www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Бяла българка и Черен негър


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Бяла българка и Черен негър
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Тук виждате един от играчите на еврейския отбор "Левски", нарен "отбора на народа" - парадоксално, но факт
User posted image

А тук, виждате, цялата "драма"

http://lifestyle.ibox.bg/material/id_1020193001/#clist
==================================================

Накратко, ние много често сме коментирали тук, неотложността да престанат разнорасовите смесвания от страна на българки с чуждоземци, независимо дали са те бели или черни, да бъдат категорично прекратени и забранени. Българския ген, трябва да се запази в автентичен вид, и това е нужно заради бъдещето, и нас не ни интересуват прищявките на една или друга лигла, която не е добре възпитана, но дори е поощрявана от родителите си в тази посока.
В крайна сметка такива случаи изобилстваха по времето на комунизма и се усилиха драстично по времето на "демокрацията".
В основата им лежи един мит, който поразява и нлп-ира съзнанието. Че първият човек е дошъл от Африка и че е доста надарен. По-надарен от българския баща на съответната девойка няма и именно тази негова надареност е причината да се пръкне тя така приказно хубава на тоя свят. Това, автоматично означава, че надареността е даденост и на всеки един български мъж. Ама бил лош, не бил възпитан, не приемал еманципацията. Бил беден... Това няма никакво значение, защото той е българин, не е негър, нито пакистанец, камо ли мексиканец. Уреждането на живота по леката и бърза лайсна на чалгализираните български девойки само съсипва бъдещето на българския народ. Българката трябва да започне да мисли за нацията. А това да мислиш за нацията е да почнеш да осмисляш себе си като българка и отговорността, която носиш за това. Времето, когато вкарвахме негри тук, и те разплождаха разни момета, припадащи по голямата им и дълга ланга, за да изнасяме комунизъм в техните страни, вече отмина.
От тях не се пръкна нищо добро, само разни шоколадови отрочета с 80% какаов привкус. Но определено, те не са българи, а само български граждани. Прищевките на свободната личност, не могат да нанасят вреди на нацията, която ги е породила. Ако либерализма ви развращава, да си лягате, с когото и да е и да правите каквото и да е, то и Саракта ви го разрешава, но само, ако не е в ущърб на българската народност. Защото вижте на какво приличат Англия и Франция. Да си европеец, не значи, че автоматично трябва да създаваш шoколадови изделия Made in Africa
И в крайна сметка, черната ланга обвинява белото си гадже, че била абортирала заради пари. Аз мисля, че тя, като хитра кучка го е повозила върху шейната на тази теза, за да не обвинят в расизъм или защото в нея, може би се е появила съвест и е проговорило българското, може би. Все пак шоколадовите изделия, не са класическите изделия на чалга-продукта.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06РУСИН КАМЪК

Предание от Смолянско за помохамеданчването на Южните Родопи. Обработил Г. Петканов във в: «Родопски устрем», бр. 102 от 1962 г.

Било преди близо три века.

На няколко часа път ка юг от връх Ненегне хисар, на стръмен склон, скрито в пазвите на планината, има село.

Какво е било името му тогава, не се знае, но разправя се, че в него имало мома с тънка снага и дебели плитки, с бяло лице и сини очи. Руса било името ù. Първа тя свършвала вретеното си на попрелка, първа тя песен запявала.

Само майка имала Руса, но никога сама с нея не оставала — все с верни дружки и най-много с Елена, съседка близка.

Смехът и техните песни не слизали от устата им. Но страшна вест за кръвнини и безчестия прекъснала недопети песни, изтрила от лица усмивки.

Не бил спокоен завоевателят. И тръгнал той да множи последователи от Горна Тракия, пряко върхове и долини, та до Долна. Пожари му били знамето, кръв и пепел — стъпките.

Червени зори изгрявали вечер и през цялата нощ отсветявали надалече със зловещия си кървав блясък.

Изтръпнали хората и в Русиното село, вземали каквото можели и бягали без посока, без път. Но лесно не се напуща роден край. «Не бойте се, хора!» — надигнали се гласове. — «Неверникът налита по големия път край реката. Къде ще ти идва тук, при нас. Хванали се за това планинците и мнозина останали. Останала и Руса със стара майка, останали и Русини дружки. Дано злото отмине!

Но злото не отминало ...

Рано по зори една сутрин пронизителен женски писък раздрал утринната тишина. Отговорил му втори, трети и всичко се сляло в един вопъл. Еничари влачели всички на хорището, а там чакали ходжи и молли. Връх на връх препращал виковете за помощ и не знаели към глухото ли небе да ги насочат, или къде. Кръв обагрила плочниците на дворовете. Пламнали къщи. Достигнати от смъртоносния дъх на огъня, клюмнали цветята в момини градини.

Дотичала Елена у Русини и се хвърлила в прегръдките ù:

— Сестро, сестрице, сега накъде?

— Аз отивам на високия камък — спокойно със сухи очи отвърнала Руса.

— Дъщерко! — втурнала се към детето си Русината майка.

— И аз ще дойда с тебе, сестро моя, но нямам твоето сърце — тихо, но твърдо продумала Елена. — Вземи въже да ме завържеш за тебе, та да не трепна пред дълбоката бездна.

Затичали нагоре двете дружки, в пропастта да оставят чисти род и моминство, а след тях други. Когато се изправили на камъка, били дванадесет. Завързали се всички, та заедно да бъдат. Огледали се наоколо с роден край да се простят. Всичко било така познато, така мило! Гърдите вдишвали родния планински въздух, очите поглъщали любимите места ... Последни жадни глътки, последни погледи! Миг и край! Полетели вкупом в бездната верните дружки, неизживели своята пролет.

Безсилен се оказал насилникът пред тях. Той вилнял три дни и три нощи и когато свършил пъкленото си дело, казал: «Ен сора!» (което значи най-сетне). Измил кръвта от ръцете си и слязъл в полето да блаженствува в кулите и да хвали аллаха.

Името на селото така и останало «Ен сора» — «Енсьорен» — «Исьорен». Най-сетне помохамеданчено, високата, наведена малко напред скала недалеч от него и досега се нарича Русин камък.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Арестуваха турски студент, заподозрян за блудство


http://www.dnes.bg/crime/2011/01/04/arestu...bludstvo.107760

Турски студент бе задържан като заподозрян в блудство, съобщи полицията в Пловдив.

В понеделник в Първо РУП е постъпило оплакване от 29-годишна студентка, че на 29 декември около 20,30 часа в стая в общежитие на ул. "Братя Бъкстон" младеж е блудствал с нея.

След проведените оперативно-издирвателни действия полицаите са заловили Й. С. (22 г.), който е заподозрян в извършване на престъпното деяние.Той е задържан в ареста за 24 часа за изясняване на случая.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06А сега сравнете днешните пачи с Рускина и дружките й, и сами си дайте отговор на въпроса, могат ли да се наричат българки, въпросните гювендии.
Ако турчина, посегне на тебе, убий турчина!
Ако гъркът посегне към тебе, убий гърка!
Българската чест е над всичко.
PMEmail Poster
Top
anti666
Quote Post
Да го илюстрираме нагледно. Какво става в развъдника на проститутки, някогашия "Студентски" град в Бандитостан, някогашната България...

QUOTE
Около 500 студентки се издържат изцяло с проституция, 80% от останалите правят секс срещу куверт за дискотека и пиене. Валентин Марков е на 43 години. Той е живата история на „демократичните” промени в Студентски град в София. Живее тук от 1991 година и все още е студент. Вече 19 години. Сменил е над 10 професии и бизнеси, докато накрая се установи като наемател на кафене в квартала с най-ниска средна възраст на населението в България.

И с най-голям процент на престъпността. Валентин все още живее на общежитие и поне засега няма намерение да се преселва. „ШОУ” се обърна към него с идеята да разкаже защо точно тук стават най-големите побоища и защо Студентски град вече е познат повече като Градът на греха. Разказът му е потресаващ.

- Защо според теб се случват тези убийства, побоища и постоянни криминални прояви точно в Студентски град?
- Аз не знам защо само в последните години се обръща внимание на тези проблеми. Тук от много време е така. Просто всички си затваряха очите и мълчаха, защото така им е удобно.

- Какво имаш предвид?
- Студентски град беше превзет от мутрите още през 1992 година. Тогава започна тяхната инвазия. Завзеха всичко толкова бързо, че нямаше време дори да се смаем. Аз тогава бях студент в НСА и бях жив свидетел на ставащото. Само за една година всички заведения бяха хванати в мрежата. През 1993 година вече всички плащаха. Тогава в Студентски град навлезе охранителната фирма Ви Ти Ай.

Те по-късно бяха погълнати от СИК. Но те бяха първите, които превзеха града. Един от съдружниците в тази фирма и неин основател тогава беше и Антон Агонцев. Помните го от предаването „Сървайвър”. Другите бяха Васко и Тони. В интерес на истината за няколко месеца работих и в техния офис. Той се намираше в блок 60 в Студентски град. Забогатяха за седмици.

Пред очите ми са идвали с чували с пари,
събрани от заведенията в квартала. Тогава всички плащаха. Който се опъваше, беше наказван жестоко. Хванаха и дрогата, и проституцията. Парите се сипеха като дъжд. После дойде Маджо и той пое контрола.

- Как стана това?
- През 1995 година СИК вече набираше скорост. Точно в този период техните бригади подчиниха Ви Ти Ай . Всъщност фирмата направо се вля към структурата на СИК. Централата се премести в хотел „Аякс” и нещата се контролираха оттам. Аз отдавна не работех за тях, но всичко се развиваше пред очите ми. По това време опитах да наема будка за вестници и бях прекъснал за две години.

- Предложиха ли ти да се застраховаш?
- Това беше ясно от само себе си. Нямах избор. Спомням си, че мизата тогава за една будка беше 50 марки на месец. Средната заплата по онова време беше около 100 марки. Плащах, какво да правя.

- Да преминем към по-съвременните събития. Как стоят нещата сега?
- Тук винаги е било феодално владение на Маджо. Негови структури владеят и контролират всичко в Студентски град. По време на строителния бум именно фирми на Маджо и СИК застроиха всички що-годе читави парцели в градчето. Наляха хиляди тонове бетон и спечелиха страшно много пари. Играеха далавери с местната община и вземаха земята за без пари. След това продаваха по 1000 евро на квадрат. Така бяха продадени хиляди апартаменти. Маджо и хората му се наядоха като акули. Беше страшна работа. От строителството спечелиха десетки милиони евро чисто.

- Откъде знаеш, че става въпрос за хора и фирми на Маджо?
- Казах ви, че винаги е било така. Това го знае всеки сержант от полицейските патрулки там. Под Маджо разбирам и структурата на СИК. Неговите съдружници. Но той е главният. Мога да ви кажа и че в схемата беше включен футболният отбор на „Славия”, чрез който се препираха пари със сделки с недвижими имоти. Маджо купи навремето „Славия” именно за да си пере парите. След 2000 година обаче през клуба се въртяха пари, спечелени именно чрез скрити сделки в строителството и недвижимите имоти. В играта беше включено и дружеството „Софийски имоти”. Чрез него ставаха най-големите далавери. В далаверата участваха всички – от най-дребните чиновници до най-важните клечки в общината, включително и хората най-отгоре. Не искам да казвам конкретни имена в този случай по обясними причини.

СИК построи огромни кооперации, нови ресторанти, офиси, търговски площи в Студентски град. Земята беше деактувана като частна, плащаше се на когото трябва и след това изникваше сграда. В периода 2005-2008 година за Маджо работеха над 1000 души в строителството само в тази район. Те бяха разпределени в четири фирми. Всичко в района контролираха двама души. Те обаче нямаха нищо общо с мутрите. Идваха с луксозни костюми и скъпи коли и наблюдаваха как върви строителството. След това докладваха. Понякога имаше издънки. Единият от строителните ръководители беше се опитал да измами с десетина хиляди евро. Обесиха го с главата надолу и го оставиха така цяла нощ. После го пуснаха да падне долу. Вестниците писаха, че е самоубийство от любовна мъка. Всъщност повечето вестници пишат каквото им кажат или платят. Във вашия в интерес на истината мога да прочета неща, където другаде никъде го няма.

- Само Маджо ли е големият?
- Други почти няма. Тук не помня да са командвали висаджии. Като че ли се бяха разбрали. Понякога се опитват разни дребни банди да пробиват, но ги смазват за дни. Преди две години едни момченца от Самоков бяха дошли да правят бизнес. Пробваха да развъртят малко дрога. Пребиха двама дилъри на групировката. В две дискотеки започнаха да продават тяхна стока. Направиха бригада от 15-20 души.

Една нощ от градчето изчезнаха всички патрулки. Около полунощ дискотеките бяха завардени от поне 30 джипа. Вътре влязоха сигурно общо 80 човека. Новите дилъри бяха изведени и повече не чухме за тях. Аз самият разбрах, че повечето били понатупани и пуснати, но двамата тартори ги хвърлили в язовир Искър със завързани 50-килограмови щанги за краката. Полицията дойде два часа след акцията. Арестуваха няколко души. На другия ден вестниците пак писаха за голям тараш и акция по дискотеките.

- Искаш да кажеш, че в Студентски град полицаите работят с мутрите?
- Това е повече от сигурно. Работят от дълги години и дори получават пари. Всичко е по определена схема. Най-долните чинове се задоволяват с още една заплата отгоре месечно, а шефовете стигат до хонорари от по 10-12 хиляди лева на месец.

- Наркотици?
- Излишен въпрос. Това е един печеливш бизнес. По барове, дискотеки, по общежития. Навсякъде. Има над 50 дилъри, които работят в района. Всичките са към сикаджийската структура. Веднъж някой ми каза, че годишно тук се въртят 10 милиона лева от дрога. Хубава сума. Всичко това е съгласувано с полицията. От време на време се прави нещо показно за пред публиката и изгаря някоя дребна риба. Схемата обаче е желязна и остава непробиваема. Парите са хубави. Най-долните дилъри печелят по 3-4 хиляди лева на месец. Бригадирите стигат до 8 -10 хиляди. Лъвският пай остава за най-големите. Добри печалби на добър терен. Няма как тази машина за пари да бъде разбита.

- Как върви дрогата и коя най-много се котира?
- Според вкусовете. Една цигара марихуана е от 5 до 20 лева в зависимост от качеството. Една доза кокаин е 50-60 лева, хероинът е малко повече. Има и други, които няма смисъл да изброявам. Тук преди една година бяха дошли футболисти в известна дискотека. Играчи от “Левски”, ЦСКА и “Локо” СФ заедно. Цяла вечер смъркаха кокаин и пиха уиски. Накрая така се очаткаха, че не знаеха къде се намират. Дойдоха техни хора от клубовете и ги прибраха. Всъщност тук често идват футболни и спортни компании. Преди около месец бях видял дори Лотар Матеус заедно с Боби Михайлов.

Двамата се веселиха доста активно и сигурно изпиха общо 2 литра уиски.
Тръгнаха си към 5 часа сутринта с дами, които не познавам.

- Известни политици идвали ли са в този район?
- Честно да ти кажа – рядко. Според мен се пазят. Идват само за предизборни кампании. Вечер почти не. Бях чул само преди години за един прочут лидер на синдикат, че искал да си поръча момчета за компания, но не знам как са се развили нещата. Всъщност преди около месец забелязах Емил Кошлуков, но през деня, да пие кафе с красива млада дама. Идват обаче доста ваши колеги.

- А актьори?
- Рядко. Те си имат по-особени предпочитания. Разбира се, мяркал съм някои от по-младите, но не се набиват на очи, нито правят глупости и простотии.

- Как минава студентския празник осми декември?
- Честно да ти кажа, на този ден тук остават по-малко студенти. Повечето предпочитат да се организират по къщи и вили извън града. Много обичат да ходят в Банско и Добринище. В Студентски град остават само мутрите и техните „дами”. Отскоро има някаква мода да се организират купони за 8 декември по стаите в общежитията. Те свършват обикновено с групов секс и пиянска оргия. В дискотеките кувертите са по 200 лева на вечер и там партитата са с по-малко студенти и с повече мутри и парвенюта.

- Защо се стига до побоища и до убийства на студенти? Случаят Стоян Балтов например?
- Това е особено място. Тук има много агресия. Специално за случая с Балтов нещата са повече на битова основа. За съжаление дългите години мутризация дават отражение и върху поведението на самите студенти. Повечето момичета гледат да си хванат богат батко с пачки и хубава кола. В Студентски град това са обикновено момчетата на Маджо. Просто други не се допускат. За него на различни нива и места работят над 200 души. Момичетата харесват нощния живот, многото пари, хубавите коли. Някои от тях бързо започват да се продават. Аз веднага мога да ви кажа, че с днешна дата в градчето има поне десет бардака, където се предлага платен секс. Има и поне толкова квартири, където момичетата заработват. Цената варира от 50 до 200 лв. на час. Всичко зависи от екстрите, които се предлагат, и от самото момиче. Важно е и дали работи само или е част от схемата. Всъщност да работят сами е невъзможно. Дори и да изкарат два-три месеца, винаги биват принуждавани да се включат в общата схема. Някои са наказвани, ако се опъват. Най-често с групово изнасилване и след това ги пращат на магистралата. В момента над 500 студентки правят секс за пари в Студентски град. Цифрата може и да е по-голяма. Другите може и да го правят по по-прост начин. Просто си търсят някой да им плаща сметките. Такива са над 80 процента. Така те си плащат със секс за почерпките и дискотеките, а този, който дава парите, е доволен. Сделки.

- Какво остава за младите мъже – студентите, в тази ситуация?
- Те или трябва да станат част от схемата, или да разполагат с пари. Тези, които имат отнякъде – семейство, бизнес или нещо друго – са добре. Останалите обаче живеят като мизерници и аутсайдери. Поне за такива минават. Женските компании дори не ги удостояват и с грам внимание
. Това поражда огромна социална диспропорция, а оттам и напрежение. Свадите и сбиванията са много. Голяма част от тях са чисто криминални. Има обаче и по чисто социални причини. Бедни срещу богати. Плебеите срещу патрициите. Битка – стара, колкото света. В Студентски град последните двайсет години доведоха именно до това – класова борба. Може да ви изглежда странно и невероятно, но е истина. Сигурен съм, че инцидентите ще продължат. Държавата изостави интелигенцията, изостави и студентите. Заради това Студентски град стана Градът на греха.

- Ти живееш толкова време в общежитие. Как успяваш да го постигнеш?
- Лесно. Аз отдавна съм част от схемата за оцеляване в Студентски град. Уча второ висше. Живея на общежитие, макар че по закон нямам право. Плащам на година по 1000 лева на управителя на блока и нямам проблем. Разполагам се в гарсониера на осмия етаж. За нея плащам допълнително според тарифите около 130 лева. Сметката ми излиза. Ако бях на свободен наем щях да плащам поне по 400 лева на месец плюс консумативите. Като мен са много хора. Сигурно над петстотин души.

- Значи има голяма корупция в системата?
- Какво значи корупция? Един управител на общежитие получава 500 лева заплата. Как се кара с тези пари! Съвсем разбираемо е да си докарват някой лев. Законът се нарушава, разбира се, но при цялата воня, която се носи из градчето, това е дребен кахър.

Петър Ангелов
User posted image
Top
anti666
Quote Post
След прочетеното можем само да помолим за едно нещо;

О ВСЕМОГЪЩИ ТАНГРА, РАЗТУРЯЙ ТОЯ РЕПУБЛИКАНСКИ БАРДАК ЧАС ПО-СКОРО! ЗА ДА ОСТАНЕ БЪЛГАРИЯ И ДА НАЛОЖИМ ИМЕТО И ВОЛЯТА ТИ!
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06- Какво остава за младите мъже – студентите, в тази ситуация?
- Те или трябва да станат част от схемата, или да разполагат с пари. Тези, които имат отнякъде – семейство, бизнес или нещо друго – са добре. Останалите обаче живеят като мизерници и аутсайдери. Поне за такива минават. Женските компании дори не ги удостояват и с грам внимание. Това поражда огромна социална диспропорция, а оттам и напрежение. Свадите и сбиванията са много. Голяма част от тях са чисто криминални. Има обаче и по чисто социални причини. Бедни срещу богати. Плебеите срещу патрициите. Битка – стара, колкото света. В Студентски град последните двайсет години доведоха именно до това – класова борба. Може да ви изглежда странно и невероятно, но е истина. Сигурен съм, че инцидентите ще продължат. Държавата изостави интелигенцията, изостави и студентите. Заради това Студентски град стана Градът на греха.
=================================================
Ето така се създава комунизма. Създава се от криминалното разпределение на капитала, който създава диспропорция в общността. Оттам идва "разделяй и владей", вследствие, на което се ражда страха и омразата. И се създава идеологията на реванша и отмъщението. Това разсипва нацията и разбива държавата.
PMEmail Poster
Top
trak
Quote Post


Често пишещ
****

Група: Участници
Съобщения: 690
Участник # 1 912
Дата на регистрация: 21-June 09Според мен не само българките и българите не трябва по възможност да се мешават с други, а като цяло "белия човек" в последните години е застрашен от изчезване с тези масови смесени бракове с негри, азиатци, араби, южно американци и т.н., които напират към Европа с устрем и за да получат право на пребиваване и дял от социалната торта се женят за наивни европейки и европейци. Aз по принцип бях за правото на избор, но проблемът наистина е наболял и се разраства с големи темпове.
В САЩ и Канада е друго- там всички са емигранти.
PM
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Ние им оставяме правото на избор, Трак;))) - да си изберът българин, независимо какъв е. Просто не даваме възможност правото на избор да разврати личността. Родиш ли се българин, правото на избор, отстъпва пред отговорността пред нацията. Може цялата бяла раса, да изчезне, Българската трябва да остане, щото ние сме и раса, не само народ. След това ние, ще я възстановим отново, бялата, не мой да имаме грижа за това.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Към темата за мутрокомунизма, създал от Студентски град, "Град на Греха", за чийто отговорник се сочи Маджо от СИК, нека все пак не забравяме рефрена" Маджо вика Румен" и изказването на другарката Дончева Татяна, въвела Поправката "Ванко1": "Всички жени са курви". Явно устата й, е толкова голяма, не само от говорене;)))
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Е, не съм бил точен: "всички български жени са курви". Тъй казала другарката с името Татяна. Ама те повеке руснаците си кръщават децата с това име.
PMEmail Poster
Top
Йордан_13
Quote Post


Админ
*******

Група: Админ
Съобщения: 16 176
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06Академичната дейност на "студентките" от Града на Греха. Лекция по вокално пеене, свирене на флейта и кавал с главен диригент Маджо и симфоничния оркестър СИК. В журито: Румен Петков - Глъвътъ и Татяна Дончева - Устътъ. Оценка: "всички български жени са курви"."Колежките" преминаха в по-горен "кур-с"

User posted image
PMEmail Poster
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020