Австралия предложи на мюсюлманите да напуснат

Дата 18.10.06 | Тема: от света

Властите в Австралия са взели решение да предложат на мюсюлманите да напуснат страната.

Премиерът е казал, че ако арабите мюсюлмани не възприемат ценностите на населението на Австралия е добре да я напуснат, тъй като ще последват решителни мерки срещу всички, които си мислят, че могат да живеят по законите на шериата в Австралия. Тези, които предпочитат да живеят по закони различни от местните ще бъдат "помолени" да хващат пътя. Това ще се отнася и за тези, които имат двойно гражданство и си мислят, че ще живеят по арабски в чужда държава - те също ще трябва да напуснат страната.
Министъра на образованието се е изказал още по-конкретно като е казал, че който не иска да възприема местните ценности да се разкара и емигрантите са тези, които трябва да възприемат местния начин на живот, а не обратното. Също така, че му е писнало да се съобразяват с това дали обиждат този или онзи, и който се обижда, да си ходи, където няма да го обиждат. Също така, че официалния език там е известен и повече няма да търпят някой да си мисли, че ще ползва арабски или някакъв друг език и т.н.
И въобще в стил всички дето са на гости и не им харесва да се пръждосат по най-бързия начин.

Крайно време е и на други места да вземат пример от тази правилна реакция и всеки, който не е съгласен с правилата на домакините да напуска. В частност арабите в Европа могат да си обират крушите щом не им харесва (а европейци и американци да се разкарат от арабските държави, а не да им се качват на главите у дома им), а и например циганите у нас щом толкова ги обиждаме и репресираме да се насочат към Индия, Бангладеш или накъдето си искат.

Впрочем, интересно защо тази новина не я откривам в нашите новинарски сайтове - сигурно защото не е либерално-демократично да се постъпва така и току-виж някой решил, че и у нас е добре да живеем не по правилата на турци и цигани и американци, а по нашите.

Източник: Netz.ru






https://www.voininatangra.org/modules/news/article.php?storyid=336