indeximage

Кой е д-р Роял Райф


(Непубликуваният в столичен вестник материал на Надя Димитрова)

Американец слага "края на всички болести" със светлина и звук. Д-р Реймънд Райф наблюдавал живи вируси и микроби.

Лечението на рак съвсем не е химера, доказал Роял Реймънд Райф още през 30-те години на миналия век. През 1920 г. младият американски учен открива вируса на рака, изолира го и го инжектира в 400 плъха. Всички опитни животни са заразени и впоследствие излекувани.
Райф доказва, че всяка болест може да бъде преборена, ако й бъде повлияно с определена електромагнитна честота.
Той се сеща, че принципът на резонанса, който използват оперните изпълнители, за да счупят стъкло, може да бъде приложен и в борбата с близо 500 болести. Знаейки честотата на болните клетки, Райф ги облъчва и унищожава мембраните им.

Кратък филм, показващ разрушаването на Paramecium Caudatum когато е изложен на Bare-Rife модулирано с 1150 Hz плазмено лъчение.

След това организмът сам абсобира нездравата тъкан. Използвайки този метод Райф успява да излекува онкоболни, без обаче да унищожава здравите клетки.
За да докаже правотата си, изследователят се наел да излекува 16 болни в крайна фаза на рак. През 1934г. Южнокалифорнийският унирверситет назначил изследователска комисия, която да проследи лечението и след 90 дни да прегледа пациентите, ако те са все още живи.
Три месеца по-късно лекарите и патолозите констатирали, че 14 от пациентите са излекувани. След 4 седмици и другите двама били напълно здрави.
Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф.
Тоест всяка болест, причинена от патоген- бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува като той бъде унищожен и организмът отново е здрав.
Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти.
В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори.
Освен рак, с генераторът може да се лекува СПИН, ревматизъм, астма, шарки, епилепсия, туберкулоза, сифилис, проказа, стрептококи и др.
За да изолира вирусите Райф използвал уникален, конструиран от него микроскоп.Модерните електронни микроскопи убиват моментално всичко, което е под тях и изучават само мумифицирани остатъци.
Изобретеният от Райф можел да види и движението на живи вируси, докато те си променят формата, за да се нагодят към околната среда.
Той дори наблюдавал процеса на преобразуване на здрави клетки в туморни.

Райф определил индивидуален спектроскопичен подпис на всеки микроб, използвайки спектроскопичен визьор. Той изследвал микроорганизма с кварцови призми (принцип, използван във вирусния микроскоп за филтрация на монохроматична светлина - Противовъртящи се призми на Райсли), които при въртене фокусират светлината на една единствена дължина на вълна върху обекта. Тази дължина на вълна е избрана защото резонира със спектроскопичния честотен подпис на микроба.

Той се базира на факта, че всяка молекула трепти със своя честота. Атомите в молекулата са свързани помежду си с ковалентна връзка, която едновременно излъчва и поглъща електромагнитна енергия. В организмите няма две молекули с еднакво електромагнитно трептене, което всъщност е техният енергетичен подпис.
Резонансът увеличава светлината, както две вълни в океана стават по-силни, когато се съединят в една.
Резултатът от използването на резонантна дължина на вълната е че микроорганизмите, които са невидими при бяла светлина, могат да бъдат видяни когато се изложат на цветна, която резонира със тяхния собствен спектрографски подпис.
Райф успял да види тези невидими при други условия организми и наблюдавал тяхното поведение. 75 % от организмите, които Райф можел да види, са видими само с ултравиолетова светлина.
Тя обаче е извън обсега на човешкото зрение. За да преодолее този проблем, той осветявал микробите с две различини дължини на вълните на една и съща честота на ултравиолетовата светлина, която резонира със спектралния подпис на микроба. Тези две дължини на вълните предизвикват смущения там където те се съединяват. Това смущение е всъщност трета по-дълга вълна, която попада във видимия диапазон от електромагнитния спектър.(Ултравиолетова хетеродинна микроскопия)
Така Райф успял да направи невидимите микроби видими без да ги убива.
Стъпка, която днешните електронни микроскопи не могат да повторят.

С откритията на Райф спечелил уважението на колегите си. На 20 ноември 1931г. 44-ма от най-уважаваните медици в страната дават банкет в негова чест под надслова "Краят на всички болести".Партито "Краят на всички болести"Научните теории на Райф и методите му на лечение, му създават и проблеми с обществените нагласи.
До 1939г., почти всички от тези изтъкнати лекари и изследователи отричат че някога са срещали Райф.
В навечерието на конференция, на която трябва да се обявят резултатите от изследването на д-р Райф, неговият дарител д-р Милбанк Джонсън- бивш президент на южнокалифорнийската медицинска асоциация, е смъртоносно отровен, а документите изчезват безследно.

Райф е принуден да прекрати дейността си, защото Американската медицинска асоциация (АМА) възбужда съдебен процес срещу него и методите му на лечение.

След като се запознава с постиженията му, шефът на АМА по това време Морис Фишбейн му предлага да откупи патента над изборетенията му за период от 8 години.

След получения отказ Фишбейн го дава на съд.
Докато тече процесът, представители на Асоциацията посещават сътрудниците на Райф.
Тези, които отказват да се откажат от методите и уредите му, губят медицинските си лицензи.
Нито един медицински журнал не се съгласява да публикува трудовете му.
Единственото издание, промъкнало се през цензурата е това на Института Франклин.
Докато Райф дава показания, лабораториите му са опожарени.
Д-р Немес, който има копия на някои от творбите на Райф, умира при мистериозен пожар.
Той унищожава и всичките му изследвания. Подобна е и съдбата на лабораторията Бърнет, която узаконява изследваниета на Райф.
През 1946г. Реймънд Райф е принуден да разпродаде каквото е останало от лабораторията си в Сан Диего парче по парче.

Самият Роял Райф е убит през 1971г. от "случайна" смъртоносна доза от валиум и алкохол в болницата Гросмонт.

Към края на 50-те години независими лекари и лаборатории представят свои собствени доказателства, че ракът е заразна вирусна болест, и твърдят, че "ракът не се състои само от локализиран тумор".
Те я описват като разпространена болест, причинена от организъм в кръвта.
Възможно е всички от нас да имат този вирус, но той обикновено не обазува тумори, освен ако не са на лице достатъчно токсичност, в резултат на химическо излагане, нездравословни навици, или лошо окислена кръв.
Те вярват, че е също толкова полезно да се живее здравословно, колкото да се унищожава вирусът, който може да преобразува клетките в ракови.СВИДЕТЕЛСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:

През 1956г. д-р Джеймс Гоуч разказва: Видял съм много неща и това, което ме впечатли най-много беше един мъж в крайна фаза на рак, приличаше на торба с кокали.
Като легна на леглото, др. Райф и др. Джоунс казаха в един глас: "Погледни само стомаха му".
Аз сложих ръка на стомаха му и се стреснах от това, което почувствах.
Там, където трябваше да се намира стомаха изглеждаше празно.
Човекът беше толкова слаб, че коремът му почти беше залепнал за гръбнака.

Стомахът му имаше форма на сърце и точно пасваше в ръката ми. Беше много твърд. Казах си наум, че за този човек вече нищо не може да се направи.

Двамата обаче не мислеха така и го подложиха на лечение с честотния генератор на д-р Райф.

За моя голяма изненада след около два месеца пациентът беше напълно излекуван.

Той се почуства толкова добре, че поиска да отиде в ранчото си, за да нагледа добитъка си.

Д-р Райф му обясни, че дори и оздравял, той все още няма сили да шофира.
Пациенът се усмихна и му обясни, че има, но друг човек ще го закара.
Всъщност той сам кара до ранчото си и цяла нощ се грижил за едно от болните добичета.
На другия ден пак сам се върна в клиниката без въобще да е почивал.

Бях свидетел и на други интерестни случаи. Дори си купих един от тези честотни инструменти и го занесох в офиса си. В продължение на 20 години наблюдавах някои забележителни резултати от действието му.

При мен дойде едно 9-годишно мексиканско момче с остеомиелит на крака. Лекуващият му лекар всяка седмица изтъргваше костта му.

Манипулациите бяха много мъчителни за детето, защото не му даваха никакви болкоуспокояващи.
Семейството му го доведе при мен и аз видях как той ме гледаше с ужас, защото си мислеше, че и аз като другите медици ще ровичкам в тялото му.
Като видя обаче иснтруменът, изобретен от Райф, който щях да използвам, малчуганът се успокои.
След двуседмична терапия, кракът му беше напълно излекуван.
Махнахме му превръзките и патериците и той отиде да играе свръстниците си.

Това не беше единствения такъв случай. В практиката си съм излекувал множество неизлечими болести.


Забележка:

Референции:
http://www.rife.org
http://www.rife.de
http://www.holman.net
http://www.altered-states.net/barry/newsletter%20135%20frequencylist/frequecies.htm

Надя Димитрова

Форум на bgaudio.org - тук може да намерите схеми и указания на български как може да си направите в домашни условия машината на д-р Райф.