www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Форумът е отново отворен за анонимни

Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Форумът е отново отворен за анонимни
Севар
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Отново нелогнатите ще могат да четат форума. Надявам се, че след като храбрите чикисти от НСС изгориха компютъра на Елтимир, от host.bg вече са мирясали и няма да продължат наново със саботажите. Съжалявам за временните проблеми, но това не зависи само от админа.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Тук искам да благодрая на Севар за това, че по времето, когато по поръчка на НСС, от фирма ХОСТ.БГ флудваха и кракваха по 10 пъти на ден сайта, цялата информация си остана непокътната, до там, докъдето бяхме стигнали. Това е проява на пофесионализъм! Браво! smil4334abded4493.gif
PM
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Този, който е пипал, е пипал съвсем тънко. Просто това беше възможно най-чистата работа за тях. Не знам дали идва от host.bg или от службите. Далеч съм от мисълта, че службите нямат достъп до техните сървъри. Пипват единия брояч и всичката вина се стоварва върху мен, че не бил оптимизиран сайта. Е, добре, оптимизирах го, ъпгрейднах го, орязах го от сто места и мизериите продължиха по същия начин. Проверих всичко от-до и им доказах недвусмислено, че реално сайта не прави повече от няколко десетки хиляди заявки на час, а всъщност се изчерпваше лимита от 200 хиляди, което е огромна цифра. Накрая им писах няколко писма, в които им показах, че моята работа съм си я свършил и че проблемите идват от тяхна страна. Та оттогава насам спряха блокажите. Те въпреки всичко отричат да имат вина, защото много добре знаят, че технически няма как да докажа твърденията си. Дори се съгласиха да издействат становище на ниво управител. Само, че за какво ми е такова становище? Аз искам да видя истината черно на бяло, а те нямат интерес да я покажат.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Azerath
Quote Post

Участник

Съобщения: 428
Участник # 9
Дата на регистрация: 9-July 05

Аз съм към goto.bg и естествено, че моя сайт не е Воини на Тангра но никога не съм имал проблеми с тях. Споням си, че съвсем в началото и този сайт се хостваше там.
PMEmail PosterUsers Website

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Теодор 24/4/2026
bohi 11/11/2025
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025