www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Галерия

Списък от албуми :: Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Търсене

Галерия > Геноцидът над българите 
Обратно към предишната страница Покажи/скрий информацията за снимката Започни слайдшоу ФАЙЛ 67 от 167 Изпрати снимката по email Вижте предния файл Вижте следващия файл
Натиснете,за да видите снимката уголемена
smetki
Бургазлия на възраст не издържа на напрежението и високите сметки. Човекът съвестно и редовно си плащал дължимото към монополистите.


Фаталното място, където пенсионерът бил покосен от инфаркт

Днес обаче търпението му се изчерпало и сърцето му не понесло напрежението. Както обикновено, той чинно си погасил задълженията за ток и парно на гишето на пощата в квартал „Зорница”, а минути след това бил покосен от инфаркт, писа „Флагман”. Мъжът се наредил на опашката и чакал спокойно да чуе на каква сума възлизат комуналните му разходи. Когато това се случва той едва се задържал на краката си, споделят потресени очевидци. С треперещи ръце той извадил последните си пари от портмонето и ги изсипал на касата. Няколко крачки след това той се хваща за гърдите, но въпреки това продължава напред. Секунди по-късно той се срива на земята, а медиците само установяват смъртта на пенсионера.

Изданието припомня, че преди няколко седмици същата трагедия е сполетяла и друг човек в Средец. „Управляващите ни се подиграват и явно не съзнават колко е тежко положението, толкова тъжно ми стана като видях какво стана, че думи нямам да го опиша…”, коментират ужасени местните.
Оцени тази снимка   (общ рейтинг : 2.1 от 5 с 41 гласа)
Боклук
Слаба
Средна
Добра
Отлична
Велика
Детайли за снимката
Заглавие:smetki.jpg
От албума:Геноцидът над българите
Добавена от (на фотоапарата за още):Йордан_13  
Оценка - 41 глас(а):
Ключови думи:
Големина:38 КБ
Качество:520 x 376 пиксели
Отваряна в цял размер:314 пъти
Изпратена по ел.поща:3 пъти
Коментар:CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 80


[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]