Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Чакар |
Публикувано на: 25.9.2005, 11:36
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 16 Участник # 122 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Продължаваш да говориш като хамалин ....Ти българка ли си, извинявай?
Защо съм дошла...За да говоря от името на боговете и да помогна на Българския народ! Мразила съм ви...Надали има по-загрижен човек от мен за вас! Не ме интересува дали ще приемете нещата , които съм дошла да ви кажа...Моята мисия е да ги кажа, но това в отделна тема...не тук! :) |
ЛЕМС |
Публикувано на: 25.9.2005, 12:52
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 293 Участник # 26 Дата на регистрация: 22-July 05 ![]() |
Не, момичето ми, ти мразиш СЕБЕ СИ. И си дошла да си лекуваш "космическите" комплекси тук. Опитай с други. Тук сме уникално Различни, но психически устойчиви хора. Няма да ни "научиш" с `удивителни`, а със Знание, което до момента не съм прочела в публикациите ти тук. Имаше в тоя форум преди време един потребител като теб. Смяташе се за богоизбран и рядко говореше свързано. С много имена пишеше и все си заработваше `бан`. Доколкото познавам родословното си дърво имам правото да се нарека българка. А за корените ми ... мога само да предполагам. С всеки МОГА да разговарям на Неговия език - за да е разбираемо и еднопластово посланието ми. Дядо ми, лека му пръст ме научи на нещо простичко, народна мъдрост от устата на обикновен човек, българин: "Каквото повикало - такова се обадило"... Останалото е Мълчание - за Теб може и да е МЪЧЕНИЕ, но няма как: ПРИЕМИ. |
||
Миро |
Публикувано на: 25.9.2005, 13:02
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Надявам се вашият спор да е приключил и ,както предложи Благородна,да имаме възможността да прочетем нейните послания.Тогава ще можем да преценим,да коментираме и изобщо да проведем един по-задълбочен разговор.
Благодаря ви за разбирането! |
Чакар |
Публикувано на: 25.9.2005, 13:03
|
![]() Читател ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 16 Участник # 122 Дата на регистрация: 24-September 05 ![]() |
Няма какво да си кажем , още от самото начало...Ти знаеш коя си и не скоро и другите ще узнаят...
Поговорка: " По умния си отива пръв..." |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.9.2005, 13:32
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Ами да ги пуска, а не да се доказва колко е велика, преди да сме видели делата й. Но да дойде тук и да очаква, че ще в началото ще почнем да й се кланяме - е, тая няма да стане. Както аз не искам никой да ми се кланя, така и не искам аз да се кланям на когото и да било. Нека покаже какво може, пък после ще решим. Ами ако няма нищо за показване и доказване? Виж Севар колко големи неща направи, а някога да се е перчил и да се е правил на много велик? Малко по-скромно, пък след време ще си проличи кой кой е. Отнася се и за теб, и за мен, и за нея, и за всички. |
||
Чакар |
Публикувано на: 25.9.2005, 16:57
|
Не съм пожелавала никой да ми се кланя! Това противоречи на туй, що искам да ви кажа:
Бог Чулман ми сподели, че не желае да се дистанцирате от него все едно, че е нещо недостижимо, а да бъдете негови приятели...Все пак той ни е създал:) Да го приемате като баща, какъвто е (нали ни е сътворил). Това беше...Толкова простичко...Ако не ме бяхте нападнали от самото начало заради ника ми, всичко щеше да протече по-лесно.... Моля ..тази тема ще я сложа отделно...Тък не е мястото да я обсъдим:) Между другото Миро постъпи най-добре...Вместо да говорил излишни неща, той мълчеше и каза нещо смислено...Наистина хайде да говорим като цивилизовани хора! ![]() |
Bell |
Публикувано на: 26.9.2005, 9:17
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
ЛЕМС не става ясно защо толкова ожесточено нападаш Чакaр.
Не съм влизала от няколко дни и изведнъж няква каша....не ми е ясно какво толква е станало????????? Чакaр на мен лично ми е любопитно какво искаш да кажеш нали за това си в този форум :)) ![]() ![]() ![]() |
Миро |
Публикувано на: 26.9.2005, 9:48
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 ![]() |
Е тя вече го направи,де,в "Бог Чулман говори..."
|
Eлтимир |
Публикувано на: 26.9.2005, 10:34
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
На ЛЕМС беше дадено името Чакар още миналата година. Това предизвиква моето учудване. Само попитах, нищо повече. Въпросът ми се е сторил някому твърде арогантен, дори оскърбителен. И започнаха нападките. Започнаха заплахите. Започнаха клеветите. Толкова ли е трудно за разбиране? Утре ще излезе някой нов Елтимир, някой нов Севар, някоя нова Бел. И върви се оправяйв кашата.
Същият номер го правеха Цветомир Йолов - Есхар и Спас Минков - Сабазий. Пишеха в дир.бг от мое име и от името на Севар и после се подиграваха на собствените си простотии. Стар номер. Когато само споменах за този номер без да назовавам имена, Джендо ми отговори, че той не е Спас, нито е Цветомир. Значи е разбрал за какво говоря. Да продължавам ли или вече всичко е пределно ясно? А после ще ви кажа за какво беше цялата дандания. |
Bell |
Публикувано на: 26.9.2005, 11:03
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Аааа ето ква била работата.Не знаех че ЛЕМС се е водела ЧАкaр.
![]() |
Миро |
Публикувано на: 26.9.2005, 11:13
|
Що да не продължиш,в края на краищата истината е хубаво да се знае,за да има възможност да се осъзнае.
Дотук е ясно,че има опит за подмяна на личности с дубльори,които нямат нищо общо с ,да кажем ,пророчествата. Давай по-натам. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |