яга. Орендата не може да циркулира през цялата им система. Ние сме ги пробвали на натиск преди и са много хлъзгави. Така ни заблудиха, че може би има и други центрове. Но казусът Ситово внесе доста яснота и Тангра ще позволи да се отнесе тая пуста вересия.
Освен това трябва да кажем, че нито леви нито десни биха се пробвали да удрят по този център. Когато бохура приключи те ще изкарат нова мажоретка в център дясно. Когато сър-гей приключи те изкараха нова мажоретка в център-ляво. Крият влиянието си под слоеве и слоеве интриги. Трябва да се признае, че това е голямо изкуство да шеташ из сенките. Но мишльонка като помощник на Яга шета там по-чевръсто. А като уредник на Дома на Мар може да освети някои въпроси които така да поизгорят.
Слава на Тангра! Освободи Враговете ни от Нашият Път, но съхрани Българите за Вечността!

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 6.9.2020, 16:31
Румене, нъл се сещаш, че показването на висок морал, първом трябва да започне от село Първенецsmil4334ad8a149e0.gif и след това да го търсиш из останалата територия на страната. За едно синигерче, говорим, което Гешев турна в клеткатаsmil4334ad8a149e0.gif

"Трябват дела за висок морал, за действие в името на доброто на българите, а не на политици партии и олигархични кръгове", заяви държавният глава при посещението си в село Първенец."

Премиерът махна пасажа за "унизените служители на реда", а партията му се сблъска с президента по време на поклонението в село Първенец

https://segabg.com/hot/category-bulgaria/borisov-redaktira-pozdrava-si-kum-bulgarite-za-suedinenieto

18j 15.9.2020, 4:20
User posted image


Ето го моралиста Радев със своя донор по масонска линия Гошо пловдивския свинар; и по случайност виждаме Весела Лечева, за която можем да пишем отделна ода, но тука темата е друга...

Виждаме ги тези хорица поседнали в Правец - това е хотела на Валентин злото, където се нощува за около 500 лв на вечер, това е мечтаната дестинация на всяка плеймейтка, която варши специални услуги за пари. Сегиз-тогиз може да засечеш и политици - по същите дела. В случая са се събрали на някаква червена сватба, но дали обсъждат казуса Ситово, където се оплетоха като патки в калчища или планират позавехващия пуч срещу бойко бахура - можем само да гадаем.

Прецеденте, пак залагаш на куци коне. Всички в тая държава имате само един шанс. Или прегръщате идеята за Саракта и прехвърляте функциите в ръцете на хора от Движението или всичките пакетно хвърчите на боклука.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 15.9.2020, 10:28
QUOTE (18j @ 15.9.2020, 7:20 )
User posted image


Ето го моралиста Радев със своя донор по масонска линия Гошо пловдивския свинар; и по случайност виждаме Весела Лечева, за която можем да пишем отделна ода, но тука темата е друга...

Виждаме ги тези хорица поседнали в Правец - това е хотела на Валентин злото, където се нощува за около 500 лв на вечер, това е мечтаната дестинация на всяка плеймейтка, която варши специални услуги за пари. Сегиз-тогиз може да засечеш и политици - по същите дела. В случая са се събрали на някаква червена сватба, но дали обсъждат казуса Ситово, където се оплетоха като патки в калчища или планират позавехващия пуч срещу бойко бахура - можем само да гадаем.

Прецеденте, пак залагаш на куци коне. Всички в тая държава имате само един шанс. Или прегръщате идеята за Саракта и прехвърляте функциите в ръцете на хора от Движението или всичките пакетно хвърчите на боклука.

Радев нящу много ей намусен smil4334ad8a149e0.gif Гергов и другият там, са на върхът на щастието със златотърсачките си smil3dbd4e5e7563a.gif курвендии. Всичко на Боклука! Няма да се занимаваме с тях живот я, толкова са незначителни на фонът на Небето, че дори и микроби, не са smil4341944e6b0c8.gif

Йордан_13 15.9.2020, 12:45
Я, да видим сега, кой подкрепя Бойко, тайно, хахахаххахахахаа...

Нинова: Йончева не пожела да подпиша сигнала й за къщата в Барселона
Евродепутатът: Корнелия отказа да подкрепи и трите материала срещу Бойко Борисов, което ми бе непонятно
https://segabg.com/hot/category-bulgaria/ninova-yoncheva-ne-pozhela-da-podpisha-signala-y-za-kushtata-barselona?page=6&fbclid=IwAR3OtVZbBiUD7NsZ0VsthyIn7n0MlOy_dvcopqi9HLLVz8oFMCdfRjRmP30

Йордан_13 15.9.2020, 13:05
Парите требе да се наливат не в образование, а в демография;))) колко е просто;))) Колкото е по-учен чиляк, толкова по не му се правят деца или по-скоро не му се гледат или въобще децата не са първа необходимост;))) Ето, аз съм учен, деца ми се правят, но не ми се гледат, веке одъртях и искам само да тепам чилеци, с друго не ми се занимава;))) Абе, образован ли си, повече от 2 с клизми;))) не мойш, рядко 3. А това води до окрупняване на населението в градовете, т.е. всички селяни отиват там и сички малки общини загиват поради застаряване. Проблемът е демографски Радев;))), а учителите следват учениците, оттам по-високите заплати на даскалята в градовете и никой не иска да преподава по селата, където остават само... "братята";))) Но, когато казвам инвестиция в демография, разбирам генетичен подбор на инвестицията, например, да се инвестира в такива като мен, а не в такива като съветникът ти;))) Радев, Радев, ти сам виждаш като вземеш един чиляк от село и го напрайш свой съветник, кво става;))) Това помежду другото, да тъ заръфам;)))

Радев: По-високи заплати на учителите не гарантират качествено образование
Автор: news.bg
https://news.bg/education/radev-po-visoki-zaplati-na-uchitelite-ne-garantirat-kachestveno-obrazovanie.html

anti666 15.9.2020, 21:20
QUOTE (Йордан_13 @ 6.9.2020, 20:31 )
Румене, нъл се сещаш, че показването на висок морал, първом трябва да започне от село Първенецsmil4334ad8a149e0.gif  и след това да го търсиш из останалата територия на страната. За едно синигерче, говорим, което Гешев турна в клеткатаsmil4334ad8a149e0.gif

"Трябват дела за висок морал, за действие в името на доброто на българите, а не на политици партии и олигархични кръгове", заяви държавният глава при посещението си в село Първенец."

[/URL]

Радев, чакаме резултати от ходенето ти в Първенец. И по специално за назначената чрез ходатайството на Узунов калинка в Ситово, против волята на хората там. Ей чрез този убавец - полицай, генерал-майор, роден 1971г....Въ ибъ у генералите smil3dbd4e5e7563a.gif
User posted image

anti666 15.9.2020, 21:39
QUOTE (18j)
Прецеденте, пак залагаш на куци коне. Всички в тая държава имате само един шанс. Или прегръщате идеята за Саракта и прехвърляте функциите в ръцете на хора от Движението или всичките пакетно хвърчите на боклука.

Toва сме го казали още пролетта, когато дойде Самор-Улят. Наместо това, в дома на Йордан нахлуха неканени гости от пловдивското РПУ. Заради тоя убавец от снимката.
Е, резултатът беше, че след няколко месеца в президенството нахлуха други ченгета и извлекоха тоя генерал с белезници. Що ли тъй?

anti666 15.9.2020, 22:24
QUOTE
"Безвластието на всевластните се съдържа в тяхната невъзможност да внесат и най-малката промяна във Вселенските закони. Тенгрианите познават Небесната воля, и тя, Волята ще ги постави на царския Престол! Днес ги гонят, преследват ги, овластените впрегнаха всичките си налични сили против Тенгрианите, но кога ударите на врага са плашили истинския воин на Тангра?"

http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=24

18j 16.9.2020, 3:11
QUOTE (Йордан_13 @ 15.9.2020, 15:45 )
Я, да видим сега, кой подкрепя Бойко, тайно, хахахаххахахахаа...

Нинова: Йончева не пожела да подпиша сигнала й за къщата в Барселона
Евродепутатът: Корнелия отказа да подкрепи и трите материала срещу Бойко Борисов, което ми бе непонятно
http://server9.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/shhzdcy/s9iwolzo/p1/servlet/redirect.srv/sruj/shhzdcy/s9iwolzo/p1/servlet/redirect.srv/sruj/spllsrg/p2/hot/category-bulgaria/ninova-yoncheva-ne-pozhela-da-podpisha-signala-y-za-kushtata-barselona?page=6&fbclid=IwAR3OtVZbBiUD7NsZ0VsthyIn7n0MlOy_dvcopqi9HLLVz8oFMCdfRjRmP30

Какво да правят тие две женици еднака ако не беше стегнала куфара за европарламата бокьо ще да я окауши заради ония 600 хил. евраци дето изпра от КТБ. А другата лелка, бокьо си я пази за коалицията като няма други. Иначе и тя е готова за дело с тия сметки по щатите и Австрия.


И аз тия дни се замислям: добре ако сега бойката беше сдал багажа какво щеше да има като служебен кабинет? Льотчика щеше да набута само ей такива утрепки като Узунов... е няма как да стане. Докато не се прегънат само клатене ще има - никаква власт. Лошото е, че масоните от Пловдив и в библиотекарския са ни по-смъртни врагове от тиквата, така че май първо трябва да мине чистка отсам на барикадата преди да минеме нататъка.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 16.9.2020, 9:46
QUOTE (18j @ 16.9.2020, 6:11 )
QUOTE (Йордан_13 @ 15.9.2020, 15:45 )
Я, да видим сега, кой подкрепя Бойко, тайно, хахахаххахахахаа...

Нинова: Йончева не пожела да подпиша сигнала й за къщата в Барселона
Евродепутатът: Корнелия отказа да подкрепи и трите материала срещу Бойко Борисов, което ми бе непонятно
http://server9.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/shhzdcy/s9iwolzo/p1/servlet/redirect.srv/sruj/shhzdcy/s9iwolzo/p1/servlet/redirect.srv/sruj/spllsrg/p2/hot/category-bulgaria/ninova-yoncheva-ne-pozhela-da-podpisha-signala-y-za-kushtata-barselona?page=6&fbclid=IwAR3OtVZbBiUD7NsZ0VsthyIn7n0MlOy_dvcopqi9HLLVz8oFMCdfRjRmP30

Какво да правят тие две женици еднака ако не беше стегнала куфара за европарламата бокьо ще да я окауши заради ония 600 хил. евраци дето изпра от КТБ. А другата лелка, бокьо си я пази за коалицията като няма други. Иначе и тя е готова за дело с тия сметки по щатите и Австрия.


И аз тия дни се замислям: добре ако сега бойката беше сдал багажа какво щеше да има като служебен кабинет? Льотчика щеше да набута само ей такива утрепки като Узунов... е няма как да стане. Докато не се прегънат само клатене ще има - никаква власт. Лошото е, че масоните от Пловдив и в библиотекарския са ни по-смъртни врагове от тиквата, така че май първо трябва да мине чистка отсам на барикадата преди да минеме нататъка.

Всички са ни смъртни Врагове, та дори, ако се замисля, немалка част и от българите, чието съзнание е поразено с идеологизми, глобализми, либерализми и секви идиотизми. Ние реално сме срещу целият Свят. Затова нещата не са толкова лесни и стават много бавно и трудно.

Йордан_13 16.9.2020, 17:43
"И аз тия дни се замислям: добре ако сега бойката беше сдал багажа какво щеше да има като служебен кабинет? Льотчика щеше да набута само ей такива утрепки като Узунов... е няма как да стане."

Това е цената, която трябва да се плати, за да си отиде Борисов. Искаме ли, да си отиде Борисов? Искаме го повече от всичко на света, не можем да спим, не можем да му гледаме физиономията по новините и ТВ екраните, но нямаме нито пари, нито оръжие, нито хора, нито организация, с които да го направим... и ни остава само този ход. Добре, но този ход си има цена, всяка нещо на този свят си има цена и тя се плаща smil4334ad8a149e0.gif Затова казвам, че Свободата няма как да дойде без жертвата - лична, социална, обществена, имотна, финансова smil4334ad8a149e0.gif Плаща се. Всичко си има цена.
Днес, разбирам, че една бивша позната, гласувака за ГЕРБ преди години станала протестърка, застанала срещу този, когото преди години гласуваше... Това е една голяма наша победа, една невидима победа. Тя дори се скарала със своята приятелка яснофитка smil4341944e6b0c8.gif , защото па онази казвала, че "Борисов няма алтернатива". Но, виждаме сега, как интелигентният човек, когато вече му се отворят очите, когато се отърси от личната си заблуда, как застава на страната на Истината и Свободата. Ние се борим за тези хора, за тези хора! Това е Фундамента върху когото ще се гради Бъдещето, а не празноглавците. Както казах вчера, празноглавци винаги ще има, но елитът е един много труден и сложен градеж и ако се теглят заеми, те да не са, за да се заранват празноглавците, защото утре на тях ще се разчита за изборите. Инвестирате се в елит, в аристокрация, за да има държавата гръбнак. Пълнежът е нужен, но си остава пълнеж;)))

18j 17.9.2020, 17:13
Това е магията на този протест. Оставихме гласоподавателите на борисов възстават срещу него след като стана наистина зле. Те са напълно излъгани. Бойко борисов излъга народа каза че ше оправи държавата а само стана по-зле. Той трябва да бъде арестуван и да лежи в затвора.
Това са думи на отявлен герберас.

Всички държави от соцлагера са процъфтяващи икономики, Румъния е 2 галактики пред нас и по доходи на човек и по брутни измерения. А България с най-богатите природни дадености не може да си плати лечението на хората заради тиквата. Церия нярод заложници на апетита му да прибира кинти. То мани ама и днеска има такива дето им е приятно да са му заложници.Но недоволството напира и ще избие.

Той вероятно пак ще спечели изборите но ще се опита да се скрие зад чужд мандат в следващо правителство, но важното е разочарованието да поникне и дава плодове. Следващото правителство ще работи под обсада от първя ден. за това трябва да мислят те и дали ще си струва.
Някое от следващите правителства и парламент ще трябва да решава как да изплаща 170 милиарда задължения, които натрупа борисов за 3 полукабинета. Тия милиарди се намират някъде, те не са инвестирани в държавата за сега.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 29.9.2020, 23:21
Днес, се видей с мойта ....., позаслабняла била, щото от нерви, не мойла да иде;))) Ми така е при ГЕРБ... "Работа, работа, работа";)))А, да и при АБВ на Първан Фес Ага;)))Кът гледам, то и общинските работници са луднали покрай нея, нема делник, нема празник, само некви тежки машини бръмчат, ама аз знам що, щото Тишината плаши такива кът нея, а Тишината се бори само с "развит социализъм" - цимент, бетон и асфалт! Ама, аз що не съм нервен? Апвам си, пийвам си, свиркам си на китарата, прая си покривът и нещата се случват;))) Па една дъртъ сьомгъ, злостно плю па по мен, докато си че некой си бил прайл саботажи на великата групичка нпо-шници;)))Ама то било за доброто на селото;))), а като са праели саботажи, "волът ринел и фъргал на гърбът си". Та, па аз съм виновен, че нещо не им ставало;))) Ама то и подписката за пътя, дето щяла да получи Каназирева била за доброто на селото, т.е. съседното;))) Гледайте ся, като асфалтирате пътя, не дай си Боже, да стане;))) аз сам публично ще посоча Главният Виновник, който ще требе в лично качество да обере негативите, които ще се случат в вследствие неконтролируемото нахлуване на западни возила, блокирането центърът на селата, вследствие липсата на паркоместа....и други гадни случки, които стават при силно улеснен достъп до такива села.

Йордан_13 9.10.2020, 13:00
http://www.gerb.bg/bg/team/atanas_ivanov_tashkov-1406.html?__cf_chl_jschl_tk__=1af2c8425ec908ebdebae4e19cdbb60e508d95d2-1602239015-0-AffVFFVLjCWBZDn5mE9JNGvays3HF7aRVYgGASRvL3YDw35wqbNLVMGa8elvcrr7_73qRPhXlxxEkdd13pm3XlmHkTXM73MnsZ5HOZjGImby39gXBf3IkKlAGWGHfsfM6VX2DUHO-p-LWKwKqOHiUqpuX-EAAbwC4pa37j3nuanc1hzH8Iuf9_iVKvWVJKue7QFo6nBIVRUoF5ciRZEqquk_lG-Ol8uuT1JaBv_G_VzImReYu3tE21NwZxb5mwKXxF39QqQQMJv0CHw8DUh4sZdyHClMEfHylyeUVM8Slmo_R66HnxQQiEYFQwNtsnHCjZ3qNbJ3LIA5NEO_LmJyf40


Аз съм го виждал този, Ташков, на пътя над нивите ми, в компанията на "мойта"... Сега като видях снимката и се досетих. Не съм знаел, че е той деsmil4341944e6b0c8.gif Имал съм редък шанс да се докосна до... депутат. Малко е по-различен наживо от снимката. Но, факта, че го видях в "компанията" на "моята"... доказва, онова, за което винаги съм казвал и за което реално бях гонен с МВР-то тази година. Иначе се представяше за пътен инженер, да... smil4334ad8a149e0.gif "Аз съм пътен инженер, хвърляйте буци пръст, камъни и запълнете дупките..." явно не е имало вяра, че буците пръст и камъни са решение на въпросът smil4341944e6b0c8.gif

Йордан_13 12.10.2020, 10:37
Подбудата в България, неистово да се бориш да заемеш някакъв управленски пост, независимо от нивото му винаги е била гарнирана с добрите намерения „на ползу роду”, „за благото на всички”, „за доброто на селото” – мантри, които винаги са целели да замажат съмненията в умовете или будността на съзнанието, което може да окаже съпротива. Но, истината в тази посока към днешна дата, обаче е, че в целите на тези намерения, няма нищо идеалистично. Те са силно материалистични, комерсиални, лично или групово облагодателстващи. Причината за това, винаги е била една – вулгарният материализъм или простичко казано, личното материално обогатяване, което да даде възможност за нов скок към още по-висок пост с още по-високи материални облаги. Достигането на тези по-високи материални облаги се нарича „успех в животът”, а такъв човек се нарича „успешен” и парадоксалното е, че той печели доверието на по-голямата, но „неуспяла” част от обществото и то започва да служи на тези хора, вместо да ги презре и отхвърли. Ако има прегради, ако има инакомислещи, които не стига, че са такива, но и пречат, те трябва да бъдат смазани силово, ако не могат да бъдат купени. Това е в общи линии, конструктът на съзнанието, който се „прехвърля” в конструкция на социумът, чрез което „растат” днешните управляващи, а другите започват да им служат. Затова не бива да се учудваме, когато уреден на пост човек започва изключително бързо да се замогва и да парадира с новите си материални придобивки. За него, това е нещо нормално, не ненормално, затова той крящящо ще парадира, когато започва все по-често да сменя колите си и да се фука с все по-скъпите модели от тези играчки. Той друго няма с какво. Няма и друг пример, за него, няма и друга реалност, освен тази...Той е пленник, роб на този тип вулгарно материално съзнание… Няма вътрешна култура, няма вътрешен капацитет и единственото, което му остава е да блесне с нещо преходно, за да прикрие вътрешната си душевна пустота и нищета. Затова, ако искаме промяна, а не просто да го заменим в тази посока и ние да сме следващите същи, ние трябва да отхвърлим това съзнание, не само мирогледно личностно, но и обществено-социално, а не да го подкрепяме или да "намажем", да се възползваме и ние от него, което е още по-бруталното.

18j 14.10.2020, 15:13


Днешният тиквостанец не е еволюирал много през последните 100-200 години. Затова не е заслужил да живее в Саракта.


User posted image

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 15.10.2020, 12:25
Имайте готовност в близко време да реагирате по
"случаят Ситово" оти вероятността Първо РПУ па да ми гостува, не е много малка smil4334ad8a149e0.gif

Kamikadze 15.10.2020, 12:45
Те,боклушаците са намислили некаква масирана атака.

Чеки да драсна една жалбичка до Дедо Боже...

anti666 20.10.2020, 10:29
QUOTE (18j @ 15.9.2020, 8:20 )
User posted image


Ето го моралиста Радев със своя донор по масонска линия Гошо пловдивския свинар; и по случайност виждаме Весела Лечева, за която можем да пишем отделна ода, но тука темата е друга...

Виждаме ги тези хорица поседнали в Правец - това е хотела на Валентин злото, където се нощува за около 500 лв на вечер, това е мечтаната дестинация на всяка плеймейтка, която варши специални услуги за пари. Сегиз-тогиз може да засечеш и политици - по същите дела. В случая са се събрали на някаква червена сватба, но дали обсъждат казуса Ситово, където се оплетоха като патки в калчища или планират позавехващия пуч срещу бойко бахура  - можем само да гадаем.

Прецеденте, пак залагаш на куци коне. Всички в тая държава имате само един шанс. Или прегръщате идеята за Саракта и прехвърляте функциите в ръцете на хора от Движението или всичките пакетно хвърчите на боклука.

http://vestnik.eu/rumen-radev-e-skril-che-e-mason/
Оказва се, че кадровикът на Радев, МВР генерал-майор Пламен Узунов също бил в масонската ложа "Слънце". Именно от "Слънце" идва назначението на кметската наместничка Виделина Сръчкова в село Ситово. Дали е била любовница на някой от тия "илюминираните" или са я избрали там само заради името, след време ще се разбере.
Факт е, че както и преди писахме, "слънчицето" на Луцифер започна да осветява яко Ситово и "ситския лорд".
За тия, които се чудят кой е "ситския лорд"
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=4109

18j 21.10.2020, 19:01
Всичките удари до сега идват от тая ложа, която е в тесни връзки и с агентите от библиотекарския университет в София. Има вероятност и оня миндил писката да му тече финансирането по тази линия. Всичко това трябва да се изравни със земята, за да може много истини да излязат наяве и истината за историята на България да изгрее като слънце. Това е и едно от обстоятелствата, които поставят основите на новия Саракт.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

anti666 21.10.2020, 22:01
Миндила писката, или за незапознатите Пламен Пасков (виж в търсачката) е много активен сега в Украйна и Русия. Където по една случайност точно трима човека, един от които шаман ме питаха що за птица е тоя. Короче, както казват - нюха и обикаля покрай възлови хора, които познаваме. Откъде именно знае, че са свързани с Движението - не знам, но не е трудно да се досетим.

Накратко псков както и да се пробва при хора, които са важни за нас, ще ударЯТ на камък. Защото първо нас ни питат. Да не се чудят шефовете.

anti666 20.11.2020, 18:36
QUOTE (anti666 @ 12.6.2020, 15:49 )
Другото нещо обаче е по-важно. Когато зимъска засвири студеният северен Джил, когато в пустите каменни стаи заскърцат дивите, тогава ще усети пустошта на това странно и недоброжелателно място. Когато Чикията от община Родопи се разсъхне като на сух пясък, остане сама срещу Дивото и разбере, че е използвана и изоставена, тогава Йордан ще я приеме. В това съм сигурен! Но като припълзи разтреперана за помощ при него, да дойде без мъжа си! Нататък - каквото Небето каже. И Самор Улят. Аз самият усетих вече жилото на Улят.
Тук имаме една кармична връзка, чието разрешение няма да е сега лятото.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3224&st=0&#entry56434

Не се опитвайте да променяте селото и землището на Ситово. Всеки опит да бъде цивилизовано и направено "по-дружелюбно" за герберастката пасмина ще завърши с катастрофа!

Аз лично с интерес наблюдавам как ще премине кариерното развитие на натрапената от кмета на община Родопи бизнесдама Виделина Сръчкова. Също така след време ще се позаинтересуваме от житието-битието на бившия вече районен за Ситово, един помак който нахлу без покана в дома на Ивелина Даскалова.

anti666 11.2.2021, 15:44
Това е! Вчера Слънцевеликият, Вожда на републиката освети с присъствието си пътя Храбрино - Ситово. Той дойде! И обеща асфалтиран път до Ситово, за да могат пловдивчани за половин час да си джиткат до селото. Да се развие туризма, да се възмогне Сдружението с нестопанска цел "За Ситово" и нейния почетен президент и кметичка Виделина Сръчкова-Връчкова smil3dbd4e5e7563a.gif

Това е! Няма как някакви тенгриани да спрат прогреса на селото. Който не е доволен, ще бъде докладван на РПУ Пловдив, за да го издирят, профилактират и той ще стане доволен.

Но.. както е казано. Човек предполага, Бог разполага!

anti666 11.2.2021, 15:54
Ето коментарите от фейса с идването на Новия Световен Ред и Слънцевеликия в с. Ситово. Което трябва според тях да стане като Боженци

QUOTE
Dimitar Dimitrov Селото е хубаво.Младите хора, които биха дошли да живеят в Ситово, вероятно ще работят в Пловдив и ще пътуват всеки ден. Затова им трябва приличен път. Трябва ви поне един магазин и една къща за гости за да може някой да отседне някъде за да огледа имотите за продан. Имотите за продан са на цената на двустаен апартамент в центъра на Ямбол или Сливен. Освен това получаваш съборетина или парцел. Селото има потенциал но не можете да го реализирате. Правете реклами, улеснявайте и търсете хора, които имат желание да живеят на село и ценят природата и забележителностите. Приемайте гости, туристи и снимайте красотите около вас.

QUOTE
Elena Ayvazova Ситово, вече има своето ново поколение ситовци, които искат селото да се развива, да има асфалтов път, да има интернет, да има връзка с телефоните ни, да има магазин откъдето да е възможно да си закупим стока от първа необходимост и това не означава, че това ново поколение ситовци не обича природата, че няма да я пази, да й се наслаждава, да я уважава, така както са ни учили нашите баби и дядовци и както и те са правили. Жалко е, че не го разбирате и искате за вас времето да спре, но със или без вашето желание- нещата ще се променят за моето любимо Ситово и то за добро, сигурна съм!!!

anti666 11.2.2021, 20:50
Аз пак да попитам. В Ситово под предлог да развиват "селски туризъм" искат да изгонят оттам несъгласните за такъв. Злото е решило, че там е Гумното на Саракта и се е насочило натам. Не си правете илюзиите, да идва Боко Българоубиеца специално за един третокласен път, това не е заслуга на мисирките от СНЦ "Ситово", които преди месец там кудкудякаха за пътя. Пътят, който ще го асфалтират и свършва в нищото.
Друга е целта на упражнението. И тя е да се комерсиализира мястото, но и това не е основната цел. Главната цел е да ударят Гумното. И като ни изгонят оттам, какво? Ние можем и ще направим Гумно на друго място. Вече и знаем как да си направим Аратеб в определеното време. Имаме възможност и за това сме се подготвяли отдавна.
Ще изгоните несъгласните, хубаво. Но какво ще правите с Духовете на предците? Тях как ще изгоните? Какво ще правите с тях?

Йордан_13 11.2.2021, 23:25
QUOTE (anti666 @ 11.2.2021, 22:50 )
Аз пак да попитам. В Ситово под предлог да развиват "селски туризъм" искат да изгонят оттам несъгласните за такъв. Злото е решило, че там е Гумното на Саракта и се е насочило натам. Не си правете илюзиите, да идва Боко Българоубиеца специално за един третокласен път, това не е заслуга на мисирките от СНЦ "Ситово", които преди месец там кудкудякаха за пътя. Пътят, който ще го асфалтират и свършва в нищото.
Друга е целта на упражнението. И тя е да се комерсиализира мястото, но и това не е основната цел. Главната цел е да ударят Гумното. И като ни изгонят оттам, какво? Ние можем и ще направим Гумно на друго място. Вече и знаем как да си направим Аратеб в определеното време. Имаме възможност и за това сме се подготвяли отдавна.
Ще изгоните несъгласните, хубаво. Но какво ще правите с Духовете на предците? Тях как ще изгоните? Какво ще правите с тях?

Искат да изгонят само мен smil4334ad8a149e0.gif Но, аз съм благословен, че мога да живея във всяка една точка на страната. И ще е благодат за тези, които го направят. То, кметилото оня ден си го написа, по тоя повод: "Ти си нелигитимен жител и требе да те изгоним" smil4334ad8a149e0.gif Аз съжалявам, че изтървахме Бойко, каква прекрасна възможност за освобождението на България, бе това негово посещение! Едва ли скоро ще имаме такава. Аратеб не може да бъде унищожен, един път запален smil4334ad8a149e0.gif Най-много да доведат до неговото масово разпространение. СНЦ-тата са Бойкови хора, всички са Бойкови хора, защото идеята за асфалтирането е реализация на най-различни личностни и групови интереси. Те, наистина са различни, защото там всеки се надява на материалната придобивка. Така ГЕРБ осъществява стратегическите си цели. Само двама души сме, които не сме за това. Аз и Тодор smil4334ad8a149e0.gif Те смятат Тодор за просто момче, но Тодор не е такъв, то е уникален и с това, че някак си успя да улови духът на селото, в неговата първичност и древност по един особен, негов си начин и разбира се, чрез контакта си с мен, но реално единствените, които не искат цивилизацията сме само ние двамата и нашите семейства. Другото, по един или друг начин си има своите интереси свързани с този път. Дори само това, че лятото нема да си подрусва гъзът по дупките го мотивира да е срещу нас, но скрито.

anti666 20.3.2021, 12:30
Такаааа, Виделина Врачева-Скръчкова вече се зове само с една фамилия - Врачева. За пореден път и може би последен. На въпросният Скръчков, който се правеше на ербап и заплашваше Йордан в двора си, му пораснаха рога и си би камшика. Едва ли повече ще стъпи в Ситово, камоли да помисли да пише доноси срещу Данчо. Та в семееен план, ако някой си търси материално осигурена строга госпожа на ръководна длъжност да го подчехли - мястото "мъж на кметски наместник" е вакантно.

Йордан_13 21.3.2021, 15:34
QUOTE (anti666 @ 20.3.2021, 14:30 )
Такаааа, Виделина Врачева-Скръчкова вече се зове само с една фамилия - Врачева. За пореден път и може би последен. На въпросният Скръчков, който се правеше на ербап и заплашваше Йордан в двора си, му пораснаха рога и си би камшика. Едва ли повече ще стъпи в Ситово, камоли да помисли да пише доноси срещу Данчо. Та в семееен план, ако някой си търси материално осигурена строга госпожа на ръководна длъжност да го подчехли - мястото "мъж на кметски наместник" е вакантно.

Проблемът не е в това, а в това smil4334ad8a149e0.gif Там е Борбата! Останалото са последствията от нея...

https://www.dnes.bg/stranata/2021/03/21/mladi-semeistva-izkupiha-zemiata-okolo-plovdiv-stroiat-kyshti.484017#comments


Гроби Таласома
преди 1 минута
До Чебурашка
Този, който не бива да бъде оставян на мира си ти! Такива като тебе съсипват животът на останалите и на планетата като цяло, ръчкайки подрастващите към един безумен динамизъм, този, за когото вие сте ратували, ама не сте успели. Но, щом не сте успели, никога няма да успеете! Защо? Защото Времето тече, всичко се променя и Вашето време си е отишло! Място за Реванш, няма! Няма да си решите проблемите с вътрешните миграции, само ще доразрушите и без това разрушената от вас държава!

Чебурашка
преди 6 минути
До откъде 200 000 бона
Стига си хейтил и остави младите на мира. Млади са, здрави са, имат работа, създали са семейство и искат с децата си да живеят добре. И около Пловдив това е масово явление, понеже инфраструктурата е много по-добра и цените са по-човешки.

До Анонимен
Защото в Пловдив управлява ГЕРБ, а ГЕРБ е амбицията на безумието на материализмът!

Анонимен
преди 13 минути
Що край Пловдив бре. В Бойколандия има и други села.

Гроби Таласома
преди 1 секунда
До Чебурашка
Исках да кажа, че материализмът е непоправима болест, по-лоша от ковидът;))) Става дума за Община Родопи. Не ви искам, алчните ръце в поясът над 1000 метра надморска височина. Дотам. Оттам нататък е Зона на Идеализмът;))) Ето ти контрапункт;))) Инак Ванката Тотев и брат му, могат да освободят част от имотите си за по-младите;))) нема си ги носят в гробът, я!;)))

Чебурашка
преди 4 минути

До Гробокопач...... Защото в Пловдив управлява ГЕРБ, а ГЕРБ е амбицията на безумието на материализмъ....

Добре бе приятелю, дай като контрапункт един град, в който да управлява "ИДЕАЛИЗМА" за да можев да сравним. Иначе ще си остане като дежурното плюенена позитански тролове.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/…/mladi-semeistva-izkupiha-zemiata…

Чебурашка
преди 5 минути
До Гроби Таласома
Доколкото знам и над 1000 метра в Родопи има имоти, но не се купуват, защото са далеч. Например в Скобелево, Ситово и Чырен. А за имотите на Тотев не съм компетентен, но едва ли е някакъв бос с парцели от стотици декари.

Гроби Таласома
преди 0 секунди
До Чебурашка
В тези села, няма имоти за изкупуване, за това иде реч;)))

anti666 21.3.2021, 17:47
Изкупуване, изкупуване, изкупуване. Ами... ако наместо златото на Яга не подяде Огъня, а обратното? Всяко заклинание може да бъде огледално. С какво тогава ще изкупуват имоти? С гол гъз? Може, но само ако ни хареса на нас. smil4341944e6b0c8.gif И тогава ще трябва да забравят за еманципация и истанбулски конвенции. Животът над 1000м и сурав и курав.
В тая насока пък ние трябва да дейставаме. Ако свърши златото на Яга, ще им се изпарят мераците за имотчета, и за отдих и туризъм, и за едене и пиене на природа.

Йордан_13 21.3.2021, 18:57
QUOTE (anti666 @ 21.3.2021, 19:47 )
Изкупуване, изкупуване, изкупуване. Ами... ако наместо златото на Яга не подяде Огъня, а обратното? Всяко заклинание може да бъде огледално. С какво тогава ще изкупуват имоти? С гол гъз? Може, но само ако ни хареса на нас. smil4341944e6b0c8.gif И тогава ще трябва да забравят за еманципация и истанбулски конвенции. Животът над 1000м и сурав и курав.
В тая насока пък ние трябва да дейставаме. Ако свърши златото на Яга, ще им се изпарят мераците за имотчета, и за отдих и туризъм, и за едене и пиене на природа.

По стилът на "генериране на новини", ми става ясно, кой се опитва да създава и поддържа изкуствен интернет интерес по темата;))) при реална липса на "обществена подкрепа", защото там по тези две села, постоянно живеещото население, общо са 2 шепи хора, т.е. направата на пътят, по никакъв начин няма да увеличи тази бройка, както смятат някои хора и от двете села, защото тези две села са високопланински с много суров климат;))) Но, пък ще вдигне цените на имотите;))), понеже ще породи и вълчи апетити за закупуване дори на 2 на 2 метра парчета, както става в Ситово. Тук е разковничето на нещата! И за него, стоят хора с такива интереси! Дечковците, наследници, на някои хора, само са чували, че там е хубаво, хахахахаха... Като е хубаво, защо не са там целогодишно? И защо бабите и дедовците им са убегали, чак у Пловдив, София, а некои и по чужбината и оттам реват, за нещо, което принципно са отхвърлили като бит и живот! Защото там, не е за всеки и тези села, исторически винаги са страдали от постоянни миграции! Тук само се сменят сайтове, ако не е "Трафик новини", ще е "Пловдив сега". Това е някакъв изкуствен трафик на новини, които реално ги няма! Знаете ли, докъде е снегът, горе? До "Комина"! ;))) Попитайте се, защо! Това е границата, която ви казва: СТОП, НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ ТУК! Впоследствие снегът ще се смени с други сакатлъци. Иначе, аз разбирам упорството на една г-жа и на едни други госпожи, но тяхната нема да стане;)))

https://plovdivnow.bg/…/zasnemat-i-prouchvat-blizo-40-km…/…

Йордан_13 21.10.2021, 0:02

Кмет на ГЕРБ прие Пеевски и сие
https://segabg.com/hot/category-bulgaria/kmet-na-gerb-prie-peevski-i-sie

За да се разберат тънкостите на българската политика, трябва да се гледа внимателно, не какво се случва на централно ниво в София, а какво се случва поместному в провинцията. В местната провинциална власт на България, враждуващите партии на централно ниво в София, имат съвсем други отношения. Там те не враждуват, а взаимно се подкрепят. Разбира се, в интерес и ущърб на всички нас. Този опит го придобих и придобивам наживо, солидно патейки си от съюзът на ГЕРБ и БСП в "Община Родопи", където през всички партии, не само през двете, защото всички те имат представители общински съветници в ОС на Общината, кадрува минцифът Узунов, съветникът на Радев. Поради, което, забележете, кадърът, който той е назначил по телефона като кметски наместник дори може да се развика по телефонът на самият кмет на Община, да му тегли едно здраво конско и той да не го уволни начаса. Значи, забележете, привидно овластеният няма никаква власт, а привидно безвластният, държи всичката власт! Това ви го пиша, за да сте наясно, какво оплитане на свински черва представлява местната власт в България и точно това оплитане на местно ниво е самият фундамент, основа на политическата олигархия. Не, жълтите павета, не София! Кмет на БСП ръководи Община чрез администрацията на ГЕРБ, а над всички тях Общината се ръководи и води за носа от кметският наместник на село Ситово, село, в което реално и дефакто целогодишно живеят от 5 до 8 човека smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif


Йордан_13 1.9.2023, 11:17
1 СЕПТЕМВРИ 2023 - ДЕН НА ТЕРОР В СИТОВО!
Разбира се, терора никога не е преставал, той продължава цяло лято чрез подопчените на първенешкият болшевик Михайлов и другият първенешки болшевик Узунов;))) Но, днес, всеизвестното вече с мрачна слава Първо РПУ в България, чийто шеф Тодоров;))) бе позорно уволнен е решило да покаже грижа за "населението" на Ситово. Грижа, за която, никой не го е молил, освен, некоя и друга, изкукуригала вече дрътъ чубрика, която се радвам, че "нашата милиция ни пази". Точният израз , обаче е "тяхната милиция ги пази", защото в България, полиция, никога не е имало; в България, болшевишко-селската диктатура продължава, придобивайки все по-уродливи форми или по-скоро връщайки се към годините 1944-1945, в която повреденият и гнусен генофонд на прости и тъпи селяци е издевателствал над значително по-качествениятъ генофонд, за да заеме неговото място. В този ден, подопечната на Михайлов кметица е решила отново да използва, печално известното вече в цяла България, осрало и опикало се, Първо РПУ, за да тероризира, но вече бившият си общински работник, на когото пък спретнаха схема с други екскрементални отпадъци от Ситово, за да го махнат от сметосъбирането. Имаше дни, в които Въпросната ореваваше бърчинките с телефонните си разкази, как въпросният трябвало да си пази работата и тя не била в схемата и въобще схема нямало;))) На човек, на който всяка първа дума е лъжа, а всяка втора - Лъжа с главно "Л", кой да верва?.... А, да, забравих, има кой;))) Аз лично, не съм склонен да защитавам хора, които заради едната заплата продадоха приятелството си с други хора, но ме дразни наглостта на болшевиците Михайлов и Узунов. Който не го дразни тяхната наглост е прост селяк и гнусав ген!;))) Гнусав ген, който убива България! Срещу този ген трябва да се въстане категорично и той трябва да бъде унищожен с всички сини куртки на Първо РПУ! Първо РПУ вън от Ситово! МИХАЙЛОВ, УЗУНОВ И ЦАНКОВ - ВЪН ОТ ОБЩИНА 'РОДОПИ" ! ВЪН, СЛУГИ НА САТАНАТА!;))) ВЪН, ЧЕДА НА ЗЛОТО!
Скачането на бой на един селяк-пишлигар в синя униформа при подадена нищо и никаква жалба е само свидетелство, че Първо РПУ, гр. Пловдив трябва да бъде разформировано и заличено, за да не се използва като лост за терор от управляващите болшевишки отпадъци! Тук, искам да засегна и "заповедта" на г-жа Никоя, "кметицата", Вършилов да не пасе стадата си в ситовската мера;))) събота и неделя, за да не пречел на туристите. Свещените крави на болшевиците - туристите;)))) Туристи идващи към Ситово, вие сте обслужващите добици на болшевиците от Община Родопи! Не бъдете глупави! Искате да ви доят и стрижат, ли? Подобен подход на г-жа Никоя е обясним. За болшевиците, собствеността е обща, а не частна. Само че, ситовската мера е почти изцяло частна собственост, поради, което, ние, лично разрешаваме на г-н Вършилов да пасе добитъка си върху нашите части в местностите "Стража", "Бука", Сгроблата" и "Тютюница", т.е. в близост до селото. Ако, някой лешпер се опъне и са развика, особено, онова виладжийче, дето мръсната му мъстия, лае непрекъснато и ошумява непозволено Ситово, оперете му две тояги през зъбите;))) Никой не те е канил в Ситово, голтак!
Г-жи Никаквиците, дето са се настанили в Ситово, трябва да знаят,. че селото не е тяхно и когато кажа, да не се коси тревата по сокака, значи няма да се коси, ясен ли съм, г-жа Никаквице? Ясен ли съм, мари? Тва да не е мъжът ти....:))) Дъщеря ти, да минава през пътя, отдолу, а не да върви и да ме шпионира ;))) макар че и този път отдолу е наша, частна собственост, това са незаконно отнетите градини на Куманови и Божилови от болшевишката власт! Това цялото пространство е частна собственост, незаконно отнета! А съм сигурен, че Община "Родопи" няма документи за това;))) Няма! Болшевици, ще се научите да уважавате Личността, гъзът ще й целувате, ако трябва! Лайната ще й ядете, ако трябва! Гледай ги, ти! Та, питай Ангел Пастърмаджиев, ако не вярваш. Той сегиз-тогиз ме пита, дали може да минава оттам;))) И правилно ме пита;'))) Значи, единственият път, по който ти, с колата си можеш да минаваш или пеша е този под оборите, хахаха, дългият и тежък път. Няма напряко... Напряко, ако разрешим и ако ни е кеф и нъ кефите, инак, аре домана, дб вт мм! Ми, тва е - спорт и фитнес;))) Нужен е;))) Междувпрочем на човек, който пие розови хапченца е даден пистолет "Макаров", типично по болшевишки!;))) С него, тя се събира с подопечните си роби от ловната дружинка на сифалък на Вотър поле и "стреля на нишан" по-добре от тях;))) като искам да отбележа, че техните ловни кучета си вилнеят из селото без проблем. Пуискат ги, за да не ги ранат те;))) ония шетат по дворовете на ората. Та, така;))) И така;))) Важното в България е да има роби, слуги на Властта! Едните си придават стойност и значимост на личностите си чрез службата на "Патрона". Службата на "Патрона" ги прави значими, иначе, когато са сами за себе си ги смачква Собствената Незначимост!;)))) Човек иска да бъде Някой да властва над другите, когато е Собствено Незначим! В случая, в Ситово, имаме прекрасен пример на това! Прекрасен пример!
Кво щях, още да ви кажа, квот да кажа, ще сбъркам относно Ситово;))) Да, кучетата... Ами, за подобна смешна жалба, първом трябва да се докаже, че тези кучета са на въпросния овчар. В настоящата ситуация, това се доказва трудно, останалото е Репресия! Но, той, сам си го направи, защото се отметна от подписа си в подписката срещу наместничката и й пристана да й работи. Други не го направиха и гладуваха, но устояха;))) Моите наблюдения са, че който се фане да работи с нея, умира или има огромни проблеми!;))) ТЕРОРА ПРОДЪЛЖАВА, ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ Е МИХАЙЛОВ И ЦАНКОВ ДА ИЗГУБЯТ ИЗБОРИТЕ;)))

Йордан_13 1.9.2023, 14:21
Moшеника: "Аз ще стана кметски наместник на Ситово, защото имам връзки по високото". И така... Забележете, начина, по който се уреждат някои хора в местната власт. Защо, обаче, Мошеника иска да стане наместник на Ситово? За да продължи брокерското изкупуване на безценица на ливади, гори, ала-бала, сам признавайки, че зад него в тази област стоят евреи;))) Най-интересното е, че голяма част от живеещите в Ситово са срещу него. Странен е факта, че той бе допуснат да вилнее в църквата Света Петка", в Аязмото, допуснат бе да вилнее, абсолютно незаконно в центъра на Ситово, който буквално бе приватизиран от него и в момента ключовете на "кръчмата" са в него. Центъра в момента му е бащиния, дори каравана е изсрал на паркинг, там. Всичко това, може би, говори за "връзки по високото"?:))) Или за намерението на определени хора да се подмажат на бъдещият наместник?:))) Или и двете;))), което е най-гнусното! Високото, сиреч Радев или ГЕРБ, но бих допуснал, че е Радев, защото той бленува да направи своята "кметска партия" стъпвайки на местната власт, а затова му трябват доверени хора, чието качество като хора, не се съмнявайте, въпреки тяхната парадно-демонстративна акционност е под нулата, т.е. те отвън имат една слънчева физиономия и поведение за пред хората, но отвътре са слуги на Злото! С това искам да обърна внимание на всички схемаджии участващи на местните избори. Те, мога да си направят сега своите схеми, да им бъде обещано, това-онова и когато всичко вече е готово и въпросният урод е спечелил изборите, да се обади отгоре, пак Узунов и да каже: " Моя човек ще сложите тук, другият мой човек тук и кмета, суща путка смятаща се за кур или пък да е путка и кур едновременно;))) и да не може да откаже;))) "Ами, аз не мога да откажа";))) Не, че не може, но така му е по-лесно , да не се конфликтира с Изпълнителната власт, отдето идат парите за Общините. Който и да е, се ще е една такава сълзлива путка, защото такава е Системата;))) Затова, никога не съм имал намерение да ставам некакъв, не искам да съм Путка или пък Путка и Хуй едновременно;))))

Йордан_13 2.9.2023, 9:27
Тодоров, вие с Узунов и Радев трябва да се примирите, че на тия избори, може да не стигнете и до балотаж. Даже е, по-добре, да не стигате до балотаж;))) Ако всички хитро и масирано гласуват за ГЕРБ, Михайлов и Цанков, отичат брутално в канализацията и някои хора в Ситово лапат куролацията;))) Разбира се, това, няма да промени с нищо принципно и съществено положението в Община "Родопи" , оти Бойко и "чече Гоше" си ближат взаимно нянките;))) това се видя от събитията случили се в политиката, но затова пък ще развалят схемите свързани с избора на Михайлов, отново за кмет на Общината;))) Разбира се, въпросните фигури в схемите, могат да се преориентират и да бъдат назначени и през ГЕРБ, всичко е възможно, защото имаме Задкулисие (лизане на нянките), така, както, преди време наместника на ГЕРБ в Ситово си избра наместник назначен от БСП и цял мандат си гукаше с Михайлов с. Първенец: гугуууу-гу, гугууууу-гу;))) Гугутчици;))) , но според мен, това много ще усложни тяхната ситуация, защото ще се намесят още нови партийно-лични интереси;))) Колкото е по-голям миш-маша, толкова повече време му требе да се връти в тиганя и некоя от съставките му със сигурност ще изгори, хахахахахаххахаха

https://www.vesti.bg/bulgaria/petyr-todorov-ne-zhelaia-da-stavam-chast-ot-tazi-brutalna-chistka-v-mvr-6177375

anti666 2.9.2023, 13:43
QUOTE (Йордан_13)
Междувпрочем на човек, който пие розови хапченца е даден пистолет "Макаров", типично по болшевишки!;))) С него, тя се събира с подопечните си роби от ловната дружинка на сифалък на Вотър поле и "стреля на нишан" по-добре от тях;))) като искам да отбележа, че техните ловни кучета си вилнеят из селото без проблем

Да уточня за неразбралите. Човекът с розови хапчета е кметският наместник на с. Ситово, назначен административно и държан въпреки абсолютните си издънки от кмета на община Родопи. Веделина Врачкова-Сръчкова. Тя не можеше да бъде докосната, защото е спусната там с протекциите на печално известният съветник Пламен Узунов.
Това добре, но идва и въпросът - как едно психическо болно лице с биполярно разстройство притежава нарезно огнестрелно оръжие? То трябва да премине психопреглед и докаже, че има законова необходимост от това. Как е минало психопреглед и кой се е подписал под документа, че е психически годна да притежава бойно огнестрелно оръжие? КОС към МВР проверило ли е, дали този документ не е фалшифициран (документна измама, престъпление по НК).
Да не се окаже, че лицето е картотекирано след стационарно лечение!

Под него, както и под разрешителното от КОС, има подпис, име и фамилия на длъжностното лице. И искам да уверя отговорните лица, че ако психично болното лиц извърши убийство или опит за убийство, тук е документирано предупреждението. И някой ще го отнесе, защото сме предупредили!

Призоваваме служба "Контрол над огнестрелните оръжия" към МВР Пловдив - след месец като не е кметски наместник, незабавно и отнемете оръжието, докато не е станало късно. Това лице е психически нестабилно. Предупредени сте!

Йордан_13 2.9.2023, 14:31
QUOTE (anti666 @ 2.9.2023, 16:43 )
QUOTE (Йордан_13)
Междувпрочем на човек, който пие розови хапченца е даден пистолет "Макаров", типично по болшевишки!;))) С него, тя се събира с подопечните си роби от ловната дружинка на сифалък на Вотър поле и "стреля на нишан" по-добре от тях;))) като искам да отбележа, че техните ловни кучета си вилнеят из селото без проблем

Да уточня за неразбралите. Човекът с розови хапчета е кметският наместник на с. Ситово, назначен административно и държан въпреки абсолютните си издънки от кмета на община Родопи. Веделина Врачкова-Сръчкова. Тя не можеше да бъде докосната, защото е спусната там с протекциите на печално известният съветник Пламен Узунов.
Това добре, но идва и въпросът - как едно психическо болно лице с биполярно разстройство притежава нарезно огнестрелно оръжие? То трябва да премине психопреглед и докаже, че има законова необходимост от това. Как е минало психопреглед и кой се е подписал под документа, че е психически годна да притежава бойно огнестрелно оръжие? КОС към МВР проверило ли е, дали този документ не е фалшифициран (документна измама, престъпление по НК).
Да не се окаже, че лицето е картотекирано след стационарно лечение!

Под него, както и под разрешителното от КОС, има подпис, име и фамилия на длъжностното лице. И искам да уверя отговорните лица, че ако психично болното лиц извърши убийство или опит за убийство, тук е документирано предупреждението. И някой ще го отнесе, защото сме предупредили!

Призоваваме служба "Контрол над огнестрелните оръжия" към МВР Пловдив - след месец като не е кметски наместник, незабавно и отнемете оръжието, докато не е станало късно. Това лице е психически нестабилно. Предупредени сте!

Нещо, повече, тук трябва да се уточнят някои детайли. Става въпрос за "организирана престъпна група" групирана около въпросният наместник на Михайлов, която той нарича "моето село" smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif В нея влизат хора от един от родовете на Ситово, рода Ракеви, живеещи до "кантара", които са и ловци в ловната дружинка и същевремено работници във фирмата на кума на Маргините, шефа на ОС в Родопи, Цанков! Цанков сега е кандидат за кмет на "Родопи" smil4341944e6b0c8.gif Наместника на Михайлов е в много тесни отношения с тях. Към тази така оформена група прибавяме още един ловец пребивавал в ловната дружинка на Ситово, някой си Владо по прякор "Мустака". Той не е от Ситово, но и досега пребивава в Ситово, понеже им е удобен. Той е, доколкото имам информация уредителят на въпросния "Макаров" чрез свой приятел в КОС. Останалите са вероятни идейни проектанти, вдъхновители или просто изпълнители на спуснат план, чийто основен елемент е smil4341944e6b0c8.gif наместника да притежава огнестрелно оръжие, единствен по рода си. Такова не е нужно, нито на наместника в Лилково, нито на наместника в Бойково, например. Защо ситовският наместник има нужда от огнестрелно оръжие, пистолет "Макаров"? Кой го заплашва? И с какво? Всъщност, нищо и никой не заплашва ситовският наместник, той си живее живота на Ситово, лапка яка кметска заплата равна по стойност с избраните кметове на населени места в Община "Родопи" и си живее като цар, горе! Своеволничи, арогантно командори и "тъпче с крака", всеки, който пожелае! Няма никакво основание, той да носи огнестрелно оръжие. Явно, огнестрелното оръжие е нужно за друго и тук вече стигаме до идеята за организираната прстъпна група, извършваща подготовка за планирано убийство, защото информациите сочат, че това оръжие е вадено по запоите на ловната дружинка и с него е демонстрирана точна стрелба по неподвижна мишена, т.е. въпросният субект се е упражнявал преди това с оръжието на стрелбище, което още веднъж навежда на мисълта за готвено убийство в село Ситово от човек, който после, може да бъде невменяем сиреч, подобен план едва ли идва от простите кратуни на някои хора в селото, спуснат е, вероятно от висш милиционерски служител, от кръга на Румен Радев.

Йордан_13 18.5.2024, 23:26
Кметски, милиционерски и масонски произвол в Ситовоsmil4334ad8a149e0.gif

Днес, 18.05.2024 г., отново масонска делегация посети Ситово. Казвам, отново, оти, същите тези, не идват за първи път. Сега, обаче, идват като дарители на църквата "Света Петка". Междувпрочем, чувам отсекъде гъгнещо недоволство от това, което се случва от развихрилият се масон Драгнев и бездейното църковно настоятелство, което му дава ключовете, за да си прави, каквото иска. Ако не ви харесват, накъде вървят нещата, а те вървят много на лошо, поискайте обяснение от църковното настоятелство на Ситово, знаете, кои са в него. Знаете, че същностен отговор, няма да получите, само увъртания, шикалкавения и замазване на ситуацията с думи като "аз така, аз онака, ама аз, не, но въпреки това за доброто на еди какво си..." ;))) Ясно е, че овладяването от масонската ложа на Аязмото и "света Петка" е акт равняващ се на тайно овладяване на Ситово с помощта на предател отвътре. Той е един. Знаете, кой е.
Вие видяхте, масоните дойдоха, коли със софийска, хасковска и пазарджишка регистрация с черни костюмчета, бели ризки и чантички, но най-арслан бе Драгнев Пехливан;))) Ходиха, оскверниха с присъствието си вашите свещени места, събраха се в една къща и един от тях рече: "Братя!" Всички се изпънаха кат струни, субраха краката, изпънаха костюмчетата, казаха неква молитва, апнаа, пийнаа и който откъдето. Подобни сценки и изцепки, преди не бяха явни, но днес вече, са. Всъщност, дори беха си зели бус за подвижна техническа поддръжка на автомобилите;))) Да не земе да стане, некой сакатлък и некой белоглав и дрът мейсън да напълни памперсчето из тие диви родопски чукари;))) Навремето, вашите предци, едва ли, биха ги пуснали да си отидат... Не и живи!
Решението? Смяна на главата на църковното настоятелство (не е за тази работа, определено), вземането на ключовете от ръцете на Драгнев, натирването му от селото като куче, завинаги! След подобни масонски посегателства, завинаги! И земете да сложите кукувичка на часовника на църквата, да кука на секи кръгъл час;)))"кук-куууу, кук-кууу", а зъбните колела ги извадете от цимента и да ги ползваме поне за мелене на брашно, ръйш ли;)))

anti666 19.5.2024, 0:48
Това са същите НЕчовеци, които ти пратиха милиционери да нахлуят като башибозук по домовете на хората. Определено имат голям интерес към Ситово и нещата са понятни защо. Идеята е първо теб да изгонят, после да гътнат поредния духовен стълп на България, за да си правят сборищата там. И кой е тоя Драгнев, ситовец от ложа "Слънце" ли?

Ако имахме хора там, можеше да открием сезона. Първо охраната, после сатанистите. Направо да отиват при дявола си Бафомет. Но нямаме. И когато котките спят, мишките танцуват.

А за "църковно настоятелство" и БПЦ - нямам думи. Пичове, ако поне малко вярвахте в Христос, точно предците на тия чудовища го разпънаха бе! Трябва с тамян да ги гоните от там, не да им приемате сребърниците.
QUOTE
Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Йордан_13 19.5.2024, 17:58
QUOTE (anti666 @ 19.5.2024, 2:48 )
Това са същите НЕчовеци, които ти пратиха милиционери да нахлуят като башибозук по домовете на хората. Определено имат голям интерес към Ситово и нещата са понятни защо. Идеята е първо теб да изгонят, после да гътнат поредния духовен стълп на България, за да си правят сборищата там. И кой е тоя Драгнев, ситовец от ложа "Слънце" ли?

Ако имахме хора там, можеше да открием сезона. Първо охраната, после сатанистите. Направо да отиват при дявола си Бафомет. Но нямаме. И когато котките спят, мишките танцуват.

А за "църковно настоятелство" и БПЦ - нямам думи. Пичове, ако поне малко вярвахте в Христос, точно предците на тия чудовища го разпънаха бе! Трябва с тамян да ги гоните от там, не да им приемате сребърниците.
QUOTE
Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.

Ей тоя, дърт лешпер smil4341944e6b0c8.gif
https://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=16007&fullsize=1

Не е от Ситово, доколкото знам, жена му, вероятно има общо със селото, но има вила на "Ливади". По принцип тоз, изведнъж излезе по времето на Виделина, но понеже тя беше сайбийка и тоз не мойше да пери перата;))). Курвите, мъжки и женски, с техните идеи за "възраждане", активираха секви твари, които спяха дълбоко в мрака.