www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Възмущение

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Възмущение, :(
Чакар
Публикувано на: 25.9.2005, 11:36
Quote Post

Читател
**

Група: участници
Съобщения: 16
Участник # 122
Дата на регистрация: 24-September 05

Продължаваш да говориш като хамалин ....Ти българка ли си, извинявай?

Защо съм дошла...За да говоря от името на боговете и да помогна на Българския народ!

Мразила съм ви...Надали има по-загрижен човек от мен за вас! Не ме интересува дали ще приемете нещата , които съм дошла да ви кажа...Моята мисия е да ги кажа, но това в отделна тема...не тук! :)
PM
ЛЕМС
Публикувано на: 25.9.2005, 12:52
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 293
Участник # 26
Дата на регистрация: 22-July 05

QUOTE (Чакар @ Sep 25 2005, 11:36 AM)
Продължаваш да говориш като хамалин ....Ти българка ли си, извинявай?

Защо съм дошла...За да говоря от името на боговете и да помогна на Българския народ!

Мразила съм ви...Надали има по-загрижен човек от мен за вас! Не ме интересува дали ще приемете нещата , които съм дошла да ви кажа...Моята мисия е да ги кажа, но това в отделна тема...не тук! :)

Не, момичето ми, ти мразиш СЕБЕ СИ. И си дошла да си лекуваш "космическите" комплекси тук.
Опитай с други. Тук сме уникално Различни, но психически устойчиви хора. Няма да ни "научиш" с `удивителни`, а със Знание, което до момента не съм прочела в публикациите ти тук.

Имаше в тоя форум преди време един потребител като теб. Смяташе се за богоизбран и рядко говореше свързано. С много имена пишеше и все си заработваше `бан`.

Доколкото познавам родословното си дърво имам правото да се нарека българка. А за корените ми ... мога само да предполагам.

С всеки МОГА да разговарям на Неговия език - за да е разбираемо и еднопластово посланието ми.
Дядо ми, лека му пръст ме научи на нещо простичко, народна мъдрост от устата на обикновен човек, българин: "Каквото повикало - такова се обадило"...

Останалото е Мълчание - за Теб може и да е МЪЧЕНИЕ, но няма как: ПРИЕМИ.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Миро
Публикувано на: 25.9.2005, 13:02
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

Надявам се вашият спор да е приключил и ,както предложи Благородна,да имаме възможността да прочетем нейните послания.Тогава ще можем да преценим,да коментираме и изобщо да проведем един по-задълбочен разговор.
Благодаря ви за разбирането!
PMUsers Website
Чакар
Публикувано на: 25.9.2005, 13:03
Quote Post

Читател
**

Участник # 122

Няма какво да си кажем , още от самото начало...Ти знаеш коя си и не скоро и другите ще узнаят...

Поговорка: " По умния си отива пръв..."
PM
Eлтимир
Публикувано на: 25.9.2005, 13:32
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

QUOTE (Миро @ Sep 25 2005, 01:02 PM)
Надявам се вашият спор да е приключил и ,както предложи Благородна,да имаме възможността да прочетем нейните послания.Тогава ще можем да преценим,да коментираме и изобщо да проведем един по-задълбочен разговор.
Благодаря ви за разбирането!

Ами да ги пуска, а не да се доказва колко е велика, преди да сме видели делата й. Но да дойде тук и да очаква, че ще в началото ще почнем да й се кланяме - е, тая няма да стане. Както аз не искам никой да ми се кланя, така и не искам аз да се кланям на когото и да било. Нека покаже какво може, пък после ще решим. Ами ако няма нищо за показване и доказване? Виж Севар колко големи неща направи, а някога да се е перчил и да се е правил на много велик? Малко по-скромно, пък след време ще си проличи кой кой е. Отнася се и за теб, и за мен, и за нея, и за всички.
PM
Чакар
Публикувано на: 25.9.2005, 16:57
Quote Post

Читател
**

Участник # 122

Не съм пожелавала никой да ми се кланя! Това противоречи на туй, що искам да ви кажа:

Бог Чулман ми сподели, че не желае да се дистанцирате от него все едно, че е нещо недостижимо, а да бъдете негови приятели...Все пак той ни е създал:)
Да го приемате като баща, какъвто е (нали ни е сътворил).

Това беше...Толкова простичко...Ако не ме бяхте нападнали от самото начало заради ника ми, всичко щеше да протече по-лесно....

Моля ..тази тема ще я сложа отделно...Тък не е мястото да я обсъдим:)
Между другото Миро постъпи най-добре...Вместо да говорил излишни неща, той мълчеше и каза нещо смислено...Наистина хайде да говорим като цивилизовани хора! smil4334ac775281d.gif
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

ЛЕМС не става ясно защо толкова ожесточено нападаш Чакaр.

Не съм влизала от няколко дни и изведнъж няква каша....не ми е ясно какво толква е станало?????????

Чакaр на мен лично ми е любопитно какво искаш да кажеш нали за това си в този форум :))

smil4334ab7941679.gif smil4334ab7941679.gif smil4334ab7941679.gif
PM
Миро
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

Е тя вече го направи,де,в "Бог Чулман говори..."
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 26.9.2005, 10:34
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

На ЛЕМС беше дадено името Чакар още миналата година. Това предизвиква моето учудване. Само попитах, нищо повече. Въпросът ми се е сторил някому твърде арогантен, дори оскърбителен. И започнаха нападките. Започнаха заплахите. Започнаха клеветите. Толкова ли е трудно за разбиране? Утре ще излезе някой нов Елтимир, някой нов Севар, някоя нова Бел. И върви се оправяйв кашата.
Същият номер го правеха Цветомир Йолов - Есхар и Спас Минков - Сабазий. Пишеха в дир.бг от мое име и от името на Севар и после се подиграваха на собствените си простотии. Стар номер. Когато само споменах за този номер без да назовавам имена, Джендо ми отговори, че той не е Спас, нито е Цветомир. Значи е разбрал за какво говоря. Да продължавам ли или вече всичко е пределно ясно? А после ще ви кажа за какво беше цялата дандания.
PM
Bell
Публикувано на: 26.9.2005, 11:03
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Аааа ето ква била работата.Не знаех че ЛЕМС се е водела ЧАкaр. smil4334a43204b20.gif
PM
Миро
Публикувано на: 26.9.2005, 11:13
Quote Post

Често пишещ

Участник # 54

Що да не продължиш,в края на краищата истината е хубаво да се знае,за да има възможност да се осъзнае.
Дотук е ясно,че има опит за подмяна на личности с дубльори,които нямат нищо общо с ,да кажем ,пророчествата.
Давай по-натам.
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023