Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |

evgo77 |
Публикувано на: 1.12.2005, 22:51
|
Новодошъл ![]() Група: участници Съобщения: 2 Участник # 198 Дата на регистрация: 1-December 05 ![]() |
Сите Сатанисти в партньорство!
http://www.trueblackmetal.info/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Колкото повече ме банвате толкова повече изпростявам – Девизь ми в простия ми смель живот. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Локи |
Публикувано на: 1.12.2005, 23:04
|
дебелооки ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 124 Участник # 119 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
![]() |
Azerath |
Публикувано на: 2.12.2005, 1:12
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
Е по прост от това...
![]() |
Севар |
Публикувано на: 2.12.2005, 18:47
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Е, и? trueblackmetal.info ми писаха, че са сложили наш банер. И ние сложихме техен. Толкова ли е страшно?
|
Azerath |
Публикувано на: 2.12.2005, 21:36
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 8-July 05 ![]() |
www.trueblackmetal.info - няма нищо общо със Сатанизъм, Християнство, Юдеизъм и подобните! Езическите групи са с предимство. Това Pagan/Aryan Black Metal яко ти бърка в здравето. Евгейни77 ти да не си чифут?
П.П. Това, че някъде пише: Raw Black Metal - Satanic, Anti-Christian и т.н. няма нищо общо с мен! Обърни се към групите. Севар, май ще е най-добре да заключиш и преместиш тази тема. Смисъл от нея-НЯМА! Благодаря. Азератъ 6773 IYI |
Севар |
Публикувано на: 2.12.2005, 21:44
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Нека си драскат. Държа да им дам възможност сами да си документират глупостите. След като не могат да кажат нищо съществено, почват да ровят където им падне.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |