Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Защо лъже Климент Търновски?
Azerath |
Публикувано на: 8.11.2005, 22:52
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Как ще коментирате следните два цитата:
"Да не забравяме никогаж: ИМА ПРАВОСЛАВИЕ У НАС, ИМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД, НЯМА ПРАВОСЛАВИЕ — НЯМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД". "Нашият народ, както знаят това и всичките наши учени хора, беше див, скитнически, разпилян, без единство, без отечество, без съзнание целта на своето съществование, без място в историята на народите, а следователно и без бъдуще." За мен това си е чиста лъжа. -------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Севар |
Публикувано на: 8.11.2005, 23:09
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Кой е техния народ? Ако е еврейския, описанието е точно. |
||
Иван |
Публикувано на: 8.11.2005, 23:13
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Жалко за човекът нарекъл се българин, а не знаещ нищо за целта, съзнанието и мястото на своя народ в световната история.
А по повод цитата, столетията са доказали верността единствено на обратното твърдение: "Има ли български народ, има и православие, няма ли български народ - няма православие". За добро или лошо! |
Воина |
Публикувано на: 9.11.2005, 0:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Еми Азерат за мен,човекът който е казал това нещо са му е били наложени ,някакви отвъд Балкански идей и е бил сплашен!!!Дочувал съм от баба ми,която е говорила с някакъв много еродиран историк,който й е казал,че срещу България има заговор от еврейте да се заличи нашата история и ценности!!!
|
Севар |
Публикувано на: 9.11.2005, 0:33
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
А колко такива агенти се представят за българи между нас имате ли си на идея???
|
IYI |
Публикувано на: 9.11.2005, 1:00
|
Участник Група: Участници Съобщения: 250 Участник # 141 Дата на регистрация: 12-October 05 |
Естествено ДС си попълва редиците именно от редиците на "духовниците".
-------------------- ??? ?? ????????, ????? ?? ??????????,
??? ?? ??????????, ????? ?? ????????!
|
Атила |
Публикувано на: 9.11.2005, 1:32
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 85 Участник # 37 Дата на регистрация: 23-July 05 |
по скоро обратното - част от застаряващи ДС офицери минават семинарията по ускорената процедура и стават "духовници". Това не е никак ново и е още от студената война - всички български попове в западна европа са били ченгета, и са слухтяли кой какво и как прави. -------------------- «Ego sum Attila flagellum Dei»
|
||
Севар |
Публикувано на: 9.11.2005, 1:47
|
||
Еее, ти уж беше духовник, пък гледай какви ги говориш сега срещу твоите хора! Недей така, разочароваш ме! |
||