www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Меню

Галерия

Списък от албуми :: Последно качени :: Последни коментари :: Най-гледани :: Най-високо оценени :: Търсене

Галерия > България - политика 
Обратно към предишната страница Покажи/скрий информацията за снимката Започни слайдшоу ФАЙЛ 34 от 54 Изпрати снимката по email Вижте предния файл Вижте следващия файл
Натиснете,за да видите снимката уголемена
Оцени тази снимка   (общ рейтинг : 1.8 от 5 с 81 гласа)
Боклук
Слаба
Средна
Добра
Отлична
Велика
Детайли за снимката
Заглавие:Gavra.jpg
От албума:България - политика
Добавена от (на фотоапарата за още):Хунор  
Оценка - 81 глас(а):
Ключови думи:
Големина:27 КБ
Качество:665 x 760 пиксели
Отваряна в цял размер:896 пъти
Изпратена по ел.поща:0 пъти

Изпращач Коментар
Eлтимир
Публикуван на: 4/1/2006 12:04  Обновен на: 4/1/2006 12:04
Регистиран: 17/7/2005
От:
Публикации: 17483
 Re:
Мислех да напиша, че Красимир Иванджийски е малко по-осведомен и по-грамотен от Волен, а приликата им е от областта на морала. Обаче добре че не го написах- сега виждам, че великият уникален журналист е допуснал грешка още в заглавието. Защото Волен сидеров може да е плагиатор, но в никакъв случай не може да бъде плагиат. Дори в случай, че реши да опита. За справка - проф. д-р Иван Славов, специалист по въпросите на кича и простотията.

Изпращач Коментар
Eлтимир
Публикуван на: 4/1/2006 13:16  Обновен на: 4/1/2006 13:16
Регистиран: 17/7/2005
От:
Публикации: 17483
 Re:
Виждам, че "Строго Секретно" /Да не се бърка с SS, ръководена от Хайнрих Химлер/ краде не само от мен. През 2002 година, когато се учредяваше Съветът на патриотичните организации в България, Дориян Александров предложи да не бъдат приемани лица, на които след 1989 година им е давана възможност да се изявят в политиката, но са се провалили. Идеята беше да се направи пълно прочистване на политическия елит. Ако замисълът беше успял, днес едва ли щяхме да пишем думата "елит" в кавички. Та преди четири години д-р Дориян Александров предложи това. Сега, през 2006 година в-к "Строго Секретно" пише:
"... в ЕС не знаят какво да правят и чакат сами да си оправим нещата. Но за да ги оправим, има само един изход - изграждането на напълно нова партийна система и предсрочни избори, с едновременна забрана на всички, които са участвали във властта през последните 15 години."
Ей, Иванджийски, по-полека с обвиненията в кражба на идеи! Не че тази идея е лоша, напротив - супер е! Само че бъди така добър да споменеш кой я е предложил за пръв път. Иначе ще почнем да подозираме, че и ти си същият нещастен плагиатор като цитирания от теб Волен Сиддеров...
Дорияне, а ти бъди още по-добър и не давай под съд милиционерчето. Първо, защото в бивша България отдавна няма правосъдие. И второ - защото наистина няма да е зле твоята идея от събора на Мадара най-сетне да почне да си пробива път.


[ xcGallery powerd by dev.xoops.org ]