| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() |
| anti666 |
Публикувано на: 28.9.2011, 11:02
|
|
|
Във връзка с масовите арести от частната охрана на Режима, няма да е лошо момчетата да знаят какво ги чака и какво да правят. Четем как във Варна чак свършили белезниците на скотовете.
Ако се случи в поробената ни Родина да ви приберат в "лунохода", затова че имате собствен блог, носите българско знаме, не сте с правилна прическа или просто сте се събрали с няколко приятели навън - имайте предвид следното; Ако тръгнат да ви арестуват, не се противете. Освен ако нямате сериозни причини, разбира се. Иначе това им дава правото да ви пребият по легален начин. Обикновено скотовете на цар Киро знаят къде и как да удрят, че да не оставят белези, а и да има, винаги ще се измъкнат с дежурното "неизпълнение на полицейско разпореждане". Отделно с приетите миналата година промени в закона, само за подобно нещо могат да ви задържат поне месец. Видите ли, че ви заграждат и няма измъкване, ако имате някакви предмети у вас - молотовки, оръжие, хвърляйте ги овреме! Веднаж в участъка заедно с останалите демонстранти, след като снемат личните ви данни ще ви се наложи да почакате. Понякога ги заключват на едно като железен парапет за едната ръка и така ги оставят да висят няколко часа. Това си е форма на психологическо ( а и физическо) мъчение. Точно така умира демонстрант по време на последните протести в София, 14.01.2009г. Храна не се надявайте, че ще получите. Вода - от чешмата. След като ви дойде реда за разпита, там си има дежурно ченгенце, което решава какво да прави с вас. Разбира се, не сте единствения в последните събития, така че зависи за какво точно са ви закопчали. Ако е само затова, че участвате в нерегламентирани простести или пък носите нож в джоба си - ще ви пуснат още тогава. След като подпишете предупредителен протокол и ви вкарат личните данни в компютъра. Тук много зависи и какви отговори ще им дадете и как ще се държите. Имайте предвид, че куките не могат да ви задържат повече от 24 часа, а по принцип при подобни случаи ви пускат още на следващия ден. Не e никакъв проблем да получат от дежурния прокурор разрешение до 72 часа, но за дребни случаи не се и занимават. След 72 часа вече трябва да има вече съдебно решение за постоянен арест. Ако обаче им отговаряте или пък започнете да се увличате какво точно сте правили ще ви задържат до 3 дни. И да ревете и да крещите, през тях са минали хиляди такива и те са бездушни машинки от системата. Най-важното е - никакви самопризнания. Освен личните си данни - нищо повече. Те са тези, които трябва да намерят в какво да ви обвинят. |
|
|
| anti666 |
Публикувано на: 28.9.2011, 11:14
|
|
|
Ако решите да участвате в битката срещу Геноцида - носете си документи със себе си. Лиспата на такива автоматично ви вкарва в управлението.
Ако все пак имате лошия късмет да ви хванат с газово оръжие, да хвърляте камъни и дърве по тях, да млатите мангуста или въобще да сте по-активен и да ви забележат - тогава след гореописаните процедури ще има още един разговор с вас, преди да ви предадат на дежурното дело по "бързата процедура" Този разговор ще е по персонален, там може да играят и повече ушевци, в ролята на "доброто и лошото" ченге. Ще ви разпитват в коя организация членувате, кои са ви приятелите, откъде сте научили за тези митинги. Отново - никакви отговори. Освен ако не започнат да ви бият, а вече в районното е доста малка вероятността, няма какво да им се обяснявате. Не знам, не съм аз, не е мое. Няма нищо срамно или лошо да лъжете дори. Срещу вас имате служители на една Геноцидна система, която скоро ще рухне така или иначе. Тяхната работа е да събират от вас информация и доказателства, с които после да ви осъдят. Не ги улеснявайте със самопризнания, дори да сте хванати на момента. Вижте на цар Киро бандата му как отрича докрай. Няма нищо срамно в това. Горе долу тогава, ако усетят, че сте изплашен, ще се опитат да ви сринат психологически и дори да ви накарат да слухтите за тях. Общо взето с обещанието, че ще ви пуснат на момента, иначе лошо ти се пише.... Не си мислете, че ако сте на зор и се съгласите ще ви пуснат и после ще забравят са обещанието. Много български националисти са изгорели така. Хванете ли се на това хоро - няма отърване. |
|
|
| anti666 |
Публикувано на: 28.9.2011, 11:24
|
|
|
Същото може да се получи, ако се опитвате да ги впечатлите със знанията си. Режима неистово търси Водачите, така е било, така е и сега. Ако се правите на много умен пред тях, ако забележат, че сте доста над средното ниво, пак ще се направи опит да ви вербуват. Така че слагате си едно тъпо изражение на лицето, отговаряте им само на въпроси, свързани с лични данни и на всичко останало с "не знам, не си спомням, не е мое". Да ходят да доказват какво, кой и защо. Не е ваша работа да им помагате.
Съдебното заседание също минава бързо. Там ще има отегчен дежурен прокурор и съдия, служебен защитник и още много арестувани "говеда" от режими, чакащи да минат по каналния ред. Казвам "говеда", защото такива ви виждат в техните очи. Някакви млади пишлемета, остригани, тръгнали да свалят Режима. Също на тях им е ясно, че от вас парички не могат да отскубнат, така че няма да се церемонят много. Неизпълнение на полицейско разпореждане, нарушаване на обществения ред, нерегламентирано участие в забранени прояви - всичко това влиза в графата "дребно хулиганство". Обикновено завършва с глоба някъде от 300 лева. |
|
|
| anti666 |
Публикувано на: 28.9.2011, 11:45
|
|
|
И тук идваме до участници и хора от Движение "Воини на Тангра". Ясно ни е, че всеки, който има възможност е участник в тия събития. И те тепърва ще се разрастват. За нас важеше и още важи засега това правило;
![]() Това е за бунтовете, които очаквахме да избухнат най-вече за манджата, а не за смяна на системата, което нас не ни касаеше особено. Но Българският Бог реши друго и удари точно "царя" на Гоцевата Мангалия. За нас това е много важен знак. Което означава, че ако участвате - участвате като българин и националист. Засега. Разберат ли, че сте тенгрианин (ако носите древната ни символика) и особено че сте от Движението - към вас ще има много специално отношение. Същото се отнася, ако в изпълнение на комунистическия мракобес Борис Велчев тръгнат да арестуват наши хора заради подкрепата им на този сайт. За това ще поговоря малко повече. |
|
|
| anti666 |
Публикувано на: 28.9.2011, 12:04
|
|
|
Сегашните протести са стихийни и неогранизирани. Простестиращите са концентрирали гнева си главно срещу мангалите, а не срещу спонсорите им на държавна софра. Засега и протестите се ограничавата в Катуница и градовете, но не в Бояна и Правец. Не пред стратегическите обекти на властта.
Движение "Воини на Тангра" е единствената необвързана организация, която знае много добре какво и как трябва да бъде направено. И какъв трябва да бъде крайния резултат от тази битка. А той се начича САРАКТ. Така че всеки един участник в Движението, заловен от Хунтата за тях е един от Водачите. Те са наясно вече каква опасност крие нашето скромно Движение. И ако попаднете в лапите на Кали юга, вие (дори и да не сте такъв) ще бъдете третиран като такъв. Та затова всеки един активен участник в Движението, ако бъде арестуван трябва да е наясно, че той ще има пълната подкрепа от всички останали. АКо трябва, ще съберем пари за адвокат или ще организираме тотална кампания за освобождаването му. Ако той е задържан само като участник в събитията, заради националистичните си възгледи - ще получи най-вече финансова подкрепа за да го освободят по-бързо. Колкото и да са ни оскъдни средствата. В този случай няма да е кой знае и какво самото обвинение. Дребно или средно хулиганство, най-лошият вариант е условна присъда. Ако обаче е задържан и съден заради Тенгрианските му убеждения, тогава трябва да знае, че ще организираме много мощна кампания по освобождаването му. А този съдия, дръзнал да го осъди - автоматично получава Кръвна Клетва от някое светилище. На него и родата му. Толкоз! С такива изроди няма повече да се занимаваме. Ако им стиска - да опитат. Небето е с нас! |
|
|
| Георги-НЗ |
Публикувано на: 30.9.2011, 10:58
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Участници Съобщения: 658 Участник # 1 797 Дата на регистрация: 6-March 09 |
Много ми е интересно какъв ще отговор на официалната власт в БГ на въпроса : Защо когато тръгнаха протестите в Египет, Либия и Сирия - това беше "арабска пролет" и нещо положително, а когато тръгнаха просестите в България срещу прогнилата Система - това е футболно хулиганство , расизъм и незакони действия на някакви ултраси.
Имам в предвид, ако се застави да отговори , понеже на такива въпроси следва мълчание. Като казах ултрас - има ли някой представа какво точно означава това? Аз не знам , но много ми допадна нарицателното - защото чифутските телевизии обслужващи Тиквеното правителство го използваха за да наричат така най активните участници на протестите. А те са елита на българската нация и затова УЛТРАС ми допадна като нарицателно. Затова възнамерявам да си направя значка или фанелна с надпис от сорта - Бъди ултрас, смачкай Системата ... или Преинсталирай Системата.. или нещо подобно. Тоест демонстративно трябва да се заявява, че всичката тази измет дето очаква да и гласуваме по избори доверие за да ги узаконяваме за пореден път - а да и заявяваме, че ги мразим и не желаем да ги виждаме и чуваме. Даже не желаем да си мислим , че съществуват някъде из Галактиката. Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 30.9.2011, 11:43 |
| anti666 |
Публикувано на: 12.2.2013, 20:53
|
|
|
Във връзка с последните събития от Варна. Продължавам да съм на старото си мнение. Няма лошо от бунтове, митинги или гражданско неподчинение, но те НЯМА да свалят системата. Хубавото при тях е, че на изродите оттук нататък няма да им е лесно. Всяко излизане на улицата за тях ще е свързано с ослушване и страх. Защото пропастта между българския народ и олигархията+еничарите е огромна и няма повече възможност за помирение. Така че нека се държат в напрежение, в изкуството на войната това е доста добра тактика. Просто да не знаят кога и откъде ще им дойде истинския, масивен удар. А когато дойде, да е твърде късно да реагират.
Приканваме отново, каквото правите - гледайте да не попадате в лапите на издъхващата Кали Юга. Вие сте необходими за периода на Безвремието. Всичките тия стихийни бунтове са за лапачка, не за смяна на системата. Ако не са ЕОН или ЧЕЗ, ще е ТИМ или някоя друга бандитска фирма с еврейски капитали. Тангра Ешкесен |
|
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 13.2.2013, 1:45
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 978 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Няма начин, Движението е част от Българския народ, неговата най-добра част и като такава то трябва да бъде в първите редици на всеки бунт срещу Системата. Не като брадите от БПЦ, чиито грехове като агенти на ДС са ги лишили от право да водят народа. Това е онова велико вплитане, в което не оставаш сам за себе си, а преливаш кръвта си на олтара на Свободата. Неизбежно е. Движението ще участва в едно бъдещо антиеврейско въстание, защото, ако не участва, как искаме то да има успешен завършек. Или как да сложи началото на процеси, които да доведат до успех за всички. Жертви ще има, но нека те се приемат като повикани от Тангра, като отключили Небето за всички. Не можем като Стефан Стамболов. Държавникът не може да бъде страхливец. А той беше страхливец, защото се скри по време на Априлското въстание, а после се прави на велик дръжавник, какъвто не можеше да бъде, защото беше страхливец. Кали юга е жестока, но не случайно Небето даде тълмеж на числото 666 и каза, че ако сложиш пред него Огледалото, то повече няма да има сила над никого, защото ще се обърне в числото 999. А някои ме упрекнаха, че едва ли не това няма общо с темата за психичните оръжия. Затова бойци, преид да влизате в битка, принесете дарове на Йер Су (свещената земя-вода), защото тя освен всичко друго е и въплъщение на Родината и освен всичко друго е образ на Небесното войнство на архангела Михаил. Това е Йер Су. Това е Родина и Воинство. Принесете дарове на Тангра, за да ви дава Небето непрекъсната сила, която е необходима, за да пометете умиращото зло. Сливането на Небе, Земя и Вода нихилира числото 666! |
||
| Ванина |
Публикувано на: 13.2.2013, 16:04
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 5 217 Дата на регистрация: 27-January 13 |
Искамъ да съмъ съ васъ!
|
| Йордан_13 |
Публикувано на: 13.2.2013, 16:10
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 978 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ти така или иначе си с нас |
||
| 18j |
Публикувано на: 14.2.2013, 14:36
|
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 160 Участник # 3 534 Дата на регистрация: 3-May 11 |
Много добра тактика е да се правиш на улав пред длъжностните лица. Те обикновено боравят с шаблони в общуването и разиграват някакви ситуационни модели. Затова е добре ако всеки си разработи собствен ситуационен модел и им излиза с него. Така започва да изглежда в очите им някакъв невменяем, с който не може да се излезе на глава. Те питат някакви работи - ти им отговаряш някакви твои си неща. Те питат "кой те организира" "ти им отговаряш - абе вие организаторите ги знаете по-добре, аз не ги знам, ама ми кажете вие колко стаи имате да отоплявате?" И оттам следва цяла пиеска която може да се измисли - жената, бабата, бачкането и т.н. Едно от нещата които най-мразят куките е да си губят времето с шестаци.
Сигурна психологическа атака е и тяхното положение, защото те не живеят на някаква планета - и на тях не им е достатъчна заплатата и те имат кредити и тях ги мачкат политиците, понякога по-зловещо отколкото нас и може да сте сигурни, че и те с пагоните им идва понякога да се самосезират срещу някой политик. "Ние сме на една страна, бе човек - ние заради вас се борим, понеже вие нямате право". Това може да е достатъчен отговор на всички въпроси. И не забравяйте - те са много мачкани хора и ако ги погъделичкаш по тая петичка става друго - провесват нос, е това става. Много е важно също да не се подава човек на психоатаките им тоест да не дава път на агресията или обидата. Помнете, че грубостите от тяхна страна са резултат на неуравновесеност, умора, комплекси по служебна линия - те са сломени душици, които само чакат някой да прояви агресия срещу тях, за да изригнат десеторно. За сметка на това благата дума, стремежа да се постави човек на тяхно място - това променя ситуацията. Виж ако те хванат да биеш мангали или да трошиш - наистина най-добрата тактика е мълчание като пън. "нищо не съм правил, нищо не знам, това е!" Те ще се опитат да те стреснат и да ти внушат че най-добре е да съдействаш, че може да си облекчиш проблемите. Лъжат - нищо не може да облекчиш ако са те хванали на място. Ще се опитат всячески да те шибат, дори да ти разигравят някаква сговорчивост на момента. "нищо не съм правил, нищо не знам." Няма нужда от излишни геройства. В най-лошия случай отиваш на дребно хулиганство или телесна повреда. Познавам хора с по две три условни присъди и глоби за побой и хулиганство. Абсолютно нищо им няма. Познавам и хора дето са лежали заради утрепани мангали - и на тях нищо им няма. Лежат, излизат и живота продължава - само дето стават по-корави и пак трепат мангали когато им падне. |
| balh |
Публикувано на: 14.2.2013, 18:58
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 82 Участник # 4 823 Дата на регистрация: 1-October 12 |
Днес имаше протест в Ямбол срещу ЕВН. Разбира се бях на него . Направи ми лошо впечатление липсата на организация . Само се събрахме пред офиса на дружеството и викахме един час. Добре че напълно обикновени хора се сетиха да блокираме кръстовището. Чак след това видях как ушаците им стана гадно.Вече имаше смисъл от цялата работа .Но за съжаление блокадата беше частична и колите просто заобикаляха.В този момент ми причерня и заедно с двама почти пенсионери блокирахме обхода за автомобилите, като пресичахме постоянно пешеходната пътека. Да ама паднах "жертва" ,защото един ушев ми поиска личната карта .Дадох му я ,нямаше как , той не я записа но съм сигурен че я запомни. От тук нататък не знам какво става .Моля ако някой знае дад даде пояснение.Колкото за протеста имаше всякакви хора , и 18 годишни и едва ходещи пенсионери .Само че организаторите бяха много кротки ,направо писанчовци.Блокадата хората самия я направиха .Като го питах единия организатор дали и в неделя излизаме той ми вика трябвало разрешение .Значи другите градове могат да блокират пътища и мостове, пък ние гордите ямболци само с разрешение излизаме на "разходки".Иначе бяхме към най-малко 500 души. Макар че старите хора бяха дошли да си оплачат мъката и да си направят раздумка за скъпия живот , а пък доста млади пък хем викаха хем се смееха и радваха на "геройството" си че протестират. Сред блокадата ходихме да повикаме и при кмета в общината .Все пак той е за Гинес - осъден и пак кмет ! Цялата работа трая всичко час и половина , а се бях приготвил до полунощ най-малко .Жалко. Но все пак съм доволен има напредък.
|
![]() |
![]() ![]() |