www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> казакс

Страници: (2) [1] 2  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> казакс
twettu
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 41
Участник # 1 525
Дата на регистрация: 6-June 08

казакстански КУРВИИИИИ
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ето какви са от тоя форум:
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/
И имат наглостта да се наричат националисти, та и български отгоре на това.
PM
twettu
Quote Post

Участник

Участник # 1 525

поне не сме черни като тебе, манго!
PM
anti666
Quote Post

Най-обичам да гледам как сив вълк вие на умряло smil3dbd4e5e7563a.gif
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (anti666 @ Jun 6 2008, 11:08 AM)
Най-обичам да гледам как сив вълк вие на умряло smil3dbd4e5e7563a.gif

Незнам ташко дали е сив вълк, ама наистина вие на умряло. Явно началниците му са го понатиснали здраво щом продължава да сипе ла.на тук, освен във "форума" на псевдонационалистите.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Значи ще се наложи да се заемем с техния форум. Три пъти пускам тема с предупреждение за спиране на простотиите. Три пъти трият темата. Не им изнася. Е, ще я пуснем на други места, където няма да могат да я трият. Не ни остава нищо друго, освен да покажем какви изроди населяват форума
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php
Колко са националисти, толкова да са ни живи. Другата, още по-голяма измама е, че те май и българи не са.
Имам една молба. Ако някой тук няма бан във форума на в-к "Атака", нека пусне малко информация за оня зловонен форум. Вярвам, че Владо тоя път няма да я изтрие.
PM
twettu
Quote Post

Участник

Участник # 1 525

Елти ти си просташка черна гнида!

Умри от гръм!
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Елтимир @ Jun 6 2008, 11:35 AM)
Значи ще се наложи да се заемем с техния форум. Три пъти пускам тема с предупреждение за спиране на простотиите. Три пъти трият темата. Не им изнася. Е, ще я пуснем на други места, където няма да могат да я трият. Не ни остава нищо друго, освен да покажем какви изроди населяват форума
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php
Колко са националисти, толкова да са ни живи. Другата, още по-голяма измама е, че те май и българи не са.
Имам една молба. Ако някой тук няма бан във форума на в-к "Атака", нека пусне малко информация за оня зловонен форум. Вярвам, че Владо тоя път няма да я изтрие.

Изроди е слабо казано според мен. Там се подвизават предимно елементи, които петнят Национализма начело с калоян пловдивски-собственика на сайта.
Представяте ли си, ако влезе някой там за да види, какво го вълнува Българския Националист? Ще види теми нямащи нищо общо с наболели въпроси в България! Излагация! Псевдоистория и дебилизъм се толерират само там!
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Псевдонационалист там според мен е и модератора IvanIYI.
Вместо да изиграе едно тежко Българско Хоро в Гората, "националиста"-IvanIYI играе гръцко сертаки. Виж тук.
Даже и участва и в комунистическа класация.
http://redfen.net/viewVideo.php?fileID=295
Че и е горд навсичкото отгоре в тази тема.
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=5986.0

PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Псевдонационалиста модератор IvanIYI-сертакито, се оказа освен това лъжец и манипулатор.
Горните мои думи към него ги приписва на Елтимир и настройва дебилите там умишлено към него в тема:"Елтимире благодаря за рекламата !"
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (antijew @ Jun 6 2008, 12:35 PM)

Незнам дали Иван |Y| е националист или псевдонационалист и не се наемам да му лепя етикети, но знам, че той е единственият човек там, с който може да се води нормален диалог, въпреки различията в позициите ни по някой въпроси.
PM
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (Дари @ Jun 7 2008, 11:19 AM)
QUOTE (antijew @ Jun 6 2008, 12:35 PM)

Незнам дали Иван |Y| е националист или псевдонационалист и не се наемам да му лепя етикети, но знам, че той е единственият човек там, с който може да се води нормален диалог, въпреки различията в позициите ни по някой въпроси.

Иван е сериозен мъж и добър българин.
И музикалните и танцовите пристрастия не го правят по-лош.
Благодарение на него помията там е в пъти по-малко, отколкото се пише в действителност.
Но една прахосмукачка не стига...
PMEmail Poster
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Не съм съгласен български националист да е горд с небългарските си танцови умения и най-вече да се рекламира с тях. Гледам за подпис си е сложил снимка на деца играещи Българско Хоро. Да бе изиграл едно такова в Гората и с него да се показва в нет пространството.
За темата с която се опитва да манипулира дебилите нищо не казвате! Мое изказване приписва на Елтимир. Какво е това?
За метлата там, явно собственика на форума е пъзльо, щом предпочете да изгони теб Пламене, а не чифутстващия антибългарин там ташко.
Ти като беше модератор каза на 20. 01. 2008г.:"Ако Императора се поведе на акъла на това неукрепнало морално и физически пубертетче, така да бъде - форумът си е негов, но без мене. Във всички смислове на тази дума.
Аз повече няма да модерирам ташко. "
И какво стана? Ти си замина, а антибългарина остана!
Модератора-Бащицата Махно на другия провокатор там "фелда"/който приглася на ташко/ каза на 13. 03 2008г:"Фелд, ако напишеш още една такава простотия , ще се наложи да ти издействам Бан! Караш ме да съжалявам,че се съгласих да те пуснат тук!Можеш да си пишеш простотиите в Блог .бг".
Днес ташко и фелда продължават да са толерирани там от "императора" и да са една от причините да не сме в добри взаимоотношения.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Задачата на тоя форум:
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/
е да внася раздори и да разединява хора и организации. Пишат гадости и клевети, после цитират сами себе си, за да покажат колко са прави. Те работят срещу всичко Българско. Конкретни примери колкото искате. Разровете се из техните теми и ще видите как те застават на страната на българоубийци. И което е не по-малко интересно, позицията им в повечето случаи съвпада с официалната позиция на правителството. На същото правителство, доминирано от типове, ненавиждащи всичко Българско. С тях няма смисъл да се разговаря. Опитах се да проведа някакъв диалог, уви. Те от дума не разбират. Дадена им е заповед и действат, това е. Нито факти, нито аргументи, нито логика - нищо не ги интересува. Нищо, освен заповедта да вредят.
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Императора:"Изображението в подписа на Иван IYI, е неговият син!"
---------------------------------
Да му е жив и здрав! Дано и Иван умее да играе като него...
А ти Императоре се замисли добре дали твоята толерантност към неоснователните атаки от твоя сайт към нас, които ти толерираше не са в основата на разединението!
Незнам дали го правиш умишлено? Твоя работа.

Гледам сега и един от твоите плювачи с ник-Антисладкарницата се е регистрирал тук.
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index...n=profile;u=985
http://www.voininatangra.org/modules/ipboa...p?showuser=1532

Това съобщение е редактирано от antijew на 9.6.2008, 12:50
PM

Topic OptionsСтраници: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022