indeximage

Известни личности за евреите


“Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)“Евреите се явяват заразена от чума, прокажена и опасна раса, която заслужава изкореняване още от деня на раждането.” - Джордано Бруно (XVIв.), учен и философ“Как на евреите е близка книгата Естир (от Библията), която оправдава тяхната кръвожадност, отмъстителност, техните апетити и разбойнически надежди. Никога слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци.” - Мартин Лютер, църковен реформатор – протестант.
“По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.” - Мартин Лютер.“Аз правя всичко за да докажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!” - император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)“В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала, търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношение” - Бенджамин Франклин, (XVIIIв.) – американски учен и държавник.“Луциферианството, масонството, ционизмът и глобализациятя са глави на едно и също чудовище – световното еврейство!” - Никола Николов, публицист.“...Ако някъде в страната има нещо нередно (разбирай престъпление) – там положително ще намерите евреи...” - Хенри Форд, бащата на колите "Форд", индустриалец, изобретател и издател.“Евреите в целия свят разрушават патриотизма и здравите основи на държавата” - княз Мобучум Окума, японски учен и военен от XIX в.“…Атеизмът (безбожието) е чифутска болест...” - Достоевски, писател.“Евреите не могат да бъдат превъзпитани и не трябва да им се дава никаква власт” - Борис Миронов, публицист (извадка от “За еврейския фашизъм”)“Евреите не са народ или нация, това е секта на потомственни дегенерати, която преди 4000 години била изгонена от халдейския град Ур. Очевидно евреите са били първата организация от дегенерати. Те били и първата масонска организация в света...” - проф. Григорий Климов, социолог и дипломат, живеещ в САЩ.

“В следствие на кръвосмесителните бракове, “разрешени от религията" (Талмуда) еврейският народ се е изродил и представлява сбор от дегенерати (генетически увредени хора). Те биват три вида: полово извратени, с психически заболявания и с вродени дефекти. Най-злокачествените дегенерати са тези, при които трите вида увреждания се съчетават. Типични примери за това са хора с еврейски произход като Ленин, Сталин, Берия, Троцки, Зиновиев, Дзержински, Айзенхауер, Труман, Рузвелт, Берман, Щайнберг и др....”

“В редица европейски езици думата “мошеник” (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейски име Моше.”- проф. Григорий Климов.