www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Деца на Мрака


Страници: (5) [1] 2 3 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Деца на Мрака
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Пускам поредната книга, озаглавена "Деца на Мрака". Мислех, че вече не е актуална, и че събитията са отминали. Вчера обаче, във форума на БНРП прочетох поредната помия срещу мен. Когато пиша, винаги се старая да дам факти и доказателства. По възможнст изнасям снимки и документи. Срещу моите доказателства се изсипват куп голословни лъжи и огромно количество епитети. Та прочетете първо помията, а после сами се убедете срещу кого пиша и кого защитавам. Въпросът ми е много основателен, тъй като ще се види моите врагове кои са.

"такива,
като този идиот „Елтимир”.
В новата история има един нарицателен герой – Ван дер Любе,спомняте ли си за него?
Аз мисля,че нашенският вариант на Ван дер Любе се нарича Ангел Грънчаров /Елтимир/.
Сигурно ще ми възразите,че хора като Боян Станков/Расате/и особено като Волен Сидеров,са несравнимо по-опасни,
Защото увличат със своя популизъм тълпите.
А давате ли си сметка какво щеше да бъде,ако съществото,нарекло се”Елтимир”беше на тяхно място?
Представяте ли си ,ако Ангел Грънчаров имаше в ръцете си власт?
С всички нас щеше да бъде свършено!Уверявям ви в това!
Той сега няма страх ни от Бога ни от Страшния съд,а какво ли би направил,ако имаше тази възможност?
Та точно такива като него,са най-опасните.
Как обаче да се справим сподобни плазмодии е въпросът?
Ако можехме да влезем във форума на „Войни на Тангра”и ако там цареше нормална обстановка,ако там имаше
поне малко плурализъм и взаимно уважение и търпимост ,щеше да бъде друго.
За много кратък срок този мръсник,заедно с цялата му зомбирана шайка,щяха да бъдат сдъвкани и изплюти.
Но,за съжаление,не ни допускат,защото ги е страх от умни,знаещи и можещи хора.
Страх ги е ,че ще бъдат разобличени и направени за посмешище в цялото българско интернет-пространство.
Страх ги е,защото знаят,че срещу тях ще се изправят университетски преподаватели и хора от БАН.
Страх ги е,защото с техните оскъдни познания,почерпени от жълтите вестници и клюкарските медии,могат да
участват единствено в кръчмарски спорове.
Както виждам,между тях има и умни хора,но те не смеят да напуснат тази клоака,наречена „Войни на Тангра”,защото
никъде другаде не биха могли така да си начешат крастата,провокирана от техните коплекси.
Те са като мухите”лайнарки”и могат да съществуват единствено в такава хранителна среда – лайната,които всеки ден
изсира психично-болният графоман Елтимир.
Нима мислите,че е възможно да ни допуснат в техния форум?
Има нещо друго,много по-сериозно и това е,че твърде много хора е успял да излъже този идиот.
Не се уморява да пише и преписва все едни и същи неща по двайсет пъти.
Има наглостта и безсрамието да се представя за „Националист № 1 на България”във флагмана на жълтата преса
у нас - в-к „Шок”.
Непрекъснато засипва хората с лъжи ,клевети и доноси.
Със своите провокативни материали подмамва наивните и лековерните и те се хващат на въдицата .
Същевременно дава достатъчно основание на враговете ни да казват „Тези,всичките националисти,са луди,
боклуци и фашисти!
Подмамва млади момчета и момичета и по този начин те попадат в мрежите на репресивните органи.
ЕТО, ОТ КЪДЕ ИДВА ОПАСНОСТТА !
Предлагам на ръководството на форума на БНРП незабавно да изтрие мръсотиите на Ангел Грънчаров/Елтимир/
и да не го допуска да идва повече тук .
Нека да си сере там,в неговия форум!"
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Предупреждавам: ако някой познае себе си сред децата на Мрака, вината не е в мен. Аз само изнасям фактите.

Част І

ТЪМНИТЕ ДЕЛА НА СКЪПИТЕ НИ ТАЙНИ СЛУЖБИГенерал Иван Драшков смени генерал Иван Чобанов на поста Директор на НСС, Националната служба за сигурност, бивша ДС. Същата смяна се готвеше през януари 2003 година, само че тогава нищо не излезе, Чобанов си запази поста. Сега излезе.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Вътрешният министър Румен Петков даде много висока оценка за работата на ген. Чобанов. Николай Свинаров, бивш военен министър и настоящ шеф на вътрешната парламентарна комисия заяви, че няма забележки към работата на Чобанов и към НСС: “Службата не беше от тези, които имат проблеми”. /Да, де! Проблеми имат само тези, с които Службата се занимава. Но пък може ли свинар да даде друга оценка за работата на чобан./ Веднага след съобщението за махането на Чобанов, зам. председателят на ДПС /туморът на България, създаден от ДС не без участието на Чобанов!/ Касим Дал коментира пред Mediapool, че смяната не е консултирана с партията му и си е работа на вътрешния министър. Което не означава, че не е консултирана с Емел Етем, но да не се впускаме в подробности. Според приемника Иван Драшков, за пръв път след 1989 година подобна кадрова промяна в службите става без скандал. Ръководството на МВР го изпровожда с почетен медал за заслуги и с почетен пистолет. За заслуги в тровенето на българските деца с хероин вероятно. И с пистолет да дозастрелва оцелелите при организирани от НСС атентати, може би. Ръководството на МВР е доволно обаче. Към Чобанов няма критики и президентската институция. Момчето е било много години президентски съветник по въпросите на националната сигурност, независимо от личността на действащия президент. Срещу Чобанов не е била отправяна нито една лоша дума от страна на така наречените информационни средства – телевизия, радио, вестници, Интернет. Да обобщим.

На снимката: ген. Иван Драшков. В момента е зам. шеф на "новата" служба ДАНС.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Срещу работата на НСС и нейния Директор няма нищо черно на бяло. Напротив – всички са доволни. Съдебна, законодателна, изпълнителна власт, президент, медии. Доволна е даже Опозицията. „Ах какъв прекрасен човек!” Та значи всички са доволни от работата на Иван Чобанов. Никой няма никакви забележки. Обаче го отстраняват. „Ах какъв прекрасен човек, неговата верица мръсна!” Каква може да е причината за отстраняването?

***

Според Принципа на Окам, когато всички възможности отпаднат, остава единствената, колкото и невероятна да е тя. Ще кажем, че не просто критики, а сериозни обвинения срещу Иван Чобанов все пак бяха отправени. От Интернет сайта на Движение „Воини на Тангра”. Ние обвинихме шефа на НСС – ДС в покровителстване на наркотрафика. И дадохме конкретни примери за съучастие на неговата служба с турската терористична организация „Сивите Вълци” именно на базата на търговията с хероин. Тук се включваше осигуряване на безпроблемното преминаване на наркотика през граница на път за западна Европа, а също търговията с този смъртоносен опиат вътре в страната. Ние обвинихме ген. Чобанов, че потулва случаи на тероризъм, организиран от офицери, намиращи се под негово командване. Обвинихме НСС, че пречи на бял свят да излезе истината за турските атентати в България през 80-те години на ХХ век. Ние обвинихме ген. Чобанов, че подпомага психотронни експерименти, организирани както от руското ГРУ, така и от американското ЦРУ и израелската МОССАД. Посочихме имената на шефовете – проф. Борис Золотов от Русия и украинската еврейка Тамара Тютченко от Кипър. Посочихме имената на конкретни агенти, действащи на българска територия. Разказахме конкретни случаи, когато Чобанов е защитавал тези агенти и им е осигурявал безпроблемно продължаване на дейността. Нещо повече. Има данни, че като бивш директор на Институт по психотроника, самият Иван Чобанов е обучаван от Борис Золотов и оттогава му е много предан. Смея да твърдя това на базата на няколко снимки, които още чакат своето обяснение.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Директорът на българското контраразузнаване в много случаи се държеше като служител на руското разузнаване. През август 2003 година се случи така, че успях да избягам от база на ГРУ край град Балашиха в Подмосковието. След като се върнах в България, описах случая и го разпространих в Интернет. Как мислите, че реагира скъпата ни тайна Служба? Първо обяви описанието ми за измислица. И после ми устрои идиотски съдебен процес под претекст, че съм бил нарекъл „глупак” бившия системен администратор на бившия ни сайт http://tangra.org Цветомир Йолов. Като за целта няколко дребни агентчета на НСС бяха инструктирани да пишат от мое име из Интернет форумите всякакви измислици и гадости. Интерес проявиха едва когато руснаците заради моето бягство разсекретиха своята база. Обаче интересът бе насочен към това как точно съм успял да избягам, а не какво са искали от мен в Русия. За идиотския съдебен процес ще добавя, че на Цветомир Йолов му бе разрешено при наличието на четири висящи криминални дела да регистрира фирмата „Ария нет” във Варна, с предмет на дейност Интернет доставки. Виждате как ДС под всичките си многобройни имена плюе върху законите и върху елементарната човешка етика.

Още един подобен епизод. След завръщането ми от Дубай през май 2006 година обявих, че разполагам с листче хартия, върху което са записани телефонните номера на хора в България, свързани със „Сивите Вълци”. Вместо да се заинтересува от листчето, както би постъпила всяка нормална Служба, нашата НСС ми устрои палеж с надеждата листчето да изгори заедно с мен. На това листче фигурираше името и на човек от Ботевград. И което е още по-любопитно, фигурираше името на един от шефовете на НСС.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Вероятно на читателите ще бъде интересно да научат как НСС самичка си създава врагове, когато такива липсват. Защо и как? Защото на служителите от НСС е забранено да се занимават с членове и активисти на ДПС. И на Атака. С Атака се занимава о. з. полковникът от ДС Н. Н., близък, даже семеен приятел на Чобанов, но това е друга приказка. На редовите служители от ДС, извинете – от НСС е забранено да се занимават с Атака. И въобще на НСС е забранено да се намесва в делата на парламентарно представените партии и на финансираните от чужди, често враждебни на България сили партии и неправителствени организации. Такива като БХК /Български хелзинкски комитет/, например. На служителите от НСС е забранено да се занимават с дейността на официално регистрираните секти. НСС не може да се намесва в дейността нито на „Свидетелите на Йехова”, нито на мормоните, нито на Обществото за Кришна съзнание, нито на ислямските фундаменталисти, нито на някоя от безбройните секти и сектички, плъзнали като скакалци из родината ни. НСС не може да пречи и даже не може да не помага на чуждите разузнавания, които колкото и да не вярвате, все още се интересуват от България. Затова НСС още от времето на Иван Йорданов Костов обяви за свой най-голям враг българските родолюбци. Тогава под ръководството на ген. Атанас Атанасов бе създаден отдел за борба с десния екстремизъм. Разбира се, срещу турския, срещу циганския, срещу македонстващия екстремизъм мерки не се предвиждат. Помня как през декември 2000 година бяха осквернени еврейските гробища в Пловдив и как полицията и НСС изпоарестуваха стотици български младежи, заподозрени, че споделят националистически убеждения. После се разбра, че оскверняването е извършено от цигански катун, настанил се върху гробището. Познайте колко цигани бяха арестувани. Нито един! Репресивни мерки се предвиждат само и единствено срещу лица от български етнически произход и с българско самосъзнание заради техни пробългарски прояви. И когато такива липсват, ДС, тоест НСС сама ги създава, за да арестува „провинилите се”, да ги следи и по този начин великите контраразузнавачи да оправдават огромните си заплати и още по-огромните привилегии.

Професор Борис Золотов, най-добрият руски специалист по психотроника. Разполага с голяма агентурна мрежа в България. Ние пък разполагаме със сведения, че нашият ген. Иван Чобанов е козирувал пред агентите на Золотов.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Определени лица биват подтиквани към определени действия, после следва репресията, и накрая всичко завършва с прибрани на топло наивници и награди за ченгетата, осъществили успешната операция. Малко отклонение. Преди да бъде отстранен от своя пост, срещу ген. Атанасов бяха повдигнати някои обвинения. Обвинения бяха повдигнати и след отстраняването му. Любопитното в случая е, че тези обвинения повтаряха едно към едно обвиненията, които самият Атанасов бе повдигнал срещу Движение „Воини на Тангра”. Темата е дълга и вярвам, че ще имам възможност да се спра върху нея и друг път. Сега думата ни беше как нашето контраразузнаване служи на чужди разузнавания.

Много е важно уточнението, че Иван Чобанов работи за ГРУ, а не КГБ, или както сега му казват ФСБ. Двете руски служби не само не си сътрудничат, те открито враждуват помежду си. И тази вражда не почва от вчера или от днес. Още през 1937-1938 година по заповед на висшето ръководство на СССР съветското военно разузнаване (IV Управление към Щаба на Червената Армия, по-късно — Разузнавателно Управление към народния комисариат на отбраната) било подложено на жесток разгром от органите на НКВД. След горбачовата Перестройка ГРУ обвини КГБ, че е инфилтрирано от евреи, а КГБ от своя страна обвини ГРУ, че си сътрудничи с израелската МОССАД. И тъй като бяхме свикнали да черпим от братския съветски опит, подобни събития не ни подминаха и нас. В края на 80-те години ДС ликвидира висшия служител на разузнаването Васил Коцев, заедно със съпругата му Ангелина. Казват, че убийството било извършено по заповед на Живков. Само че Коцев, родом от ботевградското село Скравена беше именно измежду доверените хора на Тодор Живков. Както и при убийството на Людмила Живкова, ДС не се съобразяваше нито с тогавашния държавен глава, нито с държавата въобще. Някой друг, отвън издаваше заповедите и ДС послушно изпълняваше. Та и сега е същото - нашето НСС, еквивалент на руското ФСБ закриля и подпомага дейността на руското ГРУ в България. Българските /с извинение!/ политици приеха подпомагането като нещо нормално и в реда на нещата. Българският /също с извинение!/ Президент – също. Правителството и то. Само ще спомена, че рядко минава ден без сайта http://voininatangra.org да не е посетен поне няколко пъти от тези институции. Знаят, а си мълчат. Мълчат, защото одобряват. Одобряват, защото по всяка вероятност и те са в играта. Но да се върнем към нашия герой.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05***

Малко конкретика. По времето на ген. Атанасов – Гнома, НСС излиза с предложение да бъде забранено на проф. Борис Золотов да посещава България. Чобанов отменя предложението. През август 2003 година Движение „Воини на Тангра” изнесе информация, че служител от българското посолство в Москва работи за „гуруто” Виссарион – Сергей Тороп, който всъщност е прикритие за Центъра по психотроника на ГРУ. Чобанов реагира като нарежда репресивни действия срещу Движението. През 2004 година полковник Румен Николов, шеф на отдел в НСС започва оперативна разработка срещу доверено лице на проф. Борис Золотов. Чобанов нарежда спиране на разработката. Извиква Румен и негови подчинени, запознати с разработката и просто им нарежда да спрат всяка работа по случая, както и да говорят по въпроса. Ще кажете, че това някак не се връзва с твърденията, че Чобанов бил човек на ДПС. Връзва се. През май 2006 година информирано лице в Истанбул ми съобщи, че Ахмед Доган е руски агент. И че в Турция изобщо му нямат доверие, макар да ползват услугите му.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Ако добавим факта, че Валентин Златев, шеф на „ЛУКойл”, несъмнен проводник на руските интереси в България е един от най-ярките поддръжници на ДПС и личен приятел с неговите лидери, картинката взема да се прояснява. Всъщност тя почна да се прояснява още когато в нашия Интернет сайт дадохме достатъчно доказателства за връзките на финансираната от „ЛУКойл” Телевизия СКАТ с една друга Телевизия СКАТ, намираща се в град Абакан, Сибир. А както знаем, край Абакан действа знаменития Център по психотроника на ГРУ, за който Център знаят всички. Само нашето велико контраразузнаване нищичко не знае.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05През февруари 2006 година Движение „Воини на Тангра” изнесе информация, че полковник Павлин Димитров, по онова време зам. Директор на Национална служба Полиция е свързан с терористичната организация „Сивите Вълци” на базата на наркотрафика. Публикувахме снимки, потвърждаващи нашите твърдения. Посочихме връзката на Димитров с ген. Чобанов, посредством о. з. полковника от ДС Н. Н. Чобанов активизира агентурата си и я насочи срещу активистите на нашето Движение. Ненчев от своя страна предизвика Телевизия СКАТ и Партия Атака да започнат истинска война срещу Движение „Воини на Тангра”. Въпреки, че Атака се основава именно върху идеи, взети от нашето Движение. И че продължава да черпи наши идеи. И че без идеите, взети от нас, Атака никога нямаше да бъде това, което е днес. Само че без финансирането на Телевизия СКАТ от „ЛУКойл”, Атака просто не може да съществува. А пък педофилът Валентин Златев не би могъл да съществува без парите от наркотрафика. Като казах „педофил”, та се сетих за Доган и за Кузов. Подобно на гей дружинките, педофилските дружинки също подкрепят другарчетата си. Помислете и повече не питайте защо Волен Сидеров включи Кузов в депутатските си листи. Виждате ли колко са навързани нещата?

През юни 2006 година пак от сайта на Движение „Воини на Тангра” бяха отправени конкретни обвинения срещу офицер от НСС, че е организирал терористичен акт срещу моето жилище. Вестник „Съпротива” публикува конкретните имена с конкретните факти. Чобанов впрегна сериозни властови ресурси, за да потули случая. С помощта на неговия приятел Валентин Златев, за целта беше използвана и клеветническата машина на Телевизия СКАТ. Георги Ифандиев, Георги Жеков и тяхното приятелче Николай Галев, мой бивш стар приятел, съзатворник от Старозагорския затвор почнали вкупом да твърдят, че съм се бил напил и съм се подпалил сам. При това нарочно, за да „си създам имидж”. Нарочно, с една хвърлена цигара съм подпалил цимента на стълбището, той, циментът се подпалил, вследствие на което цялата стълбищна мазилка опадала. За толкова огнеопасна цигара и за толкова леснозапалим цимент не съм чувал, ама ние в бивша България отново правим изключение, май. Според Ифандиев, към тяхното мнение се присъединил и професорът по право Янко Николов Янков, председател на партия „Либерален Конгрес”. Упорит противник на ДС. Малко по-късно Янко сам опроверга твърденията. Не разбирам как тези не се посвениха и го намесиха в интригата. Семейството на Янко Николов Янков пострада от Държавна сигурност така, както малко български семейства са пострадали и той просто не може да застане на страната на изродите, причинили му толкова мъка. Обаче нито Жоро Жеков, нито Жоро Ифандиев, нито Кольо Галев опровергаха своите клевети. Само и само да не падне сянка от съмнение върху скъпото ни Контраразузнаване. Не бива да подминавам факта с палежа на жилището на Мендерес Кунгюн. Турчинът твърди, че атентатът е организиран и осъществен от НСС по искане на ДПС. И никое информационно средство не пожела да отрази думите му. Според нашата много свободна и много демократична журналистика, случилото се е в реда на нещата. Според Иван Чобанов, НСС притежава монопола за извършването на всякакви деяния, определяни даже според международните закони за престъпления. Само че кой ли го е грижа? През последните години Чобанов положи доста усилия да върне старата всесилна ДС с всичките й привилегии и липсата на всякаква отговорност.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Да не пропусна писмата, които редовно пращах на личната му електронна поща. Част от тези писма публикувах и във форума на нашия сайт, та да стане пълен позора на генерала. Публикувам ги с незначителни съкращения: „29 юни 2006 г. Чобанов, дотам стигнахме, че вече твоята служба извършва атентати. Твоите изроди вече посягат на живота на цели семейства, Чобанов. Ако съм на твое място, ще се застрелям, за да не се гледам сутрин в огледалото.”

„7 август 2006 г. “Чем дальше в тыл, тем жирнее генерал.”, както се пееше в една песен, генерале. А някога беше различен, май даже и менекен беше. Ей, осъзнай се на какво си заприличал, Чобанов! Нямаше да е толкова зле, ако и мозъчето ти не беше затлъстяло. Ама е!

Чобанов, дадох данните за БНС, за Манчев, за “Килима” и за останалото на мои хора. Дадох и други данни. Ако се случи нещо с мен, данните ще бъдат разпространени. Още ли искаш да рискуваш? Ами да рискуваме, щом си решил. Ударите продължават, твоите кретени не си взеха бележка. Значи и моята самозащита ще продължи. Тези дни съставих пълен списък на тъпите ти агенти с тъпите им задачи и с тъпите им провали. Ще го публикувам, за да се разбере какви кретени сте. От 1976 година сме се захапали, ей, глупако! Стига толкова, бе, генерале. Аз постъпих коректно, предупредих те. Оттук нататък нещата са в твои ръце. Аз съм Пилат, умивам си ръцете, но не мисли, че ти ще си Христос. Може да споделиш славата на Юда, кой знае. Може накрая да се окаже, че "здесь хлеще чем Афган"...

Наистина ли искаш война, генерале? Ако все пак моето писмо те затруднява, викни си лингвист да ти го преведе на тъп генералски език. Само ще ти кажа, че изпускаш последния си шанс и даже не го съзнаваш. А уж се пишеш психолог. Та и специалист по психотроника на всичко отгоре. Досега никое мое предсказание не е излязло фалшиво. Всичките са се сбъдвали. За жалост. Това обаче много искам да не се сбъдне. От теб зависи, генерале! Действай, да не действам аз.

Без никакво уважение към един така наречен “генерал”, който няма мъжка дума.„

„17 август 2006 г. Здрасти, Чобанов! Как се наричаха мъжете, които не държат на мъжката си дума? Това, за да знам как да те наричам. То нашата работа май ще стане като в роман на Бредбъри: “Шефе, вярно ли, че някога пожарникарите вместо да палят пожари, са ги гасили – пита младият пожарникар. Глупости, откъде го измисли пък това, отговаря шефът му.” Та и нашата скъъъпа НСС вместо да предотвратява атентатите, самата тя ги организира.

Чобанов, наближава една много специална дата. На тази дата през 1978 година ме арестуваха по обвинение в антикомунистическа пропаганда и ме пратиха в затвора. На тази дата през 2003 година кацнах в България след Московската ми авантюра. На същата дата един особен агент реши да се закачи за мен. Толкова особен агент, че отначало започнаха да го разследват по съмнения за връзка с едно чуждо разузнаване, а после ти нареди да се прекрати разследването. Много специална дата, не намираш ли? Та не е зле в чест на тая дата нещо да се случи. Още повече като се има предвид, че през 1978 година 22 август също се падна във вторник.

И тъй като ти изглежда много забравяш, ще ти припомня трите си условия.

1. Прекратяване на идиотското дело във Варна, заведено по идея на твои служители. Не ме интересува конкретно кой точно го е предизвикал – Румен Николов или Пешо Петров. Те се обвиняват взаимно, обаче за мен е все едно, все е дело на НСС. Искам това безумие да се прекрати.

2. Незабавно прекратяване на терора и провокациите срещу мен Те все още продължават. Не знам какво ти доклядват, обаче май те послъгват. А помни, че каквото аз напиша, то ще остане в историята. Нима искаш името ти да бъде опетнено за вечни времена? Или ще ми кажеш, че няма да има история, защото няма да има и България, както твърдят някои твои агенти?

3. Изплащане на компенсации заради щетите от атентата. Ако си мислиш, че ще подмина с лека ръка това, което се случи, грешиш. Много грешиш! Тоя, който извърши тая гадост, трябва да плати. Или аз ще го накарам да плати. Да не кажеш, че не съм те предупредил. И пет пари не си давам, че си генерал от ДС. Нищо, че си специалист по психотроника. Аз също имам своите основания за самочувствие. Ще изнеса цялата информация, която имам за психотрониката и за агентите, пък да става каквото ще.

Тази седмица ще чакам знак, че нещо се върши по въпроса. После, ако дотогава няма резултат, ще направя каквото съм решил. Не вярвам да искаш това, поради което ти пиша. Все още не е прекалено късно, все още има възможност злото да се размине. Аз вече не искам нищо друго, освен да заживея нормален човешки живот. Но ако и това ми се отказва, ще съумея поне смъртта ми да е достойна. Тая война ми омръзна и все по някакъв начин трябва да й сложим край.”

Имаше още писма, но и тези стигат. Чобанов изобщо не даде труд нито да отговори, нито да покаже, че е получил и прочел писмата. Всъщност показа, цяла група хакери почна да създава проблеми както на сайта на Движение „Воини на Тангра”, така и на клубовете, от които ползвах Интернет. Вярно, и преди 1989 година в ДС имаше изроди, но имаше и свестни хора. Тези обаче са някакви суперизроди и не с лупа, ами с микроскоп да търсиш, свестен между тях няма да намериш. Изглежда С. В. беше прав, че след Дворцовия преврат от ДС са били уволнени свестните хора и са оставени само изродите. Като по-благонадеждни. Нещо повече, ако обикновените ДС служители са суперизроди, то Чобанов се оказа суперизрод не на квадрат, а даже на куб.

Същият този субект беше Директор на българското контраразузнаване. И щеше да бъде такъв още много време, ако от нашите нови европейски господари не бе дошла заповедта за неговото отстраняване.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Вярно, появиха се плахи намеци, че свалянето на Чобанов е свързано с убийството на българските шофьори Лазов и Кепов в Ирак. Не е това. Истинският убиец на шофьорите беше тогавашният външен министър Соломон Паси. Във в-к „Съпротива” доста аргументирано защитихме тази версия и никой не се нае да ни опровергае. Имаше също намеци, че по някакъв начин промяната в НСС е предизвикана от убийството на кмета на Елин Пелин Янко Янков. И това не е. Според официални публикации, убийството е поръчано от човек, близък на софийския кмет и бивш Главен секретар на МВР Бойко Борисов. Значи може да се приеме за държавна поръчка. Нито истината за шофьорите излезе наяве, нито убиецът на кмета Янков ще бъде заловен. Други са причините да пратят Чобанов чак в Африка. Пък и европейците изобщо не се притесняват, че някакви си българи, някакви си балкански субекти били убити. Европейците се интересуват единствено от въпроси, които ги засягат пряко. Появи се и трета версия, лансирана във в-к „Атака”. Чобанов бил махнат, за да бъде поставен на негово място лоялният към Анкара Драшков. Вече посочихме, че Иван Чобанов също бе лоялен към Анкара. Но бе лоялен и към Москва. А при сегашното противопоставяне на двете страни и при намеренията на Русия да вземе три четвърти от Турция, двойната лоялност стана малко неудобна. За Турция, за Израел и за САЩ, но и за ЕС. И последните настояли за смяната.

За малко да пропуснем нещо важно. На 10 октомври 2006 година се самоубива /или го самоубиват, каквато е традицията у нас/ шефът на отдела за борба с интелектуалното пиратство към ГДБОП /бивша НСБОП/ Бойко Николов. Вече няколко месеца неизвестни сили пречат трупът му да бъде погребан. Същите неизвестни сили пречат да излязат данни за съвместните Интернет акции на НСС и „рошавите”, както на жаргон наричат мутрите от НСБОП – ГДБОП. Част от тези акции са влезли в рязко противоречие с интересите на нашите западно европейски господари. Особено когато „всеядната” НСБОП вербувала за нуждите на НСС криминални типове, а те си докарвали допълнителни доходи за сметка на западни богаташи. Имам предвид конкретни имена и конкретни случаи. Макар и странична, тази версия не бива да се подминава. Още повече като вземем предвид факта, че над нея НСС е наложило пълно мълчание. Обаче непогребаният труп на Бойко Николов дава надежда, че не всички са заинтересовани от скриване на истината.

От какво толкова са се възмутили в Европейския Съюз? Защо са били така категорични в искането си за незабавна смяна? Знаем, че те четат редовно нашия сайт, знаем, че друг никой не посмя да изнесе фактите, които изнесохме ние, но какво пък толкова ги е впечатлило, като и те са същите?

Дотук нищо особено. Служителите на нашите тайни служби винаги са били морални изроди, това не е никаква тайна. Както впрочем подобни морални изроди са служителите на останалите тайни служби по света.

Спомнете си бременната лейди Дайана, убита от британската МИ-6. Спомнете си сектата на Дейвид Кореш, унищожена от американското ФБР, като не бяха пощадени дори пеленачетата. Или когато през 1986 година същото ФБР във Филаделфия изгори живи над 500 души само защото принадлежали към забранена секта. Убийства, палежи, наркотрафик – с всичко това те са свикнали. Особеното дойде от убийството на двойния агент Александър Литвиенко във Великобритания. Западът стана чувствителен към мръсните дела на конкурентните тайни служби. Защото едно е да избиваш чужди хора, та било то жени и деца, друго е когато ти самият се превърнеш в жертва. И Западът почна да взема мерки. Особено когато приликите между българските и руските тайни служби започна да става прекалено очевидна: „В последно време се наблюдава тенденция за разграничаване на ФСБ от всички негови предшестващи реинкарнации и деноминации, за представяне на организацията не като пряка наследничка на ВЧК-ОГПУ-НКВД и т.н., (както е означено на всички нейни официални символи), а за някаква „родена от пяната Афродита“, появила се уж едва вчера, буквално изневиделица.». Май и у нас е същото. Комисарите от НСС, до един бивши кадрови офицери от ДС ужасно се дразнят когато им кажеш, че НСС си е същото старо ДС. Но най-много ги заболява когато посочиш слабото им място. А то е да изнесем на светло техните тъмни, нечовешки дела. Тогава всеки ще разбере, че в Службите работят не някакви свръхчовеци, а най-обикновени морално деградирали бивши човешки същества. Отрепки, а не герои. Ще дам пример.

***

Преди около две години писах, че Любомир Дончев от Пловдив, който по това време живееше в Ботевград, е агент на ДС още от времето на Живков, и че продължава да изпълнява задачи, поставени му от шефа на НСС – Ботевград подполковник Петър Петров. Моето разкритие изнервило Любо, той се обадил на дъщеря ми по телефона и почнал да я заплашва, че щяло нещо да ни се случи, ако не махна незабавно изнесените данни. Хубаво, ама аз взех, та вместо да махна изнесеното, го добавих с още данни. И се обадих на полковник Румен Николов, шеф на Пешо Петров. Какво направи НСС? Първо ми донесоха някакъв фалшификат, „доказващ”, че автор на заплахите е Асан Бондузов от Сърница, Велинградско, мой съзатворник от Старозагорския затвор през 1979-80 година, с когото винаги съм бил в добри отношения, и срещу когото не съм казал или написал нито една лоша дума. После като разбраха, че няма да се хвана на въдицата, посъветваха Любо Дончев да се махне от Ботевград и да се върне в Пловдив. Е, накрая полковник Пешо Петров си го върна тъпкано като организира палеж на жилището ми, при което семейството ми и аз едва не загинахме. Само че нали приказката ни беше за Служба, чиято цел е да бди над държавните писани закони, а не за мафиозка организация, признаваща само своите собствени вътрешни правила. Поне така би трябвало да бъде. Би трябвало, ама не е. В днешна България двете понятия – Мафия и Служби се припокриват.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Още нещо ми дава основание да мисля, че отстраняването на Чобанов от поста е свързано по някакъв начин с нас. На 22 декември 2006 година един човек ми се обади да замина за София по важен въпрос. Изпрати ми и телеграфен запис с пари за път. Писа ми с кой автобус да пътувам, щяла да ме чака на автогара Подуяне. Вероятно щях да отида. Оставаше по-малко от час до тръгването, когато случайно, ама наистина съвсем случайно научих, че цялото НСС – Ботевград, петима души, плюс шефа на районното РПУ също отпътували за София нещо във връзка с мен. Трябваше да бъда по-голям идиот от тях, за да падна в клопката.

***

Не можем да подминем същината, основата, на реалните причини за действията на генерал Иван Чобанов. В днешно време България преживява това, което се случва с всяка държава, загубила война - загива промишлеността, руши се армията, разпродават се националните богатства. Обаче най-страшният резултат от поражението във войната със Запада не е загубата на материалния ресурс, а разрушението на духовните опори на нацията. България, българския народ губи историческата си цел, отделните българи престават да усещат себе си като част от единния български държавен организъм, отказват се от традиционните български идеали. В това време "победителите" ни внушават комплекс на робска зависимост от Запада, от траншовете на МВФ, от кредитите и инвестициите, формират потребителска психология у българите. Най-сериозният проблем на България не е, че се влошава качеството на живота, а в загубата на вярата и идеалите. Без тяхното съществуване българската държава е невъзможна, тя е обречена на бързо умиране, на разпад. И българското контраразузнаване в лицето на неговия Директор вместо да се противопоставя на българоубийците, им съдейства. И насочва цялата мощ на своята репресивна машина срещу малцината, дръзнали да направят нещо за спасението на България и на българската нация. Според Службите усилията, насочени към духовното пробуждане на хората са по-опасни от убийствата и атентатите. Може би в известна степен са прави. В нашата измъчена Родина Истината е по-страшна от смъртта.

***

Българското контраразузнаване обявява за свой враг № 1 българите, насочили своите усилия не към печелене на пари или към депутатски кресла, а към възраждане на българската духовност! Всъщност дали НСС е българско и дали е контраразузнаване е съвсем отделен въпрос.

Защо именно Движение „Воини на Тангра” бе подложено на такива удари от страна на Службите? Защо именно на нас ни бе оказано такова специално внимание? От всичките неформални и неправителствени организации, единствено ние сме подложени на преследване, единствено срещу нас бива използван открит терор. Първо ще ви кажа защо не удрят тях. Цитирам мнение на посетител в Интернет форум: „Ролята на неправителствените организации в България (доколкото ги има, защото доста от тях не дават признаци за живот) е същата като по света: да вкарват протестите на хората и съпротивата в релси, да ни залъгват, че ето, има някакъв отпор срещу властта, ама този отпор властта сама си го създава, за да симулира някакъв обществен диалог. Дейността на повечето подобни неправителствени организации се изразява в събиране на подписки и предаването им на президента и парламента, където те обикновено се изгубват.” А защо удрят по нас? Защото за разлика от всичко останали, ние имаме Вяра, ние имаме идеология, имаме Идеал и дългосрочни цели. Кажете ми коя партия или организация има свой завършен светоглед? Няма такава, затова ги и търпят. "Глобализмът е несъвместим с всяка идеология, доколкото олигархическата власт не апелира към общество и е заинтересована само от чистата експлоатация. Именно затова създаваната глобалистична система следва да се разглежда като първата в историята безгранична тирания." А нашата цел е Свободата. Какво толкова вършим, какво толкова искаме, та срещу нас да се задействат чак такива големи сили? Ето какво казват за себе си едни подобни на нас: „Трябва да използваме нашия опит, въображение и изкуство да изобличаваме инструментите на държавата, които гарантират "нормалното" да е това, което е жестоко, несправедливо и неприемливо. Трябва да разкриваме политическите решения и процеси, които превръщат обикновените неща - храна, вода, подслон и достойнство - в недостижима мечта за обикновените хора.„ Ние не искаме бедните да стават все по-бедни, което означава, че не позволяваме богатите да стават все по-богати. Как си въобразявате, че НСС, този инструмент на паразитите глобалисти няма да бъде впрегнат за борба с нас? Темата разглеждам подробно в текста „Причините за страха от нас”, а сега само ще повторя изводите. Много партии и организации ще преминат в небитието и ще бъдат забравени. Много сили ще се обезсилят. Много авторитети ще рухнат и много „демократични” кумири ще бъдат забравени. Ние обаче ще останем, дори да не остане нито един от нас. Защото сме Идея, а една Идея не умира, ако е истинска. Друго причина следва да търсим във факта, че единствено Движение „Воини на Тангра” в своя Интернет сайт разкри плановете за подялба на България между Турция и Израел. Движение „Воини на Тангра” разкри, че планът предвижда предварителна ликвидация на българския народ, и че ДС – НСС съдейства на този план. Как искате да не се стремят към ликвидацията ни?

***

Сега ще пратят генерала в Зимбабве. Там вероятно ще му хареса. В Зимбабве, както и в ЮАР всекидневно местните черни извършват безнаказано десетки убийства на бели. Там насилието над лица от европейски /не го бъркайте с еврейски/ произход е узаконено. На това такива като Чобанов и Паси му казват „позитивен расизъм”. Отначало мислех да поставя няколко снимки от африканското всекидневие в текста, но после прецених, че са прекалено отвратителни. Само че генералът обича отвратителните неща. Докато не се случат с него самия, каквото е личното ми пожелание. Засега медиите още не смеят да кажат лоша дума. Ще мине малко време и ще се отпуснат, ще почнат критики. Съчетани с хвалебствия към приемника Драшков, както си му е реда. Сигурно ще има и компромати за „най-информирания човек в България”. Но докато беше на власт кой посмя да го критикува, кой посмя да отправи поне една-единствена забележка към страшилището НСС? Мога с чиста съвест да заявя – ние, от Движение „Воини на Тангра”. Не само първите – единствените бяхме ние. Единствено ние посмяхме да се опълчим срещу Злото и да му нанесем ответни удари, макар и ударите срещу нас да не бяха леки. Нали затова сме Воини.

Това представляваше генерал Иван Чобанов. Да видим сега какво представлява генерал Иван Драшков. В-к “24 часа” писа, че генералът “бил от малцината, знаещи всяка крачка в България на подозирани във връзка с терористични организации”. Има си хас, та те са негови подчинени и му докладват! Сега е интересно дали след като стана шеф на Службата, Иван Драшков ще започне да я чисти от терористи и наркотрафиканти. И дали ще спре започнатата от НСС война срещу българското родолюбие. Първоначалните данни не са много обнадеждаващи. Вместо да се изчисти от криминалните типове и да пресече неправомерните им действия, ген. Драшков май ги поощрява. Дано последните действия, отличаващи се с особена безогледност и наглост да са последица от междувластието, и неговото отношение да е различно. Макар че едва ли. Провокаторчетата едва ли щяха да действат така смело, ако нямаха благословия от най-високо ниво. Длъжни сме да предупредим новия Директор на НСС, че незачитането на законите и на човешкия морал няма да му донесе нищо добро. Нека направи преглед на последните години и да прецени сам. НСС започна война срещу Движение „Воини на Тангра”. Дали по своя инициатива или не – без значение. Войната отне главите на двама нейни Директори. Сега наред е третият. Дали ще се окаже по-умен и по-българин от своите предшественици? Дали ще прекрати войната или ще я продължи докато падне и неговата глава?

Като начало предлагам да почнем да го гледаме по-внимателно. Пък може и да видим нещо, кой знае. Само ще ви кажа, че наблюдението над който и да е обект е взаимодействие, изменящо състоянието и на обекта и на наблюдателя. Явлението е физическо, скоро ще се убедите сами. Наблюдавайте внимателно и ще се убедите. И нека засега спра дотук.
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05ПОСЛЕСЛОВ

Пълният текст на тази статия заедно с премълчаните имена и някои неспоменати тук случки ще бъде включен към биографичната ми книга. Там ще пусна и снимки, които никога не са се появявали в публичното пространство. Нищо не е забравено и за всичко ще остане спомен. „Не се страхувай, не им вярвай, бори се!” Тези думи на вече покойния Илия Минев ме подтикват да не спра да пиша и да се боря. Въпреки терора и преследванията. Всъщност нямаше ли да е по-страшно, ако никой не се осмели да каже истината?

18 януари 2007 гВТОРИ ПОСЛЕСЛОВ

Мина доста време откакто пуснах този текст в Интернет. През март 2008 година по една от многобройните кабелни телевизии показаха спор между Младен Червеняков, бившия правосъден министър от БСП и палестинец, български гражданин. Между другото палестинецът запита дали г-н Червеняков знае за някакъв генерал, бивш шеф на секретна служба, който заради разобличения в Интернет бил принуден да подаде оставка и да замине временно за Африка. Няма как да сбъркам, генералът може да е единствено Иван Чобанов. Добавката е заради онези, които твърдят, че от писането не настъпват последствия и всичко си остава по старому. Категорично не съм съгласен. Зависи от писането, зависи какво, как и къде е написано. Зависи кой ще го прочете. В същото предаване палестинецът каза още нещо, приликите стават твърде много, за да са случайни. Та палестинецът попита знае ли г-н Червеняков за действия на български министър, чиито действия довеждат до обезглавяването на българските шофьори Георги Лазов и Ивайло Кепов в Ирак през 2004 година. Г-н Червеняков май нищо не знаеше, или пък знаеше прекалено много, престори се, че не е чул въпросите. Само че те бяха зададени. Спомних си и думите на Стефан Солаков, казани още преди това: „Главната роля в политическото шоу, съпътстващо драмата със заложниците, и този път бе запазена за героя от нашенските "1001 нощи" - Сюлейман ал Паси. Размахващ корана по "Ал Джазира" или строго сочещ с пръст филипинските предатели по CNN - навсякъде нашият външен министър се наслаждаваше на превъплъщението си в добрия и храбър каубой от Балканите. Ако Соломон Паси бе подал веднага оставка, вместо да се прави на медиен палячо, то животът на отвлечените българи със сигурност можеше да бъде запазен. Подобна доблест едва ли някога ще сполети нашия пръв дипломат, който междувременно успя да внуши на придворните клакьори да публикуват програмната статия "Държавата не е виновна, нито е отговорна". Интересното е, че същата тази "невиновна" държава отказа да си мръдне и пръста, за да изпълни единственото искане на похитителите - да бъдат освободени жените, хвърлени от американските окупатори в иракските затвори. Като най-съкровена тайна бе укрит броят на тези затворнички: точно 7 (седем) - цифра, която едва ли би затруднила новите ни брадъри, стига да бяха поискали да спасят нещастните заложници.” Та все повече хора почват да питат, иде време всички заедно да попитаме. Дали и тогава няма да ни отговорят?” Малко преди Солаков да изрече горните думи, бях пуснал отново в Интернет следното

РЕКОНТРАОПРОВЕРЖЕНИЕ

Вбесени от нашите разкрития, овластените негодници се разръмжаха. ЦРУ чрез свои агенти във Външно министерство /не българското, а на Република Атлантида, разбира се/ предаде пари на ***, а той от своя страна даде част от парите на хакери да ударят нашия сайт. Сайтът ни пак тръгна, но междувременно турски източници съобщиха, че терористите, застреляли единия турски заложник в Ирак са етнически турци. Сега нека си припомним какво бе официалното становище на Движение “Воини на Тангра” по отношение вземането на заложници и екзекуциите на невинни хора. Според нас това е съвместна операция на три разузнавателни централи: ЦРУ /Съденинени Щати/, Моссад /Израел/ и МИТ /Турция/. Една по една маските почнаха да падат. Даже в Турция, където човешкия живот за нищо го нямат започна да не се харесва, когато турци екзекутират невинен турски гражданин.

Сега остава Соломон Пасси да разкаже какво знае за убийството на българите Георги Лазов и Ивайло Кепов. Ние не вярваме, че е възможно Пасси нищо да не знае. Иначе защо ще дава пари на *** да ни съсипва сайта? Иначе защо ще се страхува да влезе в културен и толерантен диалог с нас? Кога, при какви обстоятелства и срещу каква изгода един евреин е склонен да даде пари?

***

Ледовете се пропукват. Оказа се, че всемогъщите служби не са чак толкова всемогъщи. Оказа се, че моралът и справедливото възмущение могат да вземат връх, да надделеят над изгодата. Оказа се, че упоритостта при отстояване на принципи накрая бива възнаградена. Въпросите са зададени. Въпросите почнаха да се задават от все повече хора. Надеждата, че отговорите ще почнат да пристигат е близо. А когато отговорите пристигнат, тогава ситуацията ще се промени.

***

ЗА ИСТИНАТА

Когато ме предаваха,

когато ми забиваха нож в гърба,

аз оставах сам с Истината.

Нали и при нея трябваше да остане някойСега светът ме прогони,

той не ме иска, няма нужда от мен.

Скоро аз ще си тръгна, а Истината

каза, че ще ме последва

там, където отивам.Как светът ще продължи

да живее без Истина?

***

Вестникарска изрезка от времето, когато НСС не обвиняваше български „десни екстремисти” за деяния, извършвани от цигани. Тогава дори демократите понякога наричаха нещата с истинските им имена. Изрезката е от в-к „Демокрация”:
--------------------
PM
Top
Eлтимир
Quote Post


Отдаден
*******

Група: Участници
Съобщения: 17 479
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05Част ІІСКАНДАЛ, И СЛЕД СКАНДАЛА ЧЕРВЕИ…Скандал тресе Службите и държавата. Треска тресе и политиците. Както се казва, шубето е голям страх. Всеки коментира, на никого нищо не му е ясно и затова никой не ни казва истината. Тези, на които им е ясно мълчат както комунисти на разпит. Министър-председателят стигна до унизителното положение да търси морална подкрепа от своя сънародник и интимен приятел евродепутата Вигенин. Горкият Сер, горкият гей! Горкият евродупедат Вагинин, да беше взел пример от г-жа Емел Етем ханъм. Нейните уста бяха заети с нещо друго и тя думица не изрече в защита на своя министър г-н Петков ефенди. Жалко, че не записах от Интернет оная интересна снимчица, за да ви покажа какво държи г-жа Етем ханъм в устата си. Вие обаче сте интелигентни и се досещате. Мълчи и Васил Божков – Черепа, а той знае най-много. Бе проведена обаче една отвличаща маневра, целяща да покаже какви професионалисти работят в МВР. Създадоха постановка, при която доблестните ни ченгета освобождават някакъв отвлечен. Постановката, естествено бе поверена на проверено личице – бившия шеф на ДС – Ботевград, бивш зам. Шеф на Наци.анална служба „Полиция” и сегашен бургаски полицейски шеф Павлин Димитров. Да ви казвам ли, че Димитров е тясно свързан с турската терористична организация „Сивите Вълци”?
--------------------
PM
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic OptionsСтраници: (5) [1] 2 3 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Нови участници
guitman 4/8/2018
Grenadier 9/7/2018
crypto1 17/6/2018
Stefano 15/4/2018
beaea78 11/4/2018