Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Фaнaгория |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:10
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 101 Участник # 840 Дата на регистрация: 24-February 07 ![]() |
Бегай. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:11
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Точно така: жалки сте чифутите в надеждите си за идното! |
||
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:12
|
||||||
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 23 Участник # 1 221 Дата на регистрация: 30-September 07 ![]() |
Браво Весковото, само така продължавай!!! Все някога и теб ще огрее щастието. А за купона в Хайфа, какво да ти разправям. А бе кеф, това е. |
||||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:15
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Ако бяха дошли арабите с бомбите - щеше да е още по голям кеф!
Но по важно е всеки чифут да е в непрекъснато очакване на бомбите. Да има тръпка и да не се отпуща много, че току виж се опуснал. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 30.9.2007, 21:17 |
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:16
|
||||
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 23 Участник # 1 221 Дата на регистрация: 30-September 07 ![]() |
Пич, така или иначе владеем България, що не си се примирите не знам. Някаква си Еврия казвате, ама вие и не схващате че Еврия е много отдавна дошла и вие живеете в нея. Безполезни са жалките ви усилия. Цял свят владеем, тук трима накръст жалки гои щели да се опълчават. Голям смях. |
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:19
|
Още малко ше е така.
И като се почне - арабите ще ви се сторят като шегаджии. А ти на какъв адрес живееш? Питам, че да не сме те пропуснали в списъка и да те търсим из страната. За наше улеснение. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 30.9.2007, 21:22 |
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:24
|
||
Кой ще почне бе пич? Не се ли виждате какви сте вие българите? Вие надминавате всяко очакване за сервилност и подмазвачество. Не сме се и надявали че толкова ще ни лижете задниците. Даже нас ни е срам щото сте такива едни мухльовци. Ще се изядете помежду си за дребните парички дето ви подхвърляме тук там. |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:27
|
Не каза де живееш?
Аз съм от Нова Загора. |
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:30
|
||
Ха, ти си бил България. Нещо мнозинството българи не ми приличат на теб честно казано. |
||
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:37
|
||
Виж, ако беше нещо по-състоятелно от тюркско-монголския тотемизъм, може и да стане номера, а така, от Монотеизъм на Тотемизъм, нещо много калпаво ми се струва. |
||
Фaнaгория |
Публикувано на: 30.9.2007, 21:48
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 101 Участник # 840 Дата на регистрация: 24-February 07 ![]() |
Нали беше православен българин? С първия си ник, не го помня вече? Не знам дали ми е жал за теб или по-точно ме е гнус. И двете се размиват в презрението, което изисква по-малко усилие да го разбера. Елтимир е прав - хазарите носят истинското проклятие. Защото използваха евреите и оплескаха каквото можаха. Който се идентифицира с тях, не е сред късметлиите. Преди да повърнеш тук за пореден път, замисли се. Ние наистина не сме злобни. Злобата ей така, да се намират на работа, си е чифутски патент, не се натискаме за него. Но ако наистина си се замислял някога за справедливостта, може и да разбереш нещо от тук. |
||
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 22:00
|
||||
Да си призная честно, хареса ми това мнение. Толкова ли няма между вас достойни мъже, та най-разумното нещо до сега в темата да го напише жена? Между другото аз не съм евреин, а само разигравам калпазаните за да става купон. Както и да е, не съм от типа на онези дето могат с часове и дни да баламосват някакви хейтъри дето е много лесно да ги влачиш за носа. И добре че е така, че виж как се вживявате на една ефтина провокация. Възможностите да ви разигравам както си искам, са безкрайни. Вие като шарани се хващате на първата провокация. Да бях психолог, щях постоянно с вас да се занимавам, ама не съм, и не ми е чак толкова интересно. Айде лягайте си, и по-малко се връзвайте на провокациите. |
||||
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 22:05
|
||
Ами като се замисли човек, Да, страхувам се.Що пък да не. Освен дълбоко съжаление и съпричастност към пропаднали параноични алкохолици, изпитвам и някакъв подсъзнателен страх. Виждал съм такива много като тебе Елтимире, ти не си единственият. Погнусата също е едно от нещата които изпитвам. |
||
Фaнaгория |
Публикувано на: 30.9.2007, 22:11
|
||
Не си евреин казваш? А че не си Българин се вижда. Ако не си и хазарин чудя се какво дириш тук? Темата е сериозна и толкова по-зле, ако наистина не го разбираш. Нито като евреин, нито като Българин, нито като хазарин е оправдано меко казано лекомислието ти. Та чудно ми е какъв си точно, та правиш чекии в този форум??? |
||
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 23:09
|
||
Продължавам да съм нахален, Айде пусни писмата да я видим що за пачавра е тая Мирчева. все от кол и въже. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |