Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (13) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) | ![]() ![]() |

PARADOX |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:32
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Петърчо ли си, Танкистчо ли си, не те знам но ми писна на к*ра от тебе..!!!! Айде вземи си малко ваканция от тука, че е много студено тия дни в София и може да се подхлъзнеш някъде около 19-та гимназия и да си потрошиш кокалите...!!! Не чистят тия от общината бе мамицата им мръстна, а после ще излезе, че те е пребил някой..!!! Ще те питат кой те би, а ти ще повдигаш раменца само щото ти ги няма зъбите - останали са на бордюра върху който си паднал 15-20 пъти докато се подхлъзваш в тъмното... И обяснение няма да можеш да напишеш щото ще си си счупил и ръчичките (да им го набуташ на тези от снегопочистването направо....) Така става моето момче зимно време из София... Сакатлъци... Особенно ако наричаш курви, хора на които много държа...!!!! Един съвет! Въобще се въздръж от посещения на този сайт за в бъдеще, щото до края на зимата има още доста време....
|
tankista |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:34
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 ![]() |
колкото заколихте Фелдмаршала на коледа, толкова и аз ще се "подхлъзна" - много по вероятно е Тангра да ви прати една мълния и да ви убие заради богохулството да го наричате "Ден Грее" |
||
PARADOX |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:39
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Имаше един фен на SS от Плевен тука по едно време...!!! Самвойн му беше ника... Изведнъж спря да пише момчето! Ама много рязко загуби интерес, а не съм чул по това време гръм да е удрял когото и да е в тази държава..?!!! Още повече, че не им е сега сезона на мълниите, ако ме разбираш правилно...?!!! П.П. И Йордане, прав си мамаму стара..!!! Наистина земането прилича на "рязана карабина"... Сигурен съм, че в скрина на дядо му и баба му, вместо калпаци и сукмани има фесофе и фереджета.... |
||||
tankista |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:44
|
||||||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 ![]() |
Продължавай, продължавай - тангра вижда! За Тангра няма сезони! Ще изгориш като 100 годишно дърво в средата на гора, посред люта зима като идол на Перун запален от българин! А ти разбра ли ме правилно... ![]() |
||||||
Публикувано на: 12.1.2008, 22:46
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Пичове,нема ли едно благодаря за Мещера,дето го накарах бритчеда да си покаже очичките?!...
![]() ![]() Ей Парадокс,в таа София било ужас зимно време бе човек?!Аз на 4-тий февруари ша идвам да ма съдят,ма ся кат каза тъй,чудя се...това деветнайсто училище да не е близо до централна гара? ![]() Ай наздраве,всички сме Бълтари-и битите и все още не... ![]() Данчо,много точен антропологически анализис... ![]() ![]() Нека завърши момчето...по снимката е колкото синока.Нищо че много ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PARADOX |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:48
|
Доста се уповаваш на Тангра за човек, който до вчера не вярваше в него! Само така...!!! И ако не се спреш веднага с простотиите, най-добре е веднага да го удряш на молитви, щото със всеки твой следващ пост поледицата навънка ще става все по-голяма....
|
PARADOX |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:51
|
Мещер ако не се обадиш като си в София съм те..... (сещаш се)!!!
Хахахахахахахахаха.............!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tankista |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:52
|
||
Само внимавайте като доидете в София да не ви пребият някои скинари по пътя, че с вашия тен... и в тъмното... и в полевицата. Може да ви "сбъркат" за цигани. Кои знае. |
||
Публикувано на: 12.1.2008, 22:53
|
|
Братчеде от танковите войски,да зема да ти кажа най-сетне:
ДЕН ГРЕЕ е поздравът,който разменят помежду си Българите,които вярват в българският бог ТАНГРА! Сега схващаш ли колко ти е тъп въпросът?! Все едно да питаш християните изразът МИР ВАМ=ли е на Христос?!или муслиманите:КОЛААГЕЛЕ=ли е на алаха техен...и так далее,извини слушам руска музика. ДЕН ГРЕЕ! |
tankista |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:57
|
||
не го схвашам колко ми е тъп въпроса защото: Не ми посочваш никакъв източник а твърдиш нещо което си е пълна фантасмагория! Та = ще спрете ли да се гаврите и да обиждате Тангра? |
||
PARADOX |
Публикувано на: 12.1.2008, 22:58
|
||||
Най-обичам да ме бият скинари...!!! Особенно като идвам в София...!!! Много често ми се случва... Понякога жена ми неможе да свари да ми мие кръвта от кубинките...!!!! Абе като се заприказвахме така, да са те таковали скоро цигани-рецидивисти..?!!! |
||||
Публикувано на: 12.1.2008, 22:59
|
|||
Как не,изобщо няма да рискувам да пропусна ![]() ![]() ![]() |
||
Публикувано на: 12.1.2008, 23:07
|
|
Ама как му разказахме играта на пишман танкиста,а?!
![]() Абе дивака не знае отде се влиза в танка,не е и помирисвал ТАНК,обаче се ефечи-браво,чисто българско качество! Танкист,един съвет:сменяй по-често маршрута си като ходиш на училище. Шта остайм да завършиш,небой се.Но все пак...за по-сигурно...нали знаеш-У.У.У./ПО-ГОРЕ ГО ИМА/. Айде оди легай,че за понеделник трее си учиш! Ние тука,ще се оправим някак и без тебе. Поддържам предложението си админа да ИЗТРИЕ тази тема. |
tankista |
Публикувано на: 12.1.2008, 23:10
|
Ако я изтриете ще докажете безсилието си пред моя въпрос, на които вие все още не сте дали отговор!
така че заключението е ТАНГРА НЕ Е ДЕН ГРЕЕ! |
PARADOX |
Публикувано на: 12.1.2008, 23:12
|
Немога да кача една наша снимка с чичо ти Мещер, да ни видиш заедно от кое гето сме, затова то прилагам следния линк:
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...ge.php?pid=6593 |
![]() |
![]() ![]() |