www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Галерия

Списък от албуми :: Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Търсене

Галерия > Българска история 
Обратно към предишната страница Покажи/скрий информацията за снимката Започни слайдшоу ФАЙЛ 21 от 1466 Изпрати снимката по email Вижте предния файл Вижте следващия файл

Тренев-рядко масонско лайно
Пламен Пасков - номер 2;))) Досега го коментирах в чата на Фес-а, че редките гомна много миришат и цапат и за тях, нито личен, нито обществен ресурс да се занимаваме с тях! Ние, лесно можем да кажем, че Иисус бе човек, който бе разпнат на кръста за наказания и си умря като всеки човек, а учениците му разпространяваха дезинформация за него, че е възкръснал и да подкрепим ционизма в неговият победоносен поход срещу християните;))) С една дума, ще вдигнем един такъв лист с римски кръст за наказания на разбойниците и ще кажем: Лъжат ви, Иисус Христос е един фалшив герой;))) Знаете ли, колко е лесно? И можем да го докажем;)))
Обикновено, се използват такива като Тренев, непораснали масончета с нереализирано его като стръв на кука, като им се придава важност със защитата на няква особена важна обществена кауза и по този начин личната и обществена енергия се насочва в желаната посока и една нереализирана социално и духовно личност започва да грее във Фейсбук и става "борец срещу". И какво? След всички дитирамби на този, които ми изскачаха в потока, какъв е бил неговият зор? НЕГОВИЯТ ПРОБЛЕМ, ОТНОВО Е ВЯРАТА В ТАНГРА! Хахаххахахахаха... ВЯРАТА В ТАНГРА Е ПРОБЛЕМ НА ВСИЧКИ ЕВРЕИ, ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ НА ТОЗИ СВЯТ!
СЛАВА НА ТАНГРА, ТРЕНЕВ, ВЪШКО МАСОНСКА!
Оцени тази снимка   (общ рейтинг : 0.5 от 5 с 2 гласа)
Боклук
Слаба
Средна
Добра
Отлична
Велика
Детайли за снимката
Заглавие:Тренев-рядко масонско лайно.jpg
От албума:Българска история
Добавена от (на фотоапарата за още):Йордан_13  
Оценка - 2 глас(а):
Ключови думи:
Големина:51 КБ
Качество:175 x 247 пиксели
Отваряна в цял размер:21 пъти
Изпратена по ел.поща:0 пъти


[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]