Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 27.4.2025, 22:06
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 736 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=59lr6dPEl5I...oLEj_kLy2rXRuqg
В това, няма изненада, поне за нас. Остров Крит е изколе българска територия. Това са териториите на древна България, като специално на Крит, където са се провеждали борбите е имало и голям храм на Тангра. Един ден, ще се разбере. Но, тогава нема са живи, нит Серафимов, нит серафимистите, та и аз нема съм на тоа свет. Иначе, клипчето е много лигаво... И е правено с цел туризъм за глупаци - хапкане, пийкане, малко разходки и ай, обратно,. Всъщност, това, което аз бих търсил е там, дето нема цивилизация или на места, дето са набучили църкви (естествено, нарочно), т.е. бих търсил храма на Тангра;))) Вместо, например, да търса храма на Дионис ![]() ![]() Инак, за нас е нормално, така да кръщаваме селата си, гат ги местим в нова среда, особено, гато е различна от нашата или искаме да подчертаем изрично себе си. Например, наскоро бех попаднал на едно село създадено на ново място извън Татарстан, мисля, че беше, от т. нар. "татари" И те го беха кръстили, знаете ли, как? Село Нови Българи! Малко беха видели свобода и веднага се бяха изрично себеподчертали, какви са. Затова, аз съм радетел за Свободата. Защо? Защото, тя изрязява Българското! |
![]() |
![]() ![]() ![]() |