www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Краха на Румен Радев

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Краха на Румен Радев
Йордан_13
Публикувано на: 14.2.2023, 10:53
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 15 298
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

https://www.youtube.com/watch?v=yEcmeKoaM18

Как ми попадна това видео? Пратиха ми неква фалшива новина, как сме можели да печелим билиони от вкъщи;))) и как Румен Радев в предаване с Цветанка Ризова го бил показал на телефона си;))) За мене, президент (дори масон да е) да прави такова нещо и като поведение и като изказване е несериозно. Потърсих в Тубата, дали има такова предаване... Естествено, че не! Но, попаднах на това! Това е ПОПАДЕНИЕТО! 2008-ма, нямаше как да съм му обърнал внимание (В Ситово тогава беше се настанил Рая),, а и фатмаци, генерали, шапкари и други полезни идиоти, от този калибър, никога не са ми били култови в съзнанието. 2008 г. е времето на Тройната коалиция и "Атака" като трета политическа сила в Парламата! Първан ага, фесли ефенди е президент. Вижте, откога е готвен Радев! ;))) Няма случайни хора в политиката! Сичките са навързани масони! Масона Трифонов в случая, обаче прави една витиевата театрална пиеска, с която лансира Радев като политик! Радев уж не иска, уж отрича, но казва "...аз мога с малко капитал да направя висока принадена стойност";))) Е, то това е политическата заявка! И как няма да е! Слави Трифонов е приятел с Георги Гергов (А Гергов с Бойко и оттам ГЕРБ в Община "Родопи"), оттам през Корнелия Нинова, Румен Радев, 8 години по-късно е вече президент на РБ! И да се върнем на думите му: "Аз мисля, че за политик трябват специални качества, които аз не притежавам..." и на думите на Трифонов: "Луд ли си? Виждаш, че не трябват много качества!" Съвсем неслучайно Трифонов създаде ИТН по времето на Радев!;)))
=====================================================
Слави Трифонов: Казват за тебе, че си от генералите с по-модерно, нестандартно мислене и че не се притесняваш да критикуваш. Аз виждам нещо друго. Какво означава „модерно, нестандартно“? Ти, като такъв ли се определяш?
На мен ми хареса, как се държиш и как изглеждаш. Всъщност, искаш ли, да бъда докрай искрен? Политиците трябва да изглеждат като тебе! Всъщност, ти защо не станеш политик?
Румен Радев: Аз, предлагам ли ти, ти да станеш авиатор, да речем?
Слави Трифонов: Гледай сега, сам знаеш, че има много голяма разлика. Сам знаеш, че аз не мога да стана авиатор, докато другото, обратното е как да кажа, много по-валидно. Не го пропускай това! Много хора, които те гледат тази вечер си мислят по подобен начин като мен. Не я пропускай, тази мисъл! Рано или късно, ще се случи!
Румен Радев: Моите амбиции са в областта на авиацията и военното дело. Там ми е силата.
Слави Трифонов: Виж сега, те и моите са в областта на шоуто, засега.
Румен Радев: Моята сила е да правя от много малко ресурси, които са катастрофално малко, да правя висок продукт, т.е. да правя добри летци. Това е моята сила, така че...
Слави Трифонов: Казах това, което трябваше да кажа и то остана в пространството, това, което , аз казах, не това, което ти каза!
Румен Радев: Аз мисля, че за политик трябват специални качества, които аз не притежавам...
Слави Трифонов: Луд ли си? Виждаш, че не трябват много качества!
Румен Радев: Аз предлагам да минем на друга тема...

Народно събрание
брой: 14, от дата 10.2.2023 г. Официален раздел / НАРОДНО СЪБРАНИЕ стр.2

Закон за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България
УКАЗ № 34
На основание чл. 98, т. 4 от Конституцията на Република България
ПОСТАНОВЯВАМ:
Да се обнародва в „Държавен вестник“ Законът за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, приет от 48-ото Народно събрание на 1 февруари 2023 г.
Издаден в София на 7 февруари 2023 г.
Президент на Републиката: Румен Радев
Подпечатан с държавния печат.
Министър на правосъдието: Крум Зарков

https://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterial...KmbSVLamjLMACGM

Да се стягат Узунов, Копринков, Михайлов и половината ОС на Родопи начело с началника им;))) Нашия отбор юнаци-масонжаци с криви калпаци! Украйна ги зове- оле, оле, оле!

§ 4. Член 61 се изменя така:
„Чл. 61. Въоръжени сили на Република България могат да бъдат изпращани и използвани самостоятелно или в състава на многонационални военни формирования извън територията на страната и в състава на многонационални военни формирования на територията на страната при спазване на българското законодателство, целите и принципите на Устава на ООН и другите международни договори в сила за Република България, като се отчитат националните интереси.“
§ 5. В чл. 72 ал. 1 се изменя така:
„(1) Оперативното управление на българските въоръжени сили в случаите по чл. 61 се осъществява в съответствие с решенията на международните организации или международните договори за мандата на конкретната операция, мисия или международна инициатива.“

PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 14.2.2023, 15:37
Quote Post

Админ

Участник # 544

Кой го казва това? Поредната масонска лъжа! Вижте подписаното от Радев и Рашидов изменение в Закона за въоръжените сили, в членове. 61-ви и 72-ри, обнародвано в Държавен вестник, че БА може да бъде изпращана на мисии в чужбина, за да изпълни съюзническите си задължения! Масон говори против войната, а едновременно с това подписва изменения в Закона за въоръжените сили на РБ и то такива, че дават шанс БА да бъде ползвана на украинския фронт! Никой днес, не говори за това! Нито една медия!

Радев: Военната коалиция да спечели изборите и да си понесе отговорността!
Хора, които не разбирали от военно дело, ни въвличали в ескалацията
14 фев 2023 13:00, Камелия Цветанова
429

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/02/14/rad...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 28.2.2023, 17:00
Quote Post

Админ

Участник # 544

Палава и крейзи-мейзи, от Херо - Хироу, станах аз!
Един каунь с фуражка, мартеница ми закичи на порипващите цици! И сега, де си Митре, тра-ла-ла? smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif

Херо Мустафа ще бъде удостоена с орден „Мадарски конник“ първа степен
https://frognews.bg/novini/hero-mustafa-sht...jsPJPd0IkIYf9NM
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 16.3.2023, 11:57
Quote Post

Админ

Участник # 544

ТЕНГРИ ЯКО В ДУПАКО
преди 3 секунди

Излиза вчера, финансовия министър: Държавата фалира, ужас;))), мина се, малко време, Мунди му наби канчето: - Как така фалира при мен, а не при Бойко? Веднага да излезеш и да опровергаеш! Излиза, пак същия финансов министър: Не, държавата не фалира, ама рестрикции и постна пица (като при Бойко), излиза и днес, никому неизвестен експерт и казва: - Ай, ся, глупости, споко, но рестриктивен бюджет за 3 години напред! С една дума: замазахме истината, че паре нема, занапред, та Мундю да не пострада, а който управлява след това да му мисли, ний си зехме нашето;)))

Икономист: Държавата не фалира, да не се всява финансова паника
Рестриктивен бюджет за 3 г. напред иска Преслав Райков

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/03/16/i...a-panika.563205
PMEmail Poster
anti666
Публикувано на: 17.3.2023, 10:07
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 2 137
Участник # 700
Дата на регистрация: 22-September 06

На министърката явно са и начукали канчето (по военен жаргон), защото вчера опроверга собствените си думи. Но истината не може да се скрие. Това зловонно масонско образувание е във фалит. В него освен милиционери, мутри и държавни служители няма нищо читаво, което да произвежда реален БВП. Славчо Чалгарят даде за пример 90-те години на Жан Виденов. Модерното фейсбук поколение вероятно знае за това време само от фейсбук, но истината е, че тогава все още имаше държава, армия и производство. Както и че циганинът от северозапада предложи алтернатива - либералната глобализация, която вече не е алтернатива.
Така че лелката министърка явно е в час, за да публикува този доклад, не и гледайте външния вид.
Може да е прочела повече книжки от някои велики икономисти, бивши милиционери и банкови измамници.

И не се чудете защо точно при управлението на Узунов и Копринков, масони от пловдивските села Труд и Първенец ще се случи този фалит.
PM
18j
Публикувано на: 20.3.2023, 11:18
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 088
Участник # 3 534
Дата на регистрация: 3-May 11

QUOTE (Йордан_13 @ 14.2.2023, 12:53 )
https://www.youtube.com/watch?v=yEcmeKoaM18

Как ми попадна това видео? Пратиха ми неква фалшива новина, как сме можели да печелим билиони от вкъщи;))) и как Румен Радев в предаване с Цветанка Ризова го бил показал на телефона си;))) За мене, президент (дори масон да е) да прави такова нещо и като поведение и като изказване е несериозно. Потърсих в Тубата, дали има такова предаване... Естествено, че не! Но, попаднах на това! Това е ПОПАДЕНИЕТО! 2008-ма, нямаше как да съм му обърнал внимание (В Ситово тогава беше се настанил Рая),, а и фатмаци, генерали, шапкари и други полезни идиоти, от този калибър, никога не са ми били култови в съзнанието. 2008 г. е времето на Тройната коалиция и "Атака" като трета политическа сила в Парламата! Първан ага, фесли ефенди е президент. Вижте, откога е готвен Радев! ;))) Няма случайни хора в политиката! Сичките са навързани масони!

Когато бойко толупа научи, че радев ще се кандидатера от бсп - беше по време на едно интервю пред едни хеликоптери кугър - журналистите го питаха, а той още не знаеше и тогава бойко се обърна, и удари с юмрук по кугъра пред всичките камери - спонтанната демонстрация какво прави бойко когато кандидатът на американците е бил известен, но е издигнат през партията на опонента.

От тогава гледаме този водевил след като янките из$раха едно ушато чучело на чело на държавата. Защо ушато чучело - защото чучелото е оборудвано и поставено да заема мястото и да плаши гаргите, но то не взема самостоятелни решения. То дори не е одухотворен предмет smil3dbd4e5e7563a.gif От началото като го питаха добре бе г-н пенсионер-генерал ти какво разбираш от държавно управление. И той казваше: "аз съм завършил с отличие школата за военни офицери във Вашингтон, където се изучава икономика и геополитика." Т.е. нас ни управлява един отлично програмиран чип, за провеждане на военни операции. Той разполага със знание за държавите и управлението доколкото да може ефикасно да провежда военните си операции. А освен това знанието което му е поднесено, произлиза от най-мракобесните и нихилистични доктрини за това що е държава и управление и със сигурност не е белязано с универсалистични и интерноционалистични принципи, а е тясно центрирано върху националните и геополитически интереси на сащ. Но това не е ново и преди висшите държавни кадри се обучаваха в чужбина при братушките.

Та! От това интервю излиза нещо интересно, което илюстрира много добре характера на този екземпляр, маркиращ историята на България в крайните времена.
Той казва: военната мощ за държавата е като зъби ако нямаш зъби - то не може да става дума да си фактор пред другите държави. Това звучи добре от устата на военен и ако стане политик, очакваш за си движи по тези пронципи. Обаче! Ние знаем, от жълтата преса, че най-близкия приятел на Радеви са Моника Паси - лицето, което в рамките на 2-3 години изби зъбите на българската държава, в периода на тройната коалиция 2005-2009 - точно в периода когато е снимано това интервю. Докато единия е рязал ракети и самолети за скрап като политик, другия е бил главнокомандващ в авиацията и е дал интервю при Слави, че ние държавата трябва да сме оборудвани със зъби от самолети, за да ни уважават чужденците. Така че тези двама персонажа с противоположни интереси, няколко години по-късно се оказват много близки приятели...случайно. За какво могат да си говорят двама близки приятели, ако са на принципно противоположни позиции и единия е унещожил самолетите под носа на другия?

Това е за радев: лицемерие, притворство, зависимости. А това е твърде опасно, за да стоина чело на държавата защото популизма ще го накара да каже всичко, а зависимостите да се обърне винаги.

--------------------
??????? ? ??????? ??????!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 21.3.2023, 12:28
Quote Post

Админ

Участник # 544

Пътя на Копринката

Гергов-Узунов, Политбюро "Слънце Ориент": Дунди, не бъди кахър! За сметка на това, ние намираме решението на секи един проблем! Пускаме го по "Пътя на Копринката" и той от Проблем става Решение!

Радев: Политическата криза все още не е намерила решение
Корупцията освен, че подкопава тя е и заплаха за нашите граждани, отбеляза той

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2023/03/21/rad...#comment-newest
PMEmail Poster
Йордан_13
Публикувано на: 22.3.2023, 13:12
Quote Post

Админ

Участник # 544

Вижте ся, това е онаа схема от 90-сетте, където бащата на Петър Стоянов рече: " Да унищожим ТКЗС - икономическата база на комунистите" и с това ликвидира вече напълно селото, предизвиквайки втора голяма след колективизацията, масова емиграция към градовете! Сега, удара е върху икономическата база на ГЕРБ - взема се свръхпечалбата на техните фирми, но не се бара свръхпечалбата на нашите фирми, защото тя е минала през "Пътя на Копринката" . Затова е тази неравнопоставеност. С това са активизира и определен корпоративен вот, необходим за изборите. Защото "фирма = корпоративен вот", а "корпоративен вот = сигурен платен вот"! Наричете си го "съвременен феодализъм" или "съвременно крепостно селячество"

Икономисти "разбиха" идеята на кабинета за данък свръхпечалба
"Част от бизнеса печели от тази криза и създава тази инфлация", коментира Георги Ангелов
19 Март 2023
https://www.segabg.com/hot/category-economy...MboUEddkM7VxF9g

Пътя на Копринката
преди 2 секунди
Не, така не се прави! На сички по 500 лв., тва е социализъм;))) При капитализма е "Пътя на Копринката". Парите минават през мен и аз ги давам на нашите фирми! А не, на всички! Ние, земаме от сички, за да дадем на тия, дето ша гласуват за нас! Ей, тва е "Патот на Коприната"!;))) Изборите са нашите фирми срещу вашите фирми! И ако вашите фирми ги захранвами, вие ще ни победите на изборите, но, ако ние захранваме нашите фирми и меткаме трохите на тълпата долу, ша вземем изборите, ние!

Вместо на бизнеса, дайте по 500 лева на домакинствата
Това призова Георги Самандов

https://www.dnes.bg/politika/2023/03/21/vme...t4q4TE5nQY-oAoE

Филибелия
преди 1 секунда

Какво да ви каа, кмета на Община Родопи, Михаиличенко Узунов се радва на механичното пренаселване с натурализирани пловдивчани от сички краища на България;))) Това води до повече местни данъци и такси, ликвидира вечно мрънкащите и "чоплещи земята", негови селяци и докарва ора, дето искат цимент и асфалт, т.е. пари от бюджета на държавата, които ще се предоставят по "Пътя на Узунката";))) Масонската ложа "Слънце Ориент" ви огрява със своята светлина Гергова;))) Господи Помилуййй, Господи Помилуй, Господи Помииилуууууйййй...
"На две трети, даже бих казала и на повече, всички градини са изоставени от стопаните, някои са продадени и в момента предстои да им бъде сменен статута, с цел жилищно застрояване", каза пред БНТ Олга Жилова, земеделски производител.

Собственици изоставят стотици декари череши в Пловдивско
Разходите за отглеждане се увеличават, както и рискът от измръзване

https://www.dnes.bg/stranata/2023/03/22/sob...#comment-newest

Тва ша е последната улица на масонската ложа "Слънце Ориент" с шеф Гергов;))) Парите в държавата почват да свършват оти ги изсипаха Узунов и Копринков на гюме в Община Родопи, и да наранат своите хора, защото те пък, от своя страна подрепиха Радев за втори мандат с въпросния Инициативен комитет. Та, така. Аз не съм привърженик на асфалта, цимента и винкела, където и да е. Ретрограден съм. Иначе, може да се радвате на асфалта, ако имате с какво да намажете филията, отгоре. Идва и това време;))) Бойко, поне имаше мас да маже и пудра захар да ръси, отгоре;)))

Село на 12 км от Пловдив вече има улица като слънце след 30 г. чакане
https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/...XU9V9WFGmSKK3Cg

PMEmail Poster

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 20/4/2020
hamza 1/4/2020