Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 23:26
|
||
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 23 Участник # 1 221 Дата на регистрация: 30-September 07 ![]() |
Ти от къде знаеш кое е моето племе? Може да съм негър, или хърватин, и какво ми пречи да наричам Силвия Мирчева пачавра, а вас тъпаци? На мен сте ми еднакви. |
||
Фaнaгория |
Публикувано на: 30.9.2007, 23:27
|
||||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 101 Участник # 840 Дата на регистрация: 24-February 07 ![]() |
Елтимир. Мен ако питаш, не пускай писма на Мирчева, само за да задоволиш любопитството на някого си. Имаме и други теми за разговор, вместо да гъделичкаме интригантството на Коен (пише се май Cohen, да не те плеснат през пръстите, зайо?) Сам знаеш, че от неузрялото грозде вино не става. А пък ако и грозде не е... |
||||
Kohen |
Публикувано на: 30.9.2007, 23:49
|
Читател ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 23 Участник # 1 221 Дата на регистрация: 30-September 07 ![]() |
Пак ли почнахте да триете бе, баси пичовете. Ами трийте си.
Айде лека нощ от мен един евреин с болен мозък!!! |
Запознат |
Публикувано на: 1.10.2007, 12:40
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Абе какво му се обяснявате на това лайно толкова.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.10.2007, 18:51
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Решихме да му обърнем малко внимание и да му обясним , че евреите не са нищо повече от торба с лайна. Понеже паразита не може да бъде нищо друго. Положения труд не е заради него или заради съплемениците му, а заради Хората дето четат този форум. |
||
ime |
Публикувано на: 2.10.2007, 22:23
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
Само да спомена, че от вчера като влизам в този сайт и ми забива компа. Досега никога не е забивал така. Трябва да му правя студено рестартиране. Поне 5 пъти ми заби компа от вчера. Явно е че има нещо гнило в цялата история.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |