Движение 'Воини на Тангра'
"Борисов 4" умря, иде ли "Борисов 5"?


Йордан_13 14.2.2023, 15:28
Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда
Всъщност Вицекравата се надява чрез това обединение, в което чуркащия във фонтана и сички лелки с нацепени зелки са се сбрале, да се деблокира политическия процес и да опрай дереджето на Муни, който затъва в калта на собственото си масонско безличие и национално предателство, което скоро ще сложи черни кърпи по вратите на село Първенец и Устина... много се лъже, въпросната;))) Кой млад ша гласува за тези?:)))


Йотова за лявото обединение: Време беше, имаше остър дефицит
Новата формация да даде път на средното поколение, на младите хора

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/02/14/iotova-za-liavoto-obedinenie-vreme-beshe-imashe-ostyr-deficit.560207

Йордан_13 15.2.2023, 10:08
Електората би трябвало вече да е наясно, каква е целта на подобни механични сглобки;))) "Ти на мене - аз на тебе";))) МВРО са една толкова котерийна партийка, че просто не е истина, а като видите членовете й по места, ще разберете, че и този 1% им е прекалено много;))) Но, как се мисли? 4+1 = 5%, т.е. над чертата. Хем МВРО вътре, хем и Янев вътре;))) Мутри вътре!;))) Разбира се, по-голямата услуга ще я дължат МВРО и затова те напълно ще припознаят политическото верую на БВ. Разбира се, това "верую" Каракачанката вече го е изповядал;))) - да пристанем на Бойко!;))) С МВРО на БВ просто им стават и патриотични кичилата;))))

Партията на Янев се прегръща с ВМРО за изборите през април?
https://frognews.bg/novini/partiiata-ianev-pregrashta-vmro-izborite-prez-april.html

Йордан_13 17.2.2023, 10:44
Огледал се Илия
преди 1 секунда
Опрасил са пак в тия;))) Момче, я са виж в огледалото! Каква промяна на политическия модел, ще дойде от тебе? Па да не говорим за Божанков: Огледал се, Илия - опрасил са в тия;))) Ние, видехме каква Промяна дойде с вас;))) Промяна не се прави от хора със системно мислене, а с извънсистемно такова. Хората със системно мислене, просто искат да преизползват Системата в тяхна полза, затова говорят за Промяна!;)))

ПП и ДБ искат промяна на политическия модел на управление
Президентът Радев разделя обществото, смята Стою Стоев

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/02/17/pp-i-db-iskat-promiana-na-politicheskiia-model-na-upravlenie.560512#comment-newest

Йордан_13 18.2.2023, 0:10
Електорат, ако си умен, требе една много голема червена лампа, а ти светне;))), па, ако си мъдър като народ, ще продължаваш в този дух: не позволявай на тези да вземат управлението на страната!

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/boyko-borisov-turskoto-robstvo-imame-problem-korupciyata

1. Борисов заяви, че истински съжалява, че ГЕРБ не са приели антикорупционните закони на Крум Зарков и че от партията му са се оставили на "Кирил и Асен" да ги надиграят. "Оставихме им се. Щяхме да подкрепим законопроекта на Крум, защото Европа и Америка искат да го подкрепим", посочи той и декларира готовност веднага след изборите да го подкрепи.
2. "Не обичам да говоря за срещите си. Но аз знаех за "Магнитски" ден преди това. В сряда, петък и понеделник бях в американското посолство - имаме много партньорски неща да свършим. Два пъти се срещах и с О' Брайън (координаторът на американските санкции - бел. ред.)", посочи още той.
3. Запитан дали ще стане депутат, Борисов отвърна, че този път ще стане, "за да не могат да ни надиграят". "Щом толкова искат, ще стана" зарече се той. За евентуална бъдеща коалиция той посочи, че структурите на партията му отказват да управляват с БСП, но смятат, че може да се направи такава с ПП, ДБ и ДПС. По думите му това щяло да бъде най-устойчивата евроатлантическа коалиция - с конституционно мнозинство, прозападна, проевропейска и пронатовска, която няма да даде на държавата да отива в грешна посока.
За президента Румен Радев заяви, че е против неговия импйчмънт, тъй като иначе няма да има кой да управлява.

Йордан_13 25.2.2023, 19:34
МИР 16 Пловдив град – Бойко Борисов - СИК
МИР 17 Пловдив област – Вежди Рашидов - Мултигруп

Ма, ний от Филибелата, много обичами да прайм Бойко дупетат! Само кат го видим и веднага го избирами, а той после казва: Аааааа, аз се отказвам... Па и Веждичката да уредим, кво? Той нали подписа Изменението в Закона за ВС, заедно с Муни, заслужил си е и той едно дупетатско место, да продължи да гуляе за наша сметка;)))

Борисов повежда ГЕРБ в Пловдив и София
Обявиха листите

https://www.dnes.bg/politika/2023/02/25/borisov-povejda-gerb-v-plovdiv-i-sofiia.561369

Медийните глупости на платените редакции нямат край;))) Борисов и Радев играят в един отбор - евроатлантическия. Радев говори масмедийно "против", за да съхрани вярата в електората, който го подкрепяше за преизборането му и го подкрепя, но на практика, той, заедно с Вежди Рашидов (ГЕРБ) като шеф на НС (втори човек след него в държавата) подписа изменението на Закона за Въоръжените сили, като по този начин хармонизира българския военен закон, не просто с НАТО, а с украинския закон за въоръжените сили, който позволява на чужди войски да участват във войната срещу Русия не като наменици, а като редовна войска! Та, кажете ми, кой не е натовец? И двамата - са! Но, на Радев, му се налага да лъже и да играе, а на Борисов - не! Питайте ме, дали аз бих подписал, такова Изменение?:))) Никога!

Радев лъска в чужбина образа на Борисов
Призивът "Мутри, вън!" прати мутрите във външната политика
23 Февр. 2023СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ
https://www.segabg.com/category-observer/radev-luska-chuzhbina-obraza-na-borisov?fbclid=IwAR1N4OA2_4Xi3CzTCc5jFbEAXDNvP6nqvZndevFCk_4VhfAuba8sQzFupso

Йордан_13 26.2.2023, 17:00
https://www.youtube.com/watch?v=oc5ji0O7Erc


С политическата кариера на Волен е свършено;))) Времето му мина... всъщност самият той проигра времето си, заигравайки се с Бойко, подкрепяйки го и както той сам казва тука: Подарих му властта с борбата си срещу Тройната коалиция... Второто, което е важно - Волен секогиш е бил системен;))) Буен характер, но системен. Има разлика, затова ние заложихме на несистемността и противопоставянето на политическите субекти в България. Цветанов разговаря с Волен, свойски, а за мен викаше: 'Те искат да направят, това и това и да се случи, това и това". По телевизията излезе и го каза. Е, ние го направихме, Цветанов, а твоята глава падна. Ние, изиграхме правилно, този времеви отрязък, в който ни беше предоставена силата да обърнем Времето. Дори, една моя приятелка ми се разсърди за това, когато на едно ръчкане, рязко й казах, как ще постъпя с Цветанов;))) Бях, абсолютно убеден, че ще стане и то стана. Просто го знаех. Сега, времевата вълна е друга и нашите действия ще са от друг тип и срещу други хора, но с други способи. Тук, борбата вече е фронтална и много трудна. Това с ГЕРБ и Цветанов, беше по-лесно. Трудното, всъщност, много трудното, тепърва предстои. Проблема тука е, че несистемните бойци са много малко, да не кажа, че, понякога съм само аз. Не можело, да си несистемен. Айде, бе, Волене, усладиха ти се парите и високия стандарт, скъпи;))) Битката срещу тези, не е само на социалното поле, тя е вътрешна, много е важно вътрешно да не ги допуснеш. Ти, там пропадна!

Йордан_13 26.2.2023, 17:07
Тенгри яко в дупако
преди 2 секунди
Християнски ценности? А, не, мерси! Това са антибългарски ценности. Българските ценности са тенгриянските, но щом сакате сте чрист, мой са фанете с "Възраждане";))) Що бе, Каракача? Коцю не беше ли ваш кадър?;))) Па, Волен вика, чи "Възраждане" била проектирана ва смени сичките на терен барабар с Волен;))) Демек, сам си сменил Каракача, щом на Коцю си се доверил;))) Ха-ха, ха-ха...

ВМРО бойкотира изборите, нямало избор
Партията няма да регистрира листи

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/02/26/vmro-boikotira-izborite-niamalo-izbor.561428

Йордан_13 1.3.2023, 11:31
Тенгри яко в дупако
преди 0 секунди
Цената на храната, донекъде е зле, донекъде е добре, оти, колкото са по-скъпи бооклуците дето се продават, по-малко ще се трови населението. Значи, Гълъбе Фъркати, Фъркати-Лековати, проблема не е само у цената, а най-вече в качеството на храната в България, която храни фарммафията и пълни гробищата! Който произвежда некачествена ранъ, доживот в панделата и секи ден, да яде, тва дето предлага на останалите!;)) Да ва вида, аз тогаз, тарикатите от раз;)))

Донев: Темата за цената на храната стана особено вкусна за всички
Премиерът подписва заповед за национално координационно звено

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/01/donev-temata-za-cenata-na-hranata-stana-osobeno-vkusna-za-vsichki.561735#comment-newest


Kamikadze 1.3.2023, 12:47
QUOTE (Йордан_13 @ 1.3.2023, 13:31 )
Тенгри яко в дупако
преди 0 секунди
Цената на храната, донекъде е зле, донекъде е добре, оти, колкото са по-скъпи бооклуците дето се продават, по-малко ще се трови населението. Значи, Гълъбе Фъркати, Фъркати-Лековати, проблема не е само у цената, а най-вече в качеството на храната в България, която храни фарммафията и пълни гробищата! Който произвежда некачествена ранъ, доживот в панделата и секи ден, да яде, тва дето предлага на останалите!;)) Да ва вида, аз тогаз, тарикатите от раз;)))

Донев: Темата за цената на храната стана особено вкусна за всички
Премиерът подписва заповед за национално координационно звено

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/01/donev-temata-za-cenata-na-hranata-stana-osobeno-vkusna-za-vsichki.561735#comment-newest

Заводите са ВОЕННИ, а не цивилни! Има ВОЕННА МАФИЯ на планетата и по този въпрос.
Военните си РАЗСТРЕЛВАТ не се вкарват в затвори!

Йордан_13 1.3.2023, 16:54
Тенгри яко в дупако
преди 2 секунди

Вижте ся, българската политика е много курвенска работа, хахаххахаа. В нея нема нит идейност, нит идеология, а просто политически трикове и ходове, които требе да доведат до реализирането на един или друг частен, групов или корпоративен интерес. Последния е най-важен, защото зад него са големите фирми. Затова процента гласуващи, винаги е един и същ, не пада, това е поради корпоративния вот, който реализира корпоративния интерес на по-едрия капитал. Политическите номади наричаме "бълхи", а назначенията им "калинки";))) А-хахахахахаааа...

Митева: Много хора от Български възход идват при нас
Търси промени

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/01/miteva-mnogo-hora-ot-bylgarski-vyzhod-idvat-pri-nas.561760#comment-newest

anti666 1.3.2023, 16:56
Искам да обърна внимание на една публикация в сайта на Афера
https://afera.bg/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b2%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0-%d0%b2/

Сега, Веселина има контакти както с евреите, така и с някои от мафиотските главатари в България, които случайно или не са масони. Това също е в съзвучие с някои неща, които ние като тенгриани усещаме. Защото забележете, цялата тази касапница се случва в изконните земи на Велика България. И в интерес на проекта на Ротшилд 2030, както и златния милиард на илюминатите, какво по добро място за начало на световна война от България.
Това още веднъж иде да покаже колко бяхме прави преди време да създадем този политически хаос, за да няма стабилна коалиция “в името на стабилността”
Тази “стабилност”, която те искат е унищожителна за Българите. Не говоря за модерните европейци, които говорят български, а за тези, които знаят значението на думата България и срещу тях работи целия репресивен апарат на жидомасонския Режим.

Йордан_13 1.3.2023, 18:57
QUOTE (anti666 @ 1.3.2023, 18:56 )
Искам да обърна внимание на една публикация в сайта на Афера
https://afera.bg/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b2%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%b0-%d0%b2/

Сега, Веселина има контакти както с евреите, така и с някои от мафиотските главатари в България, които случайно или не са масони. Това също е в съзвучие с някои неща, които ние като тенгриани усещаме. Защото забележете, цялата тази касапница се случва в изконните земи на Велика България. И в интерес на проекта на Ротшилд 2030, както и златния милиард на илюминатите, какво по добро място за начало на световна война от България.
Това още веднъж иде да покаже колко бяхме прави преди време да създадем този политически хаос, за да няма стабилна коалиция “в името на стабилността”
Тази “стабилност”, която те искат е унищожителна за Българите. Не говоря за модерните европейци, които говорят български, а за тези, които знаят значението на думата България и срещу тях работи целия репресивен апарат на жидомасонския Режим.

Това не е нещо ново за нас, България отдавна е във войната, тука уточнението е, че ще е и с жива сила и Муню се постара доволно с Изменението в Закона за ВС на РБ, т.е. българските мъже, най-вече бедняците ще бъдат отнети от техните жени и семействата им и пратени на фронта, а богаташите, няма да загубят нищо, само ще спечелят, а по-заможните - ще се откупят. Не просто за ПП§ДБ„ но и за ГЕРБ, дори ПП§ДБ изпреварва с 1% ГЕРБ към днешна дата, това явно е поради парите, които се наливат в тях. АКО СЕ ГЛАСУВА, ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВО. Подочувам, че ПП също така, много здраво напъват към местната власт. Хубавото, па казвам, в българската политика е, че е курвенска работа;))) ама буквално го разбирайте;))) със сливите между краката, напред се движи тя))) затова често в нея, малките камъчета обръщат колата;)))
==========================================
Взривяваща информация прихвана АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на изключително високо политическо ниво сред световните либерали. Основният източник на АФЕРА е сред западните водещи либерали, а разкритата от него информация за АФЕРА бе потвърдена от още двама независими един от друг източници от близкия кръг на двама западно европейски лидери.
България влиза във войната! – категорично е решението на световните сатрапи и в частност на техните западно европейски ратаи.
За целта към България са потекли огромни парични потоци от определени „фондации“, включително и тази, създала ГЕРБ, за предстоящите избори, с една единствена цел – на всяка цена изборите да бъдат спечелени от ПП и ДБ. След което ГЕРБ да ги подкрепи за да бъде съставено правителство, което да отвори незабавно пътя за влизането на България във войната срещу Русия на страната на Украйна.
ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко, за да спаси собствения си задник, поддал е, и сега единствената цел на световните сатрапи е – да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.
За АФЕРА ужасяващата информация потвърди и конгресмен от САЩ, чието име запазваме в тайна. Той също потвърди, че единствено липсата на стабилно ТЯХНО правителство /на ПП и ДБ плюс ГЕРБ/ осуетява засега България да е вкарана във войната, което иначе според плановете е трябвало вече да се случи.
Още по-скандалното е, че източниците ни говорят не за употреба на конвенционални оръжия, а за употреба на … ядрени такива!
Историческа вина за въвеждането, легитимирането, продуцирането и налагането на ПП и заиграването с ДБ носи президентът Румен Радев, както и кохортата му от корумпирани продажници „пътя на копринката“, които и в момента правят общи схеми с ПП и ДБ за изборната кампания /очаквайте за това отделен материал на АФЕРА/.
Така Румен Радев с отвратителното си гъзомийство и предателско надупване на световните сатрапи, ще остане в историята като Кръволока на България, вкарал я във война срещу Русия.
АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПП И ДБ, КАКТО И ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ТЮРЛЮГЮВЕЧИ, КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ПОДКРЕПА НА ПП И ДБ, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНАТА ЦЕЛ, КОЯТО ГОНЯТ СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!

Йордан_13 1.3.2023, 20:43
Тенгри яко в дупако
преди 2 секунди

"в евроатлантическото бъдеще на България и в победата на силите на доброто". Ха-ха-ха и ха-ха-ха... Приказки за наивници или за електорални дечиня... Силите на доброто, ха-ха-ха, много ми е смешна, тази филмова сащска идеологема "добрите-лошите";))) Ти ли си добрия ве, дрът бзнс-арски пърч, а?:))) Ба, ти си най-големото зло, ве, оти не си на мотиката, ве пръч? Щот си дърт говнар и лапач! "Силите на доброто" - ти йева ммката в дивата формилифера...

БЗНС и Обединени земеделци се присъединиха към ПП - ДБ
Това обявиха от групата

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/01/bzns-i-obedineni-zemedelci-se-prisyediniha-kym-pp-db.561795#comment-newestЙордан_13 2.3.2023, 17:39
(Разговор)
Изборите са голяма лапачка човек! Затова ти скачат;))) В момента е нещо страшно, прескачат се, пренагаждат се, преуреждат се, предислоцират се, договорки, заклинания, гледат да фанат оня влак, дето ще ги доведе до реализацията на определени лчини планове, мечти и амбиции. Държавата към момента е просто средство за реализация на лични и групови амбиции и планове. Аз не знам, какво значи идеологемата "нормалнa европейска държава"?:))) Това е смешно твърдение. Няма нормални европейски държави, всички тези държави са имали колонии, на които са окрали ресурсите и една от тези колонии, сме ние. Първом окрадоха паричния, след това човешкия и накрая вече, на финала на закриването и природния ресурс.
Помислих си, че подобно мнение "тъпо" е на човек от "Възраждане", така се и оказа;))) В момента тече кампания, подета от ръководството на "Възраждане" да се хване корпоративния вот, ползван от предишните системни партии, т.е. тази партия, която никога не е била несистемна, разбира се, винаги си е била системна, но в момента, това, което наблюдавам поместному са опитите да хване корпоративния вот привличайки към себе си, фигурите, които го държат. Всъщност, наблюдавам уникални колаборации в името на амбицията на Костадинов да управлява държавата. Защо е така? Защото на свободната воля, юлар не мойш, а слойш;))), но на контролираната икономически личност, какъвто и юлар да туриш, тя ша дърпа талигата, нема де да оди;)))
Другата партия, която много злостно щурмува тази полоса са ПП;))) Тия са не по-малко опасни и арогатни от другите, защото тяхната цел, както и тази на "Възраждане" е местната власт. Изпитвам вътрешна погнуса, от такива партии. Но най-голямото омерзение за мене в нашата политическа система е корпоративния вот - окованата свободна воля, новото крепостно селячество. Това са хора принудени, оставени без избор, смазани и превърнати в класически зоон политикон - "политическо животно", чийто глас се употребява за избори, а през останалото време се пасе, стриже, дои и му се ринат лайната;))) Затова се досещайте, защо "купуването и продаването на гласове е престъпление", не дава никакъв ефект! Защо? Защото корпоративния вот не може да бъде хванат! Това са работниците към фирмите на политическото лице - един бонус от 1000 лева към заплатата и тези хора са на урните! Няма закон, който да накара частника да не плаща бонуси в предизборно време, а и да има, той ще плати, по-рано! Икономическата власт легитимира политическата власт! И затова е алчността да трупаш пари. Парите са власт - власт да реализираш минимум лични планове и амбиции, минимум, а може и нещо повече. Мачканият цял живот, родения роб, не може да има други идеи, освен, когато получи възможност да направи останалите, също роби!

Йордан_13 7.3.2023, 8:21
Тамам мацай пода с парцала и чувам Банкенският Кабак, а са кара на електората от теле-визора, как са лендрил и вече 6 пъти одим на избори, заради неговата мъдрост. А мъдростта била да изберем Бойко, завинаги;))) Представих си, бъдещето: Бойко с парцала маца пода вместо мене;))) па аз му са карам от телевизора, чи, ий, тамка е забравил едно мръсно ъгълче;))) и как може, ква казарма е карал, ноктите ли си е епилирал и боядисвал, га е бил на служба...;)))

Моше Гербере
преди 0 секунди
Засрамихме се!;))) Утре с още 20 ст., нагоре!;)))

Храните поскъпнали с до 50%, търговците трябвало да се засрамят
Минималната заплата е на размер 45% от необходимите средства за издръжка на живота

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2023/03/05/hranite-poskypnali-s-do-50-tyrgovcite-triabvalo-da-se-zasramiat.562086?fbclid=IwAR11NlaUhxApbSw8q4hhhQmQyN_URdtaVSALPzohNvPxp9CDRvEE_7uywFs#comment-newestAч кьопек Танаска
преди 0 секунди

Аз и Янев сме единствените генерали, дето са валат на държавната хранилка! Бойко са уреди, фърчилката са уреди, само аз, завалията са увъртам кат гладно куче около кокал, а ма огряват само огризките от парламентарнищ бюфет! Ач съм, ач... То и моят зет, кататисчито и той е ач! Бахти, народа дет сте, мързеливи и гладни сме, на хранилката, най-накраа на сложете!

Атанасов: България стана държава на служебната власт
ПП-ДБ нямало да допуснат бюджетен дефицит над 3%

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/06/atanasov-bylgariia-stana-dyrjava-na-slujebnata-vlast.562132?fbclid=IwAR1aApgriWDnlvC2cGb7HU2P3p92En8_vbnBtePp6RJmx6-w8Ok_6AmY27g#comment-newest

Глейте ся, политическата партия това е Системност, а в Системността, неизградена от самите вас, вие сте просто средство и ресурс за нейното Съществуване. А тва не става без капиталите, които са кръвния поток на тази Система. Системата в геополитически, планетарен план това е САЩ или по-скоро ФЕД - Склада на Златото на Яга или поне един от големите му складове. Яга обича да трупа злато, въз основа, на което гради човешкия социум и неговите правила и по този начин детерминира свободата на личността, още с рождението й, скрива Истината или илюзира като нейно единствено Лице. Затова не знам защо, мнозина се подведоха по политическите партии. По тях се поведоха дори хора, които преди ги отричаха. По този начин Системата се опитва да наложи граници на Антисистемата създавайки трудни или непоносими условия за нейното реализиране чрез удобствата на цивилизацията, която създава. Това са едни сложни въпроси, но и не чак толкова сложни. Затова Малцина са Антисистема, а Масовката е Система. Колкото до Коста, той просто иска да реформира Системата, да насочи удобствата й към общността, която припознава идеологията му, ако има такава;)))

Костадинов: 344 000 подписа за референдума бяхме събрали до миналата сряда
https://nova.bg/news/view/2023/03/05/403554/костадинов-344-000-подписа-за-референдума-бяхме-събрали-до-миналата-сряда/?fbclid=IwAR1aApgriWDnlvC2cGb7HU2P3p92En8_vbnBtePp6RJmx6-w8Ok_6AmY27g

Шефовете на МВР-то са едни нагли селяшки копеленца, а редовите милиционери са чисти селяци, избягали от Родопите (досещайте се, как ги наричаме), за да не копат патати или от кърищата, да не копат царевица! Основната им идея е да се пенсионират на 45 г. и да ви надживеят. Тогава резонно идва въпроса за стойността на вашия живот! Защо? Защото, вие сте средство за добруването на тези! А те са по-долни от вас!

След унижението зад колоните на МС: Жена осъди МВР
Потърпевшата е била снимана от представители на реда разголена

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2023/03/06/sled-unijenieto-zad-kolonite-na-ms-jena-osydi-mvr.562210#comment-newestanti666 7.3.2023, 21:43
QUOTE (Йордан_13 @ 1.3.2023, 21:57 )

Това не е нещо ново за нас, България отдавна е във войната, тука уточнението е, че ще е и с жива сила и Муню се постара доволно с Изменението в Закона за ВС на РБ, т.е. българските мъже, най-вече бедняците ще бъдат отнети от техните жени и семействата им и пратени на фронта, а богаташите, няма да загубят нищо, само ще спечелят, а по-заможните - ще се откупят. Не просто за ПП§ДБ„ но и за ГЕРБ, дори ПП§ДБ изпреварва с 1% ГЕРБ към днешна дата, това явно е поради парите, които се наливат в тях. АКО СЕ ГЛАСУВА, ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ТАКА, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВО. Подочувам, че ПП също така, много здраво напъват към местната власт. Хубавото, па казвам, в българската политика е, че е курвенска работа;))) ама буквално го разбирайте;))) със сливите между краката, напред се движи тя)))  затова често в нея, малките камъчета обръщат колата;)))
==========================================
Взривяваща информация прихвана АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на изключително високо политическо ниво сред световните либерали. Основният източник на АФЕРА е сред западните водещи либерали, а разкритата от него информация за АФЕРА бе потвърдена от още двама независими един от друг източници от близкия кръг на двама западно европейски лидери.
България влиза във войната! – категорично е решението на световните сатрапи и в частност на техните западно европейски ратаи.
За целта към България са потекли огромни парични потоци от определени „фондации“, включително и тази, създала ГЕРБ, за предстоящите избори, с една единствена цел – на всяка цена изборите да бъдат спечелени от ПП и ДБ. След което ГЕРБ да ги подкрепи за да бъде съставено правителство, което да отвори незабавно пътя за влизането на България във войната срещу Русия на страната на Украйна.
ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко, за да спаси собствения си задник, поддал е, и сега единствената цел на световните сатрапи е – да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.
За АФЕРА ужасяващата информация потвърди и конгресмен от САЩ, чието име запазваме в тайна. Той също потвърди, че единствено липсата на стабилно ТЯХНО правителство /на ПП и ДБ плюс ГЕРБ/ осуетява засега България да е вкарана във войната, което иначе според плановете е трябвало вече да се случи.
Още по-скандалното е, че източниците ни говорят не за употреба на конвенционални оръжия, а за употреба на … ядрени такива!
Историческа вина за въвеждането, легитимирането, продуцирането и налагането на ПП и заиграването с ДБ носи президентът Румен Радев, както и кохортата му от корумпирани продажници „пътя на копринката“, които и в момента правят общи схеми с ПП и ДБ за изборната кампания /очаквайте за това отделен материал на АФЕРА/.
Така Румен Радев с отвратителното си гъзомийство и предателско надупване на световните сатрапи, ще остане в историята като Кръволока на България, вкарал я във война срещу Русия.
АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПП И ДБ, КАКТО И ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ТЮРЛЮГЮВЕЧИ, КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ПОДКРЕПА НА ПП И ДБ, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНАТА ЦЕЛ, КОЯТО ГОНЯТ СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!

Китай вчера заяви, че една невидима ръка разгаря войната в Украйна. Димитър Песков веднага побърза да заяви, че това изявление било шеговито, а всъщност имал предвид САЩ. Не, песоглавецо! Не е САЩ. Иначе нямаше да казва “невидима”. За същото изявление, че една невидима ръка управлява САЩ някога тя уби Джон Кенеди. Знае се коя е тази невидима ръка, и затова Китай като каже А, да каже и Б
Едно време Китай воюваше срещу Българската Империя. Сега я няма тази империя. Но общият враг си остава.

18j 9.3.2023, 13:16
Гледам оня ден по новините 75% от българите имат проблеми да си покриват ежедневните разходи за живот, а ония ми говорят за Украйна, войната, Шенген и еврозоната. Коалиции, моалиции, днеска оня толупа се изтресе, че имало огромна дупка в бюджета - има от 15-20 години плащате вноските по външните заеми с нови кредити, шамандуро дебела това всички го знаят - ти колко кредита изтегли?! Те не бяха ли за дупки от бюджета?
Сякаш ония от изборите живеят на друга планета и някои го гледат като сериал, но доста хора напоследък отговарят, че изобщо не следят тия неща. И правилно защото актьорите там са пълен провал избирани по 100 пъти без никаква файда пак там седят и мелят някакви безумия, нямат нищо общо с бита на българина.
А българинът гледа телевизора и се подсмихва, ама тоя целия цирк струва милиарди и ние го плащаме.

Оня па ушатия доказва в момента защо беге не е готова за президенска республика и еднолично управление: ако интернационалистите из&ерат един ушатко най-отгоре, а той из$ере в управлението две-три трупи комедианти то всичко като държава е приключило и то се вижда.
Един обикновен картел на търговците прекупвачи прави на луди институциите и цялата държава, убива българското производство и изсмуква безконтролно парите на българите, а генерля не може да реагира. Какво ходиш като самоходен говорител и плямпаш, бе толуп-2. Парите на българите се изнасят под носа ти, а ти се газурчиш насам и натам.

Ноо шопът си е отявлен сеирджия, хванал се е на сеир да зяпа не вземе да натири тая сган. Казват хората ама няма кой да дойде друг, те новите по-зле се оказаха. Ама кои са новите незнам защото тука все марионетки на сащ изскачат. А най-смешното е, че точно на тия същите - европейците ги пратиха у лево! И аз да съм холандец политик няма да ги искам тия толупи да седят до мене. Хората тука са бедни, дават им се малко пари, само муфтят заеми, има корупция и сива икономика, управляват зле, бизнеса запада, стандарта е нисък така че ай шенген ама по-нататъка. Това постигнаха българските политици, назначени от сащ и подкрепяни от същия този ес. Невероятен цирк...обаче народа седи и гледа пиесата защото всякакви системи за самоорганизация са тежко компрометирани и блокирани на системно ниво.
То това му е хубаво на безвремието, че може да продължава цяла вечност. smil3dbd4e5e7563a.gif

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 10.3.2023, 19:21
Оспорвана битка до края: ПП-ДБ - 27,2% срещу ГЕРБ-СДС с 26,6%
ДПС и "Възраждане" се борят за третото място

https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/10/osporvana-bitka-do-kraia-pp-db-27-2-sreshtu-gerb-sds-s-26-6.562640?fbclid=IwAR0e__4TYgWqMwn4k48ZMfIRFX1D-DzDXIRC_yfyK0z2DE1i7OWSLD3kVjU#comment-newest

Пичови, нема фуф;))) Който и да изберети, фронта в Украйна ва чака!:))) И Корнелия да изберети и тя ша ва прати на фронта... Е, тя, само до полската граница вика, чи ша одите на прогулке с туристическа цел, ма то дет полската граница, там и Бахмут;))) И жакузи щело да има тамка и яки мацки в жакузито. Социалистическата партия ги осигурява на воините за евроатлантическа правда. Инак, сички носят ибрика под дупето на Мустафа. Борбата е , кой най-добре ша напрай чаламбата;))) Затва тия избори са една голема чаламба! Избори без избор! Затва гласувайти така, че да излюскате ибрикя;))) Тогава сички ша са виновать пред Мустафа и на нея, ша са и наложи нови партии да мисли;))) А, дорде ги измисли, руснаците, току виж, стигнали Берлин;)))

Йордан_13 15.3.2023, 14:19
Тенгри кан
преди 1 секунда
Гответе се за хиперинфлация и голям глад, съпроводен с гладни бунтове и въвеждане на военно положение, за да бъдат овладени нещата в България;))) Насекъде ша щъкат войнички в униформи с "Калашников". "Калашников" е последния опит да се спре глада;))) Ма, Мунди, толкова си може;))) Гледайте само;)))
Сарказъм Радомирски
преди 41 секунди
"Инфлацията падна, цените растат" - ярък пример за двумисъл камеиева... Оруел нервно пуши и завижда.

Инфлацията падна на 16%, цените на храните обаче отново растат
Краставиците поскъпват с цели 32,7%, пипера - със 17,7%

Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2023/03/15/inflaciiata-padna-na-16-cenite-na-hranite-obache-otnovo-rastat.563111?fbclid=IwAR1QHZmm0OE-EhfKrQ3K4YujZCFq7XuNnHL4EMrJm2lDInDdt_FYB_86psg#comment-newest


Тенгри кан
преди 1 секунда

Нима? Аз пък се си мислех, че България отдавна е фалирала;))) Много отдавна;))) С валутния борд тя бе сложена на системи за изкуствено дишане, за да не се разложи трупа й. Обаче, нещата почнаха, па да са влошават, без тенденции да се излезе от клиничната смърт. В крайна сметка, ние сме си жив труп, хранен медикаментозно отвън. Мъртви сме, отдавна. Надявам се, най-накрая 90% от населението да го разбере, щото много розови картини има в главата си, че и планове за живота;))))

Доклад на министерство на финансите: България е заплашена от фалит
Има сериозен проблем за поддържането на фискалната стабилност

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/15/doklad-na-ministerstvo-na-finansite-bylgariia-e-zaplashena-ot-falit.563117Йордан_13 24.3.2023, 16:05
Маринов, наеде се в Община "Родопи", в Туркмен та чака мотиката! Мотиката, Маринов, га ва не вида с Михайлов, двамката с мотика да сте се изпотили, по декар изкопали, насяли, оплевили и с това допринесли за намаляване, цената на хранителните продукти, ич ми съ не калесвайте на софрата! ;)))

Автор
Владимир Маринов / Vladimir Marinov
Йордан Стайков Пише се Тюркмен, Стайков! Ако имаш нещо конкретно, сподели… Иначе си пиши, не ми пречиш
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Да, Тюркмен, Маринов;))) Ама може и с "у" от време на време да го напишем, зависи от зависи. То и на Михайлов не му пречеше, ама напоследък, нещо много са е налютил. Виж сега, нема кой ви поверва с евтин пи-ар, запретнете ръкави, покажете селскостопански труд, ама як. Копаш декар и през потника ти пот избива;))) Евтиния пиар свърши, оти цените много се дигнаха;)))
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Сега, като твой Работодател, Маринов, (поне на теория), пред когото ти се явяваш на интервю за работа;))) (ама дали е така, наистина) искам да ти задам един конкретен въпрос, свързан с твоето положение в БСП: Ти, напусна ли Изпълнителното бюро на БСП, за да си сега в този конгломерат "Левицата", в което отиде директно от зам.кметското място в Община "Родопи"? Това е важно за мен, като твой Работодател, за да направя необходимата оценка и преценка на твоята дейност, която пряко ме касаеше, особено като зам. кмет в "Родопи".

Йордан Стайков
Г-н Маринов, ето и тук ви задавам за втори път този въпрос: Вие, от зам.кмет на Община "Родопи"заедно с г-на Михайлов, където останах с изключително приятни усещания за вашата дейност;))), (а и тази положителна тръпка, тъй , да се каже, продължава, тъй като Михайлов, продължава да е все така, един позитивен кмет на "Родопи";)) ), искам да разширя този въпрос и да ви запитам: Поради, какви обстоятелства или ваши лични качества, г-жа Корнелия Нинова ви направи член на Изпълнителното бюро на БСП. Вие, не й отказахте, тогава;))) Сега, виждам, че сте против нея! Дали, сте искрен, г-н Маринов? Тази изключително рязка промяна във Вашето поведение, мен, като ваш Работодател, изключително много ме притеснява. И за да дам своят глас за Вас, който тежи много, г-н Маринов, понеже не е от купените гласове, а е глас на свободна личност, искам да съм кристално наясно със ситуацията, в която един път бяхте част от политиката на г-жа Нинова, а сега сте против политиката на г-жа Нинова? Какво се случи? Как стана този разлом?

Божин Илков: Йордан Стайков, защо не ти отговаря др. Маринов, интересно... Аз само питам.???????
Йордан Стайков
Божин Илков: Той не е длъжен да ми отговори веднага, може и утре и вдругиден, до изборите са 12-сет дни, в които аз мога да задавам въпроси всеки ден и да търся, отговорите;))) По принцип, бих го направил с всеки един кандидат за НС, но в случая Михайлов и Маринов пряко повлияха с управлението си, на личният ми живот и идва време, за обратното: да искат отново, да им дадем доверието и в частност, аз като избирател. Ама доверие, така в живота не се дава:))) Аз на мен си нямам доверие;))), какво остава, ей така, на зула, да го дам на друг. За да стане това, аз задавам въпроси. Неполучаването на отговор е също отговор, ха-ха, нали, но има време. Сега е времето, гласоподавателя, който не смята да продаде гласа си, да пита и да получава отговори. Това, че имаш много пари, те прави уязвим, защото пък имаш големи амбиции в живота и политиката, освен, че е една голяма игра е и голяма амбиция;))) И понякога миналите ти дела, могат да решат твоето бъдеще в една или друга посока. Затова да се мисли, как правилно да се управлява в настоящето, а не: Аз имам много пари, гласувайте за мен, ще ви осигуря, това и това... Не, не! Това мина, това си отиде. Затова има ниска избирателна активност, защото гласуват само тия, дето се продават. Ние не се продаваме, ние задаваме въпроси и чакаме отговори!

Автор
Владимир Маринов / Vladimir Marinov
Йордан Стайков Г-н Стайков, благодаря ви за положителната оценка за работата ми в община Родопи. Още повече се радвам, че това, което г-н Михайлов прави го оценяте. А сега да ви отговоря на въпросите: г-жа Корнелия Нинова никога не ме е канила за член на Изпълнителното бюро на БСП и аз никога не съм член на този орган. Винаги съм бил искрен и никога не съм си променял мнението, камоли рязко. Няма защо да се притеснявате от поведението ми, защото то винаги е било последователно и справедливо. Нещо повече, г-н Стайков, аз винаги съм се борил за единна левица и ще продължа да го правя, но никога няма да приема г-жа Нинова да е присъства там. Единното ляво е бъдещето и то трябва да се случи с нас или без нас. Още веднъж ви благодаря и ви желая да сте здрав и винаги реалист, както и сега! Уважавам ви, такива, истински… Спокойна нощ!
Йордан Стайков
Владимир Маринов / Vladimir Marinov Да, оценявам го, разбира се, но сега ще ви кажа в каква светлина е тази оценка. Добре, да кажем, че погрешно съм се информирал и останал впечатлението, че сте на високо място в БСП„ при все, че сте АБВ, но за мене големият проблем остана в Община Родопи, тъй като там, вие спечелихте, благодарение на надеждата, че ще има промяна и то радикална, касаеща ПП ГЕРБ, но това не се случи. Да, ГЕРБ нямат кмет, но имат общински съветници и административни кадри, които продължиха политиката на ГЕРБ и при управлението на Михайлов. Наистина, настъпи промяна, но още по-отрицателна. Аз тука не говоря за материалните придобивки и благоустрояване: цимент, асфалт, винкели, те не ме интересуват, не разбирам политиката така, подобрението на живота, аз го разбирам като една цялостна позитивна психологична среда, която дава свобода и радост от живота. Това са двата основни двигателя, които тласкат бита на човека, напред, не материалното благоустрояване. Погрешно е, разбирането от политиците, че материалното благоустрояване е достатъчна политика или набор от политики за добър живот. Не всеки избирател, разбира така нещата. Проблема тука е, че, ние вместо да получим тези два основни двигателя, ние получихме точно обратното и в крайна сметка, материалното благоустрояване се превърна в негатив, не в позитив, т.е. в средство за налагане на определен тип мироглед и визия за света, които такива като мен не споделят. Не сте длъжни да ме разберете, но аз съм длъжен да го кажа, сега.

Йордан Стайков
Емилия Иванова: Требе ви каа, че по-лошо управление на Община "Родопи" не е имало;))) Вие си мислите, че като ви наля пари Радев и поасфалтирахте това-онова и може да отчетете велика и народополезна дейност;))), но истината е, че по-пагубно управление не е имало. Пагубно беше на Спасов, но и вашето е още по-зле, защото и Спасов остана, чрез кадрите на ГЕРБ и вие се добавихте в кошницата;))) Аз съм меко казано, недоволен. Ярост ме е обзела! Ако бех кмет всичките бих ви изволнил до крак, с чистачките, барабар;))) и никога не бих ви допуснал до административна служба! Там, на къра, с мотиките! Ама, ха... На къра, с мотиките! Копън до гроб! Това за вас! Нова администрация - чрез конкурс;))) Никакви такива назначения. Обадил се, някой от високо: назначи нашия човек, той ми е роднина или той ми е приятел или той ще ми свърши работа за моите лични планове. не се самообладавайте, че сте нещо велико! Точно, обратното - по-жалки от вас, не е имало! Проблема е, че при тази Система, следващите назначения, ще са още по-жалки;)))


Бойчо Начев
Йордан Стайков , има машини ,а Вие копате ли ?

Йордан Стайков
Бойчо Начев Има машини за тия с пари, за останалите има мотика. Щом ви го казвам, значи съм наясно с разликата и копам, да, мога да ви демонстрирам,че съм по-добър от вас;))) в копането с мотика, но отрочетата ви на политическата сцена трудно ще различат някои култури на къра, ако им ги покажа. Аз, дали, копам....;))) Не, не копам биткойни;))) определено

Йордан_13 25.3.2023, 13:35


Ся, да ви каа, "Възраждане" имат най-голяма успеваемост до момента, като политическо представяне, щото гледам хората им как са нахъсани на терен, дори без финансиране (не знам защо те не дават пари за низовите дейности), ще си ги земат процентите, просто имат доста млада енергия, докато другите ще вземат подобни проценти, защото просто ще купят вота;))) Това е истината. "Възраждане" в момента най-правилно усвояват енергията на Годината Дванш, нищо, че са християни;))) Който може се възползва, който не може, го еде дедовия;)))

При избори днес: ГЕРБ-СДС с близо 2% преднина, БВ и "Левицата!" прескачат бариерата
Медиана: "Възраждане" вече са на трета позиция

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/pri-izbori-dnes-gerb-sds-s-blizo-2-prednina-bv-i-levicata-preskachat-barierata.564040?fbclid=IwAR1NRvQPTAD9-QOveWOJ-DkYx-GjRQURlmc4Jl_k0iAxlL53b1DmI5pKako#comment-newest

" Оформя се парадоксална картина – не искаме тези или онези, не ги искаме и заедно, но трябва да се състави редовно правителство."

На този етап, за мен, нещата се движат доста добре. За да ни бъде, така трябва да бъде. Редовно правителство не е Решение, както и Радев, не е Решение. Парадокса е още по-голям: Решението е, в това да няма Решение!;)))

При избори днес: ГЕРБ-СДС с близо 2% преднина, БВ и "Левицата!" прескачат бариерата
Медиана: "Възраждане" вече са на трета позиция

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/pri-izbori-dnes-gerb-sds-s-blizo-2-prednina-bv-i-levicata-preskachat-barierata.564040?fbclid=IwAR1NRvQPTAD9-QOveWOJ-DkYx-GjRQURlmc4Jl_k0iAxlL53b1DmI5pKako#comment-newest


Много ти е погрешна информация, Демерджи;))) На места, корпоративния вот е 1000 лева;))) Защо? Защото капитализма е неравномерно разпределение на капитала: който е крал повече става шеф-работодател на останалите, а те, неговите крепостни селяни;))) нема мърдане, Демерджи;))) Ако не искаш, оставаш без работа, а дръжавата не ти осигурява работа. Аз бих, създал държавни предприятия, само за да създам алтернатива и да охладя корпоративния вот, т.е. мерака да се краде от хазната чрез достигането на политически пост;)))

Демерджиев разкри: Цената на един купен глас за изборите скочила на 150 лева
МВР отчита засилване на корпоративния вот

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/24/demerdjiev-razkri-cenata-na-edin-kupen-glas-za-izborite-skochila-na-150-leva.564047?fbclid=IwAR2q7OXzc_XwqGv4m0xfphpw7CoF8HEUoZ1iRoOFkV5YN0tLnUq9xgZu_PM#comment-newestЕто, Демержи, вчера ти писах, днес си коригираш мерника. По-страшния е корпоративния вот, защото той формира "твърдите ядра" на ОПГ-тата, които наричаме "политически партии". В основата му стои икономическата зависимост, която си е чисто робство, дайте да си го кажем в прав текст. Става дума за роби, които ще гласуват, както им каже феодала. Но не може да бъде хванат, както платения. Корпоративният вот създава "център за пропаганда", която обхваща и външни кръгове, семейства, приятели и т.н., т.е. метастазира подобно всеки тумор и така се формират процентите гласоподаватели на големите партии. Няма какво да се лъжем, ИЗБОРИТЕ НЕ СА НИТО ЧЕСТНИ, НИТО СВОБОДНИ! ТЕ СА ПАРЛАМА - ЕДИН ВЕЧЕ ДЕТЕРМИНИРАН И ПРЕДИЗВЕСТЕН ИЗБОР!

Анонимен
преди 6 секунди
В такъв случай имаме вече купен и платен /корпоративен/ вот. Корпорациите избират тази политическа партия, която би им осигурила безгрижно бъдеще и най-високи печалби.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/25/korporativniiat-vot-izmestil-kupeniia-predi-izborite-na-2-april.564165#comment-newest

Йордан_13 25.3.2023, 17:44
Американ партнер
преди 1 секунда
Прав си, Бойко! Ние сме много разтревожени, как нашата балканска колония, американ щат България не иска да купува от нас, хартиените ни Ф-16! Да не говорим, че вашият генерал Муни и той са отметна от нас и искаше да купува истински самолети "Грипен"! Но ти, беше на поста си, Соколе наш, Бойко и заедно с Тулуплу паша и Арматур кафа ни дадохте 8 млрд пара за ракъ кефли! Затва, па ша биеш, Кондоре Наш на изборите! А, кво да кажем за реактора и него на чертеж, щеше ни го продадеш! Те тва е Американската мечта!
=========================================
Вчера гледахте ли "Панорама" - ако сте, щяхте да сте много разтревожени. Надявам се и американските партньори да са разтревожени как Асен Василев призовава да се докарат първите самолети и тогава да се плащат другите. А как се опълчи срещу американските реактори? И Бойко Василев го гледа и мълчи, вместо да го пита защо е купувал на 300 лв. газа? От 33 лв. при ГЕРБ, на 300 лв. след нас - защо бе, хора, кой така ви уплаши да мълчите?
Защо давахте по 1 лв. на всеки литър гориво да ви се краде от джоба?

Борисов: Знаем как да направим България водеща на Балканите, от нас се учеха
Лидерът на ГЕРБ обвини ПП, че лъжели хората

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/25/borisov-znaem-kak-da-napravim-bylgariia-vodeshta-na-balkanite-ot-nas-se-ucheha.564181

Йордан_13 25.3.2023, 17:53
Гонзо Бойкикев
преди 1 секунда

Бойкикев и тва ти е много, лалажийо!;))) Досега, ни един от вас, не съм видел, да са изпоти с мотиката на къра! И дръвчета престанахте да садите, тулупи;))) Аз искам, наживо с мотиката, да изкопаш 1 декар, разорана нива. Искам та вида, как са потиш и сменяш няколко потника, как фаташ текезесарски тен и как устните ти са напукани за вода, как млада деебарка;))) ти носи водичка със стомна! Лалажийо, за "ла-ла-ла", аз съм много по-добър от теб, грантажийо, пусти опустел, шнура ми поел!

Христо Иванов: На България й трябва правителство, което да я задвижи напред
Най-голямата заплаха за българския суверенитет е режимът на Путин

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/25/hristo-ivanov-na-bylgariia-i-triabva-pravitelstvo-koeto-da-ia-zadviji-napred.564173#comment-newest

Йордан_13 27.3.2023, 13:58
Трябва да се гласува така, че ГЕРБ да бъдат втори след ПП или двете партии да са с еднакъв резултат и да настане небивало политическо напрежение, броене на бюлетини и искания за касиране на изборите;))) Това е най-доброто за България към този момент. ГЕРБ атакува Пловдив и региона с фигурата на Вежди Рашидов, зад когото стои последния шеф на 6 отдел на ДС, т.е. ДС ще се опита да конфигурира политическото пространство така, че да спаси себе си! Това, не трябва да й позволяваме! ДС е Октопод!

Седмица преди вота ГЕРБ с преднина от 1,4% пред ПП-ДБ, ще спечели ли?
Инфлацията и високите цени – основните проблеми на българите

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/03/27/sedmica-predi-vota-gerb-s-prednina-ot-1-4-pred-pp-db-shte-specheli-li.564307,8


Йордан_13 30.3.2023, 9:27
Тенгри яко в дупако
преди 1 секунда

Ич мa не ебе;))) за финалния им спринт към софрата. На некои е към софрата, на други към гробищата. Но, ви каам, чи за да стане още по-лошо, дайте на Врабевски още 3% и да минат леко над ДПС. Стрест тест;))) Купона ша стане голем;))) Не, че ме ебе масона Чикчирик, ма, нали разбирате, сега му е времето да преместим некои пешки на едни лоши места в шахматната дъска;)))

Финалният спринт ще реши победителя в изборите - ГЕРБ-СДС с 25,9%, ПП-ДБ с 25,4%
Битката за третото място също е непредвидима
30 мар 2023 09:38, Александър Попов
19

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/03/30/finalniiat-sprint-shte-reshi-pobeditelia-v-izborite-gerb-sds-s-25-9-pp-db-s-25-4.564705

anti666 31.3.2023, 17:53
Бойко Борисов;
“Лорер е много мил човек. С него може да направим коалиция.”

Както се очакваше, ГЕРБ и ПП (Шалом) ще правят коалиция по заповед на едно посолство. И това не е американското от ул. Козяк. Аз лично не бих се учудил израелският гражданин Лорер направо да бъде издигнат за премиер.
Гласувате за ГЕРБ - гласувате за Шалом
Гласувате за ПП/ДБ гласувате за Шалом
Не гласувате? Още по-добре за тях. Изборите и с 1000 мангала ще бъдат “легитимни”, важното е кой държи кодовете на софтуеъра.

Това, към което ние традиционно призоваваме от няколко години насам е да има патово положение. Тоест, никой да не може да направи стабилна коалиция. Защото “стабилността” е мъртвешката хватка за Българите.

Йордан_13 31.3.2023, 20:31
QUOTE (anti666 @ 31.3.2023, 19:53 )
Бойко Борисов;
“Лорер е много мил човек. С него може да направим коалиция.”

Както се очакваше, ГЕРБ и ПП (Шалом) ще правят коалиция по заповед на едно посолство. И това не е американското от ул. Козяк. Аз лично не бих се учудил израелският гражданин Лорер направо да бъде издигнат за премиер.
Гласувате за ГЕРБ - гласувате за Шалом
Гласувате за ПП/ДБ гласувате за Шалом
Не гласувате? Още по-добре за тях. Изборите и с 1000 мангала ще бъдат “легитимни”, важното е кой държи кодовете на софтуеъра.

Това, към което ние традиционно призоваваме от няколко години насам е да има патово положение. Тоест, никой да не може да направи стабилна коалиция. Защото “стабилността” е мъртвешката хватка за Българите.

Борисов: В ПП има един прекрасен човек - Лорер. Един ден ще направим коалиция с него (Видео)
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14118745


" Вебер посочи, че европейските средства не могат да бъдат използвани, те чакат да бъдат дадени на България. "Но последните 2 г. България е нестабилна и не излъчва правителство, парите седят и чакат. Само 6 млрд. са от Фонда за борба с последиците от КОВИД, те трябва да бъдат инвестирани в страната ви", каза той. "

Вебер е много далече от Истината. Парите не носят Стабилитет;))) Преди го правиха, но след Годините Шегор и Бури Барс, това ще става все по-трудно, защото в голямата глобална картина тече преосмисляне на ролята на Златото на Яга. Ние, търсим, онзи Български Свят, в който основния фундамент не е капитала, а духовността. Тя излиза на преден план и започва да претрансформира, разбира се, бавно, фундаментите на настоящия свят. Разбира се, по-възрастните поколения, биха казали: "Като умрем, правете, каквото искате;)))", а по-младите: "Ние си искаме света, такъв, какъвто е". И на двете прослойки, няма как да се удовлетворят исканията;))) Промяната, не като политическа партия, а като лично и обществено-социално събитие;))) се случва, защото трябва да се случи.

""Манфред, може да рапортуваш, казано на комосомолски, в Брюксел, че ГЕРБ и СДС са живи и здрави, в прекрасна форма. Толкова стабилни, че няма мърдане. Убеден съм, че българският народ има инстинкт и вече знае - трябва да се прощава, да се обединява и да помислим как да се измъкнем и да не тревожим Европа, Америка и хората в България. "

Манфред, ам сори фор ю;))) България много силно ще разтревожи ЕС, Америка и Русия;))) Хората са без значение;))) Това, де се казва, не зависи от тях. Особено от нашите хора, които в мнозинството си са вулгарни материалисти. Защо? Защото, България е планетарен инструмент за създаване и реконструкция на човечеството. И тук не говорим за опитите то да се владее от еврейските клики на Ротшилдови, Рокфелерови, говорим за неща, далеч надхвърлящи границите на нашата Слънчева система. България винаги е била една земна Тревога, но една голяма Космична Радост. Толкова за силата на вашият любим чифутин Бойко Карпузата.

"Ние с лидерите може да се мразим, макар че аз не ги мразя. Това може да даде шанс България да се стабилизира след втори", обърна се към шефа на ЕНП Бойко Борисов."

Ха, ха, ха, ха, можем да се мразим, но не ги мразя, хахахахахаха... България, няма как да бъде стабилна, оттук нататък. Тя излиза от земния си стабилитет и започва да влиза в небесната си роля.

" Според него в ПП имало и "един прекрасен човек - Лорер". "Ние искаме той да вземе тая пария, че да направим коалиция. Той не ще. Един ден ще го направим с Лорер", изненадващо каза лидерът на ГЕРБ.
Борисов отбеляза, че премиерът на Люксембург Ксавие Бетел го е поканил на сватбата си. Той не успял да отиде, но изпратил пожелание. "Той е либерал, но е наш приятел, подкрепя ги тях, но има мостове, които да ни свързват", даде той пример за други допирни точки с ПП, след като преди дни Кирил Петков се похвали с подкрепа от Бетел. "

Българската политическа клика става все по-смешна, в опитите си да закрепи управлението на държавата. Преврат в ПП, за да се разберем като евреи;))) За това ще ни помогне Ксавие Петел, оф, Бетел. Той ние допирната точка... Къде, в спалнята?:)))

" Лидерът на ГЕРБ призна, че твърдата позиция на ГЕРБ в подкрепа на Украйна може да бъде спорна, особено предвид "една фалшива идеология за мир". "Ние също сме за мир, за незабавно регулиране на този ужасен кървав конфликт, но това не минава през загубата на войната в Украйна. "

Бойко Миротвореца, хахаха... ГЕРБ няма идея за мир, камо ли идеология;))) Когато България като държава имаше Златния Шанс в началото, наистина да бъде инициатор на мирни преговори, но ПП, ДБ и ГЕРБ предпочетоха риторика и действия, които да я накарат да заема само едната страна в конфликта, игнорирайки другата. Оттук, нататък, мира минава през пълна победа на една от двете страни, ако въобще се стигне до възможността въобще да бъде установен мир и някой да победи в обозримо бъдеще. Защото размяната на ядрени удари, не е победа за никой, това е загуба на цялата планета. Без България, мир в тази война не може да се случи. Проблема е, че реално в България, няма системен политически представител, който да случи такава политика. Несистемен има.

Йордан_13 1.4.2023, 16:18
Мъдризми smil4334ad8a149e0.gif 01.04.2023 г.

Ако кандидата за политик и дупетат в НС, не мой да обърне с правата лопата ръчно нива от 1 декар, значи не става и не подлежи на избор. Местото на лаладжиите е в кръчмите, а не по банките на НС!
И мога да перефразирам: кръчмите опустяват, когато клиентелата им се озове в НС!


Да сме гласували за Кирча и Кокорча, защото те не били такива далаверажии кат Бойко;))) Глейте ся, как да ви каа, единствения, който не е далаверажия в таа държава съм аз. Гарантирано 100 %;))) Сичку останало, не ми го фали. Просто аз немам съзнание, мисъл, идея, кво е тва далавера, не ми иди отвътре, немам ген в таа посока. Да де, то, ако ми идеше отвътре, щех съм в НС;)))

Билбордове на политици у Филибелата. Кат почнат да ги снимат в определени пози, политиците, да използват психологическо инженерство за дъмпинг на подсъзнанието. Не съм наясно, един политик, като го снимат в определена поза с точно определен жест с ръка или гримаса, как мислят, че ми въздействат върху съзнанието, не знам;))) Требе, а съм политическо жувотно, за да мой съзнанието ми да бъде обладано от осанка, поза, стойка, поглед, израз на очите, на облекло;))) Може би, ако, политика беше хубава жена, може би, обаче пък там работи, социалният опит, чи, ако са ти празни ръцете и леглото, очите, а са ти пълни, файда нема;))) Въобще, ма не брига;))) Защо? Защото аз, работя с излъчването на вътрешната природа на индивида и такива социални инженерства, не ми минават. То, много хора си мислят, че ще минат номерата им, ама тва, че за момента са праа, че не ги забелязвам, не значи, че не ги забелязвам;)))


2 април. На никого диван чепраз не прая, защото идва Края;)))

Йордан_13 2.4.2023, 10:42
Фронтови гробар
преди 1 секунда

2 април 2023 г. Всяка пусната бюлетина - повиквателна за фронта!

Фронтови гробар
преди 34 секунди

Таа сутрин спах па до 10.00 часа, жената напрай едни вкусни палачинки, не си е работа... Сипах си кафенце, а, палачинките, кеф... сладостта на живота... Вие, закъде сте се разбързали, тази неделя? Овкусете се със сладостта на живота, защото след 2-ри, него, така или иначе, нема го има!;)))

18j 3.4.2023, 20:55
Тази вечер пия една ракия за влизането на ИтН ние постигаме една стабилност на хаоса.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 4.4.2023, 15:37
QUOTE (18j @ 3.4.2023, 22:55 )
Тази вечер пия една ракия за влизането на ИтН ние постигаме една стабилност на хаоса.

Аз са опих от кеф и заради третото место на "Възраждане", нал аз го поисках, за да бутнем за първи път ДПС от третото място smil4334ad8a149e0.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif От ИТН ма кефи само Тошко Пердето, истинска касапница е тоя пич smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

Йордан_13 7.4.2023, 8:40
Тагарев: Сбрахми са сички интелектуалци на ясла "Сорос": художници, музиканти, актьори, режисьори, абе, целият интелектуален елит на нацията към днешна дата;))) напрайми подписка и отправихме апел, Бойко и Асан, а са чифтосат! Ние сме гласували за тях, не за Коста и искаме единия евроатлантик да ашладиса другия евроатлантик и да са сберат в едно сговорно и задружно семейство, което да са ашладисва редовно, (секи ден, ку требе) за да сме стабилни и да мой си пафками и да си пийвами и да бохемствами;))) Емили, ша им свети на двамата и редовно ша ни казва, как върви семейното щастие, ашладисват ли са, доволни ли са от тва или почват са карат. Ку, почват са карат, ний па ша им напишем един Апел, да не забравят, който дава парите и че за едните пари, ако човек не може да пожертва, едното дупе, за какво е на този свят?:)))

Йордан_13 7.4.2023, 20:28
Путин Хрес Спасител
преди 0 секунди

Вижте ся, много народи по земята, чакат да бъдат освободени от призваните да бъдем освободители - руснаците. Ние сме родени освободители, да не кажа, че сме професионални освободители. Колчем, некой поиска, веднага идьом освободить его;))) Но, най сме мераклии да освободим българите за пореден път. Онзи ден, гледам, една бюлетина, сички партии задраскани, а отдолу с номерче добавено моето име Путин. Няма страна в света, която тъй страстно да желае освобождението като България!;)))

В руския ефир: Дали да не освободим Финландия?
"Финландия исторически е наша земя" е част от реакциите
https://www.dnes.bg/rusia/2023/04/06/v-ruskiia-efir-dali-da-ne-osvobodim-finlandiia.565613?fbclid=IwAR1T_IvNYAYhFPM_C4AkqPZJ72wmZr2G29bU6BY4mp2AWC6P4PgGxiWqmwY#comment-newest

Йордан_13 8.4.2023, 21:36
Герчи Масонерчи

Помните ли, гат Румбата ма турна на първото си служебно? Отде, ма извади? Никой не се запита! Аз, просто се появих, изскокнах изпод шапката му, изплетох се от образовката му, умъкнах са изпод шинела му;))) Никой не се запита и не позна и аз ви казах тогава: Муни ма взе от тенис корта! Цъках мачле с Бойко;))) Бойко, тамам ма биеше и Радев вика: - Алабаш, земам ти го за малко, ще ти го върна после, ама по-добре, ела и си го земи;))) Така и стана;))) Бойко са върна за цял един мандат! Да си мъ земе, де!;))


Герджиков: ГЕРБ може да успее да събере правителство
Надява се на диалог

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/08/gerdjikov-gerb-moje-da-uspee-da-sybere-pravitelstvo.565921#comment-newest


Йордан_13 9.4.2023, 22:47
Стани Шеф
преди 1 секунда
ГЕРБ и ПП$ДБ, вместо обща спалня си изкопаха окопи;))) Аз, обаче, навремето, гато Доган ми предложи, не изкопах окоп срещу му, а веднага легнах в общата спалня в Сараите. Прибавихме и Сакскобургота. Сакса не си падаше по тройките, че беше дрът, мъ, аз с Доган... мале-мила. Доган така ми го отпараше, чи чак дзъркелите ми изфърчаваа. После му викам: - Сега не мога Моника да таковам, боли ма многу дупету... И той: - Доведете я! Лааашш, яко забелената му и на жената във формириферата й дзъркелите й - и те на таваня;))) Затва имам и деца;)))

Станишев: Политиката е носене на отговорност и правене на реални неща, а не само говорене
Според него винаги има начин за съставяне на правителство

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/09/stanishev-politikata-e-nosene-na-otgovornost-i-pravene-na-realni-neshta-a-ne-samo-govorene.565983Тангра Сила
преди 1 секунда
До Патриота
Ти виждал ли си, днешна Волжка България наречена в болшевишката епоха на Русия, Татарстан? ;))) Това е страна Рай, хем нема нашите възможности, дет сме в ЕС. Волжка България е най-красивата и подредена част от Русия;))) За съжаление, Коста не ни води натам;))) Защо? Защото Коста, един сносен учебник по история не написа кат ората, поне Врабевски, да го бе написал. Там не се споменава Тенгриянството, а само християнството, за духовността и културата преди Хр. не се споменава нищо;))) Така, че споко с Коста;))) Той си е хейуеуропец;)))
Патриота
преди 4 минути
Аспарух напусна Евразия и превзе Мизия с меч от Римската империя, назова я България! Костадин иска да ни върне обратно. Княз Борис Първи, покръсти българите и ги превърна в Европейски нарад, Костадин иска да станем татари

Василев прогнозира, че ако ПП се коалира с ГЕРБ, на следващите избори ще спечелят "Възраждане"
Има три пътя, по които можем да поемем, на мнение е той
https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/09/vasilev-prognozira-che-ako-pp-se-koalira-s-gerb-na-sledvashtite-izbori-shte-specheliat-vyzrajdane.565972?fbclid=IwAR2ykOvPKv4NwmFKQdxngxZ7O8h5ahUXuS5FOk74aQsggbkdfRDr1ofbiPw#comment-newest

Kamikadze 10.4.2023, 10:31
Патриота
преди 4 минути
Аспарух напусна Евразия и превзе Мизия с меч от Римската империя, назова я България! Костадин иска да ни върне обратно. Княз Борис Първи, покръсти българите и ги превърна в Европейски нарад, Костадин иска да станем татари

Новите ВЪЗБУДЕНИ, да де ВЪЗРАЖДАНЕ. Ама много са ВЪЗБУДЕНИ...

Вервайте на очите си,а не на пропагандата!

Виждам МАНГАЛ с конспативно име снесен паразитно като кукувиче яйце.
ЗНАЧИ Е ВРАГ.

Лесно е.

Разкарайте тоя цигански мелез от очите ми.

18j 11.4.2023, 12:35
Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 11.4.2023, 21:32
QUOTE (18j @ 11.4.2023, 14:35 )
Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

smil4341944e6b0c8.gif smil4334ad8a149e0.gif Костадинов, не знам дали е Копейкин, ама едва ли би са фанал за копейки на цялата тази работа, дължи този успех на денонощната работа на низовите му членове. Те са мотора на този негов успех. Това са млади хора и доста напористи и не си задават въпроси, какво прави Коста с парите. Те просто искат да победят. Не получават пари от субсидията за тази си дейност (а би трябвало). Имат голям хъс за това да победят. Висшите им фигури са много зле, заедно с Костадинов. Политически стоят зле, да не кажа смешно, но хората от низовите им структури, не са така. Интересното е, че, аз станах техен прицел, още когато беха под чертата за влизане в НС;))) Доста дебати съм водил с тях, да не кажа, че аз толкова с хората от Движението не съм си говорил, колкото с тях. И на определени предложения, все им казвах: Вижте ся, вие искате да ме направите неформален лидер на партия, която не е тенгриянска, хахахахаха, а си имате лидер, ако Костадинов не се бе фанал с Пасков, навремето и другите там антитенгрияни във Фейсбук, с удоволствие, щех да ви оглавя smil3dbd4e5e7563a.gif , другата спънка им викам са парите на Врабевски smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif това, обаче, не ни пречи да комуникираме. Първом: искаме да влезем в НС... И кво ша прайте в НС? - ги питам аз и последваха едни дълги дебати и уверения... А тази година: да вземем първото място;))) И аз им викам: Брех, че сте напористи и огнени;))). За първото място, че ви поохлада, бийте ДПС и това ще бъде една велика победа; победа, която никой друг подобен на Атака, не е правил. С това ще влезете в политическата история. Виж, там има хора, които много усетливо ползват енергията на Годината Дванш и си спечелиха третото място, те реално си го спечелиха, биха ДПС и изнесоха Костадинов и другите там лешпери на гърба си, а тях ги сложиха, назад в листите, а над тех, некви парашутисти и съответно преференциите за тях не стигнаха, за да станат депутати. Това е лошото на системните партии, затова и не правим такава. В крайна сметка, едните, които не притежават необходимите качества паразитират върху труда на тези, дето имат качествата и ги натискат надолу, за да не изплуват, за да могат да ги ползват и пак и пак.

Йордан_13 12.4.2023, 11:03
Копринков: - Аааа, недейте така, другарко Нинова! Ша ми разтурите "Пътя на Коприната"! Без бюджет създаден и предложен от вас, който след тва, ние да събирами и да зимаме пари, ще настъпи истинска катастрофа! Като нямаме пари в Президентството, нема "Път на Коприната", нема и за Узунов и Михайлов в село Първенец! Голем глад! Ша фатами мотиките и правите лопати, той Стайков нъ покани на нивата му, ма на, кой да предположи;))))


Първо – приемането на Бюджет. "Г-н президент, направихте голяма грешка, като отказахте да внесете бюджет за 2023 година. Не ни чухте в края на миналата година. Сега ще ви се наложи да чуете господин Борисов. Ако няма Бюджет, остава вашето правителство, но без пари. Всички ще страдат от това", посочи Нинова

Нинова: Така не може да продължава повече!
Лидерът на БСП към Радев: Направихте голяма грешка с бюджета

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/12/ninova-taka-ne-moje-da-prodyljava-poveche.566329

Йордан_13 12.4.2023, 11:46
АнтиДПС
преди 3 секунди
И кво, всички партии, без "Възраждане" са с еднакви приоритети, но с различни абревиатури, хахахах... Според мен, Карадайъ и Доган, немат право да правят каквито и да е призовавания и техните глупости да се тиражират от медиите. Защо? Защото политичексият живот сега се определя от три партии ГЕРБ, ПП-ДБ и Възраждане. Останалите са извън Голямата Тройка;))) Сега, трябва да чуваме, повече, кво шъ кай Коста, инак останалите сме ги чували веке и им знаем мищуриите;))) За Кабака и Асан, гълча;)))
Гледам, че почна Коста да брани украинските попове от разстрел, па в Украйна го възприеха като руски агент;))) Виж ся, Коста, "Йехова ире", ку знаеш, кво значи тоа израз, сиреч, ку Господ Яхве е решил си ги земи при себе си чрез руснаците, ша станат мъченици за вярата, Коце! Ти, кво, не искаш, християнството да има нови мъченици?:))) Чи, как ша са развива таа вяра? Само с ролекси и мерцедеси? Остави руснаците да си свършат работата;)))

ИТН: Всички в НС трябва да работят за хората, това е задължение
Приоритетите на партията: Шенген и Еврозоната

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/12/itn-vsichki-v-ns-triabva-da-rabotiat-za-horata-tova-e-zadyljenie.566331

Йордан_13 13.4.2023, 10:33
Бойко
преди 0 секунди
Хаааалелуииияяя...;))) Извадих Лена от уравнението и сватбата ще я бъде! Прави са биле гърците, да извадат жената от кекса. Тогава остава само гол Асан!

Парламентът се разпусна след минута работа, Борисов иска кабинет с ПП-ДБ
Предстоят преговори на двете основни политически сили

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/13/parlamentyt-se-razpusna-sled-minuta-rabota-borisov-iska-kabinet-s-pp-db.566440,2

Двама старчоци
Ей, старчоци, вие, не разбрахте ли? Политическата класа и система е нелегитимна! Каква работа, какви пет лева? И я пийнете гинко билоба, за да си спомните па, колко легитимни бехте вие!;))) Също толкова нелегитимни, но тогава времената беха еуфорични, та работеха за вас! Сега, обаче, времето се обърна, старочоци, палачинката са обърна и са виде, колко галагана чините! Най ма кефи синусоидността на времевия ритъм. Га е низ, нищо са не види, ама га стане връх, сичките лайна кат фонтан излизат на видело:)))

България има приоритети, депутатите да се хващат за работа
Доц. Борислав Великов и Стефан Софиянски пред Bulgaria ON AIR

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/04/13/bylgariia-ima-prioriteti-deputatite-da-se-hvashtat-za-rabota.566408?fbclid=IwAR2F_rNy77cPs3R4God_14ZSGyej8KZogWMhgn1jMsWH7m4Yl4jLP2njLmg


Баш Бакан Кабак
преди 1 секунда
Държавата, това съм Аз, т.е. разбирайте САЩ! ЦРУ, казва: Ние се намесваме редовно в изборите в България, и в управлението й след това! Изначално го прайхми, за да спрем комунистите, сега го прайм, за да спрем Русия, т.е. същото, каквото беше с да спрем комунистите. На нас, не ни трябва дълго управление, просто България трябва да влезе горещо във войната, след тва правителството може и да се разпадне, важното е, да ни свърши работата за определени срокове;))) Избирателите? Мммайната им!;))) Безполезни са, след това и отиват на фронта!

Анонимен
преди 54 секунди
Едно обаче не мога да не призная на Бойко: минава ги всички с 200! Ей го, щяха да го изчегъртват, да го вкарват в затвора, кво ли не, а накрая кво? Той ги вкара в спалнята си! Евала, Баце! Голям си!

Изчегъртване и брак
преди 1 секунда
До Анонимен

Обикновено, га двама млади са мразат и са драчат, накраа, са чифтосват кат невидели и са бракуват щастливо;))) Примери - хиляди. Те са мразат, щот са от един дол дренки, но това, всъщност е един вид много глибока либофф, която не е намерила себе си и накраа са земат с пищно сватбено тържество. Обикновено, ролята на сватовник играе Кумеца;))) Кумеца им показва, че те всъщност, не са мразат и не са си противни, а че се обичат, затва и са мразат. И той става гарант на брака!;))) Та, затва е и лафа КУМЕЦА, А ТИ ГО НАКЛЕЦА!

Парламентът се разпусна след минута работа, Борисов иска кабинет с ПП-ДБ
Предстоят преговори на двете основни политически сили

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/13/parlamentyt-se-razpusna-sled-minuta-rabota-borisov-iska-kabinet-s-pp-db.566440,2


Йордан_13 13.4.2023, 10:57
Тангра Сила
преди 1 секунда
До Явор
Българското Царство е една осмислена и лично живяна цялост, т.е., ако отделната личност не може да провиди своето място в целостта, Царство не може да се случи и ще си бъдем много дълго време в промеждутъка между республика и царство. Царството не е един, тва трябва да се разбере и това не се разбира от повечето хора, то не е да прехвърлиш отговорността на един, а ти като личност да се провидиш като цялост в другия. Трудно е да се обясни с думи. Ние сме много далече още от това.

Явор
преди 5 минути
Парламентарната форма на управление е изчерпана. По-добре еднолична власт, отколкото агонизиращи партий. Норвегия и Швеция са едни от най-развитите държави в света и са монархий. Франция е президентска република. Англия е монархия и т.н.

Йордан_13 13.4.2023, 14:03
Атанасова
Триумфирам! Отстрелях Лена и сега съм първа на парапета! Коя е по-добрата, сега?;))) Колкото до това, че довчера са карахми, днеска започнахми да си говорим, направо за конституционна реформа, сякаш, нищо не е било, кво да ви каа, то ша са чуй защо, ма ша ви прилошее от тва;))) Тва председателя на НС е онзи общак, на който ша стъпим, а са чифтосами! Колкото до американското посолство...То само ша ни свети;)))

Анонимен
преди 37 секунди
Напрвао променете конституцията нов член първи една партия Америка за България и да се приклюва ве, кво си играете на избори. Отворете и белене несъгласните да ни пращате там и так


ПП-ДБ и ГЕРБ внасят закони заедно, за да покажат, че има разум
Законодателната програма ще бъде обвързана с избор на председател на НС
https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/13/pp-db-i-gerb-vnasiat-zakoni-zaedno-za-da-pokajat-che-ima-razum.566484?fbclid=IwAR2Nykvg5LRCENRIaJ4_nOFjlIEevkzUCsSKXt5hR8YX-Uaor3B7vXziS4o#comment-newestГол Асан
преди 0 секунди
Нидейти така! Да не мислите, че ми е лесно? Гато США нъ прати в България бе със задачата да разбием политическата изолация на Бойко, за да вървят работите на американците. Да, ама то, не се оказва таа задача, толкова лесна работа, щото те ни описваха едно на обучението: Бойко е такъв един приказен левент, истински джентълмен, а на терен са оказа нещата много нелицеприятни и вулгарни, та ние са запънахми кат магаре на мост и казахми на США: Ни мой, който мой да дой, ма ний - ни мой!;))) Затва, не ми е лесно, сега да го поема! И ни пратиха Гонзо... Гонзо ми вика: Асане, не е толкова страшно майка, аз от опит знам! Как тъй от опит? - му викам. А той: – Ми гат са борих с Доган, той след тва ма покани на кафе и кат ми го отпра в резиденцията, чак виенето на имама спря! Нима? - зейна ми ченето... Да, вика ми той и след като го повторихме неколко ъти, разширими се халката и ето, ма, на, веке съм честит ! И ма убеди! Ма, аз не съм кат Гонзо... На Бойко е един такъв дълъг, голем и дебел, мойто дупе не е свикнало на такива селски изпълнения без вазелин и никво джентълменство! На Запад, не е така! Там има секви лубриканти! Ма, за тва нищо не казаха от США!

Асен Василев категоричен: Няма разговори за правителство
Ще бъде излъчен екип от 8 човека, които да предложат законодателна програма

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/13/asen-vasilev-kategorichen-niama-razgovori-za-pravitelstvo.566450

Йордан_13 13.4.2023, 17:17
Абе, да не се праа на изтънчен философ, къфто не съм, та в едно изречение: На гол Асан му го отпорих с 200... , не с 300 ! ;)))

https://www.vesti.bg/…/borisov-deniat-v-edno-izrechenie…Йордан_13 15.4.2023, 9:34
Борисов и Радев, никога не са се карали, че да се разбират;))) Смешни са, т. нар. "протестъри", ама тва е, щот са правеха на велики и много умни, гато протестираха и не ме слушаха;))) не беха "наци", тъй да се каже, а мулти-култи. За тва за нищо друго не послужиха, освен да объркат кашата;))) Борисов и Радев, никога не са се карали, те са двете страни на една и съща монета - еврейският болшевизъм! Болшевики, европейски болшевики, както ги бъзикам, днес;))) Болшевика е там, дето е парата и поради тази причина, болшевици са и сички "десни партии". Кланяш ли се, на парата, на Златото на Яга, ти си болшевик, а болшевика, това е Човекоубиеца! Затва и сички гербери са болшевици и то от най-гнусните, щото са и долнопробни селяци! Селяци, гадни, гнъсни...гербераци мръсни... Във време на война е така, Аджипрашков;))) има жертви, за да вземеш властта трябва да дадеш жертви, ама не една, а много жертви! А, както казах, болшевиците са Човекоубийците на Яга, те са канибали! А, какво? Протестърите се подлъгаха по юмрука на Радев, който се вдигна срещу Борисов, за да се защити неговият личен приятел от с. Първенец, Пламен Узунов! След като се разбраха и обвиненията срещу Пламката паднаха, двамата се гушнаха!;))) Ама, те, никога не били врагове!

По думите му тъжна констатация е, че вече станали приемливи кражбите, станали допустими разбитите човешки съдби и хората, които били децата зад колоните на Министерски съвет, сега си говорят в парламента. Цялото това нещо стана добре и Борисов почти стана приемлив, посочи Хаджигенов.
Той е притеснен, че Борисов и Радев започнали да се разбират много напоследък.
https://news.bg/politics/advokat-hadzhigenov-borisov-shte-pravi-izbori-do-posinyavane.html

Йордан_13 21.4.2023, 20:41

https://www.youtube.com/watch?v=haEZTEiC3Q8

Тук трябва да отбележа, че доносничеството е най-съвършено развито в България и сред българите;))) Турците, ряпа да ядат! Ние, тук, сме абсолютните световни шампиони! Като в него не си мислете, че има само млади хора, проблема е, че основно са възрастни хора, които би трябвало да будят уважение заради своята мъдрост, а пораждат само омраза и презрение, заради своята безхарактерност и лична низост, съчетана с двуличие и алчност! Доносничеството обхваща дори села с по 5-6 човека! И именно доносничеството е онази голяма системна грешка, която разруши днешната Българска държава и я унищожи, напълно! Защо? Защото, ако нямаш свое лично пространство, което е пространството на душевен мир, ти не можеш да имаш и своето семейно щастие и радост от живота. Тогава, не ти остава нищо друго, освен да сведеш живота си до борба до смърт със Системата и нейните слуги! А, това е краят на народността, а оттам и на държавата! Не е достатъчно да презираш доносника, трябва да го премахнеш от своя път, завинаги! И да завърша: Марков, не е прав;))) Доносничеството в България е винаги с пари и за пари! Заплаща се;)))

М. Н.: Доносника обикаля селото и слухти . Докладва информацията и те почват . Какви пари , той го прави да е гадно на всички останали. Прави го от лоялност към системата. Разбира се жена му го е оставила заради Началника ...
Така лека полека канибализма върви у нашата действителност. Държава вече няма , тая структура сега гледа да убива слабите. Така остават яки добичета. Естествен подбор !

Й. Ст.: Грешиш. Ако има жена и жена му, мой да участва;))) Но, той го прави, именно от омраза към тебе, факт. Убива вещите, не слабите;))) Убива вещите, за да останат слабите. Тук, грешиш!;))) Слабите са зависими и оттам управляеми, вещите и силните, не са!


Водещ: Шпиони или разузнавачи имат американците в България?
Полк. Марков: - Ами, доносници! Те нямат нужда от разузнавачи в България, защото доносниците са толкова много, че всичко се знае в България! Те оперират тука на ниво Турция. В Турция доносническата система е добре развита, разузнавателната централа се занимава, обикновено с външни заплахи, а пък вътре, просто развивате доносническия апарат на политическо, икономическо, на всякакво ниво и на възнможно най-ниско и получавате всичко наготово, без всякакви ресурси . Има много българи, които са на ключови позиции или на експертни, които само, за да се харесат, без пари са готови да сътрудничат. Вие, знаете, че става въпрос за сътрудничество, когато става въпрос за такива неща. И американците, обикновено им предлагат много добри условия за сътрудничество: кариера, определен начин за финансиране на проекти, сега нали, всички сме проектанти в България; както виждате и в циганската махала, има проектанти: събират няколко човека, те стават проектанти, на някакъв проект и биват финансирани, както трябва. Това вече е проблем, защото по този начин, ние деградираме в очите на самите ни партньори. Аз, ако имах такива партньори, от тази гледна точка, щях да ги презирам! Всеки презира предателя! Вие знаете ли, че този, който е предал Търновската крепост, самият завоевател османски, го е накарал да изяде козият мех с жълтици пред него, защото предателите, никой не ги обича, нито своите, нито чуждите. Но, предателството е в много измерения, то не е само в направление САЩ, тук предателства има във всички посоки и всички направления. Основния въпрос е, кои не са предатели...?

Йордан_13 23.4.2023, 21:05
Гроби Таласомо
преди 1 минута
До Анонимен
Коста полека-лека почна да разкрива истинското си лице. Оня ден, вика: Абе, ние вика не сме против еврото (имах си хас и да е;))), той обича европейските пари),ама не сега да влезем, ами след 20 години, гато са пооправим и сме по-богати;))) Защо Костадинов смята, че след 20 години, ще я има въобще държавата България, не е ясно;))) Явно е голям оптимист, щото аз не смятам, че България ще оцелее още 20 години;))) Тя практически, вече не съществува!
Анонимен
преди 41 минути
ИГРИ! Уж Бъзраждане бяха против еврозоната, пък Костадинов се кахари, че с този дефицит от 6,4% десетилетия няма да влезем в Еврозоната. Нали това искаха? Имало грешки в предложения проект за бюджет. Дали са толкова *** в МФ, че да предложат нещо с грешки? Парите от плана за възстановяване ще ги видим на кукуво лято, ако се иска преразглеждане на централите. Къде е грешката тогава? Дивидентите от предприятията- дали ше има печалби, че и дивиденти? Май Василев си сънува.

Василев откри две големи грешки в план-сметката на кабинета
С тях бюджетният дефицит пада на 3,6%

https://www.dnes.bg/politika/2023/04/22/vasilev-otkri-dve-golemi-greshki-v-plan-smetkata-na-kabineta.567387,2?fbclid=IwAR0tAuMtsV-uacc13ItFXYwCrqfnuZg0yN1DaB5y23bgm33KJU-dyJTxARw

Гроби Таласомо
преди 0 секунди
Запада вижда? Напиши "Кур" и да си вървим!;))

Кунева: Западът вижда, че не можем да излъчим стабилно правителство
Представителността на страната е все по-трудно защитима

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/23/kuneva-zapadyt-vijda-che-ne-mojem-da-izlychim-stabilno-pravitelstvo.567429?fbclid=IwAR0ylIGfIGu41oZAqFBl2AgrggvRwSMF14tH_2xz0P9DvhLcFYejwPnOwj0#comment-newest

Бичету
преди 0 секунди
Асане, не е толкова страшно, мене Бойко мъ пори, яко пори в дивака див и затва съм тъй щастлив! Нищо, че съм си гувяду, туй е се, за мойто благо!

ГЕРБ: Ако няма правителство с първия мандат, няма да има и с втория
Биков не вижда рационален план от ПП/ДБ, а ексцентрични изпълнения

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/23/gerb-ako-niama-pravitelstvo-s-pyrviia-mandat-niama-da-ima-i-s-vtoriia.567426?fbclid=IwAR3IuhvsPaWvYPrZvGtauWc1ZWJzd3pzRUh5AlFUWqlF3NW6oduhiNzPWS0#comment-newest


Шоумен Представление
преди 0 секунди
На представата, представата, не е представата, която е представата!;))) А-хахахахахаххахахаа. Лао Тенгри

Миков: Представям си правителство
Очаква съгласие

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/23/mikov-predstaviam-si-pravitelstvo.567463?fbclid=IwAR36nmk8EfqEvCUhtTWFibCxC6WjkWh3SZE840VLj16G43o80YQjZSmMkoY#comment-newest


Баш Перчемлия
преди 1 секунда
Кат не мой да търпиш - в Бахмут! Такива кат тебе, само фронта ги оправя! Не можел да търпи... Лендзьо... Фатай мотиката, 1 декар искам от тебе и вервай ми, перчема ти, първи ша падне в жертва на единия декар;))) Пък кунчиците, ах тези меки кунки, целите ша са в мазолчета, а пък пръстенцата, ах, тези нежни пръстенца, много ша болят, а китчиците..., ах тези нежни китчици, много ша са подуят, а дупето... Ауйййй, кръстето у дупету най-много ша болат!;)))

Гърдев: Повече няма да се търпи да няма правителство
Очаква решение

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2023/04/23/gyrdev-poveche-niama-da-se-tyrpi-da-niama-pravitelstvo.567462?fbclid=IwAR3vBuzJ6eZTO-6HtO6NP4wUnWfiy9AG2BaCu0jLEOP2e3L-zUpC1TViczg#comment-newest

Гербер
преди 1 секунда
Вижте ся, ква е далаверата от Бойко... Аз гласувах за него, той ми асфалтира пътя до родното село, цените на земите скочиха и аз ги продадох, сега съм под парички. Па, вие: Война и Мир! Философи;))) Парата, парата, дал ша е война или мир, парите са моят кумир!

Походът за мир започва референдум
Два са основните въпроси

https://www.dnes.bg/stranata/2023/04/23/pohodyt-za-mir-zapochva-referendum.567465?fbclid=IwAR1wMVHvMIJjRhgQREDKja7TKT0AC_Qp9gpJfC1CDPUPucMFhqcpMAdYPpQ#comment-newest

Гроби Таласомо
преди 0 секунди
Нима? Абе, щом още има хора, дето могат да фърлят едните пари и да си купят парцелче или къщичка из чукарите или да си пускат фотки във Фесбук от екзотични дестинации, значи положението не е толкова драматично. За драматично положение, знайш ли, мойто момиче, теменужено, га ми говореше баба ми? Баба ми, викаше и това по соц-а, осемдесетте: "Не сте видели глад вие, да се борите, кой ша събере трохите от масата, за да ги изяде", а вуйчо ми, ми викаше: Аз само с боб чорба съм израсъл, 6 деца, едно гърненце с боб и на всеки лъжица, нема отделни чинии и секи гребе, бързо, бързо, бързо, инак, ако е бавен - гладен! Та, тези неща ги запомних;))) Затова, никога не се отделих от земята или поне съдбата, не ме отдели от земята;))))
Това са разкази от времето преди социализъма;))) дето го фалат демократите, сега. Щото сега, пишлигарете ми говорят, кво било по социализъма. Вижте, тогава гладен не съм бил. Вие, сте били, щот сте живели в града;))) Цимент и асфалт, не се ядат;))) А и овце и кози, не мой са пасат;))) Вий сички искахте на бюро и на 1000-1500 лв, заплата тогава. Не мой, секи на таа заплата. Абе, то и сега сте на таа заплата, ма нейсе;)))

Петкова: Положението с публичните финанси е драматично
Димитров настоява, че бюджетът е надписан

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/23/petkova-polojenieto-s-publichnite-finansi-e-dramatichno.567458?fbclid=IwAR1geOAN8X8EU-q7Qv_zLV9gHVkN9bf0nzfcRHDIZrQ6qOedX_dPdY1UEVE#comment-newest

18j 24.4.2023, 11:41
США и олигархията искаха кукурчо и сие да споделят отговорността на герберастите за откраднатите милиарди. Следващото правителство ще трябва да запълва дупки със суми, които никоя банка няма да даде. Не за друго, а защото знаят къде са отишли парите, за да се отворят тия дупки. Те реално парите са пак при тях, но те не става просто да ги върнат, за това търсят начин да ни ги дадат под формата на заеми, с което да им платим още лихви, за това че ни връщат нашите пари, които бойко открадна, а те услужливо покриха. Е да ама явно дори и кукирчо не е такъв балама или поне не му дават достатъчно пари към момента, за да се направи на балама. Така че олигархията и сащ трябва да развържат кесията и да си заинтересоват повече кадрите, защото това безвремие става много натрапчиво. Хората вече започнаха да говорят масово, че не може до безкрайност едни и същи да се явяват на избори и да не се оправят. Вече става явно, че проблема е в тези 2-300 миндили нагли, които дефилират трета година, за да се излагат по депутатските листи. Те не смеят да се оттеглят, за да могат да си покриват далаверите и да отърват кожуха, да не влязат в затвора. Сащ и олигархията, от смоя страна се страхуват политиците да не се разприказват и всички да се разкрие. Те обаче, трябва да разберат, че когато казахме смърт на герб - герб умря и с него умря и бсп. Сега цялата българска политика агонизира, защото българските партии са скачени съдове, аранжирани от службите, където се подвизават най-големите гл0паци в държавата. Съответно резултата е тоталната простотия.
Олигарсите и амерканците трябва да свикнат с мисълта, че докато не разкарат дегенератите от бсп и разните нефелни гербереси от политическата сцена безвремието няма да отмине. Сащ и олигархията трябва да приемат най-сетне, че престъпниците трябва да лежат в затвора и трябва да осъзнаят, че няма да може да се покрият откраднатите от бойко милиарди. В това отношение сащ и ес са вече отвъд схемите на нашата олигархия. Сащ дори, до известна степен, се нагърби с нашата кауза и започна да вкарва в някакви списъци със санкции нашите най-стари противници като прасето, овчара и други техни слуги, за които знаем, че са ограбвали, през годините, системно бюджета. Но сащ трябва да си отворят очите и да видят, че нашата прокуратура ще играе до последно по свирката на нашите олигарси, а не по свирката на американците. За това те трябва да предприемат и следващата стъпка - да покажат сметките където се крият откраднатите ни пари и да вкарат самите лидери на политическите партии в ония списъци, след като се докаже връзката им с тези сметки. ЕС вече заяви своята позиция с отказа да приеме тези политици и тяхната олигархия в шенген, за еврозоната дори не говорим, защото икономическата катастрофа на България вече е тъжен факт. Сащ трябва да свикнат с мисълта, че тяхната първа задача е да минимизират или поне да филтрират достъпа на българските олигарси до политическата класа, ако искат да се формира някакво нормално политическо пространство, в което те да имат играчи, които да им вършат качествено работа. И сащ и ес са наясно, че проблемът на България е в липсата на независима класа от политици/ управленци / администратори и политически грамотни хора. Всичко което е в политиката, в момента, е изцяло зависимо от местни феодали и олигарси. И кандидатите за депутати и лидерите на партии подписват задължения към олигарсите по избори, след което вършат безропотно работа, гласуват закони, замитат престъпления или ако не успеят да свършат работа им се налага да връщат заемите към олигарсите от депутатската заплата или партийната субсидия.. Всички трябва да разберат, че безвремието няма да спре докато не се разруши тази система.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

18j 24.4.2023, 11:59
QUOTE (Йордан_13 @ 12.4.2023, 0:32 )
QUOTE (18j @  11.4.2023, 14:35 )
Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

smil4341944e6b0c8.gif smil4334ad8a149e0.gif Костадинов, не знам дали е Копейкин, ама едва ли би са фанал за копейки на цялата тази работа, дължи този успех на денонощната работа на низовите му членове. Те са мотора на този негов успех. Това са млади хора и доста напористи и не си задават въпроси, какво прави Коста с парите. Те просто искат да победят. Не получават пари от субсидията за тази си дейност (а би трябвало). Имат голям хъс за това да победят. Висшите им фигури са много зле, заедно с Костадинов. Политически стоят зле, да не кажа смешно, но хората от низовите им структури, не са така. Интересното е, че, аз станах техен прицел, още когато беха под чертата за влизане в НС;))) Доста дебати съм водил с тях, да не кажа, че аз толкова с хората от Движението не съм си говорил, колкото с тях. И на определени предложения, все им казвах: Вижте ся, вие искате да ме направите неформален лидер на партия, която не е тенгриянска, хахахахаха, а си имате лидер, ако Костадинов не се бе фанал с Пасков, навремето и другите там антитенгрияни във Фейсбук, с удоволствие, щех да ви оглавя smil3dbd4e5e7563a.gif , другата спънка им викам са парите на Врабевски smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif това, обаче, не ни пречи да комуникираме. Първом: искаме да влезем в НС... И кво ша прайте в НС? - ги питам аз и последваха едни дълги дебати и уверения... А тази година: да вземем първото място;))) И аз им викам: Брех, че сте напористи и огнени;))). За първото място, че ви поохлада, бийте ДПС и това ще бъде една велика победа; победа, която никой друг подобен на Атака, не е правил. С това ще влезете в политическата история. Виж, там има хора, които много усетливо ползват енергията на Годината Дванш и си спечелиха третото място, те реално си го спечелиха, биха ДПС и изнесоха Костадинов и другите там лешпери на гърба си, а тях ги сложиха, назад в листите, а над тех, некви парашутисти и съответно преференциите за тях не стигнаха, за да станат депутати. Това е лошото на системните партии, затова и не правим такава. В крайна сметка, едните, които не притежават необходимите качества паразитират върху труда на тези, дето имат качествата и ги натискат надолу, за да не изплуват, за да могат да ги ползват и пак и пак.

Точно така е - напълно подкрепям - той копейката е кух и го държат в зависимост, но това е лечимо състояние на политическата партия, защото и акъл може да им се налее и лозунги да им се издигнат и програма да им се напише, но при условие, че са се прегърнали с писката няма да им се даде нищо. Ще се ровят в тинята като червеи. 14%, да си на трето място, но да си посмешище на обществото не е примамливо положение дори и за най-амбицирания низов активист. Защото, когато АТАКА направи първом 14% те бяха уважавани, Волен беше идол и патриотите се надяваха на тях. Имаха медия, развиваха кадри. Това не е късния Болен, който бие две линии и започва да скача по институциите... тогава вече той загуби електорална маса. За сметка на това, Копейката удря 14%, но той вече е посмешище, като личност, няма идеи, няма програма, няма медия и дори не успява да осребри качествено позициите си в парламата. Така че резултата на копейкин може да спихне за 5 мин ако му се даде да премине от плямпане към действие. Те това низовите активисти, ако решат да вникнат в гласуванията на група-копейкин - 5те минути ще настъпят сега. Но лошото е, че техния патриотизъм и ентусиазъм не е подплатен с политическа грамотност. Иначе нямаше да чакат на един прост селяндур с лоши кредити да им бъде лидер, под зорките напътствия на един агент от гру. Те щяха да стъпят на теорията от този сайт и да направят своя програма и да излъчат свои представители, а не да работят за някакви сдуханяци спуснати от службите. А между другото това със писката има и друго измерение: всички низови активисти на ВГъзраждане може да са сигурни, че се водят на поименен отчет и при цру и при гру. Готино а!

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 25.4.2023, 16:22
QUOTE (18j @ 24.4.2023, 14:59 )
QUOTE (Йордан_13 @ 12.4.2023, 0:32 )
QUOTE (18j @  11.4.2023, 14:35 )
Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

smil4341944e6b0c8.gif smil4334ad8a149e0.gif Костадинов, не знам дали е Копейкин, ама едва ли би са фанал за копейки на цялата тази работа, дължи този успех на денонощната работа на низовите му членове. Те са мотора на този негов успех. Това са млади хора и доста напористи и не си задават въпроси, какво прави Коста с парите. Те просто искат да победят. Не получават пари от субсидията за тази си дейност (а би трябвало). Имат голям хъс за това да победят. Висшите им фигури са много зле, заедно с Костадинов. Политически стоят зле, да не кажа смешно, но хората от низовите им структури, не са така. Интересното е, че, аз станах техен прицел, още когато беха под чертата за влизане в НС;))) Доста дебати съм водил с тях, да не кажа, че аз толкова с хората от Движението не съм си говорил, колкото с тях. И на определени предложения, все им казвах: Вижте ся, вие искате да ме направите неформален лидер на партия, която не е тенгриянска, хахахахаха, а си имате лидер, ако Костадинов не се бе фанал с Пасков, навремето и другите там антитенгрияни във Фейсбук, с удоволствие, щех да ви оглавя smil3dbd4e5e7563a.gif , другата спънка им викам са парите на Врабевски smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif това, обаче, не ни пречи да комуникираме. Първом: искаме да влезем в НС... И кво ша прайте в НС? - ги питам аз и последваха едни дълги дебати и уверения... А тази година: да вземем първото място;))) И аз им викам: Брех, че сте напористи и огнени;))). За първото място, че ви поохлада, бийте ДПС и това ще бъде една велика победа; победа, която никой друг подобен на Атака, не е правил. С това ще влезете в политическата история. Виж, там има хора, които много усетливо ползват енергията на Годината Дванш и си спечелиха третото място, те реално си го спечелиха, биха ДПС и изнесоха Костадинов и другите там лешпери на гърба си, а тях ги сложиха, назад в листите, а над тех, некви парашутисти и съответно преференциите за тях не стигнаха, за да станат депутати. Това е лошото на системните партии, затова и не правим такава. В крайна сметка, едните, които не притежават необходимите качества паразитират върху труда на тези, дето имат качествата и ги натискат надолу, за да не изплуват, за да могат да ги ползват и пак и пак.

Точно така е - напълно подкрепям - той копейката е кух и го държат в зависимост, но това е лечимо състояние на политическата партия, защото и акъл може да им се налее и лозунги да им се издигнат и програма да им се напише, но при условие, че са се прегърнали с писката няма да им се даде нищо. Ще се ровят в тинята като червеи. 14%, да си на трето място, но да си посмешище на обществото не е примамливо положение дори и за най-амбицирания низов активист. Защото, когато АТАКА направи първом 14% те бяха уважавани, Волен беше идол и патриотите се надяваха на тях. Имаха медия, развиваха кадри. Това не е късния Болен, който бие две линии и започва да скача по институциите... тогава вече той загуби електорална маса. За сметка на това, Копейката удря 14%, но той вече е посмешище, като личност, няма идеи, няма програма, няма медия и дори не успява да осребри качествено позициите си в парламата. Така че резултата на копейкин може да спихне за 5 мин ако му се даде да премине от плямпане към действие. Те това низовите активисти, ако решат да вникнат в гласуванията на група-копейкин - 5те минути ще настъпят сега. Но лошото е, че техния патриотизъм и ентусиазъм не е подплатен с политическа грамотност. Иначе нямаше да чакат на един прост селяндур с лоши кредити да им бъде лидер, под зорките напътствия на един агент от гру. Те щяха да стъпят на теорията от този сайт и да направят своя програма и да излъчат свои представители, а не да работят за някакви сдуханяци спуснати от службите. А между другото това със писката има и друго измерение: всички низови активисти на ВГъзраждане може да са сигурни, че се водят на поименен отчет и при цру и при гру. Готино а!


https://www.youtube.com/watch?v=VuxG7b-RkLE

Хубаво рекламно пано, но зависи за коя България искаш да живееш, Коце;))) За Българията, в която президента слага кипа или за Българията, в която българския кан сплита своя чумбас и вдига меча си към Небето;))) Затова, казвам, че днешната България, в която живеем е Илюзия за България!;))) Сега, виждаш, колко са големи разликите между нас, на които акцентувах в разговори с твоите съмишленици;))) Привидните прилики, които всъщност са огромни разлики;)))https://www.youtube.com/watch?v=NE8ubieykOE


Ооооо, мъ пичове, на вас ви липсва казармата...;))) Абе, не ви ли стига, че жена ви ва командва у дома ми и тука сте са изпънале кат струна в редица, мирррррр... Системничета сте вий и то от класа, не сте ония пичаги, бунтовните, дет фак дъ систем, ми сте от тия дето искате да живейте за Системата. То думите на Костадинов "Живеем за България" требе се превеждат като "Живеем за Системата";))) Инак, Муни е хитър, опита се да го играе конструктор на правителство подбутвайки Костакис, ма Костакис иска първото место, не иска да е трета цигулка;)))

И накраа, сърдечен поздрав за Коцету от "Възраждане" smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

https://www.youtube.com/watch?v=H-4r3ZjRhts

18j 26.4.2023, 12:41
QUOTE (Йордан_13 @ 25.4.2023, 19:22 )
QUOTE (18j @ 24.4.2023, 14:59 )
QUOTE (Йордан_13 @  12.4.2023, 0:32 )
QUOTE (18j @  11.4.2023, 14:35 )
Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

smil4341944e6b0c8.gif smil4334ad8a149e0.gif Костадинов, не знам дали е Копейкин, ама едва ли би са фанал за копейки на цялата тази работа, дължи този успех на денонощната работа на низовите му членове. Те са мотора на този негов успех. Това са млади хора и доста напористи и не си задават въпроси, какво прави Коста с парите. Те просто искат да победят. Не получават пари от субсидията за тази си дейност (а би трябвало). Имат голям хъс за това да победят. Висшите им фигури са много зле, заедно с Костадинов. Политически стоят зле, да не кажа смешно, но хората от низовите им структури, не са така. Интересното е, че, аз станах техен прицел, още когато беха под чертата за влизане в НС;))) Доста дебати съм водил с тях, да не кажа, че аз толкова с хората от Движението не съм си говорил, колкото с тях. И на определени предложения, все им казвах: Вижте ся, вие искате да ме направите неформален лидер на партия, която не е тенгриянска, хахахахаха, а си имате лидер, ако Костадинов не се бе фанал с Пасков, навремето и другите там антитенгрияни във Фейсбук, с удоволствие, щех да ви оглавя smil3dbd4e5e7563a.gif , другата спънка им викам са парите на Врабевски smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif това, обаче, не ни пречи да комуникираме. Първом: искаме да влезем в НС... И кво ша прайте в НС? - ги питам аз и последваха едни дълги дебати и уверения... А тази година: да вземем първото място;))) И аз им викам: Брех, че сте напористи и огнени;))). За първото място, че ви поохлада, бийте ДПС и това ще бъде една велика победа; победа, която никой друг подобен на Атака, не е правил. С това ще влезете в политическата история. Виж, там има хора, които много усетливо ползват енергията на Годината Дванш и си спечелиха третото място, те реално си го спечелиха, биха ДПС и изнесоха Костадинов и другите там лешпери на гърба си, а тях ги сложиха, назад в листите, а над тех, некви парашутисти и съответно преференциите за тях не стигнаха, за да станат депутати. Това е лошото на системните партии, затова и не правим такава. В крайна сметка, едните, които не притежават необходимите качества паразитират върху труда на тези, дето имат качествата и ги натискат надолу, за да не изплуват, за да могат да ги ползват и пак и пак.

Точно така е - напълно подкрепям - той копейката е кух и го държат в зависимост, но това е лечимо състояние на политическата партия, защото и акъл може да им се налее и лозунги да им се издигнат и програма да им се напише, но при условие, че са се прегърнали с писката няма да им се даде нищо. Ще се ровят в тинята като червеи. 14%, да си на трето място, но да си посмешище на обществото не е примамливо положение дори и за най-амбицирания низов активист. Защото, когато АТАКА направи първом 14% те бяха уважавани, Волен беше идол и патриотите се надяваха на тях. Имаха медия, развиваха кадри. Това не е късния Болен, който бие две линии и започва да скача по институциите... тогава вече той загуби електорална маса. За сметка на това, Копейката удря 14%, но той вече е посмешище, като личност, няма идеи, няма програма, няма медия и дори не успява да осребри качествено позициите си в парламата. Така че резултата на копейкин може да спихне за 5 мин ако му се даде да премине от плямпане към действие. Те това низовите активисти, ако решат да вникнат в гласуванията на група-копейкин - 5те минути ще настъпят сега. Но лошото е, че техния патриотизъм и ентусиазъм не е подплатен с политическа грамотност. Иначе нямаше да чакат на един прост селяндур с лоши кредити да им бъде лидер, под зорките напътствия на един агент от гру. Те щяха да стъпят на теорията от този сайт и да направят своя програма и да излъчат свои представители, а не да работят за някакви сдуханяци спуснати от службите. А между другото това със писката има и друго измерение: всички низови активисти на ВГъзраждане може да са сигурни, че се водят на поименен отчет и при цру и при гру. Готино а!


https://server5.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/snlffhcn/snop/p2/watch?v=VuxG7b-RkLE

Хубаво рекламно пано, но зависи за коя България искаш да живееш, Коце;))) За Българията, в която президента слага кипа или за Българията, в която българския кан сплита своя чумбас и вдига меча си към Небето;))) Затова, казвам, че днешната България, в която живеем е Илюзия за България!;))) Сега, виждаш, колко са големи разликите между нас, на които акцентувах в разговори с твоите съмишленици;))) Привидните прилики, които всъщност са огромни разлики;)))https://server5.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/snlffhcn/snop/p2/watch?v=NE8ubieykOE


Ооооо, мъ пичове, на вас ви липсва казармата...;))) Абе, не ви ли стига, че жена ви ва командва у дома ми и тука сте са изпънале кат струна в редица, мирррррр... Системничета сте вий и то от класа, не сте ония пичаги, бунтовните, дет фак дъ систем, ми сте от тия дето искате да живейте за Системата. То думите на Костадинов "Живеем за България" требе се превеждат като "Живеем за Системата";))) Инак, Муни е хитър, опита се да го играе конструктор на правителство подбутвайки Костакис, ма Костакис иска първото место, не иска да е трета цигулка;)))

И накраа, сърдечен поздрав за Коцету от "Възраждане" smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

https://server5.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/snlffhcn/snop/p2/watch?v=H-4r3ZjRhts

хаахаа. поне на единия в тази редичка при прецедента му липсва казармата и той не го крие.. Има и други активисти при Костя, които преди бяха големи бунтари, но сега се разболяха от култ към личността. И то каква личност! Поне да имаше някакво разбиране или идея за развитието на държавата, а то един килеш! Та тези активисти, ако им погледнеш фейсбука през годините изглеждат номер едно бунтари - критикуват на ляво и на дясно и по всички фронтове. Между другото, някои от тези активисти пробваха в различни партии през годините, но ги направиха депутати за едната копейка и от там гледаш - култ. Стоят мирно, цитират лидера по 3 пъти на ден и скачат първи на амбразурата, ако някой го критикува. Това е лошото на болшинството в парламента, че преди да пробват в политиката са били неудачници, които някой взима и изстрелва някъде, за да му вършат работа и това им е единствената възможна реализация в живота. Няма как такива хора да разсъждават реално. Реално и костя е такъв профил - колко неуспешни бизнеси захваща, колко лоши кредити набра, колко пъти го биха заради бизнеса, провален кандидат за кмет, колко партии смени и какви разводи премина, преди да успее да изплати заемите и ипотеките със партийната субсидия.

Като говорим за привидни прилики между нас и възраждане, които всъщност са огромни разлики, трябва да споменем и подписката срещу еврото, с която копейкини се бият здраво в гърдите. Той се опита да събира такава подписка от самото начало преди да влезе в парламата, но не събра достатъчно. Събирането на подписи е най-вече добър повод да се води пропаганда по улиците, на терен и в медиите. Но гъзраждане пропуснаха безвъзвратно шанса за провеждане на реална пропаганда в някаква посока. Посланията им бяха най-нефелното нещо което съм виждал в политиката напоследък. Какво значи 'да спасим левчето националната ни гордост', но да не дадеш нито един икономически или политически довод. Да не покажеш примери с числата на инфлацията в държавите въвели еврото и как се развиват икономически във времето. Да не покажеш как финансовата криза в Европа от 2006-2008 беше пряка последица от въвеждането на еврото през 2001 г и последвалото масирано наливане на заеми в по-бедните икономики.. и т.н. и т.н. Като политическо решение, въвеждането на еврото е заложено с подписването на договора за членство в ес, това не е въпрос на избор дали да или не. Ние сме задължени по договор да го въведем, но кога - си е наша работа. Ако искаш да бавиш въвеждането на еврото - трябва да изтъкваш икономически доводи. Копейко нямаше такива доводи.. А ако искаш да запазиш левчето - трябва да вървим към разговори за преразглеждане на договора за присъединяване към ЕС. Ние за това говорим! Така че посланията на костя от референдума бяха доста странни и от там - изводите: тия или са тотално неграмотни или искат само да политиканстват и да си правят активи. И в двата случая напъните такава партия да стане управляваща не са адекватни, за съжаление на масата патриотично настроени българи, които не гласуват, но чакат някой смислен човек да заеме тази политическа низша.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!

Йордан_13 27.4.2023, 21:06
QUOTE (18j @ 26.4.2023, 15:41 )
QUOTE (Йордан_13 @  25.4.2023, 19:22 )
QUOTE (18j @  24.4.2023, 14:59 )
QUOTE (Йордан_13 @  12.4.2023, 0:32 )
QUOTE (18j @  11.4.2023, 14:35 )
Сега като казваш тоя копейката може верно да е мангасар. Той и бай тошо бил мелез ама на 30 г на чело изкара.
Мангасар мангасар ама консолидира националистическия вот 14% колкото атака направи. И това само с празни приказки, без програма, без ясни предложения това си е индикативен вот - един вид твърд електорат, който е анти европейски и се вдига да гласува. Лошото е че на този електорат все му пробутват партенки ако имаше смислена организация с реален план на действие може да събере двойно и тройно повече, но и това е добра основа за едно прилично битуване. Например копейкин може да ни научи как се изплащат бързо ипотечни кредити с партийна субсидия. И това е важно умение.

smil4341944e6b0c8.gif smil4334ad8a149e0.gif Костадинов, не знам дали е Копейкин, ама едва ли би са фанал за копейки на цялата тази работа, дължи този успех на денонощната работа на низовите му членове. Те са мотора на този негов успех. Това са млади хора и доста напористи и не си задават въпроси, какво прави Коста с парите. Те просто искат да победят. Не получават пари от субсидията за тази си дейност (а би трябвало). Имат голям хъс за това да победят. Висшите им фигури са много зле, заедно с Костадинов. Политически стоят зле, да не кажа смешно, но хората от низовите им структури, не са така. Интересното е, че, аз станах техен прицел, още когато беха под чертата за влизане в НС;))) Доста дебати съм водил с тях, да не кажа, че аз толкова с хората от Движението не съм си говорил, колкото с тях. И на определени предложения, все им казвах: Вижте ся, вие искате да ме направите неформален лидер на партия, която не е тенгриянска, хахахахаха, а си имате лидер, ако Костадинов не се бе фанал с Пасков, навремето и другите там антитенгрияни във Фейсбук, с удоволствие, щех да ви оглавя smil3dbd4e5e7563a.gif , другата спънка им викам са парите на Врабевски smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif това, обаче, не ни пречи да комуникираме. Първом: искаме да влезем в НС... И кво ша прайте в НС? - ги питам аз и последваха едни дълги дебати и уверения... А тази година: да вземем първото място;))) И аз им викам: Брех, че сте напористи и огнени;))). За първото място, че ви поохлада, бийте ДПС и това ще бъде една велика победа; победа, която никой друг подобен на Атака, не е правил. С това ще влезете в политическата история. Виж, там има хора, които много усетливо ползват енергията на Годината Дванш и си спечелиха третото място, те реално си го спечелиха, биха ДПС и изнесоха Костадинов и другите там лешпери на гърба си, а тях ги сложиха, назад в листите, а над тех, некви парашутисти и съответно преференциите за тях не стигнаха, за да станат депутати. Това е лошото на системните партии, затова и не правим такава. В крайна сметка, едните, които не притежават необходимите качества паразитират върху труда на тези, дето имат качествата и ги натискат надолу, за да не изплуват, за да могат да ги ползват и пак и пак.

Точно така е - напълно подкрепям - той копейката е кух и го държат в зависимост, но това е лечимо състояние на политическата партия, защото и акъл може да им се налее и лозунги да им се издигнат и програма да им се напише, но при условие, че са се прегърнали с писката няма да им се даде нищо. Ще се ровят в тинята като червеи. 14%, да си на трето място, но да си посмешище на обществото не е примамливо положение дори и за най-амбицирания низов активист. Защото, когато АТАКА направи първом 14% те бяха уважавани, Волен беше идол и патриотите се надяваха на тях. Имаха медия, развиваха кадри. Това не е късния Болен, който бие две линии и започва да скача по институциите... тогава вече той загуби електорална маса. За сметка на това, Копейката удря 14%, но той вече е посмешище, като личност, няма идеи, няма програма, няма медия и дори не успява да осребри качествено позициите си в парламата. Така че резултата на копейкин може да спихне за 5 мин ако му се даде да премине от плямпане към действие. Те това низовите активисти, ако решат да вникнат в гласуванията на група-копейкин - 5те минути ще настъпят сега. Но лошото е, че техния патриотизъм и ентусиазъм не е подплатен с политическа грамотност. Иначе нямаше да чакат на един прост селяндур с лоши кредити да им бъде лидер, под зорките напътствия на един агент от гру. Те щяха да стъпят на теорията от този сайт и да направят своя програма и да излъчат свои представители, а не да работят за някакви сдуханяци спуснати от службите. А между другото това със писката има и друго измерение: всички низови активисти на ВГъзраждане може да са сигурни, че се водят на поименен отчет и при цру и при гру. Готино а!


https://server5.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/snlffhcn/snop/p2/watch?v=VuxG7b-RkLE

Хубаво рекламно пано, но зависи за коя България искаш да живееш, Коце;))) За Българията, в която президента слага кипа или за Българията, в която българския кан сплита своя чумбас и вдига меча си към Небето;))) Затова, казвам, че днешната България, в която живеем е Илюзия за България!;))) Сега, виждаш, колко са големи разликите между нас, на които акцентувах в разговори с твоите съмишленици;))) Привидните прилики, които всъщност са огромни разлики;)))https://server5.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/snlffhcn/snop/p2/watch?v=NE8ubieykOE


Ооооо, мъ пичове, на вас ви липсва казармата...;))) Абе, не ви ли стига, че жена ви ва командва у дома ми и тука сте са изпънале кат струна в редица, мирррррр... Системничета сте вий и то от класа, не сте ония пичаги, бунтовните, дет фак дъ систем, ми сте от тия дето искате да живейте за Системата. То думите на Костадинов "Живеем за България" требе се превеждат като "Живеем за Системата";))) Инак, Муни е хитър, опита се да го играе конструктор на правителство подбутвайки Костакис, ма Костакис иска първото место, не иска да е трета цигулка;)))

И накраа, сърдечен поздрав за Коцету от "Възраждане" smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

https://server5.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/snlffhcn/snop/p2/watch?v=H-4r3ZjRhts

хаахаа. поне на единия в тази редичка при прецедента му липсва казармата и той не го крие.. Има и други активисти при Костя, които преди бяха големи бунтари, но сега се разболяха от култ към личността. И то каква личност! Поне да имаше някакво разбиране или идея за развитието на държавата, а то един килеш! Та тези активисти, ако им погледнеш фейсбука през годините изглеждат номер едно бунтари - критикуват на ляво и на дясно и по всички фронтове. Между другото, някои от тези активисти пробваха в различни партии през годините, но ги направиха депутати за едната копейка и от там гледаш - култ. Стоят мирно, цитират лидера по 3 пъти на ден и скачат първи на амбразурата, ако някой го критикува. Това е лошото на болшинството в парламента, че преди да пробват в политиката са били неудачници, които някой взима и изстрелва някъде, за да му вършат работа и това им е единствената възможна реализация в живота. Няма как такива хора да разсъждават реално. Реално и костя е такъв профил - колко неуспешни бизнеси захваща, колко лоши кредити набра, колко пъти го биха заради бизнеса, провален кандидат за кмет, колко партии смени и какви разводи премина, преди да успее да изплати заемите и ипотеките със партийната субсидия.

Като говорим за привидни прилики между нас и възраждане, които всъщност са огромни разлики, трябва да споменем и подписката срещу еврото, с която копейкини се бият здраво в гърдите. Той се опита да събира такава подписка от самото начало преди да влезе в парламата, но не събра достатъчно. Събирането на подписи е най-вече добър повод да се води пропаганда по улиците, на терен и в медиите. Но гъзраждане пропуснаха безвъзвратно шанса за провеждане на реална пропаганда в някаква посока. Посланията им бяха най-нефелното нещо което съм виждал в политиката напоследък. Какво значи 'да спасим левчето националната ни гордост', но да не дадеш нито един икономически или политически довод. Да не покажеш примери с числата на инфлацията в държавите въвели еврото и как се развиват икономически във времето. Да не покажеш как финансовата криза в Европа от 2006-2008 беше пряка последица от въвеждането на еврото през 2001 г и последвалото масирано наливане на заеми в по-бедните икономики.. и т.н. и т.н. Като политическо решение, въвеждането на еврото е заложено с подписването на договора за членство в ес, това не е въпрос на избор дали да или не. Ние сме задължени по договор да го въведем, но кога - си е наша работа. Ако искаш да бавиш въвеждането на еврото - трябва да изтъкваш икономически доводи. Копейко нямаше такива доводи.. А ако искаш да запазиш левчето - трябва да вървим към разговори за преразглеждане на договора за присъединяване към ЕС. Ние за това говорим! Така че посланията на костя от референдума бяха доста странни и от там - изводите: тия или са тотално неграмотни или искат само да политиканстват и да си правят активи. И в двата случая напъните такава партия да стане управляваща не са адекватни, за съжаление на масата патриотично настроени българи, които не гласуват, но чакат някой смислен човек да заеме тази политическа низша.

То гледам, че и жени са снимат с Коста smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif , явно са намразили себе си, щом им е новия секс символ smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Абе, така е, станеш ли властово красив smil3dbd4e5e7563a.gif Жените, обичат това smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif

Но, има нещо, друго важно...

(Из "Славянство, богомилство, възраждане", стр.8, Хелиопол, 1995 г.)

"За Възраждането, би могло само да се припомни един закон в историческото развитие на човечеството: " Из привидният хаос излиза нещо по-красиво."
Нека размислят будните и разбуждащите се българи над това!
Изгрев! Зазоряване!
Какви славянски думи!
"Слава" има корен от "сла" (това, което изпраща) и от "авва", което значи Бог.
Да се изяви Бог чрез славяните и българите, както се изяви чрез истинските богомили през десети век. "Как?" - ще попита някой. - "Чрез Възраждането." Затова е и такова наименованието: Възраждане!
====================================================
Да не си помисли, некой, че ние трева пасем;))) Абе, ние сме гърмяни зайци, господа;))) Толкова много сме гърмяни, че вече си знаем. Затва при нас, никва такава интернет пропаганда, не фата дикиш. Преди време, немаше интернет пропаганда, имаше книги. Ся, викат да четем книги. Да, ама какви книги?:))) Хахахха, нали? Фаташ книга, отвараш, па същата пропаганда!;))) И тя води се към едно и също нещо!

Защо ни води, се към едно и също нещо?;))) Дайте да видим! Зачитаме:

" Също тъй и мисията на славянството няма нищо общо с национализма, шовинизма, расовия егоизъм, понеже самата му мисия се състои в общочовешкото единение, в духа на братство между народите, в надрастване на националния егоизъм. " (Пак там, стр. 79).

И така, дали ще сте англо-сакси, т.е. американски демократи или славяни - русофили, вас ви отвеждат на едно и също място, по-различни пътища и с различни средства, привидно антагонистични помежду си! Да не говоря, че тук направо са преписани, някои лозунги от времето на социализма, което всъщност 1995 г., дори не си е отишло;)))

Йордан_13 28.4.2023, 11:19
Тенгри кан
преди 0 секунди

Даскалята са псевдоелита на Бойко! Питайте ги, за кой са гласували сичките под командата на Такева и ще разберете! Колкото до съвременното образование, то е много вредно и антибългарско, само прочетете материята на предмети като "Човек и общество" и История и ще разберете. И това се преподава с чиста съвест от даскалята. Няма бунтове, няма брожения. Това е псевдоелит. И то му личи де, като секи еничарин мърмори само за пари сиреч за чорбътъ!

Гиб Мелсън
преди 6 минути
По времето на управлението на Винету за да станеш началник на РУО трябваше да бъдеш или общински съветник от партията на Винету или поне член на партията му. Когато ПП дойдоха на власт явно нещо са се договорили с Винету защото запазиха кадрите на Винету в образованието. В момента на всеки десет училища девет са директори от партията на Винету. Надолу по веригата съответно повечето учители или са членове на партията на Винету или симпатизанти. Доволни са от Винету защото им вдигна заплатите.
Хм....
преди 6 минути
До bbb ... При липса на достойно заплащане ПЪРВИ се махат качествените и опитни работници , защото знаят цената на труда си ... последни остават мижитурките и неккадърниците защото знаят че ако напуснат с техните никакви знания и опит няма къде да ги вземат на работа .И това се отнся не само за професията на учителите а за ВСЯКА професия . Изринат ли се началниците и властимащите които позволяват назначаването на роднини и разни парашутисти и системата ще се изчисти от търтеи и шуробаджанащина

Тенгри кан
преди 1 секунда
До Гиб Мелсън
Бойко беше унизен от диванните воини;))) Факт. Много лошо, унизен!;))) И то така, щото и ОП не можа да го спаси начело с Тумбакларъ паша, Винкел паша и пудела Волен. ПП са "Бързата помощ", евроатлантическата помощ, която дойде, да го изпере с белина и да го реабилитира. Добри актьори са, признавам, умеят да лъжат добре и електората им се вързва;))) Но, диванните воини, ша възтържествуват. Кабак Тулуплу паша ке падне, завинаги!
Който има памет, много добре помни, колко пъти унизихме Кабак Тулуплу паша и то така, щото го подигравах жестоко: "Предай си сабята, Тулуп!";))) Сабята, щото и генерал го напрайхте;))) Бати, генерала;))) Бит непрекъснато и позорно на "бойното поле", въпреки непрекъснатата подкрепа. Три пъти поне го подканих по времето на 'Борисов 3", а два пъти сабята си сдаде, бягайки позорно. Въпреки това, има население, ако мога да употребя тази дума и думата "хора" за тях, която продължава да подкрепя Търтея на Республиката. Щото това е един Търтей, който много добре имитира ролята на пчела-работничка;))) Сега дори САЩ се намесват пряко, за да го върнат! Време е САЩ да потъне! И да не сте зели да плачете за горките американци?! Удавете се, заедно с тях!

Анонимен
преди 38 минути
В нашите училища се назначават като учители само роднини, познати, и ходатайства на директора и приближените му. Опитът ме научи на това. Трябват изпити за всеки учител , който иска да работи тази трудна професия. Не само изпит по предмета, но и проверка на психологическата му устойчивост и комуникации с ученици. Но рибата се вмирисва от главата, каквито са в министерствата , такива са и в училищата. Реалният свят е далеч от тях. На бунището.
Учители готови за стачка, ако няма скок на парите им. БСК: Няма индикатори за качество
Юлиян Петров и Щерю Ножаров пред Bulgaria ON AIR

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obrazovanie/2023/04/28/uchiteli-gotovi-za-stachka-ako-niama-skok-na-parite-im-bsk-niama-indikatori-za-kachestvo.568013?fbclid=IwAR0k3HklKlHj9AtDomeI_7aNc65mqPJu8ik9oPffxNaAWR73UyOyn50I6wk#comment-newestДиванен Воин
преди 1 секунда
Кабак Тулуплу паша, нас не ни интересува държавата, защото такава отдавна няма. Държавата се асоциира с тебе и изчезна напълно! Затова, ако някой катастрофира, това ще си ти! Наше Символ-Верую, да употребя този християнски термин е твоето заличаване като политик;))) Като човек, ти сам ще си изчезнеш, Слава на Тангра!

Борисов: Ако ПП участват в правителство, ние ще предложим знакови имена
Българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират

https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/04/28/borisov-ako-pp-uchastvat-v-pravitelstvo-nie-shte-predlojim-znakovi-imena.568021?fbclid=IwAR3rOMomoR8O35kulE4thn0OSp3v-XUGZqYKzsMgPapseD1V9jiRUm2Q_y8#comment-newest


Тенгри кан
преди 0 секунди

Туризъм с ДДС: Пиеш вино, изсереш са на некоя екопътечка и след тва в храсталака да ми посвириш на чумбалака;)))
Идея за туристи: Пиеш хубаво вино и обикаляш Белоградчишките скали
Винена карта представя Дунавския регион

https://www.dnes.bg/stranata/2023/04/28/ideia-za-turisti-piesh-hubavo-vino-i-obikaliash-belogradchishkite-skali.568019?fbclid=IwAR3KC1ag0wsAs8-8BaIyxkVAcwKs6DJPVqcgwPsTtqzbqNCBGeK0d7Es1fM#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
След юни нема бюджет... Кеф;))) Парламентарната республика си отива... Не е непременно лошо,с тига Муни да не е начело на президенстката республика, защото там са Узунов и Копринков. Според мен, не меренето на пишшш...ките в Парламата е проблема, а проблема е самият Радев и неговото обкръжение, масонската ложа "Слънце"!
Анонимен
преди 17 секунди
Борби за кокала са между фирми на гребажии, пепежии и дебежии.
Прочети още на:

"Минавате цялата граница, като се карате с епитети, които не искам да повторя за някой лев отгоре. От сутринта се занимаваме само със себе и с глупости, а за БСП днес най- важното е бюджетът на държавата, които се отнася за от бебето до пенсионера, защото оттам зависи колко ще е минималната заплата, колко ще е майчинството, болничните, пенсиите", коментира червената шефка.

Тя отсече, че докато депутатите се карат, служеният кабинет днес внася бюджет.

"Внася го, защото изхарчи парите на държавата и не може да се продължи след юни без бюджет и сега в МС се гласува един бюджет, който не се одобрява от никого в държавата – работодатели, синдикати, авторитетни икономисти, тук няма нито една партия, която да го подкрепи и въпреки това на инат правителството го приема и го внася и после ще кажат - депутатите не стават, партиите са виновни. Парламентарната република си отива и вие се карате като каруцари на улицата." нападна Нинова.

"Гълъб Донев вече се изказа срещу партиите, депутатите и парламента и вие тук дума не обелвате за това. БСП е партия с опит и сме сериозни хора. Този бюджет на МС ще влезе в зала и имаме няколко варианта. Или го приемаме на първо четете и между първо и второ търсим начин да го променим, или втория вариант, както чувам от ПП, че ще бъде отхвърлен от НС на първо четене и МС ще направи друг. Кой ви дава гаранция, че МС ще приеме друг", риторично попита тя.

Според нея и президентът Румен Радев използва ситуация, за да обвини партиите.

"Като го върнете този бюджет, Радев ще каже - ето ги партиите и депутатите, не се грижат за хората. Има огромна игра и задкулисие в момента", отсече Корнелия Нинова.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/04/28/ninova-ogromna-igra-i-zadkulisie-ima-v-momenta-za-biudjeta.568046?fbclid=IwAR3QZHA2sgv2NVteQa1DOVdUlIEyPo1K9pSZD2SFj2sKn_PVL-OUAdRnjKs#comment-newest
Йордан_13 5.5.2023, 10:34

Лорер
преди 1 секунда
Вижте ся, електорат, учете се от нас, евреите;))) Ний, двамцата с Бени Бойца сме евреи;))) Като евреи между нас, нема никви различия, както виждате, сичку е точно, евреин, евреина, око не вади, обаче по наш типичен еврейски обичай, между нас, щом сичку е наред, настава драма и ний почваме се надцакваме, кой ша е първи! Въпроса в тва надцакване е , кой шъ измами другия да продаде първородството си , за паница леща! Затва сядайте с пуканките и са учете!;)))

Знаете ли
преди 23 секунди
че този е Член на Израелската Социалистическа Партия в Тел Авив?! ако това е Законно, тури му пепел, т.е. "български" политик да е член на чужда политическа партия! обаче, поне едно е ясно - в България е ЕвроАтлантик-Демократ, а в Израел е К0мунде - като Хамелеон е - оцветява се според ситуацията!!

Лорер: Гласовете на ГЕРБ ще са ключови за приемане на втория мандат
Той отчете много голямо сходство с програмите на ГЕРБ

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/05/04/lorer-glasovete-na-gerb-shte-sa-kliuchovi-za-priemane-na-vtoriia-mandat.568700,2


"Президентът Радев му желая да е жив и здрав, защото дълго ще управлява и е последното спасение на българите в момента."

Хахахаха, Бени Бой, не сдавай Спасителството! Виж колко електорат сака, а го спасиш, ти го предаваш на Муни Узунов Копринков Тодоров Гергов! Недей, така!
Теб, никога не съм те възприемал за Спас, а па Румбата Узунов, дори не мога го усета кат такъв! Сиреч, сега нема кой да му напрай импутмънт, инак си е за импутмънт, завалията;))) Абе, сичку долу! Капут! Спукан капут! Що? щото след 3 години Мунь си отива и тогава и президент, нема да мой да са избере, а-хахахахахахаааа....

Борисов: Всички вкупом ще паднем в пропастта!
Или подкрепете кабинета "Денков", или ще се върнем в годините на корупция и евразийско управление, отвърна му Кирил Петков
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/borisov-vsichki-vkupom-shte-padnem-propastta?fbclid=IwAR0pvukRJu-gmns08O1jYMqXzGH-UeqYhdXJhrMrMsyiS80JG9F1HtJ26hM

Корнелия
преди 0 секунди
Карам се на Бойко, виждате ли?;))) И както му са карам, тъй го и гала и го четкам, викам му: Само ти си силния, ти си могъщия, ти си Батман, спаси ни! Най-накраа няма да лицемеря, че не обичам Бени Бой, оти много ми тежеше тва, несподелената любов, която не мога да изкажа публично!


https://www.dnes.bg/politika/2023/05/05/borisov-kym-deputatite-da-si-nosim-otgovornostta-triabva-da-ima-kabinet.568735#comment-newest

Йордан_13 22.5.2023, 19:15
Тенгри кан
преди 1 секунда
Сватосахми са;))) Ний, по началу ни са сакахми, ни младоженека, сакаши булката, нит булката - младоженека, ама кумеца лош, много лош! Вика: аман от вази, скандалжии, целата Маала, пропище от вази, ни съ видити кви сте грозни и двамата, я, да съ зимати и да са куртолисами! И така... нема лоша сватба след първата брачна нощ;))) А вий, електорат, па сте валат! Ма ку сте умни, сезирайте Конституционния съд. питайти гу, дал мой тъй да си врътками пола в семейството;)))

Сега ще се разбере, от сички политически партии в НС, кой е системен и кой - не. Ако никой не сезира Конституциония съд за нарушение на Конституцията, тъй като няма такава институция - ротационен премиер, то нема и конституирана възможност да се прави коалиция, мен, ако питате, но ротационен премиер, тва е да ползваш първите листи на Конституцията за тоалетна хартия;))) Тва, управлението не е кат да си продавач на будка, продава сутринта единия, следобед-другия. Нема такъв филм;)))

ГЕРБ и ПП-ДБ си стиснаха ръцете, премиери на ротация – Денков и Габриел
За по 9 месеца е запазено мястото за министър-председател

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/05/22/gerb-i-pp-db-si-stisnaha-rycete-premieri-na-rotaciia-denkov-i-gabriel.570526,1?fbclid=IwAR2035R35ApqkzxCAjxQHH1zoBzBvcVpy0bdE0FjcAtFEMxVE7SrrIRo0Lw#comment-newest


Тенгри кан
преди 3 секунди
Пичове, лъчът на политиката, не е да отидеш да гласуваш, секи път за едни и същи дембели с пари. Лъчът на политиката е също тъй, творчество, като сички останали неща в живота, като изкуството, като науката, като културата и духовността, всичко е творчество. А, вие, просто искате да консумирате, да ви се предложи от някого, некой читав и вие да гласувате за него. Не, вие трябва да го изведете изсред вас, този читавия, да го лансирате и да застанете зад него.

Слави Трифонов: Аз съм отвратен, а вие?
ИТН е на страната на отвратените, заяви той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/05/22/slavi-trifonov-az-sym-otvraten-a-vie.570568?fbclid=IwAR33l7gK8_0c1t14G4SVvMFejb4XTWJ52fuOjN9qpqz1Gxwqhkd2_Yjsi1Y#comment-newest


Йордан_13 26.5.2023, 12:23
https://www.dnes.bg/temida/2023/05/18/geshev-izliza-v-otpusk-po-lichni-prichini.570106?fbclid=IwAR2UMVS_ajX7J8KYCN-wK0_bDkh1RADhUNe8zhC7TcRxl3l-Ah2kOizVS38#comment-newest

Tенгри кан
преди 1 секунда
До Анонимен
Дори ГЕРБ да изчезне, друг ГЕРБ ще застане на неговото място!;))) Вий, не мой да разберете, че проблема сте вие с вашия мироглед и начин на мислене! Политическата партия е политическата опаковка на вашето съзнание, мироглед, мислене и нравствен норматив! ГЕРБ ще изчезне и въобще тази политическа система и "елит" ще изчезнат, когато направите вътрешна промяна, а не площадна промяна!;)))
Анонимен
преди 20 минути
"Гешев не осъзнаваш, каква сила може да придобиеш, ако излезнеш и от парламента назовеш имената на политиците от тези дела на трупчета пред общество. Пряко там пред всички им кажеш имената и ги посочиш в залата. Това е достатъчно за да потъне ГЕРБ и да бъде разбита тази системна шайка." - Прав си, но заедно с шайката ще потъне и Гешев. Те затова са го сложили него на този пост. До високите етажи на властта се допускат само зависими хора, иначе няма как да бъдат контролирани.


https://www.dnes.bg/temida/2023/05/18/v-tova-tejko-systoianie-ne-triabva-da-se-buta-konstituciiata.570108?fbclid=IwAR2nPORO-2dcBVLMo_giWRADfAsO9VfvstcnPEUC7Kcb6TcmONY6walm5g4#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
То е ясно, чии интереси защитават, кво съ прайти на ощипани моми?:))) И децата знаят, интересите на големия капитал, който е прокси на еврейския глобален капитал. Големия капитал в България създава работните места, т.е. новото крепостно селячество, то пък от своя страна отива до урните, за да гласува за политическата форма на този капитал. И така, порочния кръг се затваря. Помните, по времето на ГЕРБ, Цецо Цвичката кой спонсорираше? "КРИБ" на Кирчу Домуса. Та, така...

https://www.dnes.bg/…/dps-shte-podkrepi-pravitelstvoto-na…

Че то ГЕРБ винаги са били едно с ДПС, кога не са били? Бойко при кабинетите си "1,2,3," много хитро тупаше топката: "не сега, не сега, не сега, макар да сме едно", за да вкара в чувал евентуалните си политически противници правейки ги съуправленци и те от глупост и алчност за пари се самоубиха! Така, ГЕРБ става единствена, незаменима на политическия терен или по този хитър начин се реставрира БКП. Вижте само, кои от пенсионерите поддържат ГЕРБ към днешна дата, има дори агрономи, членове на БКП работели за изграждането на социализъма, с което се гордеят! Те са ГЕРБ към днешна дата!;)))


Йордан_13 26.5.2023, 12:47
https://www.dnes.bg/politika/2023/05/19/borisov-predupredi-ako-niama-kabinet-niama-da-ima-biudjet-pensii-zaplati.570212?fbclid=IwAR2jhZzBATvgyeqTwUW8uL40E0GJJlWP_ETtmMY0doTGiY4fodreQprYO6w

Бойко Кабак паша е един изключително нагъл и арогантен тип! Нема да има бюджет и твоите хора, ще гладуват, а шушумиго? Айде, тия ги разправяй на голите охлюви!
Настрахуване на електората: Ако не стане на моята, няма да има това, това и това! Ама що да става на твоята бе, шушумиго? Виж си електората бе, гълвок! Сичките са подлеци и шушумиги като тебе, до един!

Анонимен
преди 1 минута
Пенсии и заплати ще има. Как си го представяте да няма, това са глупости. Много е важно обаче да не се допусне създаване на такова измислено правителство, в което мутрофоните да дърпат конците и да си спасяват задните части.

българка
преди 1 минута
Този ДОКОГА ще ни заплашва ?!? Ясно, че е е изключително нагъл. Него някой пита ли го ? В качеството си на какъв се изказва и ни заплашва ? За да всява паника и страх - това е наказуемо по наказателния кодекс ? Каскета защо не се самосезира


https://www.dnes.bg/politika/2023/05/19/dps-i-itn-podkrepiat-kabineta-na-gerb-gabriel-im-blagodari.570237?fbclid=IwAR2nPORO-2dcBVLMo_giWRADfAsO9VfvstcnPEUC7Kcb6TcmONY6walm5g4

Да не говоря, че откровени милиционери са вече лидерите им, дори не се прикриват зад некоя интелигентна фигура. То нема и смисъл де, "интелигенцията" дето е в София е целата платена, на хранилка, а останалата е ъндърграунд и с настървение репресирана от МВР по сички линии, така че, остава само бездарното селячество, което мисли само за корема си и капана щраква!
Анонимен
преди 1 минута
Осъзнахте ли защо се създават партии, като Атака, Възраждане, Вмро, Нфсб, Дост, Итн, Бсп? И още куп други ченгесарски партии и клетки? Слънцето и утре ще грее, но още хора ще напуснат държавата. Тогава не знам Бойко с кой ще ви плаши за заплатите и пенсиите.

https://www.dnes.bg/…/liubomir-dacov-niama-da-spre…

Ха-ха-ха, Бойко Тиквата стана Г-жа Лъжа;))) Абсолютно бех наясно, че това са Бойковите женски шарлатании и опити за изнудване на останалите, за да са прай на важен и значим пръдлю;)))

- Марчето, тва е алтернативният отговор на Бойко за Лена;))) Да знаете, де. Затва съм фен и на двете;))) А-хахахахахахахахаа... Обичам разкрепостените жени, дето лееекинко шайбата им мърда;)))


- Къдравата Сю от ГЕРБ по "Панорама";))): " Като ни изберат, ние представляваме всички български гласоподаватели". Ба, ба, представляваш само на майка си, къдравата утка!

https://www.dnes.bg/politika/2023/05/21/stoiu-stoev-ima-proekt-za-promiana-na-konstituciiata.570417?fbclid=IwAR3GQBGE63gI5nkQUeSLVMjE4caBB_T30ifvhfdhBBAKgfdFG_vYdJw7V2w#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
Тоз кат му гледате физиомутрата, как мислите, дал има фючър? А махнъ намирахте на парапета и мустачките на Лена;)))
Анонимен
преди 2 минути
Поредният мамин златен "траш"!

В Каравелово, герберските кметове искат да уредат своите фирми с поставянето на климатици за 300 лв и след това, селяните да се оправат със сметките, а в София - благотворителен концерт за училище и детска градина в град Хатай! Турция, събира пари от нас! Защо, нямаше национална кампания за Каравелово, питам? За да се възстановят, къщите?! Къде беше нашето "Аз съм Каравелово", а путки майни, гнусни? Вие си задайте въпроса, дали такава държава, трябва да живее? Аз, казвам: Не!

https://www.segabg.com/…/gerb-i-pp-db-se-dogovaryat-da…

Оправията иди, двойна;))))

https://www.dnes.bg/politika/2023/05/21/jeliazkov-obsyjda-se-i-variant-za-kabinet-s-rotacionen-premier.570440?fbclid=IwAR1SDamp5LE6PZLQrcgWMfByxIKuUJAojYvljnoOPLIZTFAQlOuDbq99FJQ#comment-newest

ЦРУ+ДС
преди 0 секунди
Ша ва втръками кат пилета на шиш;)))

https://www.dnes.bg/politika/2023/05/21/dps-shte-uchastvame-v-edno-evroatlantichesko-mnozinstvo.570445?fbclid=IwAR0OgUP9PIoTFpR2gkWJn9cKcDrgxnsw8Bg3vBYxAzWxH55-3jfwQtmUqII#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
"Възродителния Процес" е логичен отговор на тогавашната Българска държава - НРБ срещу турско-османският метеж в България, чиято основна цел е отцепване на територия от НРБ, план максимум или създаване на турска автономия, план минимум. Макар че, аз не знам, наистина, кво точно се е възраждало в тези;))) техните гласоподаватели, не знаат на кой свят са намират и кви са точно по произход, така че, требе са благодарни, че израстъците им, не са станали сервизни чаши или нощно куко!
Прочети още на:

https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/05/22/borisov-neka-da-govoriat-che-sym-se-navel-neka-da-govoriat-kakvoto-si-iskat.570582?fbclid=IwAR2jhZzBATvgyeqTwUW8uL40E0GJJlWP_ETtmMY0doTGiY4fodreQprYO6w#comment-newest

Електората
преди 1 секунда
Защо пак избрахме Бойко? Защото, ние промяната в България вече сме я направили и друга промяна, докато са живи такива кат нас, нема да има! И докато е демокрация, разбира се, защото при демокрацията, ние сме мнозинство. Как мислим, ний? Ами, Бойко, мой да е мутра, мой да краде, мой да убива, да ебе, обаче, Бойко прави! Ето, напрай ни патот Пловдив-Асановград! Бойко го направи! Другите, кво? Честни, честни, ама мързеливи, нищо не правят! Па, той мой да краде, ама крадейки, прави! Бойко форевър!

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/05/23/dimityr-ganev-protestyt-ot-2020-g-shte-prikliuchi-s-glasuvaneto-na-tozi-kabinet.570618?fbclid=IwAR3AbtCxoPR845zci6wpVkTr1uLA6AI4YJAWvVBy0MGgJAxpr9j7quUb6gc#comment-newest

Тенгри кан
преди 0 секунди
Пичове, подобна въртележка требе се нарече "правителство на олигархичния сговор" и една от нейните основни задачи е да спаси Муни;))) Вервайте ми, Муни с Узунов и Копринков и чичо Гошо;))), отичаше в канализацията, ако нема редовен кабинет. Цялата масонска ложа "Слънце" щеше да отече във фекалийната яма. Второ, от такива правителства, губи само народа, тва социологче е младо и само прави бакалски сметки, губи народа, онези, нищо не губят. Второ, те не са участници в онези протести през 2020 г. Слафчу, зел столче, седна там, снима се - протестър, Муни вдигна юмрука, поакза се, снимаха го - протестър, а Киро протестираше от Канада;))) Протестърите беха други и те не са сред тия, нито ПП§ДБ са техни представители;))) Да не говорим, че "Възраждане" въобще не беха сред ония протестиращи;))), както и не беха против ваксините, наистина;))) щото са изфаксани сичките;))) за да живеят и да не умрат, чи лошо;))) Политическите олигархични агитки, просто използват енергетиката на подобни протести, сърфират върху нея! Такива протести без кръв и отрезани карпузи са идеалната енергийна банка за политическа кариера;)))

https://www.dnes.bg/politika/2023/05/23/petkov-niama-da-e-ministyr-gabriel-bila-kliuchyt-kym-rotacionniia-model.570643?fbclid=IwAR2SEbTvgjIPoFILMQlkARKUXqN7DrwOe1Brkes4tE1m2BltjnCsVefhvjc#comment-newest

Тенгри кан
преди 4 секунди
Правителство на олигархичния сговор! Както виждате, основната задача на тези е да ни дозарият в гроба, по-дълбоко, чи плитко са на копнале, нужна е отгоре, още пръст за могилка и кръст!;)))
Анонимен
преди 9 секунди
А най-лошото е,че не го правят за да гепят някой лев, а за да прокарат чужди интереси в България!
Анонимен
преди 31 секунди
Задава се най тъмния период в историята на България


https://www.dnes.bg/politika/2023/05/23/borisov-otseche-niama-koaliciia-a-otgovorno-povedenie-na-partii.570689?fbclid=IwAR3sqeVWAmcfn3i5NQlB0hlLb6Vl6_PNiCK7tU5yr3x4uRqjVGrWvAyegS8#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
" Защото тези, които биха казали нещо срещу такъв кабинет, работят за сриване на цялата политическа система, заяви Борисов."

Правилно Тулуп,, ние отдавна работим, да ви таковаме ммт в мижифурата! Да, това искаме! Сриване, сриване, сриване! Ние не искаме карпути кът Зозо, Мозо и Гомнозо, да живеят! Не, дет, форевър дет! Вие требе да умрете! Вашите лешове, ша са тор за нашите ниви! Слава на Тангра, йеееееееее, Бойко требе да умреееееееее, йееееееееее....

https://www.dnes.bg/politika/2023/05/23/kostadinov-izmamenite-ot-gerb-i-pp-db-sa-dobre-doshli-vyv-vyzrajdane.570683?fbclid=IwAR0032oFpS9UPEKXEXZxbB3BMV48pu7DvthwXCcx5MnvuuwCIKyuAl89B7Y#comment-newest

Ич биля;)))
преди 1 секунда
Ба;))) ич биля;))) Да си менками уфсети, викаш? Ако са в едното стаду и ва бий овчеря, не въ рани, а в другото, там ша ва и онождами при нужда. Па, кат сбереш достатъчно уфсе, да станеш и ти кехая, чи да си забъркати по дупкити с Бойко;))) Забрави, забравиии, гледаш влюбено тииииии...

https://www.segabg.com/…/radev-se-yadosa-na-pp-db-za…

Психодесните, ако направат това със сигурност ще ройнат държавата,. щот кат разпърхат Седенката, още по-силно ограничените правомощия на служебните, няма да им позволяват да реагират при кризи, нито да решат проблеми, засягащи пряко съществуването на държавата и тя ще рухне. Не забравяйте, че Муни е още 3 години след него иди друг;))) Напротив, правомощията на служебните требе да се разширят, особено що се касае за кризисни ситуации, икономически и политически. Съвсем ясно е, че държавата ще заработи в монархичен режим. Тя и сега работи в монархичен режим и при Бойко работеше в монархичен режим. Иначе, често е в анархичен режим, а-хахахахахааааааа


Едно от исканията на ПП и ДБ в предложената от тях конституционна реформа силно разгневи президента Румен Радев. От дясното обединение настояха да се преосмисли институтът на служебното правителство – а това означава неговите правомощия най-малкото силно да се ограничат. Държавният глава обвини политиците, че проявяват лицемерие, тъй като, според него, в същото време те непрекъснато се оплакват, че служебните кабинети не са свършили едно или друго.
„Ако могат да вършат всички тези неща, няма никакъв проблем. Това е абсолютно лицемерие, когато в началото казаха – занимавайте се само и единствено с избори, нищо друго не пипайте. И след седмица започваха оплакванията – защо това не е решено, второ, трето, прехвърляха всички нерешени проблеми от няколко редовни правителства на гърба на служебното правителство и то ги реши“, ядосано добави държавният глава.


Аз ша ви дам акъл ве, как да са опрайти;))) Вижте ся, колко сте прости. Вий гледате Муню и съ ръжете кат котета за салам, обаче, ша знайте от мене, вървим към Български Саракт, затова: 1. Разширяване на правомощията на президента при политически кризи или извънредни правомощия на президента.
1.1. При три поредни избори с невъзможност на парламентарно представените пол. партии да създадат Изпълнителна власт и МС, Изпълнителната власт се създава от президента, както следва: назначава избран министър-председател от първата парламентарно представена политическа сила, по негово усмотрение. Избраният и назначен , министър-председател, избира МС от всички останали парламентарно представени политически сили. При нежелание на някои от тях да участват в управлението, той избира от тези, които желаят. Така създаденото правителство е с хоризонт на управление година и половина. При работеща формула, мандата му може да бъде удължен на 4 години от НС, ако не, си подава оставката и отиваме на избори.

https://www.dnes.bg/politika/2023/05/26/borisov-ima-mnogo-interesi-koito-ne-iskat-stranata-da-se-stabilizira.570941?fbclid=IwAR3EFlKJRCUTu6hHyKCzE-FDknfuWCfokvejoIYig9c630iZ3MddVBSaSwE#comment-newest

Патолог
преди 0 секунди
Мене ме избира народа да праа правителство, но въпреки това, не мога да го напраа аз, прави го Габриел! Защо мър избират, не е ясно;))) Да ма гльодат по говорещата кутия и да ми са радват къф съм арслан и дали сменям памперсите редовно. А и къфту съм убавец, дор съм жив, се ша ма избират, чи то от мойте, кой да избереш?:))) Сичкуту йе кат настъпани жаби. ПП имат нещо убаво, Лена, па аз... Аз, кво имам? Кукумевки;)))Йордан_13 26.5.2023, 12:59https://darik.bg/gerb-sds-i-pp-db-na-edno-mnenie-celta-na…

То е ясно, че войната на ПП с ГЕРБ е само за цвят, за да може да се лансира втора партия, която да деблокира политическия процес и да създаде евроатлантическо мнозинство, т.е. комфортен скоростен лост и кормило на посолството на САЩ;))) СЪВЪРШЕНАТА ИЗМАМА НА ЯГА!
Затова ви казвам: не гласувайте за нови формации, те са направи нарочно и с цел, набутвайте геополитическите инженери с пари, създавайте остро противопоставяне и дисбаланс и в това е вашата Свобода! Стабилността е Робство. Разбира се, множеството иска да е съвременен роб и да ползва благата на Статуквото, но, будния не може да бъде роб! Не му идва, отвътре! Затова правете разлика между истинските бунтари и платените поръчкови! Истинските бунтари са ъндърграунд и в миманса, те нямат пари, но имат идеите, как, а платените ги лансират с пари и ги пускат да сърфират върху определени идеологии и идеи, за да ви накарат да идете до урните. Затова съм ви казвал, много пъти: Видите ли идея, дето съм я родил аз, при некой друг, погледнете, дали аз съм там;))) Ако мен ме няма, значи е ДС!;))) Това е.

"Да не сте при хан Крум..." Нал виждате, до какви изводи, достига, обикновения българин, днес? Че е бил независим, само при хан Крум!:))) т.е. в тенгриянска България, през останалото време, от него, нищо не е зависело и затова, днес, населението е такова като манталитет и съзнание.

Добро утро, Гелчо
преди 4 минути
Аз не чух нищо, което не знаем. Активно мероприятие на ДС с цел провал на опитите за кабинет. Защо се искало одобрение на посолствата на САЩ и ЕС? Ами това са нашите партньори. Тя Германия не може да бъкне без одобрението на САЩ, а нашите искали да са независими? Ама кога в историята сте били независими, бе драги? В света има 3-4 независими държави. Имало е опити и обикновено съответния диктатор увисва до месеци на дирека. Нямате ресурс да сте 2 седмици независими. Да не сте при хан Крум


https://www.dnes.bg/politika/2023/05/26/zapisite-na-radostin-vasilev-se-okazaha-ot-syveta-na-pp-kakvo-ima-v-tiah.570967?fbclid=IwAR2okfDynCvZkGiapnElupaY7VT3vUCYI39lT3aHqHhphXWwOlCDe16PVtw#comment-newest

Български Мъдрец
преди 0 секунди

Петков лъжеше ежедневно по телевизиите преди 5 дни, че няма да влизаме в коалиция с ГЕРБ, заяви той.

И така електорат, пак да ви каа, мойта мъдрост: Политиците не говорят, те лъжат!

https://www.dnes.bg/politika/2023/05/26/hristo-ivanov-ima-reketiorski-ataki-celta-e-da-niama-kabinet.570983#comment-newest
Гонзо Чафутина
преди 1 секунда
Вижте ся, ний са сношихме с ПП, но не сме от ПП!;))) Още ще ви кажа, че се сношихме и с ГЕРБ, ама не сме от ГЕРБ! Много има да учите, как ние, евреите управляваме националните гоимски държави;))) Едните евреи създават позиция, а другите евреи създават опозиция;))) И прайм едно велико театро за пред гоимите и по некое време, като са уморим и ни омръзне и пуснем порно канала и без задръжки си забъркваме по дупките, менкайки партньорите без секакъв срам!;)))

Анонимен
преди 1 минута
Голяма греда за Козяк,огромна! Заложиха на лъжливото овчарче Киро и пенсията -мутра Бойко! Новият посланник хептем забатачи ситуацията в България!

Йордан_13 26.5.2023, 13:09
https://www.dnes.bg/politika/2023/05/26/ninova-celta-na-pp-db-gerb-e-da-zavladee-dyrjavata-koaliciia-na-zadkulisieto.570991#comment-newest

Тенгри кан
преди 1 секунда
"Според нея България е замесена в международен скандал, защото на записите се чувало как председателя на ЕК и лидери на страните от Г-7 окозвали оказвали натиск за съставяне на правителство."

Квото и да прават, днешната държава България ще бъде заличена и преоснована, защото е Собственост на Тангра! Сички тия Г-7, Салам-8, САЩ и Русия няма да бъдат допускани до най-свещената територипя на планетата! А гомнарчеять, дет им слугуват, ша са продънат заедно с Яга в Бездната! Техните дни са преброени! Слава на Тангра, йеееееееееееееее....Яга ке умре!

Йордан_13 26.5.2023, 15:09
Политика не говори
преди 1 секунда
Политиците не говорят, те лъжат! Aз, какво ви казвaх, още в началото, гато беше създадена ПП? Че това е политически инженеринг за изпиране образа на Бойко или евроатлантическият вариант на НФСБ - Националния Фронт за Спасение на Бойко;))) Тогава можеха да ползват "патриотите" за да крепат Бойко, сега се наложи създаване на цели партии! Слушайте ме и след няколко избори, тия сичките ще са вън от политическата система! Не гласувайте! ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ГОВОРЯТ, ТЕ ЛЪЖАТ! НЕ ЛЕГИТИМИРАЙТЕ АЛПА ЯГА!

Петков: Атака на проруските сили срещу възможността да има кабинет?
Защо Радев бави връчването на мандата?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/05/26/petkov-ataka-na-proruskite-sili-sreshtu-vyzmojnostta-da-ima-kabinet.571009

Йордан_13 27.5.2023, 20:36
Тенгри кан
преди 0 секунди
Ха-ха-ха, ха-ха-ха, ха-ха-ха... Представете си, че започнат да управляват заедно и изтече, още некой един такъв запис, я на Бойко, който е безпардонна мутра, я на Киро, който си е класически олигофренд и тия каат, по никое време: замразяваме управлението, а-хахахахахахахахахахаааа, хуууууууууууууууууууууууууу

От ПП: Ключовата дума е "замразяване", а не "прекратяване"
Не разбрах, е при какви условия тези преговори ще бъдат подновени, посочи Милен Матеев
https://www.dnes.bg/politika/2023/05/27/ot-pp-kliuchovata-duma-e-zamraziavane-a-ne-prekratiavane.571127

Йордан_13 28.5.2023, 0:44
ВВС-арски генерал, да мачка с кубинка? Не мъ разсмивайте вря, ВВС-арскийот женерал, не знае, кво е тва кубинка;))) те винаги са били тамка, разпашок от класа. Тоз от КС, не знае, поговорката, чи "там дету свърша Устава, започва ВВС!";))) С кубинка изкусно мачка кела, само кашимерския женерал, оти е луд за вързване. Затова там, имаме една друга поговорка: "Спри кашика, а си почине танка!" Да си почине, танка!;))) Мойте ли, а си представите, що за машина е българският кашик?;))) Танка са развала, спира, той продължава;))) Кубинка... Ни мъ разсмивайте във ВВС не носят кубинки, а чехли!;)))
Затва, никога нема да видите кашимерски генерал за президент, например, секи политик, гу йе страх от такъв женерал;))) Ма, тва не е кат сега, малко нещо са разстроил и веднага на психолог... Пичове, кашимерският генерал е доказано луд, но нема лудница, в която мое да бъде запрян!;)))
Електората, обикновено не прай разлика между пожарникарски женерал, ввс-арски женерал и кашимерен женерал. Последния си е Баш генерала и е особено зъл сдуххххх smil4341944e6b0c8.gif"Призовавам държавния ни глава да спре да разделя, с думи и с дела! Призовавам държавния глава да спре да мачка с кубинките си Основния ни закон! Призовавам държавния ни глава да връчи мандата, без ако и но! Защото на един държавник не му приляга да прави сплетни, с които да храни користта. На един държавен глава не му приляга и да бъде алчен за толкова власт", пише съдията и напомня, че "край нас бушува война".

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/prezidentut-motae-vruchvaneto-na-vtoriya-mandat

Йордан_13 29.5.2023, 17:54
Тенгри кан
преди 1 секунда
Пичове, в случая, същественото е записа, не тва, кой го е направил и къф е! Вие сте същите като политиците, дето сте избрали, не сте никак по-различни, за тва и тях и вас, само калъчката ва опраа, яко резня, гръкeлa - клъц и карпузката - ръц! Така ще се намали бройката мошеници, тарикати и интересчии в България, т.е. лошия ген и вече добрия има шанс на политическото поприще и България да са оправи. България, пичове, ша са опрай, само гато вас ви нема!;)))

Радостин Василев: Не искам да съм министър на спорта, амбициите ми са други
Той е записал срещата на таблета на сина си

Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2023/2023/05/29/radostin-vasilev-ne-iskam-da-sym-ministyr-na-sporta-ambiciite-mi-sa-drugi.571210?fbclid=IwAR3hgiU91zQb54dEFnAopQl5OdDH9ndG5Rks4QzXYypvLWHRowsJD8lDNcM#comment-newest


Ха-ха-ха, а-ха-хаааа
преди 1 секунда
"Харвард" ме спечели с това, че прави бъдещите лидери
Ве ей
преди 1 секунда
очилат посерич! Ма, кой ша ти работи на тебе, я са виж ква си кукумевка!;))) Такива кат тебе, ърти-върти с дреновигата, дор са начупат сички кокале и после на кучеят! Чи тия дет ша ги внесеш, кат им дадеш по 1000 лева тука и ша та сварат в некой казан за обед;))) щот по-голема файда ша имат, отколкото да работат! Кви олигофренди са се пръкнали в София, не е истина, кой ги рани тия? Сорос?

Внос на работна ръка ще реши тоталния недостиг на кадри
Има отворени 200-250 хиляди работни места
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/05/29/vnos-na-rabotna-ryka-shte-reshi-totalniia-nedostig-na-kadri.571207?fbclid=IwAR264IC5Sk_O_NyZW0Rwmgtt9k4rHGhdeOc5j38Ps2uUnJei2vGbXPApr20#comment-newest

Тeнгри кан
преди 1 секунда
Матури трябва да има чак при завършването, както си беше, едно време, през останалото време трябва да тече нормален учебен процес и матури са ненужни, както в 4-ти клас, така и в 7 клас! Това е излишно социално и психично напрежение, за децата, но и за родителите им. Вече виждам побъркани мамчета на тема "матури" в 4 клас. Матура в 4-ти клас, това е умишлено ритуално убийство на детството и е чиста чифутщина! Най-накрая, един учител да вдигне глас, а не само да иска по-висока плата!

Мария Николова, учител: Няма нужда от изпити в четвърти клас
До момента в МОН никой не е намерил сили за промяна в учебните програми

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obrazovanie/2023/05/29/mariia-nikolova-uchitel-niama-nujda-ot-izpiti-v-chetvyrti-klas.571275?fbclid=IwAR3mYadbR1655IRVxFd8UK6kauyaK3GxNyIU2vPMSutcAMAamlAKidwS_L0#comment-newest


Тенгри кан
преди 1 секунда

"Това би трябвало да го знае, всеки главнокомандващ"

Аууу, Ленче, ти кат царицата на амазонките, ръйш ли, баят командажийка си, мани таа работа, командоренето на армия си е мъжка работа;))) Службите служат на тоя, дето в момента ръководи държавата, просто е. Значи, службите служат на държавния глава, Рундю, но той е още 3 години, после ще служат на следващият, дано не е Киро;))), но аз съм сигурен, чи дотогава и президент, нема да мой си изберем;)))


Лена срещу Радев във Facebook за службите
"Законите на страната трябва да се спазват - по буква и по дух"

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/05/29/lena-sreshtu-radev-vyv-facebook-za-slujbite.571290?fbclid=IwAR3b5jPshGLu2kKR8WURGaa3otKrqw8KmMtpTg6aqSbfztUssmMyUirq3wE#comment-newest

Тенгри кан
преди 0 секунди

Още навремето, началото на 90-сетте, гато се говореше за платена професионална армия, знаех, че идеята, ша катастрофира, още тогава ми бe ясно, оти виждах, още тогава, колко му са служеше на българсkия мъж в БА;)) То на офицерите не им се служеше и мнозина мрънкаха, че демокрацията давала големи възможности за "бизнес" (разбирайте, далавера) и те щели да фъргат фуражките;))), а за войниците, казармата бе "губене на време". И те искаха да праат "бизнес";)))

Военният министър: Отливът в армията е голям
Трябва да се мисли и за стимули, посочи Димитър Стоянов
29 май 2023 16:37, Красимир Ангелов
91
https://www.dnes.bg/politika/2023/05/29/voenniiat-ministyr-otlivyt-v-armiiata-e-goliam.571292?fbclid=IwAR0CmO41L0dciS8T1RCgrSpnG4dTbXbu-Gvm2DwGI1oj4962mAF6-EenGew#comment-newest


Тенгри кан
преди 0 секунди
До Таня

Tи искаш да служиш на Яга и неговото Злато, искаш златото на Яга да се умножава и ти да сиреш и пикаш доволно, но да унищожиш Българската Душа, да оробиш Българския Дух... Искаш, ама Тангра не дава! Слава на Тангра, йеееееее, ЕС ще умре!

Таня
преди 3 минути
Пътя на България е евроатлантически. Както и да се въртят, каквото и да мислят - това е. Най-добре се хващайте на работа и да продължаваме да правим пари.

Кирчо Канадеца
преди 15 секунди
Ний с Рундю "ала-бала";))) и накраа изпрахме Бойко;))

Радев даде мандата на ПП-ДБ, но ги посъветва да не го реализират
Не би искал да повери съдбините на страната на лидерите на коалицията

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/05/29/radev-dade-mandata-na-pp-db-no-gi-posyvetva-da-ne-go-realizirat.571298,1