www.Voininatangra.org
 
 
 
НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ
  
   РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум на Движението -> Ра(ма)дан Кънев – поредният евреин


  Reply to this topicStart new topic

> Ра(ма)дан Кънев – поредният евреин, и потомствен комунист с мераци за власт
Сакар
Публикувано на: 15.10.2014, 20:22
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 365
Участник # 2 033
Дата на регистрация: 10-October 09Оказва се, че човечето Радан Кънев дори не крие еврейския си произход. Цитат от неговия блог "Записки на 'реформиста"

„През 1968 г. двама млади мъже дежурят на фронтовата линия, в очакване на възобновяване на военните действия между Държавата Израел и съседите й... Там, сред обстрела, те разбират, че искат да прекарат остатъка от живота си (с доста неясни перспективи за продължителността му...) заедно. Как го разбират - това е информация, която ще си отиде от този свят заедно с тях. Любовта между двама души е неведома за околните.

Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел - да не криеш любовта си в едно консервативно общество... Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот.”

Това признание на Радан Кордова може да бъде прочетено в пламенна статия от 2008 г., защитаваща правото на педерастите да провеждат педерастките си шествия в центъра на столицата на България: Радан Кънев (Кордова) – 'реформиста' :)

За съжаление, като е тръгнал да говори за чичо си, евреин-педераст, г-н Кордова, поне да беше стигнал до края. Лидерът на ‘автентичното дясно’, посочен от самия Костов (сега вече разбираме защо :), трябваше да спомене и за своята леля, която е не по-малко забележителна:

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

Солчи Кордова

Моралът на реформаторите

Ето и едно занимателно четиво за друг 'реформатор' - др. Пръмова, която е снаха на човека, заповядал убийството на 17 стачкуващи работници в Пловдив: Др. Пръмова – още един червен реформатор

Като добавим към роднините на еврейските садисти Пръмов и Кордова и протежето на Ердоган Корман Исмаилов, т. нар. Реформаторски блок се оформя като един от най-гнусните тумори, пръкнали се в политическите лаборатории на геноцидния режим.
PM
Top
Dominator
Публикувано на: 3.11.2014, 23:07
Quote Post


Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 4
Участник # 35 475
Дата на регистрация: 11-October 14Баси долния чифут комуняга и фен на педалите! И тоя изрод сега се прави на десен ?!? smil4334a8edcde62.gif
PM
Top
Сакар
Публикувано на: 12.11.2015, 21:33
Quote Post


Участник
***

Група: Участници
Съобщения: 365
Участник # 2 033
Дата на регистрация: 10-October 09Радан Кънев е гей – прякорът му е Рада Дълбоката! smil4334ad8a149e0.gif

Рада Дълбоката

Това разбира се не е никаква новина за нас. Евреин, педераст, потомък на комунистически садисти – Дълбоката има всички предпоставки поне за външен министър, но без съмнение президент на кло-аката РБ най-ще му отива...

Коментарите, както винаги са уникални :)

- Ха излезе че при десните има хора с ЛЕВИ резби.

- Новините започват със дебат за бюджета.
Кви дебати, ебати! Депутати - ментета.
На трибуната качва се някакъв педераст.
Педераст, педераст, но облечен във власт.
В устата му - глупости, в очите му - злоба
Той тая власт ще я стиска до гроба.

- Добро утро - това се знае от години и го знаем всички, които познаваме Радан.
И във Френската го викахме, само че не Рада Дълбоката а Рада Вдлъбнатата. Може Дълбоката да му е излязло по-късно, в гей хай лайфа.

- Жидомасоните управляват България! Какво говоря постоянно, ето и г-н Кородва и той бил с дълбок анус! А жидопедала Митов, спуснат от американското посолство за министър, какво е? Жидовете са извратеняци по природа, а хомосексуалността у тях поради тази природна забежка, обяснена от Фройд, е 8 пъти по-често срещана отколкото сред другите народности. Жид ли е в България, той е извратеняк, педал и всичко останало. А точно тази гнусна банда ни управлява най-нагло и всеки ден поражда мърсотии, забива страната ни в тинята! Утре жидомасонкта сган ще ни хвър. на първа скотобойна линия срещу Русия, в изпълнение на сатаниските планове на ционистката централа в Ню Йорк! Народе, да смъкне мот власт ГРОБарското правителство и всички оклни на тях отрепки, залостили дзадниците си в държавните институции! Тия ще ни погребат, ако не ги изпреварим! Народен съд и всички на дръвника!

- Чичото на Кънев Алберто Моис Кордова също е гей и е женен за мъж на име Шимон ,срещнали се на фронта през 1968 в израело палестинските конфликти .

- Министърът на правосъдието Христо Иванов също е гей. Какво толкова.
И гейовете са хора все пак, само дето ги ебат в гъза и обичат да го лапат сополив.

- Ми, то затуй чифутката Рада-Кордобата ни я пробутват третополовите от ЕС и САЩ. Даже и за преЦиденша се гласи ... хаха

- Значи затова приятелите му уж на майтап му викат "Да те еба в гъза дълбок".
То си било верно. Както се казва майтап на гол гъз си е живо ебане.
За това на почти 40 години никога не е имал връзка с жена.

- Аман от педераси, направо да те заболи глава. Обаче тази огнена комбинация - евреин/педераст ми идва доста в повече.
В случая е по-важно, че Рамадан не само по дух е педераст, но и е педераст като поведение.

- Лекуваме охлузвания, кръвонасядания и анални фисури. Рамадане, за теб сестро специ(ан)ални цени и безплатен гел за първата брачна нощ. И се радвай, че обрязан те харадисва, щото ако беше някой тъмен балкански субект с боздуган в гащите ... Едно време двама седесари направиха така шеметна кариера, а именно: проф. Михаил Неделчев изклеца Асен Агов и го направи шеф на БНТ, а после несменяем дупетат. Другият беше Боги Бонеф, който от поручик стана генерал и Гладен секлецар след една любовна нощ с Жана (Данчето Соколофф). И както е казала дофтур Везирка Петерсон - „Колелото на историята се върти от педали - леви и десни!“ ;)

- УРААААА! РАДКА ПРЕЗИДЕНТ! Изпълни основното условие - да си ...... п....с.

- Какъв син бълнуваш бе, другарю ?
Радан нито е бил женен, нито има деца.
Колкото и да му е дълбок гъза, все пак ще му е трудно да роди, не мислиш ли ?

- Моше Бехар и Радан Чифута на меден месец в Калкута

- Ето кво значи сефаридското еврейско име РАДАН-на иврит РАДАаН-ТИРАНИН ДИКТАТОР жесток човек ДЕСПОТ
PM
Top
Йордан_13
Публикувано на: 12.11.2015, 22:30
Quote Post


Администратор
*******

Група: Админ
Съобщения: 11 111
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06То и Тиквата ми става все по-съмнителен в тоя контекст. Отеба Цветелинка Бориславова (която е еврейка) изведнъж и закукува тъй самичък в кукята си в Банкя години наред. Години наред - суша... Абе кой истински мъж, стои без жена, години наред? Все ме съмнява, че Тиквата е постил сексуално и се е пречиствал от женското, за новият си брак с Рада Дълбоката. Ужас, ужас, пепел ми на устата.... smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif За евреите педерастията е нормално заболяване, като настинката...
PMEmail Poster
Top
0 човека преглеждат тази тема сега (0 гости, 0 анонимни)

Topic Options Reply to this topicStart new topic

 

Нови участници
DeliaCayto 24/9/2018
UVKDina129 24/9/2018
KristoferF 24/9/2018
StormyBurb 24/9/2018
PTLDillon 24/9/2018