Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (62) « първа ... 60 61 [62] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 30.6.2025, 14:33
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 863 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
България и Турция се разбързаха за магистрала "Черно море" и жп линия Ямбол - Одрин
https://www.moreto.net/novini.php?n=514151 От България и Турция нищо не зависи. Илюмината Доган и масона Тиква работат заедно. Те са братя, слуги на Световното Правителство, чиято цел е да стопи националните държави и да направи от всички тях, една голема, обща планетарна държава , в която са събрани всички 7-8 млрд. души и да я управлява. Затова се създаде "Съюз", в който националните държави са без значение, от значение е тяхната "свързаност" сиреч те не трябва да гледат на себе си, като нещо отделно, а като едно общо, между което няма никакви различия. Ще се радвате на годините, в които немахме редовно правителство;))) Много хитро подходих, посочих ви Изход, баш като един Мойсей, защото тва сам, т.е. без наличието, на квато и да е земна подкрепа го напрайх;))) даже, точно обратното, доста хора побързаха да ме "разочароват" с преходността си и обвързаностите си и с начина си на мислене, който са криели и което мислене е адски мизерно и примитивно. Вие искате "нещата да вървят напред", това най-вече го искат жените, да и некои мъже "еволюционисти". Е, те вървят напред, само че, едва ли в посоката, за която си мечтаете;) Сега, масона Тиква и илюмината Ердоган държат здраво юздите и тази свързаност ще изглежда положително за България. Сега, обаче, представете си, сценарий, в който аз създавам солиден вулканичен земетръс в илюминатската система. Как ще го направя? Еххх, МВР;))) и самият аз, не знам, но ще го напраа, в тва бъдете убедени. Какво се случва при тази териториална свързаност между България и Турция?Хххм? Нали, са досещате? Турция, освободена от илюминизма, вследствие, този трус е много по-могъща и силна от мъртва България, това няма даже нужда да се казва, то е ясно, като бял ден и тръгва да откъртва цялата източна половина на страната. Не забравяйте, че тези трусове, не са трусове, не са, както вие си ги представяте. Тя изгребват и от енергетиката на миналото, където Източната римска империя, точно след намесата на тенгриянина Светослав, ха-ха-ха, България губи източната си половина и впоследствие мре! Но, кажете ми, какво да направя, нали, след като сте такива овце? Блеещи овце?:))) Хххм? Искате да ядете, да пийте и да серете. И милиционерите да ва управляват. Да, ама Небето не иска;))) Аз, като почна да го праа и бивам упрекван, че си угаждам;))) Не, бе, аз не си угаждам, просто, кво да праа друго с вас?;))) Затва ви каам, кат не моем важното, поне да праим последното - да едем, да пием и да серем. Щот да ебем и тва става вече сложно;))) И там требет усилия, за да стане;))) А, да и последно, една дръта мискинка от Ситово, плезурската тъща, задавала въпроси от рода: - Плитката с кво са издържа? Плитката е като Мойсей, Плезур герберски, герберски, йощ бесепарски;))) Храни се с манна;))) Педерас! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |