www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Ще стане ли Украйна първата европейска страна

Страници: (6) « първа ... 4 5 [6]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ще стане ли Украйна първата европейска страна, управлявана от националисти?
anti666
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 596
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

QUOTE (Йордан_13)

Ся, ма кефи тва, че всички вече ще си имате проблеми с Узунов и Първо РПУ, тъй като те се мултиплицираха на национално ниво;))) Засега, де се казва, ужким позабравиха за мен. Около мен, започна са връща старата готина атмосфера: никой не се занимава с тебе, ни та търси, ти не съществуваш. Тва е яко;))) И тва е, оти аз не бех припознат като щит срещу Муни подобно украинците, които беха припознати като щит срещу дугиновите малоумия и руските безумия и мечти. Тогава се каза, че тва са си били некви мои лични, местни проблеми. Е, нека са мои, лични и местни проблеми, сега са и ваши!

https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...album=279&pos=1
https://www.voininatangra.org/modules/xcgal...album=279&pos=0
Горният цитат съдържа отговора на тези въпроси. Аз няма как да й го обясня.
В момента ложата на Гергов и хазарската мафия в България виждат в Украйна и в частност, украинските бежанци заплаха. Тези бежанци трябва час по-скоро да бъдат заставени като им се трови живота непрекъснато да се махнат от България. Защото имат да изпълняват плана на Ротшилд до 2030 да я няма България и българи в нея. Без значение тия българи дунавски ли са, бесарабски ли или от Велика България. А тези от Волжка България са още по-опасни, защото след войната може да дойдат от окопите и мъжете, синовете или братята им - закалени воини и тук ще стане мазало. А ние това го искаме. Хаосът! smil4334af067a7a3.gif
PM

Topic OptionsСтраници: (6) « първа ... 4 5 [6]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025