| Движение "Воини на Тангра" - Начало |
Помощ
Участници
Календар
|
![]() ![]() ![]() |
| Йордан_13 |
Публикувано на: 24.11.2025, 20:35
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 17 176 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
https://www.youtube.com/watch?v=3eoReE2QGWA...A&start_radio=1
Годината Имен иди с бесен галоп, не в тръс, а в бесен галоп и неделята беше много знаменателна;))) Имен Ат Мар на три пътя на посети, маа, по три различни начина;))) За да разберем, че и четвъртото е пак, той! Славата на Тангра е мъдростта на българските владетели! Сивий коню, сивий коню, А грива біленька. Завези мя, мени коню, | Де моя миленька. | (2) Як приїдеш під ворота, Стукни копитами, Чи не вийде дівчинонька | З чорними бровами. | (2) Ой, не вийшла дівчинонька, Вийшла стара мати, Запросила, закликала | Козаків до хати. | (2) Один козак з коня злазить, Другий коня в'яже, А третій, най молодший | "Добрий вечір!" – каже. | (2) Добрий вечір, стара мати, Дай води напиться. Си я, дома, твоя дочка, | Дай хоч подивиться. | (2) Криниченька у садочку - Скільки хоч напийся, Моя дочка на весіллі, | Іди подивися. | (2) Як прийшов я на весілля, девчина, гуляє, А у мені молодому | Серце розриває. | (2) Ой, дівчино, дівчинонько, Перестань гуляти, Іди сядяш біля мене, | щось маю питати. | (2) Іди сядь си біля мене, щось маю спитати, Чи дозволить твоя мати | Старостів прислати? | (2) Сивий коню, сивий коню, А грива біленька. Занеси мя, мени коню, | Де моя миленька. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |