www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Манипулацията "Българомохамеданин"


Страници: (3) [1] 2 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Манипулацията "Българомохамеданин"
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Дойде време и ние да заемем позиция по въпроса, относно цирка разиграл се с новото преброяване на населението на България, където в графата за етническа принадлежност "Други", попаднаха екзотики като "афроамериканец" и "българомохамеданин". Не знам защо, обаче, евреите разиграли този цирк, не си сложиха графа "евреин" с подграфи - "сефарад", "хазар", кроманьонец и неандерталец. За последните не е сигурно дали принадлежат на еврейската общност , но според провадийския маймун Николай Панайотов, виден "археолог", те са такива.
Та да си дойдем на думата. Въвеждането на тези графи "афроамериканец" и "българомохамеданин" едва ли е случайно и едва ли случайно става при правителството на Гроба, т.е. ГЕРБ. Не си мислете, че при предишните не е ставало. Просто тук тази политика изкристализира, доби видим образ. Политиката на сепариране на българската народност, тече с усилени темпове от 64 г., не, дори от много повече години, още след Освобождението с въвеждането на политическите партии по европейски модел. Но сепариране по етнически признак, наистина тече от последните 64 г и то като държавна политика, макар, в Конституцията да е записано,ч е "България е еднонационална държава". Де факто всички управници през тези години работиха срещу Конституцията, която те самите са гласували и приели.
Да видим, обаче, къде стои проблема с така наречените "афроамериканец". На всички е ясно, че от комунистическо време в България останаха едни мелези с черен цвят на кожата, резултат от директната политика за въвеждане на комунизъм в Африка и приемането на африкански студенти с големи ланги в България. Оказа се, обаче, че много наши гювендии харесвали големите и черни ланги и от българо-африканската дружба от "векове за векове" се пръкнаха едни мелези. И за тях, трябва графа, нали, разбирате, г-да?!
По-сложен е въпроса с така наречените "българомохамедани".
В Родопите последните години, външни за България сили, с мълчаливото и предателско съгласие на всяко едно правителство се пръкнаха три етноса - "българи", "турци" и..... "българомохамедани". Точно така. Ако искайте вервайте, според некои хора, такъв етнос има! И тази графа в преброяването не е случайна, а е резултат от лобизъм на определени кръгове, в които вероятно влизат господина от "Корпуса на мира" - Ерин Уилс и бившия посланик на СЕЩ в периода от 1987-1990 г. Сол Полански.
Тези два чифута създадоха в село Борино сдружение "Био-Б-Еко", което от своя страна създава в Борино "ИнфоЦентър-Борино", чиято дейност е:

"В ИнфоЦентър-Борино предлагаме компютърни услуги, достъп до информация от Интернет и други източници, предоставяме подробна туристическа информация за забележителностите в района Западни Родопи, местни хотели, къщи за гости и квартири и туристически трасета. В центъра е уредена етнографска изложба, представяща колорита на трите етноса живеещи в района, техният бит, култура и фолклор. Също така предлагаме произведения на местни занаятчии изработени от натурални материали".

Така, голямо ни беше изумлението, когато отидохме там, да разберем, че в България съществували три етноса: "българи, турци и... българомохамедани". Това, обясняващия се маймун там ни го обясняваше много уверено. И когато го попитахме, как не го е срам да говори глупости, той се обясни, че така им казвали да говорят.
Така, че под маската на някакви "био-културно-екологични" инициативи това сдружение всява в региона сепаратизъм и въвежда наличието на етнос "българомохамедани". Нв вярвате ли? Ми ето вижте

User posted image
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06На банера на община Борино са снимани три девойки в уж различни носии;))) Най-десната вероятно е баш бакан българката (да се покодоша на турски), най-левата е сигур по-малко бакан българката, демек помакинята, а в средата, требва да е туркинята. Това е визията за родопското население на Сдружението "Био-Б-Еко", учредило Инфо-центъра Борино, истинско гнездо на сепаратизъм и антибългаризъм, следващо духа на глобализма и толерантността.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ето ви линкове, за да видите как под прикритието на похвални инициативи се сее сепаратизъм в България

http://www.borino.org/?act=64

http://www.borino.org/?act=113&hid=35&sid=85

А тук гювендията Мариана Коцева, гузно си подава оставката

User posted image

Кучко антибългарска, не си подавай оставката, ами умри! И преди да умреш кажи, имаш ли нещо с инфоцентъра в община Борино, имаш ли нещо общо с парите на Сол Полански или други видни чуфути. И вземи да си сложиш силикон, за да си подобриш малко "фейса", за да не си толкова грозна. Но това, няма да те направи повече българка. И накрая напусни България.
След идването на Саракта, въпросния инфоцентър в Борино ще бъде унищожен, организаторите му избесени, а чужденците ще бъдат обект на българските тайни служби, които ще оперират на чифутска територия в чужбина.
Няма не искам, няма недей, това да не ви е Тиквата и Цве, огъзени към Израел - определено не.
PMEmail Poster
Top
Сакар
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 371
Участник # 2 033
Дата на регистрация: 10-October 09Според мен (и не само) турци в България няма. Трябва да им се тегли едно хубаво генетично изследване, което веднъж завинаги да потвърди това подозрение. Че самите европейски турци от Турция са в голямата си част потомци на траките (българите) живели в мала Азия от хилядолетия. Защо хората си живеят мирно и културно по селата- ами защото са родни братя по кръв, а тя вода не става. Ето това е 'българският етнически модел'- кръвно родство и хилядолетна култура, цивилизация и Вяра Това са далеч по-силни сплотяващи фактори, които лесно преборват разделението, насаждано от късните изкуствени и манипулаторски религии като исляма и християнството.

В българската държава живеят български граждани с християнска, мюсюлманска и други вери. Това е. Турци няма. Самата идея да говорим за турци в България на мен ми вее на сепаратизъм и то такъв, който сами си причиняваме. По какъв критерий причисляваме някой за турчин? Език? Ами то и много помаци вече говорят основно турски. Дайте сами да ги зачеркнем и да им турим епитета турци. Религия? Ами и ние българите също сме приели чужда (а и вредна) религия каквато е юдеохристиянската. Колкото те са с калпава религия, толкова и ние.

Заради това наше късогледство, никой даже не обърна внимание, когато българският министър на 'културата' Рашидов се изцепи: 'аз съм турчин'. Е що за безумие е това- не българомохамеданин, не български гражданин от турски произход, а турчин... Ми като си турчин, как така си министър на българската култура- това е велик парадокс, направо можем да го регистрираме като запазена марка.

Нека не злоупотребяваме с това фалшиво понятие турци. Ясно е, че в момента е невъзможно да го премахнем, но към това трябва да се стремим. Ние трябва да им внушаваме чувство за принадлежност към великата българска цивилизация, а не да ги отритваме и сами да си създаваме пета колона на Турция у нас.

За мен в България основните етнически групи са единствено българи и цигани.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ами според мене и две етнически групи са много. Единствено графа "българи" ще оставим. Бая циган ще депортираме извън България, към ония еврейски, оп, извинявам се европейски държави, опитни в интеграцията на малцинствата.
Сорос ще им помогне. Той има 14 млрд. долара кървави пари, лично богатство, нека ги вложи за интеграция на ромите в подходящите държави. Примерно ако кихне на събрата си Саркози 1/3 от тие манги, Съркозито ще е доволен и нема да мрънка срещу циганските катуни идващи от нас. Ами Германия, ех, Германия и сега е интегрирала 8 млн. гаджали, още 500 000 сиган, бълха я ухапала. Тамън после като се събудят, ще имат доста мат'рял за сапун.
И така за нас, въпроса с етническото преброяване в България е решен. На ред е правителството на Гибона Тиква да покаже българска политическа воля и да реши въпроса;)))

PMEmail Poster
Top
iss
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06Случайно присъствах на откриването на този фестивал:
http://palaceofvarna.com/news.aspx?lang=bg&d=1713
Моля внимателно да се прочете за какво иде реч! smil3dbd4e7853679.gif

Беше за скрита камера от към публика и вниманието и към фестивала,но пък го отчетоха подобаващо с представянето на ромите и танца им "История на ромския народ"....от тогава переодично се опитвам да го намеря на видео за да го покажа тук...трябва да се види...трябва да се чуе...Ако някой има възможност да го открие -аз не можах да се справя.

http://video.v2.bgnes.com/view/9185


--------------------
????-???? ?? ?? ??????? ? ???-??? ?? ?? ????????!
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06И правителството на Гибона, прояви "българска политическа воля". ето му решението:

"Доц. Коцева е специалист с доказани умения и професионални качества в своята област, с авторитет в Европа и партньорските институции", е заявил Борисов, цитиран то правителствената пресслужба".

Тази била и доцент, като знам колко продажни са университетските кадри и как за пари и майка си продават, тая 101% се е продала.
Какъвто мат'ряла, такава и "държавата".
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post
Бъдещето преброяване ще бъде само с две графи. Българин и небългарин. Толкоз! Нищо повече. Какъв ще е тоя небългарин мен малко ме касае. Ако ще рептилианец да е. Насила не можеш накара някой да се чувства българин. Тук беше споменато преди нещо много важно. Че българин не е само етнос, но и посвещение. Смятам, че дори е по-добре да се знае, че Шломо или Серьожа не са българи, отколкото по документи да се водят като такива, а вътрешно да не понасят всичко българско. Не случайно дадох за пример онази наредба от 1942г. за криптоевреите.

Затова казваме и за Царя, че трябва да бъде българин по кръв (генетично) и по дух (като самосъзнание). Нещата са елементарни. И ще бъдат направени още в началото, когато Саракта тепърва прохожда. Защото иначе пак ще се получи историята с Крумовата държава, когато печенегите са се биели в гърдите "булгар, булгар". Казано по-простичко. Ако си силен и богат - имаш много приятели. Но ако си беден и в нужда - тогава се проличава кой какъв е и колко държи на теб. С далаверите и авантата дотук. Защото дори самата националност "българин" няма да е привилегия, а отговорност. Единствено мъжката, дееспособна част от българите ще имат ОТГОВОРНОСТТА да носят оръжие и военна служба.
Иначе законите ще са еднакви за всички - българи или небългари. С тази разлика, че който небългарин не ще да спазва българските закони - шут в гъза и да ходи на майната си.
Top
kalitko
Публикувано на: 14.9.2010, 15:49
Quote Post


Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 3
Участник # 2 453
Дата на регистрация: 14-September 10А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим? smil4334a580902ca.gif
PM
Top
Канатица
Публикувано на: 14.9.2010, 18:23
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 916
Участник # 1 054
Дата на регистрация: 25-July 07QUOTE (kalitko @ 14.9.2010, 15:49 )
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим?  smil4334a580902ca.gif

Малко тенденциозно си си задал въпроса. И то при положение, че ако се успокоиш малко и прочетеш постовете по-горе отново, а най-добре и повечко из форума ще разбереш. Българомохамеданите ги считаме за българи с различна религия. Както и исторически си е. Но поради пропагандната инвазия от югоизток и пълната капитулация на държавността в България те са оставени, едва ли не на произвола на съдбата. Мозъците им са промити и става само по-зле. Ако се чувстваш българин по съзнание и Дух, то няма да има проблем с двете графи. Минаха времената, за битки по форумите да убеждаваме македонци да си прочетат историята без сръбски очила. Същото и с българомохамеданите. Задължение е на всеки да си знае Родът и прозихода.
Дано съм ти подсказал малко.


--------------------
"?????? ???? ???????, ?? ???????? ???? - ??? ????? ?? ???? ?? ? ???????"
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 14.9.2010, 21:48
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06QUOTE (kalitko @ 14.9.2010, 15:49 )
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим? smil4334a580902ca.gif

204.8.156.142 US UNITED STATES MASSACHUSETTS BOSTON BOSTON UNIVERSITY
================================================================
Ти не си баш българин. По какви критерии се смяташ за такъв;)))) И смяташ ли, че като завършиш университета в Бостън в теб ще има и капка българско самосъзнание, което да ти даде право да се наречеш българин?
PMEmail Poster
Top
kalitko
Quote Post


Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 3
Участник # 2 453
Дата на регистрация: 14-September 10.................

А вероизповеданието няма нищо общо с етноса така или иначе. smil4334acc8dd304.gif


Браво, Йордане, хакер си, разконспирира ме, няма и да се върна в тая скапана държава с тоя нихилистичен народ. smil3dbd4e5e7563a.gif Само дето въпроса ти е некоректен спрямо моя, никъде не посочвам, че се смятам за българин. smil4334a5a360a6a.gif
И в тоя дух на мисли... Не съм по-малко българин от Джон Атанасов, второ поколение американец, който националистите все си "придърпвате" към България... Ама ако е известен и успял, е щото е българин, а ако не е, е поради "загуба на българското самосъзнание", така ли? smil4341944e6b0c8.gif
PM
Top
anti666
Quote Post
QUOTE (kalitko @ 14.9.2010, 16:49 )
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим?  smil4334a580902ca.gif

К'во да правим с калитко, който е българин, ама не ще да спазва законите? smil4453a8352265e.gif Сещам се за три възможности;
а) Оставяме калитко да се разпищоли и стане мутра, а после честен бизнесмен
б) Оставяме калитко да се разпищоли и стане мутра, а после министър или съветник
в) Свием на калитко сърмите и го пратим да залесява планината под зоркия поглед на строгия, но справедлив старшина с пушка помпа smil3dbd4e5e7563a.gif
Top
Богатир
Публикувано на: 15.9.2010, 15:51
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08QUOTE (Йордан_13 @ 14.9.2010, 21:48 )
QUOTE (kalitko @ 14.9.2010, 15:49 )
А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим?  smil4334a580902ca.gif

204.8.156.142 US UNITED STATES MASSACHUSETTS BOSTON BOSTON UNIVERSITY
================================================================
Ти не си баш българин. По какви критерии се смяташ за такъв;)))) И смяташ ли, че като завършиш университета в Бостън в теб ще има и капка българско самосъзнание, което да ти даде право да се наречеш българин?

Йордане поставяш некоректни въпроси. В твоя ред на мисли всеки, в случая аз ще те попитам.
Откъде знаеш, че не е баш българин? По какви критерии ти се смяташ за българин? Откъде на къде ще смяташ, че ти си по-българин от него? Защото се интересуваш повече от българската традиция и скиташ из пущинаците и излагаш на показ българските светилища ли?

Относно това, къде е завършил Калитко няма никакво значение за българския дух в него. Момчето е право в примера, който даде с Джон Атанасов. Виждал съм във форума примери с учени от български произход, които са давани за пример за българския дух, така че не разбирам с какво право се заяждате с момчето.

Колкото до анти666 с последното ти предложение се чудя кой е по-лош комунистите или такива, като теб. Бог да пази България!
PM
Top
anti666
Публикувано на: 15.9.2010, 18:21
Quote Post
Bogatir, може би не си разбрал правилно, но ние никога не сме имали претенции, че сме демократи и след време принципите на управление ще са пределно ясни. Нарушаваш ли българските закони - затвор. Но не да лежиш и мааш карти, а бачкане. При по тежки случаи - смъртна присъда. Разбирам притесненията ти за човешките права, но и женицата от Пловдив, която беше зверски заклана и изнасилена от урод с вече едно убийство също имаше права. Мога да те уверя само, че в Саракта такъв изрод отдавна да е пратен към долния свят с еднопосочен билет. Само не ми използвай клишета като комунисти, защото явно или не си чел точно какви сме ние или си тук да чекнеш. Въобще знаеш ли каква е разликата между атеист и вярващ, комунист и националист?
QUOTE
....така че не разбирам с какво право се заяждате с момчето.

Ние не се заяждаме с момчето. Ние му поизтрихме някои постинги, където си поизпусна нервите и псуваше мъничко. И най-недемократично го банирахме. Ако не ти е познат и ти липсва, поискай от Данчо да ти прати емайла му да си общувате колко сме ужасно нетолерантни. Тука нема да ти отговори повече.
Top

Topic OptionsСтраници: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020