| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (13) « първа ... 11 12 [13] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |
| anti666 |
Публикувано на: 5.7.2026, 21:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 624 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Тук четем от малоумните журналя, как 85 годишният шаман по покана на темплерите щял да дойде в България да камЛАЕ на Мадара. Няма такава дума камлаене, да лае като куче. Има камлание и идва от думата кам. Гледам споменали нещо и за Горталово с колобъра и Плеядите над него. За Плеядите нищо не споменават, обаче "камЛАЕЛ" над някакъв болен. Няма такива работи, бе журналя! Българскиите колобъри са имали други, много по-големи задачи от това да камлаЯт над болни, макар и на снимката да има неясно очертание на легнал човек. Съзвездието над главата му го загатва, ама кой да го знае. Само един византиец го споменава след време и по друг повод. Кой разбрал, разбрал.
И ако темплиера Овчаров (а най-вероятно той) е подал тая дописка, е трябвало да спомене откъде го е измъкнал това за Горталово. Да беше опазил и наснимал Мечока, преди да го ройнат археолози или иманяри, защото това е станало при него след демокрацията. А може да има снимки и да ги крие, кой да ти каже. Може и той да е свършил тая работа или оня евреин Фол, да не са иманяри. Да бе най-малкото пратил на журналята поне нескопосната чернобяла снимка от соца, взета от Анчо Калоянов, където пише само за Карагуй. Анчо като етнограф дори не е знаел къде е това място. Ние бяхме тия, които открихме къде е била скалната рисунка, но твърде късно. Бяха ни вече изпреварили и разрушили менхира гадовете, да търсят на майка си дивото под него. Повръща ми се от това лицемерие и йезуитщина! |
| anti666 |
Публикувано на: 5.7.2026, 21:45
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 624 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
И като отиде тувинският кам на Мадара с целия тоя темплиерски антураж какво ще направи? Ще покамлае (бау,бау) на тъпите журналистки, които си нямат понятие от тенгриянство? Или Овчаров ще устрои вечерно шоу-спектакъл като на Перперек, за отбрани туристи и вип персони-масони?
Ако шаманът наистина иска нещо да направи, да се измъкне от тая паплач и да отиде там по друго време и то сам. Той знае какво да прави после. Макар че ще му е трудно, имайки предвид възраста си и че копоите ще го следят през цялото време, да не свърне на неправилно място и свърже с неправилни хора.
Кучета, МАДАРА е действащо светилище и ще остане такова въпреки опитите ви да го унищожите, както направихте с Беглик Таш например. И който трябва е бил там, направил е каквото трябва без излишна парадност и е видял каквото e нужно. Белият Старец, татко Улген ни даде знак тогава, че е с нас.
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 9.7.2026, 11:38
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 830 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Водка върху скалите: Шаман предаде предупреждение за българите от духа на Перперикон
Заедно с шамана на скалния връх пристигна и известният монголски археолог проф. д-р Нямдагийн Ганбат, за да изследва енергийните и исторически връзки между двете култури https://www.vesti.bg/bulgaria/shaman-predad...perikon-6264410 Посланието от отвъдното: Духът се яви като сова След края на ритуала, видимо изтощен, но спокоен, Отгон Балдандорж сподели какво е видял по време на транса. Той призна, че първоначално е изпитвал силно притеснение как ще бъде приет от пазителите на Родопите. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ МНОГО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА;))) В ЧУЖДО СЕЛО И КЕРЕМИДИТЕ БИЯТ;))) Духът на Перперикон обаче се оказал изключително приятелски настроен и се явил на прорицателя под формата на сова. Извънземното присъствие оставило и важно послание за българския народ, което шаманът побърза да предаде: „Народът ви е на прав път, но трябва да има съгласие и единство, за да продължи напред“, пише „24 часа“. СОВАТА, НАЛ ЗНАЙТЕ НА КОЙ Е СИМВОЛ НА БАЛКАНИТЕ? НА "ОТ ЕНЕ АРТИМАС" (АТИНА НА ЕЛИНСКИ), Т.Е. СВЕТИЛИЩЕТО ПЕРПЕРЕК НЕ Е НА ДИОНИС';))) СЕГА, РАЗБРА ЛИ, Р. ОВЧ.? МА, ЩО СИ ТОЛКОВА ТЪП, МАА;))) ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СЕ ПОЧИТА УМАЙ НА ПЕРПЕРЕК СЛЕД КАТО НЕЙНИЯТ ОБРАЗ СТОИ ВЪРХУ СКАЛИТЕ! ОЧЕИЗВАДНО Е!;))) ДИОНИС... КАКВО ВСЪЩНОСТ ДРУГО СЕ Е ПОЧИТАЛО В ИЗТОЧНИТЕ РОДОПИ, ОСВЕН УМАЙ - УТРОБАТА;))) МИ МНОГО СТЕ ПРОСТИ! КОЕ Е ОСНОВНОТО? СКАЛНОИЗСЕЧЕНИТЕ УТРОБИ;))) ИЛИ С ЕДНА ДУМА УМАЙ (УТРОБА) КОЛКО ПЪТЯ ДА ГО КАЖА?;))) ПРОСТИ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕ ВИ СЕ ИСКА ДА Е ТАКА, АМА ТО Е ТАКА! СОВАТА, ТОВА Е ФОРМАТА НА АРТИМАС НА БОЙ ТЕРЕК;))) ТАМ, КЪДЕТО НЕ Е НУЖНА СВЕТЛИНА! ПРАВ ПЪТ, МА С КРИВО ХОДЕНЕ, НЕ Е ПРАВ ПЪТ!;))) ТЪЙ ВИ РЕЧЕ ШАМАНА;))) ======================================================================== АЗ: ;))) Кай ся, кои са функциите на Атина Палада като сова? И кога за първи път срещаме това нейно изображение върху предмет? БОГ ОТ МАШИНАТА: Совата (по-конкретно домашната кукумявка, Athene noctua) олицетворява способността на Атина Палада да вижда скрити истини, да действа с хладнокръвна стратегия и да разсейва тъмнината на невежеството с интелект. В гръцката митология совата не е просто страничен домашен любимец, а едновременно „окото“ на богинята на Земята и древен зооморфен остатък от времената, когато самата Атина е била почитана под формата на птица. Функции на Атина Палада чрез символа на совата Проницателност и виждане в тъмнината: Физическата способност на совата да ловува нощем и да вижда в пълен мрак се свързва с интелектуалната проницателност. Където другите са слепи и подведени, совата (и Атина) вижда обективната истина. Военна стратегия и бдителност: За разлика от Арес, който олицетворява дивата и сляпа ярост на войната, Атина е богиня на тактиката и планирането. Совата символизира нейния тих, пресметлив и изненадващ подход при лов и битка. Политическа и държавна защита: Совата е пазител на Акропола. Смятало се е, че ако сова прелети над войската преди битка, това е знамение за сигурна победа, изпратено от богинята (както се случва според легендите в битката при Маратон). „Сляпата зона“ на ума: Според някои митове, совата каца на рамото на Атина откъм нейната „сляпа страна“, за да може богинята да вижда и знае цялата истина, предпазвайки я от измама. Първото изображение на совата върху предмет Археологически, совата започва да се появява като самостоятелен и постоянен символ, обвързан с култа към Атина и град Атина, в края на VII и началото на VI в. пр. Хр. Коринтски пинаки (глинени плочки) – VII в. пр. Хр.: Едни от най-ранните открити предмети с изображение на сови в религиозен и битов контекст са фрагменти от коринтски керамични плочки (pinax), открити в Гърция (някои от които днес се съхраняват в Музея в Берлин). Атически вази (Glaux-Skyphoi) – ок. 500 г. пр. Хр.: Малко по-късно в масова употреба навлизат специални съдове за пиене на вино, наречени глаукс-скифос (glaux на старогръцки означава сова/кукумявка). Тези чаши са били изрично декорирани с характерния образ на сова между две маслинови клонки. Първите монети (Wappenmünzen и Тетрадрахми) – ок. 545–510 г. пр. Хр.: Образът на совата придобива световна слава, когато започва да се сече върху атинските сребърни монети. Първоначално тя се появява самостоятелно върху т.нар. Wappenmünzen (хералдически монети), а по времето на Пеисстрат и по-късно при зараждането на демокрацията (ок. 510 г. пр. Хр.) се ражда легендарната атинска тетрадрахма – с лика на Атина отпред и характерната сова на гърба. Интересно е, че този класически дизайн е толкова устойчив, че Гърция го използва и до днес върху съвременната си монета от 1 евро. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 10.7.2026, 16:15
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 830 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Шаман говори с духовете на Перперикон
https://www.youtube.com/watch?v=KEMuJRSkNnM Сега го видях, та го гледах. Останалото го казах вчера, каквото каза Овчаров в клипа;))) Дори повече, казах. Най-важното тука е, което се казва е, че "духа" много дълго е чакал свързването отново. Това прекъсване на живата и реална връзка със света на предците, знаете се дължи на християнството и оттук всички нещастия и бедствия, които сполетяха българите исторически. Защо? Защото при авраамическите религии, най-важното за един народ се ликвидира, ликвидира се, основата на народността, която е в "света на прадедите". Как? Като се замества с друга, чужда основа, с тази на Авраам, който е баща на юдеите и арабите, т.е. тази основа е небългарска и оттам тръгва почитанието на светци, светици, великомъченици, пророци, чиито образи, житейски път и дела, нямат нищо общо исторически и духовно с българите. Те имат общо с историческото развитие и разпространение на християнството като религия. Оставям настрана тамплиерските кръстове и водката "Смирнов" в случая, абстрахирам се, говоря по същество. Както се оказва, този човек за първи път слиза от планината си в Монголия, за да отиде на друга планина в кънда-мънда у дивият! |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 13.7.2026, 20:02
|
;))) Тва е уникално профанно твърдение :
"единствена форма на цивилизация, която исторически осигурява развитието и благоденствието на цялото човечеството - християнската." Има и други цивилизации, които имат друго разбиране на благоденствието;))) "Християнската цивилизация" е само една от цивилизациите на тази планета. И то повечето й представители са на книга "християни". Примерно, аз не съм. Но, се раждам в такава околна среда, макар че, тоагва за религия не се говореше, ако се говореше се говореше с много лошо;))). Но, Съдбата ми предопределя да не съм;))) И аз не съм кръстен, аз съм Тангра! И вчера, на един родопски баир, един приятел вика: "Тука, ела да видиш кръста на скалата";))) И аз в типичен мой стил му изтърсих: - Кво да го гледам, аз не съм кръстен, аз съм Тангра":))) Е, заслужаваше си да го видя от друга гледна точка;))) Съвсем скоро ще го публикувам, за да ви покажа същността на "християнската цивилизация";))) |
| anti666 |
Публикувано на: 14.7.2026, 5:09
|
||
На прав път, но..."Съгласие и единство" Единство с кого? С циганите? С копейките, които искат да върнат хазарския болшевизъм в България? С политици, прокурори, честни олигарси, наркотрафиканти и мутри? Няма начин! Или те, или ние. Едни от тях са излишни и трябва да изчезнат. Според Натан Ротшилд и предсказанията в Кръгове, това сме ние. Не включвам само малцината тенгрияни, но и българите, които са запазили в себе си Българския дух. Ние пък искаме тяхната кончина. И то в обозримо бъдеще, за да освободят пътя ни. Прочетете само коментарите под клипа в ютуб, за да ви стане ясно. Трака-трака тракийците и фундамент християните реват кански. Все пак чест му прави на Овчаров, макар и да е темплиер, че започна да нарича фактите с истинските им имена. Интересното е, че за Мадара няма никакви коментари. А Мадара е действащо светилище. Или нищо не е усетил, или е разбрал нещо, което няма да се хареса на организаторите, пийнал си е водката, казал общи приказки за табуни коне и приключил с камленията. С други думи, Духът не е бил приятелски настроен. Знаете ли къде ги е правил? Отстрани музея до разрушения тенгриянски храм и византийската базилика. Където доведените от Борис ромеи са изклали българите-староверци. А последният колобър е гледал от платото горе труповете им, преди да вдигне ръцете си нагоре и на запад да произнесе най-страшната Клетва, от която страдаме до ден днешен. http://www.voininatangra.org/modules/xcgal.../DSC_0143-1.jpg https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...lbum=237&pos=20 Енергията точно там е много кофти, ние бихме го завели на друго място, но е нямало кой да му го покаже. Дано е направил каквото е по силите му, за да я поизчисти. Макар да се съмнявам да махне КОЛОБЪРСКОТО ПРОКЛЯТИЕ Ей го и от Мадара все пак, пак мир да имало и алабала. https://youtu.be/VjV_53qIStE?si=_3ROmqqhuHHOKoJD |
||
| Йордан_13 |
Публикувано на: 14.7.2026, 12:20
|
||||
https://drive.google.com/file/d/1jzx0ljQDtX...iew?usp=sharing Във Фесбук намерих този откъс от Мадара. Валентин Иванов го беше споделил ![]() А това има в Тубата https://www.youtube.com/watch?v=loefY-7of6s Трябва търсене Хм, в един момент започва да бие тъпана доста учестено, точно като мен, като при мен, сега на Джиен, тъпана просто препускаше в галоп като кон;))) Едно и също е, а аз не съм гледал шамански камлаения. Просто не ми трябва. То си иди. Иди си. Който има антени да го улови, то си идва, който нема става серафимист тракизант и пали свещички на "Св. Георги" и оставя парички;))) |
||||
| Йордан_13 |
Публикувано на: 14.7.2026, 13:16
|
Ей го и от Мадара все пак, пак мир да имало и алабала.
https://youtu.be/VjV_53qIStE?si=_3ROmqqhuHHOKoJD =================================================== Истинско клане на "християнският свят" и тракилите серафимизанти. Трите кучета са символ на тенгриянската троица, но само едно от тях се явява в облик, другите две, не. Сега, веднага може спекулативни препратки да ви направя към християнската троица, но бялото куче явило се в облик е кучето, което следва конника в скалноизсеченият образ на платото;))) Бялото куче не е случаен образ. Това е годината Етх, на Кучето или Небесното куче, Етх Барак Кебек, пазител на имението Балкан на алпа Мар - Слънцето. Символичното говорене на духа е повече от ясно: табуни коне.... Какво да каже в Годината на Коня, Имен? ;))) Табуните коне, това са българите, които са били и които ще се родят в Годината Имен. Те ще бъдат и задружни и много динамични. И това е Прогреса;))) Прогрес се прави с Кон;))) Другото е ала-бала;))) Не с пшеница;))) Пшеницата са днешните българи;))) Пшеницата се пасе;))) пшеницата се жъне, зърната и се смилат на брашно и те служи за храна! Какво казва шамана? Станете отново коне и тогава ще продължите славната традиция на предците си! Разбира се, Овчаров, тука скрива това, накъсва разказа, сегментирайки го, но аз съм абсолютно убеден, че така го е казал и зависи и от преводача де, как ще го преведе на български или на руски;))) Нюансите и подробностите при един превод са много важни. Така се разбира, че ако говорим за Проклятие, Проклятието са самите днешни българи;)))което винаги съм го казвал. А и то са вижда де, няма кво да са праа на велик, макар че, не всеки човек го вижда това. ============================================================================ И да добава за да обясня защо духовете на Мадара са в образите на кучета : 1. Митология на коренните американски племена (Индианците) Племената Чокто и Чикасо: В техните легенди за произхода се разказва за Офи Тоби (Ofi' Tohbi) – Великото бяло куче дух. Според преданията, този мощен дух е водил племената по време на техните дълги миграции, предпазвал ги е от опасности през нощта и е изчезнал чак когато те са намерили своята обетована земя. Йордан Стайков Тенгу (Tengu - 天狗) е едно от най-известните, сложни и очарователни същества (йокай) в японската митология. Името му буквално се превежда като „Небесно куче“, тъй като произлиза директно от китайския мит за кучето-демон Тянгоу, за което си говорихме. ============================================================================= Шамана е много точен за нивото си. Няма значение, как им е предадено Тенгриянството, пряко или непряко, при тях е било пряко, но те го възприамт според нивото си. Така се ражда монголската митология или монголското тенгриянство. Сега, в случая е без значение, че шамана е русифициран, пие водка и затова не може да му се вярва и че той лъже, например в полза на Путин;))) Проблема е, че организираните масонства имат много пари и връзки и мога да завлачат всеки от всекъде особено в територията на Евразия, която независимо, че има независими държави си е територията на "руският свят", т.е. там той влияе смазващо, поради, което пряко или непряко влияе на всички живеещи. Така върху нас влияе англосакският свят, а преди това е влияел Ориента чрез Турция, т.е. Англия Ориент;))) Затва, казахме, навремето, някои хора са били още ученици: "Искате ЕС, получавате фес";))) Ние, тенгрияните, неслучайно сме го казали;))) Последното влияние, ориенталско-турското си е достатъчно силно и могъщо и днес, макар да не се признава от самите българи. Затова, монгола каза, точни неща, символно ги каза. Овчаров няма как да си ги измисли. Вижте, аз имам дълбока връзка с науката и кадрите й знам как мисли един учен. Той в никакъв в случай няма как да си измисли подобни неща като три кучета - две без образ, едно с образ, табуни коне, пшеница;))) Ако някой въобще се е задълбал в Началото на Началата на лятната нова година ще разбере защо има кон и пшеница в образите. Дали ще го приемете или не, това е без значение. Какво символно е казано на Мадара, може да разбере само шаман, който живее като този шаман, т.е. аз;))) Макар че, аз не се възприемам лично за такъв, може би, явно съм такъв;))) кво да ви кажа ся;))) и веднага разбрах какво каза монгола. И толкова. И той го каза според духовният си ръст днес, според духовното си ниво. Християнчетата кръстоносци, т. нар, "тамплиери" са му поставили специални задачки, с които той да им даде необходимото знание, за да оправдае парите, които са похарчили за него, но НЕБЕТО НЕ ДАВА И ШАМАНА ПОЧВА ДА ШИКАЛКАВИ;))) Той не се е провалил. Просто не иска да им каже, защото не трябва да им каже. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 15.7.2026, 13:15
|
Miroslav Mihov
За пръв път няма да се съглася с теб и ще ти опонирам. Ложните наложници, масонските курвички като павианът Овчаров, когато довлекат шаман от НЕруска, неоскотена, неизродена, неизвратена, непроклета и неподвластна на тях територия! Тогава можем НИЕ да нададем ухо и да приемем каквото и да е от някой поканен тук. Или НАШЕТО ниво или ничие друго. Овчаров и Онгон са на взаимно ниво и за това са се харесали. И още! Български шаман, тоест шаман от нивото, класата, породистата чистота, отговаряща на званието БЪЛГАРСКИ, никога не би приел покана, грамота, почести и поръчения от масонската сган! И една тежка кртика към нас самите! Пасивни сме! И започвам да намразвам тази пасивност. Наглостта им доказва, че сме ударили дъното на пасивността си. Йордан Стайков Miroslav Mihov Ми той е техен гост. Но, това не значи, че лъже. Просто лъже тях, че може това, което искат от него. Виж сега, шамана работи и с отрицателните духове и алпи и може да бъде лукав хитрец, ако поиска. Такъв е и Локи, нали. Аз просто казвам, че казаното е истина и аз я разбрах веднага, сега какво друго са искали да им каже е тяхна си работа, явно не са го получили. Идеята на масоните, не е нашето ниво:))) Те просто искат още познание, над тяхното ниво, но като нивото им е такова, такова получават. То познанието се достига с личен растеж, така както растението се стреми към слънцето и извисява ръста си, расте. Но, казаното от шамана на Перперек и Мадара е вярно. Ся, няма си чупа хатъра и да го плюя;))) Дали това ти харесва или не, дали го приемаш или не е въобще без значение. А, тва, дали български шаман, не би приел... м, тва не е сигурно;))) Ако духовете му кажат, че трябва да влезе в тази битка?:))) Ти гледаш нещата от своята лична воля. При шамана няма лична воля, ако има лична воля, той не е шаман. Той е служител, човешки служтел в света на предците и духовете. За да не затвори портала, той не може да има "лична воля", особено когато служи и лични желания, нали, тва искам, онва искам, не, квот ти кажат, ти си проводник на Силите, иначе не си. |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 15.7.2026, 13:41
|
А тук е цялото представление на Мадара
https://www.youtube.com/watch?v=MfUNDYqNriw На който му са гледа час и 15 минути думкане на барабан може да го гледа, за да няма после празни приказки. Ама не бил наш, бил циганин... Требе ви каа, че пловдивският шаман Дойчо Русев, нищо бяло нямаше в него, чист мангал си беше Почерняваш като влизаш чето в царството на Ерлик |
| anti666 |
Публикувано на: 15.7.2026, 21:57
|
||
Кучето е отдавна пазител на Мадара. Който е ходил там, няма начин да не е забелязал колко кучета има, обикновено се мотаят на паркинга до пътя.
Последният път като нощувах там в къмпинга имаше един мелез на хъски, който цяла нощ ни охраняваше, а сутринта преди изгрев тръгна с нас и вървеше неотлъчно навсякъде, където ходихме. Даже се качи горе на платото.
Там винаги е имало и местни, които са пазители или им е дадено знанието от Небето. Такъв беше бившия собственик на къмпинг "Тангра", който вече е починал. Не го познавах, но по думите на жена му нещата които й е разказвал за светилището са уникални и няма как да ги знае, дори да е чел нашия сайт.
Там също имаше една възрастна жена, вече пенсионерка, която подработваше още като гид. Небето ме запозна с нея и бях много учуден колко знаеше за неща, които са извън общоприетите догми. Дали сега има там някой, не знам вече.
На видеото се виждат и някакви "прабългари", вероятно от Багатур. Макар шаманът да не знае руски, то придрижителите му знаят и можеха да им преведат нещичко, а не темплиерът да го препредава. Но както и да е. Да не говорим, че трябваше някой журналист да присъства и да направи интервю директно с него. Информират ни за задника на Дара или как някаква друсана дъщеря на наркотрафикант катастрофирала с поршето си, но когато се касае за тенгриянство - пълно мълчание. Канселиране, както му казват.
|
||
| Йордан_13 |
Публикувано на: 16.7.2026, 17:19
|
Чуйте професор Иво Христов: Ще оцелеем ли след Борисов, Пеевски и Радев? https://www.youtube.com/watch?v=jL-MI3c619c @ЙорданСтайков-ч7щ преди 0 секунди Българите нито са славяни, нито са русофили, нито са православни;))) Българите са си Българи и са тенгрияни! Русия винаги е била най-големият враг на България. И на трите Българии - Волжка, Дунавска и Черна България (понастоящем Украйна). Христов, нал се досещаш, кой ще се появи на картата вместо РФ, кога англичаните я разпаднат? Позна;))) Ще се върне България;))) Стига си лъгал и пълнил главите на българите от интернет с глупости и чувство за отчаяние и безизходица, дърдорко! @doravylcheva2188 преди 5 часа Ако народа се държи за Православната ни вяра,черкува се, моли се, кае се, тогава Бог ще ни опази! @ЙорданСтайков-ч7щ преди 0 секунди Аз съм тенгриянин, истинският българин и никога нема се върна към чифуто-гръцката християнска вяра! Слава на Тангра! @VioletaStamatova преди 1 час Чували ли сте поговорката: "Помогни си сам, та да ти помогне и Господ", или: "Лозето не ще молитва, с иска мотика"! Така че, ако чакаме някой друг да ни свърши работата - няма да стане. Бог е със смелите и упоритите, с тези, които действат, на които си заслужава да помага! |
Страници: (13) « първа ... 11 12 [13] |
![]() ![]() ![]() |