Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Чакар |
![]() |
||
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 16 Участник # 122 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Това е което получих тук като приветсвие на нов член на сайта...Що за неуважение и неадекватен отговор на въпроса ми??? За личното ми име ли става въпрос? Изобщо не схванах.... |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 24.9.2005, 20:52
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Но ми писа, че се казваш Аделина. А на друго място твърдиш нещо друго. Кое е истина? Почва да ми се върти нещо в главата. Моли се на твоя бог да не е истина. Тоя път ще се ядосам.
|
Чакар |
Публикувано на: 24.9.2005, 20:59
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 16 Участник # 122 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Да писах ти...реших да споделя с другите неуважението ти!
Можели да ти говоря на "ти"? не се ядосвай! Аз нямам Бог че кой Маг има??? Бог за мен е висшия космически разум, който отъждествявам с Тангра. Да не ме бъркаш с еврейка??? Внимавай какво говориш, защото накрая аз ще се ядосам...Сега ми отговори на въпроса? Ти ли си позволи да ме сканираш преди малко,с цел да научиш коя съм? ![]() Ако не ми кажеш, почвам разследване... Опа...Хванах виновника! Първото му име е Силвия...Има ли такъв във форума??? Да си принзнае! Сканирване на някого без чуждо позволение е наказуемо от космическа гледна точка!!! |
Eлтимир |
Публикувано на: 24.9.2005, 21:24
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Има ситуации, при които двама са излишни. Е, както се казва, аз отлитам. Замествай ме през това време.
|
Чакар |
Публикувано на: 24.9.2005, 21:25
|
Виж сега, Елтимир...Нямам нищо против теб...Имаш много положителна енергийна структура, но занапред те моля, когато решиш да ме нападаш словестно, обясни ми първо защо? И какво те е подтикнало...Така можем да водим адекватен спор, без да се налага да се караме...
|
bgskin |
Публикувано на: 24.9.2005, 21:29
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Опасна работа! Ако имаш нещо против Елтимир не си за тук, това е негова територия.
|
Чакар |
Публикувано на: 24.9.2005, 21:32
|
Аз специялно дойдох ,за да се запозная със него! Много ми е тъжно, че той реагира така...
И понеже съм миролюбив човек, моля за извинение!!! |
bgskin |
Публикувано на: 24.9.2005, 21:58
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 ![]() |
Мисля, че ще бъдеш извинен/а от него.
![]() |
Миро |
Публикувано на: 24.9.2005, 22:02
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Този форум става все по-интересен
![]() Чакар-странно име,звучно,има сила в него.Малко инфо ще ми дадеш ли? |
ЛЕМС |
Публикувано на: 25.9.2005, 2:34
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 293 Участник # 26 Дата на регистрация: 22-July 05 ![]() |
Извини ме, Аделина! Пропускът е мой. С Воините имаме негласна договорка ЛЕМС да поздравява новодошлите жени тук. Днес се забавих ... доста и още не съм изчела всичко, което сте публикували по темите в мое отсъствие. А Ти написах приветствието в друга тема на форума. Щом държиш на етикета, ще те Поздравя и тук: ДОБРЕ ДОШЛА НА ВОИНСКИЯ САЙТ! Става ли така? Успокои ли се вече? ![]() И сега по работа: 1. Току-що дошла ... предявяваш претенции. Нема лошо, ма ... все още СИ НА ГОСТИ, момиче, и ако обичаш ПЪРВО СЕ ЗАПОЗНАЙ С ДОМАКИНИТЕ, после с Човека, чиито материали са повечето от качените в началото на сайта(да си чела нещо от ТЯХ???), после опитай (не е много трудно, иска се само елементарна СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ) да Усетиш ДУХА НА ФОРУМА ... 2. Неразбирането Ти ТУК не `играе`. А най-малко ЦЕНИМ проявата на НЕДИСКРЕТНОСТ !!! (не бъркай с НЕтолерантност!!!! това са различни категории, или по-твоята специалност: ГАЛАКТИКИ) Личните съобщения са за ЛИЧНА УПОТРЕБА. Това не ти е мръсното пране - НЕ ГО ПОКАЗВАШ на всички, нали!!! ИЗЛАГАШ СЕ!!!! 3. Искаш Уважение!!! Стига бе! Нещо на `мангуста` ми намирисва - ТЕ САМО ИСКАТ, пък не ги търси за `даване`!!! УВАЖЕНИЕТО СЕ ЗАСЛУЖАВА!!! ЧЕСТ и Слава се ИЗВОЮВАТ!!! 4. Доста еклектична е мисълта ти. Сигурна ли си, че познаваш значението и употребяваш правилно думи като : "член" (в смисъл на `Регистриран потребител`?), "адекватен СПОР??!!!!!"(съ-ответстващ, подходяащ ....), "личен" (собствен), приветствие (по нашенски ... се ПОЗДРАВЯВАМЕ, тва да не ти е комунистическа спявка????) ... пък за "сканирвам", "разследване" и ... останалите Ти `бисери` спестявам коментара си. Направо ме `разби`... ! 5. Предупреждаваш Колобъра Ни, Използуваш заплахи ... ???!!! 6. ЛЮБИМОТО МИ: "ни в клин, ни в ръкав" се изцепваш с ПРОЗРЕНИЕ: Има Виновник тукаааа !!! и той (!!!) е Силвия. Тва "покровителя ти" ли ти СНЕСЕ като `инфо`? Съмнявам се. Те НЕ СЕ НАМЕСВАТ за дреболии!!! Значи Мага(--то) в ТЕБ, Чакар, се е проявил(о)!!!! Баси бързачката си! Кога успя бе? Къф е тоя боб, кви са тия карти, на билки ли кади, талисмани ли търка` ... КАЖИ КОЕ ТИ ПОМОГНА ... да сгрешиш. Не е трудно да уловиш `енергийната обвивка` на някой. И да намериш слабото място в нея, за да влезеш и го ... провериш отвътре. Това го правят котките и ... малките деца. Когато уж "МЕ" усети (че и името ми `видя`), дали случайно около теб не се въртеше някое коте или детенце? Изпотрябвало ми е да те сканирам (правя го само за ПРИЯТЕЛИ) - стига ми и да ТЕ чета. Да `вляза` в теб е равнозначно на ... ОМЪРСЯВАНЕ! Щото като `излизам` ще е полепнало нещо НЕ-МОЕ, което ... смърди! ------------------------ Да не забравя: Домакини-Админи тук са: Севар и Чое. ИМАЙ ИМ УВАЖЕНИЕ- едва ли ще те търпят дълго, ако нарушаваш ЗАКОНИТЕ на Тенгрианския форум!!! Модератори са: Елтимир и Хунор. Останалите `писачи` тук сме редови потребители. Виж ни `профилите` и докато влезеш `в час` - питай ЗА ВСИЧКО на ЛС-та и ... НЕ ГИ ПУБЛИКУВАЙ ПОСЛЕ ПО ТЕМИТЕ. ..................... Това е, Чакар. Много ти писах. повечето е за "ЛС" , но реших да ти спестя труда и с риск от "бан" го пиша в ТЕМАТА ТИ. БЪДИ! ЩАСТЛИВЕЙ! Желая Ти: Л Е М СВЕТЛИНА |
||||
Чакар |
Публикувано на: 25.9.2005, 10:37
|
Не съм дошла да се доказвам, нито да споря...С който ми трябва, се познавам. Не съм предявила публично абсолютно никакви претенций за нещо си, освен за малко уважение ...Наистина е странно да влезеш в някой форум и админа да те попита едва ли не, какво правиш тук, без да обясни защо?...Аз на него му обещах да не влизам повече, щом не ме желае...Негова си му работа, но мразя да оставям недовършени неща...Сега го повтарям публично! Нека е доволен! Една малка грешка , може да коства много! Само това казвам...
А ти ЛЕМС! Не лицимерничи, моля те! ![]() Имам чувството, че говоря с 3 годишно лапе, което плюе другарчето си, защото му е откраднало дъвката! И какъв е тоя речник от една дама, която има претенции за българка, че и водачка на българи??? |
Чакар |
Публикувано на: 25.9.2005, 10:41
|
||
ЛЕМС:
Само едно коментарче: ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА! Кога съм споменаала нещо за теб??? |
||
ЛЕМС |
Публикувано на: 25.9.2005, 11:12
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 293 Участник # 26 Дата на регистрация: 22-July 05 ![]() |
Права си, аз писах това, нали:
Признах си - в профила си тук съм изписала Собственото си име: Силвия и даже има адреса на пощата ми. Можеше да ми пишеш там, ма ... там само аз ще те чета... Има една крилата реплика от стар български филм с Тодор Колев: "Лошо, Седларов, много лошо ......" обобщих няколкото ти постинга и отговорих с един, щото ме домързя. втори път ПОДОБНА грешка няма да направя. Това е по този постинг. Минавам към ... по-предишния ТИ. ![]() |
||||
Чакар |
Публикувано на: 25.9.2005, 11:26
|
на едно място ме плюеш, на едно място ме приветсваш....последно?:)
чакай сега...аз дори не знаех, че се казваш Силвия! И абсолютно нищо не знам за теб! Сега идваш и ми казваш, че се казваш Силвия! Е аз какво да направя като получих като знание, че някоя Силвия ме бърника??? Аз не познавах такава...затова предположих, че е някой от форума! Може даже да не си ти! Но щом си се засегнала...твоя работа... ![]() |
ЛЕМС |
Публикувано на: 25.9.2005, 11:29
|
||
Не ми казвай за какво НЕ СИ ДОШЛА (кой ходи в магазина със списък на нещата, които НЕ ИСКА ДА КУПУВА?????) Простичко Ни обясни какво Те интересува и ако знаем - ще ти кажем. Или ще ти посочим къде мжеш да получиш отговорите на въпросите си. Запази МАГИЧЕСКАТА СИ ЛОГИКА за себе си. Убийствено е да живееш с "ДА ... ама НЕ", да даваш обещания, които мигом нарушаваш сам/а, да афишираш ЛИЧНИТЕ СИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ и Негативни чувства (ОМРАЗА!!! Ми мрази се , кой ти пречи) и то в ИМПЕРАТИВЕН ТОН!!! И не ме моли в тоя "менторски" стил. Ще меря и ЛИЦЕТО и Думите ти и ще опитам да ги СВЪРЖА. Мога го. Не ти ли казаха твоите ...хммм ин-форма-тори за тези ми умения? Или Чулман се произнесе? Вчера дойде, пък толкова неща за мен ти "светнаха" ... Е-мила/е ... Разкри ме ! И кво? Дрее ми на "видео -пощата"... ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |