www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> За Законите!

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> За Законите!
Запознат
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Ще Ви кажа една фраза, която много добре отразява днешната действителност:

ЗАКОН-за конче, за КОН-законче!
PM
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

Ето виждате как стоят нещата. Не бойте се, няма нищо сложно!
Законите са правила в дадена държава, които трябва да помагат на повечето хора да просперират, да се регулира хармонията в обществото, да се решават справедливо спорове, взаимоотношения им, да гарантират достойния живот на хората и все в тоя дух благини.
Много голямо значение има КОЙ точно създава или променя тези правила.

Аз поне, от как се помня точно тези, които ги създават тези правила, точно те не ги спазват, т.е. тези "закони" се създават и служат на авторите им за да могат да контролират Вас, тези, които сте страхливи и не смеете да се опълчите лично срещу тази инвазия срещу Вас самите. Колкото повече спазвате вредните за Вас и всички нас закони, толкова повече наливате бензин в огъня и обричате останалите около Вас на страдание! Това са Вашите синове и дъщери, майки и бащи, баби и дядовци, роднини и приятели, колеги!
"Но сам човек, какво може да направи?" са ме питали толкова много пъти?
- Искате да ми кажете, че Вие сте просто една машина за лайна?!
Ако е така, защо не си закачите една табела с надпис "Аз съм производител на лайна!" и да си ходите с нея?!
Ама си мислите, че целия свят се върти около и благодарение на вас затова си траете и не си закачате такива надписи, нали така?

Ако някой се е обидил, да не ми се сърди, все пак не сме гаджета или малки деца, че да ми се сърдите. Вместо това Ви предлагам да използвате мозъка си за да мислите и сърцето за да обичате, за да можете да сте полезни за себе си и за тези покрай Вас. Давайте много и изисквайте много. Не бъдете дребни душици и алчни лицемери. Трудно е, но пък си заслужава!
Успех!
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Подкрепям Запознат на 100%

П.П. Особенно ми хареса сравнението за машината....!!!
PM
violence
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 33
Участник # 1 228
Дата на регистрация: 3-October 07

хайде предложете достойна дума заместител на циганската "гадже" и дайте определение за "гадже"...

по темата: ясно е, че там където държавата не е държава и не работи за просперирането на своя народ, законите не се спазват стават излишни... а с тях и законотворците
PM
Иван
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (violence @ Apr 9 2008, 09:07 PM)
хайде предложете достойна дума заместител на циганската "гадже" и дайте определение за "гадже"...

Думата е "Либе".
Ще я намериш във всяка любовна народна песен.
Думата естествено е в среден род, защото обединява двата пола и означава човек, когото обичаме, в когото сме влюбени, който е на сърцето ни.

Днес най-близо до "Либе" е "Любим/а" (например "с моя/та любим/а ходихме на разходка").
PM

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025