| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |
| trak |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:23
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 700 Участник # 1 912 Дата на регистрация: 21-June 09 |
С такива междуособни караници до никъде няма да се стигне. Българите трябва да се обединяват , а не да се карат като деца. От това не се печели , а напротив. Как може да сте толкова егоистичен и тесногръд г/н Детев? Вие не сте обран като са публикувани тук ваши твърдения, напротив трябва да се радвате , че делото Ви се популязира и странични хора като мен се запознават с него. Не е ли това целта? От скоро съм в този сайт попрочетох тук таме и реших да си купя книгите Ви. Но сега съм дълбоко разочарована от личността Ви.
|
| 0tolerance |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:31
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 85 Участник # 1 110 Дата на регистрация: 28-August 07 |
Ако наистина са такива, публикувайте тук артефактите от морето- не заради Йордан 13, а заради всички останали. Това би доказало искрени намерения, а не голите думи. В противен случай, въпреки уважението ми, ще съм принуден да се съглася с Йордан 13... за пореден път. Нека не забравяме, че Вие заявихте, че ще публикувате артефактите в най-скоро време. Да видим! Вие сте на ход... |
||
| kesarya |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:33
|
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 8 Участник # 1 919 Дата на регистрация: 24-June 09 |
Госпожице/госпожо, не съм тук за да Ви привличам за читател, каквато отдавна съзнателно или не, вече сте. Вниманието ми бе привлечено от мой братовчед, който попаднал преди време на това място. Той е запознат детайлно с историята на моя род и знае кое как е. Опитал се да вразуми въпросния господин, който се нахвърлил върху него, демонстрирайки пълно незачитане на факта, че все пак Аз съм автор на поредицата "Тракийската Атлантида", а не баща ми, камо ли някой друг. Позволих си да се намеся, защото целия ми живот е изпъстрен с подобни кражби (съжалявам, но няма друга дума). Сега ще ви кажа как следва да се постъпва в случай, когато искаш да публикуваш чужд труд - иска се разрешение от автора, нали? Наскоро дадох такова за забележителния албум "Филипополис", но г-н Райчев ми звънна и ме попита учтиво може ли да препубликува виртуалните модели на Античния театър. Не само се съгласих, но и до днес му съдействам да продава забележителното им творение. И знаете ли? Срещу един албум подарък. Останалото е джунгла...
|
| kesarya |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:35
|
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 8 Участник # 1 919 Дата на регистрация: 24-June 09 |
Как да ги публикувам? Нали съм изтрит? Инкогнито както досега някой се е разпореждал с другите ми работи? Не, благодаря! Подготвям сайт, ще Ви информирам като стане...
|
| 0tolerance |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:39
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 85 Участник # 1 110 Дата на регистрация: 28-August 07 |
Ако бях на Ваше място, щях да се радвам подобен труд да се 'краде' не само в един, а в 100 български форума... Предполагам, въпреки обещанието Ви, няма да публикувате артефактите. Може би и те са обект на авторското право, а...? |
||
| 0tolerance |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:42
|
||
Ясно, артефактите са Ваша интелектуална собственост... |
||
| trak |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:46
|
||||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 700 Участник # 1 912 Дата на регистрация: 21-June 09 |
Госпожица съм :) Да наистина би било много хубаво, ако ги публикувайте. Не бъдете тесногръд. Може Йордан 13 да не публикувал Вашите материали с лоши намерения. Ето вижте повече българи се запознават със своето велико минало. Не е ли това най/ важното? Вижте в каква кал е потънал българския народ днес. |
||||
| 0tolerance |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:47
|
Ще го чакаме този сайт да видим колко струва думата Ви...
Между другото, в кой музей са въпросните артефакти? |
| kesarya |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:51
|
|
Познавате ли сайта www.detev.com и www.orpheusmagazine.net ? Достъпът до тях е открит, безплатен и свободен. Не защитавайте престъпни каузи. За всяко нещо си има ред и аз го посочих. Какво пречи на честния и непредубеден читател като Вас, да се разходи до тези сайтове? Вече съм резервирал домейн за сайта, за който Ви говоря - www.thracianatlantis.com Обясних, че публикуването на артефакти би оскъпило книгата, а и подготовката и отпечатването й. Затова ще ги публикувам в сайт - безплатно, лесно и удобно. Какво повече да направя за Вас?
|
| Eлтимир |
Публикувано на: 24.6.2009, 14:56
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 501 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ле-е-елеее, виждам, че някои са достигнали до решението, до което и аз стигнах още през есента! това е добре. Представям си хиляда такива сайта, обединени в обща мрежа. С препратки един към друг. Една огромна мрежа от виртуални информационни центрове, където всеки сам си е господар в своята точка. Където няма да има команди и нравоучения, а само обмен на идеи и знания. Впрочем един сайт се прави за ден-два. Така че, детев, не се коси. И мен ме гониха, даже ме плюха много повече от теб. Направих си свои сайтове и не съжалявам. Тук идвам чат-пат, когато не ми се върши нещо друго. По повод на артефактите. Аз съм публикувал снимки на стотици такива. И какво? Някой тук да говори за тях? Това и тъдева, както казват из нашия край. Всеки тук май вижда само себе си и чува само себе си. Разговори между слепи глухонеми. Затова отдавна се отказах да споря и да доказвам. Там, където не могат да ме трият си пиша и показвам каквото си имам за писане и показване и толкова. Така че идеята за свой сайт, без командири и фалдфебели е най-доброто решение. |
||
| trak |
Публикувано на: 24.6.2009, 15:10
|
Благодаря за бързия отговор и информацията, г-н Детев.
Посетих сайтовете сега. Но не мисля , че публикуваната тук информация по някакъв начин би Ви ощетила даже напротив. Трябва да се радвата на безплатна реклама, колкото и грубо да звучи. Все пак живеем в български условия...Хората трябва да се просветляват. Никога не бих разбрала за делото Ви ако не беше публикувана информацията от Йордан 13 . И може би не само аз. Мислите ли, че човек всеки път може да отваря отделен сайт , отделна страница , ако иска да научи нещо? Не е ли по-удобно, ако има и такива събирателни сайтове. Аз ги одобрявам и възприемам по- скоро като просветителски сайтове, което по никакъв начин не омаловажава делото Ви и вашите сайтове. Войни на тангра е събирателен сайт. Не мисля ,че е положителна тенденция всеки да си създава свой сайт, защото я го открият хората да го четат , я не. И какво като си създал собствен сайт като сам си пишеш и сам се четеш. Ако идеята ти е била такава добре. Но ако искаш и други да се докоснат до откритията ти , мисля , че малко трябва да промениш тактиката и да преглътнеш егоизма, тесногръдието и ОБИДАТА. Всеки в България играе на обиден, неразбран и т . н., но това до нищо положително не води. Вината не е само в едната страна , вината е обща. |
| Eлтимир |
Публикувано на: 24.6.2009, 15:18
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 501 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Тук:
http://eltimir.ucoz.ru/photo/16-1-0-0-2 Съм поставил точно 100 снимки. Преди време, в този форум ме обвиниха, че съм преписал техните описания от руски автори. И въпреки, че много хора пишещи тук са виждали с очите си в моя дом част от предметите, показани на снимки, а също автентичните снимки, които отново аз съм правил, опровержение нямаше. Нещо повече, част от очевидците се присъединиха към хора на клеветниците. Май става дума за нещо повече от обида, ако не се лъжа. Впрочем черно-белите снимки са правени са правени със стария ми фотоапарат "Зенит", който също си е още тук. И какво от това? Елтимир преписва и краде чуж труд. Елтимир е преписал от руски автори дори собствената си биография. Не, това не е обида. това е нещо много, много, много по-лошо. |
| trak |
Публикувано на: 24.6.2009, 15:26
|
Не е хубаво така да се карате по междуси като в детската градина. "Пък той ме оскуба..Пък той ме одари.." По-отгоре трябва да се гледа на нещата. Възрастни хора сте. Като се карате и делите не си помагате и не помагате на нас читателите.
|
| kesarya |
Публикувано на: 24.6.2009, 15:28
|
|
Както винаги, младостта не прощава никому
Този мой сайт е създаден в края на 2005 година. Имам 2200 активни участници и близо 60, 000 посещения. Не искам и не търся нищо повече. Ако този Ваш командир беше свестен и читав, отдавна да ме е издирил и да сме се спогодили. Аз преподавам вируална култура в СУ и зная достатъчно за начините за електронно публикуване. Организацията при мен е такава - всеки регистриран получава имейл, когато по сайтовете ми се появи нов материал. От 2 години правя и един фестивал за български археологически и исторически филми - http://bulgarianfilms.comГорд съм и с моите студенти в СУ и пловдивската академия - www.virtualna-kultura.com Съвсем скоро ще излезе и новото списание посветено на Изкуството, Науката, Технологиите и Образованието. Правя също и една лятна академия в Родопите - http://orpheusacademy.org Сама виждате, че не разполагам с никакво свободно време, но въпреки това никога не съм отказал обществен ангажимент. |
| trak |
Публикувано на: 24.6.2009, 15:52
|
Наистина похвално. Много хубави инициативи, г/н Детев.
Но ние , които вече сме приключили със студентството в малко по-различна насока и живеем далеч от Пловдив няма как да научим за вас в това забързано ежедневие. Затова би било наистина жест от Ваша страна , ако позволите заради нас читателите и тук да се публикуват части от делото Ви и да се дискутира. Призовавам Ви да изпълните обещанието си и да публикувате артефактите също тук. Заострихте ни любопитството и жаждата за знание. Бъдете над пошлстта и дразгите в България. Нека не разглеждаме публикуването като интелектуална кражба, а като по-скоро като дискусия и запознавне с Тракийската Атлантида по темата тук от нас, които вече отдавна не сме студенти, за да се обогатяваме интелектуално и развиваме.Щом сте открили или постигнали нещо по - добре го споделете с колкото се може повече българи. Някой от тях може да Ви се окаже от помощ във вашите изследвания.Никой никога не знае. |
Страници: (5) « първа ... 2 3 [4] 5 |
![]() ![]() |

Този мой сайт е създаден в края на 2005 година. Имам 2200 активни участници и близо 60, 000 посещения. Не искам и не търся нищо повече. Ако този Ваш командир беше свестен и читав, отдавна да ме е издирил и да сме се спогодили. Аз преподавам вируална култура в СУ и зная достатъчно за начините за електронно публикуване. Организацията при мен е такава - всеки регистриран получава имейл, когато по сайтовете ми се появи нов материал. От 2 години правя и един фестивал за български археологически и исторически филми -