www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Какви са доказателствата че Тангра е "ден грее"

Страници: (13) « първа ... 8 9 [10] 11 12 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topic

> Какви са доказателствата че Тангра е "ден грее"
Пламен Пасков
Quote Post

Често пишещ

Група: изгонени
Съобщения: 663
Участник # 883
Дата на регистрация: 17-March 07

QUOTE (georgi_nz @ Jan 18 2008, 09:40 PM)
QUOTE (tankista @ Jan 11 2008, 07:33 PM)
Защо Тангра да е непременно - Ден Грее? Откъде се съди за това? Лингвистичен анализ ли е, или просто предположение?
Доколкото съм запознат Тангра/Тура е култ произхождащ от Шумерския Бог Дингир ИЛИ от митичната иранска личност Тур, която е обожествена малко след смъртта си. 
Та - какви са доказателствата че Тангра значи Ден Грее, и кои сериозен учен може да застане зад това виждане?

Това беше началото на темата.

Продължението е тук:
http://www.vestnikataka.com/forum/index.ph...ic,10318.0.html

След като погледнах някой и друг пост на автора на темата там, както и какво са му отговорили - ми стана едно такова особено чувство.
Ми танкиста не бил много наред, а ние му се вързахме на акъла и чак го обвинихме в връзка със служби и други такива лоши неща.

Човека си е наказан от Бога, а ние го нападаме. Такива трябва да се подминават със съжаление и снизхождение.
Пази Боже!

Верно весело!
Голям купон smil3dbd4dbc14f3f.gif smil3dbd4dbc14f3f.gif smil3dbd4dbc14f3f.gif
PMEmail Poster
antijew
Публикувано на: 19.1.2008, 11:33
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Пламен Пасков @ Jan 19 2008, 02:22 AM)
Верно весело!
Голям купон  smil3dbd4dbc14f3f.gif  smil3dbd4dbc14f3f.gif  smil3dbd4dbc14f3f.gif

Хич не весело според мен! Жалко е! Три форума/незнам, може и да са повече/ оставят някакъв паразит да си "развява коня", както си иска. Тук вече си получи заслуженото, ама гледам на другите места го траят още, че се и чудят на забележки. Визирам Императора, на забележката на Миро. "човека" явно има задача да осира националистически форуми, показва го с действията си! Сега гледам Пламен ти си му на мушката. Даже и анкета дали да продължаваш да си модерато е отворил. Някакъв никъквец е център на внимание с безобразията си навсякъде. Срам!

П.П. Вземи мерки ако обичаш. Продължава да обижда и днес Ангел! Ако не знаеш къде, отговор-26:
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index...02.msg49942#new
PM
Пламен Пасков
Публикувано на: 19.1.2008, 11:51
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

Почистено.
Ако видите и другаде, сигнализирайте.
PMEmail Poster
antijew
Публикувано на: 19.1.2008, 12:17
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Пламен Пасков @ Jan 19 2008, 11:51 AM)
Почистено.
Ако видите и другаде, сигнализирайте.

Да видях, и благодаря.
Ваша си работа е дали ще продължавате да търпите паразита!
Аз повече нямам намерение да гледам и да показвам къде има обиди там. За това сте вие-модераторите. Първо да предупреждавате, а след това да действате както трябва...Само, че действието нещо се губи! Но както установи Миро, много меко пипате...Лошо говори за форума ви това!!!
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 19.1.2008, 19:20
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Аз считам, че ако един такъв вредител не пречи на форума и не засяга идеологията му - не е целесъобразно да се банира. А трябва да бъде оставен на форумците да го захапят и да му стопят лагерите. Това е по-заслуженото наказание, понеже хем има думата, хем е принуден от всички нападнали го да замлъкне сам. Това се получи в атакиския форум с танкиста.
Докато тук - не беше възможно. Той директно се помоли от сърце да бъде баниран.
PMEmail PosterUsers Website
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Жоре,там дето му стопиха лагерите мисля му стига.Ще му държи влага баят време. smil3dbd4dcd7b9f4.gif
Този сайт си е поставил доста по-сериозни цели от занимавките с неккъв...
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.1.2008, 13:15
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Така е Мещер - с много по сериозни неща сме се заели.
Обаче има нещо друго: зад танкиста стоят също сериозни сили, иначе той е слаба ракия. Като разгледаш подробно всичко постнато от него - виждат се и неща измислени не от него, а от някой достоен съперник.
Явно НЯКОЙ дебне за такива младежи с мъх по горната устна, с неустановена ценностна система и бродещи из националистическите форуми. Запознава се случайно точно с тях и "добронамерено" им услужва с помощни материали за да им е по-лесно в споровете. Не е никакъв проблем после с някоя НЛП хватка да го накара да пише в желаната посока.

Ние знаем вече за един такъв агент (от малцинството - еврейското) на руското ГРУ, изгонен от тук и създал ни не малко проблеми и най вече на Елтимир. Същия тоз агент е заслужил място в "Невидимата атака". Ника му май-беше с 4 букви.
Публикувано на: 20.1.2008, 21:59
Quote Post

Група:
Участник # 0

QUOTE (Мещера @ Jan 12 2008, 05:26 PM)
ташо бе,ти де намери че Тангра е български бог?
Кажи и на нас,че да знаем Великият ти източник...

Или май наистина партийния секретар ти е издал бележката...

Изказвам категоричното си мнение,че е абсурд всичките постове на танкиста да са писани от човек на възраст 18 години.има умишлени грешки,има и "сянка"-още нечие присъствие.
Изключително добре сглобена провокация.
Още с появяването на темата усетих клопка,наблюдавах я постоянно и бях доволен,че никой не поства в нея.но после се почна...
Предлагам Запознат да ИЗТРИЕ тази тема!

Жоре,казал съм го вече това..
Ще ги има винаги натрапниците,провокаторите и вся остольная сволоч...мани ги!
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.1.2008, 22:21
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (Мещера @ Jan 20 2008, 09:59 PM)

Предлагам Запознат да ИЗТРИЕ тази тема!

Понеже той го няма сега , а оторизира мен - мога да я дялна темата с теслата. И не само аз мога да го направя - има и други модератори.

Обаче необратимо ще изчезнат писанията на всички дето сме писали там. Не е ли по добре да я заключим?
Предлагайте какво да направим. И каквото решим - това ще е.

Това и направих - състезател с ник курокур го декласирах за неприлично поведение.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 20.1.2008, 22:30
Публикувано на: 20.1.2008, 22:28
Quote Post

Група:
Участник # 0

Аз предлагам да се изтрие темата едва на 5-та страница.При сегашното развитие на нещата ,тази тема стана наистина добра,актуална.В нея се появи информация.затова според мен е добре да остане.Без автора й,естествено.Не вярвам да внесе повече яснота по въпроса.
Цитирах себе си,за да ти покажа откога съм го усетил това мекеренце,и него,и сянката му...
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.1.2008, 22:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (georgi_nz @ Jan 20 2008, 10:21 PM)

Това и направих - състезател с ник курокур го декласирах за неприлично поведение.

Пропуснах да поясня, че "курокур" от горния ми пост е новия ник на танкиста.
То какъвто човека - такъв и ника.
antijew
Публикувано на: 20.1.2008, 22:54
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

И аз мисля, че темата не трябва да се трие.
Георги е прав в констатациите си, че зад Паразита стоят сериозни сили, а ти Мещер, че не е на 18 год.
Паразита си е провокатор и целта му ми стана ясна. В този сайта се пишат Истини, а на него, и тези около него Истините не им изнасят. Може лесно да се убедите като му влезете в профила на БГ-националисти и му разгледате постовете от начало. Този си е защитник на иранската теза, а тука тя не върви и това му вади очите. Сега тръби, че сме секта наляво и дясно за да не влизат хора тук. Мани, ясен е като Бял Ден!
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.1.2008, 23:04
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (antijew @ Jan 20 2008, 10:54 PM)
Сега тръби, че сме секта наляво и дясно за да не влизат хора тук. Мани, ясен е като Бял Ден!

И мисля че добра услуга ни прави след като тръби да не влизат хората тук. А хората не са тъпи като него и все ще погледнат да видят за какво става дума.
Няма лоша реклама.

Аз бих се зарадвал неистово ако и по еврейската БТВ да почнат да тръбят за нас - колко сме лоши и нетолерантни. Ама те не са глупави. Знаят че ще ни популяризират и си мълчат.
Пламен Пасков
Публикувано на: 20.1.2008, 23:26
Quote Post

Често пишещ

Участник # 883

QUOTE (antijew @ Jan 20 2008, 10:54 PM)
И аз мисля, че темата не трябва да се трие.
Георги е прав в констатациите си, че зад Паразита стоят сериозни сили, а ти Мещер, че не е на 18 год.
Паразита си е провокатор и целта му ми стана ясна. В този сайта се пишат Истини, а на него, и тези около него Истините не им изнасят. Може лесно да се убедите като му влезете в профила на БГ-националисти и му разгледате постовете от начало. Този си е защитник на иранската теза, а тука тя не върви и това му вади очите. Сега тръби, че сме секта наляво и дясно за да не влизат хора тук. Мани, ясен е като Бял Ден!

Сериозните сили на Петър Костадинов - ташко танкиста от София, са само дивата му омраза към вас. Защото е решил, че вие сте секта, която заплашва с неправилните си (пак според нескромната му персона, естественно) виждания за тенгрианството.
Родил се е преди 17-18 години, но вече смята, че вие сте узурпатори на това учение (или религия), а вероятно той и е носителя.
Впрочем, от два дни изведнъж стана православен, и се заявява като яростен антисектант (каквито могат да са само християни, какъвто той преди това настояваше, че не е). За да може да търси поддръжници срещу вас, грозната и страшна секта откачалки.
За 2 дни успяха да напълнят форума на императора с гадости, форума на бр-зо, и в крайна сметка поставих условие във форума на Императора Калоян - или най-после правилата започват да се прилагат за привилигерования ташко, или от утре аз не само, че не искам да си губя повече времето с модераторството на форума му, но и не искам да имам нищо общо с него и трия акаунта и всичките си материали.
Императора направи избор в полза на Ташко, само след 1-2 часа, сложи си даже за автара символа на форума на ташко.
С което само ми помогна, защото времето, посвещавано на форума му, ще посветя за много по-важни и нужни неща.
Единственната причина, поради която пишех там и приех да му помогна с модериране, беше, че му повярвах за 2 неща:

първо, че правилата не са декорация, а наистина правила, и псувни, обиди, гневни и груби обръщения и отношение към форумците е недопустимо и не се толерира.

Второ - че форумът има мисия, която заслужава разхода ми на време и усилият ми.

Аз го приех на сериозно, и се опитах да я прилагам и доразвия тази мисия - повечето вероятно помнят.
За съжаление, и двете се оказаха неверни.
Калоян от Пловдив не можа или не пожела да застане зад собственните си правила и да поддържаме линията на обединение и интеграция между националистите, които заявява като мисия на форума си.
31 годишен мъж се върза на интригата на 18 годишно хлапе, координирана с 22 замърсител на всички форуми Фелдмършала - във форума на бр-зо и в лична кореспонденция.
Аз започнах да трия постингите си, но след известно време получих бан.
От Калоян.
Съжалявам за усилията си да му помогна за форума му.
Човек се учи и греши, докато е жив.
Така че, ташко фадромата (танкиста) не го надценяйте. Омразата и възрастта му са достатъчна мотивация, а многото свободно време - достатъчна възможност.
PMEmail Poster
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.1.2008, 23:38
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Пламене, жалко единствено за погубеното ти време там. Понеже аз нямам поглед в императорския форум и след като ти си там, си мислех че е свестен форум. Сега разбирам от теб за какво става дума.

Този Калоян да не би да е онзи MZK-Калоян от детството на ПП Атака?

Не се кахъри - всички ние имаме житейски уроци и колкото по-рано ги получим, толкова по добре.

Topic OptionsСтраници: (13) « първа ... 8 9 [10] 11 12 ... последна » Reply to this topicStart new topic

Нови участници
rodop 30/8/2025
RuMan 27/7/2025
Венци1 12/7/2025
Лъчезар 19/6/2025
Венцислав 19/6/2025