| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
| Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 4.6.2018, 15:02
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 711 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Стратегията на разпространение на Юдаизма (Прозелитизъм) в края на 20-сети и началото на 21 век е чрез марша на Капитала по цялата планета. Така се оформя една империя, която никой древен завоевател, не си е и помислил, че може да бъде създадена. Империята на Йормунганд (Световната Змия). Така, най-важното състезание, което всеки се стреми да спечели в живота си е признанието, че е най-добрият и най-истинският евреин. Ако Българин го спечели, това е Краят на Българите, завинаги.
|
| anti666 |
Публикувано на: 21.5.2026, 22:28
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 561 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
Изгледайте това видео от 1-и май 2026 от Ерусалим. Няма да го видите по "българските" медии, за да не бъдат обвинени в ксенофобия и антисемитизъм.
https://www.youtube.com/watch?v=XyjBPLbbyh4 Ето и реалното отношение на талмудистите към християнството. Нищо лично не е направил евреинът, просто е сритал и наплюл една гоимка-монахиня, за да й покаже къде и е мястото. Яхвеугодно дело. Бил "арестуван" от полицията, колкото да покажат че правят нещо. Йехова Саваот (YHWH Sabaoth) "Аз съм, който съм" е господът и на монахинята. И тя трябва да разбере, че като гоимка, мястото й е в краката на евреите, защото те са избрани от Саваот да ги управляват. И наместо да се жалва, да целуне краката на нападателя си и да му благодари, че й е обърнал внимание. Какво, не приемате Йехова Саваот за ваш господ? Значи не приемате Стария завет. Какъв християнин сте тогава? Ето ви го - на много места е записано името на вашия бог. От сайта на БПЦ; https://www.pravoslavieto.com/bible/sz/hag.htm |
| anti666 |
Публикувано на: 21.5.2026, 22:55
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 2 561 Участник # 700 Дата на регистрация: 22-September 06 |
И ако не приемате Стария завет, както например Григор Симов или бившият полицай Венци Чикагото, значи не сте истински християнин, вие сте едомски сектант и ксенофоб. Покайте ся!! Алилуя. Правилно пише православният фарисей в блога на Григор Симов. Абсолютно съм съгласен с него! https://grigorsimov.blog.bg/politika/2015/0...-11-sep.1338357
За този "амаличански квас", ето какво има предвид. Взето е пак от сайта на светия Синод;
Ето още едни амалейци, които са се довлекли в земята на Саваот да викат "Свободна Палестина". Лично министърът на националната сигурност посреща гоите подобаващо. Имало много оплаквания, че били изнасилвани и бити с електрошок, но това си е в реда на нещата. https://www.youtube.com/watch?v=ut-SGSW8UFU |
||||
| anti666 |
Публикувано на: 23.5.2026, 21:39
|
Но да се върнем на пишман-християните като Венци Чикагото или Григор Симов. Освен тях, такива са и много други, които се считат за християни, само защото се кръстят и ходят на църква. Но не са прочели нищичко от светите писания. Преди време спорех даже с един мой роднина, който даже не знаеше какво съдържа Евангелието. Аз също съм кръстен, също приемам Светата Троица и "Отче наш, който си на Небесата". Също вярвам и се моля на Божията майка. Но нямам наглостта да казвам "Аз съм ристиенин", защото един път съм приел старата Българска Вяра, и втори път, не приемам Ветхия завет. А към Новия завет, освен Благовестията на Йоан и Матея, съм много скептичен към всичко останало, което е писано от хора, които въобще не са виждали наживо Христос.
Та там при Венци и Гришата, и в двата случая те бяха засечени много добре от евреи и масони. При Гришата един евреин много правилно му обясни, че ако той не приема Стария завет, значи е амаличански сектант. Казано с прости думи, за БПЦ той е еретик. При Венци Чикагото изгледайте интервюто му, публикувано тук от Йордан. Той беше засечен по същият начин от един масон, при който не минаваха милционерските му номера "като говориш с мене ще мълчиш" и "ясно ли ти е, бе!". Накрая Чикагото започна да го нарича брат Засечката беше абсолютно същата - що за християнин може да бъде, ако не признава Стария завет? |
| anti666 |
Публикувано на: 23.5.2026, 21:54
|
Ето на това видео отношението на вярващите юдаисти към християните. Реално, те не правят нищо лошо, изпълняват религиозния си дълг да се отричат от злото и дявола. Така им е казано в синагогата, че Христос е лъжемесия, който Синедриона правилно осъжда на мъчителна смърт, както и неговото учение (Нов завет) идва от дявола. От гледна точка на ортодокса, наритал монахинята, той също не прави нищо лошо, той просто гони злото.
https://www.youtube.com/watch?v=HJNfKTO7XK8 Сега, тук имаме един много тънък момент. На монахинята със сигурност после й е обяснено, че това е изпитание от Господ и няма нужда да раздухва случая. Въпросният ортодокс също не съвсем добре е разбрал както му говорят в Синегогата, а е приел буквално писанията на Талмуда. Работата е, че юдеохристиянството е ЕДИНСТВЕНАТА религия, която приема учението на друга такава, в случая юдаизма чрез Стария завет. Който е просто част от еврейската Тора. Монахинята трябва да разбере, че тя е кал и слюнка за богоизбраните. Че Саваот, който тя счита за свой отец от Светата Троица е бог на евреите и този Стар завет е завет (договор, обет) между Саваот и неговия народ. И ако майката на фрацузойката не е еврейка, то този ортодокс има пълното право да я ритне, защото тя за него е кал и слюнка и най-вече, защото се покланя на един "лъжемесия", според юдеите |
| anti666 |
Публикувано на: 23.5.2026, 22:07
|
Така че за юдеите истинските християни ( и в това са напълно прави) са само тези, които са чели и приемат Стария Завет. Приемат, че Йехова Саваот е техния бог, макар реално в Стария завет поне на сто места си пише чий Господ е той. Приемат, че евреите са първия народ на земята и избран от Саваот да управляват над останалите джентили (гои, неверници). По този повод, те не бива да бъдат ритани така, защото те са шабес-гои. Така както господарят не бива да рита слугата си, защото той му е полезен и го обслужва.
Вече друг въпрос е с такива като Григор Симов или Венци Чикагото. Които хем твърдят, че са вярващи християни, хем не приемат Стария завет. Това, извинявайте е шизофрения. Или си християнин и приемаш Стария завет или си езичник, сектант и си заразен с "амалейската квас", както се изразява по-горе талмудистът. В Стария завет, и както онзи предупреждава Григор Симов, ясно е казано как се постъпва с поклонниците на Аман, които имат наглостта да не признават върховенството на богоизбрания народ. Всеки един евангелист или православен свещеник може да ви го обясни това, Да не се налага юдаист да ви го казва. Друг е въпросът защото въобще се е налагало да има Нов завет. Какво, Саваот е размислил и се коригирал чрез сина си Христос, че не е само еврейски бог и не е задължително да ти е резнато пишлето? А защо тогава евреите не приемат Новия завет като техен? Защо никъде в Евангелията не е споменато името му, както в Стария завет? Тогава си езичник, сектант, амалеец, богомил, но не и християнин. Така че всеки ристиенин, който твърди че е такъв, ама не вярва в Стария завет да се замисли доколко той е християнин. Защото в юдеохристиянството има КАНОНИ. Строги правила, дадени от Църквата, които не се променят. И няма такова положение "аз съм само малко християнин", както "аз съм малко бременна". Или си християнин и приемаш тези канони, заедно със Стария завет или не си! |
Страници: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() |